עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amit_R,

אז ככה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול המובנה אבל אין לי מושג מה הדגם של הלוח אם ואין לי מושג מאיפה להביא את הדרייבר.. התקנו פעם ויסטה ובמקביל לXP ומאז הכרטיס קול הפסיק לעבוד בגלל הויסטה .. (אני חושב שצריך להתקין את הדרייר של הכרטיס קול מחדש כדי שהוא יעבוד ואין לי מושג מה הלוח אם .. (בדקתי בEVERST את הדגם כתוב Epox 8RDA3 / 8RDAE מישהו יודע מה הדגם כאילו חברה משהו כדי להוריד לו דרייברים? עריכה : איך אני יודע איזה דגם NFORCE או משהו אחר כאילו כדי לדעת איזה דרייבר להוריד? לא משנה זה באלגן חח אפשר לינעול אנחנו ניתן תמחשב לחבר של שאבא שלי יסדר את זה כבר ..

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by Jack_g,

Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 AM2 אניי לא מתכוון לשים שניי כ.מסך. המחיר זהה.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  3. מה דעתכם באופן כללי על לוחות-אם של ASRock?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  4. אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין: 2XG.Skill DDR2 533MHZ 1024MB CL מחיר: 760 או בין 1GB DDR2 (2x512) kit 667Mhz CL5 - Aeneon/Starex/VT series מחיר: 549 האם עדיף יותר זיכרון במהירות נמוכה או פחות זיכרון במהירות גבוהה, והאם KRETON היא חברה מוכרת

5. שלום האם מישהו כאן יודע על ירידות מחירים צפויות בשבועות הקרובים למחירים של מעבדי אינטל\AMD?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by Shlagr,

בגלל שאני לא כל כך מכיר אותם.. אז אני מחפש ביקורת על החברה.. ועל הלוח עצמו Biostar P4M800-M7 מצאתי רק ביקורות באנגלית

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by hwforcer,

שלום! לכל אלו שכמוני רכשו VISA התקינו ונתקלו בבעיות ושגיאות של זכרון ותקיעות ובקיצור אי אפשר לעבוד! עדכנתי ביוס של הלוח אם ל09XX והכל סודר כמו קסם!!! אבל פתעום היה לי מסך כחול של DUMP אז בטלתי בביוס את הפונקציה "MEMORY SLI" שזה גורם למסכים כחולים להרבה אנשים...וזהו הכל פיקס!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי זכרונות של GEIL ULTRA PC3500 DUAL CHANNEL שכרגע עובדים ב 450MHZ בתזמונים של 11-2-2-2 (225 BUS ) ואני מקבל ב PCMARK 2001 בסביבות ה 8000 נקודות ( לזכרונות ) וחבר שלי קנה היום מחשב חדש שמבוסס על AMD 64BIT והוא קיבל זכרונות בלי חברה בכלל PC3200 שעובדים כרגע על 400MHZ על תזמונים רגילים בלי שינויים והוא מקבל אותה תוצאה כמוני אל זה יכול להיות ??? אני חשבתי שיכול להיות שה ה 64BIT מנצל יותר טוב את הזכרונות כמו שמעבדי INTEL עושים... זה נכון ??? נ.ב בדקתי את המחשב שלי גם עם זכרונות של OCZ PC3500 והניקוד היה אפילו קצת יותר נמוך באיזה 200 נקודות... אז מה שאני שואל בכל המשפט הזה אך יכול להיות שהזכרונות שלו עובדים במהירות כל כך גבוהה ?!?!?!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  9. Started by avivlevy,

יש לי זכרון DIMM1: GeIL CL25-4-4DDR 400 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz) (2.0-4-4-7 @ 166 MHz) וKINGSTONG 512 PC3200 DDR 3.3.3.6 ?200MHZ האם זה שהזכרונות שונים....(חברה,תיזמונים,גודל......) מוריד לי ביצועין?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by avi_meshogaa,

