עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shachar,

יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 Rev 2.0 Nforce 405 AM2, עליו קיט 1 GB של OCZ 2 חתיכות 667 MHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד קיט של 2 ג'יגה אבל של 800 MHZ. אפשרי? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by openta75,

בס"ד בלוח אם שלי יש אפשרות להכניס כבל של 24PIN ATX Power Supply יש לי ספק עם כבל 20PIN רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש בו בשביל להפעיל את המחשב או שזה בעיה קישור לדף של הלוח http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=897&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=44&LanID=10 מחכה לתגובתכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by fers,

טוב קודם כל מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512 mb 3 gb ram ספק כוח EZcool 450 w לוח אם G31M-S2l אז ככה אני הולך לשדרג תמחשב ל:מערכת קירור mugen 2 למעבד כדי לבצע oc ספק כוח sasocik 600w כרטיס מסך hd4890 1gb או ה h5830 שיצא חודש הבא. אז ככה וידיתי פה בפורומים וביגלל שיש ללוח אם חריץ של PCIE x16 ביגלל ה geforce 9800 הכרטיס יחזיק והלוח אם יהיה בסדר למרות שהוא קצת מיושן. עכשיו השאלה שלי היא : חבר של אבא שלי שהוא בעצם טכנאי אבל ניראה לי שהוא סתם מנסה ליקנוס כסף אמר שהלוח חלש והוא לא יחזיק וכדי ליקנות מחשב חדש ב5000 שקל שכרגע אין לי יש לי רק 1500 לדעתי זה סתם שחיטה כי הוא בנה לי תמחשב הנוכחי ליפני חצי שנה ,שנה! מה אתם אומרים הרבה אנשים אמרו שזה יחזיק ...

4. Started by Orenb98,

האם אפשרי לפתוח לדגם הנ"ל AMD Athlon II X2 240 ליבות? יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-790X-UD3P ויש לי בלוח אם פונקציה כזאת ה-ACC איך שלא קוראים לזה...

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by ROTCOR,

מעוניין לשמוע הסבר מה זה fsb במעבדי אינטל אני רואה למשל במעבדים מוסימים fsb של 1066, 1333 , 1600 ושמתי לב שככל שהמעבד חזק יותר הfsb נמוך. האם יש קשר ? לדוגמא i7 980x fsb 1066 וה i7 920 fsb 1333

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק למשחקים כבדים ותוכנות כבדות.. וכאן בעצם מגיעה השאלה שבכתורת.. מה הכי מומלץ עכשיו?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by SSLSNOB,

תתחדשו

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  8. בס"ד שלום , קניתי מחשב מחבר , והוא אמר לי שהמחשב בעל מעבד 3.0 GHZ כעת לחצתי לחצן ימיני על המחשב שלי מאפיינים, וזאת התמונה שקיבלתי : והנה קישור למפרט של המחשב שלי מהתוכנה EVEREST http://www.upfree.net/7969503 השאלה היא , מה מהירות המעבד שלי . תודה רבה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  9. מה ההבדל בין חיבור 24PIN ל20 ללוח אם? האם יש הבדלים בינהם יתרונות\חסרונות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by si,

מדובר בלוח M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 Overclocked מ-KSP ב-495 ש"ח. האם יש לוח יותר משתלם : לוח יותר טוב במחיר 495-+ ל-AM2 ? מדובר בלוח למחשב ביתי בינוני בלי OC.

• 13 תגובות
    • 818 צפיות
  11. הכותרת בעצם אומרת את הכל אני שוקל אם להשקיע בזכרנות בעלי 800 מה"ץ ומעוניין לדעת אם התוספת שווה את זה האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים. ואם קיים הבדל משמעותי אני יכול המלצה לזכרון בעלי 800 מה"ץ או מ-ZIGZAG או מ-PANDA או מ-LOGIC תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  12. רציתי לדעת מה ההבדל בין הX2 של AMD לבין הכפולי ליבה החדשים של אינטל (קונרו). אני פחות או יותר הבנתי מה ההבדל בין סדרת הD של אינטל לחדשה שלהם (הזכרון מטמון שלהם לא?). אז אם ככה הX2 של AMD מקביל לסדרה D של אינטל או שיש הבדל אחר שעושה את הכפולי ליבה של אינטל לעדיפים?

• 13 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by STi,

היתעניינתי במחירים של מעבדים וראיתי בפרטים של המעבד את המושג Stepping F2 מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by Kukishin,

הרכיבים הם : E6600,קונרו זכרון 2GB של TRANSCEND במהירות 800MHZ 8800GTS LEADTECH יש לי כוונה לבצע אוברקלוק, תקציב-1600

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב ותיק (6+) שהמאוורר למעבד בשלבי גסיסה, כמו כן צריך להחליף גם את מאווררי המארז (2 יחידות של 120) שקע 775 דגם לוח GA-P35-DS3P מארז Thermaltake Eureka אני מעוניין בדגמים שקטים(מאוד) ואמינים וכמובן שישמרו על רמת ביצועים גבוהה - אני מריץ על המחשב מכונות וירטואליות שמאמצות את המעבד, כמו כן יש במארז כ 7 דיסקים קשיחים שתורמים גם לטמפ'. כיום המאוורר למעבד הינו Thermaltake V1 שהוא בהחלט לא שקט אך שמר על המערכת עד עכשיו (555) ראיתי גם שיש קירור מים - האם זה שקט יותר ושווה את ההפרש במחיר ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by amit.w1986,

אהלן, יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור scythe mugen 3 . הטמפ' ב idle נמצאת בין 29-34, 35 מעלות. מה שמוזר הוא שתמיד core אחד נמצא מעל 40 מעלות וזה קופץ כל כמה שניות מ core to core. אני לא נמצא ב OC. צריך לציין שזו תופעה וחדשה ועד לפניי כמה שבועות כל ה cores היו כביכול בטמפ' דומות והיו עולים ויורדים בצורה זהה יחסית. האם זה תקין ? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  17. שלום. אני שם לב שאפילו בלוחות האם החדישים ביותר (ואפילו אלה ה high-end), עדיין נמצא החיבור הישן-משהו של המקלדת-עכבר. לא יודע מה שמו [וסליחה על כך], אבל מדובר על החיבורים הירוק והכחול. קשה לדמיין שיש יצרן של עכבר או מקלדת שעדיין משתמשים בחיבור הזה - כולם עברו ל USB. דבר זה גורם לי לשאול - מדוע? האם יש יתרון בחיבור זה על פני חיבור ה USB? תודה

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by kalda01,

לוח האם 785GMT של ג'יגבייט. כעת יש זוג זכרונות של קינגסטון 1333 בנפח 2GB כל אחד. יש מקום להוסיף עוד 2 סטיקים. האם חייבים להיות זהים ל2 הקיימים בתוצרת ו/או במהירות ובפרמטרים נוספים ? האם אפשר לקחת תוצרת אחרת ומהירות 1666 למשל ? בדקתי בכמה חנויות ואין להם כבר זכרונות בדיוק כמו אלה שיש לי כעת.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  19. על איזה כרטיס PCI לסאטא 3 [6ג"ב] עם USB3 אתם ממליצים? אני מעונין בהרחבה מפני שחסר לי יציאה של סאטא, ולכונן SSD אני מעונין בסאטא 3. תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by guy vaturi,

שלום, קניתי לפני שנה לפטופ asus vivobook 14" TP410U בעל 8GB RAM , חשבתי על לשדרג אותו בעזרת הוספת זיכרון נוסף. האם כדאי לקנות זיכרון של 16GB או שתיים של 8GB ואם כן איזה? (האם קיים סלוט אחד או שניים במחשב זה?) אשמח להמלצה על דגם ממולץ. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  21. AMD מאשרת חלון זמנים עדכני להשקה של ה-Ryzen 9 3950X המוביל ושל דגמי Threadripper 3000 חדשים, עם כמות קטנה מהצפוי של ליבות עיבוד בשלב זה לכתבה

22. Started by Shay2111,

שלום ללכולם בבקשה שלום לכולם מחפש את החוות דעת שלכם לגבי המפרטים שבנתי אם הם מאוזנים מה כדי לשנות התקציב לא ניתן לשינוי התקציב הוא 6600 ש"ח מה שיש במפרט זה מה שצריך להגיע איזה מהמפרטי יותר כדי זה מחשב לילד שיכלול לימודים אופיס סרטים משחקים מפרט ראשון אינטל : https://ksp.co.il/t/Lm68bQ מפרט שני של AMD : https://ksp.co.il/t/4A2uqG תנו את החוות דעת שלכם בכייף

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  23. Started by furyanaor,

לאיזה תוכנות מעבדי XEON אופטימלי עוברן? וואלה לא הצליחתי למצוא רשימה מסודרת או בינצ'מרק מייצג כנגד intel i7\i5.. מישהו פגש?

24. Started by Bypass,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הלוח ASUS P8Z68-V, אבל נציג חנות מסוימת מתעקש למכור לי את ה MSI Z68A G45, בטענה שהוא עדיף ובעל מערך ייצוב מתח איכותי יותר מזה של ה ASUS. האם כך ? אם להתעלם לגמרי מההפרש במחיר (120 ש"ח), הטענה הזאת מתמיהה אותי, כי לפי התרשמות מקריאה בפורומים שונים ה MSI הוא לוח כניסה בסה"כ מינימלי אם כי קורקטי (עם בעיה מסוימת של התחממות יתר באוברקלוקינג), לעומת ה ASUS שנחשב ליותר איכותי ובכלל יותר מפוצ'ר מכל הבחינות. תודה...

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  25. מה דעתכם על זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6200 Bulldozer 3.8Ghz 125Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪603 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 סה"כ: ₪1899 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1862 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/vm2k3pju מספר הערות: אני ל…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים