עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי כולם.. אני מחפש לוח אם עם קירור פאסיבי.. כי בעיקרון יש לי לוח אם עם עם מאוורר קטן (קירור אקטיבי) אבל ניתקתי אותו כי הוא הרעיש נורא.. (תוך חודש עלה מ-8000RPM ל-10000).. וגם צבר המון אבק.. אני גם רוצה לשדרג את הלוח אם שלי.. (סתכלו מפרט שלי) אני מחפש לוח אם גם שיכין אותי עתידית ל-SLI.. ול-OC, כי אני יחליף בקרוב גם את הזכרונות שלי ממותגים שמתאימים ל-OC. קראתי ביקורות טובות מאוד על הלוח: Asus A8N32 Deluxe.. האם הוא סה"כ מומלץ? הקירור שלו יעיל? רציתי ללכת על DFI אבל כולם עם מאוורר.. אם אתם מכירים לוח אם אחר מזה של Asus אז תרשמו..

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  2. אני מעוניין לשדרג למעבד E6400 ורציתי לדעת אם הכרטיס שיש לי לא יצור צוואר בקבוק מה שנקרא... כי הוא חלש ?? http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1267 תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by ea666,

שלום אני הולך לקנות מחשב adm 3500box+ msi neo2 nforce 3 והבעיה שלי היא הזכרונות... אני לא עושה OC ולא מתכוון לעשות OC גם לא בעתיד הרחוק. אני אני רוצה את הזכרונות האלה http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-220-033&depa=0 או את אלה שהם 100 $ פחות. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-299&depa=1 ואני מזכיר. אני לא עושה OC אז ממש לא להתחשב בפרמטר זה תודה

4. Started by Tik-Tak,

זה שאלה לחבר שלי, יחובר מעבד D930. ולא הוא לא יודע מה זה OC, וכן אני מכיר לוחות יותר מוכרים ויותר זולים, אבל אפשר מידע כלשהו על הלוח הזה, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  5. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מבצע שידרוג שילוש השבוע הלוח יהיה asus commando מעבד e6600 זכרונות אני מחפש עד 1200 שקל ל 2gb

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  6. Started by menihen16,

שלום לכולםם..יש לי לוח אם Gigabyte GA-EP35-DS3L נאמר לי שיש טכנולוגיה חדשה שנקראת PCI Express 2 ונאמר לי גם שהלוח שלי לא תומך בטכנולוגיה הזו... רציתי לדעת אם יש כזו טכנולוגיה בכלל ואם הלוח שלי תומך בה.. תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by Bar1234,

מה ההבדל בין זכרונות שהם 512MB לבין זכרונות שהם 1 ג'יגה? כמה הבדל יש בין שני הזכרונות ואהם זכרונות ג'יגה ישפרו במשהו את המחשב? תודה בר...

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by gili15000,

האם המעבד g3250 מתאים ללוח Asus MAXIMUS VII RANGER? יש לי לוח אם g41 של אסוס, האם יתכן שהוא לא תומך ב8 גיגה רם DDR3 (סטיק אחד) 1333?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני מחפש את שם התושבת של מעבד PentiumIII 500MHz (כן, ישן). חלק אמרו לי Slot A (זה לא AMD?), חלק אמרו Socket 1 או Socket A. זה לא המחשב שלי, אלא של חבר שהלך לו הלוח-אם. אני רוצה לחפש בלוחות קנייה/מכירה ברשת, דרישה ללוח מתאים, הבעיה היא שאני לא יודע איזו תושבת לכתוב. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם של ASUS שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת. אני אישית לא הצלחתי למצוא. אם מישהו יודע שקיים כזה (ושהוא נמכר בארץ) או שעומד לצאת לוח כזה, אני אשמח אם תגידו.

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  11. שלום רציתי לשאול, האם שווה לשים במחשב חדש מעבד דו ליבתי מהסדרה החדש של אינטל כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20632 או שעדיף ללכת על מרובע ליבות? מבחינת מחיר הם דומים, ההיתרון שאני רואה כרגע לכפול הליבה הוא בנושאים כמו SSE 4.1, FSB של 1333 וכו' וכמובן מהירות של 3.2 ג'גה הרץ בקירוב (ואפשרויות OVERCLOCKING רציניות) מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mrsph666,

עזבו ששניהם ישנים... אילו יתרונות/חסרונות יש להם אחד על-פני השני? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  13. Started by netanel1234,

שלום, מעוניין לרכוש מחשב עברתי על הזיכרונות וראיתי את אלה: http://ksp.co.il/?uin=14965 http://ksp.co.il/?uin=16722 לפי מה שאני רואה שניהם זהים אולי יש הבדל ואני לא יודע מה ההבדל ומה הייתם לוקחים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by gidonmar,

שלום רב אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי פשוט לשימוש הילדים(פיפא וכדומה) ושישמש גם לצפייה בסרטים שאני מצלם (פורמט MOV) התקציב הכולל הוא 2000 שח השאלות שלי: 1. האם לקחת מעבד עם מאיץ גרפי מובנה, האם זה מספיק לדרישות או שחייב להוסיף כרטיס גרפי נפרד? 2. האם יש המלצות לכאלה? 3. האם יש משמעות גם ללוח האם ולצ'יפסט במקרה זה? 4. ראיתי את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2755 באייבורי, זה יכול להיות טוב? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אני כנראה קונה תמחשב הבא בקרוב: 1228 - מעבד, Intel Pentium D 930. 1150 - זיכרון, Samsung DDR2 1024MB 667MHz X 2. 1197 - כ.מסך, GeCube X1800GTO. 609 - דיסק קשיח, W.d WD3200KS, 360GB 16MB 7200RPM. כמו שאתם רואים חסר לוח אם, אני צריך אחד שיחזיק את המערכת הזאת עם כרטיס קול אווגידי פלטיניום... אבל לפניי כל זה אוליי כדי בכלל לחכות לקונרו? הבנתי שהוא אמור להגיע עוד חודש וחצי, לעלות אותו הדבר ולתת ביצועים בשמיים, זה נכון, ואם כן זה שווה את ההמתנה? אני אשמח לכל המלצה... תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  16. שלום לכולם, בעיקרון נדפק לי הלוח הישן סה"כ בן שנתיים ( תעזבו עם האחריות כבר ניסתי ) כל שאר הדברים הכרטיס זיכרון, המעבד, כרטיס מסך AGP וכולי... עובדים מצויין. אז אני מחפש לוח אם שיהיה בו גם רשת, לפחות שתי כניסות PCI כניסות AGP ו PCI Express הלוח חייב להיות מותאם ל-754 AMD Athlon 64 Socket ; ו - DDR 400. המחיר לא משנה. תעזרו לי למצוא משהו טוב תודה זאביק.

• 13 תגובות
    • 799 צפיות
  17. אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני חייב לדעת אם מישהו מכיר מקום שאפשר לסדר בו את הלוח אם

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by oOtalOo,

מה היא הסיבה להבדל הגדול במחירים בין שני המעבדים הבאים? (חוץ מזה שכל מעבד הוא תוצרת של חברה שונה) Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz שמחירו הוא ~1,029 ש"ח והשני - AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 שמחירו הוא ~518 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Burned,

מתאים למעבד AMD Athlon X2 6400+ זכרונות DDR2 (4 GB) כרטיס מסך ATI HD3650 שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה זהו כמה שיותר פשוט שאר הפיצ'רים לא חשובים תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  20. יש לי מעבד AMD סוקט 939 זיכרון של GIL 1 גיגה אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך ATI 1800 GTO , בכדי להחליף את כרטיס מסך יש צורך לשדרג את הלוח איזה לוח כדאי יותר: GA-K8N51GMF-9 - NVIDIA nForce410 Albatron K8NF4X יש לציין שיש לי ספק של 480 וואט של טרמליטק

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  21. Started by koraldon,

שלום, רכשתי 256MB של ADATA, אך everst לא מזהה את יצרן הצי'פ - לעומת זאת את ה kingmax שלי הוא כן מזהה את היצרן. האם זה סיבה לדאגה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. היום שיחקתי ב americas army ברשת ובו זמנית הייתי עם חברה שלי ב skype המשחק עבד בצורה מזוויעה ה fps שלי נפל לרצפה מה אפשר לעשות? (אני סגור על זה שזה מעבד,תקנו אותי אם אני טועה..)

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, ב22.7 מתוכננת ירידת מחירים של אינטל ויוצאים 3 מעבדים חדשים עם FSB1333. אני תיכננתי השבוע לקנות מחשב אך עכשיו אני לא יודע מה לעשות. התקציב שלי למעבד הוא 1300 שקל גג ככה שמרובע ליבה אחרי הירידת מחירים אני לא אוכל לקנות, אבל את הE6850 אני כן אוכל לקנות. אני לא רוצה לחכות שלושה חודשים למחשב החדש אז השאלה שלי היא כזאת-האם הFSB1333 יתן תוספת רצינית לביצועים? כי לפי מה שאני יודע הFSB כרגע שהוא על 1066 לא מגביל שום דבר. אז כדאי לי לקנות E6600 עכשיו או לחכות לFSB1333? תודה רבה מראש.

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום. כאשר מדברים על רכישת מעבד, האם יש מקום שבו אוכל ללמוד על המינוח שבו משתמשות Intel ו- AMD, וזאת כדי להבין טוב יותר איזה עדיף על השני. מלבד מהירות שעון (Ghz), אין לי ממש מושג מה שאר המלל אומר. תודה [למשל - Intel® Core™ i7-860 Processor (8M Cache, 2.80 GHz)]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by דין.,

שלום חברים, במידה והייתם צריכים להחליט, מבלי תלות במחיר,איזה מעבד עדיף לשימוש All-around במחשב שהיעוד העיקרי שלו הוא להיות מהיר אמין ושקט (לא מתוכנן אוברקלוקינג), במה הייתם בוחרים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.