עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי חברים, חבר שלי עכשיו מתקשר אלי אומר לי שפתאום המחשב שלו לא עובד.. הוא פותח את המחשב ורואה שהמאוורר שלו יצא מהמקום ושהפלסטיק שמחזיק אותו על המעבד נשבר.. יש אפשרות להחליף את החלק הזה? לא יודע כמה זה עוזר אבל אני יודע שיש לו לוח אם של GIGABYTE תודה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by ROI5001,

מבקש דעה על הלוח אם הבא: 945GME-DS2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E +חלופה באותו מחיר רק חשוב שהלוח אפ יהיה עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים כמו זה

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  3. אז קודם כל תודה שנכסת! אלה פרטי הביוס: [ BIOS ] BIOS Properties: Version Award Software International, Inc. Release Date 04/07/1999 Size 256 KB Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM, ATAPI ZIP, LS-120 Capabilities Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD Supported Standards DMI, APM, ACPI, ESCD, PnP Expansion Capabilities ISA, PCI, AGP, USB וזה דגם לוח האם: [ Motherboard ] Motherboard Properties: Manufacturer http://www.abit.com.tw Product i440BX-W977(BX6 Rev2.0)

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  4. יש לי כרגע זכרון 1024 667 CL5 של חברת DIGMA אני רוצה להוסיף עוד זכרון כדי לנצל את ה DUAL ויש לי שתי שאלות בנושא: 1. האם זה משנה אם הזכרון הבא יהיה של חברה אחרת (KINGSTON, TWINMOS)? נספח: האם יש זכרון עדיף מבין KINGSTON ו TWINMOS 2. על הלוח-אם יש לי 4 סלוטים לזכרון - שנים צהובים ושנים אדומים, כל זוג מורכב מאדום וצהוב כדי לנצל את ה DUAL אני צריך לחבר את הזכרונות של: י בשכנות אחד לשני (אחד באדום ואחד בצהוב שכן) לחבר על אותו הצבע או שזה לא משנה, המחשב יזהה זוג ויפעיל DUAL... ? תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by qt1h00,

שלום לכולם, הזמנתי לוח של ABIT IS7-E2 , מה ההבדלים בניהם? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by yaras,

היי, הייתי מעוניין לדעת במה מועיל עדכון הביוס? למה זה טוב? כמו כן, איך אני מבצע לו שדרוג? תודה.

7. Started by barak_i,

איך אני יכול לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי במחשב? יש איזה תוכנה או משו? ???

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by yniq,

הי הלך לי לאיבוד עמוד שמשווה בין המון סוגי chipsets של AND ואינטל. ראיתי את זה לפני יומיים בערך ואני כבר שעות לאמצליח למצוא את זה. זה היה משהו בסגנון: http://www.tomshardware.com/cpu/20041220/index.html אבל ל chipsets (לא מעבדים). זה כנראה באתר של tomshardware או anandtech. אם אתם יודעים על מה אני מדבר, או אם יש לכם קישור לעמוד שמסביר את ההבדים בין chipsets מודרניים אני אשמח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. טוב אנשים טובים אז ככה.. יש לי מחשב AMD (Athlon) XP 2600+ 1.91 GHz asus A7N8X-VM ואני רוצה לקנות 1024 זכרון פנימי ( 2 של 512) עכשיו.. אני מדפדף לי באתרים השונים ואני רואה מליון סוגים של זכרונות... נניח ובחרתי לקנות KINGSTONE עדין יש לי שלושה סוגים והבדלי מחירים מטורפים !!! אני הולך לרכוש בקרוב AGP 128MB PNY - 6600GT שהמליצו עליו פה.. אנשים טובים מהפורום.. עכשיו אני צריך זכרון שיחזיק את הכרטיס טוב ויתן תמורה טובה.. מה לקנות !??! CL2/5 או CL3 או HYPER - X או מה ?! מקווה שתוכלו לזור לי ולהסביר לי קצת על ההבדל בינהם.. ומה זה OC ??? תודה ויום טוב !!!!!

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  10. מה דעתכם באופן כללי על לוחות-אם של ASRock?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. Started by raz002,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב פשוט יחסית במחיר של 2000 שקל עם 4 ליבות מKSP. רציתי לשאול איזו חברה של לוחות אם נחשבת יותר אמינה - אסוס או ג'יגבייט?

12. Started by 120788,

ערב טוב, קניתי מאוורר חדש למעבד, בעיקר למטרת שקט, וכשאני מנסה להוציא את המאוורר הקיים משום מה אני לא מצליח. יש את הקליפס הזה שצריך להזיז ואז להוציא מהפינים האלה אחד למעלה ואחד למטה - מה שנראה ואכן פשוט. עשיתי את זה, הקליפס משוחרר לגמרי, אבל הגוף קירור לא יוצא ולא זז בכלל אלא נותן תחושה שהוא תקוע/דבוק מאחורה. אני מפחד למשוך חזק יותר בשביל לא לעשות נזק. יכול להיות שהגריז הדביק את הגוף למעבד או משהו? ושאלה נוספת - בכבל של המאוורר הקיים ללוח אם יש חיבור עם 4 פינים, ובמאוורר החדש יש 3. הוא עדיין מתחבר ועובד, למרות שבחיבור בלוח גם יש 4 פינים ואחד נשאר בחוץ. מה המשמעות של הפין האבוד הזה? נ.ב - תושבת AM2 אם משנה.. תודה!

13. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני קניתי זיכרון כזה ושילמתי 2600 שקל ועכשיו אני רואה אותם ביד שניה ( אחריות לכל החיים !! ) במחיר נמוך במאות שקלים מהמחיר המקורי... אני חושב שזה ממש ממש ממש משתלם !! כי מוכרים אותם יותר זול מזכרונות DDR 500MHZ ואילה 550MHZ ומהדגמי ה ULTRA של GEIL... מה אומרים שווה קניה ?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=257&products_id=7532

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by s0d,

שלום, יש לי 2 זכרונות של 1 ג'יגה כל אחד וקניתי עוד 2 זכרונות של 2 ג'יגה כל אחד (יותר נכון קיבלתי) כל הזכרונות 800MHZ אבל אני לא יודע מה הCL שלהם השאלה האם זה חשוב איך אני מציב אותם על הלוח אם? יעני איפה יפעל הכי טוב אם יש קשר. יעני צריך שכל 2 זכרונות מאותו חברה (2 החברות שונות) יהיו על הסלוטים הצמודים? או אחד פה ואחד בסלוטים השניים? מקווה שהבנתם, תודה.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by eran_rohatyn,

הלוח אם שלי תומך בדידיאר? Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Motherboard Size 210 mm x 240 mm Motherboard Chipset SiS651 Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD232 646A8-H Serial Number 61119007h Module Size 256 MB (1 rows, 4 banks) Mod…

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by climax,

http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=A4354017 זכרון PATRIOT .. וגם מה דעתכם על המחיר? אותו זכרון בדיוק של CROSAIR עולה 15 דולר יותר.. האם שווה לקנות אותו? ראיתי שהוא קיבל EDITOR CHOICE ב TOMS HARDWARE

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  17. אמרתם לי לקנות את זה שזה לוח אם טוב להכל למה שיש לי בין הטובים של abit ABIT AI7/ALBATRON PX865PE PRO אני חושב זה היה זה הוא עלה לי 680 לפני שבוע קניתי החלפתי הכל עובד נקי וטוב קניתי משחות הכל שמתיקניתי אורר יותר שקט המאורר של הכרטיס מסך לא עבד מארו לי שהוא הלך שמתי קצת.. משחה או שמן לא הבנתי מזה קניתי והוא עובד עדין לא עבדתי עם המחשב הוא אצל אבא שלי . מה אתם אומרים על הלוח tiiger משהו

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. קראתי פה ת'ארד רציתי לדעת על כל הדרכים האפשריות (כמובן בתנאים ביתיים לא מעבדה) למחיקת הביוס.. אני מעוניין לדעת כי קרה לי כמה פעמים שהייתי צריך ללכת לבדוק מה הבעיה במחשב וכשניסיתי להכנס לביוס הוא היה מוגן באמצעות סיסמא ("מחשב לכל ילד" אם מוכר לכם) הוצאתי את הבטריה למספיק זמן..ועדיין הסיסמא נשארה, למה זה? יש מצב לבטל את הססמא או שפשוט היא חרוטה שם?

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  19. שלום למבינים אני מחפש את הלוח הזה ASUS Rampage Extreme x48 היש מושג למישהו איפה ניתן לרכוש אותו בארץ וכמובן אמינותתתתתתתתת של המוכר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by erap129,

אחותי אתמול קנתה מחשב עם לוח ASUS A8N-VM (עם 6100 מובנה) כל הדרייברים מתוקנים אבל יש בעיה אחת שהיא הדרייכר של הכרטיס רשת לפי מה שראיתי הוא גם מובנה בלוח אם אבל בדיסק של הלוח אם אין איפשרות להתקין דרייבר לכרטיס רשת. איפה אני אוכל למצוא לו דרייבר?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by Oranl,

אהלן, איזה לוחות קיימים כיום שתומכים ב-PCIE 2.0 ושיתאימו ל-8800GT? ועוד דבר, האם כדאי ללכת על Q6600 למחשב משחקים או לחכות עד ינואר לפנרין? תודה.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by YoniG,

http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=392&MenuID=22&LanID=0 אני מאוד לא מחבב את החברה הזאת אבל אני צריך כמות גדולה של מחשבים למשרד ויש לי דיל מצוין דרך איזה ספק למחשב שכולל את הלוח הזה, מעבד סלרון 2667 מהסדרה החדשה (עזבו את AMD בצד), 256 זיכרון DDRAM 400, סי די רום של LG, מסך שטוח של PROVIEW, מארז וספק של TSUNAMI, הארד-דיסק 80GB של WESTERN DIGITAL, + כל הציוד הנלווה ב2300 שקל. האם לא הייתם נוגעים בלוח הזה בשום מקרה? מה החסרונות הבולטים שלו?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. Started by itay_y17,

אני מעוניין לשדרג כרגע את הלוח אם שלי והמעבד איך המעבד הזה? E6750? ותנו לי עוד הצעות של מעבדים עד 1000 שקל איך ה E8400 ו הQ6600? לוח אם רק של אסוס כי אני קונה מימישהו שיש לו רק אסוס אז הוא הציע לי את ה p5k איך הוא? ואם יש עוד הצעות בסביבות המחיר של זה אז תגידו לי בבקשה תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  24. התקנתי על הלוח הנ"ל גם X-FI וגם פורטיסימו של הרקולס אבל הלוח לא מזהה את הכרטיסים ולא מקפיץ הודעת חומרה חדשה יבואן טוען שיש בעיית תאימות ואני טוען שהלוח פגום האם למישהו יש מפרט עם שני הרכיבים הנ"ל או מכיר תופעה זז עם הלוח הנ"ל? ???

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by SharonSx,

יש לי מעבד 2.80 GHz ובזמן האחרון הוא עושה לי דיי הרבה בעיות, רציתי לדעת איזה מעבד חזק יכול להתאים לתושבת שלי? תודה,

• 9 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים