מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, עזרה בבקשה... כרגע יש לי סלרון 566 עם 384 מ"ב זיכרון, לוח אם של VIA MS-6154VA , לוקח לו שעות ארוכות לקודד וידאו... חשבתי לשדרג לסלרון 1.3, יהיה שיפור ניכר? כמה זמן בערך יקח לי להעביר סרט avi לsvcd? (700 מ"ב) אפשרות שניה שאבא שלי אמר שנלך עליה אם זה יתן שיפור גדול יותר הוא מערכת חדשה מבוססת פנטיום 4...שווה להשקיע בזה? הוצאה של 500 ש"ח לעומת כ4000...(לא כולל כרטיס רשת, קול, סידי, הארד דיסק) או שאולי בכלל כדאי לקחת כרטיס לערכית וידאו? (בזה לגמרי אין לי מושג...) אני אשמח להצעות... רוב תודות, חציל
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כשהדלקתי את המחשב שלי הופיע הודעה שאוברקלורינק נכשל ולא עשיתי בכלל אוברקלוקינק מה זה יכול להיות הלוח שלי זה ASUS P4 S800D והביוס שלי הוא AMERICAN MEGATRENDS גירסת הביוס היא 1011.004 יכול להיות שזה ווירוס או MALWARE או כל אחד מה"חברים" שלהם?
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מעבד: Intel® Pentium 4 2.8GHz 800MHz 1MB Cache Prescott 478Pin לוח: P4P800 SE או: מעבד: AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 שאר המפרט בצד צריך את דעתכם תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אלן חברה! יש לי שאלה מעניינת! מי מהמעבדים הללו יותר טוב: D 925 3.0Ghz 4M Cache או E6600 Dual core 3.06Ghz 2M CaChe אני מתלבט על איזה מהם משחקים ירוצו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב p4 1.7 478socket ואני מעונין לשדרגו מבחינת לוח אם וזכרונות-- העניין הוא שאני רוכש מחשב חדש בימים אלה ובכוונה אני קונה כרטיס מסך 7300 בשביל לשדרגו בעוד מס' חודשים לכרטיס מסוג dx10 ואני אהיה מעוניין להעביר את הכרטיס מסך (ה7300)למחשב1.7 ולכן אני צריך לוח אם שתומך בpci -express. מבחינת זכרונות וכו' אני אהיה חייב לרכוש חדשים בכל מקרה כי יש לי כרגע rdram ולכן אין חשיבות לתאימות. איזה לוח אם יענה על הדרישות? תודה
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מבקש מהמנהלים של הפורום לא לסגור את הסקר, מבטיח שזו תיהיה הפעם האחרונה שאני ישאל משהו בנושא, זה פשוט נורא דחוף
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם כמה שיותר קטן שיש בו כמה שיותר דברים כרטיס קול שזה הסטנדרט כרטיס מסך GE-FORCE4 נגיד אבל אני צריך יציאה לTV שיהיה תואם למעבדי AMD אטלון XP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, התקנתי windows xpsp2 pro sp3. נכנסתי בכפתור ימני על המחשב שלי --> Properties. ואני רואה רק 3G. מדוע?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היה לי לא מזמן ויכוח בנושא, והוא טען שהפנטיום יותר חזק ב בFPU ושה Athlon הוא טוב רק למשחקים (חחחחח....) עכשיו, אני יודע שזה לא נכון ואני צריך לינק לאיזה כתבה בנושא כדי שאני אוכל להוכיח לו את זה.. תודה מראש
-
רציתי לדעת איזה מהחברות מייצרות זיכרון ברמה הכי גבוהה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לפטופ ישן מדגם DELL Inspiron 3437. ברצוני לשדרג את הזכרון של המחשב ואת הכונן הקשיח לצורך שיפור מהירות המחשב. במפרט באתר DELL, קישור. לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית האם יש 2 סלוטים לבניית DUAL CHANNEL של זכרון פנימי? והאם הזכרון הוא מסוג DDR3 או DDR3L? מה ההבדל בעצם? ראיתי בחניות שיש מבחר גדול של DDR3L ולא DDR3. בנוסף, איזה כונן SSD פשוט יתן מענה ויתאים למחשב זה? איזה דגם? בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם רוב העיסוק שלי במחשב יהיה לצורכי גרפיקה כגון פוטושופ כלומר - דו מימדי , השאלה שלי אליכם: אם וכאשר אני אוסיף עוד 100-150 ש"ח לשם שיפור הזכרון האם ארגיש בהבדל, או שזה יהיה סתם בזבוז כסף..? אם לדעתכם עליי לשפר את הזכרונות, אנא המליצו לי על הדגם. תודה רבה לכם. Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Leadtek Quadro FX560 PCX LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
