מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין 2 לוחות האם הנ"ל ? הם עולים אותו מחיר אך יש הבדל בחיבורים וביציאות. לאחד יש יציאות DVI ,DP ו-HDMI והשני בעל יציאות Thunderbolt ו-HDMI מה זה Thunderbolt ? זה יותר טוב מהחיבורים של הדגם השני ? הדגמים: Gigabyte GA-Z170X-UD5 Gigabyte GA-Z170X-UD5 TH http://ksp.co.il/?list_compare=.28451..28643. מלבד החיבורים לא נראה לי שיש הבדלים נוספים ,לא? איזה אם כן מומלץ יותר לקנות ? שאלה כללית לגבי מעבד: בעבר אם זכור לי ואני לא טועה, היה רשום ומומלץ פה שכדאי יותר לקנות מעבד בגרסת Box ולא Tray , למרות שמשלמים יותר כי זה נותן אחריות של היבואן הרישמי של אינטל. האם זה נכון??
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת והאם אתם יכולים להגיד לי את ההבדלים בין הצ'יפסטים (האחרונים) ללוחות אם למבדים של אינטל
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לכתבה המלאה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3706
-
- 70 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בצל המשך הירידה בהיקפי המכירות, הפער בין שלושת המובילות של שוק הניידים לבין כל השאר צומח באופן משמעותי, וגם מספק לנו מובילה חדשה בקטגוריה כמו רוב הקטגוריות בעולם המחשבים – נראה שגם תחום המוצרים הניידים ממשיך לחוות הצטמצמות והצטמקות לא ממש נעימה, אשר פוגעת בכל השחקניות כמעט ללא יוצא מן הכלל. לפי נתונים של חברת סקר השוק Trendforce, היקף מכירות המחשבים הניידים בשלושת החודשים הראשונים של שנת 2016 עמד על כ-35.6 מיליון יחידות, והיווה ירידה של 7.3 אחוזים לעומת הרבעון הראשון של שנת 2015 – וירידה גדולה עוד הרבה יותר של כ-19 אחוזים לעומת הרבעון האחרון של שנת 2015. עם זאת, מי שיכולה למצוא סיבות לאופטימיות במצב החדש היא לנובו הסינית, אשר רשמה ירידה של 10 אחוזים בל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה דגם ועל איזה צ'יפסט?
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
-
יש לי זיכרון של RDRAM ואני רוצה להוסיף עוד יש לי 128 ואני רוצה 512 של RDRAM אבל אני לא יודע איזה חברה כדי לי
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ישלי כרגע p4 3ghz ובפורום LCD אמרו לי שאני חייב לשדרג את המעבד כדי להריץ סרטי HD בלי קירטועים.. ואני אקנה בתחילת 2008 מחשב חדש אז בינתיים רציתי לקנות מעבד שיתאים לי ללוח ושיריץ סרטי HD.. אז מה כדאי לי: D915/925/935??? (מבחינת יחס מחיר/ביצועים/OC)
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד יהיה יותר טוב למשחקים? בכללי מה יהיה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותנו מחשב סלוני שכבר תקופה ארוכה עושה בעיות, זה התחיל בלוח אם שנשרף והוחלף ונמשך בעוד כמה וכמה בעיות כך שקיבלתי החלטה להחליף את השלושה. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט והרצת סרטים, מחובר לרסיבר וממנו לטלוויזיה. חשוב שתהיה יציאת hdmi בלוח. מכיוון שהרבה זמן לא יצא לי לגלוש ולהתעסק בדברים האלה אני לא יודע עם הבחירות שלי נכונות: מעבד אינטל Intel Pentium G4400 3.3Ghz 3MB Cache s1151 - Box 320 לוח אם Asus H110M-A LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMi 370 זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 4GB DDR4 2400Mhz CL14 140 סה"כ 830 באילת 710 אני קונה באילת כנראה. הם התווספו למארז קיים של antec nsk 2480 ולדיסק קשיח 1…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני מנסה להרכיב מפרט מחשב טוב שאני מתכנן לקנות... אז בנתיים יש לי כמה שאלות שמתאימות לפורום הזה בקשר לזכרון שבמפרט ללוח אם והמעבד... אז רציתי לדעת את חוות הדעת שלכם עליהם והאם כדאי לי לקנות אותם ובעיקר אם הביצועים שלהם טובים! +++ מעבד INTEL P-4 3.20GHZ 800MHZ FSB HYPERTHREADING (2670 ש"ח) לוח אם ABIT IC7-G P-4 DUAL CHANNEL DDR S-ATA 3Y (1024 ש"ח) זיכרון [שתי יחידות] DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512Mb CL2.5 (1386 ש"ח) +++ מקווה לשמוע תגובות שלכם תודה ראש!
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
במעבד הCELL של IBM יש 200 מיליון ויותר טרנזיסטורים והוא 7 מעבדים, אז איך שבמעבד של אינטל כפול ליבה יש גם 200 מיליון טרנזיסטורים (אני לא יודע במדיוק כמה טרנזיסטורים...) והוא רק שתי מעבדים?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
תגידו מה אתם אומרים על Corsair TWIN2X1024-6400 1024MB (2x512) DDR II 800 Dual XMS Memory ב 950 ש"ח מלוגיק שווה או שיש הצעות אחרות תודה מראש (אני כבר הזמנתי)
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קיט זכרון 64 ג'יגה (4*16) ודיסק M.2 למערכת שלי, מפרט המערכת: Gigabyte Z170-D3H 6700k 4*8 DDR4 2400 kingston NVIDIA Quatro K2200 SSD EVO 850 1TB מכירים משהו מומלץ? צרכי המחשב לעבודה על קבצים גדולים וניתוחי מידע
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כל הזמן שמדברים על מכוניות, כולנו בקיאים ומכירים היטב כל סוג של אוטו האם הוא יפני , גרמני, אמריקאי וכו'... ויש לזה חשיבות. והנה יש לי שאלה מעניינת שלמרות שעשיתי חיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה עליה... אולי כאן ידידיי היקרים תוכלו לתרום מהידע הנרחב והמכובד שיש בידכם ? השאלה: ASUS , MSI, ABIT, GIGABYTE, DFI, ALBATRON, וכמובן INTEL. (אם תרצו להוסיף לרשימה הרי זה משובח ) מהי החברה, ואיפה תכל'ס מיוצר הלוח...? אנא אם תוכלו, השתדלו לענות כך שנבין: לדוגמא הרכב טויוטה קורולה היא חברה יפנית אבל מיוצר בטורקיה. ולבסוף אחרי שתרמתם כמה שיכולתם(ותבורכו על כך), אנא אימרו את דעתכם על הדילמה הבאה: האם יש לכך חשיבות עבור לוחות אם? כמו במכוניות? תודה לכל המשיבים ותבורכו על הידע ה…
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
קניתי היום SEMPRON 2200, ולוח אם של GYGABYTE, מדגם GAA-K8NS. עד כמה שאני יודע שניהם סוקט 754 ולכן לא אמור להיות בעיה - ובכל זאת - זה נראה כאילו המעבד יותר גדול מהתושבת (שנמצאת על הלוח אם) שבה הוא אמור לשבת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? אני מוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי 512X2 MB 800MHZ של G.SKILL ואני מרגיש שהגיע הזמן להוסיף זיכרון . אז השאלה היא כמה אני צריך שיחזיק לי לשנתיים הקרובות, אם אני יקנה עכשיו עוד אחד בידיוק כמו שיש לי אז לא יהיה בלוח מקום לעוד זיכרון אם אני יצטרך. זאת אומרת שיהיה לי רק 2 ג'יגה ואני לא יכול להגדיל יותר. ואם אני יקנה 1X2giga כלומר יהיה לי 3 ג'יגה בסה"כ, תהיה איזושהיא בעיה שזה לא נגיד 2 או 4 ג'יגה בסה"כ(קפיצות אחידות)? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם dfi infinuty nforce4 אם שני סטיקים של זכרונות pqi 400MHZ 512MB . והשגתי עכשיו מאיפה שהוא סטיק hynix 400MHZ 256MB אז רציתי לדעת אם אפשר לחבר גם אותו? כאילו אם יש מקום בכלל, כי הבנתי שיש בלוח בעצם רק שני סלוטים של DDR ושניים של SDRAM, אבל אני לא בטוח
-
- 13 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם לוח אם כגון הDFI LANPARTY NF4 ULTRA D זקוק לספק עם 24?או שאפשר להסתפק עם ספק של 20 פינים?
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
פשוט יש לי הזדמנות לקנות אחד כזה במחיר ממש זול,אבל מה ההבדל בינו לבין ה-REV 2.0?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני עומד לעבור ממעבד AMD 4000+ 939 למעבד כפול ליבה AMD 4800+ 939 , הלוח אם שלי הוא MSI K8N NEO2 ובדקתי והלוח יעבוד עם עידכון ביוס שכבר עשיתי, יש לי שאלה האם עלי לבצע עוד משהו בביוס לפני שאני מחליף מעבד או שעלי פשוט להחליף וזהו? ואיזה תוכנה יכולה לתת לי את הנתונים של המעבד מבחינת קריאת מהירות וטמפ' כי ה CORE CENTER של MSI נראה לי מזייף, פעם הוא מראה לי שהמעבד הוא על 2400MHZ פעם על 4400MHZ ופעם על 410MHZ וזה קופץ ככה כל חמש שניות, אבל ב CPU-Z זה נשאר יציב על 2400MHZ, האם יש תוכנה טובה ואמינה שתתן קריאה נכונה של מהירות המעבד וטמפ'? תודה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-