מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אפשר המלצות ללוח אם ומעבד + זכרונות וכ. מסף עד 2500 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יש לי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת אומרת האם יש מהמשחקים החדשים שממליצים על יותר מ4GB ? למשל MAX PAYNE3 כתוב 2GB-16BG האם זה אומר שמומלץ 16GB ?או שזה סתם הגזמה. המפרט שלי בצד, וגם עשיתי אוברקלוק למעבד ל4GHZ וחבל לי שהזיכרון יגביל אותי,אבל אם עדיין אין כל משמעות למעל 4GB אז הייתי מעדיף לחכות, כי המחירים של הזיכרונות יורדים מהר מאד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אורמים מי מהם עדיף?? אני יודע שקורסייר טובים אבל יש כמה סדרות ה LL הם הטובים מאוד אבל יקרים, והCMX אז מה אתם אומרים? ???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז השאלה היא בעצם: האם משתלם לי לקנות את החלקים האלו? במידה ואני יחליט לקנות אותם, איזה ספק כוח לקחת? בגלל ששאלתי גם על ספק כוח אז ככה שתדעו שיש לי כרטיס מסך: ג'יפורס 6800 (asus) ומהחשב יפעיל את המערכת מצוין מפני שיש לי גם DDR512x2 אז בעצם המחשב שלי יכול ליהיות מושלם (מצדי) רק אם אני יוסיף את הספק (שתמליצו לי עליו) ומה אתם אומרים על החלקים והמחירים שבחרתי למעלה? עריכה: כמעט שכחתי! יש לי מארז מעפן, אני צריך המלצה על מארז טוב,מאוורר, וגדול שיהיה נוח להוציא והלכניס חלקים בלי לישבור אותם בדרך (:, אני יודע שזה לא הפורום המתאים, אבל לא רציתי סתם להספים בעוד כמה הודעות סתמיות. גם ככה החלק העיקרי של ההודעה זה על המעבד והלוח אם. תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה שבוע הבא קונה את המשחב החדש עם הלוח אם הזה וכמה אנשים אמרו לי שאין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם. יש לי רשת אלחוטית בבית ולפי מה שהבנתי אם אין כרטיס רשת אלחוטי בלוח אם אי אפשר להפעיל את הרשת.. זה נכון? והאם בלוח באמת אין כרטיס רשת אלחוטי מובנה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צמד הדגמים הנותרים במשפחת ה-HEDT המרשימה של המפתחת יהיו זמינים לרכישה בסוף החודש הנוכחי, בדיוק בזמן לקראת הגעת הדור המעודכן המקביל מבית אינטל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי צ'יפסט של SIS וכרטיס GF6600 ואני רוצה לדעת מה התוצאות שלכם מהשילוב הזה. לי זה עושה בעיות ואני רוצה לשמוע מה זה עושה אצלכם. (לא צ'יפסט חדש מדי של SIS )
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוענין לדעת איזה מעבד עדיף p-4 2.8 800 mhz ht או amd 3.0 ועל איזה לוח את ממליצים בשביל משחקים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום. לפני כ 4 חודשים קניתי מחשב חדש, קניתי מעבד פנטיום, רק לאחר מכן מצאתי את האתר הזה והתבאסתי שלא קניתי AMD. אז יש לי קצת כסף להשקיע ואמרתי אולי אני יוכל לשדרג את המחשב שלי לAMD. אז המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Pentium 3GHZ 800FSB GigaByte GA-8IPE1000 Pro-G Geil PC3200 2*256 PowerColor ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 7200RPM 8MB Cache ספק 300W של HEC האם יש אפשרות לשדרג את המחשב ל-AMD בעלות מינימלית (כלומר רק לוח ומעבד). הלוח אני רוצה שיהיה טוב ויוכל לעמוד ב-OC, אני חושב שעדיף מעבד בסוקט 939, לא? ועוד שאלה, יש לוחות שתומכים ב-Socket 939 בלי PCi-e? תודה רבה מראש, דוד.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל מדובר בשילוב של CI7 יחד עם WIN ויסטה 64/32 ביט. אם לאחרונה קורה לכם שהמערכת מתפקדת באופן מחשיד שיש וירוס, הכוונה לאיטיות ולאגים בצורה רנדומלית. תנסו את הפיתרון הזה לפני שאתם נכנסים לסרט של וירוסים, שיחזור מערכת, התקנה ופירמוט... לאחר שחוויתי על בשרי את כל הנ"ל, גיליתי בעזרת כמה חברה מעבר לים שהמעבד I7 לא מתפקד טוב כאשר מופעלת האופציה HT (הייפר-תרד) בביוס, יחד עם השרות (super fetch), במערכת ויסטה בלבד! השרות הזה לא קיים ב-XP. מה שצריך לעשות זה להחליט מה יעיל לכם יותר, או HT מופעל ללא super-fetch, ואם כן רצוי אז לכבות את HT בביוס! יחד זה מתכון למריבות. מקוה מאוד שבעזרת המידע הזה תמנעו מלפרמט סתם את המחשב. run>msconfig ולבטל את ה-super fetch. [attachment deleted b…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת (גם הWIN7 וגם הBIOS) משום מה מזהה רק חצי מהזכרון. היום החלפתי לסטיק אחד של 2 גיגה, המערכת מזהה רק 1. לפני כן היו לי 2 סטיקים של 512, המערכת זיהתתה רק 512 סה"כ. לעומת זאת בCPUZ מופיע לי 2 גיגה. לוח אם- P4M800 PR08237 למישהו יש כיוון למה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו שישמש לעבודה בתוכנות premiere ו- after effects. 1. את המחשב אני אקנה ב- ksp (אלא אם כן למישהו יש המלצה לחנות אחרת באיזור תל אביב) 2. אני מאוד אשמח אם את המחירים ואת החלקים עליהם אתם ממליצים תוציאו מהאתר של ksp (זה לא ממש נוח אם אתם ממליצים על חלק ממש טוב, אבל אין אותו ב- ksp, כי אז זאת המלצה שלא תעזור לי בכלום...) 3. התקציב שלי לכל המפרט הוא 3500 ש"ח 4. לא מעוניין ב- OC 5. רמת השקט חשובה לי, אך לא על חשבון ביצועים. 6. השימושים יהיו עריכה, וקצת אופיס ואינטרנט ברמה בסיסית. אז- נתחיל בחלקים שאני סגור עליהם- כונן קשיח- WD 2x500GB 7200RPM, 16MB, SATA II (שניים- אחד למערכת הפעלה והשני לעריכה) צורב- LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA זכרונות- 2x2G…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כשאני קונה זיכרון ללוח DUAL CHANNEL אני צריך זכרון מיוחד שמותאם ? כי ראיתי כאן זכרונות שכתוב עליהם DUAL CHANNEL וכאלו שלא
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה בקרוב מאוד מאוד להזמין שילוש מ-newegg. חשבתי על הדבר הבא- Barton 2500+ אני מתלבט, מה אתם אומרים לקחת Mobile ? זכרונות - ADATA 512 PC4000 X2 ולוח - המממ אין לי מושג, תנו משהו חזק לOC.. עכשיו יש לי שאלה שקצת לא קשורה אבל... יש לי כרגע 9600XT וראיתי בTradeZone מישהו שמוכר 9500 פרו ב700 שקל של הרקולס אנלא יודע אם כדאי לקנות כי ה9600XT שלי רק בן חודש.. מה אתם אומרים ? או בכלל לחכות לכרטיסים היותר טובים ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תתעלמו מהז... באתר היצרן (epox) כתוב המידע הבא 3 PC2700 DDR SDRAM banks for Maximum 3 GB memory * (DDR400 unofficially supported) עכשיו מה לכל השדים והרוחות זה אומר... תומך אבל אני לא יקבל תמיכה תכנית, אין מה לעשות אם יש בעיות איתו, אני לא מבין.... ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מעבד 4GHZ ומעל., כרטיס זיכרון 4GB ומעל.. ולוח אם שיתאים למעבד וכרטיס זיכרון? תקציב של 1500-2000 ש"ח.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי D:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני על ווינדויס 10 , רציתי לדעת האם זה תקין. כמו שאתם רואים רשום שיש לי 6 GB זכרון, מתחת רשום בAVAILABLE 3 GB למה זה ככה? האם הוא יכול לנצל רק 3 GB מתוך ה-6? [ATTACH=CONFIG]9436[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחר קריאת חלק מהנושאים שהיו בפורום, אני חייב להודות שאני קצת מבולבל. יש לי שאלה לגבי 2 המעבדים המופיעים בכותרת, בהנחה שהמחיר שלהם זהה (הפרש של 20 שקל בין האחד לשני), איזה מן המעבדים כדאי לקחת? השימושים שלי הם: משחקים כבדים (COD, GRID, CRISYS, FAR CRY 2 ועוד), סרטים ב-FULL HD (צפייה), מוזיקה, הורדות ושאר שימושים פשוטים. אני מודע לעובדה שיש מעבדים טובים מסדרת CORE 2 DUO E8XXX, אבל אני מעוניין במעבד 4 ליבות (סוג של שיגעון שיש לי, אני מודה). אשמח לדעת מה דעתכם בנושא, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין windows xp sp2 ולא הצלחתי. משיטוט קצר באינטרנט, ראיתי שיש לבצע צריבת ביוס. שאלתי היא: מה הדרך הכי בטוחה לעשות את זה? קראתי קצת באינטרנט וראיתי שזה מסוכן אבל גם ראיתי שללוח שיש במחשב, ישנה אפשרות לשחזר את עצמו. מישהו שמע על כך? בתודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. בזמן האחרון התחלתי לחשוב על שדרוג כרטיס המסך , אבל ככל שנכנסתי לעומק העניין התגלו המון בעיות שנובעות מכך שכאשר קניתי את המחשב הייתי די טיפש.השקעתי הרבה כסף במעבד ובדברים החשובים באמת (שאז לא ידעתי שהם החשובים באמת) לא השקעתי כלום , ועכשיו אני מוצא את עצמי צריך להחליף גם ספק וכנראה מארז ע"מ לקנות כרטיס מסך . בכל מקרה , אתמול המצב החמיר , סתם מהתעניינות בדקתי קצת את לוח האם והצ'יפסט שלו וגיליתי שהמצב יותר קשה ממה שחשבתי.יש לי לוח אם גרוע מאוד של MSI עם צ'יפסט G31 (לא זכרתי בכלל שיש צ'יפסט כזה) והבעיה הכי חמורה שלו (אוברקלוק לא מעניין אותי אז זו לא בעיה מבחינתי) היא שחריצי ההרחבה לכרטיס מסך הם PCI 1 עם רוחב פס של 8GB/s . . . בכל מקרה , מה שאני מבין מזה …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ברור לי למה.. הלוח אם זה MSI k8n neo4 platinium nf4 ולא משנה איזה זיכרון אני שם במחשב זה תמיד מופיע כ T2 בביוס אני כרגע עם 2*512 של PQI 3200 פשוטים ועדיין זה T2 DUAL CHANEL ניסיתי להוציא סטיק אחד שישאר רק 1 של 512 וזה גם T2 לקחתי זכרונות של Tech Data , Princeton, TakeMS, ועוד כל מיני חברות ובכולם זה נותן דיפולט של T2. כמובן שאם אני משנה את הביוס ידנית אז זה עובד על T1 אבל למה בדיפולט זה תמיד T2. נ.ב. חשבתי בהתחלה שאולי צריך עדכון ביוס אז עדכנתי כבר כמה גירסאות ועדיין זה לא עוזר...
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהזכרונות יותר טובים? OCZ PLATINUM REVISION 2 OCZ PLATINUM VERSION 3 G.SKILL Extreme Series F1-3200DSU2-1GBFX איזה מהשבבים שלהם יותר טובים? אני חושב ש REV2 בא עם TCCD וה VER3 בא עם HYNIX TC-5 משהו כזה לא? ה GSKILL בא עם סמסונג TCCD 2.0 לא?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD4200 ואני רוצה לתת אותו לאחי וקנות חדש עכשיו.. חשבתי על AMD 6000+ השימוש העיקרי הוא למשחקים כמובן. השאלה אם אולי כדי ללכת ביכלל על אינטל? איזה מעבד של אינטל מקביל לAMD6000? **הכרטיס מסך הוא 8800GT 512M ולא אני לא מעוניינת ב Q6600 מיותר מבחינתי כרגע אלה אם כן מביאים לי מתנה תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד שלי רץ על באס של 273 ומכפלה 11 מה שאמור לתת מהירות של 3 Gh אני עם הOC הזה כבר בערך חצי שנה והיום במקרה נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו ושמתי לב שהמכפלה נשארת על 6 לא משנה מה אני עושה גם כשאני מאמץ את המעבד עם בדיקות היא לא משתנה בדקתי גם ב EVEREST, אותה תוצאה.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-