עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מניח שאני לא הראשון לשאול את השאלה… מעניין למה הנושא הזה (או נושא כללי יותר) לא מופיע כ-סטיקי. שלחתי את הלוח ASUS P8P67 PRO להחלפה. לא נראה לי שצריך לפרט את הבעיה. בעוד מספר ימים אני אמור לקבל לוח זהה עם בקר SATA שלא מת אחרי חודשיים עבודה. איפה אני יכול לראות שאכן זוהי הגרסא המתוקנת של אותו הלוח? רצוי שהמידע הזה יהיה נגיש בטרם אני מעלה את מערכת ההפעלה. אולי ניתן לראות את זה על הלוח עצמו? תודה.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by E-Bear,

יש לי מעבד אינטל 2.8 פרסקוט ורציתי לדעת עד כמה אני יוכל להגיע בOC הסטינגס(מצטער אם אני קצת נוב ולא קוראים לזה ככה פשוט אני חדש בכל העסק הזה... :) של הCPU: SL79K COSTA RICA 3408A491 תודה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  3. יש לי לוח אם של אסוס - P4S800-MX.. תודה.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by nirgilad1,

ברשותי מחשב : פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך geforce 4 mx זכרון 256 ומערכת הפעלה ווינדוס אקס פי גרסה ביתית ברצוני לשדרג את המחשב בצורה משמעותית אני קונה כרטיס מסך חדש ATI Radeon X800 XT Platinum Edition 256MB (נ.ב אם למישהו יש הערות בקשר לבחירה זו שיהיה חופשי לומר). אני מתלבט בקשר להוספת זכרון פנימי למחשב כרגע המחשב איטי ולכן אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למישהו יש המלצות לזכרון פנימי של ג'יגה אחד איזה חברה מומחית בתחום ומה המחיר בערך? האם גם צריך להחליף את הזכרון הפנימי הישן או להוסיף לו את החדש - האם זה יצור בעיות כלשהם או משהו בסגנון ? תודה רבה מראש ניר גלעד

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  5. Started by Vortex,

איכותיים? ג'נריים? תודה..

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by Dr__MIKO,

שלום כולם! אני מנסה להבין את ההבדלים בין הציפסטים השונים, חסרונות\יתרונות ומה זה בעצם אומר. דבר דומה לגבי socket. מה ההבדלים העקרוניים? תודה מראש תום

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. יש לי זיכרון 256 ומהירות 333 (לא יודע איזה חברה אבל לא KINGSTON) עכשיו אני רוצה להוסיף זיכרון של KINGSTON 512 עם מהירות 400 והשאלה שלי היא הם אני יכול לחבר את שני הזיכרונות האלו בייחד ולה צריך משהו מיוחד (למשל שהחברה תהיא אותו דבר או שהמהירות תהיא אותו דבר וכל זה) ?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by lirancoh85,

אני מחפש לוח אם מומלץ שיוכל לתת תוצאות טובות באוברקלוקינג עם מעבד אינטל 2.8 DC 850 עד 750 שקלים חדשים....

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by SilentD.M,

שלום אני צריך המלצה לגבי איזה מעבד לקחת AMD או INTEL? סליחה אם זה לא קשור לאשכול. אז אני מתלבט בין מעבד ?P D 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE? INTEL או ?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE? המחשב מיועד למשחקים, שני המעבדים במחיר זהה. מה עדיף לקחת ולמה ? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 524 צפיות
  10. ocz gold 1 giga 800 mhz or pqi turbo 1 giga 800mhz שניהם 512 כפול 2....

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by audi4,

אני הולך לקנות מחשב משהו דבסט ואני מתכוון להשקיע איזה לוח אם מומלץ אני מתעניין רק באסוס או ג'יגה ביט מה עדיף איזה דגם יותר טוב מהם הדגמים המומלצים

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. פירמטתי את המחשב באחרונה ואבד לי הדיסק התקנה של הלוח אם ואני צריך להתקין את הכרטיס קול שיושב עליו איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים ?!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by Hitman_47,

העים ווינדוס XP 64 ביט עובד גם על מעבד אינטל 64 ביט ?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by asmon,

חשבתי על הזיכרון הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1924 איך הוא? האם DDR2 הרבה יותר טוב מDDR רגיל?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by RazorJunior,

אהלן אנשים, אני מחפש זכרונות מבית CORSAIR בעלי צ'יפים BH6. מישהו יודע איפה אפשר לקנות? איזה חנות מוכרת? או אפילו יד שנייה? מכירים מישהו שיש לו ו\או מעוניין למכור? כל מידע יעזור לי תודה.

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by ofiroz,

היי מה שלומכם רציתי לדעת את חוות דעתכם על הלרוח AA8XE-3rd Eye של אביט הנה הקישור לאתר של החברה http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AA8XE-3rd+Eye&fMTYPE=LGA775

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by moshiko211,

1.האם הלוח MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 מספיק טוב לamd athlon 64 939?(אם זה חשוב אז המחשב למשחקים כבדים). 2.מה אומר הvenice שרשום במעבד? 3.גרסת הvenice היא רק בsocket 939?

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  18. הלוח שלי הוא Asus A8N SLI Deluxe השתמשת במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan כדי לאלתר מאוורר ואני לא יודע לאן לחבר את זה בלוח אם. הנה תמונה של הלוח אם שלי: http://www.asus.com/999/images/products/375/375_l.jpg אם מישהו יוכל לסמן לי או להסביר לי לאן אני צריך לחבר את זה אני מאוד יודה לו. אלעד

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  19. איזה מהירות לזכרונות DDR 3 מומלץ? (מחיר לתוצאות) אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם יותר מידי על מהירות שאני עצמי לא ישים לב עליה. אני גולש באינטרנט ומתעסק עם הרבה תוכנות. ( לא משחק משחקים)

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by Tomerm,

אני מודה לאלה שענו לי על הנושא הקודם בקשר של להעביר SDRAM ללוח אם חדש. הפעם אבקש המצלה אישית ללוח אם חדש וטוב, ל DDR. לאו דוקא לפי נתונים ומפרט טכני, אלא גם לפי המצלה וניסיון אישי, בקיצור מה יש לכם וכמה אתם מרוצים ממנו... ודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שלום לכולם, החלפתי את המארז של המחשב שלי לפני מספר ימים, לאחר ההחלפה ה WINDOWS לא עלה, הוא נתן הודעה ntfs.sys is corrupted, בכל מקרה תיארתי לעצמי שהבעיה היא בלוח אם. הוצאתי את כל כרטיסי ה PCI ואת אחד ממודולי הזיכרון (יש לי אחד של 512 ועוד אחד של 256) וניסתי להעלות את המחשב, הכול פעל. לאחר מכן חיברתי התקן אחד אחרי השני לבסוף כל הרכיבים פעלו אבל כשניסיתי לחבר את מודול הזיכרון הנוסף המחשב שוב נתן את ההודעה הנ"ל... מה לדעתם עלי לעשות? מפרט מערכת: Windows XP pro With SP1 Athlon 2400 xp זיכרון DDR 512 + 256 (2100) לוח אם: Gigabyte 7VAXP תודה

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  22. כרגע יש לי סטיק אחד של 512 עם תיזמון מסויים,האם אני יכול לקנות עוד סטיק של 512 עם תיזמונים יותר טובים? האם זה לא יצור התנגשות כלשהי? אם זה אפשרי,אז יש עדיפות לסטיק בעל התיזמון היותר טוב להיות בסלוט 1? או שזה לא משנה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. איפה הוא? ומהו

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

שלום,יש לי פנטיום 4 עם 128 מגה..... סוג הזכרונות הוא 64X2RDRAM PC800 הזכרונות נמצאים בBANK1..... ב-BANK 0 יש שני כרטיסים ירוקים כאלה. מחר,אני מקבל 128X2RDRAM PC800 האם אני יכול לעשות שהמחשב יעבוד עם 128X2+64X2? זאת אומרת להוציא את שני הכרטיסים הירוקים ...... דרך אגב....יש לי לוח אם של אינטל דגם .:D850GB תענו לי בבקשה מהר זה דחוף מאוד!! תודה רבה וערב טוב

• 2 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.