מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
החלטתי סופית ללכת על הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_1814&products_id=11233. קודם כל, מה אתם אומרים ? הוא טוב ? הוא יתאים לקונרו ? דבר שני, יש לי ספק 20 פינים, האם הוא יתאים ללוח הזה ? שכחתי להוסיף שאני לא שם כרטיס מסך ויש לי ספק ג'נרי 480 וואט.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום ;D הזמנתי מפלונטר זיכרון של חברת KRETON ואין להם,אז הם מחליפים לי לזיכרון PDP,הנציג אמר לי שהזיכרון של החברה הזאת איכותי יותר. הוא צדק?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, לוח האם שהיה לי כנראה הלך :'( הדלקתי את המחשב והרחתי ריח שרוף, החלפתי ספק -לא עזר, חשבתי אולי הכבלים שיוצאים מהכפתו שבמארז לא תקינים והם באמת נראו כך אז קניתי מארז פשוט, הרכבתי הכל -שום שינוי, מסקנה שלי שהלך לי לוח האם של asus p4p800 deluxe המעבד של אינטל (siket 478, 865 chipset) וסכרונות DDR 400 אני עכשיו מחפש לוח אם (שנראה לי בסוף זה יהיה שידרוג או מחשב חדש) יש לי פינה חמה בלב ל asus ומחפש משהו, יש כ"כ רבה דגמים כך שלא הכי יודע מה כדאי. רוצה שיהיה PCI Express ומן הסתם DDR2 חושב על מהירות 400 מעבד של אינטל 3.0 לפחות אין לי מושג איזה צ'יפסט . העניין שלי לי דיסק SATA האם לוח אם שיש לו SATA2 יצליח לעבוד עם הדיסק שלי? אולי אוסיף דיסק SATA2 אבל המידע שיש לי…
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע הבאתי לוח של אסוס p4p800-e deluxe שמתי עליו 2 זיכרונות של hunix 256mb ddr400 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי dual channel 266 מוזר..:\
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איך אדע בדיוק?? תוכנה משהו? ואיזה סוג הוא הכי טוב והכי "קר" ?! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
RD600 הציפסט שכולם ציפו לו מבית ATI ונידחה כאשר AMD קנתה אותה מגיע אלינו: (יש מצב שגם ASUS תייצר לוח כזה) http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2891&p=1
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם למעבד הזה שהוא כפול ליבה דרוש מאוורר חזק במיוחד או המאווררשמגיע איתו מספיק בהנחה שלא עושים OC בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי אז יש לי את המחשב עם המפרט בצד ויש לי המון זיכרונות נוספים (שאגב כול הזיכרונות כולם למכירה) השאלה שלי היא כזאת יש לי זוג VITTESTA 512X2 DDR500 יש לי 1G DDR333 יש לי 512X2 DDR333 256 DDR400 ועוד 256 DDR333 כרגע אני עם שתי הזיכרונות של ה DDR500 שלי . האם יש וריאציה שהיא יותר משתלמת ואני לא יאבד מהביצועים בעיכבות שילוב של DDR333 ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אולי מה זה הכרטיס מסך הזה Intel® 82845G Graphics Controller ואם אני יכול להוריד לו עידכון או משו כזה? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי. אחרי שהובהר סופית שלוח האם מת נתבקשתי למסור לטכנאי שלי איזה לוח אם יש לי. פתחתי וניסיתי לקרוא ולא מצאתי אלא את זה: זהו פנטיום 3 600 MHZ על הצ'יפסט כתוב : via vt82c694x 0016CE 14E4N0651 ישנה על המארז מדבקה שכתוב עליה MSI וזהו ! האם יש דרך לדעת איזה לוח זה ? (לפחות איזה סוקט?) אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אוקיי ראיתי באתר של פנדס שני לוחות של Epox עם צ'יפסט nforce 3 250 עכשיו בין שני הלוחות יש הבדל של 310 ש"ח (אני מתכנן לקנות AMD64 3200/300) הראשון הוא EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin והשני EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin עכשיו אני רוצה לדעת מה ההבדל בינהם כי לפי הפירוט של שני הלוחות בשני פשוט אין את 4 x S-ATA-150 RAID ובראשון יש את זה כמובן עכשיו אם אני אקח את הלוח השני הזול יותר הביצועים יהיו אותו דבר? כי כרגע אין לי כונן שהוא SATA RAID יש לי SATA רגיל ואותו יש בלוח השני אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את הסטרייקר שלי בשמחה רבה וניגשתי לעבודת החיבורים. ללוח קיימים חמישה חיבורי מאוררים אופציונלים בנוסף לשלושת החיבורים הרגילים (CPU, CHASIS, PWR) לשלושה מהם גם קיימים חיבורים לחיישני טמפרטורה... השאלה הראשונה היא: האם לחבר את מאוררי המארז (Antec Ninehundred) אל החיבורים של הלוח בהתחשב בעובדה שלמארז ישנם 5 מאוררים כאשר ארבעה מהם 12ס"מ ואחד של 20ס"מ? שאלה שניה: האם ישנו איזה שימוש טוב לחיישני הטמפ' של הלוח ? והאם אפשר לדחוף חיישן בין הגוף קירור למעבד בשביל לקרוא טמפ' מדוייקת ואנאלוגית של המעבד ? פרט למעבד מה אפשר לעשות עם שלושה חיישני טמפרטורה שסתם תלויים באויר ? (אני מדגיש שהם אופציונליים) תודה רבה :s05:
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מחפש זכרונות, DDR3, הכי איכותים שיש (גם מבחינת OC וגם מבחינת קירור ויציבות), ועם המהירות MHZ הגבוהה ביותר. כמו כן,בגלל חלונות VISTA וכול זה, מעדיף בקיט של 4 ג'יגה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך ב DDR2 ו DDR3 עד 1333 MHZ .....
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אפשר בבקשה דירוג של הכרטיסים הטובים ביותר מלמעלה למטה..!? אני חשבתי על זה תהאמת... CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS עוד שאלה...: יש לי עכשיו כרטיס 1GB בודד במחשב והוא די חדש... חודשיים וחצי 3.... הכרטיס הוא..: transcend 1gb DDR2
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה ההבדל בן שני הלוחות של אסוס מלבד הפרש מחיר של כ 400 ש"ח 1.ASUS P5WD2-E Premium Intel 975X LGA 775 . 2.ASUS P5WDG2-WS Intel 975X LGA 775
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2x KINGSTON 512MB DDR CL3.0-3-3-8 שפועלים בדואל אני מתכנן לקנות עוד 2 כאלה שיעבדו בדואל אבל כל מה שאני מוצא זה CL3.0-3-3-3 השאלה שלי היא אם הם יעבדו טוב ארבעתם ביחד
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום האם צריך להתקין וינדוז חדש בעת החלפת מעבד ?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה מיוחד כל כך בלוח האם asus striker extrem קניתי את הלוח הזה יותר נכון קנו לי אותו ורציתי לדעת למה הוא הכי יקר מבין כל לוחות האם ומה מיוחד בו שמצדיק תמחיר שלו שלא יורד
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי לוח p5b deluxe האם ניתן לשים עליו במקרה זכונות ddr1?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אמנם זה רק שמועות, אבל אם זה נכון - חדשות טובות לאורי (ולכל מי שבעד תחרות בשוק) http://theinquirer.net/default.aspx?article=39440
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עיצוב בלתי רגיל ומסך חיצוני קטן אמורים לאפשר לנייד הדק והקל החדש מבית היצרנית הטאיוואנית הגדולה לבלוט ולזרוח מעל למתחריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בין זיכרון למשל 2 ג'יגה במהירות 667MHZ לעומת 800MHZ יעני האם ההבדל הוא משמעותי או קטן מאד? ועל הדרך האם כדאי לבטל את אופצית קובץ החלפה בזיכרון של ההארד דיסק כדי לקבל ביצועים ומהירויות טובות יותר או אין קשר?? יש לי 2 ג'יגה זיכרון 667MHZ מעבד E4500 2.20GHZ HD4870 ווינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
למרות התקציב שבכותרת, מבחינתי אפילו עדיף לשאוף לתקציב של כ-700-800 ש"ח אם אפשרי. לא מתוכנן OC. MB עם כרטיס מסך OB. תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים הוספתי למחשב שלי שני זכרונות של a- data של 4 גיגה בנוסף על הגיגה שהיה לי ורק לאחר מכן מתברר לי המערכת הפעלה של vista עם זיכרון 4 גיגה וכרטיס tv של hauppauge mce-150 לא עובדים ביחד ואמרו לי להוריד בחזרה ל2 גיגה ועכשיו לבעיה איך אני מסיר את הזכרונות כי אם אני מסיר אותם כשהמחשב דלוק המחשב כבה לי ואם אני מסיר אותם כשהמחשב כבוי הוא לא מעלה לי את הביוס ( הוא נדלק אבל לא מגביב ולא מבצע שום דבר אפילו המסך לא נדלק ) עזרה דחופה בבקשה חברים אני משתגע עם זה
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-