מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
קניתי מעבד INTEL P4 2.60GHZ 800FSB HP וזיכרונות DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 רציתי שהזיכרונות יעבדו על 800MHZ יחד אבל בתוכנה CPUZ זה מראה לי אל כל זיכרון 200MHZ FREQEUNCY ואל המעבד 200MHZ FSP מה אתם אומרים זה אמור ליהות ככה הוא שעבדו אלי ? ועוד משהו קניתי לוח אם ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR3Y ובמחשב ודרך תוכנות ראיתי שלא מוזכר המילה DELUXE רשום לי רק P4P אפילו בדיסק שקיבלתי זה גם אמור ליהות ככה ?
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בע''ה, שלום לכולם, כפי שרובנו יודעים-צוואר בקבוק בד''כ מתרחש בעקבות הכונן הקשיח במחשב, אין מה לעשות, זה הרכיב הכי איטי במערכת. אותי מעניין לשמוע את דעת חברי הפורום בנושא- מדוע אנו משקיעים כ''כ במעבדים וזכרונות מסדרה יקרה כזו או אחרת בכל זמן ששום דבר בעצם לא ישנה את העובדה ש"הפקק" נוצר דווקא במקום אחר? ניקח למשל את סדרת PENTIUM G של אינטל - למה לבחור את המעבד 860 ולא את המעבד 820 למשל? הרי מה יעזור לנו ההבדל בתדר השעון כאשר שוב- הפקק נוצר במקום אחר? אשמח להסבר אם אני טועה ולחוות דעת של חברי פורום אחרים. המשך ערב טוב ושקט לכולם.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אינטל הוציאה מעבדים חדשים שמתבררים שהם נותנים אותה תוצאה כמו שנה שעברה ב- אובר קלוק פשוט בהלם כמה צוחקים מאיתנו . http://www.pcper.com/reviews/Processors/Intel-Core-i7-4790K-Devils-Canyon-Review-and-Overclocking/Overclocking-Experience גם היחצן של אינטל מתקשה להסביר את העלבון הזה את מי זה מעניין כמה חום יש בתוך המעבד , תוצאות חלשות . הוא מציין שעם 4770 הוא הגיע עם אותו לוח ל-4.8 On this same motherboard, on this same day, I was able to take a Core i7-4770K ES processor and hit 4.8 GHz stable with a voltage of just 1.25v אינטל מרוויחה מליארדים וצוחקת עלינו
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
מדמיין או שיש משהו עם זה? בכל חנות אני רואה שיש קפיצה מE5XXX לE7400....
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
https://www.amd.com/en/corporate/innovations#event-worlds-first-x86-based-64-bit-processor https://www.pcgamer.com/amd-reflects-on-50-years-of-cpu-design-as-it-readies-new-ryzen-processors/
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
המעבד שלי הוא די ישן (e8400), והוא די מונע מה- 460gtx שלי לספק את מירב הביצועים שלו, גם אחרי אוברקלוק... הלוח אם שלי תומך בסוקט 775 , ואני מתלבט אם לשדרג ל Core 2 Quad Q9650 או משהו בסגנון. או שאני פשוט אחליף את הלוח אם לאחד שתומך ב i3/i5/i7 ואקנה מעבד מהגירסאות האלה. אני מוכן להשקיע 1200-1300 שקל. מה אתם אומרים? ואם אפשר אז גם המלצות על מוצרים ספציפיים... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
וגם איזה מהם עדיף http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3038 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3039 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3041 פשוט הזכרונות ל g.skill 800mhz 2048MB CL4 לא נמצאים עוד באתר האם הזכרונות יהיו מספיק טובים לOC עם המעבד והלוח שציינתי ? ועוד שאלה אחרונה קטנה.. למה הזכרונות של קורסייר כל כך יקרים ? מה כל כך טוב בהם ובמה הם שונים משאר הזכרונות ה''פשוטים'' יותר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חיפשתי מפרט ב2000 שקל ובכל המפרטים נתנו לי את הE2180. הוא לא חלש מדי למשחקים של היום?הוא יחזיק? שאר המפרט: זיכרון: A-Data 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤104 כרטיס מסך: palit 9600GT 512MB ddr3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤714 האם המעבד מספיק טוב כדי להריץ משחקים חדשים?
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
גלשתי באחת מחנויות הארץ, וראיתי שהם מציעים למכירה מעבדי 2.8 ו-2.66 במחירים של 2600 ו-2000ש"ח בהתאמה ששתיהם תומכים בטכנולוגית ה-Hyper-Threading. אינטל הודיעה שהיא מייצרת את המעבדים האלו? או שזה גימיק של החנות לעבוד על אנשים?[ עם זה נכון רק צריך לחכות שאינטל תיישם את זה גם במעבדי ה-2.4 וה-2.26 ואז יהיו מעבדי Hyper-Threading זולים בשוק. תודה מראש.
-
שלום לכולם כמו שניתן לראות מן הכותרת הבעיה שלי היא בבחירת מפרט בעל מעבד שונה ומחיר דומה.... הנה המפרט עם מעבד הamd.... והנה המפרט עם מעבד הintel... אשמח לשמוע על מה הייתם ממליצים לקנות היתרונות והחסרונות של שניהם.....רק אציין שהמחשב בעיקרון לא יהיה מחשב משחקים ואני מתכנן לקחת כרטיס מסך פחות טוב מהמפרט שבסוף אקח.....איני מעוניין לשנות כלום במפרט(חוץ מכרטיס המסך שציינתי מקודם)אז אשמח לשמוע רק על המעבד (וכמובן הלוח אם שבא איתו).. תודה רבה.... ;D
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי מחפש לוח שיכנס במארז מיקרו או מיני, למעבד אינטל i3 על תושבת 1155 עם USB3, יציאת אודיו קואקסיאלית או אופטית, ולפחות שתי יציאות לSATA3 (אחבר אליו כונן קשיח 2TB ועוד אחד קטן SSD למערכת הפעלה) תודה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לחברים. הייתי רוצה לקבל מידע מאוד בסיסי: מה זה סוקט (SOCKET) ומה ההבד לבין 478 ל- 775 ןמה אומרי םהמספרים הללו? ומה ההבדל בין צ'יפסט 865 ו- 875 ומה זה בכלל צ'יפסט? ועוד דבר קטן: כשהלכתי לחפש מחשב וביקשתי לוח של אסוס ומעבד של אינטל נאמר לי שעדיף לוח של אינטל בתוענה כי הכ יטוב המקור כלומר אינטל עם אינטל יעבוד טוב יותר מאשר אינטל ואסוס? תודה מראש לכל העונים נ.ב. עשיתי חיפוש בפורום לגבי האאלות ולא מצאתי תשובה.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5GD1 Intel 915P ומעבד 3.2 הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא 60 מעלות (ללא OC) זה נורמלי ? נ.ב חשוב להוסיף שאין לי שום בעייה במחשב , הכל עובד מצוין !!!
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, נשרף לי לוח האם ואני מתלבט בין כמה אפשרויות. להחליף רק לוח ולהישאר עם ה Core 2 Duo E6600 להחליף גם את לוח האם וגם את המעבד ל AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H מה דעתכם? אגב למה במפרטים המומלצים תמיד ממליצים על קירור כגון ARCTIC-COOLING FREEZER הקירור הסטנדרטי לא מספיק?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אממ...ככה... אני רוצה להחליף את הזכרון פנימי שלי למשהו יותר טוב כי המחשב שלי איטי בצורה מטורפת הבעייה היא שאני לא יודע איזה זיכרון לקנות עזרה בבקשה :-) אגב...יש לי מחשב פנטיום 3 800
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כשיגיע לארץ, האם הוא יעלה פחות מהנפורסים למיניהם? ומתי הוא אמור להגיע לארץ? אם בכלל..
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם P4S533-MX הזמנתי הזיכרון הזה : http://cgi.ebay.com.au:80/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330258395640 והזיכרון שהגיע הוא זה שבתמונה אפשר לראות עם CPU-Z אם זה עוזר ... נראה לי שזה לא אותו הזיכרון כי בזיכרון שקיבלתי(שבתמונה) המהירות שלו היא רק 166MHz . מעניין אם זה באמת טעות ? תודה לכלום, שלומי[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 19:19:06 אולי צריך להגדיר משהו בBIOS ????[attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם , זה שכבר ימים ואפילו שבועות אני מחפש תשובה לשאלתי ועדיין אף אחד לא יכות לענות לי עליה. מה מבין השניים עדיף, הAsus P5KC או הGigabyte GA-P35C-DS3R? האסוס עולה 964 ש"ח והג'יגהבייט עולה 854.40 ש"ח. אז מה עדיף?! והאם האסוס באמת שווה את ה100+ ש"ח האלה?
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה אומרים חכמנו לגבי ההצהרה של היצרן לגבי 33 מעלות(בהתאם למעבד) והאם מישהוא התנסה עם הלוח שבנידון עם מעבד E6750 ומה המעלות המינימליות לא בעומס.
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
לפרויקט בעבודה אני מתכנן להעביר מידע בזמן אמת מה-PCIe ישירות ל-RAM ואח"כ ב-offline ל-SSD גדול. לשם כך אני צריך: 1. קצב העברת מידע בפועל של 2.5Gbps כמינימום. מעשי, לא שיווקי. 2. נפח RAM גדול ככל האפשר - 64G מינימום. * עדיף לוח ATX אבל אפשר גם גדול יותר וגם לוחות שרתים אפשריים כל עוד לא מתפרעים במחיר. * צריך מעבד חזק בשביל זה? הוא ככל הנראה לא יהיה ממש מעורב בתהליך... * האם לפלטפורמת 2011 יש יתרון בגלל ה-QUAD CHANNEL? * בכמה RAM תומכים לוחות של 1366? * איזו מהירות RAM צריך? * יש סטיקים של 16G במחיר סביר? המחיר גמיש - עד כמה אלפי דולרים ללוח+RAM+SSD+CPU תודה!
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
למה המעבדים האלה הבנתי שזה ללוחות שעפשר להשים שני מעבדים אז אם אני שם שני מעבדים של 2000 אז זה טוב והאם זה עובד לבד או שצריך תוכנות מיוחדות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם gigabyte ga-k8nf-9 מעבד AMD athlon 64 3000+ כרגע יש לי 2 סטיקים של 256 כל אחד במהירות 266 אני משתמש במחשב מוזיקה סרטים משחקים ואינטרנט אימיול ואייסיקיו אני מרגיש שהזיכרון מגביל את המע' אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות חשבתי על כמה אופציות תגידו מה נראה לכם או לחלופין תנו הצאות שלכם זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL3וHynixו זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL2.5וTwinmosו זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL3וKingstonו חשוב לציין שלא מתוכנן שום אוברקלוק רק לשימוש רגיל שציינתי תודה
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, לאחותי היה לוח אם EP43C-DS3 של Gigabyte. אני נתקל כרגע בסירוב לממש אחריות. אני צריך לוח אם חליפי. אני לא מעוניין בלוח אם של Gigabye. בעבר היה לי לוח אם של Gigabyte במחשב עם SOCKET A וגם הוא מת מהר מדי. אשמח להמלצות בהתאם למלאי שנשאר בחנויות. בתודה מראש, אור.
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-