עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BobCaT,

אני מתכנן להוסיף למחשב שלי עוד 256 mb , ואני לא יודע איזה חברה עדיפה הקינגסטון עולה 200 ש"ח יותר האם הוא שווה אותם? ואיזה חברה יותר טובה בכלליות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  2. אתמול ברוב טמטומי החלטתי לעדכן ביוס. כנראה שמשמתי ביוס לא נכון או שהביוס לא מתאים ללוח. הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב התאתחל, ואז כלום מסך ריק וצפצופים. הצפצופים, צפצוף בודד שחוזר על עצמו. האם יש דרך לצרוב מחדש ביוס מתאים? האם זה אפשרי לשים את השבב בלוח של גיגהבייט בעל ביוס כפול ולצרוב משמה שוב(והפעם אחד נכון?) תודה וזה באמת דחוף!

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by yossi051,

אנשים אני צריך עזרה מהירה ביותר... עד שהחלטתי ללכת לקנות את הלוח של ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD גיליתי שפנדה סגורים ליומיים.... וב KSP לא מוכרים את הדגם הזה אלה רק את ABIT NF7-S עכשיו מה שאני רוצה לדעת... איזה לוח יותר טוב? מה ההבדלים ביניהם..? והאם יש ללוח הזה ABIT NF7-S גירסה 2.0 כי הזונות האלה אומרים בקי אס פי... שהם לא אומרים איזה גירסה אתה מקבל עד שהלוח לא אצלך...ואתה כבר תבדוק.. תודה חולה עליכם יוסי

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  4. יש לי כיום Pentium 4 Dual Core במהירות 3.4 ג'יגה הרץ. אני רוצה להחליף אותו למעבד החדש Core 2 DUO. באיזה מהירות אני צריך של המעבד החדש כדי לקבל ביצועים שאינם נופלים מהביצועים של המעבד שלי? האם 3.4 ג'יגה הרץ או אני יכול להסתפק במהירות נמוכה יותר למשל 1.86, 2.4? בקיצור איך אני יודע לעשות הקבלה מבחינת ביצועים בין שני דורות המעבדים.

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by Ramboli,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte GA-P35-DS3L. מערכת ההפעלה WINDOWS 7 64BIT. אני צריך זיכורן בנפח 4GB, מהירות 1066MHZ. חשבתי על הדגם הזה: OCZ2B10664GK של חברת OCZ אךי הוא? האם הוא יתאים ללוח? תודה וחג שמח!!

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  6. יש לי הצעה לייבא מעבדים ולשווקם בארץ , מישהו יכול לעזור לי עם מחירים עדכניים בשוק בארץ בכדי שאוכל לדעת כמה אטרקטיבים המחירים שאני קונה הרעיון הוא לספק לעסקים גדולים ,כך שאניי צריך לדעת בכמה אותם עסקים קונים או מוכרים {בכמויות}. אשמח לשמוע חוות דעת , המלצות ,וכמובן מחירים

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

רכשתי לוח אם ביום ראשון MA770-UD3B הרכבתי הכל אבל המחשב סירב לעלות, ברגע ההדלקה נשמע צפצוף ארוך שמפסיק וחוזר על עצמו. הזזתי את הזכרונות לסלוטים אחרים והמחשב עלה בלי בעיות. סלוט DDR1 וDDR3 כרגע מאוכלסים ע"י הזכרונות שאצלי במפרט (בצד) אם אני מאכלס את אחד הסלוטים DDR2/DDR4 בסטיק, המחשב מסרב לעלות. ניסיתי סטיקים שונים של זכרונות, ולצערי המערך כרגע הוא ערוץ יחיד, אולי אם המקרה היה ששני סלוטים פגומים היו מאפשרים לי ערוץ כפול הייתי מוותר כי אני כרגע ברצף של מזל נאחס.. בכל מקרה - TMS הציעו לשלוח לי שליח של יום למחורת ואני צריך את המחשב עד לסופ"ש. אם יעלה בבדיקה כי הלוח תקין יחייבו אותי ב100 שקלים. האם באמת יש בעיה או שאפשר לבדוק את זה בלי לפרק את הלוח? רעיונות?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by -OmeR-,

כנסו לפה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_310&products_id=2717 למה לא כדאי לקנות את המעבד הזה במקום ה-3200 או ה-3000 של AMD הוא עולה ממש קצת יותר אבל זה בכל זאת XEON האם הוא יותר טוב? ולאיזה סוקט הוא? 478? תודה

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  9. מתי יצאו שני המעבדים בכותרת לשוק??????

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by Turbine,

רציתי לדעת אם אפשר לשים 2 סטיקים של KINGSTON 2.5 DDR 400 MHZ 512 MB שיתפקדו כדואל סה"כ 1 ג'יגה ועוד 2 סטיקים של כל אחד 256 גם 400MHZ DDR סה"כ 512 אין לי מושג של איזה חברה הם, ומה התזמונים... השאלה אם זה יפגע בביצועים ? או בכל דבר אחר? ואם בכלל זה אפשרי לשים אותם ככה?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  11. אני מחפש לוח אם + סטיק אחד של 512 איכותי מעבד כנראה הוא פנטיום D803 אני צריך לוח אם ושישאר כסף ל: מארז,ספק,צורב,דיסק קשיח. תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 933 צפיות
  12. עריכה: באמת שאני מצטער על ההקפצה, אני פשוט רגיל שזה מותר מפורומים אחרים.... (אל דאגה, אני לא גולש בשום פורום חומרה חוץ מHWZONE) אז בעצם ההתלבטות היא בין: DFI nF4 Ultra-Infinity Socket 939 ABIT KN8 Ultra Socket 939 מחיר אותו מחיר (לפחות מה שראיתי בNEWEGG) אז אני משער שגם בארץ המחירים שלהם שווים פחות או יותר... כאמור, לא מתוכנן OC אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר פחות או יותר אשמח לשמוע Tnx

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  13. דור ה-Core התשיעי יגיע לשוק הנייד, בתור תחליף לדגמי ה-Whiskey Lake שרק החלו להופיע בחנויות לכתבה

14. אני הולך לפתוח סרבר פרטי של WOW עכשיו אני ועוד כמה חברה רוצים מעבד חזק כדי שיחזיק אותו עכשיו השאלה האם לקחת את הE6600 או שאני צריך אחד מהמעבדי שרתים של הXeon או Opteron? והאם הביצועים שלהם הרבה יותר טובים מהE6600 כמובן בתקציב סביר של עד 500$ אולי קצת יותר.

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  15. זה הזיכרון: https://www.amazon.com/dp/B005T63BJM/ref=psdc_172500_t2_B0065HOT2W#customerReviews האופציה השנייה שלי הייתה זה, אבל הוא יקר ב-25% בערך אז הראשון יותר קורץ https://www.amazon.com/Kingston-HyperX-FURY-1600MHz-DDR3/dp/B00J8E92M6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1543786792&sr=8-3&keywords=HyperX%2BFURY%2B8GB%2BDDR3%2B1600Mhz&th=1 זה הלוח אם שלי (ישן, אני יודע) https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=532#specification כרגע יש לי 2X4GB ואני מגיע כל הזמן למקסימום (עובד עם הרבה טאבים של כרום במקביל) אז אני רוצה להחליף אחד מהם לRAM הנ"ל מה דעתכם? מחיר זול יחסית…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by kikkler,

המתחרים - Mushkin DDR-RAM 512MB 3500 Memory - 821 DDR CORSAIR CMX512-3500C2 512MB 434MHZ PC3500 - 850 GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory - 816 DDR GEIL 433Mhz 512Mb GOLDEN DRAGON - 915 המטרה היא בסופו של דבר אוברקלוק עצבני עוד משהו- יש משמעות לעובדה שהקורסאיר לא מצויין ב www.pch.co.il כ- XMS ? -עריכה- אוקי עזבו, מסתבר שבלמיר יש את ה XMS ואפילו במעט יותר זול דבר שני, הוספתי את הגולדן דראגון, אבל לצורך העיניין פיצלתי את הקיט לשניים (ז"א המחיר המקורי הוא 1830 בשביל שני סטיקים של 512)

