עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PhP dUdE,

...

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  2. שלום לכולם , יש לי בעיה רצינית בלוח ASUS P5B-V קניתי אותו לשם התקנת שרת SBS וקניתי 2 כוננים קשיחים SATA בלוח עצמו יש 4 יציאות SATA רגילות , SATA RAID יחיד !! ו SATA E * התקנתי כבר עשרות RAIDים , כולל RAID 5 בשרתים ענקיים ומאיזשהי סיבה מתסכלת זה פשוט לא הולך : יש חיבור SATA RAID יחיד והבקר RAID רק את הכונן שמחובר אליו - לא מעניין אותו שאר כונני ה - SATA שמחוברים . זאת אומרת שאם אני מחבר כונן אחד לבקר RAID ( יש שם רק יציאה אחת ) וכונן אחר ל - SATA הרגיל הבקר RAID מזהה שיש רק כונן אחד . איך , למה , אוףףףףף.... מתסכל . הוא כאילו מצפה שאני יחבר על כבל SATA יחיד 2 כוננים . מחכה לעזרה / פתרון . המון תודה.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by rino,

מה עדיף GIGABYTE DS3 או DS4? ההבדל בינייהם 100 ש"ח בערך אבל האם שווה לקפוץ לDS4 ? או שהלוחות למעשה שונים ואני אשלם יותר ואקבל פחות? ראיתי שDS3 עושה עבודה מצויינת בOC , האם הDS4 יעשה אותה עבודה ויותר או לא? אני הולך על קונרו 6400

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  4. היי! דבר ראשון תודה שנכנסתם! ברצוני לעדכן את הביוס אך יש לי כה בעיות בזיהוי הלוח אם. קראתי את המדריך שלכם, בדקתי את לוח האם ורשום לי שהיצרנית היא ABIT ולוח האם הוא NF7 הNF7 נמצא באתר הייצרנית ואיתו עוד כמה וכמה גרסאות. הבעיה מתחילה מכמה תוכנות של זיהוי, למשל באוורסט הגרסאה היא: Abit NF7(-S) v2.0 הגרסא הזאתי גם כמו הגרסא שרשומה על לוח האם נמצאת באתר הייצרנית (ABIT). בעוד תוכנה של בדיקת מידע על המחשב (התוכנה בשם: SYSTEM INFO). שמה בכלל רשום את הגרסאות האלו: Model NF7-S/NF7-M/NF7 (nVidia-nForce2) כאיל ויש כמה סוגים.. פה יש את NF7 שמופיעה על לוח האם, יש את NF7-M , ואת NF7-S שמופיעה באוורסט אבל רק ששמה זה גרסאה 2.0. כמו שאתם רואים יש כמה וכמה סוגים ... מה עושים? איך מוודאים את…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by AMD-GUY,

הכי זול שאפשר למצוא, עם שני חיבורי PCI-E של 16X, ו- DDR2, לפחות 4 חיבורי SATA, שני חיבורי IDE, למעבד A64 3800+ X2. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בעוד חודש~חודשיים, ואני רוצה להתחיל לעשות שיעורי בית בנושא. התקציב למחשב יהייה סביבות ה3.5K, בלי מסך. אני מעוניין בלוח+מעבד (וקרור)+ זכרונות בעלות כוללת של כ-1500 ש"ח- ורצוי מאוד בפחות מזה. אני מעוניין לעשות OC למעבד ככה שאני רוצה לוח עם צ'יפסט שיכול לעמוד בזה בכבוד. אני לא צריך יותר מ-6 יציאות USB, לא צריך SLI או קרוספייר, וכמובן שלא צריך כרטיס מסך מובנה. לגבי זיכרון- אני לא חושב שצריך יותר מ-2GB מכיוון שאני לא מתכוון להתקין על המחשב את ויסטה, ומשחקים של היום יכולים להסתדר יופי עם 2GB AMD או אינטל- תציעו את מה שהכי משתלם. אין לי כיוון נכון לעכשו. העיקר שהמערכת תהייה יציבה (דרייברים טובים, ביוס טוב...) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  7. התעניינתי קצת על המידע של המעבד שלי וראיתי ש CPU-Z שת'דר המעבד בפועל שונה מת'דר המעבד בשמו. אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה ככה. הוספתי תמונה שתבינו יותר על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

8. Started by Kululu,

היי קניתי מעבד חדש בצירוף המאוור הזה: GH-PCU21-VG (3D Cooler-Pro כרגע הטמ' במצב מנוחה של המעבד (כלומר שאני מדליק את המחשב ונכנס לביוס) עומדת על 81 מעלות. האם זה נורמאלי? או גבוהה מידי? ואיך אני יכול לסדר את זה אם זה לא בסדר. תודה.

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  9. אני מחפש מפרט לשדרוג בסכום 2500 שקלים. אני צריך לוח אם , מעבד , וזיכרון. את כל השאר כבר יש לי. אני מתכוון להריץ על המחשב הזה לינוקס, ווינדוס ומשחקים כבדים. אני לא יודע עם ללכת על AMD או אינטל?? ואיזה לוח אם מומלץ ?? תודה מראש על העזרה tryf

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by eran_rohatyn,

הלוח אם שלי תומך בדידיאר? Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Motherboard Size 210 mm x 240 mm Motherboard Chipset SiS651 Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD232 646A8-H Serial Number 61119007h Module Size 256 MB (1 rows, 4 banks) Mod…

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by zzz700,

שלום, הייתי שמח לקבל המלצה מהמומחים איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים לשימוש ביתי סטנדרטי: Gigabyte - GAM51GMS2G Gigabyte - GAM61PS3 MSI - K9AGM2X1250 תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  12. צריך לוח MATX לשבב שציון לעיל ויתאים למעבד E8400 התחלית של המערכת תהיה למשחקים בעיקר. ואין בכוונתי לעשות OC המלצות ? g0vner_x3

13. Started by ozba77,

שלום, אני רוצה לקנות לוח + מעבד חדש, והתקציב שלי הוא 1500 שקלים השימוש שלי במחשב הוא בעיקר תוכנות כמו פוטושופ וקצת משחקים. לא מתוכנן OC. השאלה היא מה עדיף: 1. מעבד E4300 + לוח P5K (יש אפשרות לקחת עם לוח P5B ב-1300) 2. מעבד E6320 + לוח קצת "מיושן"(945). תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by almog333,

הלוח אם שלי התקלקל ואני צריך לקנות חדש. השאלה שלי היא האם יש לוח אם שיחזיק את המפרט הנוכחי שלי ויחד עם זאת גם יהיה מוכן לשידרוגים לtop של החומרה היום? במידה ולא, איזה לוח אם יחזיק לי את המפרט, יהיה הכי זול ובלי הכנה לשידרוגים עתידיים?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by 8dsim,

בירצוני ליקנות את הלוח הזה : Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T Motherboard ורציתי לישאול מה המקסימום של RAM בכל סלוט לא בכללי אלה בכל סלוט. בתודה סתיו . ;D

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. Started by Y.k,

שלום. לפני שאני שואל איזה זכרונות לקנות אני אסביר את המצב הקיים. לפני כשנה קניתי את המחשב שלי ואיתו בא ה OCZ 512 400MHZ עם תיזמונים של 2.3.2.5 (גירסת הפלטינום) ביחד עם המחשב הנוכחי קנינו מחשב לאחותי הקטנה שהוא חלש מאוד וגם מכיל רק 256 מגה של סמסונג (סדרת הואליו של 400 מגה הרץ) עכשיו שאלתי היא כזאת: האם עדיף לי לקנות עוד 512 של OCZ ולהוסיף לאחותי עוד 256 מהזיכרון שלה או האם כדאי לי להעביר אליה את הזיכרון שיש לי עכשיו ולקנות 1 GB זיכרון טוב של דואל צ'אנל (לא חייב קיט זה סתם חרטה)? במקרה ב' הזיכרון העודף יעבור לאחי והוא ימצא לו שימוש הולם. ההשקעה היא עד 1000 ש"ח. נ.ב. מערכת המחשב שלי תשמש לOC אבל לא עצבני במיוחד .. אני לא מחפש לשבור שיא או משהו כזה .. והלוח שלי נות…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by shay-biker,

השאלה בכותרת... תענו לי בבקשה דחוף למה עוד כמה דקות אני הולך לקנות מחשב...

18. Started by Fatless,

אני הולך לקנות היום מחשב והמליצו לי על intel core2 duo e8400 3.0 ghz 6mb 1333fsb 45nm עכשיו השאלה שלי היא האם המעבד הזה טוב למשחיקם כבדים כמו crysis,cod5 ועוד...... והאם מעבד 4 ליבות עדיף על המעבד הזה ? מקווה להמלצות על מעבדים אם יש יותר טובים !

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by Joe Blow,

האם הזיכרון שווה משהו (DDR400) או שללכת על samsung וזהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. אם הוא מראה לי שקיימים שלושתם?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  21. מזה הצ'יפ הזה ולמה הוא משמש ולמה אין אותו בהרבה לוחות אם רק כמה בודדים

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. הזמנתי מזיג זג זכרונות 4 גיגה 800 של סמסונג ולא ידעתי שאין להם קירור עכשיו למרות שאמרתם לי פה שזה לא קריטי אני קצת חושש , האם כדאי לי להתקשר להוסיף עוד 50 ש"ל לזכרונות האלו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_509&products_id=6231 אני חייב עזרה כי יש מצב שהתחילו להרכיב את המחשב אז כמה שיותר מהר אם תעזרו לי ואז אני אוכל לבטל.. אה אגב המארז שלי P182 אבל הבנתי שהכרטיס מסך שלי צפוי להיות חם אז אולי שווה לי להוסיף 50 ש"ח?.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by Warhead,

קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... טוב בכל מקרה יש לי את המחשב הבא בבית Pentium 3 800 asus motherbpard mashu 256 sdram gf 4 mx400 ואני מתכוון לשדרג את החלקים (המחשב לא יהיה מיועד למשחקים אלא לעבודות ואינטרנט ושיעבוד מהר בעיקר) עכשיו יש לי בסביבות 2000-2200 שקל להשקיע בעניין (רצוי פחות) ואני רוצה גם לכלול בפנים הרכבה של המחשב. בכל מקרה יש לי כמה שאלות נוספות הבנתי שעדיף amd מכמה אנשים, אבל האם זה אומר שאני צריך להחליף גם ספק/מארז/דיסק קשיח? יש לי דיסק קשיח יחסית ישן של 40 ג'יגה, כדאי להחליף גם אותו? (אין צורך ביותר מקום, פשוט שאלה לגבי מהירות) זהו בעיקרון. תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by Optimus,

רוצה לדעת איזה זכרונות ddr2 מומלצים לקנייה הסכום כ-1300 ש"ח 2gb או 4gb מפרט: לוח אם:Gigabyte GA-G1975X צ'יפסט i975x תמיכה ב-ddr2 667 mhz תודה...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים