מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני לא בקיא ממש בעינייני הזכרונות ואני רוצה להבין כמה מושגים, מהם תיזמונים?לשם מה יש את המהיריות של הזיכרון ומה הבדלים ביניהם? ונגיד אומרים שלזיכרון יש DDR500 אז מה זה אומר עליו מבחית שניי המהירויות ...ים שלהזיכרון ? ולמה כשעושים OC עדיף להוריד את ה תיזמונ תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בעת ניסיון ניקיון לגוף הקירור של המעבד, השתמשתי בכוח מופרז ומכיוון שאייבורי שמו לי דבק טרמי ולא משחה טרמית, המעבד עף החוצה וכ-10 פינים נתלשו או התעקמו. ניסיתי לסדר אבל כלום לא עזר. עכשיו אני מנסה לצאת מהבעיה עם כמה שפחות נזק כספי. האם מעבד שעולה כ-500 שקל של סלרון יתאים ללוח אם של פנטיום 4, העובד ב FSB של 800? אני יודע שה-FSB של מעבדי סלרון הוא 533.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן למחשב שלי (fsb 217) וכל פעם ששמתי את ההגדרות האלו המחשב עשה ריסטים... אז הרצתי memtest והוא מצא יותר מ 14,000 ארורים במבחן 5 ובמבחן 8 הוא מצא 2, אני לא מבין למה יש בעיות עם הזכרון במהירות הזאת כי הוא מוגדר לעבוד במהירות הזה pc3500 ddr433 יש מצב הזיכרונות דפוקים?
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שם הלוח אם שלי לא מופיע ב- cpu z וגם לא ב- everest איך אני יכול לדעת איזו חברה לוח האם שלי ? אני יודע שזה צ'יפסט v845de2 תודה !
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש לוח אם וזיכרונות חדשים ל OC. הקנייה מתבצעת בארה"ב, המעבד הוא E6300 והקירור שיש עליו כרגע הוא Thermalright Ultra 120 Extreme + 120mm מחפש משהו שיסחוט את המעבד. תודה.
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה ההבדל בין שתי הגרסאות ? של אותו לוח אם. ניסיתי לברר בכמה חנויות מחשבים אם יש להם את הגרסה השניה והתשובה שקיבלתי שלא יש להם רק את הגרסה הראשונה אז עם יש מישהו בפורום שיודע שיש איזה חנות בארץ שמוכרת את הגרסה השניה אני הודה לו מאוד עם יאמר לי. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הרבה כתבות בנושא, למשל: ארכיטקטורה: http://www.anandtech.com/show/3922/intels-sandy-bridge-architecture-exposed או: http://www.pcpro.co.uk/features/361114/sandy-bridge-full-technical-details/1 טורבו: http://apcmag.com/sandy-bridge-cpus-can-turbo-boost-all-four-cores.htm קידוד וידאו: http://www.anandtech.com/show/3916/intel-demos-sandy-bridge-shows-off-video-transcode-engine ועוד ועוד.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם הלוח Gigabyte GA-MA785G-UD3H הוא Micro-ATX והוא נכנס למארז ANTEC NSK2480 ?? אם לא איזה לוח יש למעבדי AMD שתומך בFHD והא Micro-ATX ??? עריכה: לא משהנ הסתדרתי
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
ראיתי שיצא למכירה בחנות פנדה מחשבים מעבד חדש של AMD מסדרת הathlon X2. המעבד הוא AMD Athlon X2 Dual Core 7750 Black Edition 2.7Ghz 2Mb AM2. האם זה מעבד טוב? לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? האם הוא מריץ משחקים כיום כמו Farcry 2, CRYSIS, COD ועוד משחקים שיצאו בעוד שנה בערך? והאם הוא מתאים ללוח אם? זה המפרט כרגע: מעבד: AMD Athlon 3800X2 לוח אם: Gigabyte GA-M61VME-S2 זיכרון: 2GB RAM כרטיס מסך: nVIDIA Geforce 8500GT דיסק קשיח: 160GB מערכת הפעלה: Windows XP Professional
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין לוחות אם.. זה :GA-P31-S3G P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E או : ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL אני רוצה שבלוח יהיה אפשרות: Core2Duo 1066Mhz s775,MEMORY 800MHZ , PCI-E וגם שיהיה עליו S-ATA.. כי ההארד דיסק שלי והצורב מחוברים עם כבל SATA.. ושיהיה מקום ל2 SATA לפחות... -- תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חברה שלי קנתה מחשב חדש I3540 4 GB DDR3 1333 GIGABYTE H55-UD2H דיי סטנדרטי אבל אמור לעבוד טוב שנינו עובדים על תוכנות של ADOBE לי יש E8400 הוספתי לא מזמן 8 GB אבל גם לפניי שהוספתי משום מה המחשב שלי עובד יותר חלק מאצלה האם יכול להיות ? לי יש WIN7 64 BIT ULTIMATE לה יש win7 enterprise 64bit
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש בלוח שציינתי. אני תמיד שם את המחשב ב SLEEP והבעיה שלי היא שאיכשהו המחשב "מתעורר" ע"י כל מקש שנלץ במקלדת... זה ממש מציק . גם אם המחשב ב SLEEP ואני שולף התקן USB שמחובר אליו (למשל מוציא את החוט של המקלדת) המחשב מתעורר לחיים. איך אפשר לבטל את זה? חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לאופציה הזו ולא מצאתי. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש אתר שאפשר למצוא בו מידע על לוחות אם (מפרט). ולשאלה השניה: האם יש לי אפשרות לשים 2 סטיקים של זכרון 1gb בלוח של sis 741gx תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הכל נאמר בכותרת . הלוח נועד לשדרג את ה IP35-E . ישולב עם Q6600 . ההתלבטות היא בין הדגמים : 1. ASUS P5Q PRO ב 670 שח 2. GIGABYTE GA-EP45-DS3R ב 665 שח 3. DFI LP JR P45 T-2RS ב 648 4. ECS P45T-A ב 576 שח מה אתם אומרים ?! איזה מן הלוחות יתן לי את מירב הביצועים ב OC ?
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ראיתי שאקסון זה סוקט 771 וגם נהלם רשום שישתמש ב771 מה שאומר שזה אותו סוקט בעצם?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 4, 1.6GHZ שהפכתי למעין מדיה סנטר קטן. הכל עבד אחלה עד שהתחלתי להוריד סרטים עם סיומת mkv. מדובר בקידוד HD באיכות מדהימה עם איכות סאונד DTS מלאה, אבל הבעייה היא שהנגינה של קבצים כאלו דורשת הרבה כוח עיבוד, והמחשב פשוט לא עומד בזה. מצאתי ביד שניה מישהו שמוכר לוח של ASUS (אני עדין לא יודע איזה דגם) עם מעבד AMD Athlon XP 2Ghz. אני ממש לא מכיר את עולם ה-AMD ואין לי מושג לגבי המעבד הזה ולמה להשוות אותו מעולם האינטל. האם תדעו לומר לי אם עקרונית נראה לכם שזה יספיק עבור טיפול בקבצים כאלו? אשמח לתשובה מהירה, כיוון שמדובר במוצר יד שניה שבטח ימכר מהר... תודה!
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כפי שכבר הבנתם מהנושא אני מחפש מעבד QX6600 (לא Q6600). אני לא יודע אם קיים מעבד כזה אבל מה שבטוח שבחיפוש דרך גוגל הוא קיים. אז אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מעבד כזה, וכמה הוא עולה זה מאוד יעזור לי. מה גם שמעתי שקיימת גרסת QX6400 שגם יותר זולה מ-QX הבכירים. אני מחפש את גירסת ה-QX כדי לבצע אוברקלוק של מכפלה ולא של FSB.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, בסקירה של tomshardware של מספר לוחות P45 מתגלה תמונה מפתיעה (טוב לפחות אני הופתעתי). לוחות עם P45 הם לא אוברקלוקרים יותר טובים מה-P35 לא נותנים בצועים טובים יותר ובנוסף צורכים יותר הספק. לסקירה המלאה: http://www.tomshardware.com/reviews/intel-p45-chipset,1961.html
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חשבתי במקור על הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 אבל החלטתי שעדיף לוח שיתמוך ב- DDR3 (לחסוך שדרוג). אם יש לוח שבא גם עם תמיכה לFW ,RAID ו- eSATA II זה מבורך. תודה, הריפר
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אפשר לחרוג טיפה מהמחיר אבל לא בהגזמה ואני רוצה שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון ועוד שאלה יש לי עכשיו מעבד של אינטל וגם לוח של אינטל האם הזיכרון שיהיה לי עכשיו יעבוד במחשב החדש ?? וגם מה זה שרשום במעבדים נגיד "AMD 64 3200 +2.0G" מה זה ה "2.0G" מה זה נותן? זה חשוב? תודה רבה...
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב amd 1900 ולוח אמ של גיגאבייט 7VTXE+ ויש לי זיכרון 256 DDR PC2100 133.3 MHZ אני רוצה להוסיף עוד 512 אבל השאלה היא כזאת בגלל שגם הזכרון וגם הלוח אמ וגם המעבד מגבילים אותי בקנית זכרון מהיר יותר!!? למה אתם ממליצים לי להחליף ? הזכרון שלי כרגע המיהירות שלו היא הכי גבוהה שאני יכול או שאני יכול יותר !? 266 או 333!? תודה וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 2.8 פרסקוט עם מאוור מקורי של אינטל ויש לי שאלה על כמה המאורר אמור להיסתובב ? - כי עכשיו הוא מסתובב (לפי הביוס) ב 2610 סיבובים לדקה... האם זה בסדר/נורמלי ? תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למה אומרים לי לקחת AXP1700+ (0.13MICRON( במקום AXP2000+????? מה אכפת לי ההתחממות והאורך חיים ? אני לא עושהOC ...
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כל אחד בן 256MB. הם ישמשו כRAM של המחשב ב"ערוץ-כפול", ככל הנראה על לוח 'ספרינגדייל' עם מעבד פנטיום 4C ; אז חובה שיעבדו ב 400MHz. לא מתוכנן אוברקוקל בכלל! אני זקוק לזיכרון זול, בסיסי ואמין בלי פיצ'רים מיותרים כמו צ'יפים שמדורגים כבעלי NS נמוכים מהדרוש, או עם צלעות קירור, כי כל זה מיותר. מה מומלץ, ובכמה? (אני מקווה לא לחצות את קו ה450 ש"ח עבור שניהם) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-