מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מעבד 3800+ X2 ושתתאימו לו לוח אם הכי זול שתכלו למצוא שתומך DDR1, יש לו PCI-E ויש לו כרטיס מסך מובנה (הכרטיס לא חובה אבל חשוב). אני צריך בהכי זול שתוכלו למצוא, מקסימום 1300 שקל. דרך אגב רק מהחנות הזאת www.com4u.co.il תודה
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות לקראת הקניה: 1. בהמשך לשאלות הקודמות שלי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178915.0 ), החלטתי ללכת על ה-D805. קראתי גם על ההמלצות לבצע על המעבד הזה OC , והשאלה היא - מה לגבי האחריות על הרכיבים במידה וביצעתי OC? מעבד, לוח אם, זכרונות... האם תיווצר בעיה כתוצאה מזה? 2. במידה ואבצע OC על ה-805D , ואקנה לוח אם בסדר גודל של עד 700 ש"ח, אילו זכרונות כדאי לקנות? מהירות, דגם... כמובן במחיר סביר (1G). 3. האם כיום כדאי לקנות סטיק אחד של 1G, או 2*512? אני חושב קצת קדימה , מצד אחד אולי אצטרך להרחיב זכרון יותר מהר ממה שחשבתי, מצד שני האם אפגע בביצועים אם לא אהיה עם 2*512? 4. שאלה לגבי ירידות מחירים - האם נכון שעוד כחודש צפויות ירידות מחירים נוס…
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא מאמין שזה נכון אבל אם מציאות היא אפשר להתווכח קבלו התמונה צולמה במנוחה אבל גם במאמץ הטמפ' לא עולה 30 מה דעתכם??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
i bought the pentium d 805 now i want to decide between this two motherboards 1.ECS C19-A SLI (1.0A) ATX Intel Motherboard - Retail 2.Gigabyte GA-8I945P-G Socket T (LGA 775) Intel 945P ATX Intel Motherboard - Retail also if you guys want to recomand another motherboard that is good for oc i will be happy sorry for the english but i am at work ;D
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
דבר ראשון יש את הזיכרון הזה: https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TWIN2X1024-6400C4&cart=11628327742810297〈=heb האם מדובר על 2GB? ויש את הזיכרון הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TWIN2X1024-6400&cart=11628327742810297〈=heb שגם כאן אני לא מבין את הנפח שלו. מה עדיף לדעתכם ושימו לב לתזמונים ביחס למחירים של שניהם. מקווה שתעזרו לי במהרה כי אני דיי ציך את זה עד 11. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? אני יודע שעדיף 945P אבל מה ההגבלות שהוא יתן לי אם אני יקח אותו.. שהרי הלוח לא משנה בביצועים אם לא עושים OC ולOC ממה שהבנתי לוח עם כרטיס מסך מובנה רק אי אפשר להעלות לו מתחים.. אז בעצם איך הלוח הזה?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
1. שיהיה צ'יפסט 965 2. שיהיה אפשר לחבר לו שני HD וצורב DVD (ממחשב הישן IDE) 3. כרטיס מסך ON-BOARD
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אם אני לא מתכנן OC.. יש הבדל ביניהם? כי אם אין ככה אני קונה את האסרוק וחוסך 200 שקל.. ד"א אין איזה בעיות עם הלוחות של אסרוק של למשל הרבה אנשים שמחזירים את הלוחות כי הם פכומים או בעיית איכות או משהו..?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום סליחה שאני שואל שאלה כזאת אבל אני חייב אני רוצה לרכוש מחשב אך איני מתלבט בין AMD 3800*2 DUAL CORE או INTEL? ודרך אגב מה המעבד המקביל של AMD 3800 *2 DUL CORE? בקיצור אני מבולבל לגמרה תודה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן זקוק לזכרונות שיתאימו ללוח האם p5b deluxe- של 2 ג'יגה במהירות 800- יהיה עליהם OC (לא משהו רצחני) יבואו בשילוב E6400- מה לדעתכם יתן את התועלת הגבוהה ביותר עבור המחיר הרצוי (1700) תודה
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני רוכש בינואר E8600 מוזל ואני מעוניין להוציא ממנו כל טיפת מיץ שהוא יוכל לספק. משמע, OC נפוח ושמח איני מעוניין בפיצ'רים למיניהם בלוח האם כגון RAID ותמיכה במערכים מרובי כרטיסי מסך.כלומר, לא משנה אם הוא יכיל כאלו או לא. חשוב שיבוא עם אחריות של מינימום שנתיים. אין לי הגבלת תקציב, כמה שיעלה, אשלם. כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ואני אהיה מאושר עד הגג אם תגידו לי שלוח ב-600 ש"ח מספיק (וראיתי כמה דגמים שבהחלט יכולים להתאים) אבל אין לי שום בעיה "לבזבז" פה כסף. חלק מה-OC די תלוי בזכרונות. אני צריך המלצה לקיט זכרונות בנפח 4GB במהירות מספקת (ה-CL לא משנה, אין הבדל בביצועים) בשביל ה-OC המדובר. חשבתי על ה-PQ של G.Skill אבל אני לא סגור על זה. גם פה אין הגבלת תקציב, אבל…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
איזה מהלוחות האלא הכי מומלץ? את הלוח של פוקסקון יש לי כרגע , ואת ה2 האחרים ראיתי שמוצגים פה למכירה ביד 2 אז חשבתי להחליף כי כרגע אני לא מרוצה מהלוח שלי גם כי יש לו רק 2 סלוטים וגם כי הוא חלש בOC. אני לא מחפש לוח אם שיהיה פצצה ב-OC אבל שיאפשר OC סביר אז איזה מהלוחות מומלץ אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
OCZ שחררה את הזכרונות מהסדרה Flex FX , אשר מקוררים באמצעת קירור מים , והבלוק מיוצר מ 100% אלומיניום . הזכרונות נוצרו כדי "להגשים" את צרכיהם של המעריצים והגיימרים . הצפיפות הרבה של זכרונות אלו , יכולה להביא אותם לתיזמונים גבוהים : 1200MHZ-DDR2 , 2000MHZ-DDR3. מערכת קירור המים המוכנה שמגיע איתם (flexible ) בנוייה כולה מאלומיניום , מאפשרת לקרר אותם בעזרת קירור מים , או בדרך אחרת עם קירור פאסיבי (מאורר). הזכרונות מסדרת ה Flex EX יהיו אפשרים לקנייה בגודל של 4GB-2X2GB , שיעבדו ב DUAL CHANNEL . לפניכם רשימה של הזכרונות מסדרת ה Flex EX: OCZ PC2-9600 Flex EX 4GB (2×2GB) 1200MHz CL 6-6-6-18 @ 2.2V OCZ PC2-6400 Flex EX 4GB (2X2GB) 800MHz CL 4-4-3-15 @ 2.1V OCZ PC3-12800 Flex EX 4GB…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אין לי מושג כמה עולה לוח M-ATX סביר אני רוצה אותו כמה שיותר זול תאמת זה בשביל עמדת HTPC קצת משחקים קצת סרטים כרטיס מסך יהיה כנראה 8600GT או משהו סביר אחר... מעבד של אינטל הסיבה שאני חייב לוח אם M-ATX כי אני שם מארז קטן וקומפקטי סלוני שעובד רק עם לוח M-ATX אין צורך בOC עדיפות למקום של 4ג'גה זיכרון (תדר לא קריטי לי) וכל הדברים הבסיסים כמובן (אני לא צריך משהו מיוחד יותר מידי) עדיפות לזול! תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום.. המחשב שלי תומך בזה: אם אני אשים כרטיס של 1GB זה יעבוד? (על המקסימום שהמחשב תומך?) או שלא יעבוד בכלל? בFAQ מדברים רק על מהירות של הזיכרון לא על הגודל שלו.. תודה.. דרך אגב: רק כדי להיות בטוח, איך בודקים את המקסימום שהלוח אם תומך? לוח אם: http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d915pcy/sb/CS-027024.htm (בושה אני יודע..) זה רושם שהמקסימום הוא 4GB, ויש 4 סלוטים... אז כל סלוט הוא מקסימום 1GB כן?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום, ישנם 2 לוחות אם של Gigabyte: 1. GA-MA785GM-UD2H 2. GA-MA785GM-US2H מה ההבדלים בניהם ? כי המפרט שאני הולך לקנות הוא: 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-UD2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 וכמו שאתם רואים לוח האם הוא מגרסא של DDR2 ובחנות אומרים של-DDR2 יש להם רק את הגרסא של US2H האם הם זהים ?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
1. יש לי כרגע כרטיס מסך 8500 GT ומעבד E6750. האם אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך שלי לHD4870 או HD4850 ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד? האם יש לE6750 צוואר בקבוק אם איזשהו כרטיס מסך כיום? 3. האם המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 125Watt יותר חזק מהE6750? האם המעבד הזה יריץ משחקים במשך השנתיים-שלוש הקרובות? האם יווצר במעבד הזה צוואר בקבוק עם איזהשהו כרטיס מסך כיום?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים כבדים אני מתכנן OC משמעותי אני כמעט בטוח שאני הולך על ה ASUS p5q שמעתי עליו שהוא אחלה בOC ועם אחלה קירור אני לא יודע אם ללכת על זכרונות 1000MHZ או 800MHZ עד כמה זה שווה את ההבדל של 200 ש"ח? ועד כמה שווה ההבדל של התזמונים 4-4-4-12 5-5-5-15
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/news/a20090319PD210.html
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
הנה משהו שמצאתי ברשת שיכול לעזור להמון אנשים שמעוניינים לקנות את "ה"מעבד בישבילם....(הקובץ מצורף בסוף העמוד) ישנם המוני סטפינגים לאינטל, אני לא מדבר על הSLB9K וכל אלה למינהם , משום שישנם תחת זה המון סוגי סטפינג. בקובץ הבא אתם תראו את המעבדים E7200,E8200,E8300,E8400,E8500,E8600 ואת כל סוגי החבילות הקיימים ומהו התדר שאליו הוא הגיע עם המינימום מתח. ככה תוכלו לדעת עם איזה סטפינג תגיעו יותר רחוק. אני בדיוק לפני קנייה אני יודע שזה ממש עוזר לי אז אני מאמין שגם לאחרים זה יעזור. רק כאלה שרוצים להגיע לOC טוב עם כמה שפחות מעלות ומתח. את בטח שואלים היכן אתם יכולים למצוא את המידע על כך? ת: על גב הקופסא או על המעבד עצמו. דוגמא לכך בתמונות שמצורפות. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני מניח שאני לא הראשון לשאול את השאלה… מעניין למה הנושא הזה (או נושא כללי יותר) לא מופיע כ-סטיקי. שלחתי את הלוח ASUS P8P67 PRO להחלפה. לא נראה לי שצריך לפרט את הבעיה. בעוד מספר ימים אני אמור לקבל לוח זהה עם בקר SATA שלא מת אחרי חודשיים עבודה. איפה אני יכול לראות שאכן זוהי הגרסא המתוקנת של אותו הלוח? רצוי שהמידע הזה יהיה נגיש בטרם אני מעלה את מערכת ההפעלה. אולי ניתן לראות את זה על הלוח עצמו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס - P4S800-MX.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ברשותי מחשב : פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך geforce 4 mx זכרון 256 ומערכת הפעלה ווינדוס אקס פי גרסה ביתית ברצוני לשדרג את המחשב בצורה משמעותית אני קונה כרטיס מסך חדש ATI Radeon X800 XT Platinum Edition 256MB (נ.ב אם למישהו יש הערות בקשר לבחירה זו שיהיה חופשי לומר). אני מתלבט בקשר להוספת זכרון פנימי למחשב כרגע המחשב איטי ולכן אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למישהו יש המלצות לזכרון פנימי של ג'יגה אחד איזה חברה מומחית בתחום ומה המחיר בערך? האם גם צריך להחליף את הזכרון הפנימי הישן או להוסיף לו את החדש - האם זה יצור בעיות כלשהם או משהו בסגנון ? תודה רבה מראש ניר גלעד
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-