מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים!!!! הסתכלתי עכשיו באיזה פוסט אחד באתר בחו"ל שמשהוא כתב על הרבה זכרונות באיזה צ'יפים הם משתמשים.......(אתם מכירים את הפוסט הזה הוא פורסם פה כבר מספר פעמים....) בקיצור ראיתי שמספר זכרונות שעד היום השתמשו בצ'יפים tccd משתמשים היום גם בtcc5...... לדוגמה הזכרון ocz el pc3200 rev.2 השתמש עד היום בצ'יפים tccd וראיתי באתר שקימים גם סטיקים בעלי tcc5...... היו עוד זכרונות שראיתי את התופעה הזו בהם..... 1. מהם הצ'יפים הללו? הם גם אוברקלוקרים טובים? עד כמה? יותר מהtccd? 2. זוכרים את הידיעה שפורסמה פה לא כל כך מזמן שסמסונג מפסיקים ליצר את השבבים tccd, האם יכול להיות שזה באמת קורה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב וכרגע יש לי מעבד athlon 3000 64bit 512Kb שמיוצר ב-0.130 בתושבת 754 יש מעבד חדש ששם הקוד שלו הוא ווינצ'סטר והוא בדיוק עם אותם נתונים רק מיוצר ב-0.90 ובתושבת 939 השאלה אם שווה להוסיף כמה מאות שקלים ולשדרג או לא?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הורדתי עכשיו את העידכון האחרון של דרייברים ללוחות nForce2 האם יש צורך או ממולץ להסיר את הדרייברים הקודמים לפני שאתקין את החדש ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים לאוברקלוק, 2 ג'יגה, בתקציב של עד 800 ש"ח? המערכת מקוררת מים טוב, ומתוכנן אובר. אני מתכננן להוסיף היט-סינקים רציניים לסטיקים. כרדע הביררת מחדל (הרעה) היא זכרונות של Twinmos מ IQPC. לא נראה לי שאני אשיג אובר טוב איתם.. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 סטיקים של 256 (זהים לגמרי) ועוד סטיק אחד של ג'יגה, כולם 533. אם אני אקנה זיכרון של 667 אז אני יודע שהוא יעבוד על 533 השאלה אם יהיה לי DC. ומה לגבי תיזמונים ? אני לא יודע בידיוק איזה תיזמונים יש אצלי, זה משנה ? ומה לגבי חברה ? יש לי שתיים של סמסונג והג'יגה זה של קינגסטון. נגיד זה יהיה טוב ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=707
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
נגיד לשימוש בתור שרת אינטרנט, בכל אופן, שיעבוד רצוף במשך חודשים שלמים, (לא חייב בעוצמה מירבית). כי פתאום אני חושב אולי אני צריך בכלל אינטל ולא AMD? ???
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות 4GB .. של OCZ וראיתי שתי סוגים שדיי שווים במחיר ורציתי לדעת מה יותר מומלץ ומה ההבדל.. 800 MHZ : 1) 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 2)2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ------------ למעבד : Core 2 Duo מערכת הפעלה : XP ( אולי בעתיד תיהיה VISTA)
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם המעבד Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? מתאים ללוח אם הבא: ?ABIT? - ?NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E,GBE, SATA II? ? ואם לא איזה מעבד באותו סדר גודל של מחיר ואיכות יתאים ללוח אם?? תודה...
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
החלפתי את הלוח אם שלי למעבד של אינטל עם צ'יפסט שונה. רציתי לדעת אם אני חייב לבצע פורמט או שאפשר פשוט להתקין את הדרייבר של הלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
עם יש לו תמיכה בדואל צאנ'ל ?... http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/index.htm תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם בהוספת כרטיס רשת ללוח שמובנה בו כרטיס רשת אפשרי להישתמש בשניהם או שאחד מבטל את השני? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
מעוניין לשדרג את הלוח. כרגע עובד עם AMD1600 אט'אלון אקס פי. היכן ניתן ללמוד את הנושא? מה ההבדל בין לוחות יקרים לזולים (מלבד האחריות)?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
1. יש לי כרגע כרטיס מסך 8500 GT ומעבד E6750. האם אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך שלי לHD4870 או HD4850 ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד? האם יש לE6750 צוואר בקבוק אם איזשהו כרטיס מסך כיום? 3. האם המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 125Watt יותר חזק מהE6750? האם המעבד הזה יריץ משחקים במשך השנתיים-שלוש הקרובות? האם יווצר במעבד הזה צוואר בקבוק עם איזהשהו כרטיס מסך כיום?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
נניח ואני קונה מחשב חדש. למה לי לקנות לוח אם ומעבד המתאימים לצ'יפסט 915 (או 925)? מה בעצם נותן לי המעבד החדש LGA775 שבגללו הוא עולה יותר? כשאני קונה AG8 Guru (צ'יפסט 915) מה היתרונות על ABIT IS7E (ציפסט 865)? האם יש כתבה שמסבירה את החידושים של אינטל בצורה פשוטה?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איזה מהלוחות האלא הכי מומלץ? את הלוח של פוקסקון יש לי כרגע , ואת ה2 האחרים ראיתי שמוצגים פה למכירה ביד 2 אז חשבתי להחליף כי כרגע אני לא מרוצה מהלוח שלי גם כי יש לו רק 2 סלוטים וגם כי הוא חלש בOC. אני לא מחפש לוח אם שיהיה פצצה ב-OC אבל שיאפשר OC סביר אז איזה מהלוחות מומלץ אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד גידם כן! נשבר לו פין אחד והוא כרגע במקום פין 478 הוא 477 המעבד הוא P4 3.0GHz Prescott pin478 1m cache השאלה שלי האם התוצאה לחישוב 1 מגה של 46 שניות היא נורמלית ? ???
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי חברה מעניין אותי מדוע יש יצרני לחות אם שמתקינם שני ביוס
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש דבר כזה ? בלי gigabit lan , RAID ושאר מותרות לא שימושיים?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שיהיה למחשב שלי 2 גיגה של זיכרון RAM - כרגע יש לי גיגה של זיכרון של Starex ... 1. מה אתם אומרים על החברה Starex האם היא חברה טובה או לא כי לפי מה שאני ראיתי הם מוכרים מאוד ביקר מה שחברות אחרות מוכרות בהרבה פחות ....??? 2. האם כדאי לי לקנות עכשיו מחדש 2 גיגה של חברת Kingston (האם הם חברה טובה ???) ואם כן האם זה (http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092) זיכרון טוב בשביל המחשב שלי - אני יקנה 2 כאלה כדי שיהיה לי 2 גיגה ??? (2.5. האם כדאי לי יותר לקנות 1 גיגה של זיכרון Starex או עדיף לי 2 גיגה של Kingston ??? (תתחשבו בזה שKingston יותר זולים אז בשביל שידרוג עתידי אולי עדיף אותם כי הם יעלו פחות)) 3. אני רוצה לדעת מה זה אמור הCL5 או CL4 מה זה אומר בשביל הזי…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה הקטע בהתחלה רצתי http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=1182 אחרי בדיקה אין אותם במלאי אז הציאו לי את אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 אין אותם במלאי גם אז ביקשתי מאימא שלי שתיתן לי תקציב והיא אמרה לי שתבקש את הדבר שיביא תמורה מלאה לכסף שלך אז אני רוצה 1G וזהו אני עושה מה שאמא שלי מבקשת :
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הי הלך לי לאיבוד עמוד שמשווה בין המון סוגי chipsets של AND ואינטל. ראיתי את זה לפני יומיים בערך ואני כבר שעות לאמצליח למצוא את זה. זה היה משהו בסגנון: http://www.tomshardware.com/cpu/20041220/index.html אבל ל chipsets (לא מעבדים). זה כנראה באתר של tomshardware או anandtech. אם אתם יודעים על מה אני מדבר, או אם יש לכם קישור לעמוד שמסביר את ההבדים בין chipsets מודרניים אני אשמח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 MB. בתוכנה CPU-Z בלשונית memory הוא מראה לי ב TYPE: DDR-SDRAM אז זה אומר שאחד מהזכרונות הוא DDR והשני SDRAM ??? תמונה: http://members.lycos.co.uk/eli308/memory.jpg
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מעבד Penryn, יש לי לוח ASUS COMMANDO אני יודע בפרוש שהוא תומך במעבדים המיוצרים בתהליך יצור 45nm ברוחב פס של עד 1333 מגה הרץ אף על פי שסגרתי איתו גם 1800 לאחר אוברקלוק אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב ממשפחת ה-Penryn (מרובע ליבה) יתאים על הלוח ? :s05: (כרגע יש לי e6600 אני רוצה לבצע שידרוג).
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול המובנה אבל אין לי מושג מה הדגם של הלוח אם ואין לי מושג מאיפה להביא את הדרייבר.. התקנו פעם ויסטה ובמקביל לXP ומאז הכרטיס קול הפסיק לעבוד בגלל הויסטה .. (אני חושב שצריך להתקין את הדרייר של הכרטיס קול מחדש כדי שהוא יעבוד ואין לי מושג מה הלוח אם .. (בדקתי בEVERST את הדגם כתוב Epox 8RDA3 / 8RDAE מישהו יודע מה הדגם כאילו חברה משהו כדי להוריד לו דרייברים? עריכה : איך אני יודע איזה דגם NFORCE או משהו אחר כאילו כדי לדעת איזה דרייבר להוריד? לא משנה זה באלגן חח אפשר לינעול אנחנו ניתן תמחשב לחבר של שאבא שלי יסדר את זה כבר ..
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-