עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kola,

שלום לכולם, אני עדיין בשלבי התלבטות אחרונים לגבי המעבד שאני הולך לרכוש... בדקתי את מחירי המעבדים הקצת יותר חדשים מבית AMD והופתעתי לגלות שההבדל במחיר בין הדגם ‏Athlon 64 5600+ ל ‏Athlon 64 5200+ אינו משמעותי כלל... אשמח לדעת מהו ההבדל בין שני המעבדים... ואיזה מעבד מבין השניים יתן לי את הביצועים הטובים ביותר מבחינת עיבוד מהיר ויציבות,וכן להישאר מעודכן בשוק של המעבדים. שאלה אחרת, אם אני משקיע כבר בסביבות ה1000 ש"ח על מעבד, עדיף לי לרכוש מעבד מסדרת C2D מאשר AMD? תודה

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by Hakk,

שלום חברים! אני חבר חדש, אך מבקר וקורא זה זמן רב באתר ו הייתי רוצה לבקש עזרה לגבי דעות על לוח אם ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) - ATX מטרתו היא ל גיימינג כרטיס מסך 8800 GTS LEADTEK כרגע מעבד 6400 E מטרת הלוח הנ"ל הוא לשימוש עתידי ב SLI ו ב QUAD CORE. למרות זאת,אשמח לשמוע דעות תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  3. שלום שלום, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב מרשת גדולה (לא יודע אם מותר לציין שמות). זה המפרט: http://www.ufu.co.il/files/dbtdqqw965vosod6a0e5.jpg שימושים עריכה גראפית:photoshop,illustrator,flash,dreamweaver ותכנות: Visuall studio. מערכת הפעלה מסוג 32bit Window7 שאלתי היא: 1. יש לי זכרון של 2gb*2 (סלוט 2 ו-4) ,( pc3-10700(667mhz של קינגסטון. אני רוצה להגדיל את הזכרון ל-8gb - לא ברור למה לא הציעו לי את זה בחנות...?! האם מומלץ לקנות 2*2gb (סה"כ 8gb) או להחליף ל 4gb*2 (סה"כ 8gb) ? מבחינת ביצועי המחשב (הבדלי המחיר לא משמעותיים). 2. האם עלי לבצע שינויים נוספים לאחר מכן. כגון החלפת המאוורר (לא יודע בדיוק איזה יש לי כרגע) או שינויים נוספים? 3. האם התקנת הזכרון היא פעולה פשו…

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by captaincaveman,

האם אפשר לעבוד עם מסך אחד מחובר ללוח ושניים לכרטיס המסך? ואם כן, איך אני גורם לזה לפעול?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום איך אפשר לדעת מה המגבלה של תדר הזכרונות שאפשר לשים למעבד בלי שיש לי את המעבד ביד? ואיזה מעבדים מחזיקים כיום באופציה לשים זכרונות במהירות 3000+ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  6. 11 דגמי Ice Lake ניידים ראשונים בעידן ה-10 ננומטר נחשפים באופן רשמי עם שיטת מיתוג מעודכנת וחידושים בהיקף מפתיע לכתבה

7. החברה הטאיוואנית משיקה שלושה לוחות תחת המיתוג X299X - עם תאימות מיועדת לדור ה-Core-X הבא של אינטל שיגיע בחודש הבא לכתבה

8. Started by SilentBob,

עוד אחד מהדברים המעניינים שאסוס הציגה בתערוכת Computex 2016 היה מחשב הקונספט Avalon - שמתיימר לבטל את הצורך של הצרכן הממוצע להתעסק עם כבילה וניתובה במארז. ה-Avalon מגיע עם מארז ולוח אם בתצורה ייעודית, בה כל אחד מרכיבי המערכת הראשיים מקבל תא משלו שבו צריך רק להרכיב אותו ללא יותר מדי אפשרויות להתבלבל: המעבד והקירור שלו יותקנו במרכז העליון, יציאות לוח האם יגיעו בקופסה משלהם מתחתיו, ספק הכוח וכונני האחסון יותקנו בתאים מתחת - ומשני הצדדים יהיו איזורים עם חיבורי PCI-Express עבור כרטיסי המסך (או כל רכיב אחר לבחירתכם). הכל, כאמור, ללא התעסקות בחוטים וכבלים. לנו זה מזכיר במידה רבה את Project Christine של חברת Razer שהוצג לפני כשנתיים, ומה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  9. השדרוג הוא בא אחרי שהבנתי שהשילוש שיש לי קצת מגביל אותי במשחקים משחקים שאני משחק לדוגמא: באטלפילד 4, COH2 צריך גם קירור שיהיה כמה שיותר שקט גם אם זה קצת יותר יקר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by Cons,

אני על סף רכישת מחשב חדש ויש לי כמה שאלות ; אני רוצה לרכוש מעבד של אינטל מארה"ב , לאיזה מעבדים ישנה אחריות בין לאומית אם בכלל ? , האחריות נתנת לכמה זמן ? , איך ממשים אחריות בין לאומית למעבד של אינטל ? , באיזה פעולות כרוך מימוש האחריות בדיוק ? ובנוסף נתקלתי בפוסט הזה (http://hwzone.co.il/community/threads/219243-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99-AMD-%D7%95-Intel ) הינה ציטוט שהייתי רוצה להתייחס אליו " ברור בן דוד שלי הוא בעל חברת מחשבים והוא IPI ביצענו מלא משלוחים כאלה למסכנים שניכוו מהיבוא האפור של KSP ו IVORY אנחנו גובים על זה בסביבות 150 - 200 ש"ח למשלוח כך שמבחינתנו המ…

11. אהלן, יש לי לוח אם ASUS M2A 690 HDMI, עם 2G זכרון ומעבד Athelon X2 4800. מערכת הפעלה Windows XP אני מתכנן לשדרג ל Windows 7, והתחלתי לעשות כמה בדיקות... אתמול גיליתי שרק ליבה אחת עובדת... והמפרט של לוח האם אומר ש הלוח מתאים ל XP ול- Vista. בגלל שהמחשב איטי (שימוש של גלישה, אופיס, תמונות, לא משהו רציני) , החלטתי לבטל את ה Paging והורדתי אותו ל-0, אבל הסתבר שהוא ממשיך להשתמש ב Virtual memory. אז ככה: איך אפשר לגרום לליבה להתחיל לפעום? האם אתם יודעים אם הלוח יתמוך ב Windows 7? האם זה הפורום המתאים לברר איך מבטלים ת'paging והאם אתם מכירים תוכנה כמו אברסט... כי משום מה היא לא מביאה לי את הנתונים... תודה רבה, אייל

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  12. קניתי לוח והוא הגיע ללא כלום.... רק לוח . החנות אומרת שהוא OEM . נראה לי שאפילו OEM מגיע עם דברים בסיסים כמו מחוברת, דרייברים, כבלים, IDE. רימו אותי?

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  13. בוקר טוב! מצאתי בבית שני זכרונות DDR של 1Gb , בתדר 266 כשאני אשדרג את המחשב, לקנות זכרונות חדשים (אבל קטנים יותר... אין כסף...) או להשאר עם אלו? BigBen

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by zahi74,

יש לי את לוח GA-965P-S3 ויש לי זיכרונות KINGSTON HyperX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 DUAL CHANNEL KIT רק שהמחשב לא מצליח לזהות את 800 ומזהה אותו כ- 667 עידכנתי את הלוח F11 וגם זה לא עוזר נכנסתי לביוס וניסיתי לשנות רק שבתוך הביוס הוא מראה לי שהוא נמצא במצב קבוע על 667 אני משנה ל-800 וכלום זה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה??? המון תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by D135,

אני מקווה שלא יצאתי טמבל הpenryn הם המעבדים האלה נכון? http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798 אם לא אז הכוונה שלי היא מתי יצאו המעבדים שיש בלינק. אני חשבתי לקנות את הQ9450. משתלם?

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by A-L-o-n,

מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של המעבד ומה זה GHz?? אם אתם יכולים תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by guy94,

איך מבטלים בביוס את האפשרות שהוא לא יחפש RAID.. כי הוא כל פעם מופיע לי עם ה - Detecting הזה שהוא מחפש ואז לא מוצא אותו ורק אז מפעיל. אין לי RAID במחשב (של אחי יותר נכון) ויש שם הארד דיסק יחיד. האפשרות היחידה שמצאתי בביוס היא ש Scsi / Promise כלומר שהסקאזי יפעל לפני ה - RAID , זה לא בדיוק עזר.. למישהו יש פתרון !?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by yanir,

