עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי מחשב מדיה סנטר מובנה בivory. זה המפרט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6922 החליפו לי את ההארד דיסק במפרט לאחד של טושיבה. המחשב הגיע עם מערכת uefi במקום bios. ניסיתי להתקין כבר כמה מערכות הפעלה דרף usb: 1. אובונטו 2. windows 8.1 3. windows 7 אובונטו הצליח להתקין אבל לאחר ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, קפצה הודעה שעלי להיכנס לתפריט בuefi ולהגדיר במסך הboot הגדרות שונות מכיוון שמשהו מונע מהחומרה להיטען כלומר מההארד דיסק החדש שלי, wtf??? עם ווינדוס אני בכלל לא מצליח להתקין ונתקע בשלב יצירת הpartitions, עברתי שם כבר דרך הcmd והשתמשתי בdiskpart על מנת לבחור את הדיסק שלי, לנקות אותו ולהפוך אותו לgpt אני כבר אובד עצות, למישהו יש מושג???? אני רק רוצה שמשהו יעבוד, כבר לא אכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Killer-Storm,

אז ככה עם אני שם מעבד כזה על לוח מבוסס VIA KT333 הוא יעבוד בFSB של 166 כי הוא מותאם גם, אבל יש לי זיכרון DDR PC2100 אז אני הצטרך להחליף לזיכרון PC2700 ??? בשביל שיעבוד או שאני אוכל להשאיר אבל לא תהיה תמיכה מלאה מצד הזיכרון ?!

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by guym,

אני רוצה רק לוודא שהבנתי נכון... אני קונה החודש מחשב עם 4 GB RAM ו1GB בכרטיס מסך.. בכדי שהווינדוס ישתמש בהכול והכול יהיה מנוצל אני צריך ווינדוס XP (כן אני רוצה XP) 64 ביט ולא 32 נכון? 32 יכול לזהות עד 3GB ו64 יכול 128 GB...נכון? וגם האם זה נכון שה64 ביט מנצל את כל המערכת יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

דיון זה פתוח עבור מי שרוצה לדון בלוח החדש, ואגב הנה פינוק מיוחד בשבילכם - תמונה ברזולוציה מדהימה של הלוח החדש לתמונה (זהירות התמונה שוקלת 1MB)

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by makakit,

איזה מהלוחות הבאים עדיפים לי? דבר ראשון הכי חשוב שהוא יהיה יציב שמעתי שלג'יגה בייט יש לא מעט בעיות. דבר שני שיהיה אופציה לשדרוג עתידי למרובע ליבות דבר שלישי שיתאים ל OC עתידי כשהמחשב יתחיל לפגר. המפרט יכלול E6300 כרטיס גרפי 8600 שיצא בקרוב ג'יגה או שניים זיכרון 667. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  6. בס"ד שלום , קניתי מחשב מחבר , והוא אמר לי שהמחשב בעל מעבד 3.0 GHZ כעת לחצתי לחצן ימיני על המחשב שלי מאפיינים, וזאת התמונה שקיבלתי : והנה קישור למפרט של המחשב שלי מהתוכנה EVEREST http://www.upfree.net/7969503 השאלה היא , מה מהירות המעבד שלי . תודה רבה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by lielmar1,

מה אתם מציעים לי לקנות את ה E8400 או את ה E8500 ועוד שאלה מבחינת ביצועים ההבדל הוא שווה להשקיע עוד 200 שח ל E8500

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by moshe06,

איזה זיכרונות יותר טובים לאוברקלוק http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=28 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=929 די דחוף לוח אם Abit IP35-E מעבד e2180

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  9. ישבתי אתמול על מחשב שאם נכנסים למאפיים שלו "המחשב שלי - מאפיינים " כתוב שהמעבד הוא " AMD PHENO 3000+ " ( וזאת הסיבה לאנגלית בכותרת כי הפלוס בורח לתחילת המילה amd במקום להיצמד לסוף ה 3000).... לא מצאתי שם כזה באינטרנט , על איזה מעבד מדובר? מה השם שלו?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by man,

יש ברשותי מעבד P4 2 GHZ , זכרון DDR333 SAMSUNG 512 MB ולוח אם +EPOX 4G4A. לאחרונה הורדתי כמה עדכונים לביוס מהאתר של EPOX מואתרים אחרים. פעלתי לפי כל ההוראות העתקתי לדיסק האתחול, אתחלתי את המחשב , הרצתי את AWDFLASH והתקנתי את הקבצים הדרושים. אבל משום מה אני לא יכול לשנות בביוס את הזיכרון מ266 ל333. מה אני לא עושה נכון? או למישהו יש אתר שממנו אפשר לראות את העדכון לביוס שבאמת יפעל?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  11. ??? ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי את זה במעבד הפרסקוט שלי מה זה לעזאל קוראים לזה בשם ארוך היפר טארנינג טכנולגינג בשם קצר ht ומזה ה1 mb כאש במעבד??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by giloman,

האם המעבד הנ''ל קיים ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by davidreznic,

שלום. קניתי מחשב חדש עם הלוח GA-P31-DS3L ו-E6750 ללא OC. הבעיה היא שהמכפלה של המעבד כל הזמן קופצת בין 8 (ואז אני מקבל 2.6 GHZ שאמורים להיות) ובין 6 שאז אני מקבל 2 GHZ מה לעשות? אם דרוש עוד מידע אני יכול למסור תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. היי רציתי לקנות את הp4pe ונתקלתי בבעיה של מוכרים טיפשים ואי פרוט כמו שצריך בחנויות ובאתר asus הם אומרים שיש את הלוח עם lan .. בלי lan ... ולפי מה שהבנתי עם firewire מה שחשוב לי זה הserial aTa ורציתי לדעת אם משהו נתקל בלוח בדגמיו השונים ועוד שאלה מכיוון שאני חדש לתחום הo/c .. רק צופה מהצד בגלל thunderbird 900 קלוקל איזה זכרון מסדרת ה corsair עלי לקנות על מנת שאני ימשוך אתו ועם הלוח למקסימום כדי לקבל מהירות מקסימלית מהזכרון ביחס ללוח? Corsair CMX256A-3200C2? Corsair CMX256A-3500C2? תודה לכל העונים מראש :-* נ.ב הפעם לא סיבכתי אותכם בשאלות טכניות קשות :smoke:

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by tehnodrom,

צריך מעבד ולוח אם עד 700 שקל עדיף אינטל...

• 17 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by Blah,

שלום, לאחרונה אני רואה יותר את סוג הזיכרון RDRAM ורציתי לדעת אם זהו הסוג הבא של הזכרונות כלומר יותר מהיר מה- DDR ? בלי קשר . . . מישהו יודע מתי בערך ירד המחיר ל 512MB ? תודה מראש.

18. Started by Atom Mother Heart,

שלום יש לי סטיק של 256 SpecTek Pc270 עכשיו הלוח שלי לא תומך בדואל ואני רוצה לשדרג ל512 האם עדיף לקנות עוד סטיק של 256 או לקנות סטיק אחד של 512? בתודה

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  19. שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט GAP35CDS3 וזיכרון F2-6400CL4D-2GBHK החלפתי 2 סטים של זכרונות ועדיין יש לי בעיה. לעומת זה זכרונות של קינגסטון עבדו לי ללא שום בעיה. מישהו יודע על בעיית תאימות בין לוח האם לזכרון הזה,והאם יש דרך לפתור את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  20. ראיתי ש-AMD הוציאו מעבד חדש מסדרת ה-X2 בשם 7750. המעבד החדש אמור להגיע לארץ? כי אני חושב שקראתי איפשהו שיצאו רק 1000 יחידות נסיון.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by posa,

שלום רציתי חוות דעת על המעבד E6400 ואיזה לוח הכי מתאים לו דרך אגב אני לא משחק בו

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by adis50,

עד עכשיו קראתי שהפנום עדיף מבחינת משחקים עכשיו זה יהיה פחות או יותר השימוש העיקרי שלי אבל כעיקרון זה כמובן מסנג'ר הורדות העלות אינטרנט אופייס סרטי HD קצת תוכנות עיצוב ותכנון החשוב זה מה עידף מבחינת עבודה עם מס' דברים פתוחים, שקט וחום הלוח אם שאני חושב לקחת עם הI5 זה ‏P55A-UD4P של GB הלוח אם שאני חושב לקחת עם הפנום זה לא ידוע כי כל מה שראיתי עד עכשיו בתקציב של עד 900 ש''ח שיש לו את כל האפשרויות שיש בשל הI5 שהחשוב זה הSATA6GB והUSB3 וזיכרון של 2000 (אני לוקח 1600 אבל לעתיד) וגם IEEE 1394a וeSATA שכמובן יש ללוח של הI5 גם הרבה יתרונות מבחינה של טכנוליגיה מתקדמת כמו Support for Teaming‎ ו ‎ Support Smart Dual LAN (שאשמח לקבל עליהם עוד מידע) וגם החיבורי הPCI עדיפ…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  23. האם מעבדי AMD באים עם מאוורר בילט אין כמו אינטל? לצורך העניין מעבד 3500+ 939A64

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  24. אני בקרוב מאד קונה מחשב אני הולך כנראה על הלוח ASUS P5W DH DELUXE עם מעבד E6600 התקציב הוא בערך 1500 שח אני צריך לבחור עכשיו זכרונות אני מתכוון להריץ ויסטה 64B וצריך שתהיה אופציה לOC בעתיד (לא משהו גדול 3GH מספיק) הציעו לי את הזכרונות הבאים 2g 667 של kingston ב1450 סטיק אחד ?או ?שני סטיקים של גיגה800 Kingston HyperX ב1470שח או שכדאי בכלל ללכת על TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ב793 שח מה אתם אומרים השני גיגה יתן לי אפשרות להגיע בעתיד ל 8 אם לוקחים בחשבון שניתן לשדרג את המעבד ל QC יכול להיות שזה יהיה שימושי הקינגסטון 800 לא יגבילו אותי באוברקלוקינג או שאני לא צריך 800 להגיע ל 3 גיגה? והtwinmos ממש זולים בקיצור אני מבולבל ??? עזרתכם בבקשה תודה ניר

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by frodo,

אני הולך לקנות מחשב עם מעבד AMD2000,איך הזיכרון הזה?,ואיזה עוד מומלצים,האמת היא ששמעתי שהוא טוב,זה נכון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.