עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום למומחים. המחשב שלי כבר בן שנתים וחצי ומתחיל להראות את גילו.באיטיות תגובה בויסטה, טעינות ארוכות וכו'. השנה לא אוכל לקנות מחשב חדש ולכן חשבתי לשדרג אותו. השימוש העיקרי הוא משחקים, אבל אני עוסק גם בעריכת אודיו ועוד מפה ומשם. כרגע יש לי מעבד E6750 ו-2 GB זכרון DDR2 800 בשני סטיקים וכרטיס מסך geforce 8800GT. השדרוג שאני שוקל הוא תוספת 2GB זכרון (אני מניח שחשוב שיהיה בשני סטיקים גם כן) ומעבד מסדרת Q9x50. האם אפשר להסתפק בתוספת הזכרון בלבד ולקנות מחשב חדש בשנה הבאה? האם ההפרש בביצועי המעבד שווה את המחיר? האם עדיף להשאיר את המעבד ואולי לשדרג את כרטיס המסך? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Computer24hr,

שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות - כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנולוגיה הזאת. אם תוכלו לתת לי מספר…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מהם ההבדלים בין Nforce3 ל Nforce4? והאם ההבדלים האלה מצדיקים את ההפרש במחיר שביניהם?.......... תעזרו לי לדעת מה כדאי לי לקנות...

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by צפיד,

אודה לעזרה בבחירת חומרה לסרבר שמריץ - כמה מכונות VM בעיקר לפיתוח, דוקרים, שרת PLEX , ככל הנראה מערכת הפעלה תהיה UNRAID או אובנטו סרבר ( מתלבט). כרגע אני עם QNAP 453+ שמשמש לאחסנה , אני משער שבשלב מסויים העביר הכל לסרבר (שהסרבר יהיה גם שרת קבצים). חשוב לי שיכנס למארז 2U או 1U לארון תקשורת, שלא יקרע את הכיס בצריכת החשמל היות והוא ירוץ 24/7 אבל שיהיה חזק ככל האפשר. לגבי תקציב אני לא ממש סגור,אני רוצה להבין אם יש אופציות מדור אחד או שניים אחורה ואולי יהיה כדאי לבחון אופציה לציוד ביד2.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם . בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש , והתעניינתי ב-3 לוחות אם . Asus P5Q DFI LanParty DK P45-T2RS PLUS MSI P45 Neo3-FR vלוח הרביעי שאני מוסיף עכשיו (אחרי עריכה): Asus P5Q PRO , הוא כמובן קצת יותתר יקר , אבל השאלה שוב פעם האם שווה להשקיע את הכסף בשביל זה. המחשב יהיה בגדול למטרת משחקים וOC למעבד E8400 ..(ו CF עתידי שאם אני יצטרך עוד 4870 .) (והקירור יהיה לא משהוא רציני.. אני רוצה להגיע ל 3.7~4..) כל הלוחות האלו הם באותם טווח מחירים פחות או יותר (600~700) , והאם הם בכלל יראו לי שיפור במשחקים , נגיד לעמות הלוח EP43-DS3L. תודה לכל העוזרים (והעוזרות )

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Wolf-Net,

שלום מחפש מישהו שיודע איפה היכן למצוא לוח אם ABIT ואיזה סוג של מעבד + זיכרון לקחת עם הלוח הנ"ל. אם מישהו יכול להמליץ לי ולרשום לי איפה אפשר לקנות זה יהיה אחלה, אם תוכלו לכתוב לי גם לפרט פרט איזה סוג עדיף לקחת. (מחיר, סוג, חברה, ואיפה) ( לוח אם, זיכרון , מעבד). יהיה מעולה מאוד המחיר שאני מחפש בין 1000 ל- 2500. בתודה רבה זאביק :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בואו להכיר לעומק את אחד המוצרים הכי מיוחדים של תושבת LGA1151 מבית אינטל - עם עיצוב אלגנטי יוצא דופן שמשולב עם מגוון יכולות טכניות נאה לכתבה

8. היי, יש לכם פה באמת פורומים מאוד מושקעים עם המון מידע ואפשר ללמוד פה הכל מהכל משהו שבאמת לא ראיתי שיש פה, זה מעין מילון מושגים ללוחות אם (כמו שיש למסכים, למעבדים וכו') אני באמת לא מבין בלוחות אם שום דבר, חוץ מזה שהם כן או לא תומכים במעבד מסויים וכו', יש או אין כרטיס מסך מובנה, כמה חריצי PCI וכמה PCI-X וכו' אני לא מצליח להבין לפי מה ההבדלים במחיר בין לוחות אם שונים ומה עושה יחס איכות/מחיר לטוב בלוח אם. אשמח אם תפנו אותי לאיזושהי הודעה נעוצה שפספסתי או למאמר כלשהו, או שפשוט תענו בנושא זה ותגידו מה דעתכם. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by elad_nisim,

יש לי כרגע מחשב I5 2320 ל 1155 רוצה לשדרג אותו למשהו קצת יותר מהיר צריך המלצות למעבד + לוח אם לגיימינג בעיקר אין מחשבה על OC יש מחשבה על SLI או קרוספייר בעתיד יתר החלקים הקיימים: ספק ססוניק 550W כרטיס מסך 7950 מארז FULL TOWER

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Frozen-Ice,

שלום אני חדש כאן ואני צריך עזרה : אני צריך לקנות לוח (INTEL) אם ומעבד ומארז ויש לי 3000 שקל גמיש מה אתם ממליצים ?

• 36 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dids22,

תראו הסתכלתי באוורסט כדי לבדוק את התיזמונים שלי הקיצר איפה בדיוק אמורים להסתכל שם?? כי במקום אחד כתוב משהו אחד ובמקום שני כתוב משהו אחר הבאתתי תמווונותת [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. http://srv2.jpg.co.il/5/5554f81cdaf68.jpg

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Parallel,

האם אופציית הדואל די די ראם תעבוד ?{כאילו ששתי הסטיקים של ה-256 יהיו כמו 512 ואז ביחד עם הסטיק של ה-512 }או שאני חייב 2 סטיקים בעלי אותה כמות זיכון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. איך המעבד הזה? חבר שלי מחפש מפרט לגיימינג די זול (לא רציני מידי אבל שיריץ טוב) והיה שם את המעבד הזה.. אם זה חשוב, הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪450 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪136 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪321 כרטיס מסך: Ninja HD6850 1GB GDDR5 DVI HDMI Retail - …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברה מה ההבדל בין זכרונות ddr 2 cl 3 לבין זכרונות ddr 2 cl 4? כי ראיתי שהבדל במחירים לא בשמיים...! לידור

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אינטל מאשרת כי דור המעבדים החדש שלה תומך בזכרונות בנפח כולל כפול מבעבר - בדיוק בזמן להכרזה על דגמים ראשונים שיוכלו לאפשר זאת הלכה למעשה לכתבה

17. Started by tal147,

האם זיכרון מטמון משפיע על ביצועי המעבד דוגמא אותו מעבד אבל זיכרון מטמון שונה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=927 מעבד X4 955 זיכרון מטמון 2M http://www.skypc.co.il/pl_product~HDZ955FBGIBOX~3~0.htm מעבד X4 955 זיכרון מטמון 6M יש הבדל גם במחירים האם זה משפיע על ביצועי המעבד ועד כמה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by com555,

ברצוני לדעת קצת בפרוט מה זה: הגשר הצפוני, גשר דרומי, ושער ראשי. במילול מפורט שלכם, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by 1_Nike_1,

does my mobo supports ata100/133 cables? http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/se2_con.htm#4

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המפרט שלי : AMD ATHLON 3000 64BIT ABIT KV8PRO, FSB 1GHZ,HT+AGP8X,SATA DDR400 256MB*2 A-DATA אז בתקציב של 500-800 שקל כמה זכרון אני יכול להוסיף? אילו חברות עדיפות? האם כדאי בסטיק אחד או שניים? עוד משהו שאני מפספס? תודה מראש לעונים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מהו לוח האם הטוב ביותר היום למעבד אינטל עם ליבה כפולה עם כל הפיצ'רים האפשריים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by CraXeD,

ערב טוב D: יש לי תמונה שמסבירה את הבעיה : ירוק - אותו דבר כתום - שונה אבל לא קריטי אדום - שונה , רוצה לדעת למה כחול - שונה בשל OC סגול - לא נמצא בימני ימני - שלי שמאלי.. ככה אמור להיות סגול - לא נמצא בשמאלי* בגלל שיש לו גרסה יותר ישנה מה לעשות בשביל שהלוח יזהה X16 ולא רק X8 ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: Asus P8P67 I5 2500K Elixir 2x2GB 1333MHz תמיד בהפעלה שאני מפעיל את המחשב ישנו ציפצוף אחד קצר. הביוס הוא של American Megatrends (AMI), לפי מה שרשום ב- Beep Codes שלהם: http://www.ami.com/support/doc/AMIBIOS8_Checkpoint_and_Beep_Code_List_PUB.pdf או כאן http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm# ביפ אחד קצר = DRAM refresh failure (The programmable interrupt timer or programmable interrupt controller has probably failed) מה עושים ? המחשב ב-7.5 יהיה אצלי שנה ..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, יש לי שאלות בקשר למעבדי אינטל ולוחות אם: בקשר למעבדי אינטל, עדיף Dual Core 2.8GHz על One Core 3.0GHz? יותר מהיר שתי ליבות של 2.8 על 3.0 לבד? ו2.6 שתי ליבות זה גם טוב ומהיר? בקשר ללוחות אם, מה עדיף, P5LD2VM Asus chipset 945 או ASUS 955x Chipset P5WD2 (השאלה שיותר מדויקת היא אם כדאי צ'יפסט של 955 החדש יותר, כי זה עולה כפול מ945 וזה עובר על התקציב, אבל אני רוצה קנייה בטוחה). תודה

• 33 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by 888,

איזה מעבד הכי מומלץ לגיימר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים