עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eranisra,

שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, Core 2 DOU 6420 או i3 540 והאם ההבדל משמעותי (מורגש בגיימינג) תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dennis14,

לינקים: 1) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6123 2) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7796 3) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=1619 איזה מהם עדיף ולמה למערכת שכוללת E6420 ו - 2GB G.SKILL HK 800MHZ ומיועדת ל - OC ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מעוניין להרכיב מפרט למשחקים ומולטימדיה. כרגע אני מנסה להגיע לשילוש המתאים ביותר, כי עם שאר הרכיבים יהיה פשוט יותר להסתדר אח"כ. התקציב: 2.5K לשלושת הרכיבים, רצוי לא להשתמש ביותר. מעבד: אני נוטה לבחור ב-3570K בעל הביצועים הטובים ביותר בסדרה והוא גם לא מגביל אותי ל-OC עתידי. זיכרון: החלטתי שכדי להתפנק אקח 16GB זכרון RAM השאלה איזה סוג כדאי לקחת, 4*4GB או 2*8GB? ולגבי מהירותו, 1600 או 1333? לוח: אני מתלבט בין שני דגמים של ג'יגה בייט שההפרש ביניהם 150 ש"ח בקירוב, ולא מצאתי בהם יותר מדי הבדלים. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה פשר ההפרש המשמעותי יחסית במחיריהם, ומה מתאים יותר לשימושי. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4140#ov http://www.gigabyte.us/produc…

• 65 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by Ferrari599,

עד היום היה לי 4 ג'יגה היום קניתי עוד 2 סטיקים כל אחד של ג'יגה. כלומר סה"כ 2 ג'יגה. הבנתי שאני לא יכול סתם להכניס אותם למחשב. צריך להעביר עליהם בדיקה או משהו לא? יש תוכנה בשם hieron או משהו.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by tsikiksr,

מה הלוח אם המשתלם ביותר עבור מעבד AMD Athlon 64 3800+ AM2 X2? תקציב עד 700 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. Started by Clint Eastwood,

סורי על הבורות אבל מה זה כל ה Dual chanel? אממ... ואיך אני עושה את זה? יש לי שתי סטיקים של 256 2700 של קינגסטון.. תודה לכל העונה! ;D

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by DuDeAss,

או קיי היום בדקתי בaida טמפ' הטמפ' של המעבד והm0b0 בסדר הm0b0 ] 37 המעבד - 44 אבל מה זה aux ולמה הטמפ' שלו 125?! מישהו יודע איך להוריד טמפ' של הaux?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by SN מחשבים,

חשבתם על זה האם באמת צריך מעבד 64 ביט ? חשבתם על זה האם באמת צריך כרטיס מסך *16 PCIE ? האם צריך באמת DDR2 ? האם באמת צריך DC ? האם באמת צריך OC ? אוף...שכחתם כנראה את הימים של הדורונים,אתלונים(בארטון) יהי זכרם ברוך. תאמינו לי שלוח אם+מעבד של AMD בתושבת 462 מספק מעל ומעבר. וה AGP או ה IGP ב 90 אחוז מהמקרים הם מעל ומעבר. ויוה לי פראנס ויוה ל windows 32 .

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה טוב מה לא טוב? כמה זה משמעותי מבחינת ביצועים?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  10. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות שתי סטיקים של 1G. רצוי שיהיו טובים לאוברקולק אבל לא רצחני. המערכת: +AMD 3000 7800GT

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by omer.b,

רציתי לשאול האם זה באמת מתשלם להשיקע בלוח עם NF4 ULTRA..... שמעתי שרק איתו ניתן יהיה ללכת על ליבות DUAL CORE בעתיד-האם זה נכון?? ובכל מקרה: גי'גה בייט K8NF-9 שמעתי שמתחמם יותר מידיי-האם זה נכון?האם יש אלטרנטיבה אחרת במחיר דומה?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  12. Started by leoleo,

למחשב ביתי אינטל DUAL CORE 4400 - חבר שלי מתלבט בין P5B של ASUS ל- 965DS של GIGABYTE? מה להמליץ לו? תודה ושיהיה אחלה שבוע.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by stingeR-,

אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז רשמתי את זה כאן... אוקיי , זה הולך ככה , דבר ראשון יש לי לוח EPoX 8rda3I ואני רוצה לדעת איזה גירסא הוא ולא יודע איך לבדוק , ראיתי שלושה גרסאות שלו , אחת עם שני סינקים לגשרים הצפוני והדרומי בצבע כסף ואחר עם שני שנראים בידיוק אותו דבר רק בצבע זהב(את זה יש לי) ועוד אחד שיש לו סינק רק לגשר הצפוני בצבע כסף כמו שיש על ה8RDA הרגיל... אז דבר אחד אני רוצה לדעת איזה גרסא זה זה עם הסינקים בצבע זהב(אני מעריך שזה 2.1) דבר שני , קניתי זיכרונות של Infineon ביחד עם הלוח ועל הצ'יפים שלהם רשום בקטן אינפיניון עם הסמל של הI עם העיגול , אבל בAIDA32 וCPU Z וסנדרה זה כותב לי שהדגם של הזיכרון הוא Xerox DDR-SDRAM PC3200 256MB... WTF !?!?!?! מזה ? למה זה כותב שז…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

שלום, יש לי לוח אם של אסוס משלפני 6-7 שנים ומורכב עליו פנטיום שלוש 667 MHZ , השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג את המעבד למעבד פנטיום 4 כדי שהמחשב יחייה עוד קצת.. לא נראה לי שזה משנה אבל הדגם של הלוח הוא משהו כמו PV133 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  15. Started by RoverBoy,

האם המעבד הזה טוב לצורך לימודים וכמה משחקים קטנים? ומה ההבדל בינו לבין ה E2160 בציעו לי להוסיף 100 שקל ולקבל את ה 2160 האם כדאי? והמחשב כבר הוזמן ככה שלשנות מעבד כבר לא יכול להיות .. רק לברר אם המעבד הזה נחשב לחדיש .. תודה

• 15 תגובות
    • 947 צפיות
  16. המפרט שלי בצד. הלוח אם שלי הוא Asus P5W DH Deluxe WiFi. סיפור ארוך אבל הוא מת והוחלף כבר 4 פעמים. אז כבר השלמתי עם העובדה שאני לא יכול לשחזר 610gb של מידע מה - RAID 0 שיש לי שם, ואני שואל עם איזה לוח אם כדאי לי להחליפו. אני מחפש משהו מ-א-ו-ד תקציבי, אבל הוא צריך לתמוך ב: 1) במעבד והזכרונות כמובן 2) כל חיבורי ה SATA שיש לי שם (מפרט בצד) 3) OC בסיסי למעבד (עד 3.0 ~ 3.2) 4) אם הוא מגיע עם WiFi מובנה - אז בכלל אני אהיה שמח, אבל זה לא חובה (יש לי מתאם). בתכלס כל האפשרויות פתוחות כי אני אזמין ואקנה מארה"ב אז הכל הולך. תודה רבה לעוזרים. -HF

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  17. וגם איך מבדילים בין ddr ל ddr2?

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by the-f-master,

אני עוד מעט מחליף את המחשב וכמובן שבחדש יהיה לוח אם חדש אז כרגע רציתי ללכת על הלוח אם של albatron 945p אבל ראיתי איזה פירסומת על הp35 platinum של msi והבנתי שיש לו יכולת שידרוג ממש טובה וזה די חשוב לי כי אני לא רוצה בעוד שנה כשיהיה כבר ddr 3 להחליף לוח אם שוב בשביל להחליף זכרונות... אז בשורה התחתונה זאת השאלה: האם כדאי לקנות במקום לוח אם של albatron את לוח האם p35 של msi ואם כן איפה אפשר להשיג אותו באיזור תל-אביב? (אני חדש אז אם עשיתי משהו נגד חוקיי הפורום אני מתנצל...)

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  19. והאם זה הסידרה 6X5X ?

• 57 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Meir787,

האם כדאי לי לקנות לוח אם של ELITEGROUPE וזכרונות של TWINMOS ? החברות האלה אמינות ?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by dd7,

אני קונה כרטיס מסך 1900xt 512 2 ג'יגה זכרון ocz ddr2 667 לוח אם של asrock אני לא מתכנן אוברקלוק איזה מעבד קונרו יהיה עדיף e6300. e6400. אני קונה אותו מחו"ל מבחינת מהירות בטוח שיש הבדל אבל האם ההבדל הזה יהיה מורגש אצלי

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  22. שלום חברים. אני נמצא בתהליכי הרכבת המפרט וזקוק לעזרה בנושא לוחות אם. ההתלבטות שלי היא בין צ'יפ 35 לבין 45. ב- 35 אין אופציה לזוג כ. מסך במערך כרוספייר ?? וכמו כו אני מתלבט בין החברות אסוס , גיגהבייט ו- DFI . הדגמים שחשבתי עליהם: 1. GIGABYTE GA EP-35-DS3 - 514 NIS 2. GIGABYTE GA P-35C-DS3 - 561 NIS 3. GIGABYTE GA EP-45-DS3 - 634 NIS 4. ASUS P5K - 611 NIS 5. ASUS P5KR - 640 NIS 6. ASUS P5Q PRO - 745 NIS 7. לוח דומה של DFI . לא מכיר את הדגמים. כל הלוחות האלה מתאימים לתקציב אך אני לא מעוניין "לזרוק" כסף על משהו שאני לא צריך. חשוב לי שתהיה תמיכה בשידרוגים עתידיים, כלומר בעוד כ- 2-3 שנים כשהמחשב יחלש אני אוכל "להחיות" אותו ע"י החלפת מס' חלקים מצומצם. כרגע אני אשתמ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pazer005,

רציתי לשאול כמה כונני SATA ניתן לשים על P5B Deluxe + כמה CD's אפשר.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by ipublic,

אהלן מחפש לקנות לוח אם ITX סוקט AM3 מחפש משהו לא יקר תודה

25. Started by le011,

האם כדאי לקנות את המעבד הזה Q9300 במחיר של 800 שח-יד שנייה תודה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.