עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asmon,

חשבתי על הזיכרון הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1924 איך הוא? האם DDR2 הרבה יותר טוב מDDR רגיל?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by sos,

מצטער שאני פותח עוד דיון אבל רק עכשיו שמתי לבעיה הזאתי. יש לי מעבד AMD athlon 64bit 3200+ venice core אבל כשאני בודק במאפיינים של המחשב שלי הוא כותב לי: AMD athlon 64bit 3200+ venice core 2000GHZ למה זה 2000GHZ ולא 3200?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. יש לי לוח אם של אסוס - P4S800-MX.. תודה.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  4. קראתי פה ת'ארד רציתי לדעת על כל הדרכים האפשריות (כמובן בתנאים ביתיים לא מעבדה) למחיקת הביוס.. אני מעוניין לדעת כי קרה לי כמה פעמים שהייתי צריך ללכת לבדוק מה הבעיה במחשב וכשניסיתי להכנס לביוס הוא היה מוגן באמצעות סיסמא ("מחשב לכל ילד" אם מוכר לכם) הוצאתי את הבטריה למספיק זמן..ועדיין הסיסמא נשארה, למה זה? יש מצב לבטל את הססמא או שפשוט היא חרוטה שם?

• 8 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by nirgilad1,

ברשותי מחשב : פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך geforce 4 mx זכרון 256 ומערכת הפעלה ווינדוס אקס פי גרסה ביתית ברצוני לשדרג את המחשב בצורה משמעותית אני קונה כרטיס מסך חדש ATI Radeon X800 XT Platinum Edition 256MB (נ.ב אם למישהו יש הערות בקשר לבחירה זו שיהיה חופשי לומר). אני מתלבט בקשר להוספת זכרון פנימי למחשב כרגע המחשב איטי ולכן אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למישהו יש המלצות לזכרון פנימי של ג'יגה אחד איזה חברה מומחית בתחום ומה המחיר בערך? האם גם צריך להחליף את הזכרון הפנימי הישן או להוסיף לו את החדש - האם זה יצור בעיות כלשהם או משהו בסגנון ? תודה רבה מראש ניר גלעד

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. Started by ביז'ו המוס,

שלום, רציתי לדעת בערך באיזה סכומים פחות או יותר זיכרון mushkin black LVL2 bh-5 נמכרים יד שניה... אני חושב על למכור כאלה ואין לי מושג אפילו כמה לבקש עלייהם, זה לא תראד מכירה כי אני לא מציע אותם למכירה (ואני מבקש גם שלא תציעו לי עלייהם מחיר פה) אני רק רוצה לדעת כמה בערך הזיכרון הזה שווה, הוא 512X2

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by Dr__MIKO,

שלום כולם! אני מנסה להבין את ההבדלים בין הציפסטים השונים, חסרונות\יתרונות ומה זה בעצם אומר. דבר דומה לגבי socket. מה ההבדלים העקרוניים? תודה מראש תום

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by BigO,

שלום דרושה עזרתכם בזיהוי זכרונות Dimm 72Pin על סמך ה-Chip Set שלהם: 1. LGS GM71C17400CJ6 9846 AG3 Korea 2. LGS GM71C17403CJ6 9846 AG3 Korea 3. MCM317405CJ60 KPBPB0E9710 4. SEC KMM5324104BK-6 KOREA 9710 H 5. Panasonic MN414400BSJ-07 תודה עודד

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה. אני רוצה לשאול כאן האם יש לוחות שהם AGPX8 וגם DDR1 בסוקט 775 והאם יש כזה דבר לוחם אם שתומך בDDR1 עם 4 DIMM שתומכים בDDR1 ולא 2 לDDR1 ו2 לDDR2 ? אם אכן קיים דבר כזה איכן ניתן למצוא את זה? אני מתעניין בלוח אם ישן בגלל שלאח הקטן שלי הלוח אם שלו נשרף ואני לא רוצה לקנות מחשב חדש רק כי הלוח נשרף. אבל אני שואל לגבי הראם כי אני רוצה להוסיף לו עוד ראם אולי והלוח אם הנוכחי ( שהרוס ) הוא בעל 2 חריצים...

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by Stoned Junglist,

הסט-אפ שלי כרגע הוא כזה: Core 2 Duo E6300 @ 2.3ghz Zalman CNPS9500 Asus P5B-Deluxe 2x1GB Corsair 667 X1900XT 512MB 641/1500 Seagate Barracuda 80GB 16MB Buffer Western Digital Cavier 250GB 16MB Buffer Antec Basiq 500W זקוק לעזרה בבחירת ראם חדש, התקציב הוא בין ה500-600 שקלים, הראם יהיה מיועד לאוברקלוק. הסטיק שחשבתי לקנות הוא OCZ reaper HPC 6400 , אשמח לקבל המלצות על סטיקים דומים, הנפח יהיה גיגה אחד כך שאקנה 2 סטיקים. תודה רבה והמשך שבוע טוב..

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by LinKinG,

יש לי 1 GB זכרון על המחשב בשני סלוטים של 512MB ואני רוצה להוסיף עוד 1 GB השאלה היא אם יש הבדל בין שני סלוטים של חצי גיגה כל אחד לבין סלוט אחד של גיגה. מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. שבת שלום! לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם הלוח GA-P35-DS3 ועכשיו אני רואה שה GA-P35-S3 זול ממנו ב-30 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל בין הלוחות? כשערכתי השוואה באתר של GB לא מצאתי שום הבדל. הנה קישור להשוואה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2544,2628,2546 שימו לב בחרתי גם את גרסאת rev1 וגם rev2 של הלוח S3 ול DS3 יש רק גרסאת rev1. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  13. שלום לכולם, כיום אני עובד עם פנטיום 4 ו-1 ג'יגה זכרון. המחשב כבר בן 4 שנים. השאלה שלי היא האם שדרוג (ללא OC) ל- E2200 או ל- 4400+ (כולל 2 ג'יגה RAM) ייתן שיפור מהותי בביצועים? המחשב משמש לסרטים, אינטרנט ועבודה משרדית שכוללת גם משימות תכנות (עבודה עם כלי פיתוח תוכנה). כרגע בכל מקרה אשאר עם XP. עוד שאלה, האם הדיסק הקשיח, צורב DVD ו- DVD ROM יכולים לעבור לחומרה החדשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. אז שוב אני באותה התלבטות, האם להחליף את הP5N-D בStriker II Formula תמורת תוספת של 600 ש"ח קראתי בפורומים בחו"ל ולא חסרים לכלוכים על אסוס, לדוגמא בעיות בביוס שמצריכות עדכונים ובעיות דרייברים למיניהם, בעיות עם הQuadים, למשל יצאו בטענה שהStriker Extreme לא אוהב מרובעי ליבה וצריך לשבת טוב על הלוח עם עדכונים וכל מיני חרטות בשביל שיעבוד כמו שצריך וכולם ממליצים על הEVGA מבחינת הצ'יפסט של ה780I אז מה אתם אומרים, סתם זיבולים כי אסוס מעדה קצת פה ושם ולא צריך להכליל את כל הלוחות? יש למישהו מידע ספציפי בנוגע ללוחות הנ"ל לגבי ביצועים(גם OC), אמינות בעיקר, ביוס-דרייברים וכו'? פשוט אין לי כל כך זמן להחליט עם איזה לוח להשאר, יש לי זמן עד יום ראשון ואני כבר מת מת מת ללוח שלי!!! ואני…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. הזמנתי מזיג זג זכרונות 4 גיגה 800 של סמסונג ולא ידעתי שאין להם קירור עכשיו למרות שאמרתם לי פה שזה לא קריטי אני קצת חושש , האם כדאי לי להתקשר להוסיף עוד 50 ש"ל לזכרונות האלו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_509&products_id=6231 אני חייב עזרה כי יש מצב שהתחילו להרכיב את המחשב אז כמה שיותר מהר אם תעזרו לי ואז אני אוכל לבטל.. אה אגב המארז שלי P182 אבל הבנתי שהכרטיס מסך שלי צפוי להיות חם אז אולי שווה לי להוסיף 50 ש"ח?.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by ronen_pr,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מיועד רק לגלישה באינטרנט, ועבודה עם תוכנת פוטושופ. לא מעניין אותי סרטים, מוזיקה ומשחקים. השאלה היא האם צריך כרטיס מסך מיוחד בשביל עבודה עם פוטושופ? במידה ולא, האם ניתן להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח האם? ואיך בכלל אני יודע אם בלוח האם שאני מעוניין בו (כנראה של ג'יגה-בייט או אסוס) כרטיס מסך מובנה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by yaron9988,

שלום לכולם אני צריך קצת עזרה חברים , אני מחפש לוחות mini atx / ITX גודל הלוח שלא יעלה על המידות 17*17 ס"מ מצאתי לוח של via אבל אני רוצה לבדוק עוד מספר חברות כמו ASUS ABIT INTEL ואם יש לכם עוד הצעות אני אשמח לשמוע כמובן קישורים לאתרים שאני אוכל לקרוא על הלוחות הללו יתקבלו בברכה ירון

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by DeNon,

למה מעבד E6600 יותר יקר ממעבד E6750 מה השינויים שיש בניהם?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by פיני1805,

שלום חבר'ה אני קונה מחשב ורוצה לדעת מה דעתם על הלוח הבא: intel pearl creek pg31pr ואני קונה מעבד עם מהירות בס של 1333. האם שווה/מתאים למעבד?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by Silver Dragon,

מה זה ה 2MB שיש ל 4300, וה 4MB שיש ל 4400? מה זה והאם זה משמעותי? אומנם 4300 1.8, אבל אני מתכנן לעשות לו OC, אז נגיד שנשים את שני המעבדים בדיוק על אותו המחשב, עם אותו הקירור והכל, ה E4400 יעקוף את ה E4300 ב OC ? בקיצור, להוסיף את ה 100 ש"ח האלה? ועל הדרך אני אוסיף לשאלתי, מה זה GHZ ומה זה MHZ? אני יודע את היחס של ה GHZ ומה טוב ומה לא וזה.. אבל אני לא יודע מה זה תאכלס,כנ"ל MHZ.. תודה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  21. מבחינת כסף E6600 עולה 1200 שקל נגיד +- אין לי מושג כמה יעלה ב22 ליולי (אבל בגדול זה תאריך הקניה) האם כדי לקנות מעבד חלש יותר ולתת לו בראש עם OC מבחינת כסף מה משתלם יותר? ומבחינת ביצועים גם מה עדיף.. אני אחד שלא מתכוון להשגיח כל היום על טמפ' המעבד ואין לי כוח לקחת סיכונים בלהרוס את המעבד.. (למרות שיש לי מעבד בארון שאני מוכן לפרק לו תצורה בOC מטורף.. פשוט אין לי קירור.. חחח אולי אני אפתח את המארז ואשים עליו מאוור סתם בשביל לראות לכמה הוא מסוגל להגיע עד שהוא יתפוצץ.. אבל נעזוב את זה כרגע בקיצור איזה מעבד כדי לקנות +איזה קירור במידה וצריך.. בשביל לקבל ביצועים טובים במינמום כסף.. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by abcdjkh,

שלום! באתר של GIGABYTE ( יש רשימת זכרונות שנתמכים ב GA-P35-DS3R. למה בלוחות אחרים לא מצאתי רשימה כזו? מה שונה בלוח הזה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2543&ProductName=GA-P35-DS3R

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by חן מ,

1. יש לי כרגע כרטיס מסך 8500 GT ומעבד E6750. האם אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך שלי לHD4870 או HD4850 ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד? האם יש לE6750 צוואר בקבוק אם איזשהו כרטיס מסך כיום? 3. האם המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 125Watt יותר חזק מהE6750? האם המעבד הזה יריץ משחקים במשך השנתיים-שלוש הקרובות? האם יווצר במעבד הזה צוואר בקבוק עם איזהשהו כרטיס מסך כיום?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב למשחקים כבדים אני מתכנן OC משמעותי אני כמעט בטוח שאני הולך על ה ASUS p5q שמעתי עליו שהוא אחלה בOC ועם אחלה קירור אני לא יודע אם ללכת על זכרונות 1000MHZ או 800MHZ עד כמה זה שווה את ההבדל של 200 ש"ח? ועד כמה שווה ההבדל של התזמונים 4-4-4-12 5-5-5-15

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.