מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
SLi כבר לא ייחודי לצ'יפסטים של nVidia אינטל תשיק בפברואר 2006 (הערכה) את הצ'יפסט הבא - 975X הוא יתמוך ב Dual Graphics של SLI וגם של CrossFire Tom's Hardware Guide טוענים שהוא יהיה מוכן כבר למעבדי Presler - ארכיטקטורה של 65 נ"מ ודיגום D900 הכותב גם מציין שה CrossFire אמור לצאת באמצע ספטמבר מקור
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת עם המעבד שלי 32 BIT או 64 BIT,לא כתוב לי במפרט של המחשב שלי. מישהו יכול להביא תוכנה או שיטה איך לדעת זאת?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם הורדת המחירים האחרונה של AMD על מעבדים, http://hwzone.co.il/archive/1131819586/77286/ כבר מגולמת במחירים בארץ?
-
- 16 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, תגידו יש הבדל כלשהו בין הלוח: DFI nF4-DAGF 939 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3427 לבין: DFI NF4 ULTRA INFINITY http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3996 מבחינת: 1. יכולת הOC 2. ביצועים בכללי? 3. יש דרך לבדוק איזה לוח יש לי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
זה מזיק למחשב ? לסוללה ? ובאופן כללי, האם כדאי / לא כדאי ?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לעזור לחבר לקנות את שלושת החלקים. הוא מעוניין בI5 או I3 זכרון 4G DDR 3 של חברה מוכרת,אין צורך בOC לוח אם חייב שיהיה כרטיס מסך מובנה כי אין לו כרטיס מסך... אני מודע לזה שאולי AMD יהיה יותר משתלם אבל הוא רוצה רק אינטל.. אם אפשר בבקשה מפרט אחד של I3 ואחד I5 מהחנות של KSP או RSM תקציב אין בדיוק,אבל הכוונה שהזכרון יהיה 4G רגיל שעולה בסביבות ה200-250 ש"ח לוח אם שיהיה לו כרטיס מסך מובנה והשאר פחות חשוב מעבד I3 החלק בסידרה של הSANDY BRIDGE ואותו דבר לגבי הI5 תודה.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מה שיש לי עכשיו: PATRIOT PVT36G1600LLK Viper I 6GB 3X2GB) DDR3 TRI Channel 1600Mhz) CL8 על לוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R INTEL X58 ואני מעוניין לשדרג אותו, בוא נאמר ל16GB עם כל הTri-Channel לא הבנתי איך אני משדרג באופן יעיל בלי לאבד מהירות או סטיק... אשמח מאד לעזרה, יונתן
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן תוהה עד כמה המעבד שלי (i5 2500k) מעקב את כרטיס המסך שלי (GTX 970) בביצועים במשחקי מחשב.. כמובן שאין יחידת מידה לצוואר בקבוק אבל אשמח לקבל הצעות למעבדים שימצו את הכרטיס מסך שלי בצורה הטובה ביותר זאת על מנת לצמצם את גודל הצוואר בקבוק ככל האפשר *השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים, BF4 ,GTA V ,FALLOUT 4 ועוד משחקים בנויי גרפיקה משובחת (אני כבר ישווה את המעבדים שהבאתם למעבד שלי כדי לדעת כמה אני מאחור) (אם יש איזה מושג שלא השתמשתי בו נכון אשמח אם תתקנו אותי, אני לא הכי מבין בעולם החומרה) תודה מראש, אלדור
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
סיפור יפה עם שיעור מאחוריו: I blew up a CPU while benchmarking... FAIL https://www.youtube.com/watch?v=ys24AJh42xA
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
https://www.pugetsystems.com/labs/articles/V-Ray-CPU-Comparison-Skylake-X-vs-Threadripper-1018/
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם ניתן לנצל את מלוא יכולות המהירות של SAMSUNG 990PRO PCIE4 על גבי לוח PCIE3? הלוח הוא: ROG RAMPAGE VI EXTREME ללוח יש חריץ M.2 PCIe 3.0 x4 להתקנת NVME - בחריץ היעודי הנ"ל ה-990PRO מוגבל למהירות הPCIE3 שהיא 1GBs X 4 = MAX 4GBs. על הלוח קיים סלוט נוסף פנוי: PCIe 3.0 x16 Safe Slot (CPU) אשר תאורטית תומך בקצב העברה של 16GBs. האם באמצעות שימוש בכרטיס הרחבה: ASUS Hyper M.2 x16 Gen 4 Card (PCIe 4.0/3.0), יהיה ניתן לבטל את הצוואר הבקבוק? הרי ה990 יחובר לחריץ M.2 PCIE4 שנמצא על כרטיס ההרחבה והכרטיס ההרחבה עצמו יחובר לסלוט PCIE X16 כך שהSSD יוכל להשתשמש ב8 נתיבים (X8) של הPCIE3 על מנת להשיג קצב העברה של 8GBs. מידע לגבי הלוח: …
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
- 3 followers
-
-
אולי עוד 256 זיכרון שאני יכול להשיג ב-300 ש"ח ועוד משהו נחמד ב-150??? או שאולי עוד 384 זיכרון ואז יהיה לי 640 מגה של DDR 2700 נחמדים...
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.8 עשיתי oc ל2.4 וזה נראה לי הרבה מאוד לפעמים שקזזה ושירים והרבה משחקים פתוחים אז המחשב פשוט קורס יש לוח אם של asus p4533-e תנו לי בבקשה קישור לתוכנה
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היום אני ארכיב את המחשב, והלוח אם שלי(ASUS P4P800 865PE CHIPEST) תומך בDUAL DDR. יש לי שתי ציפים של זכרון DDR, שניהם 256MEGA. איך בפועל אני מנצל את הDUAL DDR כך שזה יעבוד כמה שיותר טוב. תודה מראש. ;D
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אתמול אינטל דיווחה על השקה רשמית של הפלטפורמה היוקרתית לגיימרים שלהם - SCULLTRAIL. ההשקה כללה השקת לוח האם בעל שני סוקטים LGA771 התומכים במעבדים QX9775 ואת המעבדים עצמם. המעבדים בעלי 12 מגה זכרון מטמון כל אחד מהם ועובדים על תדר 3.2 גיגה-הרץ. מחיר של המעבד שכזה לפרטיה מעל 1000 יחידות הינו 1499 $. לוח האם יתמוך גם בCROSSFIRE וגם בSLI, בעל האפיק של עד 1600 מגה-הרץ, תומך בSATA II כ. רשת גיגה-ביט, עד 8 מגה SSR2 - 800. מחיר של הלוח ל1000 יחידות ינוע סביב 650$ התמונות של המפלצת : [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי מספר שאלות ביחס לקונפיגורציה החדשה שלי: מפרט: לוח: Gigabyte GA-G33-DS33R מעבד: E6550 זיכרון: 4GB Crosair 667mhz כ. מסך: ATI X1600XT כ. קשיח: samsung 320GB 16mb , WD SE 250GB 16MB וכו... 1. ויסטה מזהה לי רק 3.2GB במקום 4GB מה קורה פה ? 2. הבנצ' של וויסטה מדרג לי את המעבד ב 5, זה לא אמור להיות הרבה יותר גבוהה עברתי מ E6300 ל E6550 שזה עולם ולא עליתי בדירוג ? מעניין. למישהו יש הסברים או רעיונות ? דניאל
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יהיה זמין הסטיפינג החדש G0 של ה Q6600 בחנויות בבקשה ? אם כן תגידו איזה חנות בבקשה תודה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כבר 2GB זכרון במהירות 667 ורציתי לשדרג ל-4GB על מנת לעבור לויסטה. האם כדאי לחליף את הזכרונות שיש לי כרגע ולקנות 4GB 800mhz או להוסיף 2GB 667mhz? כמה משמעותי יהיה השיפור? אני לא מתכנן שום OC.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אילו לוחות אם (יותר נכון - chipsets) מתאימים ל E8400? ואם כבר אז מה מומלץ עבור שרת אינטרנט ביתי/מחשב מולטימדיה?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז לפני שאני קונה מחשב התלבטות אחרונה(אני מקווה) אני רוצה לקנות את הQ6600 הוא עולה בסביבות ה1450. אבא(שממן לי חצי מהמחשב) שלי טוען שזה בזבוז כסף ואפשר להסתדר טוב עם E6750 שעולה כ1020 ש"ח בלי להרגיש בהבדל. אז ככה. מצד אחד נראה לי אבא שלי צודק כי אינטל ממשיכה לפתח מעבדים עם 2 ליבות ז"א ש4 ליבות זה קצת מיותר. ועם OC אפשר לעלות את המעבד ל3 ג'יגהרץ. ושנה הבאה אני הולך לצבא כך שיכול להיות שהמחשב ישמש אותי רק בסופ"שים, החל משנה הבאה. מצד שני עוד שנה שנתיים לא יהיו מעבדי 2 ליבות חדשים, וכל המשחקים יתמכו ב4 ליבות גם מע' ויסטה, והמחשב שלי לא יתמוך בצורה טובה ב כל במחשקים החדשים. ואני פוחד שהFPS במשחקים כבדים ירדו ולא יהיה כיף לשחק. במשחקים כבדים אני ירגיש הבדל בFPS ? זה מה שהכי חשו…
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא P35C-DS3R האם אני יכול לשים כרטיס מסך של SLI ?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם מעבד בעל 266FSB (כמו ה- AXP) יכול לעבוד רק עם זיכרון בעל מהירות של 266MHz? ומה הקשר פה ל- system bus שעל לוח האם? קצת התבלבלתי ביחסי העבודה בין החלקים :-\ (מזמן לא התעסקתי עם זה). תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תשמעו אחים שלי. יש לי כרגע במחשב זיכרון של A-DATA 512 רגיל ( לא VT ) קניתי תזיכרון הזה לפני 4 חודשים ב KSP כי לא היה את ה VT . וכרגע יש עליו OC ל 230 מגה הרץ (מקור 200 מגה הרץ) תמונה: עכשיו אם אני מוסיף תזיכרון הזה ישר למחשב DDR 512Mb 400MHz AData /VT? אז מה יקרה לOC בדיוק ? כי אמור לדעתי להיות תיזמונים אחרים לזיכרונות של ה VT האלו...וזה בא גם עם 200 מגה הרץ רגיל ולי יש כרגע 230... אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות אני מחכה לתשובה כי אני ממש רוצה ליקנות את זה מחר, תודה.
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בעל יציאת DVI מחשב מבוסס על מעבד הפנטיום M בעל עיצוב חיצוני דומה ל mac mini של apple. המארז עשוי מאלומיניום, מכיל מאוורר אחד בלבד שמופעל עלפי כמות החום שנוצרת, ייצא לשוק בחודש 9. הערה: בתור מחשב לשימוש כללי/משרדי אני חושב שזה מוצר מצוין, בעל יכולת להיות מוצר להיט אם המחיר יהיה סביר. מקור: http://www.silentpcreview.com/ עוד תמונות של החמודי הזה שמכונה "פנדורה": מקור: http://www.wired.com/news/technology/0,1282,67664,00.html?tw=rss.TEK [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
טוב יש לי התלבטות בין שני זכרונות אבל בתאכלס מה שאני רוצה שהם יעבדו ללא בעיה באוברקלוק........ יש את הזכרון הזה של PDP http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PDP256M400C25&affiliate=zap ויש את זה של A-DATA........איזה מהם יתן לי יותר ביצועים? ועוד שאלה חשובה....כדאי לי ליקנות סטיק אחד של 512 או 2 של 256 כי יש לי דאוול......זה יפגע לי משמעותית בביצועים אם אני יקנה רק סטיק אחד? יש לי רק 250 שקל לא יותר.......אני יכול לגייס עוד 50 אבל ממש לא יותר מזה.....
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-