עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by deathil93,

יש לי מעבד פנטיום 4 מסדרה 520 שיש לו את האפשרות להייפר טרדינג, נכון לעכשיו ובזמן שקניתי את המחשב ב-2004 ה-HT היה מכובה והמחשב זיהה רק מעבד אחד. שמעתי שאפשר להפעיל את האפשרות של הייפר טרדינג דרך הביוס אז יש לי כמה שאלות קודם: 1) איך אני עושה את זה? (השאלה הברורה) 2) האם צריך שלוח האם שלי יתמוך ב-HT או משהו דומה? 3) האם זה יחמם יותר את המעבד ובכמה? 4) האם זה יצרוך יותר חשמל? (יש לי ספק של 300 וואט) 5) מהם הסיכונים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איזה מעבד נותן את הביצועים הכי טובים בייחס למחיר שלו?? 1-AMD Athlon II X3 445 Box בעלות של 388 ש"ח 2-AMD Athlon II X4 640 Box בעלות של 505 ש"ח 3-AMD Phenom II X2 555 Black Edition Box בעלות של 470 ש"ח והאם הביצועים של "AMD Phenom II X2 555" טובים בצורה מעוד משמעותית(פי 2 ומעלה..) מ"AMD Athlon II X3 445"??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. צילמתי תמונה מהתוכנה CPU-Z אני צריך שתגידו לי מה אומר סעיף "MAX BANDWIDTH" אני לא מבין מה זה ה-533 כי אני קניתי זיכרונות עם 1333 MHZ תודה לעוזרים.. שבוע טוב .. ! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בעקרון היה לי P35 והוא שבק חיים , אני מחפש לוח אם כמה שיותר זול , חשוב שיהיו בו 4 חריצים לזיכרון כי יש לי 4 סטיקים של ג'יגה ... בעקרון חשבתי על הלוח הזה (אני חושב שבוא יהיה סביר ל OC של 600-800 MHZ למעבד שלי) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1045 ב 70 ש"ח נוספים יש את ה P43 אבל אני לא רואה בו שום צורך ... (ובכלל מה ההבדל בין 41/43/35 ?) הצעות נוספות יתקבלו בברכה ... שאר המפרט בצד ... או אולי זה יותר טוב !? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1093

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kalda01,

חשבתי לשדרג למעבד ATHLON II X3 425 ולוח GA-MA785GMT-UD2H ולא ברור לי האם הזכרונות שיתאימו הם DDR2 או DDR3 ובאיזה מהירות? תודה למייעצים

6. אוקיי סוף סוף השגתי לעצמי את ה E6600 שתמיד רציתי כל כך עכשיו יש לי כמה שאלות - איך אני ידע מה אני אמור לשנות ב BIOS כי לא הגיע שום דף אם זה שאומר לי מה לעשות - איך בדיוק אני אמור להכניס את המעבד למתחת לקירור, זה נראה מסובך מידי וגם הבנתי שצריך למרוח שם משהו אבל לא ממש הבנתי מה מחכה לתשובה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by manenbu,

אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב חדש, שכנראה הולך להיות AMD. ה AMD 3700+ מאוד קורץ לי, אז אני מנסה לבסס את הקנייה סביבו. השאלה איזה לוח ילך עם זה? יש לי בעיה ש nForce4 לא טוב לי, כי אני משתמש בכרטיס אודיו ל PCI וזה יעשה בעיות. זה בערך מבטל לי 80% מהלוחות בשוק... אפשרויות שכן יש, זה לוח מבוסס K8T800, K8T980, nForce3' החדשים של ATI. יש לי כרגע גם 512mb DDR400 של TwinMOS שכנראה ישאר אצלי ואני לא הולך לקנות עוד זכרון, פשוט כי זה כרגע מספק אותי וגם זה הדבר שהכי קל לשדרג. יש לי גם כרטיס AGP Radeon 9250 שלא אתנגד להשאיר אותו גם, ז"א לקנות לוח עם AGP ולא PCI-E. שמתי לב שיש לוחות חדשים עם ATXV2 שזה חיבור של 24 פינים בניגוד לחיבור 20 פינים הישן - עד כמה זה משנה? יש את הלוח הזה: h…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני בקרוב קונה מחשב חדש מבוסס AMD שיחזיק לי אזה שנתיים שלוש ורציתי לדעת אזה לוח אם יותר טוב/משתלם/שווה! מכל הבחינות . אז יש 4 לוחות אם שאני מתלבט בינהם בסטוק 939 . ואני צריך שהלוחות יהיו מהסדרה הכי חדשה NF4Ultra הינה הלוחות מה דעתכם?.... Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 Ultra DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D שיהיה שווה מכל הבחינות! אני דווקא אוהב את הGigabyte כי לדעתי הוא ניראה הכי טוב . אבל מי אני שיחליט יש עוד הרבה אנשים שמבינים אני יתן להם להחליט .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by see4,

יש לי אפשרות להחליף את ה DS4 שהזמנתי בלו של 680I של NVIDIA החדשים , מישהו בעד החלטה זו , הלוח ישמש למשחקים|מולטימדיה ו OC על אוויר ... חשבתי על הלוח של EVGA ...?תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by redersh,

היי אני מחפש זכרונות טובים לאובר 2G עם שבבים של D9 טווח מחיים עד 2000 המפרט הוא E6400 DS4 7900GS LIBERTY 400 הדגם שהומלץ לי הוא הGSKILL HZ סט 2 ג'יגה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 יש אלטרנטיבה מומלצת? האם ה PK יתנו מענה איכותי גם כן? ( http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 ) עד כמה אני אוכל להגיע איתם?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ישנם 6 מועמדים: 1) EVGA 680I 2) ASUS STRIKER EXTREME 680I 3) BFG 680I 4) ABIT IN9-32X MAX 680I 5) ASUS P5N32-E SLI 680I 6) DFI LANPARTY 680I או שבכלל לוחות ה - 650I עדיפים כי יש בהם פחות באגים והם אוברקלוקרים טובים יותר אולי (שלא לדבר על זה שהם משתלמים בהרבה בגלל מחירם הזול) ? 1) ASUS P5N-E SLI 650I 2) Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI 650I מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by b127,

מחפש לוח לOC סביר ושיתמוך בויסטה בעתיד. המחשב מוזמן באיבורי, ואין להם לוחות של גיגהבייט, אז נא להמליץ על משהו אחר, במחיר של 400-700 +- מזמן לא התעדכנתי במצב השוק, אז קשה לי להחליט.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש את ה4200+ במחיר של3800+ באתר IQPC או שכדאי לקנות את הפנטיום. ההבדל שלAMD יש אחריות רק לשלוש שנים בעוד שלאינטל יש אחריות לכל החיים? מה החשבון מבחינת ביצועים אמינות וכו'?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amit123,

שלום! יש לי עכשיו ג'יגה זיכרון פנימי(2x512)ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512...אבל בפורום אחר אמרו לי שזה יבטל את הדואל צ'אנל ויוריד מהביצועים... עכשיו אני רוצה לדעת אם בכלל עדיף לי לא לקנות כי אז זה יעבוד פחות טוב מאשר הג'יגה שיש לי עכשיו(בגלל הביטול של הדואל צ'אנל). או שיש איזו דרך לגרום לזה לעבוד כמו בדואל צ'אנל רק עם שלושה סטיקים(או ששניים יעבדו בדואל והשלישי רק יעזור...) ואם לא אז האם 2x256 יעבדו יותר טוב? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אם כן איזה לוח הוא ומה מחירו? 1. תומך קונרו לצורך רכישת מעבד E6300 2. תומך DDR הרגיל ולא DDR2 3. תומך PCIE 4. תומך IDE הסיבות: אני בקרוב מעוניין לשדרג את המחשב אך מכיוון שיש לי תקציב מאוד נמוך חשבתי לשדרג את המעבד וכרטיס המסך לשמור את הזכרונות וההארדיסקים שיש לי ובינתיים להביא לוח שיאפשר לי זאת אח"כ בעתיד אני כבר אשדרג לוח וזכרונות והארדיסקים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mccartney,

היי, יש משהו שאני לא מבין: צוואר הבקבוק העיקרי במחשב נובע בעיקר מזיכרון וירטואלי שיושב על הדיסק ולא על ה-RAM. מעבד 64 ביט מאפשר לשים מעל 4GB RAM, אז למה מעבדי 64 סיביות עוד לא השתלטו על השוק? בכלל, מבחינה פרקטית, מה הכי הרבה RAM שניתן לשים היום על מעבד 64 ביט?

17. אני רוצה לעדכן את הדרייברים במחשב שלי אני רוצה לעדכן את הדרייברים של הצ'יפסט השאלה איך אני עושה את זה פשוט להתקין את הכל על הדרייברים הקיימים? והאם כדאי לי גם לעדכן את הביוס(אני מוכן לקחת את הסיכון)?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oneq,

שלום. אני רואה בזמן האחרון שבפורומים בחו"ל יש שנאה החברה של MSI בתחום לוחות האם. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם יש לזה בסיס מוצדק? הם גם טוענים שיש להם חרא של QC (בקרת איכות) בזמן האחרון, זאת אומרת שאין הבטחה לכך שהמוצר יגיע מוגמר עם איכות טובה והוא עלול להיות לא נקי מתקלות. לכן הם מציעים להתרחק מהם בכל תוקף. אני רוצה לקנות לוח אם של MSI, במקרה אני קונה לוח HIGH-END (בסביבות האלף שקל). לדעתכם לא צריך לקחת סיכון וללכת על לוח של ASUS או GIGABYTE? דרך אגב אני גולש דיי בקביעות ב tomshardware אז תציצו שם ותסתכלו מה אומרים. פה בארץ אני רואה אנשים קונים לוחות כאלה בלי בעיה. אולי זה משהו שלא קורה בארץ, אבל אני לא מאמין ויש לי עוד שאלה לא בנושא הזה. מייצבי מתח הם פאזות (phase) בל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by חצרוני,

צהריים טובים, אני מעוניין להוריד מגוף הקירור של המעבד את המאוורר כדי להקטין את מידת הרעש עד כמה שאפשר, לשם כך אני מעוניין לדעת מהי הטמפרטורה המומלצת למעבד ? אדגיש כי אינני עושה OC, אין לי כרטיס מסך או כרטיס קול (הפולטים חום) כך שאולי מספיק עבורי המאוור של המארז בלבד. המעבד הוא Intel Core i3 3240 3.4Ghz. תודה חצרוני

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by iveco,

התדרים בסיס של אינטל מאוד נמוכים 2.5GHZ והתדרים בסיס של AMD גבוהים משמעותית 3.5GHZ R5 וכו' השאלה אם זה לא פוגע בביצועים משחקים שהתדרים של אינטל הבסיס כל כך נמוכים ? יש מלא משחקים שאוהבים תדר גבוה

21. יש אפשרות כזאת ? להפעיל את המחשב על ידי מקש מקלדת ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תוך כדי חיפושיי ללוח אם למחשב שאני עומד לקנות, נתקלתי בבעיה מעצבנת. אני לא מצליח למצוא לוח של ג'יגה-בייט לAMD athlon X2(אני מקובע עליהם, סורי..) שיש לו גם יציאת parallel, גם יציאת 5.1 וגם כרטיס מסך ONBOARD(רצוי גם FIREWIRE וeSATA אבל זה לא דחוף) וכמובן שלא יהיה זבל. האם ישנה אופציה להמיר איךשהוא את יציאת הפרלל לUSB? בתודה מראש, אריאל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by razoli,

אני מחפש לוח אם זול כמה שיותר ל775 לשימוש לאנטרנט וWord ושיהיה חזק ב USB כלומר יהיה יציב ואיכותי לא כמו VIA בתודה מראש לעוזרים עריכה: אני חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=451443

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by giloman,

לחבר שלי הלך הלוח MSI K8N NEO2 PLATINUM והוא נשאר עם המעבד הנ''ל + 2GB DDR1 מכיוון שכבר אי אפשר למצוא לוחות 939 אפילו ביד שניה חשבנו למכור אותו. כמה לדעתכם הוא שווה (ביחד עם הסינק המקורי) ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מתכנן לעשות בעתיד הרחוק יותר OC... P31 לא עושה את העבודה? והאם כדאי להשקיע בP35 כי הוא תומך בזיכרונות 1066? והP31 רק 800??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.