מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על ABIT AB9 PRO?? לפי מה שאני רואה מבחינת ביצועים ואיכות הוא שווה לP5B DELUXE
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
חיישן החום של של המעבד אלא "SYS", איפה הוא נמצא על לוח האם? האם זה תלוי בלוח או ידוע כי ליד חלק כזה וכזה? לי יש 7VTX-H של gigabyte ולא מצאתי בחוברת איפה.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1203508453/67189/ אני יודע שכרגע אין לזה ביצועים הכי משהו בעולם כי זה לא נתמך אבל ברצינות זה הפתרון לכול השטויות שרצות היום בחומרה. במקום להחליך מחשב כול שנה שנתיים פשוט תוסיף לו עוד מעבד או שתיים רציני תמיד אמרתי שמעבדים וכרטיסי מסך צריכים להיות פלאג אנד פלי. למה את המצלמה שלי אני יכול לחבר והיא עובדת אבל כדי להתקין מעבד אני צריך לפתוח מיליון ברגים למצוא מה מתאים ולמה. קיצר יאללה כמה שיותר מעבדים וכמה שיותר פשוט עם חיית קירור עד שיגע למחיר נורמאלי. הקמצנים שלא אכפת להם שיקנו מעבד אחד או שתיים והמשוגעים שיתקינו כמה מעבדים שבא להם ויקנו מזגן חדש לבית ;D
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה ? הוא טוב לאובר ? וכו'
-
- 9 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח איזה דגם של לוח אם אני צריך למחשב החדש שלי. הייתי מעוניין בהמלצה לדגמי לוח אם של ASUS בלבד שמתאימים לרכיבים שאני מתכוון לרכוש. אני לא מתכוון לשדרג את המחשב בעתיד ולכן אני מעוניין בלוח אם שמתאים לרכיבים ולא יותר מזה וכמובן ככל שזה זול יותר זה עדיף. הרכיבים העיקריים הם: מעבד: i5 core 2400 3.1Ghz זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הזיכרון ולעבור מ 4GB ל 8GB לשם כך קניתי ארבעה סטיקים של 2GB, כולם samsung m3 78t5663eh3-cf7 כאן מתחילות הבעיות: 1. במאפייני המחשב שלי רשום שיש 8GB אבל רק 3.24 usable, ניסיתי את העניין הזה עם msconfig ושינוי ההגדרות ב boot, לא עזר והתיבות לא היו מסומנות מלכתחילה 2. בדיקה עם cpu-z מראה שהזכרונות עובדים בתדר של 400 Mhz במקום 800 3. בביוס הכל נראה תקין, אבל לא התעסקתי שם יותר מדי, רק ראיתי שזה מוגדר על 8GB זכרון שעובד במהירות 800MHZ, נראה לי שבתצורה 6-6-6-18 (לא סגור על זה, אני יכול לבדוק אם זה קריטי) שורה תחתונה - איך אני גורם למערכת להכיר את הזכרונות החדשים וגם להשתמש בהם? זה המפרט: מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO כרטיס …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג זכרונות במחשב: לוח האם שלי הוא INTEL SORENTO D945GNT [4 PCI. 2PCI-E . 1 PCI-E*16 . 4 DDR2 DIMM הזכרונות הקיימים: M256 MO DDR2-533 DDE2 SDRAM [ 4.0-4-4-12?266 MHZ] [3.0-3-3-9?200 MHZ] * 2 התקציב שלי 200+- לשדרוג לזכרונות כמה יותר גדול יותר טוב. הייתי שמח לקנות ב-KSP- אנחנו שכנים. מה יתאים לי למחשב?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
P4 2.4 533 256MB DDR 333 Geforce 4 MX 440 HD Maxtor 40G 133 כרטיס קול משולב לא צריכה FireWire ולא כר' רשת מספיק לי 4 USB אני מתלבטת בין ציפסטים של אינטל או סיס נראה לי שאני הולכת על Asus יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 Box או Q6600 תודה מראש, דחוף מאוד.. אני צריך לקנות את זה ביומיים הקרובים
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
במידה ולא אני :AR15: בו
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת על איזה מעבד אתם ממליצים לקנות שהכי משתלם מבחינת יחס עלות/תועלת למשתמש שלא מתכנן אוברקלוק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! כיום יש לי מעבד E6600 2.4GHZ. הלוח אם שיש לי Asus - P5WDH ואני מרוצה ממנו, מבסוט למרות שהוא כבר קצת ישן... הוא אחלה ואני לא מעוניין להחליף. זכרון : 4GB (בפועל רק 3, אבל מעוד שבועיים אני אתקין Windows 7 64bit ויהיו לי או 6 או 8 ג'יגה). כרטיס מסך : בימים הקרובים אני הולך לקנות HD5770 1GB. כונן קשיח : WD Green 1T (עוד שבועיים יצטרף עוד כונן כזה). פשוט המחשב התחיל להיות איטי - אז שאלתי היא כזו - יש צורך להחליף מעבד...? אם כן ואתם מחזקים את דבריי, לאיזה מעבד כדאי שיתאים לי ללוח אם ? לא מתכנן איזה OC או משהו כזה, לא מבין בזה.. רוצה מחשב שיעבוד חלק, במהירות, בזריזות וביעילות. כל המלצה תתקבל בברכה - תודה ענקית לכל עוזר
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ב"ה הייי חברים יש לי אפשרות לרכוש זיכרון TWINMOS TWISTER 512MB כפול 2 יחידות שזה 1024MB ומצד שני יש את הרגיל 1024MB בסלוט אחד ההבדל בינהם הוא 5$, כמובן הטוויסטר יקר ב 5$ יותר (ושתי היחידות ביחד אני מדבר) מה יהיה עדיף לרכוש ? בעיקר שיש לי כיוון כל שהוא מתי שהוא ל OC קטן אולי במחשב ושהזכרונות לא יגבילו ממש כמה MHZ אפשר לקבל עוד עם ה TWISTER ?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Motherboard Name: Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio) שאלתי מישהו והוא אמר שלא יתאימו לו שום כרטיסי מסך שעולים יותר מ 200-300 ש"ח, זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח אם של Msi KT400 (פרטים מדויקים של הדגם אני לא יודע) בשביל מעבד של AMD? ומה אתם אומרים על כרטיס מסך של Gigabyte radeon 9600 ? (אני לא יודע יותר פרטים מזה, אם זה פרו או לא) פשוט קניתי את המחשב בחנות IVORY וזה מה שהם נתנו לחי במקום רכיבים שבקשתי. אני רק מקווה שהם יתנו לי חברות טובות, כי בפירוט של המחשב, הרכיבים הופעיו באופן כללי, בלי חברות. גם אמרו לי משהו על זה שלא מייצרים יותר RAEDON 9700. יודעים על זה משהו? בבקשה תעזרו, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שיודע, מוזמן לעזור... אם אני קונה לוח אם, תואם AMD64 והמעבד הוא גם כן, מן הסתם, AMD64 האם התושבת חשובה? 939, או 754? אין לי מושג מה כל זה אומר......... בבקשה צריך עזרה דחוף....
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לאחר שהזמנתי את כל הציוד ההיקפי נשאר רק לבחור מעבד, לוח אם וזכרונות - מה חבל שאלו בדיוק שלושת התחומים בהם הידיעה שלי שואפת לאפס :'(. תקציב לשלושת המוצרים: 1800-2200 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, משחקים ועוד פעם משחקים (וגם דברים בסייסים כמו פיירפוקס,ת'אנדריברד והרדות באימיול ובעיקר בסבבהDC) רציתי קודם כל לשאול האם קיים הבדל משמעותי בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי והאם איזשהו זיכרון, אם בכלל, יאפשר לי לשחק במשחקים הכבדים כאשר הסבבהDC זוללת המשאבים פועלת ברקע. מאחר ואין לי שמץ של מושג איזה לוחות אם ומעבדים קיימים בשוק ומה ההבדלים ביניהם אוכל רק להגיד כי אני מצפה שהמעבד החדש יתמוך ב-Windows Vista אם כי קשה לי להאמין בשלב זה שאחליף אליו. מבחינת כרטיס מסך אני מתכנן לרכוש לעצ…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימו לב באתר של תום יש בנצ'מרקים של C2D מול 5600/6000 X2, על שוק המיינסטרים, מה שמעניין באמת ומפתיע! שהאתלונים על 90 ננו צורכים פחות חשמל ממעבדי C2D, לאורך זמן של 60/90 דקות. מדהים... 79W מול 96W. בקיצור K8 ממשיכה להפתיע. http://www.tomshardware.com/2007/05/04/which_is_the_best_mainstream_cpu/page11.html#energy_requirements_over_6090_minutes [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה: אם יש לי עכשיו 2gb ואני רוצה להוסיף עוד 2 זה משנה אם מותקנים אצלי 4 מקלות זיכרון? חוץ מהקטע שזה תופס לי עוד 2 חריצים יש הבדל בביצועים בגלל שזה מחולק ל 4 כרטיסים ולא 2?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בנושא ומתכנן להרכיב לי מחשב ע"י קנייה של חלקים, לכן אני פונה אליכם בנושא זה. החלקים אני מביא מחול אז הם יהיו יותר זולים קצת, ככה שאין לי בעיה של כסף, אבל צד שני אני לא רוצה חלקים של מחשבי על, או של גיימרים, מספיק לי מחשב ביתי מעולה רגיל ודברים כאלה. השאלה שלי היא כזאת, בנושא של מעבדים, לוחות אם וזכרונות, מה לדעתכם החברה הכי טובה בכל אחד מהם,איזה חברה הכי טובה, אמינה, יציבה, וזכדי לקנות למחשב ביתי מתקדם! תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
2 הגרסאות כאן: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IP35P&pSOCKET_TYPE=LGA775
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהרכבתי את חלקי המחשב שלי ולפני שהכנסתי אותם למארז, הדלקתי את המחשב לבדיקה והנורה האדומה שליד הRAM נדלקה (הלוח הוא Sabrtooth Z77. הנורה כמובן מסמנת שישנה בעיה). לחצתי על כפתור הMemOK! והמחשב נדלק אם כי הRAM לא עם ההגדרות הרצויות, וכל פעם שניסיתי לגרום לRAM לעבוד בהגדרות הרצויות- המחשב לא נדלק והייתי צריך לטעון הגדרות בטוחות עם כפתור הMemOK!. לאחר מספר (רב של) פעמים שבהם ניסיתי לשדל את הRAM לעבוד במהירות הרצוייה (וכן, גם כשירדתי על הברכיים זה לא עזר) - קרה הגרוע מכל (לא, ליברמן לא נבחר להיות ראש ממשלה)- גם כפתור הMemOK! סירב לעזור. כל פעם שלחצתי ליו- הוא נכשל במילוי תפקידו, והנורה המשיכה לדלוק. אלא שלפעמים לאחר מספר נסיונות גם הנורה של הכרטיס מסך (VGA LED) נדלקה…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ורציתי לשאול על ההבדלים במעבדים בין היצרניות Intel וAMD. במידה ונקח שני מעבדים מאותה רמה פחות או יותר, יש סיבה להעדיף אחד מהחברות?, במה ההבדלים באים לידי ביטוי? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים אני זקוק ללוח אם עם כמה שיותר מחברי SATA בלוח הזה לדוגמה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=5495#sp מופיעה הערה ב-Storage Interface * Refer to "1-7 Internal Connectors," for the supported configurations with the M.2, SATA Express, and SATA connectors. האם הערה מתייחסת רק ל RAID (שלא מעניין אותי בכלל), או שההערה מתייחסת לכמות המחברים שאני יכול להשתמש בהם בו זמנית. בדוגמה שהבאתי - האם אוכל להשתמש בו זמנית רק בשבעה מתוך עשרת המחברים שעל הלוח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי 4 - (Serial ATA II (nFrce4 Ultra ובנוסף 4 - (Serial ATA (Silicon Image 3114 ובנוסף 2 - Parallel ATA מה ההבדל ולמה נועד כל אחד...
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-