עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SEPHIEBH,

שלום כולם תקציב:2500(אני מעונין למצוא משהו עם האיכויות של הטובים ביותר אבל עם גודל פיזי קטן יותר ואז להוריד במחיר) אז ככה: -חובהX79 SOCKET 2011 FSB כמה שיותר גבוה pci express 3 (לא אשתמש ביותר מ2 כרטיסי מסך) תמיכה במהירות כרטיסי הזיכרון ככל שיותר(אני יודע שיש כיום 3000) ,עד 32GB מספיק לי THUNDERBOLT-חובה רצוי שיהיה חיבור HDMI וכאמור רכיב תומך ווינדוס 8.. תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by aiw1,

רצתי לדעת האם זיכרון מוגדר בxmp כ 2T זה אומר שגם בלוח amd הוא יהיה 2T או שיכול להיות שהזיכרון הוא גם 1T ורק באינטל הגדירו אותו כ2T כי קראתי איפה שהו שאינטל עובד רק ב 2T שזה נשמע מוזר אבל העדפתי לוודות את זה לפני שאני משנה את התזמונים ועוד דבר מה הם הערכים twr tfaw trtp twtr האם אני חיב לשנות אותם או יכול להשאיר אותם על אוטומט ואם כן לשנות לאיזה ערך תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  3. Started by guy86222,

שלום :-) לאחרונה קניתי מחשב חדש מחברה מאוד אמינה, אך נתקלתי בבעיה כאשר ניסיתי להתקין עליו ווינדוס. המחשב עולה טוב ויפה עד שלב מסויים, שבו הוא מאתחל את עצמו מחדש. אותו שלב כול הזמן (הSETUP של הווינדוס). בBIOS בחרתי באפשרות שאם הטמפ' של המעבד עולה על 80 מעלות צלזיוס, אז שייתן ביפ. ובאמת, כאשר המחשב עולה יש שקט.. עד שהוא מגיע לשלב הSETUP של הווינדוס ואז יש ביפ מאוד רציני.. אני לא כ"כ מבין במעבדים, אבל 80 מעלות זה די גבוה לא ? זה מאוד מוזר, כי המחשב הרגע יצא מהקופסה.. יש עליו מאורר.. המעבד הוא AMD ATHLON X2 5600 BOX

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by טוסטר,

קיבלתי עם הלוח אם שלי Sata Bracket כזה : ורציתי לדעת למה הדבר הזה טוב? Sata חיצוני כזה מתפקד כמו חיבור USB רק של סטה? אני יכול לחבר אליו הארד דיסק גם כאשר המחשב עובד? (אין בעיה גם עם חיבור החשמל הזה?) או שאני חייב כל פעם לכבות את המחשב לפני שאני מחבר לשם משהו? תודה

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by imac,

בכמה יעלה מהירות המעבד האם זה שווה?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by Bah_gots_pIII_450,

המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פיתוח תוכנה, וגרפיקה דו-מימדית. Intel P4 2.8 800Mhz FSB 256MB Micron DDR PC3200/400 x2 Gigabyte GA-8I875 (875P) ATX האם זה בכלל מתאים? P4 עם באס של 800MHZ, לזכרונות של400mhz? אם כך אז למה יש גרסאות גם של 400\533 ומה ההבדל בינהם? בתודה מראש. EDIT: אל תתעסקו לי עם הכותרות בבקשה.

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בנושא בחירת לוחות ומעבדים. לפי דעתכם המקצועית בלבד, מה לדעתכם יותר טוב לקבלת תוצאות OC יותר טובות, מעבד Q6700 או מעבד Q9300? השוואה נוספת באותה שאלה, מה יותר טוב לקבלת תוצאות OC יותר טובות, לוח אם P5Q או לוח P5Q-PRO? תודה לכל העוזרים, אשמח לתגובות ממש בדחיפות, מהסיבה שמחר אני קונה את המחשב!

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by Shtupel,

תודה!

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by dddd1234,

אני מעוניין לקנות זכרון RAM 512Mb DDR 400MHz למחשב ישן שלי בכל אופן,לאחר מאמץ רב הצלחתי למצוא חנות שמוכרת זכרונות ישנים כאלה, אלא שבחנות מופיעים מס' זכרונות זהים של חברות שונות, ופער המחיר בין חברה לחברה יכול להגיע למאה שקלים. לצורך העניין, זכרונות של Samsung ושל Hynix עולים בסביבות ה110 ש"ח, ואילו מחירזכרונות זהים מחברת Kingston ו-Corsair מגיע ל200 ש"ח ואפילו יותר. האם באמת יש פער משמעותי בביצועי הזכרונות מהחברות השונות ששווה לי לבזבז עליו מזומנים(אני גם מתכוון להחליף את המחשב הנ"ל תוך שנה ואז כלל לא בטוח שיהיה לי שימוש בהם)? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by ofir667,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. המחשב מיועד לשימוש יומיומי פשוט ולעבודה עם תוכנות חישוב כמו matlab.. אשמח אם מישהו יסביר לי את העניין של הלוחות אם - h61, h67, p67, z68.. קיבלתי המלצה ש-h61 מספיק לי, אבל בכל אופן אני מאוד רוצה להבין בעצמי מה השוני העיקרי בין כל הלוחות האלה, אשמח אם מישהו יפרט ויסביר לי קצת (גם במחשבה על שדרוג עתידי).. וחשוב לי מאוד לדעת אם לוח אם "פחות טוב" אומר שהמחשב יהיה איטי יותר? תודה..

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by openta75,

בס"ד בלוח אם שלי יש אפשרות להכניס כבל של 24PIN ATX Power Supply יש לי ספק עם כבל 20PIN רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש בו בשביל להפעיל את המחשב או שזה בעיה קישור לדף של הלוח http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=897&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=44&LanID=10 מחכה לתגובתכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by Holy,

נמאס לחכות

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  13. ברשותי 2GB (ראו במפרט) ואני רוצה להוסיף עוד... השאלה היא אם משתלם לקנות 2GB או עוד סט של 2X2? יש את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3252

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  14. האם אני ירגיש הבדל אם אני יעבוד עם Kingstone Rdram 256Mb PC800Mhz או Kingstone 256MB DDR333 שהם בערך אותו מחיר! מה כדאי לקחת? והאם אם אני יעבוד עם - KINGSTON 256MB PC1066 ECC RDRAM אני ירגיש הבדל בין ה DDR שציינתי מקודם? כל השאלות בהתאם ל מעבד פנטיום 4 2.0G ! תודה מראש.........אני סתם שואל לידע כללי !

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  15. Started by badtoyboy,

??? איזה מהם יוץר טוב ב OC? באיזה הביצועים באופן כללי יותר טובים? בכלל איזה עדיף?

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

שמעתי ש DDR 2 יש תיזמונים נמוכים אבל באס יותר גבוה,אז מה יותר טוב DDR או DDR2? ???

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  17. היי, אפשרות רכישה מ - EBAY, 2X1GB STICKS PC3200 Samsung... כמובן כמובן - חדש. המחיר 682 ש"ח - אצלי בבית . הכי זול בזאפ של חברה מוכרת ב500 שקל יותר .... מחיר הוגן ? ואיך הזכרון ... ? תודה

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by idanpc,

1) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה 2) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים 3) מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  19. E6600 או AMD 5600?

20. המדלקת פשוטה. לוח אם אפוקס עבור AMD איך מכבים את המקדלת דרך הביוס? (הנורית של NUMLOCK דלוקה בסך הכל, לא אסון, אבל רוצה לדעת עקרונית)

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by MadCat,

האם יש מעבד 1800+ בתצורת "Thoroughbred "A בארץ? האם מעבד 1800+ בשתי התצורות נותן את אותם ביצועים?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  22. שלום חברים , המפרט הישן שהולך להיות משודרג : Intel E2220 2 ג'יגה DDR 2 800 MHZ EVGA 8800 GTS 320 MB החלקים החדשים הולכים להיות משודכים לספק הקיים ( CORSAIR 550 WAT ) ול-HD 6850 חדש . המחשב מיועד לשימושים מגוונים עם דגש שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה . המסך הינו 19" עם רזולוציה 1280X1024 או/ו מסך LCD 32" HD READY . התקציב הינו 1000 שקל עם חריגה של 100 שקל מקסימום . אין בעייה לעשות OC ואפילו מעדיף לעשות כמה שאפשר כדי לסחוט כמה שיותר ביצועים . מה שעלה לי בראש הוא מצד אחד מפרט מבוסס אינטל ובו ( יש לי כבר קירור לסוקט 1155 בבית ) : מעבד INTEL I3 2100 - מחיר 490 שקל לוח אם כלשהו ( אין לי כ"כ מושג ) 2X4 GB DDR 3 1333 MHZ - מחיר 200 שקל ומצד שני מפרט מבוסס AMD זול יותר :…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  23. מה דעתכם על זיכרון של חברת Kingbox (הציפים של הזיכרונות עצמן הוא של hynix )? ראו תמונות מצורפות למטה. הוצע לי להחליף 2 זיכרונות 512 MB מחברת digma בזיכרון של סטיק אחד של 1024mb מחברת kingbox בתוספת של 100 ¤ . האם זה משתלם ? אני בכל מקרה חייב להחליף זיכרונות ,מפני שלוח האם שלי : 7n400sl פשוט לא מצליח לעבוד עם הזיכרונות הללו ב-dual channel וכל הזמן אני סובל מהתרסקויות וממסכים כחולים. התופעה נעלמת לחלוטין כאשר אני שם סטיק אחד בלבד של זיכרון (ולא חשוב איזה מבין השניים) אני לא יודע אם הבעיה נעוצה בזיכרונות או בלוח האם או סתם חוסר תאימות , אבל בכל מקרה אני מעדיף לוותר על ה-5 אחוז שיפור של dual channel לטובת היציבות של המערכת , וזאת מפני שכבר אין לי אחריות על לוח האם. [att…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  24. אהלן חבר'ה רציתי לשאול האם הזכרון הבא מתאים ללוח אם שלי. זה הזכרון: http://www.ebay.com/itm/8GB-KIT-2X4GB-PC3-10600-DDR3-1333MHZ-DESKTOP-RAM-MEMORY-/310361517678?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4842fcee6e זה הלוח אם(צולם דרך התוכנה AIDA 64): ועוד שאלה,האם משתלם להזמין את הזכרון הזה מחו"ל? הוא עולה 125 שקל כולל משלוח,יש בארץ משהו דומה לזה?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  25. לפי החדשה אינטל עתידה להוציא ב-7 לינואר מעבדים כפולי ליבה מארכיקטורה חדשה, אמנם מעבדים תקציביים- אבל דורשים ערכת שבבים אחרת וחדשה בשל המעבד הגראפי. השאלה היא אם זה אומר שאחר כך נראה מהר מאוד גם טכנולוגיה כזו בשוק מעבדי ההיי-הנד שידרשו ערכת שבבים תומכת? כלומר, ברור שנראה מתישהו בקרוב טכנולוגיה חדשה לשוק ההיי-הנד, אבל אינטל הבטיחו שהם יאפשרו שדרוג פשוט שלא ידרוש מהמשדרג לשדרג גם את הלוח. האם זה אומר שההבטחה מבוטלת ובכדי לשדרג מחשב קיים לטכנולוגיה הבאה בהכרח נצטרך לשדרג גם את הלוח? (אגב, בשביל מה נחוץ כל העניין של המעבד הגראפי?)

• 4 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים