מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אהלן שלום לכולם! השבוע קיבלתי סט זכרונות חדש: Corsair 16GB DDR3 1600MHZ CL9 כמובן 4 יחידות כל אחד 4GB, עכשיו הבנתי שיש דרך לשפר את צורת העבודה או משהו כזה לפי מה שקראתי פה "בשאלות נפוצות" הבנתי שזה נקרא דואל צ'אנל, מה שלא ממש הבנתי זה איך עושים את זה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב! יש לי מעבד ליבה כפולה E6420 של אינטל הורדתי את התוכנה CORE TEMP התוכנה מראה לי ששני המעבדים כאשר הם במנוחה הטמפ' שלהם נעה בין 30 ל-32 מעלות האם זה תקין? אני רוצה לציין שקר בבית עכשיו בחורף האם זה גם משפיע על הטמפ'? אולי אם היה עכשיו קיץ הטמפ' היתה יותר גבוהה של המעבדים? תודה ליאור
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את המערכת שלי, יש לי כרגע לוח אם של GIFABYTE תומך DUAL CPU עם שני מעבדי AMD SP+ 2000 המחשב עובד מצויין לפעמים יש לו FREEZ ולדעתי זה נובע מהלוח אם סלוט AGP כבר החלפתי כרטיס מסך זכרונות וכו' אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד עד 2000 ש"ח מעסד AMD 64BIT ולוח אם תומך זיכרון ECC אנא רישמו את הצעותכם ומחיר ולינקים אם אפשר תודה!!
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ה805 ל920 מבחינת האוברקלוק? זאת אומרת... לכמה אני יכול להגיע עם ה805 ולכמה עם ה920? :) :) :)
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לוח האם החדש של BIOSTAR מבטיח הרבה ומקבל ביקורות טובות מאוד, אבל מאחר והיצרן הנ"ל נחשב דרג ב' לעומת שאר היצרנים ברצוני לשאול; האם ניתן לבטוח בלוח האם לאיכות, ביצועים ואריכות ימים, למרות הפופולריות המשנית של היצרן ? אם לא, איזה לוח אם טוב תומך DDR3 , Chipest Intel x58 ו-SLI ניתן למצוא היום בשוק ? כנ"ל השאלה לגבי Innovision וכרטיס המסך שלה GTX 260. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחודשים האחרונים אני מגלה שכאשר אני משחק במשחקים החדשים, הזכרון שלי הופך להיות צוואר בקבוק (יש לי זכרון Crosair 1Gb 667mhz). במשחקים כמו Crysis ו-COD4, הזכרון הפיזי מתמלא לגמרי והזכרון הוירטואלי נכנס לפעולה ואז הFPS יורד ויש המון לאגים. כאשר ניסיתי להוסיף סטיק זכרון נוסף של 1G באותה מהירות (667), המשחקים רצו בסדר גמור אך לא הרגשתי שיפור משמעותי במהירות המחשב (הזכרונות עבדו על DC). בגלל זה אני רוצה לקנות קיט של 2X1GB, אבל חשוב לי שהזכרונות יוכלו לבצע OC משמעותי. בגלל מכפלת המעבד שלי (e6300), אני צריך תדר גבוה לזכרונות כדי שכל המערכת תהיה בOC גבוה (היעד - באיזור ה3500mhz). היעד הזה אומר שאני צריך זכרונות שיוכלו לתת לי 1000mhz אפקטיבי. חשבתי ללכת על זכרונות בתדרים של 1066mhz…
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם שתומך רשמית במעבדים עם 800MHz FSB. התקציב שלי הוא 700-800 ש"ח, אז תמליצו על אחד טוב.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה כל כך...יש לי 2 זכרונות (256*2) ddr333 בלוח אם ורציתי לדעת אם אני יוסיף ddr400 או משהו אחר זה יתאים לי ללוח אם או לא? (אין לי שמץ בדברים האלה..) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, מחפש המלצות רק לאינטל תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רצוי מ-IQPC, אבל לא חובה. אם אפשר בפחות - מה טוב. יעבדו עם I7-930 על לוח X58 (לא ברור עוד אם משהו של GB או P6T-SE של אסוס). תודה מראש, גונן.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה המעבד החדש של אינטל(3 ג'יגה),עם ה-800 HZ ומה ההבדל בינו לבין ה-3.06 עם ה-533 HZ? ואיך הוא בכלליות?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
סתם הסתובבתי ברשת ומצאתי את הלוח הזה: אז השאלה שלי היא: הם ניתן לקחת את הלוח הזה ולשים לו 2GB זכרון ואז כל כמה חודשים להוסיף עוד.. כנל לגבי כ.מסך (יש 4 כניסות).. וכנל מעבד.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
באיזה מקרים כדאי להוציא ולהכניס את הבטריה בלוח האם? והאם צריך לאחר מיכן להגדיר הגדרות בביוס?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למעבד AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU וזכרונות ddr 3500 לוח שיהיה טוב ושל חברה טובה תקציב טוב לא מופרז
