עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by CZSDF,

משהו יודע משהו על המעבד 03064F של אינטל והאם מעבד פגום יכול להרוס משהו במחשב ? תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by Ori ZEE7,

השילוש שיוצע למחשב משרדי בפורום למפרטים עפ"י רוב יהיה: G2020, כלשהו B75, ו4G זיכרון. שילוש משומש כדוגמת זה: i5 750. P55A-UD3 .4GB DDR3 Corsair בעלות של 850 ש"ח. יהיה עדיף בהרבה לא?? כמובן בהתחשב בעובדה ששניהם עולים אותו מחיר בערך..

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  3. לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום של לוחות אם או כרטיסי מסך אז בחרתי ברנדומלי אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  4. Started by _Amaterasu_,

הלוח שאני מתכנן עליו הוא H87 של ASUS עכשיו אני רוצה שמעבד 4770 לא יוריד את התדר במצב מנוח ? אם אפשר לתקוע את המעבד במהירות הטורבו שלו ל4 ליבות ?

5. Started by bilbo,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227431,00.html ומבחני הביצועים ב anandtech http://anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2716 המעבד החדש Conroe מוביל על ה FX-60 ב 20% בממוצע ! הכתר חוזר ל INTEL אני כניראה אחכה עוד מספר חודשים כדי לשדרג.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 אם אני לא טועה הוא אמור להיות מבוסס NFORCE 4 ULTRA וכאן http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6340 NVIDIA nForce4 4X MCP אני טועה ? ארז

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by Booobb,

אני קונה מחשב לעבודה משרדית בלבד ומתלבט בין שני לוחות אם; (ההבדל ביניהם הוא 15 ש"ח) MSI KT4AV: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=456 ABIT NF7 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=8 המעבד הוא Sempron 2400 or 220. מה לדעתכם עדיף ? תודה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by 888,

מזה Sound Storm ? זה משהו שקשור לN4 לא?

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  9. שלום יש לי כרגע 256 DDR והמחשב עובד בסדר, לא איטי אבל לא מהיר. אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512 אבל לא יודע איזה כדי הוספתי לינק לכמה שמצאתי בזאפ http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Memory השאלה שלי היא איזה מהה512 כדי ליקנות? ??? תודה עריכה: סליחה זה הלינק הנכון http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=28032

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by g_s,

משהו מוכן להסביר לי איך זה הגיוני שמעבדAMD athlon 64 3000+ s939 עולה רק 790ש"ח???

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by finish,

בחנוכה האחרון קניתי זיכרון400MHZ A-DATA PC3200 512MB עכשיו לפי כמה זמן שמתי לב שהמהירות שהזיכרון עובד בוא הוא 133MHZ וכשקניתי את הזיכרון הוצאתי את הישן שהוא HYNIX PC2100 256MB 266MHZ הוצאתי את הישן כי חשבתי שהמהירות של החדש תרד בגלל הישן ועכשיו אני רואה שהוא עובד במהירות של הישן עם אני מחבר את ה256 עכשיו המחשב יעבוד? אחד PC3200 ואחד PC2100 את הנתונים של הכרטיס במהירות עבודה כרגע שלו ראיתי באברסט>לוח אם>לוח אם ושמה יש קטגוריה של זיכרון קצת למתה וכתוב: (REAL CLOCK 133MHZ(DDR הנה פרטים על המחשב מעבד אינטל פנטיום 4 1.7 לוח אם של אינטל דגם: D845EBG2

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by McTamir,

אוקיי זה לא סתם עוד נושא שבא ושואל מה כדי intel או amd אז אני מבקש לא לנעול בבקשה... אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש וכבר גייסתי את הכסף. עכשיו רק יש את ההתלבטות והוויכוח עם אבא שלי ואח שלי...הם רוצים INTEL. ואני רוצה AMD...אבא שלי לא ממש מבין(בכלל לא מבין ) והוא אפשר לומר לא ממש מתערב הוא רק רוצה לראות מה נחליט. אח שלי לא ממש בעד INTEL אבל הוא רוצה לראות את כל האפשרויות... אחרי שקראתי איתו המון כתבות החלטתי לפתוח כאן נושא.. בשביל הדברים שאני צריך במחשב אני צריך AMD ATHLON 64 3000 VENICE SOCKET 939 BOX או שדגם מסוים של אינטל יעשה את העבודה יותר טוב בשביל מה שאני צריך? מה אני צריך במחשב אתם שואלים? המממ....פוטושופ...תוכנות לעריכת שפות תכנות ועוד כמה תוכנות של מייק…

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by omry_y,

המפרט המטורף מהמפרטים הממולצים (10000 בלי מסך) מציין שסוקט 939 נמצא בסוף דרכו. למה הכוונה?

• 14 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by ElectricRain,

האם לוח האם הזה הגיע לישראל ? איזה חנות מוכרת אותו ???

