עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Team2,

אלו מעבדים צפויים לצאת בחודש מרץ אפריל 2003, אם יש כבר תכנון מוכן.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי שתי שאלות דיי בסיסיות, לפני שאני בכלל בוחר איזה לוח אם (+מעבד+כרטיס מסך..) אני הולך לקנות, או אם פשוט לקנות מחשב חדש השאלות הן - האם בהחלפת לוח אם+מעבד, אצטרך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה? והשאלה השניה היא האם מארז סטנדרטי יתאים? אני רואה היום לוחות עם 6 חיבורי SATA ונניח, בתוך המארז אני לא רואה מקום ל6 כוננים (ואני אחד שאכן ישמח להעמיס כוננים) (לכן אני גם מאמין שהתשובה לשאלה השניה דיי ברורה וצריך להחליף מארז, אבל בכל זאת אשמח לשמוע קצת רעיונות ותשובות) תודה רבה אדם.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by A.Z.P,

היי לעוזרים, יש לי לוח אם שכבר עשה את שלו כנראה ומעבד שלא ממש סוחב בימינו יותר מדי ( GA-M61SME-S2L+ATHLON 4200 2.21 GHZ) והגיע הזמן לדעתי להשתדרג. מבחינת השימוש גיימינג קל, גלישה באינטרנט, יוטיוב וסרטים. עד 650 ש"ח, אם יש סיבה משמעותית ללוח/מעבד שייתן לי הרבה יותר ניתן לחרוג מעט. תודה רבה מראש, זאב.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  4. Started by LalA09,

אהלן , מתכנן בקרוב לקנות מחשב חדש . לכן , רציתי לקבל חוות דעת על שילוב של מעבד + לוח M , שאני צפוי לקנות . השילוב : מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E האם יש לכם הצעות לשינוי ? במקומות רבים , וגם אצלכם במפרטים המומלצים , הכנסתם שילוב של מעבד + לוח M של ASUS , שעולה בסביבות 290 ש"ח . הכולל תמיכה בזיכרונות DDR3 / AM3 . עכשיו , שאלה נוספת שרציתי לשאול היא מה ההבדלים בין לוחות האם ( ASUS , וה GB שהבאתי ) ? והאם ההפרש במחיר מצדיק את קניית הלוח של חברת GB ? תודה רבה על העזרה .

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by Croovit,

המעבד שכרגע ברשותי Phenom II 955 מתחיל להתיישן ואני לא מחפש להחליף פלטפורמה יש איזשהו תקווה ל STEAMROLLER לתושבת AM3+ במשך השנה?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  6. כמה הדלפות שונות מעידות על כך שניידים עם מעבדי H חדשים בהספק מוגדל מבית AMD נמצאים ממש מעבר לפינה - כמו ניידים עם מעבדי U חסכוניים חדשיםלכתבה

7. מחפש לוח אם חדש שיתאים לדברים הבאים 1.LGA1156 2.תמיכה בSLI וCF 3.הדבר הכי חשוב שיהיה מיועד לOC 4.אני צריך שיהיה לו תמיכה ב: SATA II 6GB USB3 זה בקטנה אבל אני צריך 5.זה חשוב אני צריך יהיה לו חיבורי SATA מהירים תומכי RAID0 לפחות 4 חשבתי על שתי אפשרויות: Asus Rapage III Formula Vs GigaByte GA-P55-UD5 שאני לא יודע איך הוא בOC והשאלה האחרונה מה הקטע מבחינת זה שלUD6 יש 6 חיבורים והוא רק דואל צ'אנל 800-1000

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by bennash,

קראתי פה שיש דבר כזה רציתי לשאול כמה שאלות: האם זה אפשרי במחשב* שלי? ואם כן אז מה המהירות המקסימלית שאני יכול לשים זיכרונות במחשב*? אם חבל שקניתי את הזיכרונות** האלה? אם יש שיפור בביצועים? מה הCL שאהיה לי ואם כן אהיה לי CL גבוהה יותר ממיקודם אז זה יהיה יותר טוב ברמת הביצועים בהתחשב גם במהירות עצמה MHz? *מחשב: **זיכרונות: G.SKILL F3-1066CL9D-16BXL לוח: GIGABYTE GA-P55-UD3DL-TPM (UD= Ultra Durable)

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by who_Cares,

צפויות אילו שהן ירידות מחירים בקרוב? (בעקבות תקופת ה"חגים" בארה"ב). או שעדיף לקנות וזה?

10. Started by bora8,

שלום לכם: יש לי במחשב זיכרון של 2GBx2 שלG.SKIL ואני מעוניין להוסיף עוד זיכרון של 2GBx2 איזה זיכרון הכי מתאים להוסיף לזכרונות שיש לי , והאם כדאי להוסיף רק 2GBx2 או 4GBx2 , או בכלל להחליף גם את הזיכרון שיש לי עכשיו ? המחשב מיועד למשחקים כמו: call of duty ghosts , battlefield 4 וכו' הזיכרון שיש לי עכשיו הוא :G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH DDR3-1600 PC3-12800 2048MBx2 DUAL CHANNEL CL7-7-7-24 1.65V הלוח אם שיש לי הוא : ASUS P7P55D EVO P55 SOCKET LGA1156 INTEL I5 תודה

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by thegodx,

אנשים איך אני יכול לבדוק כמה FSB המעבד שלי 3000A64 אני יודע שהוא 1600 אבל אני רוצה לראות שרשום ועוד משהו איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסך שלי יש לי רדיון 9800 פרו אבל בשום מקום לא רשון כמה ביט הוא טענו לי בבקשה..גם בשום תוכנה אני לא רואה את הנתונים האלה. ???

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by shirNoshe,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e8600.html האם המעבד הזה הוא "שירת הברבור" של סדרת ה-CORE 2 DUO? או שאינטל הולכת להפתיע באיזה E8900.. :lol:

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by yonatan.mendelson,

לגוגל יש טאבלט יוקרתי חדש משלה, שמריץ מערכת Chrome OS בהתבסס על שבבי אינטל - וידרוש מכם תשלום בנפרד עבור כיסוי-מקלדת ועבור עט מגע תואם לכתבה

14. Started by r1plet,

שלום, המטרה הכללית היא בסה"כ לא להיות מוגבל ע"י המעבד בCALL OF DUTY: BLACK OPS עם הGTX460 שלי ברז' 1680*1050. כרגע לוח האם שיש לי קיבל קריזה חומרתית ויציאות הUSB עושות בעיות מדי פעם, בקיצור - לוח האם מוחלף בכל מצב. הייתי רוצה להגיע ל3.9-4.2GHZ עם הE5200 שלי וMUGEN II שארכוש בין כה וכה כי ב185ש"ח השקט והביצועים של הקרור קורצים לי מעבר לכל אופציה אחרת הנגישה לי. האם אוכל להסתפק בG41/G31 של GIGABYTE, לדוגמא, כדי להגיע לתדר הרצוי? כאמור 320*12.5=4GHZ, ועד כמה שידוע לי לוחות G31/G41 בד"כ מגיעים לסביבות 320-340FSB ללא יותר מדי בעיה, רייט?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  15. טוב השאלה בכותרת. איזה AGP אפשר להכניס לו,הצלחתי להכניס בחריץ שלו את הMX 2 GEFORCE,אבל השאלה אם הוא יעבוד. איפה מחברים את הCPU_FAN. כמה זיכרון מקסימום אפשר לשים לו? עד איזה מעבד הוא תומך? תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  16. http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/default.asp http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/images/amd1280.gif http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/images/intel1280.gif ולסיכום Biased or not, beta or no, theres a lot to like about the latest patch for Quake 4, whether you have an Athlon 64 X2 or a dual-core/Hyper-Threaded Intel chip. The two architectures each pick up phenomenal performance gains. Naturally, youll see the biggest difference at resolutions where youre not bottlenecked by a graphics card. With our Radeon X1800 XT, the sweet spot seemed to be 1280x1024 on both platforms. Even 16…

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  17. ההכרזה הרשמית של אינטל אודות מעבדי ה-Skylake-X האימתניים כבר כאן, ומצליחה להפתיע אותנו לחיוב לכתבה

18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

סמפרון 64 ביט 3100+ בעל ליבת ואניאס מקוצצת קאש ל-256K או אטלון 2800+ 64 מבוסס NC סך הכל זה ככה סמפרון בעל ליבת פלרמו משהו כזה מבוסס על ליבת ואניאס זאת אומרת אם SSE3 ובעל 0.09 מיקרון אבל רק אם 256K L2 אבל אוברקלוק בן זונה!! או 2800+ 64 NC בעל הליבה הישנה לא אוברקלוק כזה גדול אבל תאמת קניתי לחבר שלי אחד כזה אם לוח של גיגהבייט עשיתי אוברקלוק והוא רץ לו במהירות 2.45 גיגה הרץ 24/7 כמובןאני רוצה לוח טוב DFI

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  19. מתלבט לגבי בחירת זיכרונות Kingston/DDR3/1333 ללוח X58A-UD3R: לקנות 3 סטיקים של 2GB יוצא הרבה יותר זול מKit של 6GB, האם שווה כאן לחסוך או עדיף ללכת על Kit? האם יכול להיווצר מצב בו 3 סטיקים לא יעבדו בTriple Channel? האם יש בכלל הבדל בין זיכרונות שבאים בKti לבין אלה שנמכרים בנפרד?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by singera,

כשאני מחבר HD לרייד כשהו מכוון בתצורת ATA בזמן האחרון המחשב לא עולה הוא עולה אך ורק מהIDE הרגיל והצורב או הDVD מחוברים לRAID וגם אז עושים לפעמים בעיות הבעיה היא שאני נוסע לזיגזג הבעיה עם ה HD נעלמת ומופיע בעיה עם SYS COMMNDER שיש וירוס וכשאני שם HD אחר אצלו אין בעיה ואצלי (בבית) יש בעיה האם זה יכול להיות עוד משהו פרט מהלוח???

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by kobibo,

כאשר ניסיתי להעלות את מהירות המעבד ,גם ע"י שינוי ג'מפרים בלוח וגם ע"י הגדרות בביוס ,לא ניתן היה לבצע זאת ומהירות המעבד נשארה נעולה על אותה מהירות נוכחית ( P3-866 לוח של Asus CUV4X-C ) למרות שעיינתי בחוברת שהגיעה יחד עם הלוח ,לא מצאתי איך ניתן לשחרר את הנעילה אם בכלל ניתן ? אודה לעזרה .

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by johny,

מה פירוש הביטוי PC3200 (או כל מספר אחר) שרשום על זכרונות?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by INFERNO,

שיהיה סוקט 478 צ'יפסט לא ממש משנה לי און בורד סאונד והכי חשוב FireWire וכמעט שחכתי תקציב של 700 ש"ח

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  24. עכשיו זה רשמי - אינטל משיקה מעבד במהדורה מוגבלת לחגיגות 40 שנה לאחד המוצרים הכי מפורסמים מהעבר שלה לכתבה

25. 1. Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL5 מחיר : 210 ש"ח 2. זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL5וG.Skill מחיר : 198 ש"ח 3. Kingston DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מחיר : 172 ש"ח. ישודכו ללוח אם הזה : Asus P5QL-E המעבד יהיה או E7200 או E8400 יתכן גם OC בעתיד. תודה

דיונים חדשים בפורומים