מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע לוח P4S533 וזיכרון MICRON 333 256MB (כידוע שניהם לא מלכי הביצועים לא בעבר ולא בהווה). יש לי גם כ 800 שח לשידרוג - האם לשדרג זיכרון ולקנות את אחד הזיכרונות המומלצים או להחליף לוח אם או כמובל לחסוך ולקנות מאוחר יותר. על פי הציפיות שלכם קדימה האם כדאי להשקיע בזיכרון של 512 או ישר ללכת 1GB או לחכות ל DDR 2 הממשמש ובא. או לחכות לערכת השבבים הבאה של אינטל או לחשוב לכיוון AMD64. מחכה להמלצות בקוצר רוח
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לוח אם MSI K8N NEO PLATINUM וקיבלתי משהו מאד מוזר: התומך של המקרר, שמתאים למקרר של AMD , מודבק חזק על גב הלוח. בחנות(PANDAS) אמרו לי שככה מגיעים הלוחות האלה וצריך להוריד את זה בכח. ניסיתי להפעיל כח סביר אבל הוא לא יורד. מכיוון שקניתי מקרר של זלמו אני חייב להוריד את התומך הזה. הסכמנו עם החנות שאביא את כל החלקים והם ירכיבו (בתשלום כמובן). רציתי לשאול אם מישהו יודע שזה נורמלי עם הלוח הזה? חבל שלא אמרו לי את זה לפני שקניתי את הלוח. ואם צריך כח ומשהו ייפגע האם האחריות הלכה? תודה, דני.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חוות דעתכם: יש לי TWINMOS TWISTER DDR2 800MHZ 1GB X2 ששוויים 560 שקל, האם להחליף ל-G SKILL שבערך באותו המחיר פלוס מינוס? אני מעוניין בהחלפה לצורך שיפור ה-OC. האם זה כדאי? הנה קישור של נעה מחשבים שתעזרו לי לבחור את הזכרון המתאים בערך באותו המחיר. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=497
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם !! רציתי לשאול לחוות דעתכם איז לוחM עדיף מבין השניים הללו: 1) 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E - לוח אם למעבדי אינטל ?GIGABYTE או... 2) ABIT - NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E,GBE, SATA II? ---מדוע ולמה??? --- רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים כבדים!! תודה רבה.......
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איזו קונפיגורציה עדיפה במצב סטוק, ללא OC, לחסוך על המעבד ולהוסיף לזכרונות או שעדיף בכל זאת להשקיע במעבד?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
??? אם לא אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם טוב עם כרטיסי קול ורשת מובנים למעבד AMD Athlon 64 +3000? עריכה:--------------------- עד 800 ש"ח בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
פעם שעברה שכתבתי כאן מישהו הציע לי ללכת על מעבד Intel Core 2 Duo E6750 עם לוח אם ASUS P5L 1394 המוכר אמר לי שהמעבד לא תואם ללוח, ולכן: אני מחפש לוח-אם חלופי שאותו מחיר כמו של האסוס שתואם למעבד ויספק לי גם יציאת IEEE. יואש הנואש!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לפי אינטל, וגם לפי ידע כללי צ'יפסט ה-865P לא אמור לעבוד ב-800 FSB וכמו כן לא מסוגל לקבל זיכרונות DDR400. אולם לפי ASUS הלוח הנ"ל (P4P8X) דווקא כן מסוגל. למישהו יש מושג איפה הטעות שלי (או שלהם?) http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p8x/overview.htm
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
לא ברור לי.. מהלינק המצורף אני רואה רק סלוט אחד של PCI-E X16.אז איך כתוב שזה תומך בטכנולוגית CF? הרי צריכים שני סלוטים לא? למטה היכן שרשום SLOTS http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P35_Neo-F&class=mb
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 2000 ש"ח(שנוטה לפחות). המטרה של המחשב משחקים בעיקר. כרטיס מסך ישנו רדאון 9100 128 מגה. הארד דיסק ישנו 80 ג'יגה. כונן דיסקים ודיסקטים יש. עכשיו ,למחשב הנוכחי יש, פנטיום 3 1000 , לוח אם של פי סי פרטנר, ו256 מגה זכרון סדירם. אני צריך לוח-אם, זכרון, ומעבד(AMD) חשבתי על המפרט הזה: ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD AMD ATHLON XP 2800 + (GlacialTech Silent Breeze II 462 TwinMos 256MB 333MHZ PC 2700 DDR X2 הצעות שיפורים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שמעתי שסור להתקרב לתושבת fuxconn איך אני ידע אם הלוח הזה עם התושבת הזאת או לא? יש לי מזל בחיים שאני תמיד נדפק בדברים אלה אני חייב להיות בטוח בהכל לפני שאני קונה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב באחרונה ואבד לי הדיסק התקנה של הלוח אם ואני צריך להתקין את הכרטיס קול שיושב עליו איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים ?!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1)הוא טוב בOC? 2)כמה BUS הוא עושה?(בערך) 3)הוא לוח טוב בכללי? 4)הוא עדיף על P5B? מצטער על ההצפה בשאלות,פשוט אני רוצה להיות בטוח בקשר לקנייה. תודה רבה לעוזרים!!!!!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מתי יוצא ה E6320 ??? מה ההבדל בינו לבין E6300??? האם ההבדל בין 2 ל- 4 MB זה קריטי ? כמה הוא יעלה ?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
חיברתי אותו לפי אינטואיציה שכן החיבורים שיש לי במארז [החדש] שונים לגמרי ממה שכתוב בחוברת של הלו אם. [כתוב עליהם דרים שונים] עכשיו אני חיברתי יש אור בעכבר אבל הוא לא מגיב ניתקתי וחיברתי מאחורה וזה פועל... מישהו אולי יכול לעזור לי כאן? asus p4p800 אם זה משנה משהו.....
-
ביוס חדש ורשמי,גירסה מתוקנת של ה 816,כוללת שיפורים ל oc, שווה נסיון,אני עכשיו מתקין-התרשמות שלי בקרוב http://us.dfi.com.tw/Upload/BIOS/97TID823.zip
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE . יש לו 4 סלוטים לזכרונות שאני שם 3 זכרונות של כל אחד 512 DS של KINGSTON מופיע לי 1024MB במקום 1536MB אם מישהו יודע למה שיגיד לי דחוף !? תודה :-*!!!!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
היי, האם עדיין יש מקום שאפשר לקנות בו מעבדי 939? כרגע יש לי AMD 3000+ והוא לא מספיק חזק להריץ סרטי FHD. תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש לוח אם שיתאים לשימוש ב-crossfire של שני כרטיסי מסך 4850 (צ'יפסט X38/X48). כמו כן הלוח אמור לתמוך בשדרוג עתידי של המעבד לדור ה-45 ננומטר. שני הלוחות הבאים הם הלוחות הזולים ביותר שמצאתי: DFI LANPARTY DK X38-T2R DFI LANPARTY DK X38-T2RB מה דעתכם על הלוחות האלו? ומה ההבדל ביניהם (לא מצאתי כזה...) האם ישנם לוחות נוספים שעשויים להתאים (תקציב נמוך ככל האפשר, אך שיתמכו ב-CF של 16X2)? בעיות מוכרות/בעיות בשדרוג עתידי? ובכלל, מהי סיבה לכך ששני הלוחות האלו הם הזולים ביותר? קנייה בארה"ב היא האפשרות המועדפת כרגע. פרטי המערכת: מעבד E6320 זיכרון DDR2 667 2GB תודה!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם SLI בסביבות ה 1000 ש"ח. עדיף בלי CHIPEST של nF4, אבל אם ההבדל משמעותי אז שיהיה. הסיבה שאני מעדיף בלי CHIPEST NF4 היא שיש לי אחד של DFI ויש בעיות עם הדרייברים וכו'. חשבתי אולי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823_1985&products_id=8741 למרות שהוא NF4. השימוש של המחשב הוא משחקים. בכלל, אני רוצה SLI כדי שבעתיד (עוד שנה בערך) אכפיל את ה 7800GTX שלי. האם מחשבה זו נכונה? או שכדאי לי לחכות עם הקנייה ואולי עד אז יהיה משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
ASUS מציגה בComputex לוח אם P5K3 Deluxe שמבוסס ערכת השבבים P35 ותוך ב DDR3 הלוח הזה מייחד אותו המאחרים זה שיש לו 2GB זיכרון של DDR3 במהירות 1333Mhz מובנה שמולחמים ללוח . ASUS אומרים ששיפרו את הקשר בין הזיכרון ללוח אם וכך זה יגרום ליכולות אוברקלוק טובות יותר הזיכרונות מחוברים לHEATPIPES של הלוח שאמור לקרר טוב יותר את הזיכרונות. מחיר עדיין לא ידוע מקור: http://www.hardware.info/nl-NL/news/ym%2Bcl5qawpya/Computex07_ASUS_soldeert_DDR3_op_P35_bord/ (אפשר לשים לב שאין אפשרות להוסיף עוד זיכרונות)
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי במחשב זכרון 512MB של חברה לא מוכרת(נקנה באייבורי) הוא רוצה להוסיף עכשיו עוד 512MB,אבל הפעם של סמסונג או כל חברה אחרת מוכרת. יש מצב שהזכרון לא יעבוד בDC?(הלוח כן תומך DC)
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
חברה אם יש לי במחשב זיכרונות של 256*2 PC 3200 A-DATA אבל במקום 400MHZ הם עובדים 333.... אני ביננתיים לא מעלה את הFSB כדי שהזיכרונות יפעלו יותר מהר...אז אני יוכל להוסיף עוד 2 סתיקים של 128*2 של חברה אחרת במהירות 333MHZ....זה יעבוד ...???
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-