מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
1) האם יש הבדל בין מעבדי ה- Tray למעבדי ה- Box ???? ואם כן, איזה עדיף?? לדוגמא במעבד הזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, 2) איזה מעבד יותר טוב ועדיף??? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray או AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום חברה , אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שיש בשביל מעבד AMD Phenom II X4 955 , התקציב הוא עד 500 - 550 . תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ניצול 4GB זיכרון מחייב מערכת הפעלה של 64bit. אין ספק שמערכת ההפעלה תנצל את הזיכרון ותעבוד חלק יותר, אבל מה עם תוכנות ומשחקים שעדיין עובדים ב-32bit - הם לא יוכלו לנצל את הזיכרון. אז האם כדאי בכלל 4GB, למרות שההפרש במחיר בין 2GB ל-4GB ממש נמוך ?
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
פשוט יש לי בעייה כבר לא יודע מה לעשות ? יש לי מחשב עם המפרט הבא: מעבד i7 3930k זכרונות:gskill 2400 mhz כרטיס מסך :evga gtx 680 4gb קירור: h100 ספק: thermal take 1275w המחשב עובד נראה הכל תקין אבל אין תמונה במסך רק "no signal" לא יודע מה הבעיה נסיתי לשנות מקום של הכרטיס מסך,להשתמש בכרטיס זכרון אחד גם לא עזר. סמתי לב שלפעמים הספק עובד ו תקין ו לפעמים הנורה הראשונה מהוהות ו זהו לא נדלק,בלוח מופיע לי במסך טמפרטורה שעומד על 65? אני אשמח מאוד לעזרה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם התקנת זכרונות מסוג pc 2700 בלוח אם אשר עובד בתדירות של 266 hz אפשרית? האם מישהו שמע על בעיות הנובעות מזה?? בתודה ניסן.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בגלל ירידת המחירים בזכרונות אני שוקל להוסיף זיכרון מה יתן לי יותר ביצועים (בהתחשבותבמפרט שלי)? תודה לכל העונים!!
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של Gygabyte 965sp-ds3 עם מעבד core 2 duo 6320 1.86GHz שכבר לא ממש סוחב דברים.אני רוצה לקנות מעבד חדש,השאלה היא עד איזה מעבד הלוח אם תואם.הבנתי גם שלחלק מהמעבדים אני יצטרך לשדרג את הביוס.האם הE7500 מתאים? אשמח לדוגמאות של מעבדים שיתאימו
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב AMD 64 3000+ 512 cache עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף ( אני מתכוון האם זה שווה תכסף ) עוד 300 שקל ל AMD 64 3200+ 1024 cache? האם ה 1024 cache שווה תכסף ? תהשקעה של ה300 שקל ? והאם זה יעזור לי ב OC שכנראה אני יעשה בעתיד ?
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת האם הלוחות אם הבאים רק אלה שאני מציג הם לוחות שהם SLI ואל תתיחסו לתמונה כי אמרו לי שבחנות אחת הלוח של DFI שאני מציג לכם הוא SLI הנה הקישורים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4159 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 תאמרו לי אם שתיהם SLI כי אני לא רוצה SLI בלוח אם
-
- 15 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
את הא Athlon 64 X2 6000 הוא את Core 2 Duo E6600 ? ואני לא מתכנן oc אני רוצה לקנות מעבד טוב למשחקים
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רב, חבר נתקל בבעיה שה־USB הפסיק לעבוד לו לפתע ניסיתי כל דבר אפשרי, לאפס את ההגדרות של ה־BIOS והכל דבר לא הועיל קיבלתי כמה הודעות לא מועילות מה־dmesg של לינוקס, כשחיפשתי מצאתי בעיקר באגים שלא נפתרו ואז החלטתי לעצור את המסך כשמופיעה גרסת ה־BIOS עם הפעלת המחשב ונתקלתי בממצא הבא: על לוח האם מותקנת קושחת BIOS בגירסה F8, כשחיפשתי את הגרסה העדכנית ביותר באתר של Gigabyte נוכחתי לגלות שהגירסה החדשה ביותר היא F4 הדגם המדובר הוא (Rev 1.x) 8S661FXM , מעבד 2.6 (לא שזה משנה משהו) תיארתי לעצמי שכל שעלי לעשות הוא להוריד את הגרסה האמיתית מאתר היצרן יחד עם תוכנת ה־Flasher ופשוט לצרוב קושחה אחרת ל־BIOS ואז לאחר הפעלת התוכנה והנסיון לדרגוש (שדרוג אחורה) של הקושחה נתקלתי בבעיה הבאה: …
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (יחסית), אני רוצה להוסיף לו עוד 1G זיכרון, כרגע יש לי 2 זכרונות של 512MB 400 DDR, הלוח שיש לי הוא ASUS - P4P 800 SE: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&l4=0&model=179&modelmenu=2 ישנם צבעים שונים לסלוטים של הזכרון כך שאני לא יודע האם צריך סוג מסוים של זכרון... כרגע 2 הזכרונות שלי יושבים על הסלוטים החומים, 2 הסלוטים הכחולים פנויים, האם אני יכול להוסיף זכרונות? אם כן איזה? האם אני צריך להוציא את הישנים? תנו המלצה על זכרונות ומחיר? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לקנות לוח אם חדש, מתלבט בין לוח של ASUS או של אינטל (בלבד). אבקש את העדופתכם האישיות בין שני יצרנים אלו. אבקש גם המלצה ללוחות ספציפיות וטווח מחירים אם אפשר. השימוש יהיה למשחקים בלבד וללא OC כלל (אני לא עומד להתעסק ב BIOS) אשמח להמלצותיכם הן בין שני היצרנים וכן ללוח ספציפי שאהיה מרוצה ממנו. תודה, תומר
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום באפשרותי להשיג אחד ממעבדי האינטל הבאים במחירים נמוכים מאוד... אנא, בלי להתייחס למחיר המליצו לי על המעבד החזק ביותר מביניהם, והטוב ביותר לאוברקלוק Intel® Pentium® D Processor 830 Intel® Pentium® D Processor 820 Intel® Pentium® 4 Processor 650 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 640 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 630 Supporting Hyper-Threading Technology תודות, נדב
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד של 2.26 512k intel pentium וזיכרון 256 mb ddr 2700\333 ואני מחפש לוח אם שתומך בזה +usb 2.0 אשמח לקבל המלצה ללוח אם מתאים אגב שווה בכלל לקנות את הזיכרונות 2700 או להסתפק ב 2100? בתודה מראש עומר
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. המחשב מיועד לשימוש יומיומי פשוט ולעבודה עם תוכנות חישוב כמו matlab.. אשמח אם מישהו יסביר לי את העניין של הלוחות אם - h61, h67, p67, z68.. קיבלתי המלצה ש-h61 מספיק לי, אבל בכל אופן אני מאוד רוצה להבין בעצמי מה השוני העיקרי בין כל הלוחות האלה, אשמח אם מישהו יפרט ויסביר לי קצת (גם במחשבה על שדרוג עתידי).. וחשוב לי מאוד לדעת אם לוח אם "פחות טוב" אומר שהמחשב יהיה איטי יותר? תודה..
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום בנושא זה. אני רוצה לדעת איך להתקין מעבד אני יודע שיש הרבה סוגים אבל שכל אחד יגיד מה שהוא מכיר. אני יודע להתקין הכל במחשב חוץ מלוח אם ומעבד אז אם צריך לפרק לוח אם אז גם את זה אני רוצה לדעת. חשבתי להחליף את ה-1.7 פנטיום 4 שלי בשביל ווארלד אוף וואקראפט.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שתי שאלות. 1. יש ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO A860 ואני רוצה להרחיב לו את הזיכרון ל-4GB. איזה סוג מומלץ ובאיזה מעבדה באיזור המרכז כדאי? 2. יש לי מחשב נייח עם 2X2GB זכרונות של OCZ Titanium DDR2 ב-OC ל-1150MHZ. לא מוצא את הזכרונות באתר שלהם יותר או שאני מתבלבל עם PLATINUM. בכל מקרה, אני רוצה להרחיב לעוד 2X2GB וידוע לי שאני אצטרך לוותר על ה-OC. השאלה אם אני חייב להוסיף בדיוק את אותו סוג זיכרון או שאפשר גם סוג אחר DDR2 800MHZ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מעבד AMD 4800X2 וזכרון 2GB DDR2. פתיחת קבצי RAR של סרט בלוריי לוקחת הרבה זמן יחסית לקבצים רגילים. שאלה ראשונה-איזה מעבדים הולכים חזק בשוק כיום? שאלה שניה-האם החלפת מעבד תזרז את פתיחת קבצי הבלוריי באופן משמעותי? תודה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
שאלת תם: מהו המעבד המתקדם ביותר ש-8RDA+ יכול להריץ? (סדרת Socket A) מהו המעבד האחרון בסדרה? (הבנתי שסדרת המעבדים החדשה מותאמת לסוקט אחר = לא מתאים ללוח) תודה.
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
זכרונות OEM יכולים לפעול ביחד עם זכרונות אחרים ?והאים יש הבדל גדול בינהם?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח/זכרון/מעבד למחשב HTPC. משמש כמדיה סנטר מלא, וללא משחקים. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת, אם זה שווה את זה. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-