עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני מתלבט בין כמה לוחות וצריך את עזרתכם בהבנת ההבלים במאפיינים ובביצועים הלוחות הם S3 DS3 DS4 של גיגה בייט וה P5B DLX של אסוס ברור לי שהאסוס הטוב מכולם אבל אני אשמח להבין מה ההבלדים ביינהם וכמה אני ארגיש את ההבדל מתוכנן אובר ל 400 באס יעבוד עם מעבד 6400

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מאוורר+גוף קירור חדש ואני צריך לדעת איזה סוקט יש לי כדי לקנות את הדגם המתאים. איך אני מברר איזה סוקט יש לי במחשב? זה מחשב Intel P4 3Ghz Prescott. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי את המחשב עם 2 סטיקים של GEIL כל אחד 512 במהירות 800 מגה"ץ, עכשיו הם עם קירור עליהם והם בתיזמונים של 5-5-5-15. עכשיו מאז שקניתי אותם תמיד היה לי איתם בעיה שכל התוכונות מזהות אותם בטור 667 מגה"ץ. עכשיו לא מזמן אבא שלי חזר מארה"ב עם גיגה של KINGSTON ללא קירור במהירות 800 והמחשב גם מזהה אותו בטור 800, לאחר הסברים פה, שיניתי הגדרה כולשהי בביוס ועכשיו כל הזכרונות עובדים על 800, אבל עדיין רשום שהGEIL הם 667. בקרוב אנחנו קונים עוד מחשב לבית, פשוט יותר- עכשיו אני מתכנן לקנות לו גיגה של DDR2 667 (המחשב מיועד לאדם מבוגר- לא הולך להיות שימוש רציני בכלל) , אז חשבתי אולי לנצל את ההזדמנות בשביל לקדם את שלי גם צעד אחד או שתיים. אז שתי שאלות- 1. איך הזכרונות האלה? http://www.iqpc.…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ashkenazone,

אהלן חברים, אני מחפש לוח למפרט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293154.msg2576987#msg2576987 אפשר לראות שם את הDS3L שהוא אחלה, אבל אני מנסה לחסוך בכל המפרט הזה, אז אני נפטר מהזכרונות הטובים, עובר לקינגסטון שזולים ב100 ש"ח ואני גם חושב לקחת Abit IB9 - חיסכון של 60 ש"ח. התכנון הוא 400X9 = 3.6GHZ מה שגם האביט יכול לתת לי ואני רק מפסיד קצת ביצועים על צ'יפסט "מיושן". הבחור שאליו המפרט מיועד לא חושב שישדרג, אני מעריך לפחות שנתיים. אז מה אתם אומרים? אין שידרוג, בקושי הפסד ביצועים לא?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המטרה היא לשפר ביצועים ולהעלות תוצאות ב 3DMARK 06 כרגע אני על 7500 עם: Intel Core 2 E6300 1.86ghz P5B ASUS PCIE SATA II 2GB 1024x2 OCZ 800mhz Winfast Leadtek PX8800GTS TDH 640MB PCIE ואני מקבל כולה 7500! אם אני יקנה את המעבד והלוח אם יש משהו שיוכל להעריך כמה יהיה לי? ואני מדבר על DEFAULT 1024 1280 TNX

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אחרי ההדגמה על הבמה שהיממה את כולם, הפרטים הטכניים הממשיים אודות מעבד העל העל הביתי של יצרנית השבבים מתחילים להגיע בטפטופים לכתבה

7. Started by izir,

שאלה כללית 1.מתי אמורים לצאת מעבדים חדשים של אינטל או אמד אני לפני קניית מחשב חדש אבל הבנתי שאוטוטו יוצאים מעבדים חדשים 2.כמה אמור לעלות היום מעבד i7 3770/k יד 2 3.עוד שאלה כללית שמעתי שאינטל תיכנס לשוק כרטיסי המסך האם זה נכון? האם הם יכנסו לעולם הגימיניג?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי , בסך הכל אני דיי יודע על המעבדים , אבל אני חושב שיש עוד המון שאלות שאנשים כאן לא ממש יודעים את התשובות דברים דיי מבלבלים , חשבתי אם נוכל לרכז כאן את כל השאלות במקום לחפש אותם בכל רחבי הפורום.. אני יפתח בכמה שאלות , שדיי הציקו לי לפחות , אם תוכלו להרחיב זה יהיה מצויין , וכל מי שירצה להוסיף שאלות שפשוט יכניס אותם לכאן . 1) מה בדיוק ההבדל במגה הרצים בין אי אמ די , לבין מעבדים של אינטל , שמעתי דיי מזמן משהו שכל מגה הרץ של אי אמ די מבצע יותר פעולות לעומת מגה הרץ של אינטל , או משהו כזה , אם מישהו יוכל להרחיב זה יעזור נורא 2) מה זה אומר הקאש במעבדים... 256 \ 512 \ 1024 , איפה זה משפיע , מה התפקיד של הזכרון הזה ואיך זה מתבטא בפועל. 3) מה זה בדיוק ה L1 \ L2 וכו' 4) זכרון מטמו…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כמו בכותרת בנוסף חייב בקר IDE אחד לפחות כרטיס רשת על הלוח בעצם נראה לי שכולם תומכים בזה לא מתוכנן OC

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Salwaby,

אני הייתי רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרונות למחשב כרגע יש לי 2 ג'יגה במחשב הנוכחי (Corsair 2GB DDR2400MHZ CL5) חיפשתי בכל מיני חנויות, לא מצאתי את אותם זכרונות בול .. אז מה כדאי לי לקנות ? אין לי ממש תקציב, אני יודע שזה לא כזה יקר כמה שיעלה, יעלה.. בכל מקרה אני לא יכול לקנות פה משהו יותר מדי טוב תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בגדול שני הלוחות דיי זהים ההבדל העיקרי הוא הכרטיס המובנה, עד כמה ההבדל בין הכרטיסים המובנים משמעותי והאם הוא מצדיק תוספת של 100 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by israel_gt,

האם אפשרי לשים שתי כרטיסי מסך על הלוח אם הזה? H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. ברשותי המרכיבים הבאים: מעבד: C2D E8400 לוח אם: Gigabyte EP35C-DS3R זיכרון: Kingston 2GB DDR2 800MHZ ברצוני להחליף את הזכרונות הקיימים בחדשים של DDR3 במהירות 1333MHZ. מבדיקה שעשיתי(בחוברת), לא אמורה להיות בעיה. חשבתי להתקין את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G4K-13C7~15~0.htm האם זה באמת יתאים? למישהו ידוע על בעיה כלשהי שיכולה להתעורר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ben672,

שלום! יש לי שאלה מענינת האם ניתן לפתוח למעבד שלי-amd phenom x3 8450 את הליבה המיותרת וא"כ כיצד ניתן לעשות זאת? תודה ושבוע טוב!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avinatbezeq,

http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=109&p2=47 להבנתי: יתרון מעניין דווקא ל-i5, פרט לשני מבחנים בהם יש כנראה ניצול שלי ה-thread-ים, וה-920 מגיע לעד 50% יתרון!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yossi00,

אהלן, למחשב שמיועד בעיקר לגיימינג עם לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 2.8Ghz 860 אני מחפש זכרונות DDR3, של 8 ג'יגה. חשבתי על 4 סטיקים כ"א 2GB. יש המלצות לחברות? או לכרטיסים ספציפים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by רויטל 24,

שלום לכולם, התקינו לי לא מזמן מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימייט והיא מעט איטית, הבנתי שזה בגלל זכרון הראם. מבירור שערכתי הבנתי שבמחשב שלי מותקנים 2 זכרונות DDR בגודל 256 מגה כל אחד ובמהירות 400 הרץ,כלומר סה"כ 512 מגה. לפי מה שהבנתישזה ממש מעט כדי להריץ את ויסטה בצורה טובה ואני מעוניינת להרחיב את הזכרון. השאלה שלי - האם זה יעיל להוסיף ג'יגה למה שיש לי כרגע - כלומר יהיה לי ג'יגה וחצי ?? האם דבר כזה? בחנות המחשבים אמרו לי להוריד את מה שיש לי כרגע ולהחליף אותם בג'יגה זכרון מכיוון שזה לא יעבוד טוב ביחד...אז מה אתם אומרים ? מה הכי כדאי לי לעשות? הכל בהנחה שאני סטודנטית תפרנית ואין לי מאות שקלים לבזבז על מחשב מפלצתי, הרי כל מה שאני מבקשת מהמחשב הוא אופיס ואינטרנט... תודה לכו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אשמח לחוות דעת על לוח אם Intel DX79TO לוח האם הנל אמור להיות חלק ממערכת חזקה לעריכות גרפיות ותוכנות 3D שתקציבה 7200 שח מהמפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543280.0 אשמח לקבל חוות דעת על הצ'יפסט X79 והסוקט 2011 וחשיבותם, האם ניתן להתפשר עליהם כדי לחסוך במחיר? באופן כללי אשמח לחוות עת על הלוח הזה או לחילופין המלצה על אחר במחיר דומה תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Riddler,

שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte MA78GM-S2H rev.1.0, עליו יש מעבד AMD Athlon 64 X2 5200. הלוח סובל מבעיה ידועה של התחממות הNorthBridge, המובילה לכיבוי המחשב. יתר החלקים בטמפ' נורמלית ויש אוורור נאות במארז (דנתי בזה בהודעה ישנה בפורומים של HWzone). אני מתלבט בין שתי אופציות - רכישת קירור איכותי לצ'יפסט (צלעות+משחה+מאוורר 80) בסכום של בערך 200 ש"ח, או רכישת לוח אם חדש בסכום של בערך 450 ש"ח. המחשב במקור שמש לHTPC, אולם כעת הוא משמש כמחשב משפחתי רגיל, בלי שימושים מיוחדים. בהתחשב בהיצע הלוחות היום שמתאימים למעבד הזה, האם יש טעם לשדרג את הלוח, או שעדיף לקנות קירור הולם וזהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חוץ מהאפשרות לשים 4 סטיקים של זיכרון (אני צריך רק 2) יש עוד הבדלים? ההבדל במחיר הוא בסביבות ה100 שקלים. https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PRIME-B660M-A-D4&cart=164693185631912103 https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PRIME-B660M-K-D4&cart=164693185631912103

21. נפל לי לידיים לוח: MSI MicroStar MS 6119 BX2 Ver 1.1 - לסלוט1. יש את האיזור של 10 ומשהו פינים, השאלה על איזה 2 אני מחבר את הכפתור של ההדלקה? ושאלה כללית לא דווקא ללוח הזה: האם הכפתור הדלקה צריך להיות מתג שלשניה לוחץ הדלקה ושניה לכיבוי (כמו של הריסט) או שזה מתג שבמשך כל זמן הפעולה הוא מקצר בין שני נקודות, ובעצם ג'אמפר יכול להחליף אותו וגמרנו? (כי לא יודע איפה המתג חחחייחח)... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני קונה בזמן הקרוב מחשב ואני רוצה לכלול בו לוח אם מספיק טוב כדי שאני יוכל לעשות בו הרבה שידרוגים והוספות. מדובר על מחשב מבוסס AMD. על מה אתם ממליצים? התקציב יכול לנוע בין 400-600 ש"ח.

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Frozen-Ice,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש (12 אלף כולל מסך) ואני ממש רוצה לקנות אותו כבר עכשו השאלה שלי היא ככה : 1. אני יכול לקנות את המחשב רק בסוף פברואר/מרץ ולא לפני ומה שרציתי לקנות זה את ה E6600 עכשו האם כדאי לחכות עוד חודש חודשיים לקנות את הQ6600 (מרובע ליבות) בגלל הורדת המחירים של אינטל או לא ??(ממה שאני הבנתי אין כל כך הרבה הבדל בין ביצועי השניים רק מבחינת גראפיקה יש אבל משחקים וכל השאר אין ממש הבדל רציני) 2. האם בכלל באפריל יש משהו חדש ששווה לחכות לו ?? (אני משתמש במחשב לגלישה מוזיקה משחקים בקושי לגראפיקה) תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by itaiprz,

אני קניתי מחשב חדש ואני קיבלתי אותו תמעבד core 2 duo 2140 1.8 אז אני רוצה לשדרג אותו ל4400 אבל אמרו לי שזה חרא מעבד ושאני צריך לקחת תסידרה של ה6 השאלה היא עם יש הבדל גדול אם אני יקח 4400 או 6230

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.