עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכנן לקנות מחשב המעבד שנמצא אצלי בתקציב כרגע הוא (כפול ליבה)E6750 לפי מה שהבנתי בינואר יוצאים מעבדים חדשים של אינטל וAMD השאלה שלי היא בתקציב של ב1000+- יצא מעבד יותר טוב ששוה לחכות לו?? וגם אולי יש סיכוי שיהיה מעבד מרובע ליבות בתקציב הזה?

2. Started by COLIO,

יש לוח אם לסלרון 1200 אם כרטיס קול עד 500 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  3. המותג של יצרנית השבבים שמוכר לנו בעיקר תודות לדורות רבים ומצליחים של מחשבים שולחניים קטנטנים ממשיך להתרחב - אל עולם הניידים בו החברה תתבסס על שירותיהן של שותפות שיווק על מנת להביא את מוצריה אל ההמוניםלכתבה

4. Started by FPSbanana,

יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte וFSB עד 800 אז זה אומר שאני יכול להכניס את המעבד C2D E4400? הלוח הוא זה פה ומה זה I-DNA?? יש לי את זה בלוח

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  5. Started by omd,

צריך המלצה לזיכרונות של DDR3 1-OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL 6-5-5-18 - REAPERX HPC מחיר כולל מע"מ: 1410 ¤ 2-MUSHKIN 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL7-7-6-18 XP Ascent 1,761.00 ש"ח 3-OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1600MHZ CL7 מחיר בחנות: 1,415.00 ש"ח מפרט מחשב 1-מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 2-Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 3-ספק TAGAN 900 BZ 4-מארז THERMALTAKE KANDALF 5-כ מסך NVIDIA 9800GX2 6-קירור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme * האם הזכרונות הללו יתאימו ל- COREI7 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. Started by ng1200,

היי, אני מתכנן לקנות זכרון AData חדש, מKSP, הייתי אצלהם היום. הם אמרו לי שיכול להיות שהזכרון לא יעבוד טוב או משהו, ושייקח להם 10 שעות לבדוק את זה, הטכנאי מפגר או שזה אני?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by Void,

אני כרגע משדרג את המחשב(לוח אם זיכרונות ומעבד) על מעבד וזיכרונות אני סגור +- E8400 +GSKILL 1066 4GB על איזה לוח אם אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by Killer-Storm,

אוקיי אני רוצה מעבד Athlon XP חדש ו512DDR 333 חדש. יש לי לוח חדש של Elite לוח באמת מעולה ואני מתרשם ממנו המון והוא באמת מראה יכולות טובות אבל אני רוצה לשים Athlon XP חדש וזיכרון מתאים (והרבה) ידוע לי שהAthlon XP2400+ ו ה2600+ יוצאים בקרוב ושהם יעבדו בבאס של 333 אבל המהירות של המעבדים יהיו כשל המעבדים הקימיים וכנראה שלא יתאימו ללוח שלי, אני לא רוצה לשדרג לוח אז רק תגידו לי איזה מעבד אני יכול לשים על הלוח שיש לי שהוא במהירות הכי גבוהה בין המעבדים האלו בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי 2GB 800Mhz cl5 לקנות 4Gb חדשים בשביל שיהיה דול צ'אננל או שהדול צ'אננל לא משנה ולהוסף לקיימים? ומה לגביי הוספה של 4gb ל 2gb שקיימים?יותר כדאי?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  10. צהריים טובים החלטתי להשאר עם המעבד שלי לפחות עוד איזה שנה+ ואני מתכנן לעשות לו C@ לאיזה 3GHZ איזה לוח אם כדאי לי לקחת? Albatron PX865PE Pro http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1884 http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=52# GA8IPE1000G Gigabyte http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=214

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by THE_LORD,

אני המלצה על זיכרון DDR2 800MHZ 2gb לוח אם: ASUSP5BDELUXE אני כרגע אם זכרון 1 של GeIL CL5-5-5DDR2800 :evo one dbt geil 2gb ddr2 800mhz הבנתי שצריך להתאים את הזכירון לפי המתח שיש לי בזיכרון הנוכחי אבל איך אני בודק את המתח של הזיכרון המקורי, אני כרגע באוורקלוק Q9300 2.50GHZ@3.30 ככה שאני צריך זיכרון שיהיה טוב לאוברקלוק. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by *R.S,

שלום יש לי שאלה על סוגי זיכרונות מה זה NR , NQ , PK ,HK י? מה ההבדל ביניהם? איזה הכי טוב? דרגו... יש להם שימושים שונים זה מזה? (דוגמה: לאוברקלוק או שימוש ביתי פשוט...) והאם יש עוד סוגים? *דרך אגב, מה זה D9 ו- REV י? ו-ST ?? עריכה: כל השאלות הנ"ל מופנות גם אל GKX ,D9GCT ,D9DQT , D9GMH ,D9GKX תודה מראש לעונים *R.S

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  13. תראו קניתי את המעבד הזה עכשיו פתחתי ואני לא רואה שום חומר שצריך למרוח על המעבד, מה שכן אני רואה על הגוף קירור למטה יש ריבוע ככל הניראה שזה מחליף את את המשחה התרמית. עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות משחה תרמית הוא שהריבוע הדבוק מתחת לגוף הקירור באמת מחליף אותו... שלא יקרה לי נזק בהתחממות יתר... ???

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  14. האם כדאי לי לקנות לוח-אם של Elite לפנטיום 4 עם מערכת שבבים איכותית של sis?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by ATL321,

איזה מעבד יותר חזק למשחקים סרטים הורדות ותוכנות איזה מעבד יותר חזק?ולמה? Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore או ?INTEL Q6600

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  16. עם הכניסה של CI7 ובקרי זיכרון משולשים, החליטו בקורסאיר לבדוק אם כיום גיימר זקוק ל 3 גיגה זיכרון או שיש צורך אפילו ב 6 גיגה: http://www.corsair.com/_appnotes/AN811_Gaming_Performance%20Analysis_6GB_vs_3GB.PDF

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by hozitimor,

ככה אני מחפש לוח אם איכותי לאובר קלוק , מחובר לרסיבר 5.0 ,משחקים ,סרטים , עדיפות 12 SATA

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן. אני כבר שבוע שלם בבירורים איזה לוח אם לבחור... gigabyte, asus המוכרים לי או asrock שלא מוכר לי אבל חוסך לי בקניית קירור חדש בגלל תאימות תושבת ל-775. האבדון נובע כי אני לא יודע לאיזה פרמטר להתייחס. יש PCI3.0 יש PCI2.1 יש לג'יגהבייט לוח אם עם iSSD יש עם תמיכה ב-crossfire X16 ולא X8 לאסוס יש p8p67 pro או p8z68-v pro במה זה בא לידי ביטוי? מה כדאי? אני מעוניין בלוח אם שגם יאפשר לי שידרוגים עתידיים בתמיכה בכרטיסי מסך שיצאו בעתיד. שיהיה מן הסתם עם חיבורים של USB 3 וגם Sata3 ... קיצר... טבעתי בים של אפשרויות מבחינת תקציב אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל בלוח אם.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום.עקב צורך בכסף אני מוכר את הכ.מסך שלי . המעבד שלי הוא 2500K 3.3 GHZ ובמקום הHD6850 שהיה לי, אני הולך להשים X1950 עם 512 מ"ב . הםא יהיה צוואר בקבוק? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by RonTwins,

הזמנתי לפני שבוע את הזכרונות של CEON,שני סטיקים של 512MB CL2.5 בGDDR2. שרק תדעו שהזכרונות מעולים ופשוט לא מעריכים מספיק את CEON בארץ. לאתר CEON: http://www.ceon.com.tw/index.htm אני חושב שצריך קצת לכבד אותם,כי היא חברה מאוד איכותית.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ronen Mars,

שלום, יש לי את לוח האם הבא: Gigabyte GA-Z97-HD3 ולא המערכת(Windows 8 Pro) ולא EverstUltimate לא מזהים את לוח האם. ניסיתי לעדכן צ'יפסט - לא עזר. יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by IDAN AMRAM,

טוב אז ככה.. אני יודע של intel יש את המעבדים בטכנולגית הHT ורציתי לדעת מה זה בדיוק אומר... וגם לשאול אם AMD משתמשים גם בטכנולוגיה הזאת או בטכנולוגיה דומה....

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by rom10,

קניתי את הזכרון הנ"ל חדש ב 1250 ש"ח כשדרוג למחשב. היה לי קינגסטון 1GB 2.2.2.5 ועכשיו קניתי את זה. חדש דנדש בקופסא מקורית - אני יודע שהמחיר קצת הזוי אבל זה אמיתי. הזכרון לא מזויף או משהו למי שתהה, הוא נקנה בארץ פשוט בהנחה. מה אתם אומרים? שווה או לא?

24. Started by ToR,

איזה לוח אם אתם ממליצים ל: P4 2.4 Corsair 3000/3200 512mb לוח שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון. USB2 - חובה Onboard LAN - עדיף אבל לא חובה RAID - עדיף אבל לא חובה FireWire - יהיה נחמד אבל לא חובה S-ATA - יהיה נחמד אבל לא חובה Chipset - המלצה שלכם, רק שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון( DDR3000/3200) אם אפשר כמה אופציות (ולא, לא IT7-MAX2 , הוא פשוט יקר מדי(1300ש"ח)) פתוח למגוון אפשרויות, רק אם אפשר להסביר למה עדיף את הלוח המסויים בתודה מראש : : :

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by gogober,

האם יש חשיבות לחיבור קווי הבס של הפלופי ללוח האם,בכלל אפשר לחבר אותום הפוך?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.