מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב אחד את הלוח אם ASROCK GE PRO-M2 http://www.asrock.com.tw/product/GE%20PRO-M2.htm אני מעוניין להוסיף לו עוד זיכרון זיכרונות 333Mhz נעלמו מהעולם כנראה האם זיכרון DDR 400Mhz יעבדו על הלוח?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום רב, מפרט המחשב שלי : Fractal Design ARC XL Full Tower Intel i7 4790 3.6GHZ MAXIMUS VII HERO CORSAIR VENGEANCE 2X8GB DDR3 1600MHZ PRO SERIES Asus GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E COOLER MASTER V8 GTS Seasonic XP-1000 Platinum 1000Watt Ultra Quiet Power Supply Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional & Champion Samsung 1TBX3 840 Evo-Series SATA III Internal SSD WD 1TBX3 AeroCool Touch-2100 Dual-Bay 5-Ch Fan Controller with LCD Touch Screen ASUS MX279H 27" Widescreen LED ברצוני לדעת האם יתאים לי סוג זיכרונות כגון: Crucial Ballistix Smart Tracer Memory DDR3 1600MHZ 4X8GB ללוח האם שברשותי. אני מאמין שאתם מכירים את סוג הזיכרון הנ"ל אשר …
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי זיכרונות OCZ REAPER 2GB 800MHZ שכל אחד 2GB וסה"כ 4GB... רציתי לשאול: אם אני יוסיף עוד 4 GB זה ישנה לי את הביצועים? אם כן משמעותית? ומה עדיף? 8GB DDR2 800MHZ או 4GB DDR3 1333GHZ?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללוח אם זול כמה שיותר, תקציב עליון 300₪. סוקט 775 (P4 3GHz). DDR1. AGP. SATA. תודה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע אלי המחשב המיוחל, כלומר הרכיבים שלו, שקניתי בארה"ב. רצתי היום לפני סגירת החנויות לקנות כל חלק אפשרי, ספק כוח מארז וכו' שלא אתקע עם משהו כשארכיב את המחשב בשבת. אבל כרגיל, תמיד יהיו בעיות מעצבנות וקטנטנות שתוקעים את כל התהליך, אוף! הצלחתי להרכיב את הספק ואת הלוח אחרי אין ספור ניסיונות מפרכים, אבל כשניסיתי לשים את הזיכרון בחריץ, הזיכרון פשוט לא נכנס לייייייייייי. חסר לו חצי מילימטר כדי שיתאים לחריץ. מדובר בזיכרון שקניתי לפני שנה סה"כ. איך שייך דבר כזה? לא רשום עליו איזה DDR הוא, רק את הדגם KINGSTON KVR400X64C3A/1G את הלוח אם (GIGABYTE GA-P35-DS3L) קניתי בהמלצת החברים פה. הושיעו נא!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מחשב כבר כמה חודשים. המחשב שלי מריץ משחקים ממש זבל וכבר נמאס לי! אני מת כבר לקנות מחשב וחוות מהירות וגראפיקה שלא יכלתי לחוות עם המחשב הנוכחי (128*2 SDRAM). תכננתי לקנות מחשב אפילו ביום ראשון הקרוב, אבל הבעייה היא שאני לא יודע אם לקנות AMD 3000/3200 או INTEL 2.66 DUAL. אני לא מתכנן לעשות OC בכלל.. חלק אומרים שעדיף INTEL אפילו בלי OC כי בעתיד יהיו לי ביצועים טובים. וחלק אומרים שאם לא עושים OC אז AMD עדיף על אינטל. עכשיו שמעתי שבקרוב מגיעים מעבדים חדשים אשר יורידו את המחירים של כל המעבדים הנוכחיים וגם יקבעו חד וחלק אם לקחת את AMD או את INTEL. אבל אני לא יודע כמה המעבדים האלו יעלו (אם זה בתקציב שלי של AMD 3200 וINTEL DUAL), ואני גם לא יודע בכמה כסף המעבדים הנ…
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מעבד זול, למחשב שמיועד בעיקר לעבודה בווינדוס, ומדי פעם משחקים כמו UT99 וAOE3. לדעתי האפשרות הטובה ביותר תהיה Intel Celeron D 355 3.33Ghz 256KB עם זכרון 2X512 MB DDRII 533MHZ. המחיר 483 שקל. אני גם חושב על אפשרות שדרוג בעתיד לקונרו(SOCKET 775). כמובן לשים עליו איזה ביג טייפון כרגע בעיקר בשביל השקט, אתם חושבים שאני יצטרך לעשות לו קצת OCאו שזה לא יתרום לי בכלום? ואם כן כדאי לי לקחת אותו אז איזה לוח כדאי לי לקנות? חשבתי בהתחלה על 8i945PH RH של ג'גיהבייט אבל אני לא יודע אם הוא טוב לOC. כמו כן אני חושב שהסמפרון לא יהיה כדאי בגלל הסוקט המיושן.. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה לכולם שי. כמו כן אם אתם חושבים בכלל שאני צריך לעלות לATHLON או ל INTEL D תג…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני אתחיל בזה שאין לי ידע לעשות OC ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו ללמוד את הנושא.המפרט שלי מופיע בצד ואני עובד עם ויסטה 64BIT. א. האם עדיף שני יחידות של שני GB או 4 יחידות של אחדGB כלומר האם 4 יחידות מנצל את הדואל צ'נאל כפול ? ב.חשבתי להחליף מעבד לQ או להוסיף 2GB מה עדיף למשחקים כבדים כדוגמת קרייסיס(שסיימתי אותו על מדיום מבחינת גרפיקה בעע)? ג.אני יכול להחזיר את המעבד במחיר שבו הוא נמכר היום ולקחת Q במחיר שבו הוא נמכר היום. תודה מראש ואשמח לתת כל פרט שייתבקש.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני יכול לשים מעבד סלרון על לוח אם שעד עכשיו המעבד היה עליו? התושבת היא 478! נ.ב אני מחפש את הסלרון הכי זול שמתאם לתושבת 478,מצאתי ב 330 את הסלרון 1700 חדש מPCH שמתאם ל478 זה יעבוד? וזה בא עם היטסינק או שאני צריך לקנות אחד?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הביוס סייור http://www.ioss.com.tw/web/English/RD1BIOSSavior.html הכלי שיציל את כולנו מהרס של ביוסים. הבעיה היא שאני לא מוצא את הכלי הזה בארץ, צריך לארגן הזמנות דרך חנויות או פרטי זה דבר אדיר במחיר של כ 20$. ויכול להציל חיים. לכל מי שקינא ב ג'יגה-ביט
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש הבדל גדול/מורגש בביצועים בין 2 המעבדים האלו? (2140 - 2180) שווה ל"השקיע" עוד 50 ש"ח ב - 2180?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להיתקע הרבה וכל פעם אני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור לפעול ולפעמים אפילו הריסטרט נתקע כשעולה הווינדוס ואני צריך לעשות שוב ריסטרט. מפרט כללי למחשב שלי: לוח אם gigabyte ep45-ds3l intel core 2 quad Q9400 2.66Ghz 4 giga ddr 2 (הווינדוס משתמש רק ב 3.25) NVidia geforce 9800 GT (מאוורר zalman fansink) מאוורר Thermaltake ruby orb 120mm ווינדוס XP כרגע יש לי 3 הארדיסקים במחשב אבל אני מוציא אחד מהם בקרוב כך שישארו רק 2. כל הדרייברים מעודכנים. חוץ מזה לפני שנה התקנתי ווידוס 7, והמחשב גם היה קופא לכמה שניות ואז חוזר , זה קרה בערך כל כמה דק' - קופא וחוזר ובגלל זה חזרתי לווינדוס XP. ניסיתי לברר מה גורם לזה ולא הצלחתי עד כזה, קראתי בפורומים, עשיתי memtest…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום מכל חפירותי נותר לי לוח ג'יגהבייט 7zm עד עכשיו רץ עליו דיורון 800 ,האם xp 1800 שהו כמובן 266 יפעל עליו [מה שמטריד אותי במיוחד הוא נושא המתחים החשמליים השונים ] מראש אני אומר לכל אלו שיטענו שהמעבד אם ירוץ אז ירוץ לאט ממהירותו האמיתית -כן אני יודע הדבר שלי חשוב לדעת -אם ביכלל ירוץ ,והאם המעבדים פועלים במתחים שונים מה שעלול להזיק ל1800
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
MSI K8N NEO2 Platinium Soket 939 Motherboard ללוח הזה יש nVIDIAr nForce3 Ultra Chipset והוא עולה יותר מהלוח הזה: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) וללוח הזה יש NVIDIA® nForce4 Ultra Chipset איך זה שהראשון עולה יותר ??
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
http://www.exlmarket.co.il/index-new.html הקישור הוא לאקסלנט מחשבים. אני לא מבין בדיוק את המערכות שהם מוכרים שם. מישהו מוכן להסביר לי למה זה טוב? למה זה כל כך יקר ומה החבילות כוללות? עריכה: עכשיו ראיתי שהקישור הוא כללי ולא נכנס למקום שרציתי. מכיוון שאין לי מושג איך משנים את זה תיכנסו ללשונית מחשבים<AMD OPTERON
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני כשלושה שבועות את הלוח של asus (מופיע בחתימה) רק שלושה שבועות עברו והמאוורר שעל הצ'יפ מרעיש כמו איזה בית חרושת וכל פעם אני צריך לתת לו נגיעה כדיי שהוא יסתום עכשיו זה כבר לא מפסיק!! מה אתם אומרים אפשר לשלוח מייל לאסוס על זה? מה אני יכול לעשות עם זה?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע, עם לוח האם הזה - GIGABYTE GA-8I945P-G-RH. השאלה - האם בנוסף לPCI-EXPRESS הוא גם מאפשר חיבור של כרטיסים של PCI? זה חשוב כי יש לי כרטיס קול מקצועי שלא היה בשימוש הרבה זמן, וברוב טימטומי לא בדקתי תאימות לפני הקניה. הכרטיס קול הוא PCI. האם אכלתי אותה? עריכה ==> מצאתי - הלוח שלי מכיל סלוט לPCI. שאלה נוספת - על מנת לדעת אם כרטיס מסויים הוא PCI או AGP (אין עליו יותר מידע באתר היצרן) - האם כרטיס AGP היה פיזית מתאים לסלוט של PCI? :s05:
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-VSTA&s=775 כמו שאתם רואים הם טוענים לתמיכה במעבדים שעובדים ב FSB של 1066M, אבל שורה אחרי זה הם טוענים שניתן לשים DDR2 עד 667M האם זה בגלל מחלקים. האם ניתן לשים זכרון 800M שיעבוד על 667M או שחבל על הכסף, הלוח ישמש אותי בשלוש שנים הקרובות לפחות.
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעליו הגאה של מחשב ישן נושן מארץ רחוקה amd athlon xp 1700 gigabyte ga-7va וחסר לי זכרון יש לי רק 256 דבר שגורם למחשב עם כול התוכנות המתקדמות וכול המשחקים החדשים לעבוד לאט דבר שמרגיז אותי מאוד. עכשיו ראיתי שאין יותר להשיג זכרונות 266 מהסוג שיש לי ולכן שאלתי היא כזו האם זכרונוות 400 יעבדו עם הלוח אם מאחר שאני לא ממש מומחה בדברים האלו ולא לוקח סיכונים ביחוד עכשיו כשאני בצבא והכסף זה מצרך נדיר 700 שקל לא מספיק למחייה אז שאלתי היא כזו האם קיים איזה שהוא משהו עם נסיון בשימוש בזיכרון הזה או שעדיף לקנות שני זכרונות של 256 כול אחד מסוג 2700 אני מתלבט וזקוק לעזרתכם לפי האתר הזה הלוח תומך בזכרון 266\333 http://www.offtek.co.uk/product.php?off=49a00b512b087dd3e09f50e9f…
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי חברה יש באפשרותי לקנות את הלוח הזה Abit IN9 32X-MAX NV 680I SLI ממש בזול עכשיו רציתי לדעת אם כדאי... אודה לכם מאוד. http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=333 הוא מגיע עם אנטנה WIFI וכרטיס
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נכנסתי לנעה לבדוק מפרט, ראיתי מעבד חדש שיש להם, E2140. 1.6GHZ 800MHZ FSB. תכלס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7708 אף פעם לא שמעתי על המעבד הזה הוא חדש או שפשוט אני לא מכיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד (Asus Zenbook ) יש לו כרטיס זיכרון אחד מולחם ואחד נשלף. אני מעוניין להחליף את ה4GB ל8GB (כרטיס טוב שיעשה תעבודה) אני לא משחק במחשב אבא חשוב לי שיחזיק תוכנות חזקות ואולי 2 מערכות הפעלה. הכרטיס המולחם שלי הוא CL11 , אם אני מכניס לו כרטיס שהוא CL9 זה מומלץ? או שכדאי שיהיה באותה מהירות ? ואני מתלבט בין שלושת הכטיסים האלו? מה מומלץ יותר? 1) http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-Impact-1600MHz-HX316LS9IB/dp/B00KQCOTCM/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448438951&sr=1-1&keywords=Kingston+HyperX+8GB+DDR3l 2) http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448439300&sr=1-1…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב ליקנות עוד 2GB זיכרון של kingston 667Mhz CL5 ויש לי זיכרונות OCZ 2GB 667Mhz CL4 לא תהיה שום בעייה אם אני יחבר אותך בייחד..? אגב יש לי את הלוח אם Epox 5P945I PRO 1066Mhz הוא יתמוך בזיכרונות עד 4GB יעני הוא יאפשר לי לחבר 4GB זיכרונות למחשב..? ??? ________________________ * למנהלים אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל זה ניראה לי הפורום הכי מתאים. מקס' תעבירו לאן שצריך.
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מעבד Intel P4 prescott 3.0 GHz 478 SL7E3 לוחות EPOX EP-4SGM8I Abit IS7-V2 ב 2 הלוחות המעבד עובד באותם מהירות ובאס ומתח ו HT מופעל. כולם לפי הברירת מחדל של המעבד ללא אוברקלוק והברירות מחדל זהות ב 2 הלוחות בלוח EPOX המעבד עובד ב 40 מעלות ב IDLE ומגיע גג ל 60 במאמץ - כל זה אם קירור סטוק בלוח ABIT המעבד מגיע ל 80 ב IDLE אם קירור סטוק (אותו גוף קירור ומאוורר שאני מנסה איתם בלוח השני). אם גוף קירור הרבה יותר חזק יכול להוריד אותו ל 65 בכל התקנה מחדש של המעבד ניקיתי אותו ושמתי חומר קירור מחדש. הבדיקות נעשו באותו מארז (קירור מארז טוב) ואותו ספק (איכותי) ואותו כונן קשיח אם מערכת הפעלה הטמפרטורות נמדדו בתוכנה + טמפרטורות דומות נמדדו אם חיישן טמפ' שהכנסתי לתוך הגוף קירור כלומר התוכנה…
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אני מנסה להרכיב מחשב חדש שישמש בעיקר לניגון סרטי HD שהם מאוד קשים להרצה על מחשב לא חזק מספיק. נכון שאינטל יותר יקר מ AMD אבל מה עדיף לצורך זה AMD או אינטל? תודה
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-