Msi K7N420 PRO NFORCE או ECS K7VTA V3 KT 333 או ELITEGROUP K7S5A v3.0c או Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD אני רוצה בבקשה שתביאו את דעתכם על שלושת הלוחות הראשונים אני לא מתכנן אובר קלוק לכן אני חושב שלוחות של אביט ואפוקס יהיו די ביזבוז של כסף תודה מראש לעונים :biggthumpup:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מכיל את הלוח "ג'יגה בית" המחשב חדש,ובזמן האחרון הוא מאט. היכולות שלו גם לא ממש בהתאם לחומרה שלו,כי הוא כימעט המחשב הכי חדיש היום בשוק! רציתי לדעת,אם הלוח הוא הבעיה. וגם,אם הוא לוח מומלץ..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני לוחות אם : 1. Asus P5WD2-E Premium - ערכת שבבים של אינטל 975x Asus P5N32-SLI Deluxe .2 - ערכת שבבים של Nvidia SLI X16 יהיה עליו מעבד Intel DuoCore 3GH ו-2 גיגה זיכרון במהירות 667H אני רוצה גם את הכרטיס מסך Gefore7800GT (הוא הכי משתלם היום, לא ?) אבל חשוב לי גם כל שאר התכונות של הלוח, SATA אפשרויות RAID וכל שאר הירקות. איזה לוח עדיף ומומלץ ? למשחקים ועבודה שותפת מול המחשב וגם בתור השקעה לטווח רחוק תודה מראש לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד סלרון 1.7 כבר 3 שנים לפני שבועיים נשרך הלוח אם ואין אחריות יותר בקיצור אני רוצה לקנות רק לוח אם ... אני צריך לוח אם תומך AGPX8 ו DDR400 השאלה שלי האם הלוח אם הזה: ??ABIT ?IS7-V2 טוב? (הוא עולה 330) או שיש לוח אם טוב יותר באותו מחיר... חשוב לי המחיר עד 350 לא יותר, אם יש לוח יותר טוב בהרבה ממה שהבאתי בעוד 50 שקל גג מהמחיר שאמרתי אז גם תביאו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
לוח אם Z97 צריך המון חיבורי SATA , כרטיס סאונד טוב גם 96hz
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מעבד סלרון 1.7 בעל ליבת וולמאייט ואני רוצה לדעת אם הלוח אם של ABIT דגם: IS7-V תומך בליבה כי שמעתי שהוא לא. לינק למפרט... http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-V&fMTYPE=Socket%20478 תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות האלה: Gigabyte GA-H81M-HD3 Gigabyte GA-B85M-D2V ובין זכרונות הראם האלה: זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש ההפרש מחיר ביניהם נורא נמוך אז אני מבקש שתגידו לקחת את מה שיותר טוב, אם תכנסו ללינקים תראו תפרטים שלהם. אם אפשר שתפרטו בקטנה למה אתם ממליצים על אחד מהם (בראם ובלוחות אם).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 3000 CPU Box 2.0GHz L2-512K FSB-1600MHz, Socket 754 (retail) לוח אם: EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 זכרון: GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs + Cooler Sticks דיסק קשיח: WD 120GB/7200 SATA 8MB כרטיס מסך:XFX nVIDIA GeForce 6600GT Video Card, 128MB GDDR3, 128-Bit, Dual DVI, AGP 8X, Model "PVT43AND" - RETAIL מארז : Raidmax 822WBP COBRA 420W Black Original זה המיפרט שלי ורציתי לדעת איזה זיכרון הכי משתלם לקנות יש לי תקציב של 4000+- אז ביינתים לקחתי 512 אבל בעתיד אני יוסיף עוד 512 העם הזיכאון שבחרתי הוא משלתם? המחיר שלו 540 שקל +סטיקים של קרור...ראיתי שכולם פה קונים את הA-DATA מה טוב בוא בכלל?? הוא בא בלי קרור והוא נחשב לאחד הזיכרונות האלוב…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק, כונן דיסקים (אם אתם מעוניינים בצורב טוב של סוני, אני יכול לספק אותו), כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משח…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי i5 ,מערך 2 כרטיסי 570 וddr3 1600 של kingston. אני רוצה לקנות לוח אם רק של asus והדרישות שלי שהוא יהיה בעל כל החיבורים החדשים,USB3,SATA3וכ"ד. שיתמוך בraid והכי חשוב שיהיה מערכת חשמל טובה. אני גיימר ועושה OC כבד לכן אני צריך לוח חזק שיתמוך בOC בצורה מיטבית. התקציב הוא עד 1000 שקלים. וגם אני רוצה שזה יהיה z68 האם יש המלצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין (על מחשב מפורמט) דרייברים ללוח אם NF7SL של ABIT, ללא הדיסק שמגיע עם הלוח? רק להוריד את הקובץ מNVIDIA.COM? אם כן, איזה קובץ (אם אפשר לינק זה יהיה חביב מצידכם) להוריד מהאתר של NVIDIA ? יש שם 2 סוגים ב"קבוצת" nforce תודה (:
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שמעתי איפה שהוא שהלוחות אם האלה (שתומכים ב 2 סוגי זיכרון DDR2 ו DDR3) לא טובים . זה נכון ? או שזה סתם שמועה ? אם זה לא נכון , אז יופי ואם זה נכון , אז אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם שתומך רק בזיכרון DDR3 ומתאים למעבד החדש של אינטל core i7 אההה וגם שמעתי שב 2009 אינטל הולכת להוציא מעבד עם תושבת חדשה . אז כדאי לחכות למעבד עם התושבת החדשה או לקנות עכשיו ? כי אני רוצה מחשב שיספיק לי עוד כמה שנים טובות . ושאני יוכל לשדרג אותו בקלות . תודה
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-