עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tomerm,

שלום לכולם. אני עומד לקנות לוח אם חדש, מתלבט בין לוח של ASUS או של אינטל (בלבד). אבקש את העדופתכם האישיות בין שני יצרנים אלו. אבקש גם המלצה ללוחות ספציפיות וטווח מחירים אם אפשר. השימוש יהיה למשחקים בלבד וללא OC כלל (אני לא עומד להתעסק ב BIOS) אשמח להמלצותיכם הן בין שני היצרנים וכן ללוח ספציפי שאהיה מרוצה ממנו. תודה, תומר

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by nim901,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות הנ"ל של GB, הדגם המלא הוא GA-965P-DSXX ואיך ניתן לזהות בין הגרסאות השונות של הלוחות ? האם הם נחשבים ללוחות עם מוניטין טוב? נגד מי הם מתחרים? תודה

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  3. מה קורה חבריםםםםם הרבה זמן לא הייתי פה וכיף לחזור חח אז נחזור לעינינו אני מעוניין לחליף את המעבד שלי ואני בדילמה! 1. העם לקנות דותן טוב (400 או 533 ) ואת המתאם של אסוס (שאת שניהם אני יכול להשיג בקלות חח 2. או שכדי עוד לחסוך ולחכות ליגיעו הamd כפולי הליבות למחיר נורמלי ואז למעשה להחליף הכול מעבד לוח וכרטיס מסך (זה בטח לא יהיה בקרוב) מה אומרים? ועוד שאלה 1. העם הדותן 533 מגהרץ יכול לעבוד עם הלוח שלי והזיכרונות וכו כוו או שהוא צריך ddr2? כמו כן עם אני יקנה את הדותן 533 מגהרץ אני יוכל להפעיל אותו על 400 או לא? תודה! 2. איך המתאם של אסוס פעם שמעתי שיש לו בעיות בהעלת מתח למעבד כאילו הוא לא נותן לעלות מתח מישהו יכול לעזור פה תודה...ולתת לי הסבר על החלק הזה... נ.ב התיכנון הוא לחב…

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  4. היי, אז כמו שבכותרת, מה עדיף? אני יודע שבגלל שעכשיו משחקים לא תומכים במרובעי ליבות, ה-E8400 לוקח בברור, אבל ה-Q6600 עדין לא חלש גם בהם, אז בעתיד, עוד שנה שנתיים, צפויה להיות תמיכה במרובעי ליבות? ואיזה מעבד יהיה עדיף??? אם יש עוד בחינות שאני לא יודע, אז תצינו בבקשה. תודה מראש, יובל

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by creed111,

מעוניין לשדרג את המחשב הסלוני שלי. המחשב משמש להקרנת סרטים ולמשחקים כגון pro evolution, fifa. לפני שאני מגדיר תקציב לשדרוג, רציתי לשאול האם יש היום לוחות אם שכרטיס המסך המובנה שבהם יספיק כדי להריץ את המשחקים הנ"ל (ואת המחליפים שלהם שיצאו בקרוב), או שעליי עדיין להסתמך על כרטיס מסך נפרד. במידה וניתן להסתפק בכרטיס המשולב, אשמח לשמוע המלצות על דגמים כאלו של לוחות (גם לאינטל וגם ל-AMD). *כרגע משחק ב 720*1280, אך בעתיד הקרוב ייתכן וזה יעלה גם ל 1920*1080

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by urib,

כמה דברים, תן תקציב לכל המחשב. האם אתה מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  7. לא חומרה בלוח ( זה שיהיה חריץ PCI -3.0 וזכרונות מהירים לא רלוונטי אלי ), הכוונה לעיבוד וידאו , משחקים שפות מעבד ,עיבוד אינפורמציה ע"י המעבד למי שמבין ( לדוגמא ב- AMD יהיה בבולדוזר שפת מעבד חדשה SSE5 שיתן שיפור בוידאו )

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  8. היי מספר שאלות ביחס לקונפיגורציה החדשה שלי: מפרט: לוח: Gigabyte GA-G33-DS33R מעבד: E6550 זיכרון: 4GB Crosair 667mhz כ. מסך: ATI X1600XT כ. קשיח: samsung 320GB 16mb , WD SE 250GB 16MB וכו... 1. ויסטה מזהה לי רק 3.2GB במקום 4GB מה קורה פה ? 2. הבנצ' של וויסטה מדרג לי את המעבד ב 5, זה לא אמור להיות הרבה יותר גבוהה עברתי מ E6300 ל E6550 שזה עולם ולא עליתי בדירוג ? מעניין. למישהו יש הסברים או רעיונות ? דניאל

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  9. סיכמתי עם הבנאדם שאני אריץ על המחשב שלו תוכנת בנצ'מרק לזכרונות ראיתי בהורדות האתר תוכנה בשם MEMTEST או משהו כזה. האם היא הכי טובה או שיש משו יותר טוב? אני רק רוצה לראות ולוודא שהזכרונות לא ייהרסו מהר ושהם תקינים לחלוטין אז על איזה תוכנות אתם ממליצים לי?

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by dd7,

לוח של asrock crossfire sata2 core 2 duo של קונרו e6300 כמו שממליצים פה לאתר (פשוט אין אותו במלאי בחנות שאני נמצא).. או של גיגבייט אותו מפרט של האסרוק האם הוא שווה לוח טוב?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  11. הבנתי שב 22 לחודש אמורה להיות הורדה של מחירי מעבדים. מישהוא יכול לפרט על איזה מעבדים מדובר ? והאם אמורות להיות עוד הורדת מחירים צפויה מתישהוא? בעיקרון אני מתכנן לקנות AMD X2 .

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by Amitai,

ראיתי שאתם פה משבחים אותם מאד ועוד איזה חברה שאני לא זוכר את שמה. מה מייחד אותם נגיד מזכרונות של Kingstone?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  13. שלום לכולם . לא הייתי מעודכן די הרבה זמן בכל התחום של חומרה ובעקבות קנייה של sempron 2800+ AM2 ולוח אם msi k9ngm2 אני מגלה הרהורים שניים לגבי הקנייה . התחלתי לחפש כבר לוח אם אחר עם האפשרויות שאני צריך אבל עכשיו , בגלל שינויים מסויימים , אני צריך שזה יהיה המחשב הראשי (משחקים) ולא מחשב לעבודה בלבד . אז תהיתי אם יש מצב להכניס pentium d 805 + לוח אם איכותי שעונה על כל הדרישות שלי ב-1000 שקל פחות או יותר . הדרישות : תמיכה ב-SLI וב-DDR800 , צ'יספט איכותי ככל האפשר , בלי כרטיס מסך אונבורד , ושיהיה אוברקלוקר טוב ככל האפשר . אני יודע , אולי הרבה אבל אני בטוח שיש חייה כזו ואף זולה . מובן מאילו שמעבד הפנטיום פשוט דורש OC ואין לי בעייה to overclockit אם זה יתן לי תוספת ביצועים חביבה …

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by PandemicFan,

שלום! אני מתלבט לגבי 2 לוחות-אם למחשב חדש שאני קונה: intel i5-4690 כרטיס מסך GTX970 זכרון- 1x8GB corsair כוננן SSD+HDD איזה לוח אם יותר טוב לי מבחינת מחיר ואפשרויות לשדרוג בעתיד gigabyte h97-d3h או asus h97-plus תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  15. שלום לכולם עד עכשיו היה ברשותי AXP והמריחה הייתה פשוטה, וכרגע יש לי מעבד 64 ביט ורציתי לדעת מה השיטה למרוח עליו משחה טרמית בצורה בטובה ביותר ? כי הבנתי שצריך לשים את הסינק ולסובב אותו על המעבד ??? ועוד שאלה אחת שאוליי לא הכי קשורה םשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש... יש לי DFI LAN PARTY UT NFORCE 3... עכשיו יש שם המון המון המון !!! אפשרויות לשחק עם התיזמונים ( שלא כמו ה NF7 הקודם שלי ) 2.2.2.5 היצלחתי לשים, השאלה איזה מהאפשרויות הכוונה ל T ? ( כאילו T1 אתם יודעים ) תודה מראש. ;D

16. יש לי כיום Pentium 4 Dual Core במהירות 3.4 ג'יגה הרץ. אני רוצה להחליף אותו למעבד החדש Core 2 DUO. באיזה מהירות אני צריך של המעבד החדש כדי לקבל ביצועים שאינם נופלים מהביצועים של המעבד שלי? האם 3.4 ג'יגה הרץ או אני יכול להסתפק במהירות נמוכה יותר למשל 1.86, 2.4? בקיצור איך אני יודע לעשות הקבלה מבחינת ביצועים בין שני דורות המעבדים.

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  17. תמיד אומרים ששני הלוחות זהים רק שהאסוס טיפה עדיף ל - OC. האם הכוונה ל P5QL או לגרסא שיש בסוף E או pro ( P5QL - E, P5QL PRO ) ??

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  18. אני מחפש מעבד ולוח אם בעקבות סיום חייו של הלוח אם יש כרטיס מסך (nvidia 6600) התקציב בערך 500 ש"ח למעבד ולוח-אם השימושים הם רק לגלישה באינטרנט עבודה באופיס וכו' חשבתי על לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L שעולה בסביבות 260 ש"ח האם ישנם עוד המלצות ללוח אם? כמו כן איזה מעבד כדאי לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by bad-sector,

יש לי פנטיום 4 1.7GHZ, מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל כולם להוטים כל כך לעשות OC למעבד שלהם??? מה כל כך רע במהירות שלו? ולמה צריך להתאמץ ולהשקיע במאווררים ולסכן את אורך חיי המעבד בשביל לקבל תוצאות לא כל כך משמעותיות???

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  20. היי, אני מעוניין לשדרג את המעבד ולוח האם של המחשב שלי, הלוח אם שיש לי כרגע הוא הכי זול שהיה לפני כחצי שנה (כשנשרף לי הקודם) והנוכחי הוא ר. עם שני סטי.ים של זיכרון, ולפני כשנה קניתי 4 סטיקים (למטה) שעלו דיי הרבה ולכן אני מניח שעדיף לי להשאירם (תגידו לי אם אני טועה), אז הגעתי למס.נה שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אז איזה מעבד ולוח אם כדאי לי לקנות כך שגם יתאימו לזכרונות שלי כרגע, ובמידה ואני טועה בקשר לטיב הזכרונות הנוכחיים, מה כדאי לי לקנות במקומם? הת.ציב שלי הוא בערך 1000 שח, אך אני יכול לחרוג בעד 500 שח (עדיף שלא), במיוחד אם זה לזכרונות חדשים אם צריך. הצרכים שלי הם בעיקר הורדות, סרטים, תכנות אינטרנטי ושימוש משרדי, אך מידי פעם אני מפעיל איזה משחק (גם את החזקים ביותר), אולי ב…

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  21. יש הצעות? יש לי לוח DG33BU, ולמרות שהיה כתוב שתהליך עדכון הביוס עבר בהצלחה - המחשב לא עובר BOOT אחרי זה... הוא פשוט נשאר במסך שחור. הוא ביצע את כל השלבים של השדרוג, אבל במקום בסוף לעשות ריסטרט ולעלות למערכת הפעלה, הוא נדלק ומאז רק מסך שחור. כדי לשחזר ביוס, לפי אינטל, צריך לצרוב את הביוס שרוצים לשחזר אליו ל-CD או להעביר לדיסק און קי, להוריד על הלוח איזה ג'מפר ויתחיל תהליך שחזור בצורה אוטומטית. טוב - זה לא עובד לי. יכול להיות שאני מפספס משהו? המחשב פשוט לא עובר פוסט. יש אפשרות אחרת? למישהו יש נסיון ויודע מה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעוד כשבוע שבועיים ואני כנראה ייקנה את המחשב הזה: 2.6GHZ AMD X3 Phenom 2 710 4GB RAM HD4770 ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם. הצרכים שלי הם למשחקים,חשוב לי להדגיש שאני לא גיימר אבל אני רוצה לשחק במשחקים החדשים באיכות גבוהה וחלקה. אני צריך בעיקרן לוח אם דיי פשוט ואיכותי (לא עושה OC\CLI\CF או משהו בסגנון) אני מעדיףשיהיה לו 4 חרצים לזכרון RAM בשביל שיפור עתידי. אני חשבתי על שלושת לוחות האם האלה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7750 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8026 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7525 אם אתם יכולים לבחור לי בבקשה את לוח האם הכי טוב מבין אלה (או שיש לכם אחד אחר בתקציב) ואם אפשר גם להסביר למה ומה היתרונות\חסרונות שלו? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

המחשב בבית הוריי הלא צעירים החל לעשות אתחולים מחדש בתדירות הולכת וגדלה. הוא לקח את המחשב ל"מעבדת המחשבים שהוא מכיר", האם אבחנו את הבעיה כ"תקלה בלוח אם" והחליפו אותו בחדש. נתן לו קבלה רגילה של 420 ש"ח ללא שום פירוט על טיב העבודה. מה שנעשה נעשה, אני כרגע מנסה למזער נזקים, השוק הזה הוא כידוע ג'ונגל שלם ללא שום פיקוח, כל אחד היום הוא טכנאי מחשבים. האם אני יכול לדרוש ממנו חשבונית מפורטת העבודה שנעשתה ולא קבלה רגילה? לוח האם שהותקן הוא Manufacturer : ACER Product : EG31M Version : R01-B4 אני מניח שזה לוח אם מאוד ישן, אבל האם אני יכול לדרוש תעודת אחריות, manual ודיסק דרייברים? (האחרון אני מניח שלא ניתן בכוונה כדי להיות תלויים בהם). בחיפוש אגב לא ברור האם לוח האם הוא של ג'יגהבי…

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by מוקיון1,

אני קומנה מחשב חדש עכשיו לפי המפרט אני אמור לקבל לוח אם של GIGABYTE G31 אבל לפי מה שגליתי יש כמה סוגים תוכלו לומר לי מי הכי חדש ומי הכי ישן תודה GA-G31MX-S2 GA-G31M-S2L GA-G31-S3L GA-G31MF-S2 אני צריך לברר בחנות את הדגם הספצפי שאני יקבל תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by AboveBeyond,

שלום , הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק הפרטי ( אני איש IT אבל מתעסק יותר בשרתים וניהול) אם מישהו יכול לעשות לי סדר ולתת לי הסבר מה ההבדלים בין המעבדים שאני ארשום ואם באמת אני צריך אחד מהם core 2 duo core 2 quad i5 השימוש העיקרי שיהיה לי זה במיוחד אינטרנט ( הרבה טאבים פתוחים ) , סרטי HD , אולי משחק או 2 שירוצו עליו , וvmware מה כדאי לקנות היום ? מה הולך להיות בעתיד הקרוב שאולי כבר שווה להשקיע בi5 ? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים