עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dlazard,

הציעו לי מפרט שכולל: לוח אם D945PSNLK- SANDUSKY Intel מעבד Intel® Core2 Duo 2.4GHZ 4MB 1066MHZ E6600 זיכרון (KINGSTON DDR II 1G 533 ( x2 האם הלוח אם תומך במעבד? אני שואל כי מקריאה באתר של אינטל קיבלתי את הרושם שזה לא נכון, אבל אני לא מבין בזה ואשמך אם אנשי המקצוע יעזרו לי באישור או בשלילת ההרכב הזה. Your help is appreciated , כמו שאומרים.... דניאל

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by avivboker,

האם הלוח אם הזה GA-8I965PDS3 זה זה בלי ה8 בהתחלה? GA-965P-DS3 REV3.3

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by nizans,

מתכוון לקנות לוח אם חדש ואני מתלבט בין P7P55D של ASUS וGA-P55A-UD3 של GIGABYTE ללוח יתחבר 285GTX ומעבד I5 760 אני מתכננן לעשות OC בינוני מה ההבדלים בין הלוחות ואיזה יותר טוב ל OC? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קניתי מחשב חדש, מעבד Q9300 ולוח אם אסוס P5E, משום מה בביוס המעבד מזוהה וגם בוינדוס XP אבל כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מראה שגיאה ואומר לעדכן ביוס בישביל שמעבד יביא תוצאות מלאות, מישהו נתקל בכזה דבר? אני חייב לעשות UPDATE?

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  5. האם הוא משתמשעותי במשחקים....התקנות...קידודי וידאו(אני יודע שפה עדיף אינטל אבל אני מקודד רק פעם בשבועעים ככה) וכו... ואני מתכוון גם לעתיד...

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. שלום רב, ברצוני להחליף (לא להוסיף) את הזכרונות שיש לי במחשב מ 512 ל 1 ג'יגה. הלוח אם הוא p4vm800 וממה שהבנתי הוא תומך רק במהירות 400MHZ. אילו זכרונות יהיו טובים מבחינת תיזמון ומבחינת חברה אמינה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by Gill2,

אני קונה מחשב חדש למשחקים: Amd athlon 64 bit 3500 +Venice 2000 Mhz Sapphir ATi Radeon X800XL 256 MB Westren Digital 160 GB sata 8 mb 7200 מזאת אומרת SATA II בדיסק הקשיח והאם כדאי לי? איזה לוח אם מומלץ מהבאים:? (אני לא עומד לעשות OC) MSI-K8N NEO 4 Platinum Nf4 ultra DFI Lanparty UT NF4 ultra-d Albatron K8NF 4 ultra ד"א המפרט המלא: Nec 3540 OCZ X2 512 MB 400 MHZ DDR CL 2.5 ThermalTake soprano VB1000SWS silver window Thermaltake TT 420 WATT APD 2 fan DVD TOshiba X16 X48 Ligitech cordless desktop EX 100 Creative inspire 2500 sub 2.1 29 RMS איך זה למשחקים?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  8. השימושים שלי במחשב הם משחקים, סרטי HD וקצת עריכה. יש לי מחשב כרגע, ואני לא צריך מחשב דחוף, השאלה היא האם שווה לי לחכות שיצא הI5, או שזה לא יתן לי משהו משמעותי? אם לא, איזה מרובע ליבות יתן לי את התמורה למחיר הכי גדולה וגם יתאים לי (אם אפשר הצעה גם מאינטל וגם מAMD) עוד שאלה: למה המעבדים של AMD נחשבים פחות טובים, ואם זה נכון שהם עובדים טוב ביחד עם כרטיס של NVIDIA? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yair71,

ברשותי לוח GIGABYTE 8SQ800ULTRA איזה דריברים ללוח יש לעדכן אני עידכנתי את הביוס

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  10. Started by za-david,

יש חשיבות לסוג המשחה הטרמית שאני משתמש בה ואם כן אז מה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום ,קניתי לוח msi k8n neo2 platinum amd 64 3000+ VENIC 1G זכרון, מופיע לי שהמעבד שלי הוא 1.8 , זה תקין ? איך יש מעבדים אותו דגם עם 2GH . והאם אני יכול לשנות את המהירות של המעבד ?

12. Started by lidor_abo,

זכרון AU`SPIS DDR-2 512 MB 533MHZ יש לו צ'יפ? זה ממש חשוב לי תנו דעה

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  13. Started by Ido.G,

היי, יש לי כמה שאלות: א. למה לא מוכרים את ה P4 EE בארץ? האם אין תכנון להביא אותו? והמחיר- כמה הוא אמור לעלות?

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by moshe_ha,

טוב אז ככה... אני יודע שיש עכשיו את הטכנולוגיה החדשה שהמעבדים באים עם 2 ליבות במקום אחת! עכשיו נניח יש מעבד כפול ליבה 3800+... האם הווא מתפקד בעבודה שוטפת טוב יותר או פחות טוב מ-3800+ חד ליבתיי! אותו דבר במשחקים... כי הרי זה מעבד שבנוי בשתי לבות של 2.0 והרי כל חת עובדת לחוד...

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by ronen320,

שלום רב לכל באי הפורום יש לי בקשה קטנה ברשותכם ? האם ידוע למשהו מהיכן ניתן להשיג לוח אם כזה >>> אפשרי גם משומש וגם מחברה אחרת אך מאותו דגם ? המספר הסידורי של הנייד -10341-MS דגם-LG NAPA FS-2A3DE לוח אם מסוג SATA DDR2 לפטופ 15.4" LG אודה לכם מאוד על תרומתכם שבת שלום יום טוב

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by dvirf1,

אני רוצה לקנות מחשב שמבוסס על מעבד Amd 64 3000+ למטרות משחקים בעיקר ולא למודינג 1. טוב אז דבר ראשון ראיתי באחד הנושאים פה שאי אפשר לשים 2 זכרונות של DDR שלוח אם שתומך במעבד amd 64 (ככה לפחות הבנתי) אבל בלוח אם הזה: Asus A7N8X-E Deluxe nForce2 U400 Motherboard (Dual DDR, 5.1 D-Sound, SATA RAID,1394,G-LAN,WiFi,USB 2) כתוב שהוא כן תומך ב2 זכרונות נפרדים בכל מקרה, מה עדיף? אחד של 1024 או שניים של 512? 2. מה לדעתכם עדיף - pentium 4 או amd64? ועוד פעם: בלי להתחשב במודינג - אני לא מתכוון+יודע לעשות

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by avivboker,

איזה לוח הכי טוב מבין 5 הלוחות האלו GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX GIGABYTE GA-P35-DS3P (P35) - ATX GA-P35-DS3R rev. 1.0 GA-P35-DS4 rev. 1.x [ ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX ולמה אתם חושבים שהוא הכי טוב כולם בערך אותו מחיר

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  18. המערכת שלי תהיה בנויה על intel e6750

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  19. הלוח שלי הוא Asus A8N SLI Deluxe השתמשת במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan כדי לאלתר מאוורר ואני לא יודע לאן לחבר את זה בלוח אם. הנה תמונה של הלוח אם שלי: http://www.asus.com/999/images/products/375/375_l.jpg אם מישהו יוכל לסמן לי או להסביר לי לאן אני צריך לחבר את זה אני מאוד יודה לו. אלעד

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by shdor,

מה אתם אומרים על הלוח INTEL BADAXE 975X- BLKD975XBXLKR אני לא יודע על כמה אינטל טובים בלוחות אם...אז באתי לשאול אותכם פה...מקווה שתעזור (:

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. כותרת

22. Started by DaMn18,

אני מתכנן לקנות מחשב SFF חדש בחודש הקרוב ומעוניין ב 2X512MB DDR400. השאלה שלי - למה אנשים ממליצים על זכרונות של CORSAIR , GeIL , וכו' ... מה ההבדל בינם לבין זכרונות רגילים של SAMSUNG או KINGSTON , והאם ההבדל מורגש ושווה את תוספת המחיר המשמעותית ? (בהנחה שאני לא מתכוון לעשות OC בכלל...)

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. מחפש תוכנה מעולה ונוחה לניהול זיכרון

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by WillieT,

הלוח הזה : http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=278 השאלה היא האם ניתן לחבר לו HD SATA רגיל או רק HD של SATA II? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  25. צריך עזרה איפה בביוס יש העלאת תיזמונים לזיכרונות ? מקווה שזה המקום המתאים

• 3 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.