עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TARON,

הנה צילמתי תמונה מה CPU-Z אתם יוכולים להיגד לי מה המעבד שלי 32 BIT או 64 BIT http://img174.imageshack.us/img174/4679/3313xj8.jpg ומזה אומר intel pentium 4 630 מזה ה 630 הזה?זה פנטיום D או משהו? אה וראיתי משהו נכון רואים תסמל של המעבד כאילו איפו שרשום אינטל בגדול אז רשום שמה בקטן pentium 4 HT inside מזה אומר

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by Jack_g,

הרכבתי את המערכת החדשה שלי מעבד 3200 S939 ולוח K8NSULTRA של GIGABYTE אבל שמתי לב שהברירת מחדל בלוח לתת VCORE למעבד של 1.4V איך זה הגיוני אם המתח שהמעבד אמור לעבוד בו הוא 1.5V?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. אני מתכנן בקרוב לקנות מזיגזג: P4P800 2.4C הבעיה שלי מתחילה בזה שאני קונה מזיגזג ולא ראיתי אצלם זכרונות יותר טובים מבינוניים לאוברקלוק חוץ מהקורסייר ש- א) עולים הרבה ב) לפי מה שידוע לי קשה מאוד להשיג אותם בארץ ואין את זה לזיגזג במלאי. אני מחפש זכרונות במחיר נורמלי לאוברקלוק מקסימלי. לא איכפת לי לבזבז עד 1000 שקל. אישית הייתי מאוד רוצה לקנות משהו כמו הגייל גולדן דרגון 3200 כי גם לא קשה להשיגם וגם הם עולים 750~ בפעם האחרונה שבדקתי 0_o אבל זיגזג בכלל לא מציעים אותם למכירה. מה אתם מציעים לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. טוב בשעה טובה קניתי את המערכת שלי (במפרט בצד) .... הזדעזתי לגלות משהו בלוח אם ... איפה שאמור להיות המחבר של החשמל על הלוח אם למאורר המארז (SYSTEM) ... אין את המחבר- יש רק את ההלחמה - כאילו הורידו אותו כי זה גרסה נמוכה או משהו- למרות שתכלס זה לא מהלוחות הכי זולים.... אני לא מבין את הטמטום הזה- בהתחלה קפצתי ישר וחשבתי "עבדו עליי" ... אבל תכלס זה לא נראה כאילו התעסקו שם- ורואים שם הלחמה נקיה כזו שלא התעסקו בה- פשוט "שכחו " לשים את התושבת לחיבור מאורר. עכשיו אני די תקוע בOC בגלל זה... אני על 2.7GHZ מעבד (FSB 300MHZX9).... בטמפרטורות הלוח אם מגיע בעומס ל55 ... והמעבד יותר קריר ממנו ... אני די משער שזה קשר ישיר לכך שאין לי בעצם שום סירקולציה במארז כי שום מאורר לא מחובר (חוץ מכ…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. האם אפשר לנעול את ה AGP/PCI/IDE ? האם אפשר להוסיף מתח לזיכרונות ? האם אפשר להוסיף מתח לצ'יפ סט ? כל זה כמובן דרך הביוס ... ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by IAD,

אומרים שיש בעיות כי הוא לא מזהה את המעבד ויש צורך לעדכן את ה- BIOS שיתמוך בליבה החדשה (90) וזה ניתן רק עם מעבד 3500 או 3800 . אם משהוא כבר קנה או התקין אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by poltergeits,

אז ככה לאחר שעידכנתי ביוס לא הבנתי משהו אחד בהגדרות של הכרטיס מסך מאחר וחדש לי כל עיניין ה PCIE, מצורפת תמונה : מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים מה זה אומר , ועל כמה אני צריך לקבוע ?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. רציתי לדעת בבקשה מי מבינהם הכי טוב מבחינת ביצועים? ודרך זה רציתי גם לישאול על איזה מחשב כדאי ללכת: מבוסס INTEL או מבוסס AMD ? תעזרו לי בבקשה ליפתור תדילמה.. : תודה.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by avi2014,

http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=PerformanceBenchmark&no=1356 רשום שם שepox מתכוונת להוציא מעבדים של neforce 4 למעבדי amd 754 מה שאומר ש- ל-754 יהיה עוד הרבה זמן לחיות.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. שלום, יש לי את הלוח האם הזה: GA-G1975X, מה שאתם רואים בביקורת החדשה של HWzone, והצ'יפסט שלה הוא 975X, רציתי לדעת אם הוא יתמוך במעבדים החדשים של אינטל Core 2 Dou, Core 2 Extreme...בבקשה אם אתם יודעים תכתבו לי!

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by avivgenius,

היי בתקציב גבוה ( עד 1700שקל מעבד) איזה מעבד עדיף? C2Q או i5 או i7 ???? (לצורך משחקים עם כרטיס מסך חזק, ספק כוח חזק 750W) תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  12. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. במקרה נתקלתי בתוכנה מסוימת כי התדר בו עובד המעבר הוא 1206Mhz בזמן שמעבד E4400 אמור לפעול ב-2.0Ghz. האם זה בסדר? מצורפת תמונה מתוכנת CPU-Z. תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by hwmenot,

במשחקים חדשים וריבוי משימות,מה עדיף? (עם 4850)

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. ראיתי שיצאו גירסאות ביוס חדשות ללוחות של איפוקס , שמעתי שהם ממש טובות.. אבל הם עדיין בגירסאת בטא , מישהו כבר ניסה אותם? (רצוי על הלוח +8rda) תגובות? הערות?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by snop,

אם יש לי שני כרטיסי זכרון שכל אחד מהם 1GB והמספר שלהם זה 667 - אני יכול לרכוש כרטיס זכרון 1GB נוסף אבל במהירות 800 או שאסור ואני חייב רק של 667 ? תודה רבה על העזרה ושיהיה ערב טוב.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by uvdude,

אני מתעניין בלקנות מחשב חדש בקרוב, מבוסס Core2 Duo 6300... הקטע הוא שאני כנראה אצליח להשיג מעבד וזכרון מחו"ל על מנת לחסוך חלק ניכר מהעלויות של המחשב. הבעיה היא כפולה: א. מבחר לוחות האם של ASUS למעבד הזה הוא עצום, אני מדבר על דגם P5B על כלל סוגיו ב. מבדיקת הQVC לזכרונות של חלק מהלוחות חסרים יצרנים מפורסמים רבים, דבר תמוה לכשעצמו. ועקרוני מאוד שכן הזכרון כנראה יהיה יבוא אישי ולא יהיה לי למי לבוא בטענות כשיהיו בעיות תאימות. לכן השאלה היא, על איזה לוח אם כדאי ללכת למחשב הבא שלי? אני צריך לוח אם פשוט, לא משהו מתוחכם, בלי תוספות מיותרות. כרטיס קול אונבורד, כרטיס רשת 1G אונבורד, והסטנדרט הרגיל. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by kl00m,

לשימושי עריכת וידאו ועיצוב גרפי. שיהיה חיה רעה אבל שיתאים למארז הנוכחי. (ואני לא רוצה להצית שוב את הויכוח אז אני מעדיף אינטל ולא AMD) תודה מראש על ההצעות.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by matvey99,

Geil 2GB Kit DDR2 6400 800Mhz CL 5-5-5-15 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Gold GX XTC 5-5-5-12 OCZ2G8002GK ועוד משהו , חשוב לי שזה יעבוד בלי בעיות עם הזכרונות שיש לי כרגע http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr2_800.htm

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. Started by ccc,

חלק אומרים 2.5 חלק 2.. מה זה זה... מישהו יודע חד משמעית?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by amit123,

שלום! לפני חצי שנה בערך הזמנתי מחנות כמה רכיבים למחשב ובינהם שני סטיקים של 512 667mhz,עכשיו...השבוע ראיתי במקרה בביוס שכתוב שהם במהירות של 533 mhz... א.זה אומר שזה בטוח במהירות הזאת או שיכול להיות שזה מוריד שם קצת מהמהירות? ב.אם זה נכון יש מצב שיחליפו לי את זה בחנות,או יותר טוב שיביאו לי זכרונות חדשים ועדיין ישאירו את אלה(מה כבר יש להם לעשות אם זכרונות שהם בשימוש חצי שנה...)? חשוב לציין שעדיין יש לי את הקבלה...

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. EPYC Genoa זה השם החדש בשוק השרתים. הדור ה-4 של AMD. קראו בהרחבה כאן: https://www.tomshardware.com/reviews/amd-4th-gen-epyc-genoa-9654-9554-and-9374f-review-96-cores-zen-4-and-5nm-disrupt-the-data-center

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. יש לי לוח קצת ישן: D850EMV2 עם זכרונות RDARM. כרגע יש לי בארבעת החריצים 4 יחידות של 128mb. כיוון שאני רוצה ללהגדיל את הזיכרון האם ניתן להחליף את אחד הזיכרונות של ה-128 ב-512 ואז יהיה לי סה"כ 896mb? או שאני חייב לחלק את הזיכון בין ארבעת החריתים באופן שווה? תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. איך אני יודע איזה CORE יש ל AMD ATHLON 1800 כתוב עליו axda1800lt3c (משנת 1999) דבר נוסף שלא שייך לכאן... אבל שראה לי טפשי לפתוח עוד ת'ראד.... איך אני יודע אם הכונן הקשיח WD 120GB הוא גירסת ה 8MB באפר? תודה OK, I'VE FOUND IT: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/Processor_Recognition_Rev02_ENG.pdf

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. Started by yosisharaby,

אני קונה מחשב 250 גיגה 1 ג'יגה ראם לוח 945 gnt gforce 7600 gt איזה מעבד לקנות? האם עדיף pentum D התקציב שלי הוא6,000

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם יש צורך להתקין את הDRIVERS הנל עבור לוחות אם עם CHIPSET של SIS

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים