עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שנה אחרי ההכרזה הראשונית, כעת חברות יכולות לשלם בין 900 ל-2,000 דולר בכדי לקבל את מערכי העיבוד הראשונים של ענקית המובייל לעולם מערכות המידע לכתבה

2. Started by bomsa400,

שלום אני רוצה לוודא שהזכרונות, המעבד ולוח האם החדשים שמכרו עובדים כמו שצריך. איזה תוכנה היא כרגע הכי טובה לבדיקות כאלו ? memtest86 ?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  3. Started by liordavid,

שלום לכולם אני משתמש בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA ואני מחפש מתאם טוב ל-USB3 הבעיה שחריץ PCI-E הקטן תפוס ע"י הכרטיס קול, האם יש פתרון יותר יצירתי עבור הלוח אם שלי ? מפצל PCI-E ? מתאם ל- PCI-E 16 ? *ראיתי מתאם באיביי - http://www.ebay.com/itm/2-Port-USB-3-0-HUB-to-PCI-E-PCI-Express-Card-Adapter-Converter-5-0Gbps-/180940432892?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item2a20e3e5fc#ht_3126wt_1163 תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  4. היי האם אתם ממליצים על כרטיס זיכרון למחשב מסוג- G.SKILL אני מתלבת בין 2*8Gb של החברה הנ"ל לבין כרטיס של Corsair אשמח לקבל המלצות המלצות ? (לוח אם תומך עד 4 כרטיסים של 8G ).

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by Ido.G,

היי, יש לי כמה שאלות: א. למה לא מוכרים את ה P4 EE בארץ? האם אין תכנון להביא אותו? והמחיר- כמה הוא אמור לעלות?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

יש מעבד כזה עם 1 מגה קאש?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  7. הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by x-dude,

שלום חברה יש לי שאלה,יש לי מארז של פנטיום 4 עם מקום ל 4 סידי-רומים אז ככה אני מאמין שזה נקרא ATX ,שמתי לב שיש לוחות אם שהם ATX ו Micro ATX,האם ה Micro יתאים למארז שלי?ATX ו Micro ATX ככל שנוגע ללוחות אם לפנטיום 4 כולם מתאימים לכל המארזים? תודה.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by SixKiller,

בעיקרון יש לי 800 ואני יקנה הכל שהוא מומלץ ואני מערב את המעבד אינטל כי יש ל אח שלי זה וסתם רציתי לדעת מה תעדיפו....

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  10. אני מנסה לבנות מפרט [בIQPC] על פי הצעות שקבלתי בפורום "מפרטי מחשב" לפני שבועיים שלשה,ובהצעה שקבלתי מופיעה השורה הבאה: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤806 ואילו כשאני מנסה לבנות מפרט היום המחיר המופיע הוא:474!!!! שאלתי היא: האם יתכן שמדובר בירידת מחיר דרסטית כל כך, או שמא מדובר בטעות שלי או שלהם???

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  11. E6600 או AMD 5600?

12. מבחינת המעבד אני חושב שאני אלך על E4500 והשאלה שלי היא לגבי לוח וזכרונות הלוח צריך להיות עם כרטיס קול מובנה ושני חיבורי IDE זכרונות 800 והבנתי של OCZ יש זכרונות עם חיבור לקירור מים. עד כמה זה פרקטי ושימושי או שאפשר להסתפק במשהו יותר פשוט וזול? תודה.

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  13. עריכה :: זה לא אותו הבנצ'מארק מDailyTech, מדובר בהדגמה שונה לגמרי, נא להתסכל בלינק. מופתע שעוד לא פרסמו את זה .. אלא אם כן ריפוסט(לא נמצא בחיפוש). http://www.legitreviews.com/article/521/1/ {כמובן שהתוצאות של ברצלונה בגדר ספקולציה בלבד).

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  14. ראיתי באינטרנט המון מקומות (בחו"ל) שאפשר להזמין מהם את סדרת המעבדים החדשה של אינטל, ה E6X50 אבל לא מצאתי חנות אחת בארץ שמוכרת אותם. מישהו מכיר חנות שמוכרת או יכול להסביר לי למה לא מציעים אותם כבר?

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  15. איך יכול להיות שהמעבד e6700 יותר יקר ב-500 שקל מהמעבד e6750????

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי מקרר למעבד מתוצרת Arctic Cooling, דגם Freezer 7 Pro. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מקרר למעבד, ועשיתי את זה ממש גרוע. התעסקתי שעה עם הפינים עד שהצלחתי פחות או יותר לייצב את המקרר על לוח האם. כתוצאה מזה, החומר של המדבקה התרמית שהיתה על המכשיר נמרחה מעבר לגבולות המעבד. איזה פינים זולים ודפוקים יש למכשיר הזול הזה ... כעת יש בין המקרר למעבד מגע די גרוע לדעתי, וגם על שולי המעבד יש לא מעט משחה תרמית. ראיתי שכשאני לוחץ ידנית את המקרר למעבד, הטמפרטורה יורדת ל-30 מעלות צלזיוס, בעוד שכרגע הוא עומד על 40 מעלות בלי מאמץ ... אני מניח שצריך להוציא, לנקות הכל, לשים קצת משחה תרמית חדשה ולהתקין מחדש, נכון ? מכיוון שאני כבר אתקין מחדש, איזה מודינג אני יכול לעשות לתושבת…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  17. 1.הדלקה וכיבוי של המחשב מקצרים את שנו חייו? 2.האים זה מזיק למחשב שאחרי כיבוי מסודר אני מנתק אותו משקה החשמל...?? תודה

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  18. שלום ! קניתי מעבד BOX וקיבלתי מעבד Q6600 עם מאוורר של EVERCOOL די ענק בדקתי אצל חבר ומהירות המאוורר אותו דבר לו יש BOX על אותו מעבד אצלו זה 2000RPM וגם אצלי. עכשיו העמסתי לו תוכנות על המחשב (יש לו אותו מפרט כמו שלי חוץ מהמאוורר וחוץ מזה שיש לו מארז עם החלון שסוגר על המאווורר של המעבד אני יצרף תמונות) קיצר העמסתי לו על המחשב והוא לא עבר את ה65 מעלות עשיתי אותו דבר אצלי והגעתי תוך שנייה ל 71 ואחכ ל80-95 מעלות ? המחשב לא איטי כל כך אבל לפעמים הוא היה נתקע לי עידכנתי דרייברים אבל מה עושים אני רוצה גם שלא יעלה לי תחום ככה ? לדרוש קירור BOX או להביא קירור יקר יותר וטוב המארז שלי יש לו 2 מאוורים קטנים אחד אחורי ליד הספק שמוציא אוויר ואחד מכניס אוויר עם חלון שקוף בצד המארז-…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by liav25,

מה ההבדל בביצועים בין התדרים והאם הוא גבוה או נמוך ? האם זה בריא למחשב/בכלל אפשרי שמחשב יעבוד עם שני סטיקים בתדרים שונים ? אני שואל כי יש לי כרגע זכרונות DDR2 של ג'יגה וחצי ג'יגה, אחד 533 ואחד 667.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  20. Started by benhalaf,

צריך להחליף מדי פעם את המשחה או מריחה חד פעמית?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  21. בדקתי בעזרת CPU-Z איזה מעבד/לוח אם/זיכרון יש לי, אשמח לקבל יעוץ לגבי כמה זיכרון המערכת שלי יכולה לנצל, יש לי בסלוט אחד 512, ועוד סלוט אחד פנוי, יש לי XP SP2 אם זה משנה. והנה התמונות מCPU-Z: תודה מראש, תומר נ.ב אשמח גם לקבל המלצה על זיכרון מסוים, או חברה.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by icebreak,

http://www.theinquirer.net/?article=20456 NFORCE 5, ה CHIPSET של NVIDIA שהולך למעבדי ה PENTIUM 4 הפעם, נראה ממש חביב: THE NFORCE 5 CHIPSET will be a highly overclockable chipset. Our sources confirmed that the Nvidia Pentium 4 chipset will go up to FSB 1200MHz, using 300MHz rather than 200MHz multiples.

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

חג שמח לכול חברי HWZONE מוצעים לי 3 לוחות של Abit IS7-E2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=164 IS7-E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 IS7 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=79 איזה מהם טוב יותר (C@ וכדומה)?

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by go_go,

סקירת מעבדים מקיפה באתר TOMS HARDWEAR http://www.tomshardware.com/cpu/20051121/index.html

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by computer_freak,

אפשר לשים על לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות טווינמוס טויסטר עם שבבים BH-5 כי לפי מה שהבנתי הם דורשים יותר VOLTAGE

• 3 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.