מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
אני הולך לקנות פנטיום 4 3.4 MHZ ורציתי לדעת מה הסטפינג הכי מומלץ לOC מוצלח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מצד אחד מפרסמים אותו כאוברקלוקר מעולה ביחד למחיר ומצד שני קראתי שהוא לוח פשוט ובסיסי. איך הוא בOC? יוצא דופן בטווח מחירים שלו או שדומה לכל הלוחות בקטגוריה שלו?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אם אפשרי בתקציב אז תמיכה בפנום
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי ABIT IS7 לפני שבוע מעודכן עם הביוס האחרון-22. היחסים המוצאים לי בביוס הם: 1:1 4:5 וAUTO האם לא צריכים להיות שם יותר אפשרויות? או שזה תלוי בבאס של המעבד?שלי 533(P4 2800?) עם זיכרונות DDR400 האם יש ביוס אחר עם יותר אפשרויות תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כשבועיים מחשב כפי שמתואר במפרט הבא. כנראה שיש בעיה בלוח אם מכיוון שלפעמים המחשב לא מצליח לעלות (להגיע לשלב ה-BOOT). בASUS יש מספר עידכונים שאמורים לפתור את הבעיה, והטכנאי של החנות לא צליח לפתור אותה למרות הכל.סקר קצר בלוחות של אסוס שמתחילים עם P5K העלה שיש לכל הדגמים את אותה הבעיה (זו הנחה שלי שלא נבדקה עד תום). 1.יום ראשון אני צריך ללכת לחנות ולהזמין לוח חדש למחשב אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא תחליפי כאשר עדיפות גבוה ל ASUS ואם אין ביררה גם gigabyte.. 2.אין לי בעיה להוסיף עוד-150 ש"ח בשביל משהוא איכותי. 4.מומלץ(לא חייב) שיהיו 2 יציאות PS2 5.המחשב משמש בעיקר לעבודות כמוSOLID WORKS MATHLAB וכד' 5. אשמח אם תוכלו לסביר לי מה המשמעות של כל הסיומות הק…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
של asus או של gigabyte. יש לי נטייה ללכת על asus p5k עם צ'יפסט p35. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בעוד חודש~חודשיים, ואני רוצה להתחיל לעשות שיעורי בית בנושא. התקציב למחשב יהייה סביבות ה3.5K, בלי מסך. אני מעוניין בלוח+מעבד (וקרור)+ זכרונות בעלות כוללת של כ-1500 ש"ח- ורצוי מאוד בפחות מזה. אני מעוניין לעשות OC למעבד ככה שאני רוצה לוח עם צ'יפסט שיכול לעמוד בזה בכבוד. אני לא צריך יותר מ-6 יציאות USB, לא צריך SLI או קרוספייר, וכמובן שלא צריך כרטיס מסך מובנה. לגבי זיכרון- אני לא חושב שצריך יותר מ-2GB מכיוון שאני לא מתכוון להתקין על המחשב את ויסטה, ומשחקים של היום יכולים להסתדר יופי עם 2GB AMD או אינטל- תציעו את מה שהכי משתלם. אין לי כיוון נכון לעכשו. העיקר שהמערכת תהייה יציבה (דרייברים טובים, ביוס טוב...) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התעניינתי קצת על המידע של המעבד שלי וראיתי ש CPU-Z שת'דר המעבד בפועל שונה מת'דר המעבד בשמו. אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה ככה. הוספתי תמונה שתבינו יותר על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם 512 DDR ממה שאני מבין, הלוח יכול להיות מכוון ל- DDR 266 במקום ל- DDR 333. שאלתי היא, איך אני בודק את זה, ואם אכן הוא מכוון ל- 266, איך אני משנה את זה ל- 333. תודה. ביי
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=A4354017 זכרון PATRIOT .. וגם מה דעתכם על המחיר? אותו זכרון בדיוק של CROSAIR עולה 15 דולר יותר.. האם שווה לקנות אותו? ראיתי שהוא קיבל EDITOR CHOICE ב TOMS HARDWARE
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצה מהמומחים איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים לשימוש ביתי סטנדרטי: Gigabyte - GAM51GMS2G Gigabyte - GAM61PS3 MSI - K9AGM2X1250 תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בלוח GIGABYTE GA-73PVM-S2H יש רק שני תושבות לזיכרון.המחשב ישמש לאינטרנט office , אפליקציות פשוטות ואולי סרטים. מע'הפעלה xp נכון לעכשיו. מעבד E5200. האם עדיף לשים 2*1024 או 1*2048 ? (ddr2) האם "להשתגע" ולשים 2*2048? (אולי יהיה לזה צורך במע' הפעלה אחרת בעתיד)
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הלוח אם מת והוא בתיקון כבר איזה לא דע כמה זמן.. אז אני מחפש לקנות לוח אם חדש.. השאלה היא, אם משתלם לי לקנות לוח אם עם PCI-E (יש לי כרטיס מסך Leadtek gforce 6600GT) וAGP כמו הAsrock או משו כזה.. או לקנות לוח אם חדיש יותר לPCI-E בלבד ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה שרשום למעלה אז כמה על איזה תזמונים להשים את הזיכרונות כדי שיפעלו הכי טוב שיכו להיות הם כרגע בOC של E8400מ 3GHZ ל 4050MHZ ופועלים במיהורת של 900MHZ אז על איזה תזמונים להשים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה חברה הציעו לי שלושה קיטים זיכרנות מה עדיף? Geil Value 256x2 CL 2.5 Geil Golden Dragon 256x2 CL 2.5 Samsung 256x2 Uccc Chips CL3 (נקנה ב-KSP
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום למבינים אני מחפש את הלוח הזה ASUS Rampage Extreme x48 היש מושג למישהו איפה ניתן לרכוש אותו בארץ וכמובן אמינותתתתתתתתת של המוכר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בירצוני ליקנות את הלוח הזה : Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T Motherboard ורציתי לישאול מה המקסימום של RAM בכל סלוט לא בכללי אלה בכל סלוט. בתודה סתיו . ;D
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
שלום השאלה שלי זה האם 2 סטיקים של זיכרונות, כל אחד 256 לא בעלי אותה חברה ולא בעלי אותם התיזמונים רק בעלי אותה המהירות PC3200-400MHZ יעבדו בדואל ? או שיהיה בעיית אי תאימות ויהיה לי בעיות עם זה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ocz gold 1 giga 800 mhz or pqi turbo 1 giga 800mhz שניהם 512 כפול 2....
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הגיעו אלי מס' סטיקים של זכרונות PQI 512MB 3200 400Mhz זה מה שכתוב על המדבקה 0114-05c6 MDAD-421HA ועל הצ'יפים עצמם כתוב PQ4D328D5 מעניין אותי לדעת תזמונים של הזכרונות הנ"ל+ איזה צ'יפים יש להם ואיך הם ל OC
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
למעבד amd 3000 939 תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן קורא ומתעניין, לקראת רכישה עתידית של מחשב. בזמן האחרון הייתי נעול על CF של 4870x2 (כמובן שלא עכשיו, אלא בעוד שנה וחצי ככה), אבל השבוע ירדתי מזה, גם בגלל שאני אצטרך לקנות עכשיו סתם ספק מפלצתי, וגם כי אני מאמין שיהיה יותר משתלם לשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים. אז עכשיו אני יורד מהלוח החמדמד X48-DS4 ורוצה לעבור ללוח אחר. אבל זה לא בא לי בקלות... מה אני מחפש בלוח אם כן? אני לא מאמין שאני צריך שני PCI-E כי אני לא הולך לעשות קרוספייר ב-X8 (במקרה הטוב), ולקנות לוח עם שני סלוטים במהירות מלאה זה סתם יקר (אבל אם בא לוח כזה במחיר סבבה לא אכפת לי). אני גם צריך לוח שייתמוך טבעית ב-DDR2 1066MHz. מעבד Q9550. רוצה Firewire. לא מתכנן OC. ראיתי את ה-P5Q של Asus שנראה ט…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-