מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקחת את הלוח הבא קישור והשאלה היא האם הוא מומלץ? לא ראיתי כאן הרבה המלצות לגי'גהבייט ואני ממש בדילמה . אני מעוניין בלוח שתומך ב-DDR2 800 ודווקא כשחלטתי לגוון קצת ולקנות DFI ולא Asus הסתבר לצערי שבארץ יש רק DFI של NF4 מה שאומר שזה לא מתאים לי כי אין תמיכה ב-DDR2 800. לוח של Asus כבר יש על מחשב אחד עליו כאמור התושבת נשברה מאד מבאס וכיוון שנאמר באותו ת'רד שפתחתי על נושא זה, שזו בעיה שכבר נראתה כמה פעמים, אין לי רצון לקחת סיכון שעוד תושבת תשבר ולכן האופציה היחידה שנותרה כרגע היא להזמין ג'יגהבייט (לפחות בחנות ממנה אני קונה). האם מומלץ? האם גירסת ה-SLI עדיפה מאיזושהי סיבה (לא מחפש להוציא כסף מיותר ואין לי כוונה לשים שני כרטיסי מסך) ? או שבכלל לחכות שיגיע DFI עם NF…
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יצא עידכון באתר של גיגה בייט ללוח 965p ds3 rev 3.3 ביוס f12 מישהו התקין ויודע מה הוא מתקן מסדר??
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מי מוכר כבר בארץ מעבדי פנטיום 4 מהדור החדש עם הבאס של 8000 מגה הרץ? לאיסטרוניקס וחיון מחשבים אין עדיין את המעבדים הללו. זה מעניין האם יש כאלו שכבר מוכרים את המעבדים הללו??? ומהיכן הם משיגים/קונים אותם? אם זה לא מהיבואנים האלו שציינתי כמה זמן אחריות יש על המעבדים שאותם חנויות כמבר מציאות?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש עכשיו אני לא יודע איזה מעבד ולוח לבחור (תאמת כואב לי הראש מזה) אני לא מעונין ב amd המחשב ישמש ל אינטרנט אופיס וקצת מוזיקה וסרטים מבחינת מעבדים הבנתי שיש מעבדים שעובדים ב בfsb 800 ו ב fsb 533mhz האם ההבדל בניהם או כל כך גדול? המעבדים שאני חשבתי לקנות אחד מהם הם- 1. INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 2. INTEL P-4 LGA775 2.80GHZ 511+ 533FSB EM64T 1Mb INTEL P-4 LGA775 3.0GHZ 531 800MHZ FSB HT EM64T 1Mb . 3 מה עדיף ? מבחינת לוח חשבתי על הלוח הנ"ל מה דעתכם INTEL SORENTO BLKD945GNTL ?http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8191 הבעיה היא ממה שקראתי באתר של אינטל הלוח הזה לא תמוך במעבד 805 כי הוא לא תומך ב DUAL …
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בכדי שאני יוכל לעשות OC מדוייק יותר אז לפי זה האם אתם יכולים למצוא לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מעבד g2020 זכרון 8G סטיק אחד 1600 אני מעוניין לחבר 2 מסכים למחשב בחיבור dvi יש כזה דבר ? ושאלה נוספת - האם ניתן בחיבור שכזה לראות בכל מסך משהו אחר לדוגמא במסך אחד פייסבוק ובמסך השני לראות את תיבת הגימייל שלי ביקשתי המלצה למפרט בפורום מפרטים אבל לאחר כ-6 ימים שלא היתה כל המלצה כבר התייאשתי ואני ארכיב כבר לבד ולכן השאלה הנשאלת. אם אין כזה דבר אז אשמח על המלצה של לוח אם מתאים ראיתי בפורום של מפרטים שממליצים על gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
הלוח אם שלי ASUS P4S533-VM נדפק ואני צריך להחליף אותו, אני צריך לוח שיתאים לכל הרכיבים שהלוח הנ"ל מתאים(ATA, DDR, P4 2.4 s478) פרט לחיבור הכ. מסך שאני רוצה שיהיה על PCI-E, אין לי עוד פרטים לתת על המעבד כיוון שהמחשב לגמרי לא פועל ואין לי איך לבדוק. התקציב הוא עד 500 שקל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס ללוח אם NF7 דרך התוכנה FLASH MENU 1.33 ביחד עם הביוס המקורי של ABIT. לאחר שהעידכון הסתיים המחשב ביקש RESTART ומאז המחשב לא מדליק את המסך. ניסיתי לאפס את הביוס - לא עזר. יש אולי דרך כלשהי בכל זאת לגרום לו לפעול?! כי אין לי כוח\כסף\זמן להתחיל לשלוח את הלוח לחנות ולחכות עד שהם יחזירו אחד חדש. :-\
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יצרנית המעבדים AMD מכריזה על סדרת Ryzen 9000 עבור תושבת AM5 השולחנית עם ארבעה מעבדים בעלי ארכיטקטורה משודרגת. ההשקה - ממש בקרובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום זכרון כאלו: GeIL Golden Dragon PC3200 400MHz Dual Channel DDR הם בתזמון של CL2... סיריילים עוקבים! (ירדו מפס הייצור אחד אחרי השני) עד כמה הם באמת טובים???? ואיך האיכות?? אני חייב חוות דעת מקצועית עליהם ממישהו שמבין. (אולי גם לאוברקלוק בעתיד) תודה לגולשים ולצוות האתר.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לשדרג את הזכרונות במחשב שלי המפרט שלי זה : E6400 msi neo GF7600gt 2X512 gb ocz gold edition cl 4-4-4-12 ,667MHZ OS- XP. העניין הוא שאני רוצה לקנות עוד 2GB זכרון, זאת אומרת 2X1024, והכי משתלם היום לקנות 800MHZ. השאלה היא איך הם יעבדו במקביל עם הזכרונות הישנים? האם זה אפשרי לשלב ככה? יהיו בעיות בתזמונים? כדאי להשקיע בזכרונות יקרים עם CL נמוך? (לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו פשוט במהירות הנמוכה מבין שני הסוגים.) אם אפשר לפרט אני אודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני בונה מחשב HTPC עם מעבד AMD Athlon 3500+ AM2. אני רוצה לקחת לוח אם שכולל כרטיס מסך Nvidia 6150 שמותאם לתכני היידפנישן -HD. למעשה קיימים 3 לוחות אם שמתאימים לAM2 בעלי הכרטיס 6150- אסוס, MSI וDFI. הלוח אם של MSI בנתיים לא מובא לארץ.. אז הבחירה היא בין הAsus לבין הDFI. הבחירה הטבעית שלי היא דווקא ASUS כי הלוח אם הקודם בסדרה שלא תומך בAM2 נחשב להצלחה בקרב מחשבי הHTPC.. שני הדגמים הם: Asus M2NPV-VM http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 DFI INFINITY C51PV-M2 http://eu.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4718&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=UK עכשיו כאן מתחילה הבעיה.. הפעם ASUS החליטה להוסיף…
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אתמול הבאתי סטיק של 256 DDR 400 והחלפתי אותו בDDR 2100 שהיה לי 266מגהרץ יש לי לוח ABIT NF7 REV2 בקיצר אני מפעיל את ה-EVEREST וסתכלו מה רשום.. דרך אגב שעולה הוונדוס זה כותב DDR333 עכשיו את הסטיק הכנסתי לחריץ של האחד לא של הדואל יכול להיות אני צריך להעביר אותו לדואל כדי שזה יעבוד על 400 ?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי המחשב ישמש אך ורק לצפיה בסרטים וחייב להיות חזק מספיק לפענח h264 ב1080P. אני מחפש המלצה ללוח אם micro atx עם יציאת hdmi (גם כן ב 1080p) ומעבד חזק לצרכים הללו (המארז קיים כבר) ראיתי את הלוחות הבאים עבור AMD: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6288 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6287 איזה לוח עדיף מהשנים האלה? איזה כרטיס מסך טוב יותר, ה nvidia או ה ati? איזה מעבד לצרף ללוחות האלה? עבור מעבדי אינטל לא ממש ראיתי לוחות במפרט דומה, איזה אופציות קיימות בגזרת האינטל? (הזכרון כנראה יהיה 2gb של סמסונג או קינגסטון ב800mhz, לא מעוניין ב OC)
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הזמנתי לא מזמן מחשב חדש, שמונה בתוכו את הלוח Gigabyte M55S-S3 NF5, עכשיו שמתי לב שיש שינוי בסוג הכרטיס קול מבין הלוחות האחרים (בלוחות האחרים זה היה Realtek AC97, עכשיו זה אחד אחר..), שמתי לב שהאיכות של הכרטיס קול החדש לא הכי חדה, יש גם די הרבה צלילים חלשים יותר ואפילו צלילים שפשוט נעלמו. (ובדקתי, לא מדובר כאן בסוג רמקולים \ אוזניות ספציפי..) מישהו יודע למה זה ככה? מחזיק בלוח עם כרטיס קול כזה? (דגם - ALC 883)
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להחליף את האתלון 2600 שלי ב-amd 3000+ 64 וממה שראיתי עד עכשיו על אף אחד מהלוחות התואמים לא כתוב שיש תמיכה ב-DUAL DDR . האם האופצייה הזו קיימת ב-64 ביט או שהיא כבר לא קיימת? תודה על העזרה...
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לשדרג את השילוש שלי.. למטרות משחקים ועבודה משרדית, חשבתי על: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 593.96 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 552.43 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 281.61 ] 2 CPU Cooling : CoolerMaster Aero 7+ CPU Cooler for AMD [ ¤ 199.94 ] 1 יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. האם אוברקלוק למערכת משתלם מבחינה ככלית, כלומר כדי לעשות אוברקלוק אני צריך מאוורר יקר יותר וזכרונות יקרים יותר (כמו הארו7 לדוגמה), לא שווה לי יותר לקנות מעבד מהיר יותר, זכרונות VALUE ומאוורר פשוט ושקט ? 2. אם שאני לא רוצה לעשות אוברקלוק, הא…
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ערכה של 24GB ללוח אם P67. מסתבר שלא קל למצוא כזה. שהרי יש צורך ב 4 סטיקים של 8 גיגה כל אחד (הלוח אם תומך בכך). לא מצאתי זכרון כזה מבית Corsair למשל, ולמעשה - לא מצאתי בכלל. האם מישהו מכיר/יודע? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב ,כרגע יש לי P4 1.8 . לפי מה שקראתי ההמלצה לגבי מחשב חזק למשחקים הוא מבוסס על מעבד AMD ,רציתי לשמוע מה דעתכם על : מעבד -AMD ATHLON 3000 64 BIT 754 PIN לוח אם - EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 שנהם ביחד עולים כ-1700 ש"ח. שאלתי היא 1)האם כדאי לעבור ל-AMD או אולי לקחת מעבד של אינטל (P4 3.0 )? 2)האם הלוח אם מספיק טוב? 3)איזה זכרונות כדאי לקנות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש בידי מעבד שהיה בשימוש חודשיים intel pentium 4 3.2GHZ/IM/800/04A בכמה בערך אפשר למכור כזה מעבד???
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד של 2.26 512k intel pentium וזיכרון 256 mb ddr 2700\333 ואני מחפש לוח אם שתומך בזה +usb 2.0 אשמח לקבל המלצה ללוח אם מתאים אגב שווה בכלל לקנות את הזיכרונות 2700 או להסתפק ב 2100? בתודה מראש עומר
-
בדקתי בעזרת Sandra2004 את הסוג זכרון שיש לבן דוד שלי במחשב ורשום DDR-SDRAM, אז זה DDR או SDRAM? ולגבי המשפט הזה: כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) , אז אם יש לי נגיד זכרון של 256 במחשב ואני מוסיף 512, אז המחשב יעבוד במהירות של ה-256? :s05: לא בדיוק הבנתי את המשפט הזה..
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הAMD 4000X2 ל AMD X3 710 (יש אחלה הצעה ביד-2). השימוש במחשב הוא בעיקר מוזיקה,סרטים,גלישה ומשחקים. לשאלתי, האם שווה השידרוג? ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי השוואה בין ה-2. ועוד שאלה קטנה. האם כל דגם יכול להפתח ל-4 ליבות?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-