עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם אפשר להתקין SSD על הלוח הזה GIGABYTE P35-DS3 והאם הוא יפעל ב-6GBIT ? תודה- אשמח לפירוט.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב ותיק (6+) שהמאוורר למעבד בשלבי גסיסה, כמו כן צריך להחליף גם את מאווררי המארז (2 יחידות של 120) שקע 775 דגם לוח GA-P35-DS3P מארז Thermaltake Eureka אני מעוניין בדגמים שקטים(מאוד) ואמינים וכמובן שישמרו על רמת ביצועים גבוהה - אני מריץ על המחשב מכונות וירטואליות שמאמצות את המעבד, כמו כן יש במארז כ 7 דיסקים קשיחים שתורמים גם לטמפ'. כיום המאוורר למעבד הינו Thermaltake V1 שהוא בהחלט לא שקט אך שמר על המערכת עד עכשיו (555) ראיתי גם שיש קירור מים - האם זה שקט יותר ושווה את ההפרש במחיר ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by amit.w1986,

אהלן, יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור scythe mugen 3 . הטמפ' ב idle נמצאת בין 29-34, 35 מעלות. מה שמוזר הוא שתמיד core אחד נמצא מעל 40 מעלות וזה קופץ כל כמה שניות מ core to core. אני לא נמצא ב OC. צריך לציין שזו תופעה וחדשה ועד לפניי כמה שבועות כל ה cores היו כביכול בטמפ' דומות והיו עולים ויורדים בצורה זהה יחסית. האם זה תקין ? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  4. אמור להיות מבוסס על 3NM. יכיל ארכיטקטורה היברידית (ליבות "גדולות"קטנות"). המעבדים יקראו כנראה 8XXX. https://www.youtube.com/watch?v=Yg5aE4pfgh0

5. האם זה נכון שמעבד i7 לא תומך במהירות זיכרון של יותר מ 1333? כלומר אם אני קונה עכשיו זיכרון 2000 מגה הרץ אז זה לא יעזור לי בכלל כי המעבד לא תומך.?[table][tr] [td][/td][td]Memory Specifications[/td][/tr][/table][/t][table][tr][td]Max Memory Size (dependent on memory type)[/td][td]32 GB[/td][/tr][tr][td]Memory Types[/td][td]DDR3-1066/1333[/td][/tr][tr][td]# of Memory Channels[/td][td]2[/td][/tr][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][td]21 GB/s[/td][/tr][/table]

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by booli123,

אז ככה המחשב שלי הלך לפני שנתיים כי שיחקתי קצת עם הביוס בכוונה רציתי שהוא ילך לפני כמה ימים גילו לי שיש כפתור שמאפס את הביוס אז הוא חזר לחיים בכל מקרה.. יש לי פה core 2 duo e4500 הוא די ישן ואי אפשר להריץ עליו יותר מדי. מכוון שהמחשב נקנה בסביבות 2008-2007 אין לו תמיכה בi למינהם ואני לא מתכנן להחליף את כל לוח האם אז איפה בימינו אפשר להשיג מעבדים של core 2 duo? אולי יש כאלה יגידו לעשות אוברקלוק הבעיה היא שיש לי הרבה בעיות עם זה ואני אף פעם לא מצליח. תודה מראש לירון

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  7. מה דעתכם על זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6200 Bulldozer 3.8Ghz 125Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪603 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 סה"כ: ₪1899 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1862 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/vm2k3pju מספר הערות: אני ל…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  8. Started by ohecht,

שלום, יש לי מעבד Q9300 ולוח אם Asus P5KE/WiFi AP, נקנו בערך לפני 4.5 שנים. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב המסך נדלק וכן המאווררים אבל לא רואים את המסך ה-POST של הBIOS. אני נדרש לבצע ריסט מספר פעמים עד שמופיע חלון ה-POST. לדעתי זו בעיה בלוח האם ומאחר והוא ישן אין כל תמיכה בו. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את לוח האם ולבדוק מה הבעיה בו? או שחבל על המאמץ/כסף וכבר לקנות אחד חדש שככל הנראה יותאם ל3770 (אם כבר משדרגים...) תודה, אורן.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by vladk,

האם לוח האם הזה תומך גם בזיכרון SDRAM 133MHz (חוץ מה DDR החדשים) ? זאת אומרת, האם אוכל להשתמש בזיכרון קיים (ממחשב Pentium 2) גם עם לוח האם החדש? תודה.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  10. שלום שלום. לאמא שלי יש יומלדת ואנחנו עושים לה מסיבת הפתעה בכל מקרה... דודים שלי ביקשו ממני להקרין באיזה שהיא צורה תמונות שלה... אז מה בעצם האפשרויות? DVD יכול לקרוא תמונות? נגיד אני סורק את התמונות ומעביר אותם לפורמט המתאים (אם יש כזה) ואז מציג אותם דרך DVD? זה אפשרי? עם דיסק רגיל? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by gyver,

אני בונה על 2200+ או 2500+ 256 333MHZ לפחות ורצוי שיתמוח ב OC אני מיתכוון להרכיב ל512 DDR וצריך לוח עמיד ולא יקר מידי אבל עם פיצרים(שטויות כפי שאבא אומר)אני צריך שהוא יתמוך בדיסק הישן שלי WD 40G 5200RPM כרגע על P3-800 לא לידאוג מארז יש מתאים .אם אפשר תסבירו בבקשה למה NFORCE 2יותר טוב מVIA??? אני לא מבין ולגבי חברות אומרים ש EPOX לOC אבל ABIT הכי טוב מה נכון?אנא הסבירו בתודה THE GYVER

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  12. AMD XP 1800 SASMSUNG 256MB 266MHZ לוח אם של ספיר הכולל בתוכו כרטיס מסך OB ATI SAPPHIRE AMD סך הכל 1120 שקלים אני חייב לציין שהמערכת הזאת מבוססת בעיקר לאינטרנט ומשחקים ירוצו עלייה רק לעייתים רחוקות ... אז מה דעתכם על הפמרט האם יש מקום להכניס בו שינויים ... אולי לקחת לוח אם אחר ?

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  13. בהנחה שאני רוצה לעשות OC סביר , אילו זכרונות עדיפים (והאם המחיר הנוסף מוצדק) ? A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 481 ש"ח G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK 495 ש"ח G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI 530 ש"ח או שיש משהו אחר בכלל שיותר מומלץ ? (המעבד E8400 או Q9450)

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by --Shadow--,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=317035

15. ראיתי שהמעבד של AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket 939וAMD עולה כ-670 שקל לפי זאפ והוא עם 2.4 ג'יגה בכל ליבה 64 ביט וCache 1024X2 .. וזה יחסית הרבה הרבה יותר זול מהמעבדים החדשים של אינטל שבערך ברמה שלו .. אם אפשר לדעת למה המחירים כל כך גבוהים באינטל ? האם החלקים שמתאימים למעבדי אינטל יתאימו גם למעבד הזה ? והאם באמת הוא עדיף על מעבדי אינטל ? ואיזה לוח יענו יהיה כדאי לי לקנות איתו אם בכלל ?

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  16. יש לי שאלה יש לי לוח אם p4p800 e deluxe ורציתי לדעת כמה אר דיסקים ניתן לחבר בחיבור SATA

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  17. הכותרת בעצם אומרת את הכל אני שוקל אם להשקיע בזכרנות בעלי 800 מה"ץ ומעוניין לדעת אם התוספת שווה את זה האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים. ואם קיים הבדל משמעותי אני יכול המלצה לזכרון בעלי 800 מה"ץ או מ-ZIGZAG או מ-PANDA או מ-LOGIC תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by timac,

שלום. אני צריך להסביר למישהו למה AMD 3800 כפול ליבה יותר טוב מ פנטיום D 2.8 אני יודע שה AMD יותר טוב השאלה איך אפשר להסביר את זה בצורה טובה.? מבחינת ביצועים קירור שקט מחיר בקצור מבחינת הכול המחשב הולך להיות לשימושי אינטרנט ואופיס. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  19. אני לא מצליח להבין לבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  20. שבוע טוב, שאלה קטנה - שאני מתלבט אם שייכת לפה או לפורום כרטיסי מסך - בגלל שמדובר בלוח אם אז אני שואל פה. אני מעוניין לרכוש HTPC - שיערתי שאני אשמש בכרטיס מסך המובנה ואשים לו מתאם לHDMI - העניין הוא - האם ואיך הסאונד יצא דרכו ?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by BommBoomOn,

שבוע טוב לכולם שאלה לגבי תאימות לוח אם למעבד הנ"ל לאחר שהלוח הקודם של חבר נשרף. האם לוחות כדוגמת ‏EP41-UD3L או ‏G41M-ES2L יוכלו להוות פתרון כלוחות למעבד? ממה שנאמר לו הוא צריך לוח עם צי'פסט 965 על מנת שתיהיה תאימות בין הרכיבים.. האם הדבר נכון או שכל לוח עם סוקט 775 (כדוגמת הנ"ל) יכולים להתאים כיום? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול באמת, איזה חברה עדיפה יותר, איזה לוח איכותי יותר ואיזה אמין יותר? האם אינטל או GIGABYTE? אני לא מדבר על OVERCLOCKING ועוד דברים אחרים, אלא בכלל מבחינת איכות החומרים ואמינות הלוח, מה יותר אמין INTEL או GIGABYTE? אני שואל למרות שכאן ממליצים הרבה על GIGABYTE, כי אני מאמין שתתנו לי תשובה אמיתי וכנה. תודה רבה רבה מראש לכולם.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by PriorTak,

במחשב שיפעיל תוכנות כבדות ומכונות וירטואליות, רואים הבדל ביצועים בין 2 הבחירות?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by huber,

האתר הבא טוען שהם הצליחו להפוך מעבד Phenom II X3 710 ממעבד של 3 ליבות למעבד של 4 ליבות ע"י שינוי פשוט בביוס, מה שמוביל לתיאוריה שאולי AMD "מכבה" ליבה אחת לא בגלל אי תקינות אלא בגלל שיותר פשוט/זול לייצר מעבד מרובע ולכבות ליבה מאשר ליצור קו ייצור חדש למעבד 3 ליבות, או שפשוט יש צורך למלא את החלל בין 2 ל 4 ליבות וזהו הפיתרון היחיד שבידיהם. יש לקחת את הידיעה בעירבון מוגבל כי היא מגיעה ממקור אחד כרגע ואין לה עדיין אימותים נוספים, אבל אם זה נכון יש ל AMD מעבד מאוד מסקרן בשוק: http://www.bit-tech.net/news/2009/02/24/phenom-ii-x3-can-have-fourth-core-unlocked/1

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  25. שלוום! יש לי בעיה במעבד הוא מתחמם תוך שניות, אני מדליק את המחשב ובודק את הטמפרטורה בביוס והוא כבר על 90 מעלות, כשהמחשב מגיע ל100 מעלות קצת יותר הוא נכבה.. עכשיו מה אני צריך לבדוק על מנת לגרום למעבד להפסיק להתחמם בצורה כזו? ולמשל אם אין קירור בכלל זה הגיוני שהמעבד יגיע תוך שניות ל90 מעלות? המעבד הוא e8400 הלוח האם הוא GA-EP43-DS3L

• 3 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.