עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש איזה משהו זמני לוח אם ל AMD עם SDRAM משהו הכי זול לא מעניין אותי כמה הוא דפוק ואם אפשר גם איזה מחיר טוב על AMD ATHLON 1.6 / 1.7 תודה!!

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  2. חברי הפורום שלום. שאלה שקצת מטרידה אותי בזמן האחרון - אילו ערכות שבבים יש עבור מעבדי ה Core 2 Duo? עד עכשו דובר רק על ה 965 וה 946 של אינטל (וכמובן ה 975 הוותיקה יותר), על ערכות השבבים של ATI שמעתי רק עכשו בחדשות האתר, מצד nVidia אני יודע שיש את ה 570 וה 590, וזהו. באתרים של SIS ו VIA אין שום איזכור לערכת שבבים שתומכת במעבדים החדשים האלו. עד עכשו שמעתי רק על לוחות שמבוססים על ערכות השבבים של אינטל, וזה נראה דיי מוזר בהתחשב בעובדה שבעוד שבוע המעבדים האלו אמורים להיות בשוק - הלוחות המתאימים לא צריכים להיות בשוק עוד לפני יציאת המעבדים? חוץ מזה, האם יש כבר השוואות בין לוחות המבוססים על ערכות השבבים החדשות האלו? איזו ערכת שבבים מסתמנת כערכה העדיפה - האם זו ה 965 של אינטל או או…

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by SEPHIEBH,

שלום כולם תקציב:2500(אני מעונין למצוא משהו עם האיכויות של הטובים ביותר אבל עם גודל פיזי קטן יותר ואז להוריד במחיר) אז ככה: -חובהX79 SOCKET 2011 FSB כמה שיותר גבוה pci express 3 (לא אשתמש ביותר מ2 כרטיסי מסך) תמיכה במהירות כרטיסי הזיכרון ככל שיותר(אני יודע שיש כיום 3000) ,עד 32GB מספיק לי THUNDERBOLT-חובה רצוי שיהיה חיבור HDMI וכאמור רכיב תומך ווינדוס 8.. תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by squeezo,

יש לי כרגע כרטיס קול Live 5.1 ואני עומד לקנות לוח ABIT NF7 באיזה מהכרטיסי קול עדיף להשתמש, בשלי או המובנה על הלוח?

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by abarbotel,

אפשר לדעת איך בדיוק משפיעה גודל המעבד על הצרכן? למשל מה זה משנה לי אם זה 45 או 65 למשל מעבד 45 c2d E7XXX יש לו באס של 1066 וקאש של 3 מגה לעומת מעבד 65 E6XXX שגם יש לו באס 1066 אבל קאש של 4 מגה אז מה זה אמור לשנות אם זה 45 או 65? גם צריכת החשמל בהם זה 65W

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  6. שלום. אני שם לב שאפילו בלוחות האם החדישים ביותר (ואפילו אלה ה high-end), עדיין נמצא החיבור הישן-משהו של המקלדת-עכבר. לא יודע מה שמו [וסליחה על כך], אבל מדובר על החיבורים הירוק והכחול. קשה לדמיין שיש יצרן של עכבר או מקלדת שעדיין משתמשים בחיבור הזה - כולם עברו ל USB. דבר זה גורם לי לשאול - מדוע? האם יש יתרון בחיבור זה על פני חיבור ה USB? תודה

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by shloosh,

shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard הוא טוב???

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  8. תקציב 2800 שח מקסימום

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  9. המעבד הוא Core i5 עם קירור הסטוק. idle הטמפרטורה בסביבות 25-35, בסדר.. תחת מאמץ, הטמפרטורה של רוב הליבות עולה ל-55-58 ואף מגיעה לפעמים ל-60+. אני די דואג כי אפשרות ה-Turbo Boost פועלת רק אם הטמפרטורה בטווח סביר וגם אני מעוניין להאריך את אורך החיים של המעבד (משמע גם שאיני מעוניין באוברקלוק). האם זה סביר?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  10. היי חברה . בביקורי לארצות הברית רכשתי לעצמי לוח Gigabyte 8IEXP וזכרון Samsung DDR 400 . עכשיו יש בלוח שני חיבורים לספק , החיבור הרגיל ATX , ועוד 12V ATX Connector ה 12V הוא חיבור של 4 פינים וחיבור כזה פשוט לא מוכר לי ... ורציתי לברר מה זה בדיוק , ואיזה ספקים יש להם את החיבור הזה ? למשל הספק Tsunami ? וגם עוד שאלה בקשר RAID , יש לי על הלוח IDE 1,2 . וה IDE3,4 זה הRAID ... והשאלה האם אפשר להשתמש ב IDE 3,4 כIDE רגיל בלי פעולת RAID ?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  11. האם ל - Intel® Desktop Board PearlCreek DG31PR יש תוכנה לבקרה על הטמפרטורה של המעבד / כ.מסך? אם אין אפשר להוריד מהאתר של INTEL? האם זה לוח טוב כלומר שבעתיד אני לא אצטרך לשדרג גם אותו כלומר אני אצטרך להחליף רק את הרכיבים? שמתי לו מעבד - E4600 2.4Ghz 2M. תודה.

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by justblack,

שלום איזה לוח אם מסוג MICRO ATX יתאים למארז Antec NSK2400 ? אני מעוניין במעבד Q6600 2 ללוח הזה. חשוב שללוח תהיה יציאה אופטית ואם אפשר כמה שיותר USB 2, FIREWIRE אולי אפילו HDMI אם יש.... ;D אם יש עם כרטיס מסך מובנה שטוב ל HD אני בכלל אהיה מאושר!! תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by mtao21,

שלום איך קוראים לזה קירור צפוני כמו כן תמונה http://intel-dx79si.com/images/Intel-DX79SI-motherboard-450w.jpg צלעות שרשום dx79si זה איך קוראים לקירור? איך משיגים האלה (לא חייב אותו שם שלו)

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by manenbu,

לוחות מבוססי 650i של nvidia תומכים במעבדים מרובעי ליבה 45nm? ז"א ב q9300 וכו'?

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

היי מישהו מכיר את החברה הזאת? איך היא בלוחות אם?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by roeiw,

לא למטרות אוברקלוק בכלל! רק ביצועים ואיכות, מה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות קונרו ואני ולך לעשות אוברקלוק רציתי לגעת שווה יותר לקנות E6600 ולהמהיר אותו לרמה של E6700 או יותר שוהה לקנות E6700 ולהמהיר אותו?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by alias,

החלטתי בסוף לקחת 939 אבל ... שוה לי להשקיע בלוח עם חיבור pcie???

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  19. שלום לכולם , קניתי לא מזמן מחשב חדש - מפרט בחתימה. הבנתי מקריאה בפורום ובאחרים בחו"ל שיש משמעות לשבוע הייצור של המעבד ( אצלי Winchester ) מבחינת יכולות אוברקלוק , כאשר ככל שהוא חדש יותר כך הוא גם אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון ? ואיך אני יכול לראות את תאריך הייצור שלו בתוכנות לדוגמא כמו Everest או אחרות . תודה.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by Rhx,

אוקיי לפני בערך כחודש קניתי A-DATA 512 RAM VT , עכשיו אמרו לי להוציא את הסטיק של ה 256 כי אם אני ישים שתי זכרונות מחברות שונות אז המהירות תרד,האם כדאי לשים את הסטיק של ה - 256 ? תודה

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  21. קראתי ביקורות שמהן אפשר לראות כי האוברקקלוק האטומטי לא נופל רחוק מהידני, האם באמת זאת תהיה הנורמה החדשה?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  22. אני די חדש בפורום אבל ראיתי שאתם אנשים רציניים ועיניינים שיש על מה לדבר איתם והחלטתי ליפנות אליכם בדילמה שלי שהיא: יש לי : P3-800 256 SDR G4 4200 128 DDR ASUS-CUV4X אני הייתי רוצה לשדרג את המעבד,הלוח והזיכרון כמה שיותר,אני מיתכוון להישתמש במחשב בעיקר למישחקים כבדים ואני לא מתכנן על OC בשנה הקרובה. הייתי מעדיף מערכת AMD ואם תוכלו תסבירו מה כל כך טוב בNFORCE2 שכולם ממליצים עליו? בבקשה גם שתסבירו לי למה חברים שלי אומרים לי שאני לא ממש צריך 2400 ואני יכול להיסתפק ב2000 ? ואני גר באזור הצפון (ליד חיפה) אז עם אפשר לציין שמות של חנויות זולות באזור למי שמכיר בתודה THE GYVER

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  23. במקרה עכשיו נתקלתי בזה: http://www.bit-tech.net/feature/80

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by idanohh,

התזמונים המקוריים מה שכתוב על השבב הם 2.5-3-3-6 שזה לא רע. אני יודע שיש אתרים באינטרנט שנותנים מידע עד כמה בערך המקסימום שאפשר להגיע איתם ועם כמה מתח להוסיף . מישהו יכול לעזור פה איך בודקים ומה רושמים ב GOOGLE בדיוק ?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  25. יצרנית המעבדים AMD מכריזה על סדרת Ryzen 9000 עבור תושבת AM5 השולחנית עם ארבעה מעבדים בעלי ארכיטקטורה משודרגת. ההשקה - ממש בקרובלכתבה

דיונים חדשים בפורומים