עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tidan27,

tidan30 FxP Beginner

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Riddler,

בהמשך לתקלות שהופיעו לי ב-Northbridge של לוח Gigabyte MA78GM-s2h (חימום יתר, Heatsink גרוע), ה-NB רשמית הכריז היום על סיום תפקידו כמעבד גרפי ופשוט הפסיק לעבוד ולהוציא תמונה דרך החיבורים של הלוח. יתר הפונקציות שלו עובדות והמחשב מתפקד בסדר, חוצמזה. הלוח מחובר למעבד Athlon 62 X2 5200, שהוא בסוקט AM2. הלוח כבר לא באחריות. אני זקוק לתחליף, מן הסתם. אופציות שיש לי כרגע: 1. לקנות כרטיס גרפי חיצוני זול (250-300 ש"ח) ולקוות שהלוח לא יתקלקל עוד יותר בעתיד. הלוח נבדק עם כרטיס PCI-E ונמצא שמיש, נכון לעכשיו, ולכן כ.גרפי חיצוני יפתור את הבעיה. 2. לקנות לוח אם (400 ש"ח) שתומך ב-AM2. קשה למצוא כאלו היום. ואילו שמצאתי היו בלי כ.גרפי O.B (צ'יפסט 790 וצפונה), מה שמהווה עוד בעיה. אני מניח ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yot,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל לפחות 4 חריצי PCI, מבוסס מעבד AMD. אני גם מעוניין במעבד נחמד, שמתי עין על הAXP 1600+, מה אתם אומרים? עכשיו לבעיה: תקציב מוגבל של 900 שקלים. ככל שתחסכו לי יותר כסף, אבל שהרכיבים יענו על הדרישות יהייה יותר טוב. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DJ Avishay,

יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום 4 1700 socket 423 256mb sdram לוח אם של אינטל 845 אני רוצא לשדרג את הזכרון ולכן אני צריך להחליף גם את הלוח אם.שמעתי שהכי כדי זה rdram אבל זה יקר, ויש כאלה שאמרו שיש ddram ששווים לביצועים של rdram והם עולים פחות כסף. עכשיו אני רוצה לדעת איזה זיכרון הכי שווה לי להחליף ואיזה לוח אם לקנות איתו? ואם מישהו יוכל שיוסיף גם את המחירים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LiDoR13,

שלומות, אני מתכוון לקנות החודש מחשב חדש ורציתי לדעת איזה לוח יותר טוב: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 או MSI K8N Neo4-F רציתי גם להוסיף את ה-K8nf-9 אבל שמעתי שיש בו הרבה באגים והוא מתחממם יותר מדי, אז ויתרתי עליו.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Mortar,

http://www.3dgameman.com/vr/geil/golden_dragon_dc_pc3200/video_review.html אני מאוד אוהב את הביקורת של הקנדי השמנמן הזה והינה עוד ביקורת טובה מעניינת על הזכרות החדש של GEIL (ידעתם שזה חרמן בהולנדית?). בביקורת הוא הצליח להגיע איתם למהירות של 480MHZ ואני מזכיר שזה DDR400 , PC3200. הזכרון מיוצר גם בטכנולוגיה חדשה שאני לא ממש מבין בה אבל היא שומרת על הזכרון קר יותר ומפחיתה את ה"רעש" האלקטרו מגנטי שיוצר חום. רק לשם השוואה הזכרון DDR400 256MBX2 שמותאם לDUAL CHANNEL מבית CORSAIR עולה כ1066 שקלים +-, וה GOLDEN DRAGON החדש מבית GEIL שגם מותאם לDUAL וגם 256MBX2 וגם תיזמונים דיי נמוכים עם CAS2 עולה כ 750 שקל. נחמד ביותר, אני ממליץ מאוד לצפות בביקורת.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Abiotic,

אני מרכיב לעצמי מחשב חדש קניתי זכרון של patriot ddr2 800 2gb ו 8800GTS 640mb oced אני קונה e6600 ואני לא ממש מבין בלוחות אם של היום לכן אתם כאן תודה

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kobt,

אני רוצה לקנות 512 DDR אבל גיליתי שהלוח אם שלי תומך רק ב333 ורציתי 400 אז כולי התבאסתי ויש לי שאלה יש הבדל גדול בין 333 ל400???כי אני יודע שבמחירים אין ראיתי אותו דגם רק 333 לעומת 400 והיה הבדל של 10 שקל בינהם.. אז זה עידד אותי ;D אז רציתי לדעת אם זה ממש משפיעה אם אני יקנה 512 של 333 ??? או שאני יקנה 400 וזה יעבוד כ333...

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Co[3]LHo,

למה כולם אומרים שהם טובים למשחקים?.. סבבה שהם טובים למשחקים אבל מה יקרה שאני אריץ תוכנות כבדות ודברים כאלה? 3D STUDIO MAX ועוד?.. אני משחק הרבה במשחקים אך גם משתמש בתוכנות עיצוב ותכנות... AMD זה מה שאני צריך?..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avner22,

קראתי עליהם הרבה וגם פה באתר ועדיין אל הצלחתי להבין את ההבדל בין שני המעבדים ולמה C2d הרבה יותר טוב ? תקנו אותי אם אני טועה.. dual core זה לא מעבד כפול ליבה ? כלומר 2 מעבדים ביחד.. וגם c2d אמור להיות כפול ליבה 2 מעבדים ביחד ? אם אני לא טועה אז מה עושה אותו יותר טוב ?? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי לוח p4s533-vm ולפני כמה חודשים קניתי זיכרון 512 333 mhz.רציתי ב400 mhz אבל המוכר אמר שזה לא יתכן כי יש לי לוח שתומך ב133\333\533.האם יש קשר? הרי ראיתי הרבה פעמים בלוחות 400\533\800 אנשים ששמו זכרון על 500 mhz,מישהו יכול לשפוך אור על הנושא בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם כשאני קונה זיכרון ללוח DUAL CHANNEL אני צריך זכרון מיוחד שמותאם ? כי ראיתי כאן זכרונות שכתוב עליהם DUAL CHANNEL וכאלו שלא

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שני המעבדים האלו: http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=47341,43537, שניהם i5 בשני וורסיות שלו. ההבדל במחיר ביניהם עבורי הוא 100$. אני לא ממש יודע להבין את ההבדלים בטבלא בקישור. אשמח אם מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדלים ביניהם והמלצתכם האם כדאי להוסיף 100$ בשביל המעבד הטוב יותר. תודה רבה מראש על עזרתכם! תמיר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pringles,

יש לי amd athlon64 +3000 gigabyte ga-k8nf-9 gigabyte ati radeon x700 השאלה שלי איזה זכרונות אני צריך להוסיף בשביל לקבל ביצועים טובים וניצול מהמע' שיש ברשותי אני משתמש במחשב למישחקים אינטרנט סרטים ועבודה שוטפת בוינדוס

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חזון אחרית הימים של שוק השבבים מתגלה בתור אמת לאמיתה: לאינטל יש את היכולת לשלב שבבים מסוגים שונים באותה יחידת עיבוד, ובכך לפתוח צוהר ליישומים ושימושים פורצי דרך לכתבה

16. Started by iveco,

יש לי בלוח האם ליד המעבד מקום ל 8 פינים מתח ואצלי מחובר רק 4 השאלה אם צריך לחבר את כל ה 8 פינים ? ומה ההבדל בעצם בין 8/4 פינים ? זה רק ל OC ?

17. Started by spitzi,

היי, העברתי את המחשב למארז Cougar Solution עם USB3 קדמי מהסוג שמתחבר כפלאג USB רגיל. כלומר להבנתי הוא אמור להתחבר מאחור ללוח האם כמו כל מתקן USB (שזה די עקום). לוח האם שלי הוא בן 4 שנים ותומך רק ב-USB2. האם בטוח לחבר לו את ה-USB3 מאחורה ? http://www.infoteckpe.com.br/index.php?pagina=exibir_produto&libera=1&cod_produto=1892 וחוץ מזה, יש איזה מתאם שמאפשר לי לחבר את ה-USB3 הזה לכניסה "פנימית" בלוח האם, זאת שנראית כמו 2X4 פינים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mimzak,

שלום לכולם . שמתם לב שהמעבד הנ"ל כבר לא נמצא בשום חנות שמוכרת אותו ואם כבר מוכרת אז בעליית מחיר של יותרמ-150 ש"ח אולי בגלל שהרוב פה בפורום מפרטים ממליצים עליו בתור אופצייה טובה...... איזה מעבד מקביל באינטל שווה לביצועים שלו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Silver Dragon,

אז השאלה היא בעצם: האם משתלם לי לקנות את החלקים האלו? במידה ואני יחליט לקנות אותם, איזה ספק כוח לקחת? בגלל ששאלתי גם על ספק כוח אז ככה שתדעו שיש לי כרטיס מסך: ג'יפורס 6800 (asus) ומהחשב יפעיל את המערכת מצוין מפני שיש לי גם DDR512x2 אז בעצם המחשב שלי יכול ליהיות מושלם (מצדי) רק אם אני יוסיף את הספק (שתמליצו לי עליו) ומה אתם אומרים על החלקים והמחירים שבחרתי למעלה? עריכה: כמעט שכחתי! יש לי מארז מעפן, אני צריך המלצה על מארז טוב,מאוורר, וגדול שיהיה נוח להוציא והלכניס חלקים בלי לישבור אותם בדרך (:, אני יודע שזה לא הפורום המתאים, אבל לא רציתי סתם להספים בעוד כמה הודעות סתמיות. גם ככה החלק העיקרי של ההודעה זה על המעבד והלוח אם. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. סליחה על השאלה הבסיסית משהו .שמתי לב שאותו מעבד בא ב 2 גירסאות אריזה .זה משנה? יש הבדל בין המעבדים?במקרה הזה אני מדבר על E7300

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by FatherBoard,

תוכנת Sandra מדווחת לי שיש לי זכרון RAM מסוג DDR-SDRAM. מה הכוונה? אמור להיות לי רק DDR. מה ה-SDRAM הזה נדחף?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RonCohen,

צריך עזרה עם זיהוי מעבד אני יודע לפי החלק הפיזי שבוא כתוב כמה דברים Pentium 4 2AGhz?!?! 512 לא כתוב אבל אני מנחש מניסיון שזה KB של Cach 400 זה FSB 1.5V גיליתי שהו לתושבת LGA478 כי שמעתי שהפנטיום 4 טובים לאוברקלוק האם הוא טוב לאוברקלוק או שזה כבר לא הפורום הנכון לשאלה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי צ'יפסט של SIS וכרטיס GF6600 ואני רוצה לדעת מה התוצאות שלכם מהשילוב הזה. לי זה עושה בעיות ואני רוצה לשמוע מה זה עושה אצלכם. (לא צ'יפסט חדש מדי של SIS )

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by barry,

היי , יש לי כמה שאלות על thunderbolt למי שמתמצאה, ראיתי שכבר היום לוחות לPC מתחילים לשלב את הפורט הזה ו INTEL מאוד מתלהבים מהעניין מהפורט הזה שלהם (בצדק אני בטוח) וטוענים שבמחצית השניה של 2012 נתחיל ליראות כבר הרבה דברים שמשתמשים בזה. עכשיו יש לי שאלה בעניין אחרי שקצת ראיתי על הפורט ועל ההמצאה הזו בכלל סרטונים וקראתי הסברים. יפה וטוב שזה מעביר 10Gbps עד 4 ערוצים של 20Gbps העלה ו 20Gbps הורדה (הבנתי את זה נכון?) וכל הקטע שאפשר לחבר מכשיר אחד שיעיבר לבא בתור וכו' וכו' בתכלס כרגע זה מביא לנו צרוך העניין כהעברת מידע ממכשיר למחשב בערוץ אחד בעצם עד 1 גיגה לשניה של מידע אוקי... אבל... בכל סרטון שראיתי שמיסמיים את העניין הזה אם השתמשו ב HDD מכני היו צרכים לפחות 4 ב "RAID" כדי ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הם דווקא נותנים אחריות לכל החיים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים