מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות את הזכרון הזה: TWINMOS DDR MEMORY 1024MB,400Mhz CL2.5 OEM Pack PC3200 והלוח אם שלי: http://www.baber.com/motherboards/asus/asus_p4xp-x.htm האם זה יעבוד? ומה זה בכלל PC3200?
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של MSI 915G COMBO עם כרטיס מסך משולב.... הוספתי עוד כרטיס מסך PCI Express - MSI RX300HM אני מעוניין לחבר שני מסכים - אחד למשולב ואחד לנוסף. בBIOS לא ראיתי אופציה של לאפשר את שניהם אלא רק את הPRIMARY בינהם כלומר (PEG/IGD, IGD, PEG/PCI וכו'). כאשר אני בוחר PEG/IGD אני לא רואה את הכרטיס המשולב(הוא בDISABLE) , אם אני בוחר IGD אני לא רואה את החיצוני..... יש לכם איזה רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בע''ה, שלום לכולם, כפי שרובנו יודעים-צוואר בקבוק בד''כ מתרחש בעקבות הכונן הקשיח במחשב, אין מה לעשות, זה הרכיב הכי איטי במערכת. אותי מעניין לשמוע את דעת חברי הפורום בנושא- מדוע אנו משקיעים כ''כ במעבדים וזכרונות מסדרה יקרה כזו או אחרת בכל זמן ששום דבר בעצם לא ישנה את העובדה ש"הפקק" נוצר דווקא במקום אחר? ניקח למשל את סדרת PENTIUM G של אינטל - למה לבחור את המעבד 860 ולא את המעבד 820 למשל? הרי מה יעזור לנו ההבדל בתדר השעון כאשר שוב- הפקק נוצר במקום אחר? אשמח להסבר אם אני טועה ולחוות דעת של חברי פורום אחרים. המשך ערב טוב ושקט לכולם.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ראשית אני מתנצל על פתיחת אכול חדש, אבל אני בלחץ עשיתי מה שדובר כאן : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=8de5048eb2263c9b375b775cdce7dc84&topic=102495.new#new נכנסתי לביוס, באמת תחת FSB היו כמה אופציות : 100, 133, 166 (שהיה מסומן) ו 200. שיניתי ל 200, שמרתי הגדרות ויצאתי מהביוס. המחשב הופעל מחדש, היתה לי כתובית אדומה על המחשב, משהו עם "לא לכבות את המחשב" (לא הספקתי לקרוא הכל), ואז המחשב התחיל לצפצף (סאונד גבוה לשניה, סאונד נמוך לשניה וחוזר חלילה). נתתי לו להיות ככה כמה דקות, זה לא הפסיק. כיביתי והדלקתי - שוב אותו דבר. ניסיתי להכנס שוב לביוס ולהחזיר את המצב - אי אפשר בכל להכנס לביוס. חשבתי להוציא את הסוללה שעל לוח האם, אבל לפני כן חזרתי לכא…
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני אצל חבר שיש לו SDRAM עכשיו והוא רוצה לדעת את ההבדל בין זה לDDR הוא לא יודע כם לשדרג... יש לו P4-1.8 R9500PRO 768 SDRAM והוא מקבל ציונים נמוכים בבאנצ'מארק ומישחקים עובדים לו איטי...
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה היתרונות או החסרונות בצ'יפסטים i845G ו- i845E חוץ מהכרטיס הגרפי שיש ב- i845G ואיזה מהם כדאי לקנות ? בתודה מראש. רוני.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, האמת שהנושא קצת חוצה פורומים... יש לחבר שלי 2 לוחות אם, אחד MSI MS-7222 והשני MSI MS-7173 אני רוצה לחבר לאחד מלוחות האם כרטיס מסך עם יציאת DVI, עכשיו לפי מה שראיתי באינטרנט לאחד (7173) יש סלוט PCI-E ולשני יש PCI-E2... האם אני יכול להתקין על הלוח אם עם הסלוט PCI-E כל כרטיס PCI-E גם אם הוא 2? (אני מאמין שלא אבל רק רוצה תשובה סופית) במידה ולא איפה אני יכול למצוא כרטיס מתאים? בנוסף מה ההבדל בין PCI-E X16 לבין PCI-E X1? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום. לפי איזה שנה התקנתי איזה פאץ של AMD שעושה שבזמן מנוחה או פשוט שאין הרבה תוכניות המעבד עובד יותר חלש (על 1000MHZ) אני רוצה לבטל את הפאץ הזה. איך אני יכל?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: AMD athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM TWINMOS 1GB 667 MHZ DDR2 CL5 X2.[כלומר 2GB זכרונות.2 סלוטים של 1GB.]. לפני 3 חודשים המחשב לא עבד,ובדיקה שעשו לי העלתה שהזכרונות תקולים. קניתי אז זכרון: Samsung DDR2 2048MB 800MHZ .[לא זוכר אם זה CL5- או CL6]. לפני יומיים שוב המחשב לא עובד[מסך שחור]ומתברר ששוב הזכרון תקול.מה עושים?יש משהו במחשב שגורם לזכרונות לההרס? בתודה מראש שי נ.ב-אלו זכרונות מומלץ לי עכשיו לקנות.אני רוצה 2GB.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עיבוד סרטי וידאו במחשב איזה מעבד כדאי לקחת ואיזה לוח אם?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח שלא תומך ב DUEL ויש לי 2 סטיקים של 512 כל אחד יכל לעבוד ה 400. לוח תומך 400. עכשיו עובדים על 333. השאלה שלי היא האם אני יכול לעלות את התדר ל 400 או שזה מסוכן לאחד מהרכיבים?
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אומרים שלאחרונה יש הרבה זיכרונות kingston מזוייפים בשוק. קודם כל האם זה נכון ואם כן - אז איך אפשר להבדיל בין זיכרון מזוייף ומקורי? לפנות ליבואן ולבקש רשימת חנויות שהוא עובד איתם?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אמרתי לטכנאי שלי שישים לי 800. יש איזה יחס הכפלה שאני לא מודע אליו? גם עוד משהו, פתחתי את המארז כדי לראות מה כתוב על הסטיק[לא כתוב את הMHZ מסתבר] ושמתי לב שהמאוורר שעל הלוח[אני משער שאמור לאוורר את המעבד] לא פועל. ממש. הוא לא מאוורר.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/cpu/20030217/index.html האתר של טום עשה השוואה של 65 מעבדים כולל אפילו מעבד P1 100MHZ. והתוצאות מדברות בעבד עצמן.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לא נראה לי שלאינטל יש משהו דומה במחיר הזה.... יהיה אחד גם יותר זול במהירות 2.6Ghz ואחד מהיר יותר 3.2Ghz Bahrain-based seller ADVANTI is claiming to have the official price tags of two Phenom II X6 (hexa-core) models which AMD will release next month. First up, there's the X6 1055T processor, which is clocked at 2.8 GHz and is supposed to cost just $199, and next, the 1090T Black Edition, which features a stock frequency of 3.2 GHz and would go for $295 - three times less than Intel's 3.33 GHz Core i7 980X. Both the X6 1055T and 1090T Black Edition (unlocked multiplier on this one) come in an AM3 package, have a 125W TDP, and 9MB of cache (3MB L2 & 6MB L3). In additio…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני צריך המצלמה של סטיק 512 סטיק 1G אני מחפש משהו לא בשמיים אבל טוב+ לפי המחיר אני אקבע כבר אם אני אשלים ל1G או אקנה 2 של 1G ד.א,אפשר לשים אחד של 512 ואחד של 1G?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד P4 2 GHZ , זכרון DDR333 SAMSUNG 512 MB ולוח אם +EPOX 4G4A. לאחרונה הורדתי כמה עדכונים לביוס מהאתר של EPOX מואתרים אחרים. פעלתי לפי כל ההוראות העתקתי לדיסק האתחול, אתחלתי את המחשב , הרצתי את AWDFLASH והתקנתי את הקבצים הדרושים. אבל משום מה אני לא יכול לשנות בביוס את הזיכרון מ266 ל333. מה אני לא עושה נכון? או למישהו יש אתר שממנו אפשר לראות את העדכון לביוס שבאמת יפעל?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש דעה מוצקה לגבי העדיפות של אינטל על AMD או להיפך... אני דיי סגור על אינטל אבל אני פתוח להצעות. מה הקטע עם הקרטוע של אינטל לגבי ה 64BIT - התגברנו על זה או לא?... אני צריך לצפות שהאינטל\AMD החדש שלי יחזיק אותי או שעוד חודשיים אני אצטער שלא קניתי את האחר...? אני יודע שזו שאלה שאפשר לענות עליה ככה או ככה - אני פשוט צריך לשמוע כמה שיותר דעות לפני שאני משתכנע.
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה הבדל ביניהם ?
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי כמה שאלות.. אני בתיכנון שלי לקנות מחשב בזמן הקרוב .. אני מתלבט בין כמה רכיבים למחשב... ואולי אתם תעזרו לי איזה מעבד לקנות אינטל או אי אמ די? AMD? איזה כרטיס מסך? אני רוצה כרטיס מסך חזק וטובבבבבבבבבבבב גם למשחקים... גי פורס 6800? זיכרון 200 G... תודה לעזורים... שבת שלום!!!
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, לאחותי מחשב ישן- עם הלוח הזה:MSI Part No: MS-6702E-010 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8T_Neo2-FIR בלינק הזה יש פירוט גדול של אופן הרכבת הזכרון, רק שאני לא "סומך על הידע שלי" ואני מעדיף להתייעץ עם מישהו עם הרבה יותר ניסיון - אתם! ומאחר והמחשב הישן שלי כבר לא מתפקד אני מעוניין להעביר לה את הזכרונות שהיו לי DDR SDRAM השאלה שלי, כי כבר היתה לי בעיה בעבר בהרכבת המחשב, דרש הכנסת הזכרון בסלוטים ספציפיים [מתברר שבאייבורי ה"טכנאי" לא ידע את זה, אז חבר נאלץ לפתור לי ת'בעיה] האם בשני הסלוטים הנותרים אפשר יהיה לדחוף את הזכרונות שיש לי, אחד של 256 ואחד של 512 מחברה שונה, ולא יהיו בעיות? והאם אין צורך לדאוג בעניין הDUAL DDR או משהו כזה, אם במקרה בלוחות…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, כנראה שלוח האם שלי "נשרף", המחשב נדלק אך לא מתקבל אות במסך וגם לא שום צפצוף מהרמקול של לוח האם. הסרתי את כ.המסך וניסיתי עם המובנה הסרתי את כל ההתקנים והבעיה לא נפתרה. האם זה יכול להיות הספק? המעבד? בכל מקרה אני אבדוק בקרוב מעבד אחר על לוח האם. בהנחה שזה לוח האם (רוב הסיכויים), אני צריך המלצה ללוח אם עם הדרישות הבאות: 1) SOCKET 775 - תאימות למעבד Intel Core 2 Extreme QX9770 2) זכרון DDR3 מקסימום אפשרי לפחות 16GB (אני משתדרג מ DDR2 מכיוון שהוא יקר יותר וקשה להשיג 4gb בכרטיס אחד) 3) FSB 1600MHZ -בכדי לנצל את יכולות המעבד. 4) מקום לכ.מסך אחד - אין לי צורך ביותר. 5) מינימום הוצאה אפשרית - אני צריך גם לקנות זכרונות וכדאי שכל העסק יהיה משתלם ולא יקר יותר מבניית …
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם P5Q תומך תמיכה מלאה בRAID 0, אני מתכוון בלי יצאה חיצונית לE-SATA כמו שיש ב P5K ואיזה לוח עדיף לקנות למטרת אוברקלוק טוב+. יש ליE6750& Freezer 7 pro ואני רוצה להגיע ל 3.4 מה עדיף הP5Q של ASUS או GA-EP45-DS3R של GIGABYTE לאוברקלוק אני רואה ש הASUS בא עם קרור יותר רציני, או שבכלל עדיף ללכת על P35 ולבחור GA-EP35-DS3R, אני צריך את הלוחות הנ"ל גם בשביל RAID 0 וגם אוברקלוק. תודה לכל העונים,
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה להמלצה על לוח אם socket 939 עם Pci express. הדגש הוא על יציבות ואמינות. התקציב הוא עד 700 ש"ח עדיף פחות. רצוי עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים, ו8 יציאות 2 usb מחכה להמלצות... תודה דינה
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מעבדI7920. לפניו היה לי E6600 שהחלפתי ל I7, החלפתי כי ידעתי שהביצועים הם פי 4 ברנדרינג. (וכך היה באמת). ידוע מתי יבוא מעבד בתג מחיר של 1300-1500 שקלים שיהיה מהיר פי 4 ממה שיש לי עכשיו (ברנדרינג)? הסנדי ברידג' מהירים אבל לא פי 2 אפילו במחיר הזה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-