עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lol_minbet,

ראיתי בKSP כבר לא מוכרים את דגם הEP-43 DS3L מה ההבדלים? רשום שUD3L תומך רק בתדר 1333MHZ ?!

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  2. ???

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by ZiX,

הלוח הקיים שלי עושה בעיות עם הכרטיס מסך משום מה , הוא לא רוצה לעבוד עם החריץ של ה16X :\ הכרטיס קורס כל הזמן , ובמחשב זהה עם לוח אם אחר הכל עובד פיקס (הכוונה עם הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר) בגלל זה אני מעוניין להחליף אותו , ורציתי המלצה לאחד אחר שיתאים לי טוב למחשב שיש לי.. (המפרט מופיע גם בחתימה וגם בפרופיל..) יש לקחת בחשבון שהמארז שלי חסית קטן.. אז שזה לא יהווה בעיה יש עדיפות ליציאת HDMI מהלוח אם אבל לא כזה קריטי אם לא.. אני רוצה לוח שלא יגביל אותי בעתיד אם אני ארצה לשדרג דברים , ושיתמוך RAID.. תודה

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by Jack_g,

יש לי לוח אם 8K9A2 EPOX וקובץ של עדכון לביוס שאני מוצא באתר זה רק לגירסא של ה8K9A2+ מה אתם אומרים זה לא משנה או שלא לשדרג זה יכול לדםוק את הביוס?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  5. http://www.maximumpc.com/article/news/globalfoundries_kicks_out_first_28nm_arm_processor במהלך ועידת הטכנולוגיה העולמית שהתכנסה השבוע, GlobalFoundries חשפה את מעבד ה-28 ננו-מטר הראשון בעולם של חברת ARM (אשר מתמחה במעבדים למכשירים ניידים) מסדרת CORTEX A9 בעל טכנולוגיית High-K Metal Gate. "זוהי אבן דרך חשובה לייצור ה-28 ננו-מטר והובלה טכנולוגית למעבדי הדור הבא, החל ממכשירים סלולאריים ועד למכשירים כבדים בעלי ביצועים גבוהים." -אמר מוג'י צ'יין, סגן נשיא מחלקת הייצור ב-GlobalFoundries, והוסיף - "על ידי עבודה צמודה עם ARM כבר בשלבים הראשונים של פיתוח הטכנולוגיה, אנו נאפשר ללוקוחותינו לעבוד במהרה עם מעבדי ה-ARM החדשים וכך לקבוע סטנדרט חדש לעוצמה במכשירים ניידים." ב-Glob…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by iveco,

שאלה לגבי הנושא : אם אני פותח דפדפן עם 20 טאבים רק ליבה אחת עובדת ? ואם למשל אני משחק במקביל אז הליבה השניה עובדת על המשחק ? או שברגע שאני פותח 2 טאבים בדפדפן כל ליבה עובדת על טאב בנפרד ?

7. Started by comablack,

מישהו בפורום אמר שהוא לא מרוצה מהamd שלו והמליצו לו לעבור ל t1 מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך אני עושה את זה יש לי לוח abit av8 nforce ultra, amd 3000v venice וראיתי בביוס של הבורד שיש אופציה לשנות מהt2 defult ל t1 אבל זה קשור בכלל לזכרונות ולא למעבד הכונה לזה או שלמשהו אחר תודה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  8. AMD XP 1800 SASMSUNG 256MB 266MHZ לוח אם של ספיר הכולל בתוכו כרטיס מסך OB ATI SAPPHIRE AMD סך הכל 1120 שקלים אני חייב לציין שהמערכת הזאת מבוססת בעיקר לאינטרנט ומשחקים ירוצו עלייה רק לעייתים רחוקות ... אז מה דעתכם על הפמרט האם יש מקום להכניס בו שינויים ... אולי לקחת לוח אם אחר ?

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by yonatan.mendelson,

צמד מעבדים חדשים משולבי ליבות גראפיות עתידית לקבל את שם המותג התקציבי הנודע מעברה של AMD, בתור איתות לירידה אל רמות מחיר נמוכות יותר לכתבה

10. היי, אפשרות רכישה מ - EBAY, 2X1GB STICKS PC3200 Samsung... כמובן כמובן - חדש. המחיר 682 ש"ח - אצלי בבית . הכי זול בזאפ של חברה מוכרת ב500 שקל יותר .... מחיר הוגן ? ואיך הזכרון ... ? תודה

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  11. בדקתי בעזרת CPU-Z איזה מעבד/לוח אם/זיכרון יש לי, אשמח לקבל יעוץ לגבי כמה זיכרון המערכת שלי יכולה לנצל, יש לי בסלוט אחד 512, ועוד סלוט אחד פנוי, יש לי XP SP2 אם זה משנה. והנה התמונות מCPU-Z: תודה מראש, תומר נ.ב אשמח גם לקבל המלצה על זיכרון מסוים, או חברה.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by Goat17,

שלום לכולם התקנתי 2 סטיקים של זיכרון DDR2 של קינגסטון, כל אחד 2 ג'יגה על לוח GA-945GCM-S2L של ג'יגהבייט עם מעבד של E2160 אחרי שהפעלתי את המחשב גיליתי שהוינדוס מזהה רק 3 ג'יגה (XP HOME 32 BIT) אחרי שבדקתי בביוס גיליתי שגם שם מזוהים רק 3 ג'יגה! שמעתי שלוינדוס יש בעיות לזהות 4 ג'יגה לפעמים אבל אף פעם לא שמעתי על בעיה של הBIOS לזהות 4 ג'יגה (אם הלוח תומך) והלוח הזה תומך.. בדקתי אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני יודה לו מאוד

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by guysevi,

היי, לפני כמה זמן התחילה לי בעיה שהלוח אם Gigabyte EP35-DS3R לא מזהה דיסקים קשיחים בחיבורי SATA , הדיסקים עצמם טובים. הלוח עדיין באחריות, ואני מעוניין בשדרוג בתקווה שהם יסכימו לשדרג לי ללוח אחר בתוספת סמלית ובדרך אולי לשדרג גם את המעבד E6600,מפרט נכחי בצד. חשבתי ללכת על Gigabyte GAX48DS5 לאפשרות של קרוס-פייר בתמיכה מלאה במהירות X16 . ובמעבד Q9550 ככל הנראה או E8400 היעוד משחקים וסרטי HD. אשמח לשמוע עוד רעיונות והצעות גיא

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  14. Started by leogil,

האם מישהו מכיר לוח אם עם socket A שתומך בזיכרון DDR266 ECC?

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by SpLiNtEr,

היי. אני שוקל על לקנות מעבד AMD Phenom 9500, וכבר זמן רב ששאלה זאת נושאת על ליבי - אפשרי לחבר מעבד AM2+ ללוח בעל תושבת AM2? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by YanR,

עשיתי בדיקה ובכל מצב אם במאמץ או לא תמיד הליבה הראשונה יותר חמה ב5-10 מעלות מאשר השניה, האם זה נורמלי או שיש בעיה בקירור?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  17. Started by y_a_n_i_k,

בS&M על ביצועי המערכת??? או על המערכת עצמה.

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  18. לפי החדשה אינטל עתידה להוציא ב-7 לינואר מעבדים כפולי ליבה מארכיקטורה חדשה, אמנם מעבדים תקציביים- אבל דורשים ערכת שבבים אחרת וחדשה בשל המעבד הגראפי. השאלה היא אם זה אומר שאחר כך נראה מהר מאוד גם טכנולוגיה כזו בשוק מעבדי ההיי-הנד שידרשו ערכת שבבים תומכת? כלומר, ברור שנראה מתישהו בקרוב טכנולוגיה חדשה לשוק ההיי-הנד, אבל אינטל הבטיחו שהם יאפשרו שדרוג פשוט שלא ידרוש מהמשדרג לשדרג גם את הלוח. האם זה אומר שההבטחה מבוטלת ובכדי לשדרג מחשב קיים לטכנולוגיה הבאה בהכרח נצטרך לשדרג גם את הלוח? (אגב, בשביל מה נחוץ כל העניין של המעבד הגראפי?)

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by shimon1,

שלום אני צריך שתתנו לי הצעה לזיכרון 1 GB בסטיק אחד במחיר של עד 800 שח. הזיכרון צריך להיות DDR 400 . אם אפשר אשמחלקבל הסבר על התיזמונים (מה זה)ומה יותר טוב ומה זה CL 2.5 או CL 3? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by eldada,

שמעתי שהולכת להיות הוזלת מחירים למעבדי AMD החל מ-2200+ בשבוע שעבר.(היום) ומאז לא הצלחתי לשמוע או לראות על זה כלום, והשאלה שלי האם משהו גם שמע על זה ואם כן כמה הולך לעלות המעבדים? ובבקשה זה דחוף!!!

21. Started by tom123,

השאלה בכותרת...

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  22. אנשים אני חייב עזרה דחוף אני ממש רגע לפני קניית במחשב. אני בהתחלה הלכתי על הרכיבים הללו: Intel Pentium IV 2.4 GHz HT 512K 800MHz socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E intel 865PE Motherboard (HT , FSB 800 , SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound , AGP8X, LAN , USB 2) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (2 chipsets each 256) LG 52/32/52 Bulk CD-RW לאחר שהלכתי לחנות ולבן אדם שהיה נראה לי דיי אמין הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם בלוח אם של MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) בטענה שלוח זה פועל יותר מהיר עם המעבד מכיוון שיש לו תאימות גבוהה יותר. בנוסף רציתי לשנות גם לזכרנות של קינגסטון (חברה שונה אותו רעיון בזכרון 3200 וכ…

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  23. למערכת: 6600E ASUS P5B DELUXE 8800GTS מתכוון לעשות OC . תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by moshel7,

האים לאחר החלפת מעבד אני צריך לעשות עידכון bios ואים כן איך עושים זאת? במידה ונושא זה לא שייך לפורום הזה אנא תפנו אותי לפורום המתאים תודה משה!!!

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  25. את הא Athlon 64 X2 6000 הוא את Core 2 Duo E6600 ? ואני לא מתכנן oc אני רוצה לקנות מעבד טוב למשחקים

• 13 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים