עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם היורש של דור ה-Kaby Lake יגיע אלינו כבר בעוד כחודשיים, עם יותר ליבות עיבוד מבעבר, במקום בתחילת השנה הבאה כמתוכנן? לכתבה

2. לאחרונה אני לא ממש מסתפק בזכרונות הקיימים ( 256mb ddr 3000 של קרוסייאר ) ואני רוצה זיכרון נוסף , נתקלתי בזכרונת של geil 256mb ddr 3200 במחיר די זול ( 512 ש"ח ) . ישנן שתי בעיות : 1) האם יהיו בעיות תאימות בין הזכרונות מאחר ושתיהם של חברות שונות ( geil וקרוסייאר ) 2) לפני זמן מה שמעתי שישנן בעיות עם הלוח שלי ( epox 4g4a+ ) כאשר שמים זכרונות מצ'יפ מסוים או כשאר שמים זכרונות בשתי הסלוטים . תודה מראש . עריכה: עשיתי חיפוש , אך לא ממש הבנתי מכיון שהם התווכחו בדיון וכל אחד נקט עמדה שונה . עריכה2 : האם הזכרונות של winboud יותר טובים ?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by y_i_c,

שמעתי ש מעבד PENTUM4-M 1.4G מקביל ל 2.4G זה נכון? בתודה... עידו

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by yonatan.mendelson,

צמד מעבדים חדשים משולבי ליבות גראפיות עתידית לקבל את שם המותג התקציבי הנודע מעברה של AMD, בתור איתות לירידה אל רמות מחיר נמוכות יותר לכתבה

5. Started by Nullity,

אני זקוק להמלצה זכורונות (2*512), תקציב של סביבות אלף לכל סטיק הכוונה היא להגיע כמה שיותר גבוה באוברקלוק, 1:1 עם תיזמונים גבוהים, 5:4 עם תזמונים נמוכים, אין העדפה, מה שיתן את התוצאות הטובות ביותר, ולאו דווקא במבחנים סינטטים מעבד- 2.6C, לוח אם - IC7

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי מקרר למעבד מתוצרת Arctic Cooling, דגם Freezer 7 Pro. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מקרר למעבד, ועשיתי את זה ממש גרוע. התעסקתי שעה עם הפינים עד שהצלחתי פחות או יותר לייצב את המקרר על לוח האם. כתוצאה מזה, החומר של המדבקה התרמית שהיתה על המכשיר נמרחה מעבר לגבולות המעבד. איזה פינים זולים ודפוקים יש למכשיר הזול הזה ... כעת יש בין המקרר למעבד מגע די גרוע לדעתי, וגם על שולי המעבד יש לא מעט משחה תרמית. ראיתי שכשאני לוחץ ידנית את המקרר למעבד, הטמפרטורה יורדת ל-30 מעלות צלזיוס, בעוד שכרגע הוא עומד על 40 מעלות בלי מאמץ ... אני מניח שצריך להוציא, לנקות הכל, לשים קצת משחה תרמית חדשה ולהתקין מחדש, נכון ? מכיוון שאני כבר אתקין מחדש, איזה מודינג אני יכול לעשות לתושבת…

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  7. הכותרת בעצם אומרת את הכל אני שוקל אם להשקיע בזכרנות בעלי 800 מה"ץ ומעוניין לדעת אם התוספת שווה את זה האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים. ואם קיים הבדל משמעותי אני יכול המלצה לזכרון בעלי 800 מה"ץ או מ-ZIGZAG או מ-PANDA או מ-LOGIC תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by MadCat,

האם יש מעבד 1800+ בתצורת "Thoroughbred "A בארץ? האם מעבד 1800+ בשתי התצורות נותן את אותם ביצועים?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  9. לפי החדשה אינטל עתידה להוציא ב-7 לינואר מעבדים כפולי ליבה מארכיקטורה חדשה, אמנם מעבדים תקציביים- אבל דורשים ערכת שבבים אחרת וחדשה בשל המעבד הגראפי. השאלה היא אם זה אומר שאחר כך נראה מהר מאוד גם טכנולוגיה כזו בשוק מעבדי ההיי-הנד שידרשו ערכת שבבים תומכת? כלומר, ברור שנראה מתישהו בקרוב טכנולוגיה חדשה לשוק ההיי-הנד, אבל אינטל הבטיחו שהם יאפשרו שדרוג פשוט שלא ידרוש מהמשדרג לשדרג גם את הלוח. האם זה אומר שההבטחה מבוטלת ובכדי לשדרג מחשב קיים לטכנולוגיה הבאה בהכרח נצטרך לשדרג גם את הלוח? (אגב, בשביל מה נחוץ כל העניין של המעבד הגראפי?)

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  10. יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה חגיגית כי תאפשר תמיכה בטכנולוגיית ה-Resizable BAR עבור PCI-Express בלוחות אם העדכניים שלה, ומדגימה זאת עם תמונות מסך שכוללות בין היתר פרטים אודות מעבד מדור ה-Rocket Lake השולחני העתידי של אינטללכתבה

11. יש לי לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 אני רוצה לקנות לו את המעבד הכי טוב בשבלו איזה???

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by maazg,

שלום.... אני עוד מתלבט לגבי המעבד... שאלתי לגבי ביצועים וקיבלתי תדובה ש AMD טוב יותר......אבל אמרו לי ש AMD מתחמם וכל תקלה קטנה במאוורר דורמת להישרפות המעבד... האם זה נכון? וגם מה זה SOCKET? ומה הלוח המתאים לכל אחד משני המעבדים.. תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  13. היי המחשב ישמש אך ורק לצפיה בסרטים וחייב להיות חזק מספיק לפענח h264 ב1080P. אני מחפש המלצה ללוח אם micro atx עם יציאת hdmi (גם כן ב 1080p) ומעבד חזק לצרכים הללו (המארז קיים כבר) ראיתי את הלוחות הבאים עבור AMD: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6288 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6287 איזה לוח עדיף מהשנים האלה? איזה כרטיס מסך טוב יותר, ה nvidia או ה ati? איזה מעבד לצרף ללוחות האלה? עבור מעבדי אינטל לא ממש ראיתי לוחות במפרט דומה, איזה אופציות קיימות בגזרת האינטל? (הזכרון כנראה יהיה 2gb של סמסונג או קינגסטון ב800mhz, לא מעוניין ב OC)

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by Kukishin,

הרכיבים הם : E6600,קונרו זכרון 2GB של TRANSCEND במהירות 800MHZ 8800GTS LEADTECH יש לי כוונה לבצע אוברקלוק, תקציב-1600

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  15. לעזאזל עם ההארד דיסק הסיריאלי המזורגג הזה..... כבר שבוע אני תקוע בלי מחשב... מישהו יכול לתת לי קישור איפה אני יכול למצוא את הדרייבר של sata ללוח גיגהבייט 8s655 fx ultra לפי האתר שלהם ניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק.....באתי להתקין ת'אקס פי.... אבל זה עדיין לא מזהה ת'הארד דיסק...

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  16. קניתי מחשב... במפרט ביקשתי מהמוכר זכרונות של קינגסטון.. הוא שם לי MICRON דיברתי איתו והוא אמר שלדעתו הם יותר טובים ושאני אבדוק את זה (הוא לא עובד עם קינגסטון אך הוא לא אמר לי בקניה).. עכשיו הוא אומר שאם אני ארצה הוא יזמין קינגסטון במיוחד ויחליף לי מה אתם אומרים? זה באמת חברה טובה ואמינה?

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by israel_gt,

יש לי לוח אם GIGABYTE P55A UD3 עכשיו שאני מנסה להתקין את הדרייברים זה נתקע לי כל הזמן בדרייבר ספציפי השם של הדרייבר זה NEC USB3 עכשיו שביררתי וטלפונים לחברה הכל הסבירו לי שיש בעייה מסויימת עם ההתקנה הזאת בכל הלוחות האילו מישהו מכיר את אותה בעייה אם לוח הזה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by Bud,

למערכת הזו שאני רוכש מעבד Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 אזה לוח אם עדיף 1. לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 2.?M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E? אם 2 אכן עדיף , האם הוא כולל כרטיס מסך מובנה ? תודה לעונים .

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  19. יש לי לוח DFI Infinity NF4 SLI עם זוג זכרונות 400MHZ 512X2 של PQI בתזמונים של 2-2-2-5 ב-2.8V . אני רוצה להוסיף זוג נוסף של ג'יגה זיכרון. האם אני חייב בדיוק אותם תזמונים של זכרונות ואותה צריכת חשמת בשביל שזה יתאים? או שרק ה-CL עצמו צריך להיות תואם? או שבכלל כל CL יתאים?

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by IceDragon,

רציתי לוח אם ga-ma78lmt אבל אין במלאי, אז הציעו לי 770T. איך הוא? מה יותר טוב? מה ההבדל בניהם? אני חייב תשובה דחוף כי אני זז לקנות עוד כמה דקות =/ המפרט: amd phenom 2 x4 955 gtx460 1gb 500gb 16mb sata2 hd502hj spinpoint f3 transcend 4gb kit (2gbx2) ddr3 1333mhz

21. Started by SteelCat,

אלה הדברים שאני מתכנן לקנות: Motherboard: Gigabyte GA-965-PDS3 CPU: Intel C2D E6420 VGA Card: GeForce 8600GT 256MB Memory: Kingston DDR2 1GB כרגע זה יוצא לי קצת פחות מ2600 ש"ח כשכל חלק מחנות אחרת. האם יש חנויות שבהן אפשר למצוא את החלקים האלה יותר בזול ממה שזאפ מציע? לדוגמה ב IQPC המעבד יותר זול והוא לא מופיע בזאפ. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by 2130TOMER,

שלום יש לי את הלוח ABIT KN8 V1.1 מה הוא המעבד הכי טוב בישבילו

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  23. איזה מעבד יותר חזק לדעתכם? AMD Athlon 64 3700 2.2GHZ 939-pin מול INTEL 64BIT 3.4 GHZ ??

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  24. שבוע טוב, שאלה קטנה - שאני מתלבט אם שייכת לפה או לפורום כרטיסי מסך - בגלל שמדובר בלוח אם אז אני שואל פה. אני מעוניין לרכוש HTPC - שיערתי שאני אשמש בכרטיס מסך המובנה ואשים לו מתאם לHDMI - העניין הוא - האם ואיך הסאונד יצא דרכו ?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by BlackDragon,

יש לי לוח אם סיאטל 2 או 3. עליומותקנים מעבד פנטיום 3 866 וזיכרון 128 sdram 1 . אני מעוניין בתוספת זיכרון של 512 mb . האם אני יכול להתקין ddr או תקוע עם sdram ? 2. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל geforce4 4200 . האם סיאטל בכלל תומך בכרטיסי GPA 4 ? 3. האם לאור כל זאת כבר עדיף לי להחליף לוח אם ואם כן למה (על הלוח לכלול כרטיס קול) ? אלף תודות לעונים

• 4 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים