מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום ! יש לי 2 שאלות ואשמח אם תוכלו לענות עליהם ! 1-האם 2 מעבדים בלוח אם DUAL PROCESSOR ,צריכים להיות זהים, או שניתן להתקין 2 מעבדים ששונים ב SPEC שלהם ? 2-מה ההבדל בין מאוורר עם 2 חוטים לבין מאוורר עם 3 חוטים ? תודה מראש לעונים יוסי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בדרך לקניית מחשב נייד, ורציתי להתייעץ לגבי המעבד והזכרון הפנימי. השימושים הצפויים למחשב הם בעיקר כתיבה באופיס, גלישה, סרטים וגרפיקה ברמת פוטושופ. לפי מה שהבנתי, ההבדל בין i5 ו i3 הוא רק האופציה של הBoost. כיוון שגם ל i3 2 ליבות. תקנו אותי אם אני טועה. השאלה היא קודם כל האם לצרכים הנ"ל יהיה הבדל בין i5 ל i3? ובנוסף, האם יהיה הבדל בין 4G ל 6/8G בזיכרון ה RAM? אשמח אם תוכלו להרחיב מעט על משמעות הזכרון הפנימי והיחסים בינו לבין המעבד. (מה שלא הצלחתי להבין עד הסוף בדף השאלות הנפוצות)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לי שזה יהיה בקר רייד אמין, יופעל עליו רייד1 (מירור) ככה שכל המטרה זה אמינות ולאו דווקא ביצועים. חשוב שידע לסנכרן את 2 הדיסקים גם לדיסק ריק (ולא שיתחיל את פעולת העתקה רק מדטא חדש שיכתב מאותו הרגע) , הכוונה שגם בהרכבה יותקן לו הרדיסק אחד מלא ואחד ריק, וגם בעתיד אם אצטרך להחליף דיסק, שהוא ידע להעתיק את כל התוכן בעצמו לדיסק החדש. אני לא יודע אם זה תפקיד של רייד, אבל אם יש סיכוי שהוא ידע לדווח כשדיסק אחד לא תקין, זה יהיה מעולה, אם לא אז כנראה שאני אצטרך להסתמך על S.M.A.R.T ... חשוב מאוד שיהיו לפחות 4 חיבורי SATA פנימי על הלוח, לא כולל ESATA וכו' (גם במצב כזה אני אצטרך לוותר על סידירום, אבל אפשר לחיות עם זה). אני חשבתי על ה-ASUS P5QL-E שעולה 580 שקל, אבל אני לא ממש מבין בב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מכיר את הזכרון,ואין גם סיבה שאני אכיר. אבל רציתי לדעת איך הוא בביצועים. קחו בחשבון שאני עושה OC. והאם עדיף את זה, או 2X256 של CORSAIR?? ובלי קשר - יש למישהו תמונה של חלון מובנה, תמונת תקריב להראות לי ללמה זה מכוער לפי דברי אנשים בפורום כאן?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ddr2 כמובן. מהירות 667 או 800 - אם יש מציאות טובות במהירות 800 אז אני מוכן להשקיע עוד כמה שקלים, אולם אם יש הבדל משמעותי (נניח לפחות 100 ש"ח) אז אסתפק ב 600. צריך עזרה דחופה - אני חייב להרכיב ולהזמין את המפרט כמה שיותר מהר. תודה מראש לכל העוזרים, אשמח לכמה שיותר הצעות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחירים של 79$ עד 114$ בהתאמה לאריזת RETAIL. מקור: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-104-226&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-104-224&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-104-222&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-104-220&depa=1 כך המוצר צריך להראות:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי 4770k i7 , כונן SSD Intel 730 Series ואני מחפש לוח מתאים. בעיקרון אני מתכוון לבצע המהרה קלה וכן אני מניח שאני מכוון ל Z87 או Z97. לא משחק משחקים וכנראה לא צריך כרטיס גראפי, לפחות לא בזמן הקרוב. יש לי ניסיון טוב עם Gigabyte אבל אני רואה שאנשים פה אוהבים את ASRock האם הם אמינים? אתם מכירים איזה לוח אם מומלץ שכדי לי לבדוק? מבחינת מחיר מחפש משהו בmid range תקציב גמיש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אורמים מי מהם עדיף?? אני יודע שקורסייר טובים אבל יש כמה סדרות ה LL הם הטובים מאוד אבל יקרים, והCMX אז מה אתם אומרים? ???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מעבד 4GHZ ומעל., כרטיס זיכרון 4GB ומעל.. ולוח אם שיתאים למעבד וכרטיס זיכרון? תקציב של 1500-2000 ש"ח.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי D:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המהירות של הזיכרון שלי היא באמת 667?(כי אני לא מבין בדברים האלה)? יש לי 2GB זיכרון של SpecTek. נעזרתי ב cpu-z:(נערך)
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעדיף מחנות שנימצאת בטקסס תקציב עד200$ ובשקלים עד 1300 יש עדיפות ל2gb אני עושה oc!! אבל קחו בחשבון שאני לא יכול לתת יותר מ3v לזכרונות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים נראה שהרבה אנשים נכנסו למערבולות דיונים בקשר באיזה מעבד לבחור מה יותר טוב וכו . זה בדיוק מה שרוצים באגף השיווק של AMD ואינטל לבלבל אותכם לגמרי. רב הנסתר על הגלוי ! רבותי זוהי תקופת מעבר בעולם המיחשוב וכמו שאתם יודעים תקופות מעבר הם תקופות לא יציבות ממש כמו מזג אוויר! המלחמה בעיצומה ושתי החברות תקועות עם טכנולוגיות יצור על המדף, כדי להפטר מהם עושים מן טכנולוגית אמצע ! הכלאה בין חדש לישן! הסיבה היא, שעדיין השוק מוצף במעבדים בארכיטקטורה של 90NM .הם לא יכולות לדפוק את הספקים שלהם עם סחורה חדשה לכן עשו הכלאה שעדיין מתאימה לתנאי השוק היום. המתינו בסבלנות ואל תתפתו! הדברים עדיין בחיתולים . תסתכלו על מיקרוסופט באו בהצהרות בומבה על טכנולוגית החלונות מהחלל החיצון ותר…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב דרייבר לכרטיס קול שמובנה בלוח אם INTEL DG965RYCK ROGERS CITY כבר שבוע מחפש לא מוצא תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרבתי מחשב ריזן חדש עם 1800X ו X370-F של אסוס קניתי זכרון 8X2 של G.SKILL FLARE X F4-3200C14D-16GFX ומשום מה הזכרון מזוהה כ2400MHZ ידעתי עוד לפני שקיימת בעיה של מהירות בריזנים אבל הייתי בטוח שבדגם הזה לא יהיה כי הוא מתואם לAMD מישהו יכול לעזור לי באיך אני מעלה להם את התדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה, וכרגע מריץ OC של 150% למעבד E2180 עם לוח אם P-35 DS3L (באס על 300 מה"צ, מעבד על 2.7 גה"צ, קירור MaxOrb). בזמנו נקנה המעבד כדי לחסוך כסף, וכיום אני מעוניין להגביר את הביצועים על ידי שדרוג המעבד במינימום ההשקעה על ידי אובר-קלוק ברמה בינונית שלא יצטרך תחזוקה תכופה. אני מחפש אובר-קלוקר מוכשר, שייתן מקסימום תמורה לכסף והבדל ניכר בביצועים. אשמח לעזרתכם.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שעומד להתקע באיזה פינה רק בשביל להשמיע מוסיקה (דרך רסיבר) - הייתי חייב לפרק ולנקות אותו כי הוא היה במצב זוועה, ועכשיו אני צריך לחבר את ההיט סינק והמאוורר מחדש ואין לי משחה תרמית. מדובר על פנטיום 4 2.4mhz, המחשב עומד להיות כבוי רוב הזמן. האם ממש חובה משחה תרמית או שאפשר לחפף ופשוט לחבר הכל בלי? ואם חובה, איפה אפשר להשיג מהר בב"ש? כי זה צריך להיות מורכב תוך יומיים ככה... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהזכרונות יותר טובים? OCZ PLATINUM REVISION 2 OCZ PLATINUM VERSION 3 G.SKILL Extreme Series F1-3200DSU2-1GBFX איזה מהשבבים שלהם יותר טובים? אני חושב ש REV2 בא עם TCCD וה VER3 בא עם HYNIX TC-5 משהו כזה לא? ה GSKILL בא עם סמסונג TCCD 2.0 לא?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 512 DDR אבל גיליתי שהלוח אם שלי תומך רק ב333 ורציתי 400 אז כולי התבאסתי ויש לי שאלה יש הבדל גדול בין 333 ל400???כי אני יודע שבמחירים אין ראיתי אותו דגם רק 333 לעומת 400 והיה הבדל של 10 שקל בינהם.. אז זה עידד אותי ;D אז רציתי לדעת אם זה ממש משפיעה אם אני יקנה 512 של 333 ??? או שאני יקנה 400 וזה יעבוד כ333...
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את ה4200+ במחיר של3800+ באתר IQPC או שכדאי לקנות את הפנטיום. ההבדל שלAMD יש אחריות רק לשלוש שנים בעוד שלאינטל יש אחריות לכל החיים? מה החשבון מבחינת ביצועים אמינות וכו'?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד שלי רץ על באס של 273 ומכפלה 11 מה שאמור לתת מהירות של 3 Gh אני עם הOC הזה כבר בערך חצי שנה והיום במקרה נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו ושמתי לב שהמכפלה נשארת על 6 לא משנה מה אני עושה גם כשאני מאמץ את המעבד עם בדיקות היא לא משתנה בדקתי גם ב EVEREST, אותה תוצאה.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו איזה כרטיס קול יש בלוח asus A8N-sli deluxe אני לא מבין ממש בזה...יש לי אחד כזה במחשב ואני רוצה לחבר אילו מגבר עם מערכת ואני רוצה לדעת אם הוא מתאים לזה ואם הוא טוב מבחינת איכות...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול. אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewire Gigabyte GA-EP41-UD3L הוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי? לגבי זיכרון: אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד) קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר. הזיכרון הזה בסדר? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value אם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OC תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה בדוגרי שווה לקנות את הלוח אם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11889 כי אני רוצה לקנות לאת הלוח אם asus a8n sli premium ועכשיו קלטתי שזה שלמעלה הגיע אז רציתי לדעת אם הוא שווה את המחיר או שלא כדאי כי אין הבדל ממשי ביניהם (אל תגיבו על לוחת אם אחרים)....ואם תקנו בו את הבעיות של ה-asus a8n sli deluxe
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה: למחשב פנטיום 3 800mhz, זיכרון 64mb sdram, אפשר להוסיף עוד 128mb בנוסף? (יש סה"כ 3 סלוטים). האם כדאי להוסיף עוד 256?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-