עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sdfzxc,

שלום לכולם. יש לי 256 MB RAM במחשב ובאמת שהגיע הזמן שלשדרג אותו. אני פשוט לא כל כך בטוח לכמה ומאיזו תוצרת, וגם שיהיה במחיר נסבל... הנה גם קישור לבדיקת הזיכרון שלי ב-Crucial. תודה מראש, יותם

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  2. 1. לאיזה שימושים עדיף מעבד אינטל ולאיזה שימושים עדיף מעבד AMD ? 2. האם מעבד Dual Core הוא מעבד אחד שמפוצל ל 2 ליבות, ו Dual Core 2 הוא באמת 2 מעבדים ? מה ההבדל בין 2 המונחים הנ"ל? 3. האם מעבדי ה Dual Core וה Dual Core 2 של AMD ושל INTEL הם כולם 64 ביט ? 4. האם כל מעבדי ה QUAD של AMD ושל INTEL הם 64 ביט ? 5. ארכוש מעבד Dual Core 2 למחשב משרדי, ואפילו המעבד הזה הוא יותר מידי בשביל גלישה ואופיס, חשבתי לרכוש QUAD, בעיקר כדי שהמחשב יחזיק זמן רב יותר (אני מניח שבקרוב יצאו תוכנות שיודעות לנצל QUAD), אך נאמר לי שזה בזבוז כסף, מכיוון שבטווח הקצר/בינוני, AMD ו INTEL יעברו לארכיטקטורה חדשה, ולכן זה יהיה הסתם בזבוז לרכוש כעת QUAD כאשר גם DUAL מספיק לי - האם זה נכון ? תודה !

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by aviv_assulin,

אני לא ממש טוב בעניין הזה, ואני מעוניין להרחיב זיכרון.. איך אני אמור לדעת איזה אני אמור לקנות [ddr sdram וכל זה] הלוח אם : Asus P4S533-MX והכרטיס זיכרון הנוכחי SpecTek (256 MB PC2700 DDR SDRAM) [מעוניין להחליף] אז איזה סוג אני אמור לקנות ובאיזה מהירות הלוח אם שלי תומך ? וכמובן כל העניין הזה עם הדואל צ'אנל.. אם תצטרכו עוד פרטים רק תגידו תודה על העזרה מראש!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by The Ball,

שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להגיד שאם זה לא הפורום המתאים אתה יכולים להעביר את הת'רד הזה.. ולנושא.. אבא שלי רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ואת הלוח הנ"ל אבל דבר אחד הוא לא מבין (וגם אני) האם הכרטיס מסך שעל הלוח עובד ב- SHARD MEMORY? ואיזה דגם הוא? 420 440 או 460?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by hezi508,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש למחשב החדש לוח אם עם תושבת 1156 ושיהיו לו יציאות USB3 אני הולך לחבר שני כרטיס מסך ללוח האם לצורך צפייה בריבוי מסכים הבנתי שאם אני מחבר שני כרטיסי מסך ל PCI E של הלוח אם יציאות USB 3 לא יעבדו במהירות שהן צריכות לעבוד האם יש לוח אם שיכול לתמוך בשני כרטיסי מסך ויציאות USB 3 במהירות גבוהה תודה חזי

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  6. אז ככה... מהמעט שאני יודע על לוחות אם אני אנסה להסביר מה אני מחפש... התקציב: 700 ש"ח (אפשר להתגמש קצת יותר) בגדול אני מחפש לוח אם חזק ומהיר שמתאים למעבד INTEL P4 1.7GHZ קריטוריונים: בעל Socket 478 (שמתאים למעבד 1.7 של אינטל) בעל מינימום 4 חריצי PCI-E בעל מינימום 2 סלוטים לזיכרון שיהיה IDE, USB, AGP וכל השאר (או שיש את זה בכל לוח אם?) וזהו בעיקרון... זה ממש חשוב בשבילי... המלצות יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  7. אני רוצה לדעת האם הלוחות אם הבאים רק אלה שאני מציג הם לוחות שהם SLI ואל תתיחסו לתמונה כי אמרו לי שבחנות אחת הלוח של DFI שאני מציג לכם הוא SLI הנה הקישורים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4159 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 תאמרו לי אם שתיהם SLI כי אני לא רוצה SLI בלוח אם

• 15 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by Blabber,

שלום לחברי הפורום! כבר די הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב. השימוש הכי כבד בו הוא גיימינג, בעיקר WoW, עם פזילה לכותרים כמו Titanfall ו D3. כרגע אני מריץ E8400 בסטוק, 4 ג'יגה ראם ו6870. משחק ברזולוציה של 1680X1050. בגדול, תכננתי לחכות לMaxwell וכרטיסי מסך ב20NM, אבל נראה שהם לא ממהרים לבוא. עד שהם יגיעו, אני מרגיש צורך עז (כנראה שזה בעיקר בראש) לפנק את עצמי במערכת חדשה. אחרי ההקדמה הארוכה, השאלה היא איזה מבין המעבדים עדיף ולמה, i3-4130 או G3220. התכנון הוא להשתמש במחשב עד שיצא הדור החדש, ואז כנראה להפוך אותו לLanbox, או מכונת Steam. לפי הביקורת הזו, נראה שהG3220 נותן עבודה לא רעה בHD. האם למישהו יש השגות לגביו או לגבי ההחלטה בכלליות? תודה מראש נ.ב. אני מתכנן לזרוק לתוכו ג…

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by EPRO,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האחד של אסוס והשני של אביט. הדגמים המדוברים הם:ASUS P4P800 E DELUXE ו- ABIT IS7 (G/E?? קראתי איזשהו מאמר שהשווה בין רב הלוחות הנפוצים כיום ובשורה התחתונה הוא המליץ על ABIT IS7 ואחריו על ASUS ? הלינק למאמר היה מפורום זה ל-ANANDTECH.COM עד עכשיו הייתי די נעול על אסוס ולאחר קריאת המאמר התערערה החלטתי נכנסתי ל-KSP וראיתי שמבחינת מחירים האביא עולה כמעט חצי מחיר השאלה האם באמת האסוס טוב יותר ולכן עולה יותר או שעולה כך רק בגלל השם ואיזה לוח באמת טוב יותר אם להציא את המחיר החוצה אני באמת מבולבל אשמח אם תיתנו לי תשובה

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by sh_idan,

חבר'ה אני בונה לחבר מחשב בתקציב די מוגבל .... 3000 שקל +- בעיקר מינוס....... עכשיו שמתי לוח מבוסס NFORCE 4 זיכרון 512 400 MHZ הארד דיסק SATA2 120 גיגה וכרטיס מסך 6200. המחשב מיועד בעיקר לעבודות כלליות כאלה, גלישה באינטרטט, סרטים, מוזיקה וכאלה וגם למשחקים קלים. העניין הוא שאני ממש על גבול התקציב אם מחשיבים גם מקלדת עכבר סי די רום מארז וכאלה, ולכן שאלתי : האם להפציץ עם מעבד בנז כמו הVENICE או לתפשר על איזה סמפרון די מסכן אם אופציה רצינית שדירוג עתידי תודה על עזרתכם!

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב נייד של dell מדגם l501x, המחשב הגיע עם 4GB ראם ועם סלוט אחד פנוי. קניתי זיכרון kingston 4Gb value ram 1333mhz, אבל ברגע שאני מחבר את הכרטיס, המחשב לא מצליח לעלות. מבדיקה הבנתי שהמחשב אמור לתמוך בזיכרון של עד 8GB. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? יכול להיות שהמחשב לא תומך בזיכרון הזה? אשמח לעזרה,

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by Athlon-WINGS,

Chaintech 7KJD תמונה ופרטים פה: http://www.chaintech.com.tw/products/socketa/7kjd.htm זה לוח אם טוב?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  13. Started by NIR36,

חברים יקרים מבקש המלצה לשידרוג (זכרונות מעבד לוח) למשחקים מוזיקה אינטרנט-מתוכנן OC תקציב 2500-3000 ש"ח תודה :

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by verdyan,

שלום, המחשב שלי: CPU- E8400 OCZ 4GB CL 7 Ati radeon 5770 Gigabyte ep45t-ud3lr seasonic - bronze 500w אני מקבל שגיאה מה-prime95 אחרי מספר שניות. הרצתי memtest במשך חצי שעה ולא היו שגיאות. אשמח לרעיונות. תודה אלכס

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  15. אני לא בקיא ממש בעינייני הזכרונות ואני רוצה להבין כמה מושגים, מהם תיזמונים?לשם מה יש את המהיריות של הזיכרון ומה הבדלים ביניהם? ונגיד אומרים שלזיכרון יש DDR500 אז מה זה אומר עליו מבחית שניי המהירויות ...ים שלהזיכרון ? ולמה כשעושים OC עדיף להוריד את ה תיזמונ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by redbull52,

יש לי לוח אם Motherboard Name MSI 915PL Neo-V (MS-7143) עם שתי זכרונות של 256 כ"א ניסיתי להחליף אותם לשתי זכרונות של 1024 כ"א של IBM PC2100R-25330 DDR 266Mhz CL2.5 ECC והמחשב התחיל לצפצף בהדלקה כנראה הזכרונות לא מתאימים לו. יש איזה סיבה שהלוח אם לא מקבל את הזכרונות האלה?

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by saydon,

הבנתי שיש הבדל רציני בניהם ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על ההבדל ואם הוא שווה את ההשקעה.. תודה

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  18. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שקיבלתי מבן דודי, יש לו כרטיס מסך און בורד, ובמחשב השני שלי יש כרטיס מסך יחסית סבבה... רציתי לדעת האם אפשר לחבר ביניהם. לוח האם: intel G31 ICH7 כרטיס מסך: geforce 6600GT תודה רבה (:

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  19. קניתי לוח והוא הגיע ללא כלום.... רק לוח . החנות אומרת שהוא OEM . נראה לי שאפילו OEM מגיע עם דברים בסיסים כמו מחוברת, דרייברים, כבלים, IDE. רימו אותי?

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by alextomin,

שלום לכולם אין לי כוח לכתוב הרבה לכן הבאתי תמונות( המעבד יצא במרץ 2006 עריכה של מנהל הפורום: ביקשתי שתתן קרדיט מאיפה התמונות הגיעו מכיוון שלא ראיתי שום קרדיט והגבת בדיון אחרי שביקשתי התמונות נמחקות ויש לך אזהרה ראשונה 3 אזהרות זה חסימה / השתקה

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by kalda01,

לוח האם 785GMT של ג'יגבייט. כעת יש זוג זכרונות של קינגסטון 1333 בנפח 2GB כל אחד. יש מקום להוסיף עוד 2 סטיקים. האם חייבים להיות זהים ל2 הקיימים בתוצרת ו/או במהירות ובפרמטרים נוספים ? האם אפשר לקחת תוצרת אחרת ומהירות 1666 למשל ? בדקתי בכמה חנויות ואין להם כבר זכרונות בדיוק כמו אלה שיש לי כעת.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  22. שלום קניתי את הלוח הזה Gigabyte GA-Z270X-UD3 מ- KSP ושמתי לב שיש על הלוח סימנים של טוש ופה יש "כתם על האות E: זה תקין? למה מה יש את הסימונים, זה אמור להגיד משהו? תודה!

23. יש זכרונות שרושמים 2 גיגה, 2x1024mb כמה מחירים : PQI 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) 3-4-4-8 דגם: PQI3200-2048DB 970NIS NOA 1GB Kingstone CL 3 430 NIS - 'new price" 1GB Kingstone CL 3 460 NIS - "tronics" 1GB PQI CL 3 - 455 NIS NOA COMPUTERS 2*1GB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 - 970 NIS G.Skill DDR 400MHZ PC3200 2048MB DUAL CHANNEL CL3 - 1000NIS GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2.5-3-3-6 DUAL CHANNEL - 1030NIS NOA COMPUTER אם אני רוצה שני גיגה במחשב, האם כדאי לקנות רק חבילה של 2x1024 או שאני יכול לקנות שני 1024 (מאותה חנות ומאותו סוג) האם יש הבדל בכלל? כרגע יש לי 2x256MB 400MHZ SS לא זוכר את שם החברה. עם תזמונים 2.5-3-3-8 הזכרונות של GSKILL לעיל עולים 1030 ש"ח, עם תזמונים שמתא…

24. Started by Jon,

אני מחפש לוח כמו GA-8SG667 של GIGABYTE אבל עם RAID הכי חשוב זה ה - RAID ו - DDR400

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  25. Started by CocainHore,

אהלן חברים. שאלה לי אליכם - איך החברה הזו בכל הנוגע לזכרונות ? אני מעוניין לדעת כי יש להם מחירים לא רעים ביחס לחברות אחרות מוכרות כמו corsair \ ocz \ g.skill ואני רואה שגם הם נותנים על 90 אחוז מהקיטים אחריות לכל החיים, ובסך הכול מעוניין לדעת לשדרוג עתידי איך הם ואם למישהו היה ניסיון איתם. תודה..

• 1 תגובה
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים