מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
some one have a guide for vmod to ga7n400l the max volt i can to give to the cpu its 1.8
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש sapphire 7970 dual x במקום 4870 , אני צריך לשדרג את המעבד או לחילופין לעשות לו OC רצחני כדי להוציא את המקסימום מכרטיס המסך שלי בביצועים במשחקים . מעבד נוכחי: amd phenom ii x3 720 black edition קירור מעבד נוכחי: AMD STOCK SHIT FAN EDITION מאמצים שנעשו עד כה: 1. פתחתי את ה X3 ל X4 ע"י שימוש בביוס מיוחד( Advanced Clock Calibration). 2. אובר קלוקינג מ-2.8 ל-3.2 (לא יכול יותר בגלל קירור המעבד הגרוע של AMD ). אני לא מוכן להשקיע הרבה כסף על שילוש חדש של אינטל בינתיים כי אני יודע שhaswell בפתח וכולם במתח. עד שאדון haswell יגיע אני רוצה להוציא את המקסימום מפלטפורמת הAM3 (אין לי AM3+). השאלה שלי היא האם שווה לי לקנות קירור אוויר רציני ולהגי…
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מעבד T1100 ואת הלוח הזה http://ph.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A88V_EVO/#specifications מתוך הנחה שהוא יתמוך במעבדי הבולדוזר הבאים עלינו לטובה (שאני מתכוון לקנות בעתיד הרחוק). אבל אתמול קראתי שהדור השני של מעבדי הבולדוזר ישתמש בדבר שנקרא FM2. עוד לא הבנתי אם מדובר בסוקט חדש ושונה או שהוא יתאים ללוח שאני קונה עם AM3+. אודה לכל מי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש, מחשב בסיסי אבל שיהיה מסוגל להריץ ויסטה בצורה נורמלית. ברור לי שיהיה מאוד מועיל לפוצץ אותו בזכרון (אני רוצה לשים לו 4 גיגה), אבל השאלה היא עד כמה משנה המעבד? האם מעבד חזק מועיל בצורה כלשהי לביצועי המערכת, או שסתם זורקים כסף? אני מדבר על מעבד כלשהו של אינטל, למשל C2D במהירות 2.5 GHZ, סתם בתור דוגמא. אם אני אקח מעבד חזק בהרבה, רק עם שאר המפרט זהה, אז זה ישנה למשהו? עכשיו, איך התשובה משתנה אם אני רוצה גם לשחק משחקים במחשב? למעבד יש השפעה כלשהי על הרצה חלקה של משחקים, או שזה הכל קשור לכרטיס המסך? בכוונה לא נתתי דגמים ספציפיים של מעבד/לוח אם, אני לא שואל פה על מפרט למחשב, אלא יותר על עקרונות מחשוב. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח אם של GIGABYTE GA-P35-DQ6 וכשהוא הגיע אלי הביתה התברר שגוף הקירור שלו עקום. הלוח הוחזר ליבואן וקיבלתי זיכוי ללוח חדש, מאז כבר עברו כמעט שבועיים והיבואן טוען שבעיית העיקום קיימת גם בלוחות אם אחרים מאותו דגם. האפשרות שלי כרגע מכוון שאין לו מלאי אחר בחנות זה או להישאר עם הלוח האם שקיבלתי או לשדרג לדגם GA-X38-DQ6 החדש יותר. הלוח אם הראשון GA-P35-DQ6 עלה לי 1,165 ש"ח והחנות שקניתי ממנה מוכנה לבצע לי את השדרוג תמורת 100 ש"ח נוספים בלבד! על פניו העיסקה כדאית והמחיר לעומת חנויות אחרות הוא בהחלט זול יותר. השאלה הנשאלת אם זה שווה? יש לי מעבד Q6600, זיכרון DDR2 800MHZ, כרטיס מסך HD2600XT. שאלה נוספת שיש לי, זה שניתן לראות שבדגם החדש הורידו 2 קונקטורים ב…
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
על איזה מתח אפשר לעבוד על עבודה קבועה ורציפה בלי לנזק ?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה עדיף קיט או 2 ? כדאי להסתפר במהירות 1333 הרי בכל מקרה אני ממהיר את הרכיבים, או שבכלל עדיף להתחיל מגבוה - 1600 ? CL - 9 או CL 10 ? לקנות את הזיכרון הפשוט ביותר ? או שכדאי ללכת עם אחד שיושב עליו "גוף קירור" ?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
סופסוף שוחרר באנצ' ראשון על פאנום X4 כנגד פנרין מהאתר שהביא לנו את הביקורת הראשונה על 8800GT expreview ערכו את הבאנצ' של קרייסיס עם המעבדים Phenom X4, E6850,QX6850, QX9650 כולם בתדר 3.0Ghz. הערות: *לפאנום עשו אוברקלוק ל3GHZ שזה 15x200Mhz, אז בגלל שלבקר המובנה של פאנום יש כמה הגדרות אוטומטיות שגורם להתדר הזיכרון להיות על 375Mhz אוטומטית. *את פאנום הריצו על לוח RD790 ,כאשר את פנרין/קונרו על לוח P35 של אינטל. *כרטיס מסך שבבדיקה הוא 8800GTX עם הדריבר החדש 169.01 * כל הבדיקות נערכו במערכת הפעלה XP תאריכי השקה: QX9650 (מה שבבדיקה) יושק ב12 בנובמבר. פאנום X4 יושק ב20 בנובמבר. הבאנצ' בקרייסיס: מקור: ז¬?ה¸ה»£CPUו³זcrysisן¼Phenom X4ו¼ט·_PIC Show by expreview.com
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
איזה לוחות מבין הבאים יותר טוב בOC, משחקים ובכללי? והאם הם יכולים להרכיב עליהם SCYTHE NINJA PLUS - יש ללוחות האלה צלעות קירור אימתניים. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו מפרט למחשב חדש שאמור בין היתר לשמש אותי למשחקים כבדים בסגנון FPS. נתחיל עם המעבד: התלבטויות שלי הן - QUAD או DUAL? אם QUAD אז אני חושב ללכת לכיוון ה Q6600 אם DUAL חשבתי על E8400. מה אתם אומרים? יש המלצות לכאן או לכאן? כרגע אין בתיכנון OC, הדרישה היא רק מעבד חזק שלא יהווה צוואר בקבוק. ברגע שאני אסגר על מעבד אני אתחיל לחשוב על לוח אם וזיכרונות. תודה, עדי
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה אתם מציעים לי לקנות את ה E8400 או את ה E8500 ועוד שאלה מבחינת ביצועים ההבדל הוא שווה להשקיע עוד 200 שח ל E8500
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קיבלתי עם הלוח אם שלי Sata Bracket כזה : ורציתי לדעת למה הדבר הזה טוב? Sata חיצוני כזה מתפקד כמו חיבור USB רק של סטה? אני יכול לחבר אליו הארד דיסק גם כאשר המחשב עובד? (אין בעיה גם עם חיבור החשמל הזה?) או שאני חייב כל פעם לכבות את המחשב לפני שאני מחבר לשם משהו? תודה
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי כתבתם ש ddr 2 נכנס ליצור סדרתי אז יש לי שעלה איך אפשר להשתמש בהם כי אף לח שאני מכיר אין סלוט לddr 2 אז למה מיצרים אותו ביצור סדרתי הדרך היחידת שאני חושב שddr 2 זה אותו סלוט של ddr 1 וגם אם אני יקנה את הddr 2 מישהוא ידע אם יחליפו את הסלוט בעתיד הקרוב אן שזה יעשר כך?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן שבמפרטים מומלצים רשום שמומלץ לקנות רק 4 ג'יגה זכרון. בעידן של היום שהמחשבים שלנו מריצים יותר ויותר תוכנות זוללות זכרון ומחיר הזכרון הוא באמת נמוך, לא שווה לקנות 8 ג'יגה זכרון, או אפילו יותר מזה? האם 8 ג'יגה זכרון או יותר לא יכולים להשפיע על ביצועי המחשב לעומת 4 ג'יגה זכרון המומלצים? האם מי שקונה מחשב חדש שווה לו להשקיע עוד 300-400 שקל כדי להכפיל את כמות הזכרון?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להרחיב את הזיכרון שלי יש לי כרגע DDR 512MB על לוח intel d845ebg2 P4 2.40 GHZ קראתי בפורומים כאן והבנתי שיש בעיה של שידרוג אולי אני טועה אולי לא , בגלל זה אני צריך עצה לגבי שידרוג השאלה היא מה ההמלצות ? אני מעוניין לשדרג עד 1 GB אני יודע שהלוח שלי ישן
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הדור החדש של נייד ה-Titan האימתני הופיע במספר חנויות מקוונות כשהוא מצוייד בשבב Coffee Lake מעידן חדש שטרם נחשף באופן ממשי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סטיק אחד של זכרון עם CL2.5 במהירות 266MHZ, ועוד סטיק אחד במהירות 400MHZ (שכמובן עובד ב266MHZ) עם CL3. הבנתי שזה לא טוב שיהיו זכרונות שיפעלו עם CL שונה. האם יש אפשרות לגרום לסטיק עם הCL3 לפעול בCL2.5? מצטער אם טעיתי במושגים, אני לא כ"כ מבין בזה.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש כשהשימוש העיקרי הוא למשחקים כבדים. להלן המפרט: Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz Cooler Master Hyper TX3 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz EVGA GeForce GTX760 SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty אני לא מתכוון להמהיר את המחשב ולא זקוק לפיצ'רים מפוצצים, עם זאת אני מעוניין ב-4 סלוטים לזכרון. האם תוכלו לעזור לי לבחור לוח אם למפרט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה הלוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp הבעיה היא שאני מנסה לשנות את ה BIOS MODE ל UEFI כי מותקן לי WIN 8.1 במחשב (SSD). לפי שלב 6 במדריך הזה: http://www.eightforums.com/tutorials/20256-uefi-firmware-settings-boot-inside-windows-8-a.html אם אין לי את האפשרות של UEFI זה אומר שהלוח אם שלי לא תומך, למרות שרשום ב SPECS של האתר שהוא כן תומך: [*=left]2 x 64 Mbit flash [*=left]Use of licensed AMI EFI BIOS [*=left]Support for DualBIOS™ [*=left]PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.6, ACPI 2.0a מה פספסתי ? תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
- 1 follower
-
-
שלם לכולם רציתי קודם לוודא שהבנתי נכון מה זה -SATA ע"פ מה שמצאתי וקראתי זה אמור להחליף את כבלי הנתונים שבמחשב, בין הלוח אם ולחלקי החומרה האחרים. ושאלתי נניח לוח אם שתומך בכך - האם יש חלקי חומרה אחרים שתומכים בכך ? האם שווה להשקיע בלוח אם שכזה כלל ? ולגבי DDR - האם הוא עדיף על RDRAM ? עד כמה שידוע לי אין תמיכה למהירות אופטמלית של -RDRAM ומה גם שהוא קצת יקר, ואם אני טועה אשמח שתאירו את עיני. והאם עדיך 1X512 או 2X256 אשמח לתשובה
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כמה FSB אפשר להגיע עם הלוח הזה? (שזה לא ישמש כגבול בשבילי).
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Well, I'm plaaning about purcahsing an A64 based system, I will porobably buy it at least at early April. Should I wait a bit more to get an low-end socket 939 based procceesor like the 3400+ (the lowest 1 foind on the anadtech AMD roadmap)? Of course if I will wait, I will wait for an good mobo and so. If I wont wait, I will get an A64 3k+ now' with a better VGA and so... What would you reccomend? Edit: Another thing: In the planetamd64.com forums, people told me that the OCZ ram's have many problems, and they get stuck while OCing in 207 MHZ or so. Should I get a twinmos instead?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
השאלה בכותרת והאם אתם יכולים להגיד לי את ההבדלים בין הצ'יפסטים (האחרונים) ללוחות אם למבדים של אינטל
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-