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by Rafael2012,

שלום לכולם, אני מרכיב מפרט למחשב וחשבתי לקחת i5 בגרסת BOX (כלומר עם מאוורר מקורי) אבל אומרים לי שהקירור המקורי הוא גרוע ועדיף לקנות בנפרד לי אישית קצת נשמע מוזר שאינטל תתן קירור לא מספיק חזק או שאולי הוא נחשב רועש ולכן מסמנים אותו כגרוע? מה דעתכם? רפי

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by rosesr,

כי כתוב בחדשות שהוא משתמש בNFORCE2 אז זה אומר שהם אותו סוקט?

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by furyanaor,

לאיזה תוכנות מעבדי XEON אופטימלי עוברן? וואלה לא הצליחתי למצוא רשימה מסודרת או בינצ'מרק מייצג כנגד intel i7\i5.. מישהו פגש?

20. Started by nim901,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות הנ"ל של GB, הדגם המלא הוא GA-965P-DSXX ואיך ניתן לזהות בין הגרסאות השונות של הלוחות ? האם הם נחשבים ללוחות עם מוניטין טוב? נגד מי הם מתחרים? תודה

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  21. יצרנית השבבים חתכה במהירות שמועות לפיהן המותג שמיועד לסמל את הדגמים הביתיים המתקדמים מכולם עומד להיעלם לכתבה

22. Started by רז33,

שלום יש לי פנטיום 4 :2.66G לוח אם : GIGABYTE: GA-8VM800M-775 זכרון: DDR 512MB 400HZ לפי האתר של גיגבייט ניתן להרחיב זכרון עד 2GIGA האם כדאי ? האם זה ישפר את המהירת של המחשב ? האם ההחלפה היא פשוט לשים 2 זכרונות של 1GIGA מבלי צורך בהתקנה\תוכנה נוספת ? תודה

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  23. מה ההבדל בין ביוס לביוס היברידי {של גיגהבייט} לבין uefi אני יודע שהשניים האחרונים באו להחליף את הביוס הרגיל חוץ מהתמיכה בדיסקים מעל 2.2 גיגה מה ההבדל בין ביוס היברידי ל uefi ??? :jump: :jump:

24. Started by jungle-man,

אני בטוח שאם תסתכלו על המפרט מחשב שלי גיחוך קל יעלה על פניכם. "מה הוא מחזיק 670 עם מעבד עתיק כמו ה8400 שאמנם מומהר קלות אבל לא ברור לו שזה צוואר בקבוק עצבני?". אז מן הסתם זה ברור, התכנון היה לשלב את ה670 עם 3470 אולם מטעמים כלכליים זה עוד לא קרה ואולי גם לא יקרה בזמן הקרוב. מה שכן ניתן לעשות כרגע זה להחליף את ה8400 בQ6600. והשאלה כאן האם בסופו של יום יורגש הבדל משמעותי בביצועים. הטרחה מבחינת ה6600 היא רק לאסוף ולהביא אותו הביתה ולהתקין במחשב, אין עלות כלשהיא. תודה

25. Started by הדוד משה,

אז יחד עם כרטיס המסך שהשגתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538793.0) הגיעו אלי גם צמד זכרונות DDR2: 1. הראשון, סטיק של 2GB של STAREX (?) וצ'יפים של qimonda. הסטיק בתצורת PC6400U-5550 (כך כתוב). להבנתי זה 800Mhz. 2. השני, סטיק וצ'יפים של TEAM (?), של 1GB. הסטיק הוא 667 Mhz. נשאלת השאלה: מה עדיף לי, שאני כרגע עם 2X512MB ו-333Mhz ( :-\ ): להתקין את שני הסטיקים ולקבל 3 ג'יגה אבל במהירות 667, או סטיק אחד של 2GB אבל במהירות של 800Mhz? עריכה: סילחו לי על הבורות, אבל אם הbus speed של המעבד שלי הוא 200Mhz, כמה זה משפיע? (בתקווה שלא הרבה...)

דיונים חדשים בפורומים