עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yshekel,

קיצר יש לי עכשיו 2 ג'יגה ראם ויש לי כמה שאלות על תוספת ראם ואם זה כדאי בכלל. אז ככה: 1. יש לי כרגע 2GB RAM של G.SKILL DDR2 800MHZ דגם NT בשני סטיקים. אם אני לא אוכל להשיג עוד שני סטקים זהים, זה משנה אם זה דגם אחר של G.SKILL שגם יהיה 800MHZ? ז'תומרת אין בעיה של תאימות אם זה לא אותו דגם? ואם זה חברה אחרת? שלא יהיה לי מסכים כחולים ובעיות בגלל זה 2. יש לי כרגע CL5. אם אני משיג דגם אחר שהוא CL4 זה לא יעשה בעיות שזה עובד ביחד? 3. אין בעיה עם 4 סטיקים בOC למעבד כל עוד הזכרונות לא בOC נכון? 4.משנה אם אני שם עוד סטיק של שני ג'יגה במקום עוד שניים של ג'יגה כל אחד? מבחינת DC אולי? 5. יש טעם בכלל לשדרג ל4 ג'יגה ראם? זה יתן לי תוספת ביצועים במשחקים? המחשב יעלה/יעבוד מהר יותר? משהו? אני…

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by EagleX2,

שלום... כאשר קניתי את המעבד הנ"ל (לפני כמה שעות ) אמרו לי שמגיעה איתו מישחה טרמית להפתעתי הרבה הגיעה פד טרמי... רציתי שתמליצו לי על משחה טובה והאם כדאי לי להשתמש במדריך באתר?

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  3. שלום, אני טס לארה"ב באפריל ורוצה לקנות שם כמה חלקים (כן אני לוקח את הסיכון של החוסר באחריות). אני מחפש לוח X58 טוב במחיר טוב. בגדול אני איש של ג'יגהבייט כבר כמה שנים טובות אבל אני רואה שהלוחות X58 של eVGA או XFX שנותנים כמעט את כל מה שנותנים הלוחות ה"גבוהים" של ג'יגהבייט ואסוס והלוח של MSI שקיבל פה באתר ביקורת מצוינת, במחיר של יותר מ50 דולר פחות. האם שווה לקחת אחד משני אילו, או להשקיע יותר באחת משתי החברות המובילות בשוק? תודה לעוזרים.

4. Started by procaine,

[h=1]Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box[/h] זה מעבד טוב ?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by Roi Tal,

היי, אני רוצה לקנות זכרון חדש למחשב,2GB לא מספיק לי ,ואני לא בטוח איזה זכרון יתאים ללוח האם.(כרגע עם זכרון patriot 667Mhz 2GB DDR3) זהו הזיכרון שאני רוצה לקנות: http://ksp.co.il/?uin=14962 ובדקתי את הלוח האם שלי וזה מתאים לצ'יפ סט (במפרט רשום H6x ולי יש צ'יפ סט H61 אך אני מאמין שזה עובד לכל x) וגם לסוקט(1155) וגם זאת המהירות המקסימלית של לוח האם שלי לזכרנות (1333 Mhz) ד"א לוח האם שלי: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3917#ov אבל בפירוט הזכרונות שמותאמים ללוח האם אני לא מוצא את המודל הספציפי הנ"ל (F3-1333C9D-8GAO). ואני גם לא מוצא את הזיכרון הנוכחי שלי בפרוט. אז יכול להיות שהזכרון הנ"ל מתאים ללוח (מכיוון שהוא עונה על כל הפרמטרים)? או שאני חייב ללכת לפי…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by rotman,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה? האם יש משהו מקביל שעדיף? בהנחה שבכל מקרה , אני הולך להוסיף עוד 60 ש"ח בשביל בקר IEEE 1394 כי אני חייב FW עריכה : אני לא עושה OC , שכחתי לציין את זה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  7. וכמובן שיהיה לו S VIDEO

• 18 תגובות
    • 969 צפיות
  8. שלום, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד intel e8400 לוח אם gigabyte ga-ep45-ud3lr זכרונות dominator cm2x2048-8500c5d כ. מסך xfx radeon 4850 מאז שהתקנתי את הקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ bsod שונים, מבדיקת קבצי הdump עולה שחלקם נובעים מהדרייבר של הכ.מסך, חלקם משגיאות זיכרון שונות. עידכנתי את הדרייבר של כ.המסך, ואכן התקלות פחתו במידה מסוימת. הרצתי memtest86+ ב2 קונפיגורציות, single ו dual, הנה התוצאות: Dual Channel Single Channel מה ניתן ללמוד ממהmemtest? האם ניתן לקבל אינד' איזה חלק תקול?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by anri,

איזה לוח אני צריך לקנות של AMD ? אני קונה מעבד A64 3000 זיכרון 512X2 וכרטיס מסך X800 XT אני צריך לוח אם טוב מאוד כדי שינצל את הכרטיס , איזה לוח לקנות ?(AMD)

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  10. אז עכשיו זה דופק לי את כל העסק הסיפור הזה.כל החישובים שעשיתי לגבי מחשב חדש ותקציבים(פתחתי כמה ת'רדים בנושא בפורום מפרטי מחשב) ועכשיו אני צריך לחכות עד פברואר רק כדי להתחיל לחשב מחדש .צריך לשכוח גם מהאפשרות שיהיו ירידת מחירים כי אינטל לא תתקן את התקלה אלא תוציא כבר את הצ'יפסט החדש.ואם זה הכיוון שלה אז אין על מה לדבר אלא רק עד אפריל! כל הלוחות של 67 תקולים? למה אין רשימה מסודרת של הלוחות הפגומים(כל הוונדורים הכריזו כבר על Recall) עריכה:לא שמתי לב שיש נעוץ בנושא,טעות שלי(אחרי משמרת לילה)אני אעביר את זה לשם

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by zeevfl,

התכוונתי לקנות מחשב עם מעבד AMD ליבה כפולה 3800*2 .בעקבות ירידת מחירי המעבדים ,המחיר צפוי לרדת ב100 ש"ח בערך. האם כדאי לקנות במקומו 2*4000 (באותו מחיר) או לקבל את ההנחה.

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  12. בתכנת Intel ID utility מופיע כך: מישהו יכול להסביר לי מה זה כל הקטע של ה-Proceesor classification? ומה זה Packaging?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by mulderfox,

שיהיה יציב, יתמוך בפיצ'רים חדשים, ובדורון 1200 שלי. והכי חשוב, שיעבוד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (כרטיס PCI מבוסס וורטקס 2). ניסיתי את הA7V של אסוס והתאכזבתי קשות, כי הוא חולק סלוטים של PCI, מה שממש לא מקובל על הכרטיס.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  14. שלום.. כבר הזמנתי את רכיבי המחשב אבל אני מתלבט אם לשנות את לוח האם. מה שהוזמן במפרט זה P8H61-M LE/USB3 http://www.asus.com/Motherboards/Int...P8H61M_LEUSB3/ אבל אני מתלבט אם להחליף ל GA-H61M-D2H-USB3 (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4004#ov . מה אומרים מה יותר טוב? שניהם usb3 בגיגבייט יש 4 מקומות לזיכרון, באסוס רק 2 . בגיגבייט יש גם hdmi באסוס לא. אני חייב עזרה ממקצוענים. בבקשה אם אפשר עד הבוקר כי אני חושש שהלוח אם שהזמנתי כבר יגיע ואז יעשו לי בעיות. מעבד : i5 DDR : 4gb ddr3 מחיר : 350-400 ש"ח שימושים : מוסיקה ,סרטי full hd אינטרנט וכו' מארז: coolermaster elite 334 black

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by phantomII,

ברשותי כעת מעבד XP1800 ולוח ASUS A7V333. אני בונה מחשב שני לבית ורציתי לדעת איזה מעבד להביא במקום האם להביא XP1800 או מעבד 2500 או 2600 BARTON האם יהיה הבדל משמעותי בביצועי המחשב ? המעבד החדש יורכב על הלוח של האסוס. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  16. ביממה האחרונה התפרסמה פירצת אבטחה חדשה במעבדי אינטל בשם BranchScope. אין לי לממש חשק לתרגם את עיקרי הדברים אז הנה ללינק שמסביר פחות או יותר במה מדובר http://www.guru3d.com/news-story/intel-processors-vulnerable-to-new-branchscope-attack.html באינטל כבר הודיעו שההתקפה דומה לפרצות הקודמות שהתגלו ושהפאצ'ים הבאים יסתמו גם את הפירצה הזאת.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by X-BLADE,

אני מתכנן לקנות את המעבד Q6600 ויש לי את הלוח gigabyte 965p-ds3. אני רוצה לעשות למעבד הנ"ל OC עד לכ3.0-3.2GHZ ביצבות מלאה. כסף אין הרבה=\ [גג גג גג 400 שקל ורק אם זה ממש ממש יצדיק את המחיר] ושיהיו של חברה אמינה. עדיפות לskypc\foxpc. תודה מראש לעוזרים =] עריכה מצאתי את הזכרונות הללו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=850 התזמונים מעולים חברה דיי טובה האם זה מצדיק מחיר של 50 שקל יותר מהשאר?

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by yaron@,

האם ללוח אם ASUS P5KPL-CM יש חיבור PCI EX 2.0 מכייון שאני רוצה לשים עליו כרטיס 9600 GT ? תודה, ירון.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by ttwow,

קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  20. בוקר טוב לכולם קיבלתי זיכרונות ממחשב שלא בשימוש 2 סלוטים של 1GB כרגע יש לי Q6600 ארבע ליבות זיכרון 2 סלוטים של 1GB כרטיס מסך TI5600 אם אני זוכר נכון 1GB זיכרון אני חייב להגיד שאין לי נסיון כלל בעבודה מול 4GB - כל החיים עבדתי עם 2GB עבודה עיקרית עם מחשב אינטרנט אופיס ומשחקים אני לא מתכנת או עובד עם גרפיקה אפשר הסבר פשוט לפני שאני מגבה מפרמט ומתקין 64 ביט איך תראה עבודה עם 4GB זיכרון תודה רבה

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by asili,

היה לי לוח של EPOX 8KHA+ לפני כמה ימים הלוח הלך לי עכשיו אני צריך לחשוב על לוח אחר שיהייה טוב ויציב ובמחיר סביר אז אני פתוח להמלצות שלכם ד.א תסתכלו בחתימה שלי לקבלת פרטי המערכת שלי

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  22. Started by ipp,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן שצריך להחזיק עוד כשנה בגלל תוכנות שמותקנות בו. לוח האם הקיים דגם: GA-7VTXE והוא גמר את הקרירה. האם יש למישהו רעיון היכן ניתן להשיג כזה היום? או לחלופין, איזה לוח אם יכול להוות תחליף ויאפשר להמשיך לעבוד עם המחשב בלא להזדקק להתקנות מחדש של התוכנות הקיימות. תודה מראש אילן

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by אורתוגונלי,

חיפשתי בפורום וקראתי קצת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק תזמונים של זכרון, האם זו המהירות שבה הוא עובד ? האם זה מספר הפעולות שהוא עושה בכל עליית שעון ? מה זה בדיוק, ומה משמעות המספרים בצורת 2-3-4-5-6 (למשל) ? אגב, זה משהו שנקבע אצל היצרן, או זה משהו שאני יכול לשלוט בו ?

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  24. 1. Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL5 מחיר : 210 ש"ח 2. זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL5וG.Skill מחיר : 198 ש"ח 3. Kingston DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מחיר : 172 ש"ח. ישודכו ללוח אם הזה : Asus P5QL-E המעבד יהיה או E7200 או E8400 יתכן גם OC בעתיד. תודה

25. Started by demonshlomo,

ב3DMARK 2001 וגם 2003 אומרים יל שי לי שתי מעבדים????WTF??? למה....מה הולך פה?

• 11 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים