עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mtomy,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני מחפש מעבד + לוח אם + זכרונות + ספק המעבד חייב להיות של אינטל לא מתוכן OC המחשב בעיקר ל OFFICE אינטרנט וקצת משחקים התקציב 2000 ש"ח בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים ..

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. כרגע יש לי 2 סטיקים של 256 (זהים לגמרי) ועוד סטיק אחד של ג'יגה, כולם 533. אם אני אקנה זיכרון של 667 אז אני יודע שהוא יעבוד על 533 השאלה אם יהיה לי DC. ומה לגבי תיזמונים ? אני לא יודע בידיוק איזה תיזמונים יש אצלי, זה משנה ? ומה לגבי חברה ? יש לי שתיים של סמסונג והג'יגה זה של קינגסטון. נגיד זה יהיה טוב ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=707

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  4. אני חושב ל oc בינוני אני לא צריך יותר.. אם אפשר בגבול המחירים של 800.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. כותרת.. ועוד דבר מה עדיף לי (אין לי דגם כרגע) לוח אם מבית VIA או לוח אם מבית ASROCK? (המחיר של שניהם כ350 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. Started by SilentD.M,

שלום אני צריך המלצה לגבי איזה מעבד לקחת AMD או INTEL? סליחה אם זה לא קשור לאשכול. אז אני מתלבט בין מעבד ?P D 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE? INTEL או ?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE? המחשב מיועד למשחקים, שני המעבדים במחיר זהה. מה עדיף לקחת ולמה ? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by איתמר,

אני צריך לוח אם ב700 שקל של החברות או אסוס או אינטל אם אפשר הצעות

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by Green,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ובסכום דיי גדול (בערך 6-7K) הבנתי שאמורים לצאת מעבדים חדשים לאינטל ממש בקרוב רציתי לדעת אם יודעים מתי הם יגיעו לארץ ואם בכלל שווה לחכות בגלל נפילת מחירים של המעבדים הישנים או פשוט עדיף ללכת על משהו חדש יותר תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. אין לי שום דיסק עם דריברים של הלוח אם והאתר שלהם מאוד איטי ובכלל מקולקל אני חושב (504 Gateaway) יש למשהו מושג איפה אני יכול למצוא דרייברים ללוח אם שלי הלוח הוא )Msi 865pe Neo2-s (ms-6728

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by rorlich,

שלום לכולם צהריים טובים יש לי 2 שאלות האם הכרטיסי זיכרון של A DATA שווים משהו ? או להתרחק... ואיך הולח אם של MSI k8n nforce 4 platinum ?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by hararim,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב וצריך עזרה. כרגע התוכנה cpu-z מראה שיש לי 2 סלוטים של ddr 2 -256 mb בתדר 266 mhz (הבנתי שזה 533 בגלל שזה ddr 2 ). אני מתלבט כי אמרו לי שעדיף לי להוסיף עו 2 סלוטים במקופ לקנות אחד גדול. אני רוצה להוסיף עוג ג'יגה. אודה לכם גם אם תוכלו להמליץ על חנות בצפון שמוכרת בזול. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  13. יש לי זיכרון Kingstone 512 400mhz DDR שאלתי היא כזאת האם בכל סלוט בלוח האם המהירות שונה ? מכיוון שבתוכנת הEVEREST שלי הוא מראה לי כזה דבר : בתמונה כמו שאתם רואים המהירות מחולקת לשלושה מהיריות: מה זה בעצם אומר האם לכל סלוט ישנה מהירות אחרת ואם כן אז איפה בעצם לשים את הזיכרון ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by vladk,

מה ההבדל בין לוחות ה EPOX הבאים: 8K5A2N (מחיר - 555 ש"ח) 8K5A2+ (מחיר - 625 ש"ח) וראיתי שיש גם: 8K5A2N+B1 8K5A2N+B2 תודה :-)

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by YoniG,

נניח ואני קונה מחשב חדש. למה לי לקנות לוח אם ומעבד המתאימים לצ'יפסט 915 (או 925)? מה בעצם נותן לי המעבד החדש LGA775 שבגללו הוא עולה יותר? כשאני קונה AG8 Guru (צ'יפסט 915) מה היתרונות על ABIT IS7E (ציפסט 865)? האם יש כתבה שמסבירה את החידושים של אינטל בצורה פשוטה?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  16. לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות.... אני החלטתי לחכות להורדת מחירים...ואני לא מכיר את החנות כל כך אבל זה יותר זול ב1000 ש"ח מינימום מכל השאר.... למה???????? האם ההוזלה הגיע? תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by Hitman_47,

העים ווינדוס XP 64 ביט עובד גם על מעבד אינטל 64 ביט ?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  18. שלום רב יש לי כמה שאלות לגבי חומרה קניתי מחשב חדש(למטרת משחקים) עם הלוח אם גיגביט 8knxp רציתי לדעת מה אתם חושבים על לוח האם? (אני לא חושב על אוברקלוק) ושאלה נוספת קניתי מעבד פרסקוט 3MH והמוכר נתן לי מארז של 500W (מצטער אבל אני לא יודע את החברה אוו הדגם)והוא טוען שיש למארז 3 מאבררים חזקים שאמורים לקרר את המחשב בנוסף למאוור שמגיע עם המעבד אם זה באמת אמור להספיק? ולאיזו טפרטורה אני אמור לצפות ומאיזו טפרטורה אני אמור להתחיל לדאוג שמשהוא לא בסדר? תודה מראש אם

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. יש לי זיכרון 256 ומהירות 333 (לא יודע איזה חברה אבל לא KINGSTON) עכשיו אני רוצה להוסיף זיכרון של KINGSTON 512 עם מהירות 400 והשאלה שלי היא הם אני יכול לחבר את שני הזיכרונות האלו בייחד ולה צריך משהו מיוחד (למשל שהחברה תהיא אותו דבר או שהמהירות תהיא אותו דבר וכל זה) ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by izikagam,

יש לי מעבד DFI infinity nf4 ultra רציתי לקרוא חוות דעת עליו? רק למי שיש את הדגם או היה!!!

21. Started by koby100,

שלום לכולם רציתי לשאול בקשר ללוח ASUS M2A-VM ראיתי במספר פוסטים בפרום שאחיו הגדול ASUS M2A-VM HDMI הוא לוח מוצלח (למחשב זול שצריך כרטיס מסך מובנה) הלוח גם מופיע במפרט: "מערכת מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 2000 ש"ח - ללא מסך." http://hwzone.co.il/specslist/view/33 לעומת זאת נתקלתי בפוסט עם הרבה ביקורת על הלוח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258029.0 האם למרות הביקורת הלוח עדיין מומלץ? האם גם האח הקטן ללא HDMI מוצלח? האם האח הקטן עדיף על הלוחות שבמפרט "מערכת מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 1500ש"ח - ללא מסך." http://hwzone.co.il/specslist/view/52 תודה קובי

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. לחבר שלי הייתה הפסקת חשמל בבית וזה עשה לו קצר במחשב וכתוצאה מכך נשרף לו הכרטיס מסך והלוח אם! הוא יקנה את הכרטיס7800GTX והוא צריך לוח שיתאים לו! הנה המפרט שלו (שתתאימו ללוח אם) P4 2.8E 7800GT - בקרוב... 2 סטיקים של קינגסטון (כל אחד 512) DDR 400MHZ מה אתם אומרים? כמובן שהכרטיס הוא הוא PCI-E וצריך שהלוח יתמוך בזה... תקציב 600 שקל ומעלה... לא צריך משהו תותח על ... אלא משהו שיספק את המינימום לפחות.... וכמובן ספק חדש... צריך משהו שיחזיק 7800GTX ... צריך משהו טוב של חברה טובה שיחזיק טוב את המערכת...לא משנה תקציב... אז כאמור צריך לוח אם וספק תנו הצעות....

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by nesber,

אני קונה AMD64 עם 512 זיכרון במהירות של 400MHZ. השאלה היא איזה חברה נחשבת להכי איכותית. אציין כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק לשום חלק במחשב, בתוך כך גם הזיכרון. אשמח לקבל חוץ מהחברה עוד פרטים חשובים.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by ShayGTi,

לפנטיום 3? הציעו לי כזה משומש, חברה אמינה? טובה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. יש לי כרגע זכרון 1024 667 CL5 של חברת DIGMA אני רוצה להוסיף עוד זכרון כדי לנצל את ה DUAL ויש לי שתי שאלות בנושא: 1. האם זה משנה אם הזכרון הבא יהיה של חברה אחרת (KINGSTON, TWINMOS)? נספח: האם יש זכרון עדיף מבין KINGSTON ו TWINMOS 2. על הלוח-אם יש לי 4 סלוטים לזכרון - שנים צהובים ושנים אדומים, כל זוג מורכב מאדום וצהוב כדי לנצל את ה DUAL אני צריך לחבר את הזכרונות של: י בשכנות אחד לשני (אחד באדום ואחד בצהוב שכן) לחבר על אותו הצבע או שזה לא משנה, המחשב יזהה זוג ויפעיל DUAL... ? תודה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים