עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NI4NI,

ראשית, מישהו יודע איפה יש ברשת מבחנים של מעבדים עם HYPERTHREADING ? עד כמה זה באמת יותר מהיר, עד כמה זה קרוב לשני מעבדים אמיתיים וכ"ו ודבר נוסף, מישהו יודע למה בכל החנויות ברשת ניתן כבר לקנות את'לון 2400, 2600 ו 2700 ורק פלונטר עוד תקועים עם 2200 ? תודה גיא

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  2. נגיד ואני קונה לוח אם. איך אני צריך להגדיר אותו...צריך להגדיר משהו עם הSATA...ומה עוד?...אין כמה ג'מפרים כדי להגדיר אותו??

3. אהלן, אני בקרוב רוכש מחשב חדש, אבל אני מתלבט בין שתי מעבדים: Q6600 לבין Q8200. [לוח אם - GA EP43-DS3L, קירור AC Freezer 7 Pro]. איזה מעבד יותר כדאי לי לקחת שיחזיק לי ליותר זמן [3-4 שנים]? אני יודע ש6600 מיוצר ב65 NM וצורך יותר חשמל והוא כבר הולך וניהיה ישן, אבל הוא יותר חזק מQ8200, השימוש יהיה למשחקים[לא בהכרח כבדים כולכך, אבל אני רוצה להריץ את CRYSIS, COD5], גלישה באינטרנט וICQ, מסן ומוזיקה.

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by aquarius,

יש למישהו כאלה נגד החד ליבתיים?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  5. אהלן, אני בונה מפרט בימים אלה (SKYLAKE + DDR4) ונתקלתי בזכרון הבא באמאזון, 16GB DDR4 במהירות של 3000MHz: http://www.amazon.com/gp/product/B0134EW7G8?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER 115$ לפני שליחה ומסים, סה"כ כולל הכל יוצא בערך 560 ש"ח אם אני זוכר נכון. אני שוקל להזמין אותו היום ואשמח לכמה תשובות כדי לוודא שאני לא עושה טעות. יש דעה על הדגם הספציפי על זה? האם הדיל שווה יחסית לארץ? (מצאתי בזאפ כרטיסים מאותה סדרה אך בתדר נמוך יותר ב800 שקל ומעלה) האם הלוח יתאים על ASUS Z170-PRO-GAMING אותו אני שוקל לקנות ? האם יש מניעה מסויימת מלרכוש זכרון בחו"ל? (אחריות, נזק במשלוח, DEAD ON ARRIVAL, וכו') (אם טעיתי בפורום, סליחה מראש…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by lipa,

http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=sata3845&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=8&aff=Zap

• 13 תגובות
    • 820 צפיות
  7. יש הבדלים? מה יותר טוב? מה יותר משתלם לעתיד הנוכחי \ רחוק? תודה רבה לעונים ,

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by D.A.Y.C,

שלום אתמול פתחתי את המחשב נייד שלי ופתאום אני שומע צפצוף ארוך מהכיוון של המאווררים במחשב. אני לא ממש מבין המאוררים של המחשב אז הזזתי קצת המחשב ונתתי דחיפה קלה בכיוון של המאוררים והצפצוף הפסיק. המשכתי להשתמש במחשב ופתאום המחשב נכבה (למחשב היה טעינה מלאה) הדלקתי מחדש את המחשב וזה שוב כבה. והבנתי שהמאווררים לא עובדים. סוביבתי את המחשב וראיתי שיש איפה שהמאווררים מדבקה שיוזמת את המאוררים להסתובב. הוצאתי את המדבקה ועדיין המאוררים לא פועלים. מה אפשר לעשות? והאם המאוררים קשורים לכיבוי?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by moranhoresh,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות זכרונות של CRUCIAL בארצנו? אשמח לקבל שמות של חנויות, כתובות אינטרנט וכו'

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  10. Started by RaeNye,

יש לי נייד Pentium-M עם לוח 915 (כלומר DDR2 533MHz) וסטיק אחד של 512. חשבתי להוסיף עוד אחד, והשאלה היא איך להבטיח תאימות (Dual Channel וגו'). הזכרון הוא של סמסונג (4-4-4-11) ולא מצאתי כמעט בארץ מקומות שמוכרים אותו. מאיזה יצרן סביר למצוא זכרון שיעבוד באופן תואם? בלי קשר לתאימות, האם סטיק של 667MHz יעבוד? עם תזמונים טובים יותר? (כי שלי למשל עושה 3-3-3-8 על 400MHz) הרי היום 667 עולה אותו דבר כמו 533. תודה.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  11. עוד 6-8 שבועות אמור להיסקר על ידי עיתונאים. RS480/RS400 מקור: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD04Njk

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by Liran3331,

סליחה אם זה לא קשור לפה אבל לא רציתי לפתוח את זה סתם בפורום אחר S: לחבר שלי יש מעבד intel pentium D 2.8 ghz ואני מתכוון לקנות intel dual core e6300 1.8 יש הבדל?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by Shay17,

מהו המעבד החזק ביותר המתאים ל-Socket זה?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  14. איזה מעבד יותר מומלץ מבחינת תמורה למחיר מבין שני אלו: AMD Athlon 6400+ X2 INTEL C2D 7300 1.מי מהם יותר חזק(אני מתאר לעצמי שה7300). 2.מי יותר מומלץ מבחינת תמורה למחיר? 3.מי מהם אוברקלוקר יותר טוב? ועוד שאלה,יש ברשותי מעבד TRIPLE של AMD (8450) שקיבלתי בחינם. אם אני מחליט להחליף ל6400 שלמעלה הביצועים יעלו או ירדו?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  15. שלום רב לכולם ותודה מראש לעוזרים..... אני מעוניין לרכוש תרכיבים מעבד, לוח אם שמתאים למעבד וכמובן זיכרונות השימושים שלי הם: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל....חשוב מאוד שהלוח יתמוך באודיו 5.1.=המחשב מיועד לסטודנט ובנוסף לשימוש ביתי ומשרדי חשוב לי שיהיו ביקורות וחוות דעת והמלצות חיוביות על הרכיבים ושהם נותנים ביצועים ביחס למחיר ולתקציב וביחס לשימושים ולדרישות שלי התקציב הוא עד 1500ואם צריך יותר אז יותר וחשוב שהם יהיו זמינים באתר tms ואפילו קישורים יעזרו לי מאוד

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by ItsMy§tyle,

כותרת :ylsuper:

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by 3 ATHLON,

שלום אני לא מצליח למצוא דרייבר ל NF4 ULTRA-D לויסטה... צריך את עזרתכם בבקשה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by jungle-man,

היי לאחר המהרה למעבד אני מעוניין לבדוק תקינות טמפרטורות לאורך זמן, אני מנטר עם HWMONITOR, לא הצלחתי למצוא ברשת את הטווח טמפ שנחשב תקין למעבד, באתר יצרן (http://ark.intel.com/compare/33910) מופיע TCASE 72.4 מעלות שאינני יודע למה הכוונה. אשמח אם מישהו מכיר ויודע מהו הטווח התקין למעבד החל ממנוחה ועד מאמץ. תודה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  19. התלבטתי אם כאן המקום... הנה הבעיה: מדובר במערכת XP , על E2180 . הכוונה לשדרג לWIN7 בעתיד הקרוב. לטובת יישומים שאולי לא ירוצו על 7 - פורסם כי $M מציעה "מוד" תואם XP - http://www.tomshardware.com/news/windows-xp-mode-virtualization-intel,7709.html לי קורצת העובדה שמאמץ השדרוג - אולי קטן יותר. אממה... המכונה הווירטואלית שלהם דורשת מעבד תומך VT! מה דעתכם, שווה/נדרש לשדרג מעבד ? ואם כן - לאיזה ? הבנתי שבקרוב יציעו 5300 עם VT, האם זה הפתרון המועדף ? או שכל העסק הזה הוא גימיק, ופשוט - יש להתקין כל מה שאפשר מחדש, ולזרוק את הישן לפח... הנה עוד כתבה שמצאתי כרגע בנושא: http://www.withinwindows.com/2009/04/25/windows-xp-mode-internals-part-1-overview/

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי שני זכרונות 1 גיגה DDR2800CL5. הוספתי זכרון של 2 גיגה DD2800CL6. לפני ההוספה קצב השעון של הזכרונות היה 400, עם CL 5 גם כשאני שם רק את הזכרון של ה-2 גיגה, קצב השעון הוא 400 אך עם CL6. אז מה מוזר? כשאני משלב את שניהם, ציפיתי לראות קצב שעון 400 עם CL6. אולם בפועל אני רואה קצב שעון של 312 עם CL5. מה הולך פה? האם זה כי 400*5/6 = קצת יותר מ312? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  21. אשמח לדעת אם ישנה בעיה של הפעלת תוכנות מסוימות או שהתוכנה לא מנצלת את יכולות החומרה כגון מעבד 4 או 2 ליבות או 4 ג'יגה זיכרון, אני מתכוון לתוכנות גרפיקה כגון פוטושופ וכו וגם בכלל האם יש תוכנות שלא מסתדרות עם החומרה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by dids22,

היי, יש לי בעיה קטנה, כשאני משנה את ה CPC מ-2T ל-1T אני מקבל שגיאות בMEMTEST. עד כמה שהבנתי זה לא נחשב OC, והייתי רוצה לדעת למה המערת לא מסוגלת לעבור ל 1T. המערכת לא ב OC. המפרט שלי הוא Asus m2n-e 3800x2 2x1G ram http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_value_pro_series תודה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by aleXtazi,

some one have a guide for vmod to ga7n400l the max volt i can to give to the cpu its 1.8

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  24. Started by gilad267,

I have 370CPU adapter that came with Intel Celeron 466 (PPGA) (the bord is slot 1) can i use this adapter with p-III 866(FC-PGA)?(the bord i use have both slol 1 & pga 370) I want to use the slot 1 option instead of the socket 370(i think that i have promblem with that)

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  25. שלום, מה הזכרון הכי איכותי ומהיר לIvy bridge למחשבים ניידים? 1600mhz 16gb(8x2) תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים