עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה אני קניתי את המחשב לפני בערך 5 חודשים, ואני רוצה לשדרג את הלוח שלי מ Gigabyte Z68x-UD3H-B3 ללוח Z77 מתקדם עם תושבות PCIE 3 וכו... המערכת שלי היא i5 2500k + Corsair H80, GTX 680, 8 Gigs G.Skill Ripjaws CL7, Corsair AX850. ככל הנראה בעתיד אני אוסיף עוד 680 אחד לאוסף. ההתלבטות היא בין הלוח Asus Sabertooth Z77 לבין ה Deluxe. אני ממש אהבתי את המראה של ה Sabertooth וכמובן גם בגלל הסיבה שיש לו 5 שנים אחריות אני יותר נוטה לכיוונו... אם בטווח מחירים האלה(1300 - 1500) אתם ממליצים לי גם על לוחות אחרים אני אשמח לשמוע, אני רוצה לשדרג ללוח HIGH-END של ממש. כמו כן לא נראה לי שבעתיד אעשה 4 WAY SLI, אני מאמין ש 2 WAY SLI יהיה אפילו מעל ומעבר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by pazer005,

עשיתי השוואה בין כל מעבדי 64 ביט שקיימים בארץ. ההשוואה נעשתה בחילוק של מגה הרץ של הליבה במחירו הנמוך ביותר בישראל לפי אתר ZAP. ברור שזה לא משקף כלום כי יש מספר מעבדים לדוגמה במהירות 2600 אבל חלקם עם זיכרון מטמון יותר או פחות וכו'. אבל זה דיי נותן דוגמה כלפי ביצועים/מהירות. ניתן לשים לב שם למספרים הנמוכים שאומרים כמה בכל מעבד שווה כל מגה הרץ אחד. כפי שאמרתי, אומנם זו לא השוואה הכי נכונה אך מעניינת. http://rapidshare.de/files/18272572/______.xls.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Inertia,

דבר ראשון שלום לכולם, אני כאן בתור צופה כבר המון זמן אבל אף פעם לא יצא לי לכתוב בפורומים... בכל מקרה יש לי לוח אם של Asus שאין לי מושג מה השם שלו מכל מה שכתוב אז אני פשוט אכתוב את כל מה שאני יודע P4T Socket 423 p4 motherboard Intel 850 Chipset E864 (כמו שאמתי, אין לי מושג זה אומר, אז אם תוכלו להגיד לי מה מפה קריטי ומה לא משנה אני אשמח...) 1)יש לי כרגע 256 MB זיכרון RDram והשאלה העיקרית שלי היא האם הלוח שלי תומך בזכרונות DDR ואם כן, באילו מהירויות? הבעיה היא שהגעתי למצב שהזיכרון לא מספיק לי, אבל ראיתי שלהחליף אותו בדי.די.אר יהיה פשוט זול יותר מאשר להוסיף עוד אר.די :-\ 2)בחוברת של הלוח אם כתוב : "SIS 305 based AGP cards will cause permanent damage" על איזה כרטיסים מדובר שם…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם זוהי הודעה ראשונה בפורום - ברוכים הנמצאים :-) לענייננו: יש לי מחשב בן 4 שנים עם 1 גיגה זכרון ב-2 סטיקים של 512 מצ"ב מפרט מלא מ-CPUZ אני מעוניין להוסיף עוד גיגה זכרון. לא הכי מבין בזה ולא רוצה לעשות טעות - איזה זכרון אני צריך לקנות ע"מ שיתאים ללוח אם שלי ושלא יהיו בעיות..? תודה מראש, יוסי [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הגיע לידי סמפרון 3100. כבר יותר משנה הסמפרונים מיוצרים ב0.9 מיקרון , והסמפרונים מהחודשים האחרונים גם תומכים ב64ביט (ליבת פלרמו 0.9 E6). הסמפרון היחיד שהיה מיוצר ב0.13 הוא ה3100 עם ליבת פאריס שכמובן לא תמך ב64 ביט , לא בSSE3 , ויוצר ב2004. הגיע לידי מאחד היבואנים (שכרגע לא אנקוב בשמו) בארץ מעבד 3100. כמובן לפי ההזמנה הוא צריך היה להיות 64 ביט (מה שאומר פלרמו E6) וחשכו עיני : המעבד היה פאריס 0.13 מיקרון - ליבה מיושנת לכל הדעות שלא מתאימה להמכר בשנת 2006 , ויותר מיזה - לפי CPUZ 1.31 הוא גם תומך ב64 ביט. והשבוע שלו על גבי המעבד עצמו הוא 21 של 2005. עוד יותר מוזר. לא ברור לי מה זה המעבד המפוקפק והעלוב הזה ומה בדיוק הולך פה. לא מצאתי שום איזכור למעבד הזה בכל רשימת מעבדים של AM…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Inzagi,

מה דעתכם על הלוח הנ"ל? מה ההבדלים בין הערכות G35 לP35?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by someone,

איזה לוח עדיף? הרבה יותר אנשים ממליצים על הEPOX אז אני חושב שאני יילך עליו... אבל מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ohadedwi,

שלום רב! הייתי שמח לקבל הכרעה בנושא מסויים. קניתי מחשב לפני 3 חודשים, שמכיל מעבד Q6600 8M וכרטיס מסך 8800GT G92 512M חבר שלי קונה מחשב שהמעבד שלו הוא E8500 וכרטיס מסך 8600GT איזה מחשב יהיה יותר מהיר? או יותר טוב? ומה ההבדל בין ה Q ל E תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום רציתי לדעת אם אני יכול להתקין על המחשב שלי 3 סטיקים של זיכרון?? אם זה אפשרי אני כנראה רוצה לשים 3 סטיקים של 512 אני לא יודע אם צריך אבל אני יציין את המפרט שאני הולך לקנות.. amd 64 3000+ epox kda3j leadtec 6800 compucase 6a19 (משהו כזה) נראה לי אלה הפרטים הרלוונטים.. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sonic,

הי יש לי את הלוח הזה עכשיו מה שמוזר זה שבביוס מוגדר FASTWRITE על ENABLED אבל שאני מריץ תוכנה כמו SANDRA\AIDA32 היא רושמת שזה על DISABLE בדקתי על הלוח של אחי והוא מראה לו את זה על ENABLE איך פותרים את זה? אני עובד עם הביוס F11

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. עוד אנחנו מחכים ל-K10 ב-65 ננו, וכבר AMD עושה שרירים לאינטל! 45 ננו נכנס לייצור. http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zh_en&url=http%3A%2F%2Fwww.hardspell.com%2Fdoc%2Fhardware%2F37138.html [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Athlon-WINGS,

אהלן ח'ברה ממצב? אז זאת הבעייה שלי: יש לי שני DIMM בלוח אם. בכל אחד מהם יש כרטיס 128MB של חברה Viking 266MHz. קניתי השבוע זכרון 512MB Winbond PC2700, אז ככה שאם יש לי שני DIMM, אז אני אוכל להשים רק: 512 + 128. הבעייה שאם אני שם את זה ככה, זה מזהה לי שיש לי רק 512. אני הולך ל AIDA32, רשום לי שם גם 512, ובפירוט על הזכרונות רשום שב-DIMM הראשון יש 512MB, ובשני יש 128. אז זאת אומרת שהוא מזהה את ה128, אבל ממתי 512+128 = 512 ? בכל זאת, אם אני לוחץ קצת על הזכרון, כי כנראה החיבור לא ממש מוצלח בינו לבין הסלוט, ומדליק את המחשב - יש ציפצופים ושום דבר לא עולה. אם אני משאיר רק את ה128 - פועל אם אני משאיר רק את ה512 - פועל. יכול להיות שזה בגלל שהם שתי חברות שונות? וזה עושה קונפליקט? תוד…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מעבד ולוח אם שיהיו מיועדים לאוברקלוק (אני מקווה להגיע ל3.2 בערך... לא הרבה יותר). חשבתי לקנות את הGigabyte P31 DS3L ביחד עם איזה E6600/E6750 משומש או E4500. מה הכי כדאי לדעתכם? ועוד דבר אחד- האם הFreezer 7 pro טוב מספיק בשביל להביא מעבד לתדר הזה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by drBozo,

שלום, ברשותי לוח-אם של אסוס P5GC-MX/1333 עם זיכרון DDR2 400MHz. הלוח-אם תומך ב-FSB של 1000MHz. ברצוני להחליף מעבד (ל-Core 2 Duo משהו) והשאלה שלי היא האם לקנות מעבד עם מהירות FSB של 1000MHz כמהירות הלוח-אם, או 800MHz כמהירות הזיכרון? האם יש חשיבות לדבר? כמו כן, איזה מעבד מומלץ? (הלוח-אם תומך ב-Core 2 Duo מ-E4300 ועד E8600). תודה מראש לכל העונים (וכן, אני יודע, אלו דברים עתיקים, אבל זה מה יש).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bd,

משחקים קידוד סרטים יצרית עריכה מוזיקה עבודה בפוטו שופ המחשב יתחלק לעבודה שווה בשווה בנושאים אלו הוא לא יהיה מיועד למשחקים רק וכשיזדמן לקודד ולעבוד בפוטו שופ.. לכן הבחירה של המעבד מבלבלת אותי מאוד..לעתיד אני מתכוון לעבוד על פוטו שופ הרבה וגם יצרת מוזיקה.. ומשחקים בין השאר .. אז מה לקחת בתקציב של עד 1000-1300 שקל פלוס מינוס..? AMD64 3000 או P 2.8C 3C מה ההבדלים אם אני יקודד 10 סרטים רצוף במעבד AMD64 3000 לבין P 2.8C 3C מה ההבדלים שאני יראה... חום מהירות יציבות?.. אפשר לדעת.. ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by -Tal-,

היי, אני אשמח לקבל חו״ד על הלוח אם GA-H67N-USB3-B3 GIGABYTE האם יש לו מספיק כרטיסי הרחבה, איזה יציאות גרפיות יש לו? חשוב לי שיהיה vga dvi hdmi עדיף גם שיהיה usb 3 תודה! שבת שלום

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by jean-paul,

מישהו אולי יודע אילו זכרונות אני יכול לקנות ללוח אם זה של אסוס,איזו מהירות שעון של ddr האם אני תפוס רק אם מהירות של 266 או יכול גם יותר מזה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by tom123,

לחבר שלי יש מעבד 2.4 עכשיו הלכתי לבדוק אם זה 800 MHZ (fsb( וכתוב שם 1.7 GHZ!!! יש לו זכרונות RDRAM אני כמעט בטוח שזה בגלל זה תוכלו להסביר לי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gggilad13,

ראיתי לוח אם חדש שהגיע לנ*ע*ה מחשבים: K8N Neo4-F NFORCE4 הלוח הוא לוח תקציבי שכנראה נועד להתחרות בלוח המקביל של GIGABYTE... מה אתם אמורים? כדאי? מה עדיף בינו לבין הלוח של GIGABYTE? עריכה: שכחתי להביא לינק... :-\ (תורידו את הכוכביות) http://www.*noacomp*.co.il/product.asp?productid=3097

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by arimaor,

שלום, אבקש עזרה בבחירת מעבד בין השניים הבאים מה יותר מומלץ וטוב: INTEL DUAL CORE E6500 או Intel Core 2 Duo E7500 ??? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי לפני חודש את מחשב עם P8P67 . RSM הציע לי לשדרג ללוח EXTREME 4 ב-30 שקל (ללא הרכבה). שווה ? ההבדלים בין הלוחות הוא שבלוח השני (EXTREME4) יש אפשרות SLI או CF .. וב-P8P67 אין. אני גם מקבל כמו מן דבר כזה לקדימה של המחשב של שני כניסות USB3. נ.ב.- אני יכל לשדרג לאיזה לוח שאני רוצה, אני רק משלם את ההפרש בניהם. ואני לא רוצה לשלם יותר מ-200 שקל על שדרוג, אז אם יש לכם משהו להציע, אז סבבה D:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהי רוצה לנסות הלחליף את ה 7VRXP שלי ב MSI KT3 Ultra-ARU ראיתי שיש בו בולל אותם פ'יצרים ולא אמורה להיות לו בעיה עם הכרטיס מסך שלי מחירו בולל כמו של הלוח שלי ולא תהיה בעיה להחליפו!! השאלה האם זה שווה? http://www.viahardware.com/kt3ultra_1.shtm

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. כיצד החברה של לוח האם /מעבד יכולה לדעת אם בוצע אוברקלוק בלוח/מעבד? אני מתכוון לאחריות כמובן של החברות......במידה ויש איזו שהיא תקלה בלוח החברה מחוייבת ע"פ החוק (במידה והיא נותנת אחריות למוצר) לתקן או אפילו להחליף את הלוח \מעבד..........אך כיצד היא יכולה בדיוק לדעת אם אכן בוצע במוצר מסויים אוברקלוק? עוד משהו,יש חברות של זכרונות אשר ידועים בעולם טובים ומצויינים לאוברקלוק כגון OCZ וגם מפרסמות את עצמן כחברות מובילות באוברקלוק אך כשזה מגיע לאחריות החברה לא מוכנה להחליף את הזכרון אם בוצע בו אוברקלוק.......זה פארדוקס אחד גדול....מישהו מוכן להסביר לי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mahatef,

Intel Pentium D 805 AMD Athlon 64 3000 754-pin בפורום מפרטים הרכיבו לי מפרט שכולל את המעבד הראשון של אינטל, למשחקים. התכוונתי להזמין בעוד זמן קצר את המחשב מזיגזג/פנדה, אבל נתקלתי בביקורת הזאת, שקובעת שהמעבד השני של AMD חזק יותר משל אינטל במשחקים! שני המעבדים באותו טווח המחירים, אם כך למה המליצו לי על המעבד של אינטל במקום של AMD אם של AMD עוקף בביצועים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tot5,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב שיש בו את המעבד הנ"ל: [table][tr][td]מעבד [/t]Intel ® Core I5- 2467M[table][tr][td]מהירות המעבד [/t]1.6Ghz הבנתי שמדובר במעבד מוחלש מהסדרה של ה-I5. לשימושים רגילים של: מעבדי תמלילים, אינטרנט, סרטי HD ואולי קצת משחקים, האם המעבד הזה מספיק טוב או שעליי לקחת אחד שהוא לא מוחלש? תודה![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים