מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 400MHZ 1024 לצורך OC. 2 שאלות. 1) מי מבנהם יציב יותר? 2)כדי לעבוד על DUAL CHANNEL צריך 2 זיכרונות מאותו סידרה כלומר תאריך זהה?כדי שלא יהיו בעיות ?(על מה אני צריך להסתכל) תודה.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי המלצה על הלוח הזה למחשב גיימינג ועיצוב גרפי. כשניגשתי לחנויות מחשבים נתקלתי בתגובה מפתיעה על החברה MSI וטוענים כי החברה אינה איכותית ונוטה לתקלות מנסיונם והמליצו לי על חברות אחרות כמו גיגבייט האם יש הצדקה לטענות אלו? אם כן,אפשר לוח מקביל מחברה אחרת? או כל לוח מומלץ לOC למעבד INTEL 2500 ולכרטיס מסך היחיד NVIDIA 680 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוש לכולם. קיבלתי מחשב שנקנה לפני 4 חודשים לצורכי עבודה המפרט הוא: P4 1760MHZ ליבת NORTHWOOD לוח אם של אינטל דגם D845EBG2 לפרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bg2/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d845ebg2& זיכרון PC2100. 256MB של חברה לא ידועה. כרטיס מסך : GIFA 2 MX400 של חברה לא ידועה. 3DMARK 2001: 1322 PCMARK2002: מעבד: קצת יותר מ-4000 זיכרון: גם קצת יותר ב-4000 הארד דיסק : בערך 900. (זה נמחק לי ) עכשיו לשאלתי.... אני מעוניין להפוך את המחשב הזה למכונת משחקים. יש פוטנציאל אתם חושבים? המעבד נראה לי טוב, לגבי הלוח אם אני לא בטוח.... הוא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. AGPX4, 2DIMM תמיכה עד זיכרון 2100. חשבתי לשדרג אותו קצת, השאלה אם כדאי לי…
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לדעת סתם מתוך סקרנות, לפי התמונה המצורפת שלקחתי מכתבה כאן באתר אני רואה שה Socket של המעבדים הינו 1155 כמו של מעבדי ה- Sandy Bridge, האם זה אומר שגם הלוחות של Sandy Bridge כגון p67 יתמכו בסדרת המעבדים הזאת? תודה לעונים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח אם לגיימינג שחשוב שיהיה לוח אמין עם חלקים איכותיים, מהיר אם אפשר עם כרטיס קול טוב וחשוב שכרטיס רשת מהיר אני הולך להשתמש בכרטיס מסך אחד אז לא מעניין כמה תמיכה בSLI או CROSS יש לו לא אכפת לי מה הסכום רק אני רוצה שייתן תמורה לכסף שיושקע בו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אתמול קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש עם לוח ABIT NF7 ו-2X256 של GEIL ויש לי שתי שאלות: יש על הלוח שני סלוטים צמודים של זכרון (1 ו-2) ושלישי נפרד (3). במעבדה התקינו לי את הזכרונות על סלוטים 1 ו-3 שאינם הצמודים ואני העברתי מ-3 ל-2 כך שכעת הם צמודים. באיזה מצב אני עובד עם DUAL DDR, הראשון או השני? ושאלה שנייה - איך אפשר לוודא שאכן ה-DUAL DDR עובד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מה יותר טוב לי ...: 1) amd athlon xp 1800+ 2)intel pentium 4 1800 amd athlon xp 1800=???לאיזה מעבד של אינטל הוא שווה???
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כיום המפרט הבא: E6300 945P-S3 2GB מערכת ויסטה על המעבד יושב פריזר 7 פרו. אני משתמש בתוכנה קיובייס 4LE להקלטות (בעיקר גיטרות עם גיטר ריג 3) רבות ערוצים, ולאחר שאני עושה כמה ערוצי גיטרה, המחשב מתחיל לקרטע ולפעמים יש תקיעות. אני סבור שזה מהמעבד, שכן הוא ישן יחסית למעבדים החדשים שישנם כיום. זאת לא פרנסה שלי שכן אני עכשיו בצבא אך זה בהחלט תחביב שקשה לי לוותר עליו. איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות, שיתאים למערכת שלי, ובכל זאת יתן בוסט לביצועים? מסגרת התקציב היא עד סביבות ה1000, אך אם כדאי לי להוסיף טיפה יותר - אוסיף. תודה! סטס.
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/page/nforce5_specs_intel.html
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין , רציתי לשאול אם אפשר להוציא את הכבל שמחובר לסידי ה-4 פינים(לא המולקס) שמתחבר ישירות ללוח אם כלומר אם אני יוציא אותו המחשב יעלה כרגיל? הכבל לא חיוני(אלא אם אני רוצה לשמוע מוזיקה ישירות מהסידי)? אני יודע ששאלה דפוקה, אבל אני לא לוקח סיכונים ועשיתי fan card (ראו "המדריכים שלכם" בפורום אלקטרוניקה ומודינג) והכבל קצת מפריע תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות האלו מי מביניהם עדיף ולמה? ולא מבחינת OC
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף אתלון 2000 פלומינו בסמפרון חדש האם אני חייב להתקין מחדש מערכת הפעלה או שהוא יזהה שינוי חומרה בלבד???
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצא את הגירסת דלוקס שאני מת לקנות ל OC ראיתי שההבדלים הם ב DAID ו SATA ובמשהו שנקרא AL של ASUS השאךה שלי האם כדי להתפשר בנושא כי לפי כל המבחנים שראיתי ה דלוקס הוא ה-OC ולא ראיתי כלום בקשר לדלוקס משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי עד כמה זה התפשרות
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל שעליו AMD64 3000+ 939 Winchester הרכבתי אותו.. וכשהדלקתי אותו, נדלקה לי בלוח נורה הנקראת RAM_LED עשיתי חיפוש, לא מצאתי מה זה אומר. גם בספר לא רשום... מה יכולה להיות הבעיה? * בעע.. נא להעביר לתמיכה טכנית! *
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האם כדי בכלל לקנות לוח אם תומך SLI או CROSSFIRE אם אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך שתומך? סתם לדוגמא ראיתי שיש לוחות אם שתומכות ב SLI ורשום שם שאפשר לחבר שני GF 6600 שתומכות בSLI... אבל אם סתם דוגמא אני יקנה בכלל RADEON ? או שאני יקנה כרטיס אחד של GF ללא 2 ליבות או משהו כזה לדוגמא GF 7600 GS... האם תיהיה השפעה בכל זאת ? ואם אני מתכוון לקנות RADEON לפי מה שאני מבין אז עדיף לוח אם שתומך ב CROSS FIRE לא ? אני נורא מבולבל יש יותר מידי לוחות אם שמתאימות לי אבל בעקרון אני לא יודע אם לבחור לוח שתמוך SLI או CROSS FIRE או שפשוט לעזוב את האפשרויות האלה וללכת על לוח אם רגיל ? תודה לכל מי שמגיב !!
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע לוח אם 965P-S3 של GIGABYTE וזוג זכרונות 512MB 800MHZ של PQI. אני מעוניין להוסיף עוד 1GB של זכרון למחשב, השאלה שלי היא אם אני יוסיף שני סטיקים של 512MB 800MHZ גם הם של PQI האם אני יוכל להמשיך לעבוד בDUAL CHANNEL? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
מה יותר טוב?? Winbond DDR 512 3200 או Twinmos DDR 512 3200 [נערך ע"י amiram - בשביל מה כל סימני השאלה והקריאה האלו בכותרת?]
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי זאת ההחלטה האחרונה שנשארה לי בקשר למחשב שאני מזמין הכוונה היא למצוא לוח שיוכל לעמוד באוברקלוק רציני מאוד, אבל יציג ביצועים טובים גם במהירויות המקוריות בעיקרון הבחירה היא בין שני אלה, אבל אם יש לכם הצעות ללוחות אחרים עד 750, אני אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה פשוטה מישהו מכיר לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שיש לו TV-Out ?? חיפשתי , ולא מצאת אחד כזה. קיימת חיה כזאת? ??? :-X תודה!
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4400+ AMD Athlon 64 X2 4600+ AMD Athlon 64 X2 4800+ במהירות שעון של 2.4 גיגה הרץ מקור: http://www.hexus.net/ מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344&page=3&pp=25 הערה: א. כפול הליבות השולחני המהיר ביותר של אינטל (עד לעידן ה 65 ננו מטר לכאורה) הוא ב 3.2 גיגה הרץ. ב. אתלון X2 64 במהירות שעון של 2 גיגה נראה לי מעבד נפלא, עדיין לא ברור מה יהיה המחיר, כמה יותר יקר הוא יהיה מהאתלון 64 3200+ למשל?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל תודה על העזרה ...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר המלצה אחת על לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה והמלצה שנייה עם כרטיס מסך מובנה . הלוחות חייבים להיות של אינטל. תודה
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-