עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה

2. Started by ilanb0,

לפי תכנת EVEREST, אלו נתוני המעבד: AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800+. אז זה 1533 או 1800? וכן, מהו CPU ALIAS ? (במקרה שלי זה palomino).

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  3. חשוב לי שיהיה מעבד הכי חזק במחיר הזה.אם קיימים שתי מעבדים באותו רמה שאחד מהם עם גיגה הרץ גבוהה יותר אז הוא יהיה עדיף .כי אני משתמש בתוכנה avid liqid ‎‏ והיא ישנה ולא בטוח שביצועים של מעבדים חדשים יעזרו.יש ברשותי amd6000 שתי ליבות ואני חייב משהו בהרבה יותר חזק

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by JONathan144,

שלום ...כיום יש לחבר שלי 2GIG RAM OCZ 400 והלוח אם שלו תןמך בעד 800 הוא רוצה לקנות 800 השאלה שלי אם אפשר לשים את ה400 וה800 ביחד או שזה לא אפשרי?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  5. מי מוכר כבר בארץ מעבדי פנטיום 4 מהדור החדש עם הבאס של 8000 מגה הרץ? לאיסטרוניקס וחיון מחשבים אין עדיין את המעבדים הללו. זה מעניין האם יש כאלו שכבר מוכרים את המעבדים הללו??? ומהיכן הם משיגים/קונים אותם? אם זה לא מהיבואנים האלו שציינתי כמה זמן אחריות יש על המעבדים שאותם חנויות כמבר מציאות?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  6. הדגמים האולטרה-חסכוניים הבאים של אינטל ינסו להחזיר לעצמם את הרלוונטיות בימים שאחרי הקפיצה למרובעי ליבות עממיים לכתבה

7. Started by gyver,

אני בונה על 2200+ או 2500+ 256 333MHZ לפחות ורצוי שיתמוח ב OC אני מיתכוון להרכיב ל512 DDR וצריך לוח עמיד ולא יקר מידי אבל עם פיצרים(שטויות כפי שאבא אומר)אני צריך שהוא יתמוך בדיסק הישן שלי WD 40G 5200RPM כרגע על P3-800 לא לידאוג מארז יש מתאים .אם אפשר תסבירו בבקשה למה NFORCE 2יותר טוב מVIA??? אני לא מבין ולגבי חברות אומרים ש EPOX לOC אבל ABIT הכי טוב מה נכון?אנא הסבירו בתודה THE GYVER

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  8. יש לי מחשב נייח עם מעבד דואל קור פנרין (45nm) של אינטל (לא זוכר איזה בדיוק), ו-2 ג'יגה זכרון RAM. בדרך כלל אני אוהב להשאיר עשרות (ואפילו מאות) חלונות אינטרנט פתוחים (אני לא מצליח להגמל ולסגור אותם - עוד מישהו עובד ככה?), וראיתי שהדפדפן (firefox 3.5) מגיע לניצול זכרון של מעל ג'יגה. שאלתי היא - האם כדאי לי להוסיף זכרון (מ-2 ג'יגה ל-4) בכדי שאוכל להמשיך להשאיר עשרות חלונות פתוחים כמו שאני רגיל? או שעדיף שפשוט אגדיר עוד זכרון וירטואלי ? אם כדאי לי להוסיף זכרון RAM, מה כדאי להוסיף- 1 ג'יגה? 2 ג'יגה בסטיק אחד או בשניים?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by silverpist,

מה ההבדלים??? ואם ה- Phenom שווה את התוספת במחיר?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  10. שנה אחרי ההכרזה הראשונית, כעת חברות יכולות לשלם בין 900 ל-2,000 דולר בכדי לקבל את מערכי העיבוד הראשונים של ענקית המובייל לעולם מערכות המידע לכתבה

11. שלום! אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב חדש אני בעיקרון סגור על כל החלקים חוץ מהלוח שיש לוח הרבה סוגים וציפים ואני לא יודע מה כל כך יתאים בשבילי אז אני רוצה בבקשה הסבר על סוגי הציפים ? ומה הייתרונות של כל אחד מהם. תודה!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  12. עידכנתי את הביוס ללוח אם NF7 דרך התוכנה FLASH MENU 1.33 ביחד עם הביוס המקורי של ABIT. לאחר שהעידכון הסתיים המחשב ביקש RESTART ומאז המחשב לא מדליק את המסך. ניסיתי לאפס את הביוס - לא עזר. יש אולי דרך כלשהי בכל זאת לגרום לו לפעול?! כי אין לי כוח\כסף\זמן להתחיל לשלוח את הלוח לחנות ולחכות עד שהם יחזירו אחד חדש. :-\

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  13. כל פעם שמחליפים לוח למחשב צריך לפרמט אותו מחדש? ואם כן חייב את כל הכוננים או רק את כונן C?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  14. שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by yossi126,

ת'רד דומה פתחתי רק היום בפורום כרטיסי מסך על מציאה שמצאתי וקניתי בהבזק עין.. אני כרגע מחפש לשדרג את המעבד שלי שכן הוא מהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס החדש. חשבתי על הפנום הזה http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=1631 האם השינוי יהיה משמעותי כל כך במשחקים? אני לא משתמש בתוכנות כבדות ככה שעניין הארבע ליבות לא משנה לי בקטע הזה. בבקשה לא לתת לי הצעות לעבור לאינטל, אין לי כח ללוח אם חדש ופירמוט.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by baraks78,

מחפש המלצות ללוח אם למחשב HTPC. המעבד שיורכב עליו: INTEL CORE 2 DUO E6750 המארז: ANTEC FUSION - לכן דרוש לוח אם עם FORM FACTOR - MICRO ATX אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך (כנראה SAPPHIRE RADEON HD2600 PRO/XT) כך שאין צורך בכרטיס מסך O/B. יש צורך ביציאת AUDIO O/B עם דגש על אופציה לחיבור לרסיבר בעתיד. המערכת תשמש 90% מהזמן לצפייה בתכנים שהורדו מהאינטרנט ויתר הזמן לסרטי DVD. אין שום כוונה לשימוש במשחקים או O/C. כמו כן אני אשמח להמלצות על זיכרונות (2 GB) ללוח הנ"ל. יום טוב ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by Dangal04,

שלום ! אני רוצה לשדרג את הזכרונות במחשב שלי המפרט שלי זה : E6400 msi neo GF7600gt 2X512 gb ocz gold edition cl 4-4-4-12 ,667MHZ OS- XP. העניין הוא שאני רוצה לקנות עוד 2GB זכרון, זאת אומרת 2X1024, והכי משתלם היום לקנות 800MHZ. השאלה היא איך הם יעבדו במקביל עם הזכרונות הישנים? האם זה אפשרי לשלב ככה? יהיו בעיות בתזמונים? כדאי להשקיע בזכרונות יקרים עם CL נמוך? (לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו פשוט במהירות הנמוכה מבין שני הסוגים.) אם אפשר לפרט אני אודה לכם מאוד

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by chicks,

שלום, אני מנסה כבר זמן מה להגדיר שני כונני SATA 2 250GB פנימיים במערך של RAID 0, אך ללא הצלחה. אני קורא את ספר ההדרכה ורשום שם שניתן ליצור ריידאך ו רק באמצעות חיבור דיסק פנימי אחד ליצאת SATA_E2 ודיסק אחד חיצוני לחיבור SATA 2 EXTERNAL. נשמע לי מוזר, אך האם באמת אין אפשרות לחבר שני כוננים פנימים במערך של רייד 0? במידה ואני טועה כאן אשמח לקבל הדרכה קצרה בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by guychabra,

ב9 בספטמבר הכריזה Lisa Su. https://twitter.com/LisaSu/status/1303725578160349185 יאיי (לא מבין איך עד עכשיו לא עלתה ידיעה באתר על כך)

20. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם הזה AS8-V (865PE),soket 775 אם הוא לא משהו תנו לי לוח במחיר שלו שיש אתו בKSP

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by reflex,

האם למשהו יש את הבעיה? יש לי לוח אם של אינטל עם ציפ של פ35 וזכרונות של OCZ 800 HZ. והמערכת אינה יציבה נתקעת ויש ריסטרטים. (הורדתי ל667 HZ וזה יציב) עכשיו הבנתי שיש כזו בעיה לכל היצרניות של לוחות אם עם ציפ פ35. (למרות שנרשם שהינם תומכים גם ב800) חוץ מגיגהביט! האם למישהו יש מערכת כזו והאם זה נכון? עכשיו יש לי אפשרות להחליף לגיגהביט או ללוח מתוצרת NVIDIA? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by mrsph666,

עזבו ששניהם ישנים... אילו יתרונות/חסרונות יש להם אחד על-פני השני? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  23. Started by A-L-o-n,

אוקיי אני קצת חושד... למה a-data זולים כל כך? הכרטיסי זיכרון שלהם גרועים טובים לא איכותיים? או שהם טובים? A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 איך הכרטיס הזה? אני מתכוון לקנות את הכרטיס זיכרון הזה, אבל אני לא יודע אם הוא שווה את זה ואם הוא טוב ואיכותי...

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by yuval_cohen,

שלום שלום.... לחבר שלי מכרו את הלוח הנ"ל קישור לאתר היצרן: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=317 במאפייני מערכת ובמאפיינים של הdirectx כתוב שהמעבד הוא duron 1.2GHZ הטכנאי שמכר לו את המחשב הבטיח לו מעבד 1800 עכשיו... כשנכנסים לביוס יש שם אופציה cpu pnp features ושם כתוב שהמעבד הוא 1800+ pro וגם כשמעלים את המחשב בשורה שלפני הבדיקת זיכרון גם כתוב את הpro 1800+ קיצור... מה זה הפרו 1800 הזה? זה דיורון? אז מה הקשר ל1800+ הזה?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים