עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. זה המפרט: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1400 MHz (14 x 100) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (PC800 RDRAM) BIOS Type AMI (12/08/00) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) יש לי ללא ספק את הכרטיס מסך הכי גרוע שהכרתי.... השאלה שלי היא בעצם אם אני יכול בכלל לשדרג זיכרון? שאלה שניה כמה זה יעלה לי? אני אשמח לקבל לינקים , תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by zniibidl,

המחשב שלי לא תומך DDR II אבל אני צריך לשדרג זיכרון ואני מראש במחשבה לעתיד האם אני יכול לקנות DDR II שיפעל? או שאני חייב DDR?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by YoyoyoNiii,

קניתי מעבד AMD שכפי ששמעתי הוא אכן יותר חזק ואמין מאינטל קיצר הוא אמר לי שהוא מוכר לי מעבד "AMD 2400T" ובטעות אני בדקתי את המהירות של המחשב שלי עי לחיצה כפתור ימני על המחשב שלי וראיתי שרשום ככה AMD ATHLON 1800+ 1.51 GHZ חברה תגידו לי אם זה ככה אצל מעבדי AMD או שפשוט עבדו אליי.... ו... וואלה אם כן אני הולך לסחוט אותו שיביא לי AMD 3200 או ...... תביעה חחחח בבקשה תעזרו לי...... בתודה יוני

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by ymss69,

מה יותר טוב- 2 גיגה 667 או 1 גיגה 800.... והכי חשוב!! למה? אם אתם נותנים לי תשובה תנמקו!! זה הכי חשוב לי!! ואם מישהו יכול לסדר לי את החברות לפי סדר איכות... גבוהה... בינוני ונמוך.... וגם סדר איכות ביחס למחיר גם גבוהה... בינוני ונמוך!!

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by shalbik,

שווה לי במערכת AMD להתקין 2 סטיקים תואמים של הזכרון הנ"ל? הfsb הוא 400 וזה נראה לא נחוץ להשתמש בdual ddr אז רציתי לשאול אתכם, מה אתם אומרים? נ.ב. הזכרון הוא 3500.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. אז ככה אני לא ממש מבין בעיניין האוברקלוק ורציתי לדעת עם אני יכול להאיץ את המעבד e6300 על לוח 945p-s3 .. ועם אני יכול להגדיל את המכפלה או רק את התדר לפחות למהירות 2.2 (ועכשיו הוא על 1.86) ודרך אגב אני בלי קירור מיוחד יש לי את הקירור הרגיל של אינטל שבא עם המעבד..

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by mosh18,

על כל המשתמשים להצביע

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  8. יש לי זיכרון Kingstone 512 400mhz DDR שאלתי היא כזאת האם בכל סלוט בלוח האם המהירות שונה ? מכיוון שבתוכנת הEVEREST שלי הוא מראה לי כזה דבר : בתמונה כמו שאתם רואים המהירות מחולקת לשלושה מהיריות: מה זה בעצם אומר האם לכל סלוט ישנה מהירות אחרת ואם כן אז איפה בעצם לשים את הזיכרון ?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. החלק שבתמונה שמסומן בעיגול ניתלש לי אבל המחשב ממשיך לעבוד למה זה יכול ליגרום [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  10. שלום רב יש לי מעבד סלרון 1.7 בעל ליבת וולמאייט ואני רוצה לדעת אם הלוח אם של ABIT דגם: IS7-V תומך בליבה כי שמעתי שהוא לא. לינק למפרט... http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-V&fMTYPE=Socket%20478 תודה מראש לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  11. חייב עצה בנוגע לקנית לוח מה עדיף GA-K8NF-9 אוA8N-E אני פשוט מחר הלוך לקנות ועוד שאלה אם מישהו יודע אם בלוח של אסוס מגיע פירואיר ונורא חשוב לי למה אחד עדיף על השני אם בכלל תודה ואכלה יום לכולם

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  12. שלום רב יש לי כמה שאלות לגבי חומרה קניתי מחשב חדש(למטרת משחקים) עם הלוח אם גיגביט 8knxp רציתי לדעת מה אתם חושבים על לוח האם? (אני לא חושב על אוברקלוק) ושאלה נוספת קניתי מעבד פרסקוט 3MH והמוכר נתן לי מארז של 500W (מצטער אבל אני לא יודע את החברה אוו הדגם)והוא טוען שיש למארז 3 מאבררים חזקים שאמורים לקרר את המחשב בנוסף למאוור שמגיע עם המעבד אם זה באמת אמור להספיק? ולאיזו טפרטורה אני אמור לצפות ומאיזו טפרטורה אני אמור להתחיל לדאוג שמשהוא לא בסדר? תודה מראש אם

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. יש לי זיכרון 256 ומהירות 333 (לא יודע איזה חברה אבל לא KINGSTON) עכשיו אני רוצה להוסיף זיכרון של KINGSTON 512 עם מהירות 400 והשאלה שלי היא הם אני יכול לחבר את שני הזיכרונות האלו בייחד ולה צריך משהו מיוחד (למשל שהחברה תהיא אותו דבר או שהמהירות תהיא אותו דבר וכל זה) ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. שלום לכולם, החלפתי את המארז של המחשב שלי לפני מספר ימים, לאחר ההחלפה ה WINDOWS לא עלה, הוא נתן הודעה ntfs.sys is corrupted, בכל מקרה תיארתי לעצמי שהבעיה היא בלוח אם. הוצאתי את כל כרטיסי ה PCI ואת אחד ממודולי הזיכרון (יש לי אחד של 512 ועוד אחד של 256) וניסתי להעלות את המחשב, הכול פעל. לאחר מכן חיברתי התקן אחד אחרי השני לבסוף כל הרכיבים פעלו אבל כשניסיתי לחבר את מודול הזיכרון הנוסף המחשב שוב נתן את ההודעה הנ"ל... מה לדעתם עלי לעשות? מפרט מערכת: Windows XP pro With SP1 Athlon 2400 xp זיכרון DDR 512 + 256 (2100) לוח אם: Gigabyte 7VAXP תודה

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by SoliD,

שלום אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין : External Cache ל - Internal Cache

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. Started by robben,

עד עכשיו עבדתי בעיקר על לוחות אם P35 או P31 בבניית מפרטים ובזמן האחרון התחלתי להתקל למפרטים שהמליצו בהם על G33 או G31 (בקושי) מכיוון שאת רוב הידע שלי צברתי כאן בפורום הזה רציתי להעשיר אותו עוד קצת אז השאלה שלי היא מה ההבדלים בינהם ? מה יותר חזק ? מה יותר מומלץ ? בנוסף אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות הקרובים אז שוב, מה אתם ממליצים ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  17. Started by lmlm,

http://theinq.com/default.aspx?article=33988 פרי יצירת של אינטל?

18. מה מתח הסטוק של ה3200+ לסוקט 939 ? אני יודע של3000+ המתח הוא 1.4 וולט אבל אני שואל האם אותו מתח הוא גם לגרסאת ה3200 ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by Snufkin,

כולם ממליצים לי לקנות לוח אם ומעבד 64BIT, לפי מה שהבנתי כרגע אין אף תוכנה או מערכת הפעלה שתומכת בזה אז למה??? לא עדיף מעבד שלא יהיה מבוסס 64BIT? יש המלצות ללוחות אם ומעבדים בטווח מחירים של 1500-2000 טובים למשחקים?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. יש לי מעבד 1 גיגה פנטיום 3 וכרטיס טלוויזיה AVER MEDIA וגיפורס שתיים אם TV OUT עכשיו השאלה האם כדי לקנות חלקים כמו לוח אם זיכרון ודיסק קשיח וספק ולבנות מחשב או לא כדי להשקיע בפנטיום 3 ואולי לבנות HTPC מבוסס סלרון חדש אם סלרון טוב בכלל לסוג כזה של מחשב

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by 54321,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שני הלוחות האלו כי אני לא מצאתי הבדל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=10680

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by nec5e,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם טוב ל e6600 ורציתי לדעת מה ההבדל בין chipset 965 ל-975. כמו כן מה דעתכם על הלוח asus p5w-dh. המחשב מיועד להיות מחשב לצרכי פיתוח אז כל התוספות כמו כרטיס קול איכותי במיוחד או firewire חות חשובים. חשוב לי לוח שנותן ביצועים מהירים (האם ה-chipset משפיע ואם כן כיצד) ושיהיה יציב (אני לא עושה oc) לעבודה לזמנים ארוכים כמו מספר חודשים ללא כיבוי. אני מפתח ב-java וזקוק לפחות ל 2 גיגה זכרון. התקציב שלי עבור לוח וזכרון הוא עד 3500 ש"ח. תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. הלוח לפי המפרט שלו מיועד לעבודה עם זכרונות מסוג ddr2 האם בכל זאת הוא מסוגל לקלוט זיכרון מסוג ddr עד שיגיע בדואר זיכרון אחר ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה מגה הרץ יש לזיכרון הזה 512MB A-DATA /VT? DDR400 עוד שאלה DDRX00 הוא מספר המגה הרץ של אותו זיכרון?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Abit IB9 שיש עליו כרגע זכרונות Geil 2GB (1GBX2) 667Mhz CL5... ויש לי במחשב אחר זכרונות Geil 2GB (1GBX2) 800Mhz CL4... האם הלוח אם IB9 שלי תומך במהירות 800Mhz? ותגידו אם עכשיו יש לי על המחשב השני את הזכרונות עם ה-800 וה-CL4 זה בטוח שלא תיהה לא בעיה עם 667 ו-CL5 נכון? ועוד שאלה קטנה... בכמה אחוזים אני ירגיש אם אני מחליף מהזכרונות עם 667 CL5 לזכרונות 800 CL4 (במקרה שהלוח אכן מתאים ואין לו בעיה עם 800) תודה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים