עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מבחינת הכל , גם מהירות עיבוד וגם כמות קאש , והטכנולוגיה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by NeverHood,

בלוח אסוס הקודם שלי (TUV4X) היה מקום ל cpu fan power fan chassis fan ובלוח החדש (P4S533X) אני רואה רק מקום ל cpu fan chassis fan הגיוני ?!

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  3. שלום! יש לי מערכת HTPC שלא מספיק חזקה לדרישות שלי, אני רוצה לשדרג את המערכת בלוח אם איכותי שמותאם כמה שיותר למערכות HTPC אני מחפש כבר ימים ברשת ולא מוצא. כרגע יש לי לוח אם של : GIGABYTE GA-M78SM-S2H מעבד מסוג : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ מארז של antec http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= כרטיס טלויזיה של : Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition וכרטיס קול של : M-Audio Revolution 5.1 כמובן שבנוסף יש לי 2GB RAM ו 10000 GB זכרון המערכת לא מספיק חזקה למדיה שאני מציג בפני הלקוחות שלי. אני מחפש לוח אם כמה שיותר חזק ואיכותי, בגלל שיש לי כרטיס קול אז ממש לא איכפת לי מאיכות כרטיס הקול שיש ללוח האם. חשוב לי שללוח …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by HellBoY,

שלום אני צריך זכרון בנפח 512 מגה למפרט שלמטה. אין OC איזה זכרון יתן לי את הכי הרבה ביצועים?התקציב הוא בערך 500 שקל חשבתי על: 512MB Twinmos 512MB A-DATA /VT איזה אחד מהם יותר טוב? או ביכלל אתם ממליצים על אחד אחר? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by dark crystal,

האם הלוח הנה"ל מומלץ לOC? האם הוא יגביל אותי בהמהרה של מעבד 4 ליבות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by 911,

מה ההבדל בין זיכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory Memory Chip : TMD7608F8E50B לזיכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader WLCSP (Wafer Level Chip Scale Packaging) חוץ מהצלע קירור יש עוד הבדל? האם זה שווה את ה130 שקל הפרש ביניהם? ??? ואיך הזכירון השני לאוברקלוק? הרצתי חיפוש וקראתי ש-50B הוא בינוני... איך השני לעומתו? תודה רבה זה חשוב לי

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by KKK,

שלום ;D הזמנתי מפלונטר זיכרון של חברת KRETON ואין להם,אז הם מחליפים לי לזיכרון PDP,הנציג אמר לי שהזיכרון של החברה הזאת איכותי יותר. הוא צדק?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by spc,

שלום לפורום, קניתי מחברת אמפריה פי.סי. בראשל"צ 512DDR400 של סמסונג DS. כי יש לי DS ואני צריך שיעבוד עם Dual Channel לאף ספק לא DS רק SS. להם היה. והמחיר אצלם היה הכי נמוך 196 כולל משלוח. הזכרון עובד בדואל עם הסטיק המקורי שיש לי. הסטיקים לא דומים חיצונית, במחינת מיקום הציפים על הסטיק ועוד... אבל עובד. מה שגרם לי לחשוד שהזכרון מזוייף הוא ש CPU-Z לא זיהה אותו! אני מצרף תמונה. עזרתכם בבקשה... SPC [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Asaf94,

שמעתי שהוא אוברקלוקר מעולה .. אבל הוא ישן לא ? ואיך הביצועים בבקשה חוות דעת

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by Evil_Mind,

יש לי את ה Abit nf7-SL ואני מעונייין לעשות לו עדכון לביוס.. אבל באתר של אביט אין שום התייחסות לדגם הזה! על הקופסא של הלוח רשום nf7-s אבל על הלוח עצמו SL מאיפה אני משיג עדכון ביוס?!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. Started by gilad0327,

אני מעוניין לקנות זכרונות למחשב ...עכשיו יש לי 2*256 ..ואני רוצה לקנות במקום זה 2 של 512 או 1 של ג'יגה... קודם מה בכלל עדיף .?ואחרי זה איזה זכרונות לקנות עד 1500 ש"ח. המפרט בחתימה .

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by 00Amir,

אני רואה ל מיני מחשבים עם סוגים שונים של זיכרונות ותיזמונים שונים באותו מחשב.. האם המחשב יודע לבד לתזמן את הזיכרונות ע"פ הסוג האיטי? איך זיכרון 8-7-8 יכול לעבוד עם 9-9-9 ? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. Started by guybbc,

יש ברשותי את הלוח הנ"ל עם מעבד D930 אני מעוניין להחליף אותו לE6600 לפי חיפוש שעשיתי גם באתר הבנתי שה MB שלי יכול לתמוך בו האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  14. אם אכן יש הבדל ביניהם איך הQ6700 ביחס לQ9300. אם אין הבדל ביניהם איך הם ביחס לQ9300?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  15. אל תהרגו אותי אבל הn-force לא בעייתים? בגלל זה השאלה... תודה ענקית.חבר'ה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  16. Started by NOLOL,

http://www.gigabyte.com/MicroSite/316/images/overview.html מה זה mSATA SSD Support ? איך משפר במה משפר nique Onboard mSATA SSD Support GIGABYTE Z77X-UP7 motherboard features an onboard mSATA slot, allowing DIY builders to take advantage of advanced SSD-based technologies like Intel® Smart Response and Intel® Rapid Start. Mounting an affordable, low capacity mSATA SSD directly onto your motherboard can enhance your PC’s performance with better overall desktop responsiveness, faster boot times and faster system resume times. Simple and Efficient mSATA modules are easy to install, take up less space, use less power and require no additional cabling for smaller form factor…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ראובן,

מעבדי ?AMD? Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK AM2NF4G-SATA2 Socket AM2, DDRII 800 זכרונות? DDR II 533 512MB Elixir מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU המעבד תואם ללוח אם?? והזכרונות??

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרו העדכון המעלות עלו ל 50 ויותר למה זה קורה ? נגעתי במאורר הוא לא חם למה המעלות עלו ? וראיתי שאחרי העדכון המתח של המעבד עלה מי 1.65 ל 1.71 זה בגלל זה ? אם כן מה אני צריך לעשות כי חיפשתי אם אני יכול להוריד את המתח וזה כבר הכי נמוך !! המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTO לוח אם של גיגביט ניפורס 512 DDR יש לי מאורר ולקנו 10 על המעבד ועוד 5 מאוררים במארז לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרי שעדכנתי עלו ל50 ???

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by Dmoney,

מישהו יודע איך אני בודק של איזה חברה הלוח אם שלי..??? אין לי מערכת הפעלה על המחשב הזה ככה שאני יכול לבדוק או דרך הביוס או אם כתוב על הלוח עצמו...(או שיש לכם עוד רעיונות....). אני צריך לדעת את זה בגלל שיש לי מחשב דיי ישן (מהתקופה של Intel p3 450mhz) ואני צריך לקנות כונן קשיח אז אני יודע שיכולות להיות בעיות אם הכונן לא יתאים ללוח(כונן חדש ולוח ישן...)...אלא אם זה אינטל ואז סביר להניח שהכל יהיה בסדר... *אם יש לכם עוד רעיונות איך אני יכול לבדוק את התאימות בין הלוח לכונן תרשמו בבקשה.. 10X

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  20. כן אני יודע שאני מזיין לכם תמוח קצת בזמן האחרון... לא נורא מה דעתכם על הלוח : VIA Mini-ITX EPIA SP13000 SP-13000 CN400 1.3GHz בשביל HTPC? Processor - VIA C3/ VIA Eden EBGA processor Chipset - VIA CN400 North Bridge - VIA VT8237 South Bridge System Memory - 1 DDR266/333/400 DIMM socket - Up to 1GB memory size VGA - Integrated VIA UniChromePro AGP graphics with MPEG-2 decoder /MPEG-4 Accelerator Expansion Slots - 1 PCI Onboard IDE - 2 X UltraDMA 133/100 Connector Onboard Serial ATA - 2 SATA Connectors Onboard LAN - VIA VT6103 10/100 Base-T Ethernet PHY Onboard Audio - VIA VT1617A 6channel AC' 97 codec Onboard TV Out - VIA VT1623 TV Encoder Onboard 1394 - VIA VT6307S …

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by מר מקלדת,

כמה לפי דעתם הוא יעלה בסוף יולי? הבנתי שב-22 ביולי יש ירדה של 50% על הארבע ליבות ואז לא הגיוני ש-E6600 יעלה כמו Q6600... למרות שהירידה של ה-E6XXX היא רק ב-2 בספטמבר.

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by shai888,

רציתי לדעת אם ללוח הזה יש כרטיס מסך מובנה עליו.. gigabyte ‏H55M-D2H

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by Rin,

shalom kolam , ma a evdel ben PCI-E x16 verison 1 le version 2? a im ze taot lakhat loah em im version 1 la karis Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample im loah a ze http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2952 laahlif loah le girsa 2? toda me rosh

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by gofmarat,

קראתי פה בפורום שאנשים לא ממליצים על GA-P73VM-S2H בתור לוח אם, בלוח הזה יש את כל היציאות שאני צריך כולל SPDIF והוא זול משמעותית מה G41, בשילוב על ATI 4350 וE5200 האם הוא כן יספיק לי לעבודה שוטפת לתכנים כמו סרטים של BLURAY שכורים/קנויים?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  25. השימוש- מחשב בייתי , המעבד AMD 4200. לוח האם M2N-E של ASUS עולה כ-530 ש"ח. האם יש לוח איכותי יותר ממנו בטווח המחירים של עד 700 ש"ח.הכוונה לאמינות ואיכות הציפסט. בנודע לזכרונות ,בכוונתי לרכוש 2X 1 GB. האם למשתמש הביתי (לא גיימר , סרטים ותמונות כן) זה הכרחי? האם ידוע ללכם מה טיבה של החברה ושל הזכרונות KRETON 1GB 667MHZ DDR II CL5 ?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.