עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kingscorpion,

יש לי תקציב של 400 לקנות זכרונות ואין לי מושג מה לקנות כל הדידיארים למיניהן בבקשה עזרה... מודה מראש

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  2. מעבד 3200+ E6, לוח DFI INFINITY SLI. ספק אנרמקס 420W. במערכת יש זולל מתח - 7800GT. המטרה היא להביא את המעבד ל2.6GHZ לפחות... בקיצור, בהתחלה חשבתי לקנות את הTWINMOS SPEED PREMIUM 3500 שאני יודע שהם אוברקלוקרים נחמדים עם שבבי BH-5, אבל אז חשבתי שאולי כדאי לקנות את ה-A-DATA VITESTA DDR 4000 מ-KSP ב400 שקל, מפני שהם אמורים להיות או עם HYNIX D5\D43 או TCCD, אבל התקשרתי ויש להם רק סטיק בודד בפתח תקווה, ככה שגם אם אני קונה אחד שם, ואחד בחנות אחרת ב-700 שקל (ולמה לכל הרוחות זה כל כך זול ב-KSP??), לא מובטחת לי התאמה מלאה... אז מה אתם ממליצים? התקציב הוא בסביבות 1000 פלוס מינוס 100 שקל, עדיף מינוס ככה שG SKILL ב-1600 שקל לא בא בחשבון תודה!

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by demostans,

לאחר ייעוץ (של חברי הפורום) ניגשתי לחנות וביקשתי מחשב עם מפרט (המפורט למטה) נאמר לי כי אין לחנות אפשרות לספק את לוח האם (כפי שנמצא במפרט) והציעו לי אחר באותו במחיר. לוח האם החליפי הוא: GA-K8NF-9 האם עדיף ? (הוא בכלל תומך ב SATAII) אם, לא, מה במחירים דומים כדאי לבקש כך שיתאים לשאר הרכיבים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE BOX ABIT - KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512MB DDR 400MHz V-DATA/TWINMOS/KINGSTONE HITACHI Deskstar 80GB Sata II (WD,MAXTOR או דגם מקביל של) ATI X300-SE PCX 128MB +TV,DVI צורב סטנדרטי (52 32 52) של LG/SAMSUNG HEC Compucase CI-6A19 300W SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  4. לדוגמא ראיתי ב KSP ?Sempron 2800+ (S-754)? ו ?Athlon64 3200+ (S-754)? שזה בטוח 64 ביט אבל אני זוכר מאיפה שהוא שכל מעבד לסוקט הזה הוא 64 ביט ... פשוט זול יותר ..

5. Started by smit,

ברשותי שלושה סטיקים של Twinmos 256MB DDR PC3200 עכשיו כרגע שלושתם מחוברים, ככה שיש 768MB DDR בהרצה של המחשב בהתחלה הוא כותב, Dual DDR Channel Enabled. השאלה שלי היא, האם כדאי לי להוציא סטיק אחד ושהיה לי 256X2 שיעבוד ב DUAL אבל יהיה סה"כ 512 או שכרגע, הזיכרונות עובדים ב DUAL, כי זה שני סטיקים ועוד סטיק אחד. אז 2 מהם עובדים ב DUAL, והשלישי בודד. והאם יש אפשרות, להוסיף עוד סטיק אחד זהה, ואז יהיה 1GB זיכרון, כאשר יהיו 4 סטיקים של 256 ויעבדו ב DUAL כל שתיים. או שזה בלתי אפשרי, ועדיף לי להוציא סטיק אחד ולהשאיר 2 סטיקים של 256 שיעבדו ב DUAL או שלהשאיר את זה ככה, כי הם כבר עובדים ב DUAL והסטיק השלישי לא מפריע. קצת מבלבל, אבל תודה

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by Hartley,

יש דבר כזה ? בלי gigabit lan , RAID ושאר מותרות לא שימושיים?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  7. Started by finish,

אני רוצה לקנות זיכרון 256 של a-data ו400 מגה הרץ עכשיו אני לא יודע עם הלוח שלי מתאים ואיך זה ילך עם הזיכרון 256 שיש לי עשיו שהוא 133 מגה הרץ ומה שאני רוצה לקנות זה 400 ואני לא יודע עם הלוח שלי מתאים הוא של אינטל דגם D845EBG2 ואני לא יודע איך להגדיר את הזיכרון אז גם זה יעזור לי תודה פיניש

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by Dano,

יש הבדל בין GIGABYTE K8NS ל- Chaintech SK8T800 ?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by MasterGal,

לוח האם הזה תומך ב dual chanel?

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by ns,

יש לי איי אמ די 3000 בארטון ורציתי לדעת כמה מעלות צריכות להיות לו כשהוא מתאמץ וכשהוא רגוע... תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by almog333,

הלוח אם שלי התקלקל ואני צריך לקנות חדש. השאלה שלי היא האם יש לוח אם שיחזיק את המפרט הנוכחי שלי ויחד עם זאת גם יהיה מוכן לשידרוגים לtop של החומרה היום? במידה ולא, איזה לוח אם יחזיק לי את המפרט, יהיה הכי זול ובלי הכנה לשידרוגים עתידיים?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  12. חיפשתי בגוגל אולם לא מצאתי השוואה נאותה בין הלוחות הללו. תודה.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי לוח של dfi nf 4-d שמתי עליו בהתחלה אי דאתא ועבד על 133 הרץ לזיכרון ועל 300 באס למעבד ובמכפלה של 8 החלפתי זיכרון ל 2 גיגה היוניקס והמכפלה סרבה לעלות כמו שהיא לאחר מכן שמתי שוב את ה א דאתא וגם הוא סרב לעלות והוא כבר עבד במצב הזה ביצבות גמורה גיליתי בנוסף שבקר אי די אי אחד לא עובד הלכתי לחברה אם כול התלונות אמרו לי היצרן לא מיתחייב לתת לך לעבוד בתיזמונים שונים של הזיכרון האם זה נכון אם כן למה זה קיים בביוס בכול מיקרה לקחו ממני את המחשב לאחר יום החזירו לי אותו היסתכלתי על הלוח פתאום אני רואה 2 מדבקות אחריות אחת לאותו חודש שקניתי ניראה כאילו הודבקה מחדש ואחת לחודש לפניו הגעתי מזאת למסקנה שהחליפו לי את הלוח ללוח משומש ועדיין נישארתי אם הבעיות וללא תשובות מישהו…

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by Rיה,

מה ההבדל בין ה-3000 ל-3200 של amd athlon s-939 כי אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואין להם 3200 אני רוצה לדעת אם אני יתפשר על ה3000 תודה...

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by RoyS,

שלום רציתי לדעת האם הלוח שנמצא פה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=323 תומך ב- SATA 2 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by rafip77,

שלום, עיינתי זמן רב באתר, ואני חייב לפרגן לכם על שאתר זה הוא באמת נפלא ותורם המון. סלחו לי על בורותי בתחום חומרת המחשב, אך רציתי לשאול משהו שלא מצאתי לו מענה כאן למרות שראיתי את הקישורים לכל מיני כתבות. שאלתי על זכרונות: הנה לדוגמא מפרט של זכרונות Memory Module Properties: Module Name Corsair CM64SD512-3200 Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Meth…

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by roeiw,

^^^ עד 600 ש"ח איך זה?GIGABYTE GA-K8NS 939

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by warrior-,

אני ממש לא יודע איזה מעבד לקנות במחשב החדש. רק עכשיו התחילו לייבא את AMD בצורה מסודרת, וגם רוב החנויות לא מתעסקות עם AMD לפחות חנויות גדולות שעוסקות עם חברות גדולות, בניגוד לפנטיום שמיבאת אותה חברה גדולה ואמינה. בנוסף מעבד AMD הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט, ורובו בנוי מקוד של 32 ביט. וגם אם אתם זוכרים פעם בשנת 1992 יצא מעבד אלפה 64 ביט, וכולם חשבו שזהו עכשיו כל שוק המחשבים יעבור ל64 ביט, אך עדיין היום ה64 ביט לא נכנס. וגם שייצא לונגהורן 90 אחוז שמעבד הAMD לא יתאים לו ויהיה הרבה בעיות בתאימות בין הוינדוס למעבד, היות והמעבד הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט כמו האופטרון. וגם לא הבנתי מה בדיוק הייתרון של 64 ביט, כאילו מה שאני יודע שמעבד 64 ביט יודע לעבוד עם יותר מ4 גיגה זיכרון - שזה לא …

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by shloosh,

אני מתכנן oc וקונה כמה חלקים ביניהם זיכרון. איזה זיכרון יתן לי ביצועים יותר טובים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1654 או ה-adata viesta ddr4000 שהוא יותר זול אגב.. מה דעתכם? הרי נראה לי שאצלי עדיף latency כמה שיותר נמוך ולא כמה שיותר מגה הרצים....?

• 8 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by dpg,

שבוע טוב לפי מה שהבנתי כל כתובת בזכרון מכילה 8 ביט שזה 1 byte ,האם ה 64 עובד מול 4 כתובות בו זמנית? אשמח להסבר תודה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  21. הגייל הוא דגם רגיל.2*256. ו ה PQI הוא 2.5-3-3-7 PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Gunmetal מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  22. טוב אנשים , רובכם ראיתם את המחשב החדש שהזמנתי, הוא אמור להגיע מחר. היתה לחברה שקניתי ממנה בעיה להביא לי את הסטיק זכרון שרציתי. corsair CMX 3200 cl2 512mb יש לי אחד זהה בבית , אז רציתי לקנות אחד נוסף. בקיצור , לא היה להם , אז עכשיו הזמנתי מהם קיט של דאול G.Skill 512X2 3200 השאלה שלי , אם כדאי לי לשמור את הסטיק של הקורסייר , או לנסות למכור אותו (הוא עולה 850 ממוצע) ולהפעיל את המחשב ב : 512x2 (daul או פשוט לחבר אותו גם. לוותר על הדאול , ולא יהיה לי סטיקים זהים , אבל יהיה לי גי'גה וחצי של זכרון. לא נראה לי שהסטיק של קורסייר יוריד מהמהירות של הג'יסקיל , מיכוון שהוא יותר מהיר מהם.. ופועל בקאס נמוך יותר. אז הוא פשוט ירד לרמה שלהם.. אבל בטח לא יאט אותם. אז מה עדיף אנשים? 512X2 (…

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by pc student,

אני זקוק לביוס פרוץ ללוח asus A7N8X-X

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by itziking,

שלום לכולם! אני הרכבתי מחשב בתקציב של 5000 שקל בלי מסך רק יש לי בעיה אחת והיא הזיכרונות!!! החברים שלי אומרים לי שלא לקחת את ה DDR II 533 של חברת A-DATA כי אומרים לי שהם לא אמינים וכדאי לי לקחת זיכרון DDR 400 של חברת KINGSTONE הנה הדגם: ? 512Mb 400MHz Kingston CL3? ומצד אחד DDR 400 זה דיי ישן ואני רוצה ללכת על משו טוב וחדש יותר כמו DDRII 533 אבל אני קצת בבעיה ורוצה לדעת מה כדאי. ודרך אגב ה DDR II 533 של A-DATA עולים 270 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וה- KINGSTONE עולים 300 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וזה DDR 400 אז זה קצת בעיה....אז הנה קישור לזיכרון ההוא של ה A-DATA : http://www.adata.com.tw/en/products-d-un-ddrII533.htm מקווה שתעזרו תודה! נ.ב. אני מתכוון לקנות 2 צ'י…

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by ilanb0,

מעוניין לשדרג את הלוח. כרגע עובד עם AMD1600 אט'אלון אקס פי. היכן ניתן ללמוד את הנושא? מה ההבדל בין לוחות יקרים לזולים (מלבד האחריות)?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.