שלום לכולם בקשר ללוח אם הזה: אני מבין שיש לו תמיכה רישמית בזכרונות ddr 2100 - 266 אם אני ישים עליו ddr 2700 - 333 לא יהיה שום שיפור? הוא יעבוד איתם בכלל? ועוד שאלה קטנה לא כ"כ קשורה לכותרת: כדאי עכשיו בכלל להשקיע בלוח אם כשהולך לצאת serial ata ddr 400 agp 8x וכו'? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by Jack_g,

תשמעו יש לי מערכת דיי טובה תבדקו במפרט שלי. כמו שכולם וידעים כבר מערכות אינטל הרבה יותר טובות לאוברקלוק. אז השאלה שלי האם לא כדי להחליף נגיד למעבד של אינטל 2GHZ ו לוח אם שבאס שלו 333 ולעשות אוברקלוק גדול למעבד. הרי אני יגיעה לביצועים יותר גבוהים לא??? אם כן תגידו איזה לוחות מומלץ לקחת לאינטל שהם 333 ויש להם FEATURES די טובים כמו למשל RAID כ.קןל שישה ערוצים וUSB2 כי אלו הדברים שיש לי כרגע בלוח הנוכחי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by iakovl,

אני מחליף את הלוח אם MSI שלי ואני רוצה לדעת על איזה לוחות אם כדאי לי ללכת. אני מבקש לתת שם חברה ודגם.

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by Greave,

אהלן, התחילו להצטבר אצלי כמה שאלות שאני די רוצה לקבל עליהם תשובה: 1) לפי ההבנה שלי בפיסיקה - HZ זה יחידת מידה של תדירות סיבוב לשניה. רציתי לדעת אם משהו במעבד מסתובב ואם כן מה? 2) האם לכבל Svideo יש את היכולת להעביר אודיו? (פשוט חבר שלי טוען שכן וזה נשמע לי טיפה מופרך) 3) על מארז Supertalent הכסוף שלי יש שריטה קטנה בפאנל הקדמי, האם יש אפשרות לקנות את הצבע בו צבעו את המארז מאיפשהו? 4) במידה ואני מחליף מאווררים במארז - מה עדיף - שיכנס יותר אוויר משיצא, להפך או באופן שווה. זהו אני חושב - אני מודע לעובדה שלא כל השאלות קשורות בדיוק לכאן, אבל בעיקרון שאלה אחת הכי מעניינת אותי. תודה

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  22. http://www.tomshardware.com/cpu/20030217/index.html האתר של טום עשה השוואה של 65 מעבדים כולל אפילו מעבד P1 100MHZ. והתוצאות מדברות בעבד עצמן.

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  23. היום אני בדיוק בא להזמין את הABIT IS7 ופתאום אני רואה את שבחודש הבא הצ'יפסטים 865 ו875 יתמכו רשמית במעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא! השאלה שלי זה מתי (בערך) אוכל להזמין מישראל לוח שתומך במעבדי הפרסקוט (ולקבל אחד כזה) בהנחה שבראשון לספטמבר כבר יהיו לוחות כאלו מחוץ לארץ? ושאלה נוספת, מהם ההבדלים בין הצ'יפסטים 865 ו875 חוץ מהPAT שכנראה עדיין אפשרי ב865 והמחיר המופקע? (קיימים בכלל?) עריכה: הכותרת שונתה.

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by danvis,

מחפש לוח אם שעובד הכי טוב עם כרטיס מסך של איי טי איי רדון 9600

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by demultiplexer,

איזה מבין הלוחות הבא ייתן לי את הביצועים הכי גבוהים במעבד 2.4 800 באס כשאני לא רוצה אוברקלוק אני רוצה רק מהירות ואמינות כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים ? ABIT IS7-E Intel 865PE MSI 865PE Neo2-LS האם הFSB של MSI הוא 800 ? או כל לוח אחר שתמליצו לי עליו יתקבל בברכה אין הגבלה בתקציב רק אין צורך במשהוא אקסטרווגנטי אלא בלוח טוב אמין ומהיר שיעשה את העבודה על כרטיס קול ורשת מובנים אך לא חובה ניתן לקנותם בנפרד ועוד שאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין 400 ל800 FSB ? ואיזו מהירות של זכרון לקנות ? שימוש ביתי משחקים אינטרנט מוזיקה ? 2700 או לנצל את מהירות הלוח ולקנות 3200 ? תודה מראש DEMULTI

• 10 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים