עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yalkobi,

אני מעונין לקנות מחשב חדש גלישה בעיקר מה יהיה עדיף מעבד חזק כדוגמת I5 או לרדת במעבד I3 ובהפרש לקנות כונן SSD

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by Neo810,

שאלה עבור חבר. I5 3470 או I5 4570? לוח מבוסס B75 או B85 בהתאמה והבדל של כ200-250 ש"ח בעלויות. האם מעבד הHaswell שווה את התוספת? האם יורגש הבדל בכלל ואם כן, מתי? תודה :-)

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by אSף,

המפרט שלי רשום בצד. יש לי אפשרות לקנות מחבר את המעבד הנ"ל, עקב שידרוג שלו. הוא ייתן לי אותו ב200 ש"ח. השאלה- האם שווה לי להשקיע את הסכום? אני אראה שיפור כלשהו? זה ישפר את ביצועי המערכת במשחקים? במבחנים של 3DMARK המערכת מקבלת כ 3500 ,פירוט של התוצאות יש כאן : http://3dmark.com/3dm11/3839296 אז - כדאי?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by xDa,

אני לפני רכישה של לוח חדש ומעבד, בהתלבטות קשה מאוד. האם להתספק בלוחות התמוכים ב DDR4, או לחלופין לקחת לוח יקר יותר עם DDR5? אני יודע ש DDR5 כרגע לא להיט בביצועים לעומת ה - 4. ( לא נופל יותר מדי) וגם ה- 5 נורא יקרים וגם כרגע לא הכי איכותיים.. אולי בגלל המחסור בסיליקון.. לכן השאלה אם כדאי כבר להשקיע ולא להגביל את עצמי לעתיד של DDR5 או להסתפק ב - 4? תודה מראש

5. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי לוח Asus p6t ורציתי לדעת אם אני יוכל לשים סטיקים של 8 gb על הלוח שלי כי בזמנו שבדקתי אז אמרו לי שאפשר לשים רק סטיקים של 1 gb או gb 2 או 3gb ואני רוצה עכשיו להוציא את מה שיש לי כרגע(1x3) ולשים שתי סטיקים של 8gb תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין להחליף את זיכרונות ה-RAM של המחשב הנייד שלי בזיכרונות בנפח כולל של 16GB ובעלי מהירות גבוהה יותר. הדגם של המחשב הנייד הינו Lenovo ThinkPad T550 אני מעוניין בזיכרונות בעלי מהירות גישה גבוהה ואמינות טובה. אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. Started by fshay31,

למחשב שלי נשרף הלוח אם השאלה היא כזאת האם ניתן למצוא לוח אם תואם (מציין כי המחשב בן כמעט 3.5 שנים ) מעבד :INTEL CORE I5-4460 3.2Ghz RAM:KVR KINGSTON 4GB DDR3 1600MHz שני יח' לגבי מארז וכו נראה לי פחות רלוונטי אבל יש צורך אציין בתגובות תודה לעוזרים 😉

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  8. מצטער אם השאלה חוזרת על עצמה, פשוט לא מצאתי בחיפוש...

• 15 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by jhracham,

שלום לכולם. מה שקורה הוא כזה יש לי לוח P965-S3 של גיגהבייט אבל REV 1 וזיכרונות 667 גנריים לא משהו מיוחד השאלה היא בעקבות הביקורות על E4300 האם כדאי לי לקנות אותו או מעבד E6420-E6320? מבחינת קירור אני מניח שאני אשים קירור סטנדרטי ולא משהו מיוחד אבל הבנתי שאפשר להגיע למהירות טובה גם ככה עם ה E4300 ושאלה נוספת שאומרים שהעלו E4300 ל 3Ghz זה אומר שכל Core הוא על 3 גיגה? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  10. וכמובן שיהיה לו S VIDEO

• 18 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by 6600GT,

לפורום שלום , יש לי התלבטות קשה , קניתי לוח חדש של גיגה בייט לוח מפואר דגם 8I945GMH-RH(קניתי כבר לפני חודשיים) קניתי גם אחד גיגה זכרון מהירות 667 , הארד דיסק sata 2 200 גיגה, הבעיה שנשארתי עם המעבד הישן שלי אינטל פנטיום 4 3.0(תומך hyper - theading), אני לא מרוצה ממנו ואני יודע שהוא ישן , התפנה לי תקציב קטן של 650 שקל ואני רוצה לקנות מעבד שיחזיק לי משחקים וריבוי ישומיים במהירות ויעמוד בכבידות גדולה יותר. אני רוצה לקנות Pentium D 820 Intel לינק : http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=384 השאלה שלי האם שווה לי לקנות את המעבד הזה ואם כן כמה הוא יותר טוב מהמעבד שלי כרגע (הלוח שלי תומך אך ורק בפנטיום 4 ופנטיום d) כמה ההבדל גדול במשחקים אם בכלל... תודה...

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  12. הוא מתומחר בסביבות ה-1000 שקל... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599 נקווה שיגיעו עוד לוחות בקרוב...

• 16 תגובות
    • 876 צפיות
  13. תראו, יש איזה סיפור מסובך שאני עובר עם איזה טכנאי שדי עשה לי בלגן במחשב... עכשיו... היה לי לוח אם עם Socket A... אז לסיכום, אני רוצה לשדרג לוח אם ומעבד... יש לי תקציב של 1400 שקל לשניהם... עכשיו עוד דבר, לטכנאי הזה יש מלאי קצת מוגבל... אז מה שאני בעצם מבקש זה שתייעצו לי בנוגע לאיזה לוח אם ואיזה מעבד כדאי לרכוש במחיר הזה (1400... אפשר לחרוג טיפה באיזה 100)... שצריכים להיות במלאי של כל טכנאי ממוצע... תודה רבה מראש! בן =)

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  14. אני עומד לרכוש מחשב ממש בקרוב בעיקר למשחקים הכי כבדים שיש, צפיה בסרי HD ועיבוד תמונות בתוכנות גרפיקה שונות. הגעתי למסקנה שעדיף לרכוש איתו את הויסטה 64 ביט (אני מקווה שה- 64 ביט היא בחירה טובה ושלא יהיו לי תקלות...). האם 4GB של זכרון ישפר משמעותית את הביצועים לעומת 2GB? אין לי בעיה להוסיף את ההבדל במחיר גם אם ההבדל בביצועים יהיה קטן מההבדל במחיר, השאלה עד כמה השיפור יהיה משמעותי אם בכלל?

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by cyberX,

אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים כבדים, לפחות לאיזה 3-4 שנים, רזולוציה בינונית, תקציב למעבד עד 1300 בלי הקירור, מתוכנן OC אבל ממש לא הרבה... אין לי בעיה לחכות ל-Q9XXX אני מתלבט בין Q6600 , E8400, Q9450 מה הכי משתלם מבחינת ביצועים / מחיר, זאת השאלה העיקרית

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  16. הבנתי שב 22 לחודש אמורה להיות הורדה של מחירי מעבדים. מישהוא יכול לפרט על איזה מעבדים מדובר ? והאם אמורות להיות עוד הורדת מחירים צפויה מתישהוא? בעיקרון אני מתכנן לקנות AMD X2 .

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  17. שלום, קניתי מחשב חדש, לוח האם Gygabyte G41M-ES2L. רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כרטיס הטלוויזיה מהמחשב הישן למחשב החדש מבלי שייגרם נזק. אין לי מושג מה הדגם של הכרטיס הזה (לא מצוין על הכרטיס עצמו). חשוב לי לדעת שאם אני מרכיב אותו לא ייגרם שום נזק ללוח אם או לשאר המחשב. אני לא בטוח אפילו שהכרטיס עובד, אני רוצה לבדוק את זה. אני רוצה להתקין אותו כי אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה דרך המחשב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by moshe212,

איזה לוח אם תומך ב ddr3 והאם יותר טוב לוח אם p5e delux עדיף מלוח שתומך ב ddr3

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by stingeR-,

שלום, יש לי את המפרט הבא : AMD Sempron 2800+ @ 2.56GHZ ששווה ערך בביצועים לAMD ATHLON 3800+ לפחות... Gigabyte K8NS Samsung DDR400 1GB Gigabyte GeForce FX5500 256MB האם המפרט הבא בשילוב מתאם DVI לHDMI יהיה מסוגל להתמודד עם סרטי HD 720P? ואם כן? האם גם 1080P אפשרי? ואם לא - מה הכי זקוק כאן לשדרוג.. האמתי שכרגע נבדק 720P על המפרט רק עם כרטיס 7600GT והכל נראה סבבה... רק שה7600GT עובר למחשב אחר ולכאן אני מעביר FX5500... דרך אגב לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא מכיוון שבפורום אודיו וקולנוע ביתי אני לא חושב שמבינים כלכך בעוצמה של מחשבים ועיקר הכוח לעיבוד של סרטי HD במיוחד במפרט הנ"ל נופל על המעבד.. ככה שנראה לי שזה הכי מתאים. אם לא - מנהלים, נא להעביר...

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by FireFlash,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם מעבד Core I 5 750 2.6 MHZ כאשר הביוס עולה הוא מזהה שמותקן מעבד Core I 5 760 2.8 MHZ במאפייני WINDOWS 7 ובתוכנת CPUZ הוא מופיע Core I 5 750 2.6 MHZ מה דעתכם? איך זה יכול להיות? משהו נתקל בבעיה דומה? תוכלו לעיין מפרט המחשב שלי ליד האייקון

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  21. אהלן המחשב מזהה רק 960 מתוך 1024 מתוך הזיכרון. בתוכנת הניטור siw רואים שהמקסימום של הזיכרון הוא 1024 בתוכנת aida רואים 960 מה יכולה להיות הבעייה? האם צריך לפרמט? תודה

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by vacuuuum,

זה נכון שמעבדי amd לא יתמכו ב dual channel אם שתי הזכרונות הם עם צ'יפים שונים? ומה ההבדל בביצועים בין SC ל DC במעבדי AMD החדשים? ואיך אני בודק איזה צ'יפ יש בזיכרון שלי?

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by yuvalfr,

איזה עדיף? EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Abit KV8 Pro Via K8T800 Pro 754 ישמש למחשב AMD Athlon 64 3000. כרגע אני ללא שאיפות לאוברקלוק, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה מסוגל לזה אם אני ארצה בעתיד.

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by Shortboarder,

אני צריך לעדכן את הביוס של המחשב שלי...אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה טוב. אז ככה זה הלוח שלי. GA-7VR עם ציפסט של VIA הביוס שלי זה F1 הורדתי את העידכון של הביוס ל F4 איך אני מעדכן??? דרך התוכנה שבאה עם הקובץ??? או שעם האופציה שנקראת Q-Flash מזה בכלל???

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by MoSQuiTo,

אפשר עדין להשיג זיכרון RDRAM איפשהו???

• 9 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.