עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני דיי חדש פה אז: מישהו יכול להסביר איזה ליבות יש ומה הבדל??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. שלום לכולם. אני צריך זיכרון למחשב החדש,המחשב ישמש לOC ולמשחקים כבדים. הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ₪932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם ASUS P5Q SE ₪650 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31203 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe ₪1233 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28314 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪129 כמות:1 http:…

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  3. אני מעונין לדעת איזה לוח אם יותר טוב הASUS Commando או הP5N32-E. האם יש לוח יותר טוב מהם באותו מחיר?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  4. Started by yair67,

שלום רב, אני רוצה לרכוש לוח אם חדש למעבדי AMD שיתמוך לי במערך SLI של 9600GT כרגע אני על 4800X2 אבל אני רוצה שהוא יתאים למעבדי הphenom העתידיים. תקציב סביבות 600-800 שקל.

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  5. Started by MDK,

הוא אמר שהם יוצאים עוד חודש או משהו כזה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ראשית שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן. המחשב הנוכחי שלי הוא: אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ, כרטיס מסך ATI R9800 SE, לוח אם נוכחי אינטל D845PESV , זכרון 512 +256 PC2100 של קינגסטון וכעקרון זהו. להערכתי נשרף לי הלוח אם (מחשב נדלק וכל הזמן יש מסך שחור, נבדק כרטיס מסך אחר וזה לא הכרטיס מסך, להערכתי זה הלוח אם שנשרף, כתוצאה מקצר של הקטודות שנגעו בגוף המארז). ראיתי את הלוח אם הנ"ל : Albatron PX865PEC Pro V2.0 Socket 478 שאלותי הן: 1. האם הלוח אם הנ"ל יתאים לרכיבים שציינתי למעלה? (האם הוא יעבוד עם זכרון של PC2100?) והאם לא יהיו בעיות תאימות אל מול המעבד (המעבד שלי הוא מתאים לסוקט 478, תאימות הכוונה מבחינת המהירות וסוג הליבה)? 2. האם יש לוח אם מומלץ אחר בתקציב של בערך 400-…

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by IGk,

איזה מעבד יותר חזק פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ פרסקוט או AMD 3800 DUAL CORE

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by bomba6,

ברשותי: מעבד: Pentium 4 HT, 2.6 Ghz, socket 478 לוח אם: ASUS P4PE-X (ולפי everest גם הדברים הבאים: BUS type: DDR SDRAM, Real Clock: 200 MHz, Effective Clock: 800MHz). זכרון מותקן: 512MB DDR PC3200 2.5-3-3-8 (בלוח אם יש 3 3 סלוטים, כרגע רק אחד בשימוש עם ה-512). המחשב עובד מצויין, ואני רוצה לשדרג את הזכרון. בעבר, כשניסיתי להוסיף עוד 512 מאותה חברה, עם אותם מאפיינים- זה לא עבד. המחשב פשוט בשלב מסויים קפא. ואז גם נחשפתי לעולם (ולהבנה) שלהוסיף זכרון לזכרון קיים זה משימה קשה עד בלתי אפשרית. אז עכשיו אני רוצה לשרג את הזכרון ל-2GB. ז"א, חדשים. מבלי להשתמש בזכרון הישן. לפי המחשב שלי- על מה אתם ממליצים? ומהו בכלל טווח המחירים? כל פרט שתרצו בנוסף על המחשב, אני אשמח לספק. תודה וחג שמ…

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  9. Started by Jack_g,

בחיים לא שמעתי על החברה הזו . הם דיי זולים, שווה לקנות?

10. Started by DavidM,

מתלבט בין לוחות האם הבאים:[כולם של ASUS] P5GCMX P5K P5K SE Asus P5KPL-VM בהנחה שישאר לי מספיק כסף איזה מעבד הכי טוב לקנות בתקציב של עד 500 ש"ח מקסימום? רק מחברת INTEL ? ושהוא יותר מהיר מפנטיום P4 איזה כרטיס מסך מבין שניהם עדיף לי: ATI HD3450 PRO 256MB או PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 256MB

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  11. לתרד זה אין שום מטרה אלא הדיון עצמו בלבד הוא המטרה. בשנתיים האחרונות אנחנו עדים לאין ספור מעבדים חדשים כתוצאה ממלחמת הענקים AMD וINTEL ,INTEL עובדת תוך כדי הזרמת כספים רבים לייצור ופיתוח בעודה מנסה לדחוק את AMD מאחור ,AMD אינה נכנעת ומנסה להשיג עליונות תוך כדי הצגת טכנולוגיות וייעול המבנה של המעבד. כתוצאה מכל זאת אנו זוכים לדגמים רבים של מעבדים ולשפור ניכר בתכונות המעבד. בתרד זה עליכם להכתיר את המעבד שבעינכם הוא הכי טוב מבחינת יחס ביצועים מחיר. צרפו להודעתכם תרשימים וגרפים וכל מה שתרצו. בסוף התרד אני יכתיר את המעבד הזוכה בהתאם לתגובות במידה ויהיו מספר מעבדים שלא ניכר ההבדל בינהם נבצע עליהם סקר. התחרות מתחילה......INTEL VS AMD.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by risbo,

יש לי לוח אם עם 5 PCI ו AGP השאלה שלי אני יודע שיש כרטיסי מסך החדשים מתחברים ל- PCI E אז הם כאילו יכולים להתחבר ל- PCI הרגיל? הלוח אם שלי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by tovtov,

בוקר טוב, מישהוא מכיר את הזיכרון הזה של KUNGSTON: KVR800X16/256 - 256MB 800MHz Non-ECC RDRAM האם הוא טוב יותר מ DDR ? האם הוא ממולץ ? באתר של KINGSTON יש הסבר עליו : "Standard 128M X 16 Non-ECC 800MHz 184-pin RIMM (RDRAM-Direct, 2.5V, 270mil, uBGA, Single-Sided, Gold)" האם זה טוב ומהיר? תודה, יוסי

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. Started by SEPHIEBH,

שלום כולם תקציב:2500(אני מעונין למצוא משהו עם האיכויות של הטובים ביותר אבל עם גודל פיזי קטן יותר ואז להוריד במחיר) אז ככה: -חובהX79 SOCKET 2011 FSB כמה שיותר גבוה pci express 3 (לא אשתמש ביותר מ2 כרטיסי מסך) תמיכה במהירות כרטיסי הזיכרון ככל שיותר(אני יודע שיש כיום 3000) ,עד 32GB מספיק לי THUNDERBOLT-חובה רצוי שיהיה חיבור HDMI וכאמור רכיב תומך ווינדוס 8.. תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  15. יש לי שני מחשבים , אחד פנטיום II 333 השני פנטיום 3 450.. את כל הרכיבים שעל הפנטיום 333 אני מעוניין לשמור לעצמי. את הפנטיום 450 אני רוצה ממנו רק את המעבד והלוח אם. השאלה שלי היא, האם ההחלפה בין לוחות האם והמעבד דורשת התקנה משמעותית של משהו? האם הווינדוס יעלה לי חלק בלי בעיות? או שיעשה בעיות בגלל הלוח אם והמעבד החדשים?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. Started by שרטק,

מחפש זכרון 128Mb SDRAM 133mHz איפה אפשר למצוא ? מה טווח מחיר ? אם מישהו מוכר, אפשר להתקשר אלי 052-8338946 אריה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by ofir667,

אני צריך מעבד טוב וחזק שהמחשב יעבוד מהר (כי יהיו עליו הרבה דברים ומשחקים) ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? האם כדאי לקחת את זה? או שכדאי לקחת מעבד של AMD Athlon שעולה בערך במחיר של המעבד הזה?

• 5 תגובות
    • 488 צפיות
  18. Started by cold fire,

אני רוצה לקנות לוח אם איכותי של asus או gigabyte (מתוכנן oc למעבד e6300 אבל לא גדול במסגרת האירור שבא יחד אם המעבד) ראיתי את הלוח אם GA-965P-DS4 אך הוא עולה 1200 אבל הוא בא אם heatpipe (האם זה חשוב שיש heatpipe כי לי אמרו שכן) האם יש אופציות אחרות אך לא נופלות ממנו תודה לעוזרים (תמיכה של יותר מ2GB זכרון אני קונה 2GB אז שיהיה מה לשדרג בעתיד) ללא vga כמובן, יהיה נחמד אם תיהיה לו יציאה של sata מאחור(איפה הlpt ,usb וכ"ו) וגם כן תמיכה במהירות 800mhz לזכרון (לא תיהיה בעיה - התקציב מרשה) תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

יש לי את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe עכשיו מחווברים אליו כבר כמה HD ראיתי פה שכבר דיברו על כרטיסי הרחבה יש לי עוד איזה 4 דיסקים קשיחים שאני צריך לחבר יש איזה כרטיס הרחבה של 4 ? ומה כל העיניין הזה של הבוט? ומה העיניין עם המיהירות שעדיף לחבר ל PCIE ולא לPCI רגיל? ראיתי את זה בנתיים איך הוא ? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3176

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות מחשב חדש מפלונטר שהמעבד הוא i7 6700 אני מחפש לוח אם עד 600 שקלים בגודל ATX חשוב לי שהלוח יהיה מבוסס h170 ואני מעדיף לוח אם עם מספר יחסית גדול של שלבי ייצוב מתח למעבד. GA-H170-D3HP מאוד מצא חן בעיניי בגלל הusb type c וכי הוא מציע המון פיצ'רים בשביל המחיר שלו. חפשתי באתר של גיגהביט כמה שלבי ייצוב מתח למעבד יש בלוח ולא מצאתי שכתוב. יש דרך אחרת לבדוק את זה? הייתם הולכים על הלוח עם המעבד הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום יש לי לוח אם אסוס דגם775 Asus P5LD2 פירמטי את המחשב והתקנתי את הדרייברים דרך האתר שלהם...(אין לי את הדיסק) עכשיו אני מנסה להוסיף את הג'ויסטיק שלי דרך הgame controller והוא אומר לי שהgameport שלי לא מותקן.... ואני לא מוצא דריבר או משהו כזה שצריך להתקין והוא גם לא מזוהה בחומרה כדרייבר לא מותקן,המחשב פשוט לא מזהה אותו... תודה לעונים ואם זה לא המקום לשאול את זה אשמח אם תעבירו למקום הנכון

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by MoSQuiTo,

אפשר עדין להשיג זיכרון RDRAM איפשהו???

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by אבנר ניר,

מצורף צילום מסך של מנהל המשימות בזמן הפעלת PRIME95 אגב זה אותו דפוס גם בזמן משחקים. זה גרף נורמלי?

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by shaul,

איזה מהם אוברקלוקר יותר טוב כשהlanparty הוא לא בגירסאת האולטרה

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  25. חג שמח, מישהו מכיר את הלוחות האלה של ASROCK? מישהו התנסה בכלל עם הלוחות שלהם? ה Instant Boot שלהם הדליק אותי ומהווה שיקול מבחינתי, ואחרי שהייתי נעול על ASUS או Gigabyte אני עכשיו שוב מתלבט... ההבדל ביניהם: G31 - 3100 DX9,VGA; 10/100 G41 - X4500 DX10, VGA+DVI-D, can display Full HD 1080P with VGA DVI-D; 10/100/1000 ההבדל ביניהם 65 ש"ח בקוברה PC ואני מתלבט. אם אני אקח את ה G31 אני אוסיף כ. מסך Sapphire 4350 512MB מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.