מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
עד כמה ההבדל בין am2 4000 ל - am2 4200? וכמה שווה (אם בכלל) להוסיף מ - 4000 ל - 4200?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש וזכרון של שני ג'יגה, ואני רואה שלי את החלקים האלו? KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 (שתיים כאלה) 238.00 ש''ח ויש גם את זה: KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 PC2-5300 DUAL CHANNEL KIT (שזה כבר 2) 599.00 ש''ח אבל יש הבדל גדול במחירים, ואני לא מבין מה ההבדל... הרי שניהם זה 2 של 1GB ואותם נתונים... אז מה ההבדל?? מה עדיף??
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שבת שלום! לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם הלוח GA-P35-DS3 ועכשיו אני רואה שה GA-P35-S3 זול ממנו ב-30 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל בין הלוחות? כשערכתי השוואה באתר של GB לא מצאתי שום הבדל. הנה קישור להשוואה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2544,2628,2546 שימו לב בחרתי גם את גרסאת rev1 וגם rev2 של הלוח S3 ול DS3 יש רק גרסאת rev1. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הי, אני מתכונן לקנות מחשב בסוף נובמבר והייתי מעוניין במעבד מרובע ליבה, אבל ה-Q6600 יקר לי מדי. ראיתי שרשמו פה שה-AMD Phenom X4 הולכים לעלות בערך 247-278 דולר. האם כדאי לחכות למעבדים האלו? האם הם ברמה של Q6600? תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש עדיין לוחות חדשים שיוצאים לסוקט הזה ולDDR1? ואם לא מהו הלוח האחרון שיצא בקונפיגורציה כזאת? *איך אני יכול לדעת מה גרסאת הPCI-E על הלוח שלי?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הפכתי את האינטרנט כדי למצוא פרט אחד קטן (ללא הצלחה): מה המתח שבו אמורים הזכרונות האלה לעבוד בו? האם ייתכן כי הם מקור הבעייה שלי עם לוח האם - ולו בגלל שהם מקבלים מתח נמוך מדי (ערכת שבבים P35)? האם זה יכול לגרום לבעיות BOOT בשלב שלפני POST? אודה לכם על כל פיסת מידע. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מיועד רק לגלישה באינטרנט, ועבודה עם תוכנת פוטושופ. לא מעניין אותי סרטים, מוזיקה ומשחקים. השאלה היא האם צריך כרטיס מסך מיוחד בשביל עבודה עם פוטושופ? במידה ולא, האם ניתן להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח האם? ואיך בכלל אני יודע אם בלוח האם שאני מעוניין בו (כנראה של ג'יגה-בייט או אסוס) כרטיס מסך מובנה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
למה מעבד E6600 יותר יקר ממעבד E6750 מה השינויים שיש בניהם?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם !! קדום כל תודה על הייעוץ ואני מתחדש ב 4*1024 G.Skill PC6400 CL4-4-4-12 שתי שאלות לי אליכם: 1. ספירת הזיכרון הראשונית של הביוס מראה שיש לי 3400MB אבל CPUZ מראה את כל ה-4G מה לעשות עם הילד השובב שיראה את מה שיש לו (או שזה לא משנה בכלל) 2. אחרי מעבר מזכרון של 1G ל4G (מן הסתם מהיר יותר וכו' ...) איזה הגדרות מומלץ לעשות בXP64 כדי שידע לנצל כמו שצריך את כל הזכרון תודה ויום אלוף לכולם !!
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם ללוח אם ASUS M2N-E למעבד AMD יש כרטיס מסך וקול מובנים? האם הוא נחשב ללוח אם טוב למחשב לשימוש ביתי סטנדרטי?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2007/06/25/intel_core_2_duo_e6750_preview/1
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה אחריות לכל החיים? ואם יש לי זיכרון האם אני יכול לדעת איפה לממש את האחריות?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מבחינת כסף E6600 עולה 1200 שקל נגיד +- אין לי מושג כמה יעלה ב22 ליולי (אבל בגדול זה תאריך הקניה) האם כדי לקנות מעבד חלש יותר ולתת לו בראש עם OC מבחינת כסף מה משתלם יותר? ומבחינת ביצועים גם מה עדיף.. אני אחד שלא מתכוון להשגיח כל היום על טמפ' המעבד ואין לי כוח לקחת סיכונים בלהרוס את המעבד.. (למרות שיש לי מעבד בארון שאני מוכן לפרק לו תצורה בOC מטורף.. פשוט אין לי קירור.. חחח אולי אני אפתח את המארז ואשים עליו מאוור סתם בשביל לראות לכמה הוא מסוגל להגיע עד שהוא יתפוצץ.. אבל נעזוב את זה כרגע בקיצור איזה מעבד כדי לקנות +איזה קירור במידה וצריך.. בשביל לקבל ביצועים טובים במינמום כסף.. תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מרגיש כמו איזה נוב עכשיו, כרגע חשבתי על שאל הנובית שפשוט לא נתקלתי אף פעם בתשובה שלה , אם כי אני משער שדי הרבה יודעים אותה. למה חברות לא מעלות את הגודל של הצ'יפים של הזכרונות למעל 32 מגה? הרי ידוע שזכרונות DS יכולים להיות בעייתים עם בקרי זיכרון (שצריכים להתמודד על סלוט אחד עם פי 2 באנקים) ועם +תחילת היצור של סטיקים של ל1GB כבר נוצרים זכרונות שיש בהם שני שכבות של צ'יפים , מה שגורם להתחממות ועוד יותר באלאגן לבקרי זכרון. אז למה פשוט לא מעבירים לצ'יפים של 64 מגה ? יש עם זה איזה בעיה תאורטית או משהוא? או שזה פשוט עניין של עלות יצור?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז ככה קניתי ראוטר ואבא שלי התחיל להתלהב מזה ועכשיו הוא רוצה שאני אחבר לו תמחשב הניד שלו שהוא יחסית ישן ומאד בעייתי כמעט תמיד יש מסכים כחולים (קצת הגזמה) בכל מקרה אני מעוניין להריץ מספר בדיקות על המחשב אני יודע שיש את primer 95 אך מנסיון שלי לא הצלחתי אף פעם להריץ אותה (טיפש שכמותי ) ואני גם מעוניין להריץ בדיקה לזיכרון ושמעתי שיש איזה שהיא תוכנה ששמים אותה על דיסקט ואז היא בודקת את הזיכרון אז אפשר לינק והסבר? אני יודע שזה נושא שנטחן אך חשבתי שבגלל שזה לפטופ זה שונה? ועוד דבר זה פנטיום 3 1 GHZ תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני מודה לאלה שענו לי על הנושא הקודם בקשר של להעביר SDRAM ללוח אם חדש. הפעם אבקש המצלה אישית ללוח אם חדש וטוב, ל DDR. לאו דוקא לפי נתונים ומפרט טכני, אלא גם לפי המצלה וניסיון אישי, בקיצור מה יש לכם וכמה אתם מרוצים ממנו... ודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 512 עם תיזמון מסויים,האם אני יכול לקנות עוד סטיק של 512 עם תיזמונים יותר טובים? האם זה לא יצור התנגשות כלשהי? אם זה אפשרי,אז יש עדיפות לסטיק בעל התיזמון היותר טוב להיות בסלוט 1? או שזה לא משנה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלום,יש לי פנטיום 4 עם 128 מגה..... סוג הזכרונות הוא 64X2RDRAM PC800 הזכרונות נמצאים בBANK1..... ב-BANK 0 יש שני כרטיסים ירוקים כאלה. מחר,אני מקבל 128X2RDRAM PC800 האם אני יכול לעשות שהמחשב יעבוד עם 128X2+64X2? זאת אומרת להוציא את שני הכרטיסים הירוקים ...... דרך אגב....יש לי לוח אם של אינטל דגם .:D850GB תענו לי בבקשה מהר זה דחוף מאוד!! תודה רבה וערב טוב
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם שלפי היצרן תומך במעבדים 0.18 מיקרון ( AMD ) ורציתי לדעת עם כל מעבדי הפלומינו הם 0.18 ?? הלוח הוא SDRAM של GIGA-BYTE...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הביקורת בLegit Reviews על הXL החדשים של CORSAIR עלו לי כמה שאלות 1. רציתי לדעת מה זה הPerformance Mode ואם כדאי לשים אותו או לא? 2. ולי יש כאלה תזמונים חרא 2.5-4-4-8 כדי לי להוריד את התזמונים ליותר נמוכים.?? אני לא משנה שום מתח אז יש לי סיכוי לשחיקה ? אני בלי OC
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שמעתי המלצות על ABIT KV8 sata,GBL אבל לא מצאתי מפרט שלו ככה שאני לא יודע אם יש לו כרטיס קול מובנה... אני מחפש משהו בערך באותו סכום, שיהיה כמה שיותר מתאים ל 64 BIT אבל שיכלול כרטיס קול... בבקשה תעזרו לי בזה
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-