מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אני מזמין אצל חבר מחשב והוא הציע לי לקחת amd 6400 איזה מהמעבדים מתחמם יותר ולאיזה מעבר יותר קל לעשות OC???? ומבחינת לוח אם לוח אם של AMD שעולה 600 ש"ח שווה ללוח אם של INTEL שעולה 1200 בערך??? איזה מעבד לקחת ואם איזה לוח אם ???
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=109&STORY=/www/story/05-18-2007/0004591782&EDATE=
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח ASUS P4P 800 אני רוצה לקנות זכרונות A-Data 512MB AD512M533 PC4200 DDRII 533MHz שתי שאלות: 1. האם אלו יעבדו אצלי??? 2. אם כן מה צריך לשנות כדי שיעבדו ב 400MHZ או יותר באוברקלוק סביר??? תודות מראש
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי לא מעט בפורום זה על המעבדים החדשים ועל יכולות האוברקלוקינג של כל מעבד ברצוני לציין שאני די מבין במחשבים ומתעסק עם זה לא מעט אני יודע מזה אוברקלוק אבל אף פעם לא ביצעתי את זה מהחשש שאני אדפוק את המעבד וכידוע אין אחריות על מעבדים שעשו להם המהרה. ולכן השאלה שלי היא האם זה כדאי ולא מוריד את אורך חיי המעבדים והאם מישהו יכול להסביר בקצרה כיצד מבצעים את זה ומה צריך לשקול ברכישת מחשב חדש כדי לבצע את זה. אשמח אם תתייחסו למכפלות ושאר הדברים שאני לא מבין בהם ואני לא יודע איך הם קשורים להמהרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
דיי קשה לקנות קונרו עם מחירי לוחות אם מופקעים. :-\ בנתיים הלוחות אם שאני רואה שיצאו ואלה שעתיד לבוא הם רק מעל 1000+. משהו יודע מתי לוחות לשוק הבניים יבוא? :-X
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות בוט CD לדוס? אני רוצה לעדכן ביוס ולא מצליח... ניסיתי לעשות דרך נרו אבל כשאני מפעיל את התכונה כדי לעשות פלאש הוא כותב שאין לי מספיק זיכרון.. גם אם אני עושה tiny/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים, ברגע שמחירי AMD באמת ירדו כמתוכנן, מחשב מבוסס AMD 3800 x2 am2. מחפש המלצות ללוח אם טוב. אם מישהו יודע איך לוחות KN9 של ABIT אשמח לשמוע. התקציב הכללי של המחשב הוא 3000 ש"ח בלי מסך.
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
-
יש לי שאלה שלא ממש מצאתי תתשובה אליה נגיד יש לי בלוח 4 סלוטים ואני שם 2 סטיקים של 512 ועוד 2 סטיקים של 256 כולם הם PC3200 400MHZ עכשיו השתי סטיקים של ה512 זה אותה חברה סתם נגיד סמסונג והשתי סטיקם של 256 אותה חברה נגיד A-DATA עכשיו דול הם יעבדו? המחשב יעבוד ככה כאילו יעלה והכול יפעל רגיל? או רק לאחר שאני יתאים את התזמונים של כול 4 הסטיקים לאותם תיזמונים הוא יעלה ?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני בן 17 ולא קרה לכם שעצרתם וחשבתם איך לעזעזל מייצרים את כל הטכנולוגיה הזאת? איך בונים פלאפון? איך בונים מעבד? איך בונים כל דבר שאני משתמשים בו היום??? אני מאוד סקרן בנושא ורוצה ללמוד את הנושא בעתיד אבל אני לא יודע לאיזה תחום שייך השאלות שלי? כל תשובה תתקבל בברכה ואם מישהו יכול להפנות אותי למישהו שמבין גם יעזור . נ.ב אני חדש פה אז שלום לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX משום מה, מנהל המשימות מראה אינדקציה כאילו יש רק מעבד אחד (מראה גרף אחד ולא שניים) האם זה מצב תקין?
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ל AMD עם צ'יפ via kt400 . המאורר שיושב על הצ'יפ התחיל להשמיע רעש, אחרי ניקוי יסודי הרעש לא עובר. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אממ אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בעיקרון אני לא רוצה איזה מחשב על אלא מחשב רגיל שיהיה מהיר בלי בעיות ובלי כלום כבר החלטתי איזה כרטיס מסך אני לקוח אבל לוח אם מעבד וזכרון לא ממש כי אני לא מבין בעניין, אני יודע שהמעבדים של AMD הוזלו בהמון בגלל היציאה של המעבד החדש של INTEL אז אולי תוכלו להציע לי מעבד אחד משלהם? אני שוב בעיקרון מחשב מחשב כמה שיותר פשוט ומהיר שלא יעשה בעיות אז אם תוכלו להמליץ לי זה יהיה נדיב מאוד מצדכם
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי 8KDA3-J (EPOX) הוא נשרף לי פעמיים. היום אחרי חודש של המתנה קיבלתי לוח מתוקן, אך הדגם שלו 8KDA3-I. נכנסתי לאתר של EPoX וגיליתי שהלוח קצת מסורס :-\: (מה שהיה לי) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8KDA3j (מה שיש לי עכשיו) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8KDA3I לJ היו 8 ערוצי קול לI יש 6 (לא ממש רלוונטי) לJ היה 1GB LAN לI יש 10\100(גם זה לא כזה קריטי) לJ היה "800MHz (Hyper-Transport)" אצל I זה לא מופיע :-[ *ראוי לציין, שהחנות החליפה לי את הלוח בפעם הראשונה מכיוון שהוא נשרף לגמרי. ובפעם השניה מBIOS פלאש לא מוצלח. אך בכל זאת זאת לא סיבה לתת לי לוח אחר ממה שקניתי -ועוד מבלי להודיע לי. אני לא יודע אם זה מפאת בורות הטכנאים, או בגלל שהם "לא חייבים" …
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כפי שכבר כתבתי, בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש, ובפורום מפרטים קיבלתי המלצה להסתפק בQ9300. הטענה הייתה כי כפי שבזמנו לא הייתה סיבה להעדיף Q6700 על פני Q6600 כך גם הפעם. משום שההבדל במחירים בין השניים לא עולה על 250-300 שקל , וQ9450 חזק יותר, קשה לי להבין למה להעדיף את האחד על פני השני. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לעזרה לבעיה מוזרה לאחר התקנת זכרון הוספתי למחשב עוד 2048 מגה זכרון במהירות 800 מה"צ, בדיוק כמו הזכרון שאיתו הגיע המחשב בביוס מופיע כי בכל סלוט (מתוך 2 סלוטים תפוסים)קיימים באמת 2048 מגה ובסה"כ 4096 אך ב XP מופיע שבסה"כ למחשב 3325 מגה של זכרון על לוח האם של אינטל (צ'יפסט G35) יש לי 4 סלוטים של זכרון והוא תומך בעד 8 ג'יגה בייט של זכרון מצורף מפרט המחשב מ EVERSET כולל הבעיה כמובן (ואולי זה בעצם אמור להיות ככה, אשמח להסבר) תודה מראש אסף [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4-S533-X ויושב עליו מעבד סלרון 2400 עכשיו אני כל הזמן בודק טמפרטורות וחשוב לי שיקרא אותם כמו שצריך.. (אני חושב שהוא קורא אותם כרגע בסדר..) איזה סיבה יש לי להריץ את ה ASUS UPDATE לביוס?
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ראיתי המון מעבדים של CORE למכירה מ 1800-2700 MHZ וראיתי שיש BOX ורגיל מה ההבדל ואיזה כדאי לקחת 1 שיקר ויש לו 2670 MHZ או אחד פחות יקר של 2400?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרסמתי גם בפורום אמצעי אחסון אבל נראה לי שזה קשור יותר לפה כי זה לוח אם... אז ככה: האם כאשר אני מחבר הארד דיסק IDE במקביל להארד דיסק SATA2, זה יכול להאיט את פעולת המחשב\פעולת הארדיסק הSATA2? יש לציין כי על הIDE יאוחסנו מסמכים בלבד, ועל הSATA2 כל המשחקים והיישומים הכבדים. ההארדיסקים לא יפעלו במקביל(ז"א שאם אני משחק משחק מהSATA2 אני לא אקרא מסמך מהIDE). הלוח אם שלי הוא Abit IP35P. בתודה אורי
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להוסיף למערכת שלו זיכרון בנפח 512MB. הוא עובד על OC למעבד AMD 2500 ל-3200. יש לו זיכרון ג'נרי אגב! A-DATA 512MB DDR PC3200/400 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=2161 512MB Samsung DDR PC3200/400 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1528 512MB TwinMos DDR PC3200/400 C2.5 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1037 עריכה: הוא מעוניין לקנות רק מזיגזג, ועכשיו שמתי לב שיש להם במלאי רק את הזיכרון של SAMSUNG. אז תתנו לי עליו דעה כללית בכל מקרה . הוא עובד בייחס של 1:1, לא עשה OC לזיכרון או מה שזה לא יהיה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, איך הזיכרון הזה: Standard 64M X 64 Non-ECC 400MHz 184-pin Unbuffered DIMM (SDRAM-DDR, 2.6V, CL2, Gold) http://www.valueram.com/config/partsinfo.asp?ktcpartno=KHX3200A/512 נמכר ב300 ש"ח האםשווה את ההפרש לעומת A-DATA תודה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי חלקים למחשב והחנות נתנה לי שתי אפשרויות ללוחות אם של ASUS הראשון הוא דגם a8V והשני הוא דגם A8N-E אני העדפתי את השני כי אני יודע שהוא יותר טוב אבל בגלל שיש לי כרטיס מסך שלא מתאים לו אז לקחתי את הראשון ........... האם הוא לוח אם טוב או סתם יקר ולא שווה...........???
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-