עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NTT,

שלום,מצאתי את הלוח X38 הזה ב550 ש"ח בזאפ, ושמעו הוא נראה אחלה על הנייר - איך זה שהוא כזה זול? וגם השוותי אותו לעומת הGA-X38-DS4,וההבדלים קטנים מאוד - אז למה הבדל של 400 ש"ח? ולמישהו יש את הלוח הזה?איך הוא?מומלץ? (אני מתכנן לעשות איתו קרוספייר של שתיים של 4850,רשום שיש לו קרוספייר ושתי PCI-E 2.0 עם X16). מה הקאץ' פה אם יש בכלל?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  2. דגם ה-Cannon Lake הצנוע והיחיד שהושק לו לפני כמה חודשים מצטרף אל משפחת ה-NUC של אינטל לכתבה

3. Started by alias,

החלטתי בסוף לקחת 939 אבל ... שוה לי להשקיע בלוח עם חיבור pcie???

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by Tycoon,

שלום לכולם אשמח אם למישהו יש תשובה אני עומד לרכוש את הלוח של אסוס p4c800-dlx שימו לב לא p4c800-e-dlx מישהו יודע עד כמה מגיע הVCORE ?? שלו ???אחרי חיפושים לא מעטים (ובגלל שרוב הביקורות שלו נכתבו לפני כשנה וחצי) אני יודע שעם הביוסים הראשונים שלו הוא הגיע עד 1.600 וולט ושמעתי שעם ביוס 1006 הוא אמור להגיע עד 1.95 ואני מחפש מישהו שיאשר לי את זה או יספר לי מה הוא יודע תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  5. מצאתי כמה סוגי זיכרון: דגם: F2-6400CL4D-2GBPK http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5849 דגם: F2-6400PHU2-2GBHZ http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4953 המחירים שונים אבל הנתונים נראים זההים מה ההבדל? מצאתי גם את זה:G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5822 הוא כמעט באותו המחיר של CL4 האם יש הבדלים בביצועים?

6. Started by nivi125,

יש לי מעבד פנטיום 4 של אינטל 1.5GHZ והכרטיס שלי הוא GEFORCE 2 אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON 9600 והייתי רוצה לדעת כמה אחוזים המעבד שלי יכול לנצל ממנו תודה רבה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  7. שלום, מחפש המלצה ללוח אם עבור מעבד i5 למחשב משחקים. 1. לא מעוניין בלוחות של Gigabyte (ניסיון רע איתם) 2. לא מבין מה ההבדל בין לוחות WB/KB ללוחות WG/KG של אינטל 3. מה לגבי Asus P7P55D Pro? האם המחיר שווה אותו? כרגע OC לא נחוץ. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  8. מה דעתכם על זיכרון של חברת Kingbox (הציפים של הזיכרונות עצמן הוא של hynix )? ראו תמונות מצורפות למטה. הוצע לי להחליף 2 זיכרונות 512 MB מחברת digma בזיכרון של סטיק אחד של 1024mb מחברת kingbox בתוספת של 100 ¤ . האם זה משתלם ? אני בכל מקרה חייב להחליף זיכרונות ,מפני שלוח האם שלי : 7n400sl פשוט לא מצליח לעבוד עם הזיכרונות הללו ב-dual channel וכל הזמן אני סובל מהתרסקויות וממסכים כחולים. התופעה נעלמת לחלוטין כאשר אני שם סטיק אחד בלבד של זיכרון (ולא חשוב איזה מבין השניים) אני לא יודע אם הבעיה נעוצה בזיכרונות או בלוח האם או סתם חוסר תאימות , אבל בכל מקרה אני מעדיף לוותר על ה-5 אחוז שיפור של dual channel לטובת היציבות של המערכת , וזאת מפני שכבר אין לי אחריות על לוח האם. [att…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by Adi42,

שלום, יש לי כרגע מעבד דואל E7300 של אינטל, לוח אם EP43-DSEL של ג'יגה בייט, 6 ג'יגה ראם וכרטיס מסך GTX 560 Ti. כרגע המעבד הנוכחי שלי דיי תוקע את המפרט שלי מאחור מבחינת ביצועים. אשמח לקבל עצות לגבי קניית מעבד חדש שיתאים ללוח אם שלי. אני מחפש מעבד מהשנה-שנה וחצי האחרונות, לא משהו מפוצץ, אלא מעבד מכובד שיתאים לשאר המפרט "המבוגר" שלי. אני מניח שהתקציב שלי הוא בסביבות ה500-1000 (האמת שאני לא מבין בזה כל כך). שאלה נוספת, כרגע יש לי כרטיס קול Onboard של Realtek, אבל מכיוון שהוא עושה לי קצת בעיות עם כמה משחקים אני רוצה לקנות כרטיס קול פנימי אחר אבל ממש ממש אין לי מושג בתחום הזה. הבנתי שיש כרטיסים טובים של Creative, אשמח להצעה לגבי כרטיס פשוט וזול יחסית שיעשה את העבודה. תודה.

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by abarbotel,

TJMax: ישנו קבוע במעבדים, משנק, שלפיו בטמפ' גבוהה מוגדרת מראש (טמפ' שאינטל לא שחררה לציבור) המעבד מוריד תדר/מתח על מנת לחזור לטווח של טמפרטורות נורמליות. המטרה של קבוע זה היא מניעת פגיעה במעבד שנגמרת כתוצאה מטמפ' עבודה גבוהה מידי. ככל שהטמפ' מופרזת יותר, הוא מאט יותר. מילה נוספת שמתארת את מנגנון זה היא Thershold. ערך/קבוע זה (בעצם הטמפ') שבו המעבד יבצע Throttle אינו ידוע ובלתי ניתן לשנותו. זה ציטוט ממאמר שקראתי באתר לפי מה שרשום אז המחשב מעל חום מסום מוריד מהירות ותדר כדי להתקרר אם ככה זה עובד אז לפי ההגיון לא אמורה להיות כל סכנה בעשייה של אובקלוקינג נכון או שזה טעות?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by YoTaMi,

מעבד-Intel® Core2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB או מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/2.33Ghz/1333Mhz איזה מעבד לקחת?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  12. שלום וברכה, אני רוצה בבקשה שתכינו שילוש מעבד+ לוח אם+ זכרון + מארז על המחשב לא מתוכנן אוברקלוק! הכי סביר שאפשר אבל שלא יחרוג את ה - 1700 ש"ח תודה לכם. זה מה שהרכבתי בינתיים: ATHLON XP 2000+ ¤436 NF7 ¤609 DDR 512MB 333MHz ¤478 VIRGO P-3/4 350WATT ¤209 סה"כ ¤1732

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  13. לכתבה ולאחר שקניתי .. מכספי החברה אומנם : RDRAM 1066 אני מתחיל לחשוב פעמיים לא הייתי קונה לוח גרניט ביי של אינטל עכשיו , וזיכרונות RDRAM 1066 נראו לי הכי מהירים או אולי זיכרונות DDR400 אם לוח אם אחר היו נותנים תוצאה טובה יותר או אולי רק תחת אובר קלוק , לא מעשי במחשב של החברה. האם האם אני יראה תוצאה , מהירות !!?? 512 M של זיכרון כזה עולים הון לא קטן. * הערה : המחשב לא מיועד למשחקים . כרגע המחשב לא פועל , משהו בהגדרת RAID לא בסדר , המחשב לא מזהה את הדיסקים : לא בעייה שלי אלא של האחריות .., אז אני לא נוגע.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  14. Started by KoK,

בתקציב של 700-800 שקל, שיהיו איכותיים, מספקי ביצועים ועם יכולות OC. על מה אתם הכי ממליצים? אני חשבתי על ה-OCZ 256MB DDR PC3200 400Mhz Premier Series X 2 מה אתם אומרים? יש לך הצעות אחרות? ולמה?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  15. בס"ד שלום , קניתי מחשב מחבר , והוא אמר לי שהמחשב בעל מעבד 3.0 GHZ כעת לחצתי לחצן ימיני על המחשב שלי מאפיינים, וזאת התמונה שקיבלתי : והנה קישור למפרט של המחשב שלי מהתוכנה EVEREST http://www.upfree.net/7969503 השאלה היא , מה מהירות המעבד שלי . תודה רבה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  16. קונה AMD 3800x2 s939. חשבתי על בדיקה ב- CPUZ לראות שזה אכן המעבד, הרצה של SUPERPIE 1M לראות שהזמן תקין(מה הוא אמור להיות אגב?), הרצה של 4M לכמה דקות לראות שלא קורס וחיפוש בגוגל של המספר המוטבע על המעבד לוודא שזה אכן הדגם(כמובן אחרי שמפרקים את המעבד ומרכיבים אחר). יש עוד איזו בדיקה שכדאי לבצע לפני הקנייה?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by shloosh,

shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard הוא טוב???

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול באמת, איזה חברה עדיפה יותר, איזה לוח איכותי יותר ואיזה אמין יותר? האם אינטל או GIGABYTE? אני לא מדבר על OVERCLOCKING ועוד דברים אחרים, אלא בכלל מבחינת איכות החומרים ואמינות הלוח, מה יותר אמין INTEL או GIGABYTE? אני שואל למרות שכאן ממליצים הרבה על GIGABYTE, כי אני מאמין שתתנו לי תשובה אמיתי וכנה. תודה רבה רבה מראש לכולם.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  19. מישהו יודע איך החברה pqi TURBO בזיכרונות ??? ולמה היא זולה לאומת החברות האחרות מה הסיבה ועם שווה לקנות את הזיכרון של החברה הזאת <???

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by david2k,

כותרת* האם הלוח הזה תומך SLI/crossfire ועם אני יכל לשים אליו 2 כרטיסי מסך של גיפרוס

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  21. שלום, אתמול קיבלתי מחשב שהורכב ב-KSP. בין שאר הרכיבים, הזמנתי 2 סטיקים של זכרון 4GB של קינגסטון 1333. העניין הוא, שאני חושב שהם חיברו את הסטיקים בצורה לא אופטימלית. כלומר לא ב-Dual Channel (כרגע זה אחד על הסלוט הכחול ואחד על השחור, שהם צמודים אחד לשני). שאלתי היא, האם החיבור לא נכון? יש אולי הגבלה טכנית שבגללה הם חיברו את זה ככה או שמדובר בסתם בלבול? כמו כן, האם ביצועי המערכת נפגעים כתוצאה מכך? (כמובן שאין לי בעיה לחבר מחדש בעצמי, אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה משהו) הנה הלוח המדובר:

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by Tzion,

איזה לוח יותר טוב לAMD 1800: GigaByte GA-VRXP MSI KT3 ULTRA ARU מבחינת ביצועים, אמינות, פיצ'רים וחיבורים ואולי גם קצת אוברקלוק לעתיד... או שיש משהו יותר טוב מאלו במקסימום 650 ש"ח? off-topic איך הלוחות של גיגהבייט וMSI ביחס ללוחות של החברות האחרות כמו EPOX ו-ABIT??? תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, לאחר שלא מצאתי בלינק "כל מה שרציתם לדעת על זכרונות תזמונים וכו'... וגם לא במנוע החיפוש מידע רלונטי בנושא. רציתי לדעת מה המושג ECC אומר, ומה ההבדל בין סוגי הזכרונות וכמובן, מה טוב יותר ל-OC. בתודה, אסף.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. Started by No Respect,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס מעבד AMD, הבעיה היא שאני לא יודע איזה מעבד לקחת: PHENOM II X3 710 או PHENOM X4 9550 בעיקרון אלו הדילמות שלי: -ריבוי הליבות(3 ליבות נגד 4 ליבות) -טכנולוגיות(PHENOM II נגד PHENOM I) *אין לי כוונה לעשות OC,למי שמעוניין לדעת.. תודה ויום טוב, מקווה שתוכלו לעזור לךי לבחור כבר חחח =]

• 11 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים