מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל אנשי הפורים לא מזמן הביאו לי מחול , לוח אם של אסוס :P5ND-SLI SERIES . ומעבד אינטל 930 D 1 האם שני המוצרים האלו מתאימים מבחינת תאימות חומרה?. 2 כמה הם איכותיים באמת? תודה
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
* אני אקנה מחשב עם מעבד קונרו ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב שכדאי לי יותר לקנות P5LD2 של אסוס (מבוסס 945) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2697 או לו אם של אינטל של (מבוסס 965) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 ?? מי יותר טוב ? והאם ההבדל משמעותי? * כדי להיות בטוח: ה לוח אם השני (של INTEL) תומך בזיכרון DDR2 800MHZ הוא תומך בכונן קשיח SATA 2 ?? * איזה לוח יותר טוב ל OC ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני מתקין עכשיו מחשב וראיתי בהוראות ההתקנה שרשום לשים "heat sink paste", על המשטח של המעבד לפני שמתקינים את המאוורר - מישהו יכול בבקשה להסביר לי על מה מדובר ואם הדבר באמת נחוץ, או מחייב?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
למרות שסביר להניח שאין בפורום הזה מישהו שיקנה את הלוח הזה רק תדעו שקיימת בעיה של חוסר תאימות בין הלוח וההארד דיסק הנ"ל ראו הוזהרתם הבעיה ידועה ל GIGABYTE אבל עוד לא שוחרר עדכון או תיקון כלשהו אז למי שלא הבין הלוח לא עובד עם ההארד דיסק הזה. הערה : מקווה ששמתי את זה בפורום הנכון התנצלותי למודים אם לא.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרגע שילוש של AMD שעובר לאחי הקטן לאחר ששלו הלך. אני רוצה לקנות שילוש חדש(מעבד+קירור+לוח אם+זיכרון). תקציב : עד 2000 עם עדיפות לחסוך,השימושים הם משחקים בעיקר,ותכנות קל. OC דיי גבוהה מתוכנן. ע:לא משנה,הבעיה בלוח הייתה בלוח אם שלו,החלפתי לוחות עם אחד הלוחות הישנים שיש לי והבעיה הסתדרה,ניתן למחוק\לנעול את התרא'ד.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני פשוט הול לקנות את אחד משני הלוחות הבאים : ASUS A8N32-SLI DELUXE- ATX או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
והוא תומך בכלל בפנטיום D3.4 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=280
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
מה הגודל המינימלי לDDR3 אחד ג'יגה או פחות?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן אני עורך וידאו ואני עובד עם לוח אם - ASUS P4C800E-DELUXE ועם זיכרון GEIL GOLDEN DRAGON 1GB (2X512) 400MHZ PC 3200 ברצוני לשדרג את הזיכרון ולהוסיף לו עוד ג'יגה. הבעיה היא שאי אפשר להשיג את הגולדן דרגון ב 400 מגה הרץ יותר אלא רק ב - 433 ומעלה. הלוח והזיכרון עובדים ב - DUAL CHANNEL DDR מה עליי לעשות? האם זיכרון אחר יעבוד ביחד עם הזיכרון הקיים? אני לא עובד עם אובר קלוקינג. מישהו? עצה? רעיון? תודה דורי
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש ושיהיה תותח של מחשב (משחקים כבדים במיוחד ועבודה גרפית) התכנון היה מעבד ה- 6600 QUAD של אינטל אך פתאום צצו כל מיני ביקורות/מאמרים שארבעת הליבות של המעבד הזה "מודבקות" ולחברת AMD יש מעבד 4 ליבות אמיתי (לא מודבקות). 1. מה זאת אומרת "מודבקות"? תמיד חשבתי שזה או שזה 4 ליבות או שלא, מה ההבדל בפועל ומה ההבדל בביצועים? 2. האם שווה לרכוש את המעבד של AMD במקום האינטל הנ"ל? 3. אולי עדיף לחכות שאינטל יוציאו גם מעבד כזה? אם כן עוד כמה זמן צפוי להיות כזה לאינטל ומה לדעתכם יהיה מחירו?
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האתר XbitLabs מדווח שאינטל אמרה שדיגמות של 45NM כבר יבואו ברבעון הרביעי של 2006, ומכירה אגרסיבית לשוק הביתי/העסקי בחציון השני של 2007. אינטל עוד דיווחה שהמעבדים החדשים שלהםWolfdale,Penyrn,Yorkfield וbloomfield שהוא מעבד מרובע ליבה לשרתים ,הם ישתמשו בטכנולוגית 45NM ויתגלו לראשונה ב2007 ,כשהם מבוססים במיקרו ארכיטקטורה .core 2 אינטל בכלל תיכננה הלשיק את Wolfdale לשוק הביתי ואת Penryn לשוק הניידי שהם ב45NM ב2008, אבל כנראה אינטל הקדימה את הכל וכבר מתכננת אותם ב2007. לא רק זה ,שמועה חדשה אומרת שאינטל מתכננת לנו מעבד מרובע ליבה על "single die" שגם יהיה 45NM ויצא ברבעון השלישי של 2007( השקת אלטייר :)smile1: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20061019222838.html
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מכל מיני מקומות קיבלתי רושם שדרוש Registered כדי לעבוד בT1 האם זה נכון? הייתי רוצה גם סדר בבלגן של המונחים של הזכרונות- מגלישה ברשת קיבלתי סלט של דעות סותרות מה שהבנתי: buffered- צ'יפ שמצרפים למודול כדי לחזק את האות מבקר הזכרונות. דרוש בנפחי זיכרון גדולים. registered- רגיסטר שמצורף למודול. מחזיק את המידע ומזיז אותו עם הclock. דרוש להעברת נתונים אמינה יותר מאט את הcas בclock אחד שתי התכונות האלו הן שתי דברים שונים אבל הן תמיד באות ביחד במודולים. ecc- לא קשור לשתי התכונות לעיל. קידוד המידע עם עוד 8 ביטים כדי שאפשר יהיה לתקן טעויות במידע. דרוש לשמירת נתונים ברמת אמינות גבוהה. האם התיאור נכון?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני בונה מחשב שישמש אותי לעבודה גרפית בעיקר ושימושים ביתיים כגון ניגון מדיות וכדומה ברצוני לדעת האם הלוח שבחרתי asus maximus formula אכן יתאים לדרישות: אוברקלוגינג עבודה גרפית במספר תוכנות במקביל שימוש במעבד אינטל מרובע ליבות 2.66 זיכרון של ocz 4 ג'יגה 1066 מגהרץ וכרטיס מסך תוצרת רדאון במערך קרוס פייר. אם צריך עוד פרטים אני יתן. פשוט אני לא יודע מה צריך לתת כדי לקבל תגובה תודה לכל העוזרים.. שלומי..
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פורסם ב-Inq על כוונתה של AMD להוריד, שוב, מחירים של כמה ממעבדיה: X2 4000, X2 4200 וה- X2 4400. היום פורסמו באתר AMDZone ירידות מחירים של מעבדים אלו ב-ZipZoomFly. אלו ירידות בטווח של כמה דולרים ביחס למחיר הרשמי של AMD ואולי רק ההכנה לירידה האמיתית, למרות שגם המחירים הנוכחיים מאוד נמוכים ו-AMD כבר נמצאת בהפסד...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי כרגע P35 DS3L עם 1024X2 800Mhz CL4 של GSkill. קיבלתי זיכוי מKSP על סך 300 ש"ח ותכננתי להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון. שמתי עין על 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 (לצערי אין להם GSkill) ורק רציתי לוודא שלא אתקל בבעיות תאימות בין אם זה עם הלוח או הזכרונות האחרים. מקווה שתוכלו לעזור. יניב.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
UNIFOSA,EUDAR,Princeton קישורים לחברות 1. www.princetonusa.com 2. www.eudar.com.tw 3.www.unifosa.com.tw סורי על הבורות אבל נתקלתי בחברות האלה רק היום. וסתם רציתי לדעת לידע כללי איך החברות האלה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
i bought the pentium d 805 now i want to decide between this two motherboards 1.ECS C19-A SLI (1.0A) ATX Intel Motherboard - Retail 2.Gigabyte GA-8I945P-G Socket T (LGA 775) Intel 945P ATX Intel Motherboard - Retail also if you guys want to recomand another motherboard that is good for oc i will be happy sorry for the english but i am at work ;D
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש לוח למעבד AMD 64 S 939 אין לי צורך ב-SLI אבל מאוד חשוב לי PCIe האם ניתן למצא לוח כזה עכשיו? האם יש NFORCE4 ללא SLI ? בבקשה אם אתם מכירים או ראיתם אנה שתפו אותי כי אני לחוץ לקנות כבר מחשב
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם בפורמט mATX עבור מחשב HTPC. האם כדאי לחכות ללוח אם או לקנות אחד פשוט יותר עם כרטיס מסך? המטרה בעיקר לניגון סרטים במגוון הפורמטים הקיימים (כולל HD) + אולי משחקים פשוטים לילדים מעל מסך ה- LCD אליו יהיה מחובר המחשב. תודה. קישור ללוח האם http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=584
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי עכשיו ג'יגה והמחשב לא סוחב... אז אני רוצה להרחיב ל2 ג'יגה. אבל השאלה אם זה כדאי, כי יכול להיות שאני אחליף מחשב בקרוב... אבל אפשר לקחת את הזיכרון גם למחשב החדש בעצם... קיצר איך אני יודעת איזה זיכרון לקנות, מה הלוח אם שלי וכו'?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום :] אני מחפש לקנות זכרונות 512MB, בשתי סטיקים (כל אחד של 256) DDR1 400Mhz 3200 למישהו יש משהו להציע לי באזור השרון ?:] המחיר שיהיה באזור ה300... לא יותר מידי.. ולא משנה C3 או 2.5
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מהו החום הממוצע למעבדי אתלון 64 ביט? גם במנוחה וגם בעבודה ???
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
אני בע"ה רוצה לקנות מחר את הלוח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483 יש לציין שאני לא מתכנן oc האם הלוח אמין ? לא יתקלקל ? יש חשש ? אין חשש ? מה חושבים עליו/על החברה בעולם ?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-