שלום אני גיימר.. משחק באטלפילד 2 .. משחק מאד כבד.. ;D ;D אני כרגע עם אינטל 2.8 מעבד, לוח אסוס P5RD1-VM .. גיגה זכרון.. חצי קינגסטון חצי אקסלייר.. 400 DDR (כרטיס מסך 7900GS אין צורך לשדרג) המשחק לא סוחב ואני מיואש.. רציתי לדעת.. איזה שדרוג אני יכול לעשות ב-1600 שח.. שיכלול החלפת מעבד,לוח,זכרונות(אני רוצה 2 גיגה) ובתמורה.. למכור את שלי.. (1600שח+החלקים שאני ימכור שיחלפו). בנוסף יש לי כרטיס מסך.. ATI X800 GT שאני גם יכול למכור.. יש לציין ששמתי עין על מעבד INTEL 6300E DOU ןלוח ASUS P5B המחיר שלהם ביחד הוא 1500-1600.. ובחלקים שאני ימכור אני יקנה זכרונות.. למישהו יש הצעה יותר טובה? או עצה חכמה לפני שאני כמו בור עושה טעות... כולה אני רוצה לשחק את המשחק שלי בכיף.. ושיהיה לי FPS …

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by D-j-d,

אני מעוניין לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe בישביל מעבד Core 2 Due E6300. השאלה שלי היא כאשר אני אעבור ללוח אם החדש, האם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא AGP x8 יוכל לעבוד עם הלוח הזה או שאני יהיה חייב כרטיס מסך של PCI-e ? האם המצב יהיה דומה בכל הלוחות PCI-e שאני אקנה? והאם יש לוחות דומים למעבד זה אך יותר זולים ומשתלמים? להבהיר שאני לא מתכוון לעשות OC מכיוון שאני לא יודע איך ואין לי את התקציב לכרטיס מסך חדש! יש פתרונות אחרים?

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  12. קראתי פה ת'ארד רציתי לדעת על כל הדרכים האפשריות (כמובן בתנאים ביתיים לא מעבדה) למחיקת הביוס.. אני מעוניין לדעת כי קרה לי כמה פעמים שהייתי צריך ללכת לבדוק מה הבעיה במחשב וכשניסיתי להכנס לביוס הוא היה מוגן באמצעות סיסמא ("מחשב לכל ילד" אם מוכר לכם) הוצאתי את הבטריה למספיק זמן..ועדיין הסיסמא נשארה, למה זה? יש מצב לבטל את הססמא או שפשוט היא חרוטה שם?

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by orir31,

אני קונה מחשב חדש השבוע והמעבד הכי משתלם הוא כמובן E6750. אני ממש מתלבט בין שני לוחות אם שמבחינת מחיר\ביצועים הם הכי משתלמים היום. ASUS P5B GIGABYTE GA-965G-DS3 השאלה שלי האם מישהו יודע האם ה GIGABYTE תומך או יתמוך ב 1333FBS ASUS פירסמה שהלוח שלה יתמוך על ידי עדכון ביוס. מישהו חושב שיש לוח אם ברמות מחירים הללו (עד 700 שח) יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. לפי מה שידוע האם הלוח אם הזה יספיק ל4 ליבות? ?M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E? אני יודע שזה לא הלוח אם הכי טוב אבל הוא עדיין טוב מאוד(גם ככה אני לא צריך יציאות נוספות מאלה)

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. השאלה כתובה בכותרת.. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום אני מחפש תוכנה שמבצעת בדיקה מקיפה לזכרונות אנא תמליצו לי על תוכנות שאתם עובדים איתם ובאמת אמינות ובאמת עושות את הבדיקה כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. שלום כולם, הייתי רוצה למה אומרים שההבדל בין זיכרונות 667 ל-800 הוא כמעט לא מורגש... וזה גם ככה בין 533 ל-667? כי אני יודע שבין 400 (DDR1) לבין 533 יש הרבה הבדל... נ.ב: זה גם יהיה ככה לגבי 800 ל-1066 ולבין 1333?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by A.N,

קניתי זכרון 266 512 DDR וניסיתי להרכיבו במקום הזכרון הישן שלי 133 256SDRAM כמובן שכשעשיתי זאת המחשב ציפצף ולא עלה. אז החלטתט לשנות את הג'מפרים. אחרי כמה ניסיונות המחשב כן עלה, הזכרון כן עלה אך ה HD לא עלה ונראה כאילו הוא תקוע. החזרתי הכל למקום.שמתי את הזכרון הישן שלי, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מוצא מערכת הפעלה ועוד כמה דברים אחרים.נכנסתי ל BIOS תיקנתי את כל מה שהשתנה שם אך עכשיו כשהמחשב עולה הוא לו מוצא לי את כונן A ורושם בתחילת הפעלת המחשב ERROR A: כשב BIOS הכל נראה תקין. המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם P4VXASD. כמו כן קראתי שמומלץ לעדכן את ה BIOS בגלל ששלי ישן אך לא מצאתי לו עדכון . הגרסה שלי היא AMI והלוח אם 1.2. אם מישהוא יודע מה אני אמור לעשות ביחוד איך…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by Hellgrace,

בביצועי סטוק ה e6550 לוקח,בגלל הFSB הגבוה יותר,עם זה אין שום ויכוח. אבל מה לגבי אוברקלוקינג? e6550: באס 333 מכפלה 7 revision חדש - אמור לעזור במקצת באוברקלוקינג e6420: באס 266 מכפלה 8 אין את הrev החדש. יש לי הרגשה שעם רוב הלוחות mid-end מגיעים ל fsb wall די מהר,וה e6420 ינצח בoverclocking. בלוחות היקרים יותר אני מניח שה rev החדש יעזור,וה e6550 יקח. המחירים שלהם כמעט זהים - אז מה לקחת? בינתים אני מתכנן מערכת של: e6550 (או e6420) ga-965p-ds3 2gb 800 CL5 (של g.skill \ קורסייר כנראה) 8800GTS ביג טייפון או cnps9500 של זלמן כמובן שיש גם את האופצייה של e4xx , אבל עד כמה שאני יודע מעבדי אלנדייל נחותים מקונרו ב OC.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by HaVoC_850,

יש למישהו מושג אם הם מתכננים להוציא משהו חדש בקרוב לתת מענה לכל המפלצות שאינטל השיקה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. Started by Falcon16,

איזה מעבד ולוח אם אתם ממליצים לקנות ושיהיה בטווח ה1600-1700 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  22. שלום אני חדש פה רצתי לשאול מה ההבדל בין אינטל לשאר המעבדים עם תסבירו לי כך זה היה נחמד: מעבד *** יותר טוב *** בגלל *** מתאים ל*** בגלל*** תודה רבה

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  23. האם שווה לי להשקיע תוספת מחיר עבור SLI ? זה בכלל משתלם? אני מדבר על איזור המחירים של הP-35 s3, אני יכול לקבל NFORCE 650 במחיר דומה, האם הSLI באמת שווה את ההשקעה? או שזה סתם גימיק. כי אם אני יכול להרכיב עכשיו שני כרטסי מסך במקום אחד זה נשמע לי שווה.... במיוחד שעכשיו זה לא חובה שהם יהיו אותו הדבר.... חוץ מזה האם הם מוגבלים ל800HZ בזיכרונות?

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  24. חיפשתי בגוגל אולם לא מצאתי השוואה נאותה בין הלוחות הללו. תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  25. אהלן, טוב משיעמום יתר עדכנתי את הביוס שלי (דרך תוכנה בווינדוס שבאה עם הלוח אם - ממש נחמד היה !) ואז נפתחה לי הפונק' החדשה של AMD (למעבדי 64 בלבד - לא FX), טכנולוגיית Cool'n'Quiet. התוצאות לבינתיים זה : בווינדוס שאני גולש + ווינאמפ + אייסיקיו + קאזה וכל מיני תוכנות, המעבד רץ ב 32-34 מעלות, לפני הפעלת הפונקציה הנ"ל, המעבד היה רץ ב 37-39. *במשחקים עדיין לא בדקתי. תיכנסו ללינק יש פה קישור למנואל של זה (הסבר בדיוק מזה ואיך מפעילים את זה) http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487^10272,00.html מקווה שזה עוזר למישו.. תום.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים