מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ובינתיים אלה הם המעבד והלוח האם שבחרתי (הם עולים לי ביחד 2300 ש"ח): לוח אם ASUS M2N-SLI Deluxe מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX אני מעוניין שיהיה במחשב החדש שני כרטיסי זיכרון של ג'יגה של DDR2 במהירות 800MHz, כלומר 1GB X 2. שאלתי היא איזה CL לבחור בהתאם ללוח האם שאקנה? תודה מראש! 8)
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי זיכרון Kingstone 512 400mhz DDR שאלתי היא כזאת האם בכל סלוט בלוח האם המהירות שונה ? מכיוון שבתוכנת הEVEREST שלי הוא מראה לי כזה דבר : בתמונה כמו שאתם רואים המהירות מחולקת לשלושה מהיריות: מה זה בעצם אומר האם לכל סלוט ישנה מהירות אחרת ואם כן אז איפה בעצם לשים את הזיכרון ?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
העים ווינדוס XP 64 ביט עובד גם על מעבד אינטל 64 ביט ?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע אלי המחשב המיוחל, כלומר הרכיבים שלו, שקניתי בארה"ב. רצתי היום לפני סגירת החנויות לקנות כל חלק אפשרי, ספק כוח מארז וכו' שלא אתקע עם משהו כשארכיב את המחשב בשבת. אבל כרגיל, תמיד יהיו בעיות מעצבנות וקטנטנות שתוקעים את כל התהליך, אוף! הצלחתי להרכיב את הספק ואת הלוח אחרי אין ספור ניסיונות מפרכים, אבל כשניסיתי לשים את הזיכרון בחריץ, הזיכרון פשוט לא נכנס לייייייייייי. חסר לו חצי מילימטר כדי שיתאים לחריץ. מדובר בזיכרון שקניתי לפני שנה סה"כ. איך שייך דבר כזה? לא רשום עליו איזה DDR הוא, רק את הדגם KINGSTON KVR400X64C3A/1G את הלוח אם (GIGABYTE GA-P35-DS3L) קניתי בהמלצת החברים פה. הושיעו נא!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי את המארז של המחשב שלי לפני מספר ימים, לאחר ההחלפה ה WINDOWS לא עלה, הוא נתן הודעה ntfs.sys is corrupted, בכל מקרה תיארתי לעצמי שהבעיה היא בלוח אם. הוצאתי את כל כרטיסי ה PCI ואת אחד ממודולי הזיכרון (יש לי אחד של 512 ועוד אחד של 256) וניסתי להעלות את המחשב, הכול פעל. לאחר מכן חיברתי התקן אחד אחרי השני לבסוף כל הרכיבים פעלו אבל כשניסיתי לחבר את מודול הזיכרון הנוסף המחשב שוב נתן את ההודעה הנ"ל... מה לדעתם עלי לעשות? מפרט מערכת: Windows XP pro With SP1 Athlon 2400 xp זיכרון DDR 512 + 256 (2100) לוח אם: Gigabyte 7VAXP תודה
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום רב. לאחר הרבה עיונים בפורומים פה הזמנתי לי מפרט עם הזכרונות: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP קירור מעבד של CM Cooler Master Hyper TX2 ומעבד Q6600 - החנות תבצע OC. על לוח ג'יגהבייט X48 DS5 אני רשמתי את המפרט המלא שלי בפורום מפרטים, ואמרו לי שם שזכרונות מושקין לא טובים משהיו פעם, הקירור למעבד לא טוב כמו AC 7 PRO, והמעבד כדאי לשנות. אז לשנות? אני כבר שילמתי היום, להתקשר מחר ולהחליף את הקירור והמעבד והזכרון? לקחת Q9300? רציתי האמת את ה-Q9450 אבל החנות טוענת שאין אצל היבואן ויהיה בעוד כ-30 יום +- בנוגע לזכרונות, בחרתי בהם בעצמי עי קראתי שזאת חברה טובה, והקירור קראתי לגביו הוא גם טוב, המעבד אולי אני באמת החליף ל-Q9300 אשמח להכוונה לפני שאני אבצע שינ…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול בקשר ללוח ASUS M2A-VM ראיתי במספר פוסטים בפרום שאחיו הגדול ASUS M2A-VM HDMI הוא לוח מוצלח (למחשב זול שצריך כרטיס מסך מובנה) הלוח גם מופיע במפרט: "מערכת מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 2000 ש"ח - ללא מסך." http://hwzone.co.il/specslist/view/33 לעומת זאת נתקלתי בפוסט עם הרבה ביקורת על הלוח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258029.0 האם למרות הביקורת הלוח עדיין מומלץ? האם גם האח הקטן ללא HDMI מוצלח? האם האח הקטן עדיף על הלוחות שבמפרט "מערכת מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 1500ש"ח - ללא מסך." http://hwzone.co.il/specslist/view/52 תודה קובי
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין E8400 ל E7200 ?... האם הם משמעותיית לדוגמא בהרצת ויסטה פרימיום ומשחקים אופיס וכו'.. תתיחסו למעד שהו במהירות סטוק ולא ב OC.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי לוח אם ABIT AN8-SLI עם מעבד AMD64 3200 בתחילה הטמפרטורה הייתה בין 35 ל-40 מעלות לאחר שעידכנתי את הביוס הטמפרטורה הייתה בין 25-30 מעלות בגדול, יש ירידה של 10 מעלות... למה להתייחס בתור הטמפרטורה האמיתית ???
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש ברשותי כעת סטיק אחד של זיכרון...הזיכרון הוא Hyundai 256 ddr 400 mhz.... אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד 512 מגה.....חבר אמר לי שעדיף לקנות שתי סטיקים של 256 מגה במקום אחד של 512 כי זה יותר יעיל....רציתי לדעת אם הוא צודק ואם יש לכם הצעה לחברה כי אני חושב לקנות של סאמסונג.... תודה.... ;D ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ושאני מתכוון יציאה לאוזניות זה חיבור לאוזניות שאני ישמע דרך האוזניות.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון 1024 667 CL5 של חברת DIGMA אני רוצה להוסיף עוד זכרון כדי לנצל את ה DUAL ויש לי שתי שאלות בנושא: 1. האם זה משנה אם הזכרון הבא יהיה של חברה אחרת (KINGSTON, TWINMOS)? נספח: האם יש זכרון עדיף מבין KINGSTON ו TWINMOS 2. על הלוח-אם יש לי 4 סלוטים לזכרון - שנים צהובים ושנים אדומים, כל זוג מורכב מאדום וצהוב כדי לנצל את ה DUAL אני צריך לחבר את הזכרונות של: י בשכנות אחד לשני (אחד באדום ואחד בצהוב שכן) לחבר על אותו הצבע או שזה לא משנה, המחשב יזהה זוג ויפעיל DUAL... ? תודה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלבחור לוח אם וזיכרון למפרט שאני הולך לקנות... (אני לוקח מארז וספק קיימים ומכניס בהם לוח אם, מעבד, זיכרון, ודיסק קשיח) המעבד שאני קונה.... AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE קירור... ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 דיסק קשיח... WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS התקציב ללוח ולזיכרון הוא 1000 ש"ח... 1. לא מתוכנן oc. 2.נכון לעכשיו אין לי תקציב לכרטיס מסך טוב, ואני לא רוצה להשקיע (גם לא יכול אני כבר חונק את התקציב) בכרטיס חלש. לכן חייב להיות ללוח כרטיס מסך מובנה. * יש לציין שבעתיד הרעיון להשים במחשב כרטיס מסך טוב ובכך להפוך אותו למחשב משחקים... המארז והספק שניהם ג'נריים אבל אני אחליף את הספק שאני אקנה את הכרטיס מסך... 3.אני …
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני הולך לקנות פנטיום 4 3.4 MHZ ורציתי לדעת מה הסטפינג הכי מומלץ לOC מוצלח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מצד אחד מפרסמים אותו כאוברקלוקר מעולה ביחד למחיר ומצד שני קראתי שהוא לוח פשוט ובסיסי. איך הוא בOC? יוצא דופן בטווח מחירים שלו או שדומה לכל הלוחות בקטגוריה שלו?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: יש לי לוח של GIGA-BYTE ישן מדגם GA-7ZX-H ובאתר של ג'יגה בייט רשום שהלוח תומח במעבדים 0.18 MICRON והשאלה שלי היא עם הוא יתמוך גם במעבדים 0.13 כי כמעט אי אפשר למצוא מעבדים 0.18... במידה ואני לא עובר את המהירות המקסימלית שהלוח תומך והשאלה השניה: במידה ויש לי מעבד 0.13 לבדוק את הלוח יש מצב שהמעבד ישרף או משהו בגלל שהוא 0.13 והלוח 0.18 ?? או שהוא מקסימום לא יעבוד ???
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני מניח שאני לא הראשון לשאול את השאלה… מעניין למה הנושא הזה (או נושא כללי יותר) לא מופיע כ-סטיקי. שלחתי את הלוח ASUS P8P67 PRO להחלפה. לא נראה לי שצריך לפרט את הבעיה. בעוד מספר ימים אני אמור לקבל לוח זהה עם בקר SATA שלא מת אחרי חודשיים עבודה. איפה אני יכול לראות שאכן זוהי הגרסא המתוקנת של אותו הלוח? רצוי שהמידע הזה יהיה נגיש בטרם אני מעלה את מערכת ההפעלה. אולי ניתן לראות את זה על הלוח עצמו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה דעתכם באופן כללי על לוחות-אם של ASRock?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם !! קדום כל תודה על הייעוץ ואני מתחדש ב 4*1024 G.Skill PC6400 CL4-4-4-12 שתי שאלות לי אליכם: 1. ספירת הזיכרון הראשונית של הביוס מראה שיש לי 3400MB אבל CPUZ מראה את כל ה-4G מה לעשות עם הילד השובב שיראה את מה שיש לו (או שזה לא משנה בכלל) 2. אחרי מעבר מזכרון של 1G ל4G (מן הסתם מהיר יותר וכו' ...) איזה הגדרות מומלץ לעשות בXP64 כדי שידע לנצל כמו שצריך את כל הזכרון תודה ויום אלוף לכולם !!
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שלהלן- לוח- asus p4p800 e delux מעבד- פנטיום 4 - 2.8 כרטיס מסך- asus- radeon 9600 pro או XT . זיכרון 512 של קינגסטון מהיר 400 ודיסק קשיח 120 האם כדאי לקחת סטיק זיכרון אחד של 512, או 2 סטיקים של 256 ולהשתמש בהם בדואל DDR? (הלוח תומך,נכון?) נכון שיום אחד שאני ירצה לשדרג, אני "יתקע", אבל האם שימוש ב דואל שווה את ה"סיכון" הזה? מה ייתן לי שימוש בדואל DDR של 2 256, לעומת אחד של 512 ? (מבחינת ביצועים, ואחוזים). אשמח אם תחדשו לי... תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי זכרון DIMM1: GeIL CL25-4-4DDR 400 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz) (2.0-4-4-7 @ 166 MHz) וKINGSTONG 512 PC3200 DDR 3.3.3.6 ?200MHZ האם זה שהזכרונות שונים....(חברה,תיזמונים,גודל......) מוריד לי ביצועין?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב: לוח אם GIGABYTE GA-945GCMX-S2 לוח אם GIGABYTE GA-945GZM-S2 לוח אם GIGABYTE GA-946GMX-S2 איזה הכי טוב מביניהם?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
הזיכרון (RAM) הזה: http://tms.co.il/product/4607 של Transcend טוב? כי התזמון שלו הוא CL5 =/
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח. עדיף מהחנות TMS.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איזה מעבד יילך יותר טוב עם EP-8RDA AMD 2500 או 2600? ואיזה יותר טוב? (גם בביצועים וגם איזה יותר מתאים ל OC)
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-