מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3214
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
תודה למי שיעזור לי על המלצה של זיכרון 256Mb .. אני חדש באתר :
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? והאם זה קריטי? ?K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394)? ?K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) שאלה שניה:איזה כרטיס מסך הוא יותר טוב מבין שני אלה: ?Alastor X300 SE 128MB TV, DVI, PCI-E (BULK ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK)? תודה
-
- 15 תגובות
- 818 צפיות
-
-
התזמונים המקוריים מה שכתוב על השבב הם 2.5-3-3-6 שזה לא רע. אני יודע שיש אתרים באינטרנט שנותנים מידע עד כמה בערך המקסימום שאפשר להגיע איתם ועם כמה מתח להוסיף . מישהו יכול לעזור פה איך בודקים ומה רושמים ב GOOGLE בדיוק ?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי מדפסת EPSON600 שאני ממש לא רוצה להחליף כי אני מדפיס המון והיא חסכונית והדיו שלה עולה גרושים והיא גם מדפיסה תמונות ממש אחלה. רק מה היא LPT ועכשיו כששדרגתי את המחשב שמתי לב שאין ללוח שלי שהוא DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D יציאת LPT. אז מה עדיף כרטיס PCI ל LPT או מתאם USB ל LPT? מקודם בלוחות אם שהיה להם LPT אז כשהייתי מדפיס זה היה ממש מאיט את המחשב עד שההדפסה לא הסתימה, אם אני מביא את המתאם USB זה לא יהיה ?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוחות של אסוס והלוח הזה בפרט http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1179727&Sku=A455-2112&SRCCODE=GOOPROD&CMP=OTC-FROOGLE
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מחשב שהורכב ב-KSP. בין שאר הרכיבים, הזמנתי 2 סטיקים של זכרון 4GB של קינגסטון 1333. העניין הוא, שאני חושב שהם חיברו את הסטיקים בצורה לא אופטימלית. כלומר לא ב-Dual Channel (כרגע זה אחד על הסלוט הכחול ואחד על השחור, שהם צמודים אחד לשני). שאלתי היא, האם החיבור לא נכון? יש אולי הגבלה טכנית שבגללה הם חיברו את זה ככה או שמדובר בסתם בלבול? כמו כן, האם ביצועי המערכת נפגעים כתוצאה מכך? (כמובן שאין לי בעיה לחבר מחדש בעצמי, אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה משהו) הנה הלוח המדובר:
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי בשעה טובה להחליף את המחשב הישן, יש לי מארז של CORSAIR שקניתי לא מזמן, כעת אני צריך לקנות לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא בערך 3000 ש"ח. אני לא OVERCLOCKER אז לא צריך משהו מטורף אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק - עובד לפעמים עם תוכנות כבדות כמו PREMIEREת INDESIGN וכו'. קראתי בכל מיני אתרים המלצות שונות, בסופו של דבר ראיתי שאנשים נוטים להמליץ ללכת על לוח עם כניסה 1366 ולא 1155. הלוח אם שחשבתי לקנות הוא הלוח של GIGABYTE דגם GA-X58A-UD5. מעבד חשבתי לקנות את ה-I7 960 וזכרונות החלטתי להזמין מחו"ל עקב פערי מחירים. מ-EBAY ניתן להזמין סט של MUSHKIN DDR3 12GB במהירות 2000 MHZ בכ-700 ש"ח כולל משלוח. ראו כאן 998990 - 12GB (3x4GB) DDR3 PC3-16000 9-11-9-27 Bla…
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אינטל הציגה רשמית את הדור אשר יחליף את Cherry Trail, עם הבטחה להפוך מחשבים ניידים במחיר של 200 דולר ופחות לעדכניים ואפקטיביים הרבה יותר אינטל ממשיכה במחיקת הפערים הטכנולוגיים בין משפחת מעבדי האטום שלה לבין משפחת מעבדי ה-Core הראשית והמרכזית – הפעם עם ההכרזה הראשונית על דור ה-Apollo Lake החדש עבור מערכות זולות מבוססות חלונות, כרום OS ולינוקס, דור שני בליטוגרפיית 14 ננומטר (בדומה ל-Skylake) שיחליף את דור ה-Cherry Trail שעשה ועושה עבודה לא רעה. ההכרזה התרחשה במסגרת פורום ה-IDF של אינטל בשנזן, סין, ועל כן התרכזה יותר ביתרונות הפוטנציאליים של הדור החדש עבור מפתחים ויצרניות חומרה ופחות בדגמים הספציפיים שיהיו זמינים לצרכנים עצמם – אך יש כאן בכל זאת לא מעט מידע מ…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום כולם תקציב:2500(אני מעונין למצוא משהו עם האיכויות של הטובים ביותר אבל עם גודל פיזי קטן יותר ואז להוריד במחיר) אז ככה: -חובהX79 SOCKET 2011 FSB כמה שיותר גבוה pci express 3 (לא אשתמש ביותר מ2 כרטיסי מסך) תמיכה במהירות כרטיסי הזיכרון ככל שיותר(אני יודע שיש כיום 3000) ,עד 32GB מספיק לי THUNDERBOLT-חובה רצוי שיהיה חיבור HDMI וכאמור רכיב תומך ווינדוס 8.. תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש לי את הMOTHER BOARD הבא: GA-EP35-DS3R של ג'יגהבייט. אני מעוניין לעדכן את הדרייברים שלו. עכשיו שאני נכנס לאיזור של הורדת הדרייברים של ג'יגהבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2743&ost=xp#anchor_os יש שם מלא דברים... אני רגיל שאתה מוריד פשוט קובץ אחד שמעדןכ את הכל ופתאום פה אני רואה AUDIO CHIPSET LAN ועוד כל הדברים האלה בנפרד וגם בתוך חלק מהם יש יותר מאופציה אחת... אני פשוט לא מבין מה הולך שם... אני אמור להוריד משם את הכל???? רק אחד מכל קטגוריה??? (איך אני יודע איזה?) רק אחד בכלל? (שוב-איזה???) מישהו יכול בבקשה להסביר לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם asrock crossxfire מהראישונם של פעם שהקונור דואל קור רק יצא ועלו יש לי ת e6300 1.8 ורציתי לשדרג כי נראלי זה צוור בקבוק ל4776 radeon החדש שרכשתי לא מזמן מה המעבד שאני יכול לקנות ללוח אם אזה ?אם בכלל,עד 500 שח
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הקירור שבה עם היצרן. לפי מה שידוע לי יש שני גירסאות Tray ו Box כאשר ה tray הוא נטו המעבד וה box הוא המעבד שמעליו מורכב קירור סטוק. ובכן לפי מה שקראתי הקירור הסטוק של אינטל הוא לא משהוא בכלל ולכן לרוב עדיף לקחת את גירסת ה tray + קירור חיצני. אז לשאלה הראשונה- אם אין את גירסת ה tray למעבד של אינטל כדאי לקחת קירור חיצני ולהחליף? השאלה השניה- לגבי מעבדי AMD איך הקירור סטוק שלהם? האם גם להם כדאי לקחת קירור חיצוני? לפי מה שראיתי לskypc את מעבדי AMD בגירסת Tray האם עדין שווה לקחת קירור חיצוני??? אשמח אם תפנו אותי לביקורת או למאמרים בנושא ולא רק תגיבו על פי שמועות.... תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה ללוח אם למעבד AMD Phenom 2 X4 955 , האם הכרטיס מסך שלי [9800GT] יעשה צוואר בקבוק ? הספק שלי יחזיק את המערכת ?[Thermaltake LitePower 400W W0165 ] תוודה
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד מדגם AMD ATHLON II X4 630 רציתי לדעת אם אני צריך להתקין מערכת הפעלה 32 BIT או 64 ?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני קנוה השבוע מחשב חדש, אין לי שמץ של מושג בעניין הלוחות אם לכן איני יודע איזה לוח עדיף ה-Asus או ה-GA? (אם זה משנה המחשב הוא לצרכי משחק) תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 ultimate על המחשב של הבן שלי עם מעבד XP2400 וזיכרון 1.5G המחשב עובד בסדר אבל אני שם סרט ב youtube הסרט מקרטע את אותו סרט אני רואה על המחשב שלי E8400 ללא בעיות האם לפרמט מחדש ולהתקין XP האם ה WIN7 הוא הגורם לאיטיות המחשב ?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו אחד מוכר לי מעבד CORE X980 מחו"ל,יום אחד מעבד התקלה ואם אפשר זה נותן להחליף מעבד 980 בארץ? אני נאלץ לדעת אם מעבד חוקי? תודה בראש
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני צריך בלוח כרטיס מסך מובנה לראות סדרות וסרטים HD 1080P. שיהיה ניתן לחבר בלוח בעתיד שדרוג הכוונה לחבר כרטיס מסך חדש וטוב. כרגע אני לא משחק משחקים במחשב אז זה לא משנה. שיהיה בלוח כרטיס קול איכותי לשמיעת מוזיקה 2 אופציות 1.סאב ו 2 רמקולים. 2.מגבר+קדם מגבר ו 2 רמקולים גדולים.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, התחלתי ללמוד לקורס רשתות מתכנן להקים 7 עד 10 מכונות וירטואליות בנוסף מתכנן לתכנת לצפות בסרטים ולשחק במשחקים כמו SC או CALL OF DUTY .לא מהחדשים מחפש להשקיע סכום עד 8K ( בכול המכונה אם כמובן יצא פחות יהיה נחמד) הכי חשוב בזיכרון HIGH END איכותי 16GB פנימי ולוח אם איכותי בעל 4 סלוטיים לזיכרון.כול שאר הדברים פחות חשובים לי. על איזה זיכרון(סידרה שלא נפוצה) הייתם הולכים כיום?ואיזה לוח אם?שיעבוד עם Phenom IIx6 תודה.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי, אני משדרג (עד כמה שאפשר לשדרג) מחשב ממש ישן. האם הזיכרון הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1440 מתאים ללוח Asus Cusi-M? (http://www.unitycorp.co.jp/support/download/manual/370/cusi_m_e.pdf)
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אפשר לפרט לי בבקשה מה ההבדל ומה כדי לקנות תודה... Intel Core i5-750 Box לבין INTEL E8400 3.0GHZ 6M
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אפשר לדעת איך בדיוק משפיעה גודל המעבד על הצרכן? למשל מה זה משנה לי אם זה 45 או 65 למשל מעבד 45 c2d E7XXX יש לו באס של 1066 וקאש של 3 מגה לעומת מעבד 65 E6XXX שגם יש לו באס 1066 אבל קאש של 4 מגה אז מה זה אמור לשנות אם זה 45 או 65? גם צריכת החשמל בהם זה 65W
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחשב מיועד לגלישה וסרטים ועבודה עם מכונות וירטואליים (VIRTUALPC ו -VMWARE) מעדיף לוח ASUS ולפחות 4 גיגה זכרון עם אופציה להרחבה (סלוטים ריקים) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-