עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הכותרת נערכה בהתאם למידע החדש שהתקבל בתגובות, עוד פרטים בהודעה 5. כותרת מקורית לפני עריכה: מספר שאלות לגבי Gigabyte H170M-D3H-GSM שלום, מספר שאלות לגבי הלוח H170M-D3H-GSM של Gigabyte: 1. האם תואם למעבד i5 6600K? 2. האם תומך בביצוע OC? 3. האם תומך ב-32GB RAM? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. http://www.maxitmag.com/maxit-reviews/motherboards/asus-p5b-deluxe-wifi-motherboard-review/

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. Started by SmurFin,

התקנתי מחשב חדש... WIN XP PRO ותמיד לוקח זמן ללוח להתאפס על עצמו בכל ריסט . התקשרתי לחנות אמרו לי שהוא עושה בדיקה כל פעם ובודק מה מחובר אליו עכשיו לדעתי זה לוקח יותר מידיי זמן מה אפשר לעשות, ואם בכלל אפשר לשלוט על זה ולקצר את הזמן עלייה של המחשב?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. Started by FME,

http://www.tms.co.il/product/11279 אני מתכוון לחבר כנראה HD7950. מעבד I5 2500. האם לזכרונות כאלו יהיו בעיה? : http://www.tms.co.il/product/8872 או שאלה גם יהיו מספיקים עבורי?: http://www.tms.co.il/product/8520 לא עושה OC לשום דבר במערכת שלי. USB 3 יכול להיות נחמד לעתיד. אני בודק כרגע רכיבים פה בפורום כדי לגבש החלטה סופית לפני קניית מחשב חדש. תודה. ד"א, אם יש לוח אחר שעדיף ממה שהבאתי בTMS, בבקשה להראות לי איזה ולמה הוא עדיף.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  5. מעבד ZEN יכול לתת מלחמה ל- I7 6950 ? אני לא מבין ממה מתלהבים מ- AMD והליבה חדשה שלהם ? ובנוסף אינטל נותנת 4 ערוצי זכרון מול 2 של AMD עשו 32 כתבות על 32 ליבות ואז מתברר שיש רק 8 ליבות שאולי יצא עד פברואר 2017

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. יש לי 2000 ש"ח (עם אפשר במחיר נמוך אז זה יותר טוב) ככה להשקיע על לוח ומעבד טובים אז אני רוצה שתעזרו לי למצו אני חושב על קורנו אבל אני לא יודע מה שווה מה כדי וכו אז תעזרו לי בבקשה. וגרך אגב איך קוראים לקרנו עכשיו?כי שמעתי ששנו לו תשם.

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by skuki1,

שלום לכולם! כרגע יש לי 2*256 זיכרון של PQI (לא ייאמן כמה גרועים הזיכרונות האלה) אני חושב להביא ג'יגה זיכרוןן מארה"ב האם כדאי את אלו? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 לא נראה לי שאני ייעשה OC יש לי אינטל בגלל זה אני רוצה דואל, התקציב הוא עד 90 דולר מארה"ב

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by Shbd,

שלום, אני מעוניין לקנות זכרון\זכרונות 8GB DDR3 1600MHZ. האם כדאי בקיט של 4GB X 2 (יקר יותר) או סטיק אחד של - 8GB? (לא מתכוון להוסיף יותר מזה בעתיד הקרוב והרחוק). הלוח שלי הוא GA-P55A-UD3 נראה לי rev 1.0. האם יש בעיית תמיכה בסטיק אחד של 8GB עם הלוח הזה? באתר של gigabyte רשום עד 16GB אך זה בכללי ולא לגבי סטיק בודד. איך אפשר לדעת ?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by Maor Shahar,

איזה זכרונות טובים יותר לE6300... (עם P5B Deluxe) 2x512MB Corsair DDR2 XMS2 PC2-4300 533MHz CL4 3-3-3-8 nonECC Unbuffered או 2x512MB Geil DDR2 PC2-4300 533MHz CL4 CAS 4-4-4-12 nonECC Unbuffered,6 Layers Ultra Low Noises Shielded PCB ההבדל במחירים הוא נמוך.. הcorsair עולים 40 שקל פחות.. אבל האחריות על ה geil היא לכל החיים.. ועל הcorsair רק 3 שנים.. :s05: :s05: תודה..

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by jambo7,

האם הם מתאימים לאוברקלוק על לוח dfi מעבד ו יניסMushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. יש לי לוח של ג'יגבייט 945-S-3 ואני קונה עוד 1 ג'יגה איפה להשים אותו על אותו צבע? יש לי אדום צהוב אדום צהוב

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  12. שלום לכולם , זה שכבר ימים ואפילו שבועות אני מחפש תשובה לשאלתי ועדיין אף אחד לא יכות לענות לי עליה. מה מבין השניים עדיף, הAsus P5KC או הGigabyte GA-P35C-DS3R? האסוס עולה 964 ש"ח והג'יגהבייט עולה 854.40 ש"ח. אז מה עדיף?! והאם האסוס באמת שווה את ה100+ ש"ח האלה?

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by dudu26,

בהמשך למפרט שבחרתי בעזרתכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205725.0 יש אופציה ללוח: DFI Infinity C51PV-M2/G + GeForce 6150 Socket AM2 אל מול: Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 מחיר דומה. דעתכם? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, זה הגיוני שיש כאלה הפרשים חדים? (28 לעומת 46° במאמץ בין שתי ליבות) וטמפ' מעטפת של 46°... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by tom123,

זה חשוב מהר שיהיה טוב ושיתאים ללוח וכן לאובר קלוקינג.... תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by rubin180,

שלום אנשים בקיצור אני רוצה לשאול כמה שאלות בקשר לשידרוג שאני מבצע במחשב. קראתי מה שהיה בנעוץ אבל זה לא עזר לי. אז ככה: אני מתכנן לקנות את המעבד e8400 ו2 ג'יגה ראם של 1066 mhz, אני מתלבט בין שתי לוחות : asus p5q לבין GIGABYTE GA-EP35-DS3R הgigabyte מתאים לי בול במהירות אבל יש לו cheepset של P35 ואילו לאסוס יש של P45 והוא יותר מהיר (דבר שאני לא צריך) עכשיו השאלה שלי היא כך: האם כדאי לי להשקיע 100 שקל נוספים ולקנות את הP45 או שכדאי להישאר עם הp35 **אין לי כוונה לoc בעתיד** תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by liran_85,

שלום לכם.... אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת סוגי המעבדים האלה כי המחיר שלהם הוא +- אותו מחיר..... יותר נכון יש 4 אפשרויות חחחח Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 BOX CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Socket 775 Tray CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Socket 775 BOX CPU רציתי רק לדעת מה הבדל בין המעבדים ועל איזה מעבד כדי ללכת ואם הלוח שלי תומך בו בכלל שאר המפרט שלי הוא זה: 1120 INTELLLLLLLLLL Arctic Cooling Freezer 7 100 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG 700 512Mb 667MHz DDR II …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by GMTK,

שלום לכולם אני חושב שהבעייה שיש לי תתאים לפרום הזה. אז ככה לפני כמספר ימים התחיל לקפוץ לי חלון כחול כימעט כל הזמן. עכשיו הסיפור מתחיל רכשתי אז בקנייה הקבוצתית SSD ובילבלו אותי על הקשוחה ובעיית ההתקנה כי זה לא כונן רגיל. בכל זאת קניתי אותו ב500 שקל הדגם הוא C400 חיברתי אותו למחשב ואמרתי טוב נפרמט בהיזדמנות קודם נגבה את כל הקבצים מפה לשם רק היום עשיתי את זה, בזמן הזה גם קניתי ליפני יומים דיסק קשיח 2T של סוגייט. עכשיו הכל רץ חלק הכל טוב ויפה אחרי שחרשתי את האינטרנט עדיין לא הצלחתי להבין איך אני מתקין תדבר הזה, הלוח אם שלי הוא של אשרוק פטאלטי P67 הביוס לא כלכך מובן אבל אפשר להוזיז שמה תעכבר שזה + ענק. לא הבנתי בדיוק את מה אני משנה אז לא נגעתי אמרתי אני יעשה את זה בהזדמנות בנת…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by sivick_ch,

ההבדל במחיר זניח. רציתי לדעת מי עדיף, מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ואיזה מעבד אתם הייתם לוקחים. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. Started by ELpsycho,

שלום לכולם. הגעתי לכאן לאחר שהפנו אותי ממפרטי מחשב לכאן. בניתי לחבר שלי מחשב בעזרת משתמשי הפורום בסכום של 2.5K. המליצו לי שם על הלוח אם הבא Asus M2N-VM DVI. רציתי לדעת אם הוא טוב מספיק בשביל מישהו שלא מתכנן OC אלה רק בשביל שימושי אינטרנט משחקים טיפה ושאר הדברים הבאנליים. תודה רבה אלדד כהן.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  21. Started by denk,

לפי התמונה הבאה: ניתן לראות שיש לו אפיק PCI-Express X16 אחד יותר, והוא בעל קירור צ'יפסט יותר מתקדם. אבל חוץ מזה, מה ההבדלים בין הלוחות? אני חושב שעדיף לי לחסוך ולרכוש את ה-ABIT IP35-E. מה אתם אומרים? תודה מראש. עריכה: לא ידעתי שיש גם את ה-ABIT IP35 - מה איתו? ההבדל היחיד בינו לבין ה-ABIT IP35 Pro זה של-ABIT IP35 Pro יש עוד אפיק PCI-Express X16, לא?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by samitc,

היי, לאחרונה ראיתי שניתן להזמין ולשלוח לארץ מוצרי מחשב גם מ newegg זה גרם לי לעשות כמה השוואות וראיתי שלא מעט מוצרים נמכרים בחו"ל (ebay,amazon,newegg) במחיר יותר נמוך מאשר בארץ. השאלה שלי זה על אילו מוצרים נראה לכם כדאי משתלם ואפשרי להזמין מחו"ל? על איזה דברים כדאי להתעקש כשמזמינים מחו"ל ומאיזה הפרש זה כבר "חובה" להזמין מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bater,

Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory האם הוא מתאים למי שאינו עוסק בOC (במחיר 370 ש"ח האחד)? או שעדיף OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory במחיר 789 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

ani kotev lahem mi moscow haverim az a luh aze : http://skypc.co.il/pl_product~4711079392021~10~0.htm ani mehapes liknot la marehet sheli Motherboard she yeye tov le OC E8400 + she yeye lo 16*16 CF le atid raiti she asus/gigabyte etc X38 ole 1000+ ve ze ole 690 shekel be israel she ze mamash zol kmo she evanti gam 16*16 CF ze rak be luhot X38+ yesh aly karega maspik kesef gam liknopt Motherboard ve 1100 ~1200 shekel My question is Is this the best choice ( Pirce / capability ) that I have? Or should i buy an X48 Motherboard ( wich will probably be better then X38 ) but also will cost more Be kizur ani miztaer al a hafira aval aize Motheboard ahi keday for my sys…

• 50 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.