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. ניסיתי לשים את הסטיקים של הזיכרון כבר שניי האפשרויות שאחת מהן זו זאת : והשנייה זו סלוט 2 ו 3 אם סופרים מלמעלה למטה. וזה לא עזר אני פשוט עובד בSINGLE ה CPUZ מזהה לי את הזיכרון ב SINGLE ואני לא רואה שום הודעה שאומרת שאני עובד ב DUAL. בבקשה תעזרו . עריכה: את המפרט של המחשב ניתן לראות במםרט מצד ימין יש לי לוח של ABIT NF7-SL VER2.0

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by Asafalfa,

היי חברה אני עכשיו הולך לקנות לי מחשב חדש ואני מרכיב את כל המחשב מחלקים בחול ... הבעיה היא שאני לא ממש יודע עדיין מה אני רוצה . המחשב אמור לשמש אותי לאפליקציות של יצור גרפי וכמובן איך לא משחקים וסרטים. את האמת אני לא יודע עד כמה כדאי לרכוש את כל המוצרים האלה בחול אבל את זה אתם תגידו לי , אז בתיכנון היה לקנות מוצרים שבארץ עולים הכי הרבה . אז חשבתי בהתחלה לקנות מעבד לוח זיכרון וכרטיס מסך. לעכשיו אני סגור רק על הכרטיס מסך. בנוגע לכל שאר הדברים אני לא ממש סגור ???. Intel LGA 775 Pentium 4 530 3.0 GHz, 800MHz FSB, 1MB L2 Cache, Hyper Threading Technology 1.זה המעבד שחשבתי לקנות מהסיבה שהוא מהיר ו Cache: L1/12K+16K; L2/1MB גם כן מהיר. הבעיה היא שאמרו לי ש Core: Prescott זה לא…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, הבנתי שהמעבד שלי עובד על 333 מגה"צ והלוח על 166... על כמה עובד הלוח והמעבד של 64? בתודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  18. יש לי את הלוח אסוס A7N8X דלוקס V2 . האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי איתו ואז להתקין עדכניים או ישר להוריד עדכניים ואז להתקין? דרך אגב חיפשתי גם דרייברים עדכניים ולא מצאתי אז אם למישהו בא לעזור לי אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. Started by OR007,

אני יכול לקחת 64MB ממחשב פנטיום 2 אבל נראה לי שהזיכרון שלהם פועל ב-100, אין לי מושג כי לא בדקתי לפע דעתכם זה יתאים ? עכשיו המהירות של הזכרונות שלי זה 133

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  20. אני יודע שברוב השימושים במחשב ההבדל פחות דרמטי אבל מדובר על קונפיגורציה חדשה שזה כל התפקיד שלה בחיים. עריכה דיגיטלית, המרות, קידוד ופיענוח, DVD ושום דבר אחר. ממה שהסבירו לי דווקא בתחומים האלו המעבדים של אינטל מהירים יותר בצורה משמעותית בגלל סט הפקודות שלהם והמבנה של הזיכרון שהוא דרישה גדולה בפעולות כאלו ולכן אני שואל. כמו שציינתי בכותרת אני לא רוצה להפוך את זה לעוד דיון וויכוח בין מעריצי אינטל למושבעי AMD שיינעל אחרי רבע דקה. אני אוהב את אינטל ואת AMD וגם את סינקלייר. זו לא הנקודה, השאלה היא רק בהתייחס לסוג השימוש המתואר. תודה.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by NIR-T,

GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667 PRO תודה לכל העוזרים.....

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by KoM,

האם יעבוד ? שאלה פשוטה ומהירה כמה שיפור יהיה למעבד על לוח P35 ?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by shaithebest,

בהמשך לשאלה שלי מישהו יודע משהו על זכרונות NCP? אני מסתכל בעיקר על ה NCP DDR2 800 MHZ 2048MB 2 כאלה דומים שיעבדו בדואל המלצות?דיעות?נסיון אישי למישהו עם המוצר? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. ב FOXPC ניתן למכירה ה Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro ב-1400 ש"ח, עכשיו השימושים שלי במחשב הם רק משחקים,אינטרנט, שירים וסרטים.. לא מתוכנן OC. השאלות שלי הם: 1) האם זה שווה והגיוני במחיר כזה? 2)האם שווה לי לחכות להורדת המחיר של הQ9450 ? כי הבנתי שזה יקח זמן 3)האם הקירור הנ"ל נחשב שקט מאוד וטוב? אגב המארז שלי יהיה P180/P182 ואני רוצה שהוא יהיה כמה שניתן חרישי תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by koby100,

לפני כחודש הושק המעבד AMD Athlon 4850e. נכון לרגע זה הוא עדיין לא נמכר, ואפילו לא מופיע באתר של AMD. האם ידוע מתי הוא צפוי להגיע לחנויות? ??? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים