מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אנסה לתאר בקצרה ככל שניתן, מעייה עם מאפיינים מוזרים מאוד. Windows XP SP2, מעבד AMD Athon XP +2500, לוח אם Epox 8RDAE, 3 סלוטים של זכרון : 256, 256, 512 מגה. הלוח תומך ב Dual זכרון (גם כתוב בעת עליית המחשב). הבעיה : המחשב מבצע לעיתים ריסטרטים ללא הפסקה : מבצע ריסטרט, ברגע שה Windows נטען, מבצע שוב ריסטרט וכו' וכו'. לא מדובר בבעיית חום/טמרפטורה - 100% לא מדובר בבעיית וירוסים / טרויינים - 100% באחת הימים של הריסטרטים הרבים, לאחר ריסטרט מסויים, המחשב לא עלה, אלא השמיע סדרה של צפצופים המעידים על בעיית חומרה. ניתקתי את כל החומרה ההיקפית המחוברת (פרט למסך, מקלדת ועכבר) - לא עזר. ניתקתי פיזית את כל הכרטיסים הלא הכרחיים - לא עזר. התחלתי לשחק עם הזכרונות, יש לי 3 סלוטים, 2 קיצוניים…
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב דחוף אתר באנגלית או בעברית [ יותר טוב בעברית] שיש בו ביקורות על לוחות אם טובים... [ושיהיה מעודכן...] זה הדיון המעודכן : איך יכול ליהיות שלאביט יש ic7-max 2? הינה הקישור www.newegg.com/app/viewproduct...pa=0&page=1 תסבירו לי והינה התמונות www.newegg.com/app/Showimage.a...asp?style=album הערה : ידעתם שאין ל abit ic7 max 3 כניסה למדפסת?!?!?!?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 מהירות 3.0 עכשיוו תסתכלו מה זה רושם במאפייני מערכת וזה ממש מכניס לי עצבים שלא רשום למטה 3.0 מה עושים כדי לשנות את זה?!?! :kopfpatsch: :kopfpatsch: טוב אם כבר אז כבר... איך אפשר לדעת איזה זכרון יש לי? יענו החברה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחזיק בלוח אם asus h81m-dgs DDR3 ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר (DDR 4/5)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש לעצמי מעבד+לוח מאוד זולים - מעבד AMD Athlon 64 Venice 3500+ ולוח אם A8NE-FM מKSP.. הלוח לא נמצא באתר של אסוס.. בכמה אתרים בח'ול מוכרים אותו ובכולם כתוב שהוא מבוסס צ'יפסט NF4 ULTRA.. אבל האם הגיוני שאפשרי לקנות בארצנו הקטנטונת לוח מבוסס NF4 ULTRA בפחות מ300שקל ? כמובן שצ'יפסט הNF4 ULTRA הוא צ'יפסט מ-ע-ו-ל-ה לאוברקלוק ואמור לתת כאן ביצועים לא רעים בכלל.. האם הלוח יתמוך בכולם? מהי דעתכם? יש לי תקציב של עד 800שקל לא שקל יותר
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נכון שאם יש לי לוח אם של אינטל אז אני לא יכול לעשות OC למעבד?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד פשוט+... בסגנון אינטל I5 או I7, כונן SSD של 256 GB.. הבנתי שכדאי לחכות למעבדים מדור 8, אבל נכון לעכשיו אין כל כך מבחר, לדל יש רק מחשבים של 2in1 מהסדרה הזו, וגם כן עם מקלדת לא מלאה. לאסוס אין בכלל, ולHP יש 2 מחשבים בודדים עם מעבדי דור 8, מה שמשאיר אותי עם האופציה הזו בלבד. מתי אמורים לצאת עוד מחשבים עם מעבדי דור שמיני, יש צפי לאיזה דגם מסוים ? (מהחברות שצוינו למעלה ?) או אפילו להערכתכם ? חודש ? חודשיים? ועוד שאלה שאולי קצת לא קשורה.. חיפשתי את הדגם הספציפי הזה של HP ביוטיוב (גם את הסדרה עצמה ולא רק דגם ספציפי) .. משום מה המחשב לא מופיע בכלל, שום סרטון - לא REVIEW ולא UNBOXING, שזה קצת חריג…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעתיד מתוכנן השידרוג ל IVY BRIGDE למקביל של I5 2500K. יש את לוח הזה כרגע במחיר מעולה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8913 לאור תחזית של עליית מחירים בלוחות האם, בנוסף לצמצום יצוא מתכות מסין. האם הלוח יתמוך בIVY? כדאי לי לקפוץ על המציאה עכשיו או לחכות שמעבדים החדשים יקנסו לשוק והלוחות Z77 H77 יעלו פחות? כמו כן האם הלוחות החדשים הנ"ל עם הצ'יפסט החדש יהיו יותר טובים מאשר זה שבקישור? ושאלה לגבי הזכרונות. נכון לעכשיו יש לי G.SKILL 8GB 1600 CL7. ECO אני חיפשתי עוד סטיק או שתיים של 4 בדיוק לפי הפרמטר של 1600 ו CL7 והכי קרוב היו את אלה CL8. עד כמה משמעותי העניין עם התיזמונים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה קונה את הלוח שבוע הבא ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך יחסום את היציאות. במידה וכן, האם ישנו לוח באותו טווח מחירים שאני אוכל להרכיב עליו את הכרטיס וזה אינו יחסום לי שום כניסה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף למערכת מחשב שמכילה את לוח האם P67A-UD3-B3 דיסק קשיח נוסף בנפח 3TB. נתקלתי בפרסום הזה, שלפיו לא הייתה תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח שגדול מ-2.2TB, עד ששוחרר עדכון שפתר זאת. ישנם שני עדכונים זמינים בעמוד הזה תחת הכותרות "3TB+ Unlock Preinstall driver" ו-"3TB+ unlock", שלפי התיאורים שלהם אמורים לפתור את הבעיה. המחשב היה במעבדה מספר פעמים, ובין היתר נעשו בו שינויים ועדכונים ברמת התוכנה, החומרה וה-BIOS - כך שייתכן שהעניין הזה כבר טופל. אני חושש שהתקנה של העדכונים האלה עלולה לגרום לנזק כלשהו (במידה שהנושא הזה כבר נפתר), וגם הוספה של הדיסק הקשיח ללא ידיעה אם הוא אכן נתמך עלולה להיות בעייתית. האם יש דרך לבדוק האם כבר יש תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אתחיל בזה שבסטוק הוא כנראה לא לוקח כ"כ הרבה חשמל, אבל אחרי שמתחילים לעשות קצת OC ומגיעים למספרים מכובדים הכמות החשמל שהמעבדים האלה לוקחים פשוט מטורפת!!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121145
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב בביצועים.. פנטיום 4 3 גיגה 2 מגה קש או פנטים 4 2.66 גיגה כפול ליבה תודה
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הזכרון ולהוסיף עוד 1GB ורציתי לדעת אם אתם ממליצים על החברות הזולות ואיזה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, דיברתי עם מנהל פנדס והוא הבטיח לי מחיר טוב יותר לכל מי שיזמין דרך ההזמנה המרוכזת, אבל זה כנראה יהיה רק באוגוסט. אני רוצה שכל אחד רוצה יכתוב שהוא רוצה + השם שלו והאימייל. שנוכל להעביר הודעות. ההזמנה הזו משותפת גם למשתמשי גיימר, מי שמגיימר אדום, מי שמהזון כחול שקד ליפשיץ, shakedl@gmail.com עדי גולן, adigolan@gmail.com
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי לוח ASROCK Z68 EXTREME 4 אליו חיברתי דיסק OCZ VERTEX 3 120GB יש לי ספק אם חיברתי אותו לSATA 3 או SATA 2. לפי היצרן יש לו שני פורטים SATA 3 עם בקר MARVELL ועוד 2 פורטים SATA 3 עם בקר intel שאלתי היא מלבד הסתמכות על הוראות היצרן איך אפשר לוודא האם השתמשתי בפורט SATA 3 של MARVEL או של INTEL יש איזה שהיא תוכנה שמציגה את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם חדשים מכיוון שאני מעביר את שלי לאחי הקטן ואני רוצה לרכוש לעצמי מעבד ולוח אם חדש שיפעל טוב יותר מהקודם. הכרטיס מסך נשאר. הכרטיס מסך הנוכחי הוא: 8800GTS 512MB 92G שאני מרוצה מימנו מאוד ולכן אני משאיר אותו בשבילי. הספק הוא חדש מלפני יומיים: FSP EPSILON 450W 80PLUS. המחשב הנוכחי שלי מספק אותי מאוד מבחינת משחקים וכו' (AMD 4600+ DUAL CORE 2.7GHZ), אך אני צריך להעביר אותו אז החלטתי לקנות חלקים חדשים. השימושים במחשב: משחקים, עבודה משרדית, סרטים. אז התקציב הוא 1000 שקל למעבד + קירור מעבד + לוח אם. אין לי בעיה לעשות למעבד החדש כמובן אוברקלוק. עכשיו האם באמת כדאי לשדרג את המחשב שלי עם חלקים חדשים במסגרת התקציב הזה או להשאר עם החלקים הקודמים? המפרט ה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב הם נוחתים על המדפים, ואנחנו דואגים לעשות לכם סדר בדגמים ובסדרות השונות של לוחות האם מבוססי ערכת השבבים Z490 של אינטל לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, מה ההבדלים בין לוחות אם המבוססים על שבבי AMD 870 880 890? הבנתי שה870 בא בלי כרטיס מסך מובנה ורק עם Single PCI-E 2.0 x16 והשאר עם כרטיס מסך מובנה ועם יותר חריצים לכרטיסי המסך חוץ מזה יש הבדלים אחרים משמעותיים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
200-230 דולר חשבתי על אלה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231032 אני צריך זיכרונות שגם יגיעו כמה שיותר רחוק באוברקלוק... אבל גם יעבדו בתזמונים נורמאליים במהירויות נמוכות נדב
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לבסוף את הDDR בלוח שלי והוא נכנס בסדר, עד עכשיו המחשב רץ ואין תקלות. במידה ואני מתחיל משהו כבד שלוקח מהזיכרון, משחק כלשהו, האם יש סכנה אם הלוח שלי תומך DDR2 ולא DDR ? התחממות יתר, קריסה של המע' או שזה סתם לא בריא למחשב ? אשמח לתשובה. אגב פרטים על הלוח מתוך אברסט הום אדישן אם מישהו יכול לעזור עם זה : Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-0100-009999-00101111-122106-Lakeport$1AAAA000_MSI 945GM3 A7267IMS V5.30 DATE: 12/21/06 13:35:06 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR2 SDRAM Bus Width 64-bi…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שישנם לוחות X58 עם התוספת המבורכת, האם ניתן להשיג לוחות P55 או H55 עם מספר החיבורים הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/2GB-2X-1GB-DDR2-PC2-8500-1066MHZ-DIMM-2-GB-Go-240PIN-HS_W0QQitemZ110509135614QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19badb96fe צריך חוו"ד מכם, שווה עוגיה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תרשמו כאן מה אתם חושבים על שתיהם ומה עדיף לקניית מחשב חדש מבוסס 8800GTS 640 , E6600
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-