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מדבר על Pentium D 2.8. פשוט הרשימה שבאתר של ABIT לא כ"כ ברורה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
נראה לי הרכישה הכי גדולה של אינטל אי פעם, כמעט 17 מילארד דולר כאשר הסיבה היא כמובן בעיקר בהתחלה לשוק השרתים. תוך שנה נראה מעבדי XEON משולבי FPGA ואולי אחרי זה גם לשוק המשובץ / פלאפונים. יש שמועות שאינטל מייצרת מעבדים כאלו כבר כמה שנים במיוחד לשרתי ה BING של מיקרוסופט. האם NVIDIA צריכה להילחץ מזה ? http://www.wsj.com/article_email/intel-agrees-to-buy-altera-for-16-7-billion-1433162006-lMyQjAxMTE1MDAyMTEwNzE0Wj
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין בלוח אם(עם כרטיס מסך מובנה DVI HDMI) וזיכרונות 4 גיגה בתקציב של 850 שקל זה יחובר למעבד E8400 ... הצרכים שלי הם כלליים אופיס ואינטרנט... אני אוהב להפעיל המון תוכנות וחלונות במקביל אז חשוב לי שיעבוד חלק אני לא מתכנן OC . שאלה... האם אני אקבל תמורה יותר טובה בתקציב הנל אם אני אקנה לוח בלי כרטיס מסך מובנה +כרטיס נפרד פשוט ? יום טוב...
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הלוח דגם P5GD1 בביוס ראיתי אפשרות של AHCI האם זה יכול לעבוד בדגם הזה בכלל בביוס רשום כך : 1-(configure sata mode=(ide) (ahci) (raid לבחור 2-בביוס בעוד שני אפשרויות הקשורות לזה כתוב כך לבחירה :stagger spinup support כן או לא ,למה זה משמש ? 3- achi port interlock 3 switch =מה זה אומר ? ומה לסמן כן או לא ?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח האם Intel DX58SO ”Smackover יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 2 ג'יגה כל אחד. ואני מעוניין להוסיף עוד 4 ג'יגה. השאלה היא מה עדיף להוסיף 2 כרטיסים של 2 כל אחד או כרטיס 1 של 4 ג'יגה (אותו דגם, אותה חברה, ואותה מהירות). האם 2 כרטיסים יתנו לי הספק טוב יותר של מהירות? כתוב קצת על הנושא כאן: http://www.hardwaresecrets.com/article/Intel-DX58SO-Smackover-Motherboard/643/3 אבל לא הבנתי אם חובה רק את אותו דגם ואותה מהירות או שחובה שגם הנפח יהיה זהה (2 ג'יגה). אנא תשובה בדחיפות! תודה.
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
תראו כל מה שקורה עכשיו השתגעתי לגמרי קונרו עוד מעט יוצא amd מאתגרת ואומרת משהו על כרטיסי הרחבה. עכשיו יש לי שאלה אם אני קונה עכשיו לוח שתומך am2 ושם עליו איזה מעבד רגיל וכל שאר המערכת אני משקיע בצורה מטורפת האם שייצא הדבר הלוח שאני יקנה יתמוך? והאם כרטיסי ההרחבה יהיו על המעבד לפי מה שנראה לי זה על הלוח אז לא צריך כבר לוח חדש כאילו בשביל זה? אז כאילו מה נסגר עם הדבר הזה? איפה יהיו כרטיסי ההרחבה? מי ייצר את הכרטיסים האלה? והאם החברות הגדולות כמו creativ nvidia ati? בקיצר כדאי לקנות והכי חשוב מתי זה יוצא?
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6300 לוח אם: MSI MS-7173 כרטיס מסך: 8500GT אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד, לE8400 ו9800GTX, קיבלתי כבר הצעת מחיר והכל, השאלה היא האם הלוח יסחוב את כל זה? תודה, דוד.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1) אבקש את המלצתכם לכרטיס PCI-X עד 500 ש"ח הצורך להפעלת משחקים קלים ובעיקר בעיקר לעריכת וידאו. קראתי בכמה מקומות שלעריכת וידאו אין צורך בכרטיס מסך חזק ומשופר ביותר. אם יש כרטיס פחות מסכום דלעיל והוא ישמש אותי לצרכים אלו אשמח לשמוע בעיקר זה הסכום. 2) המלצה חברת זיכרון מחשב! המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם שווה לקנות את לוח האם ???Asus P4T533-C - Intel 850E במחיר המומלץ באתר זה (895 ש"ח) בצמוד למעבד Intel Pentium 4 1.8A GHz במחיר של 800ש"ח?? אם יש לכם המלצות על משהו יותר טוב/יותר זול אני אשמח לקבלם בבכרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה מעבד E6600 יותר יקר ממעבד E6750 מה השינויים שיש בניהם?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-