עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nivsi2,

שלום, פירמטתי מחשב לחבר, שאין לו את הדיסקים המקוריים של המחשב. אני צריך למצוא את הדרייברים למחשב intel celeron d 346 לא הצלחתי למצוא אותם באתר של אינטל, וגם לר בכל מיני נסיונות חיפוש בגוגל. תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  2. Started by RobiNooB,

ה 3200 כבר מיושן ואני לא מעוניין להחליף הכל מחדש ...רק מעבד איזה 4600 ....5000 ...יהיה נחמד איפה ניתן להשיג עוד ומה יהיה המחיר ? תודה .

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by idoleff,

הי, ראיתי במקרה את הזכרונות הבאים: https://www.amazon.ca/Corsair-memory-16-0-DDR4-PC4-19200/dp/B017NW5NZY/ref=s9u_cartx_gw_i1?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B017NW5NZY&pd_rd_r=BNV6T42X2KFDBKTNSF01&pd_rd_w=JLw4r&pd_rd_wg=6esAf&pf_rd_m=A3DWYIK6Y9EEQB&pf_rd_s=&pf_rd_r=ZXS6BESBW04GHGRGG194&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=b06971ce-9992-44c1-9ee0-eb9792e71b5e&pf_rd_i=desktop אבל המחיר נראה לי קצת משונה, האם יש משהו שאני מפספס או שאלו זכרונות DDR4 2400MHZ לגיטימיים?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by gil_elgazar,

יש לי את המעבד e7200 וכרטיס מסך hd4850 אני עובד ברזולציה FHD האם החלפת המעבד ל-q9550 תעזור למשחקים חדשים.. החלפת כרטיס המסך כמובן גם חשבתי על hd6850. האם זה יספיק למשחקים בשנה שנתיים הקרובות? או שמספיק להחליף רק את כרטיס המסך וזה גם יספיק לי?

5. Started by prexus,

Well, I'm plaaning about purcahsing an A64 based system, I will porobably buy it at least at early April. Should I wait a bit more to get an low-end socket 939 based procceesor like the 3400+ (the lowest 1 foind on the anadtech AMD roadmap)? Of course if I will wait, I will wait for an good mobo and so. If I wont wait, I will get an A64 3k+ now' with a better VGA and so... What would you reccomend? Edit: Another thing: In the planetamd64.com forums, people told me that the OCZ ram's have many problems, and they get stuck while OCing in 207 MHZ or so. Should I get a twinmos instead?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  6. המעבד היום משתלם מאוד http://www.ebay.com/itm/AMD-FX-8350-CPU-/121189550440?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_PC_Systeme&hash=item1c3775c968 השאלה האם ניתן להעלות את הבס מעל 2600 MHZ כי אני לא הצלחתי עם 8320

7. Started by Enable,

המפרט שלי הוא כרגע ASUS P5K/EPU E8400 1GBX2 TRANC חשבתי לשדרג ל 4 גי'גה או ל 6 ואני רוצה לדעת אם יש טעם בלל לשדרג כי זה מחשב למשחקים,סרטים והאם זה משתלם להוציא כסף על מחשב כזה? למה הבנתי שיש עכשיו את ה DDR3 [ובשביל זה אני צריך להחליף לוח] יש לי תקציב של 400 שקל

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  8. אני יודע שאף אחד לא מגד עתידות אבל לפעמים יש תצפיות או השערות אז אם אפשר לענות תודה אבל אם לא אז בבקשה למחוק

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  9. Started by saar guttmann,

היי אנשים! אני חדש כאן ומקווה שהפורומים שלכפ מצדיקים את ההישתתפות בסקר של ynet... יש לי שאלה לגבי HT (היפר ת'רדינג) קודם כל מה זה בדיוק, והאם זה מצדיק תוספת ניכבדה של דולרים? בתודה מראש, סער.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  10. Started by pelor,

אהלן, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין זיכרון 800 GHZ לבין זיכרון 1033 GHZ הזכרון יהייה כנראה 4 GB (יש מצב גם ל2, עוד לא החלטתי) אבל השאלה שלי היא בנוגע לGHZ תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  11. היי. יש לי בסביבות 350 שקל לקנות מעבד (מעבד נטו) חשבתי על intel pentium dual core e5400 אבל אמרו לי שבניגוד לשאר המפרט המעבד הזה ממש גרוע. התקציב שלי ממש חנוק וזאת הכמות שהפנתי למעבד.. אין לי מקום לדחוף מעבד יקר יותר אז חשבתי לפנות ל AMD אבל הדבר שאני לא מבין בהם כלום.. אשמח אם תגידו לי אם יש מעבד מ AMD שמתאים לתקציב שלי ועובר את e5400 בביצועים.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  12. הלוח החדש מבית DFI אשר מבוסס על הצ'יפסט המדובר RD600 הגיע לאחד המשתמשים מXS, כרגע הוא צירף בעיקר תמונות ומידע טכני על הלוח. הינה פרטים על הלוח מהאתר של DFI: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PAGE_TYPE=US&PRODUCT_ID=5155&SITE=US והינה תמונה מהביוס + פירוט: כמו שאתם רואים הלוח מאפשר שינוי מתחים נרחב להרבה רכיבים (אם כי עדיין לא ידוע מה טווח המתח לDDR2). ועכשיו, הינה לכם מבחר בוקים של הלוח: באתר הבא תוכלו גם לראות את LAN PARTY 680I http://www.thetechrepository.com/showpost.php?p=136&postcount=4 http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&threadid=1971495&enterthread=y מקור בXS: http://www.xtremesyst…

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  13. שלום רב, רכשתי את הלוח הנ"ל,רציתי לקבל קצת פרטים על הפעלה של פיצרים ייחודיים ללוח הזה: 1.כרגע מותקן SSD-CRUCIAL M4 128GB ליציאת הSATA 6GB -ASMEDIA,האם בחיבור ישיר לחיבור SATA 6GB-INTEL אקבל מהירות גדולה יותר/יציבות? *האם ואיך מומלץ לחבר את הSSD בתצורת ACHI ואם כן איך מבצעים זאת? 2.מחובר HDD SEAGTE 1TB ליציאה נוספת של ASMEDIA,האם בחיבור ישיר ליציאת הSATA 6GB של INTEL אקבל מהירות/תעבורה גדולה יותר? 3.כרגע מאוכלס כרטיס מסוג GTX260,האם כדאי להגדיר את פיצר הLUCID VIRTU ואם כן במה יתרום לי ואיך צריך להיות מחובר המסך (האם ליציאת הDVI 4.איך מפעילים את טכנולוגיית הRTD של INTEL והאם היא תתרום לי בצורה כלשהי לתצורה הקיימת? 5.איך מתחילים בלוח הזה בסיס לטובת הגדרות OC,האם קיים מדריך כ…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  14. תגידו בין זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7229 לזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7870 ההבדל הוא רק 200 מגה הרץ? ואם זה רק 200 מגה הרץ האם זה שווה 800 שקל?

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  15. המון דגמים, הבדל עצום במחירים אפילו עבור מוצרים של אותן חברות, והבדל ביצועים לא מורגש. למי נועדו הזכרונות היקרים? יש מצבים שבהם הם משתלמים? זה אוכל אותי מבפנים :-X

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  16. כמו בכותרת הלך הלוח למחשב עם מעבד AMD +5600. מחפש לוח חדש עבורו אם יש כאלה שמסוגלים להכיל DDR3 זה טוב לפחות נתכונן לעתיד. תקציב עד איזור 450 ש"ח לערך אם יש פחות עוד יותר טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by hq4ever,

שלום לכולם אני לא יודע אם אני מחדש לכם משהו אבל בשבילי זה בהחלט שינוי מרענן. בזמנו היו דיבורים על כך ש SATA מאפשר לחבר ולנתק הרד דיסקים בדומה ל SCSI בזמן שהמערכת פעילה. כעת משראיתי את הידיעה האחרונה ב HWZONE על לוח האם של אסוס עם חיבור SATA חיצוני התחלתי לתהות שוב על פשר הדבר ומסתבר כי אכן נכונה היתה הטענה. להלן לינק מהאתר של MAXTOR הדן בסוגיה www.maxtor.com/en/documentation/white_papers/sata_hot_plug_white_paper.pdf והנה התמונה מהכתבה עצמה שימו לב למחבר האדום של הSATA. למישהו יש לשפוך עוד אור על העניין? אילו לוחות האם ישנו צורך בבקר מיוחד על מנת שהנ"ל יתאפשר או שכל בקר SATA תומך כברירת מחדל? כך או כך בהחלט ידיעה משמחת ושינוי מרענן. מקסים.

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by Rittberg,

כחובב וידאו בפורמט של HiDef ( היי דפינישן) אני משתמש במחשב לצורך קליטתם מלוינים. האות המגיע מצלחת /אנטנה נכנס לכרטיס לויני וכאמור העיבוד נעשה במחשב, את הוידאו אני מקרין ברזולוציה של 1980 * 1080 . לאחורנה, מטעמי חיסכון ברוחב פס לויני, ספקי התוכן בחו"ל החליטו לעבור בשידוריהם מפורמט MPEG2 ל - MPEG4 / H264 דבר אשר מצריך כוח עיבוד רב של פיענוח והצגת השידורים הללו בזמן אמת. לצורך המשימה הזאת הרכבתי לאחרונה מחשב חדש המבוסס על : ASUS P5GDC DELUXE , P4 3.6 GH , 1 GB RAM DDR2 , NVIDIA 7900GT וספק של ENERMAX NOISETAKER 485W . למרות שבצעתי OC של 15% (ל - 4.15 GH - יותר לא הצלחתי ) מסתבר שעדין חסר לי כוח עיבוד ( בקטעים מסוימים המעבד מגיע לנצילות של 100 % ) המחשב אינו מבצע שום משימה…

• 14 תגובות
    • 805 צפיות
  19. דגש על ה-agp??????????

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  20. שלום רב לכולם ותודה מראש לעוזרים..... אני מעוניין לרכוש תרכיבים מעבד, לוח אם שמתאים למעבד וכמובן זיכרונות השימושים שלי הם: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל....חשוב מאוד שהלוח יתמוך באודיו 5.1.=המחשב מיועד לסטודנט ובנוסף לשימוש ביתי ומשרדי חשוב לי שיהיו ביקורות וחוות דעת והמלצות חיוביות על הרכיבים ושהם נותנים ביצועים ביחס למחיר ולתקציב וביחס לשימושים ולדרישות שלי התקציב הוא עד 1500ואם צריך יותר אז יותר וחשוב שהם יהיו זמינים באתר tms ואפילו קישורים יעזרו לי מאוד

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by 3 ATHLON,

שלום אני לא מצליח למצוא דרייבר ל NF4 ULTRA-D לויסטה... צריך את עזרתכם בבקשה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by DXM,

שלום אני בדילמה כרגע: האם לקנות את הE5200 או לקנות את ה5200X2. הE5200 עולה 70 ש"ח יותר מאשר השני, ובמפרט דל תקציב כל שקל חשוב. עכשיו אם נצא מנקדות הנחה שהלוחות שאני אשתמש הם GB GA P31DS3L מול הASUS M3A וכל שאר המפרט שווה מיהיה עדיף. (הספק יהיה HEC 400TRT, מארז-לא סגור, 9800GT, וכו') כמובן שייתכן אובר קלוק בתנאי שלא תיהיה לי בעיה עם ההספק. דבר חשוב נוסף הוא שיש לזכור כי על פי מה שידוע לי מעבדי AMD הבאים יתיאמו גם AM2+.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  23. Started by nirbo,

מעולם לא היה לי לוח של חברה כלשהי חוץ מ- ASUS ו- INTEL. נאמר לי שהלוחות של Gigabyte טובים ואמינים. אני אשמח לשמוע דיעות של אנשים שמכירים ו/או משתמשים בלוחות של היצרן הזה. תודה!

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  24. שלום לכולם אני חדש כאן, אני טכנאי מחשבים במקצועי ואם משהו צריך לשאול משהו זה המקום.

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  25. יש לי שאלה קטנה אולי אפילו קצת תאורתית כי לא נראה לי שמישהו ממש בדק את זה אבל זה ידוע שאם נגיד יש לך לוח שתומך בDDR 2100/2700 עכשו את קנית זכרונות של 3200 התקנת אותם במחשב והם עובדים על 2700 עכשיו השאלה שלי זה האם הזכרונות יהיה להם בלאי מואץ כאילו הם יהרסו יותר מהר מהרגיל כי הם לא רצים במהירות המקורית שלהם? או שזה יותר טוב להם כי כאילו הם לא מנצלים את כול המהירות ו"נקרעים" מביצועים?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים