עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avinoamp,

שלום. יש ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4, 2.4 גיגה הרץ. כנראה שיש לי שבר בלוח אם ובגלל זה הוא לא עובד ולא מזהה בכלל את הזכרון. המעבד הוא מדגם epox EP-4SGM8I זיכרון DDR400 בדקתי את הזכרון על מחשב אחר והוא עובד, אז כנראה שזה בעיה של הלוח. לא עולה בכלל הBIOS איזה לוח אם כדאי לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח, שיתאים למעבד ולזיכרון הקיימים? כמו כן, שיהיה עליו כרטיס מסך סביר.

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by uvdude,

אני מתעניין בלקנות מחשב חדש בקרוב, מבוסס Core2 Duo 6300... הקטע הוא שאני כנראה אצליח להשיג מעבד וזכרון מחו"ל על מנת לחסוך חלק ניכר מהעלויות של המחשב. הבעיה היא כפולה: א. מבחר לוחות האם של ASUS למעבד הזה הוא עצום, אני מדבר על דגם P5B על כלל סוגיו ב. מבדיקת הQVC לזכרונות של חלק מהלוחות חסרים יצרנים מפורסמים רבים, דבר תמוה לכשעצמו. ועקרוני מאוד שכן הזכרון כנראה יהיה יבוא אישי ולא יהיה לי למי לבוא בטענות כשיהיו בעיות תאימות. לכן השאלה היא, על איזה לוח אם כדאי ללכת למחשב הבא שלי? אני צריך לוח אם פשוט, לא משהו מתוחכם, בלי תוספות מיותרות. כרטיס קול אונבורד, כרטיס רשת 1G אונבורד, והסטנדרט הרגיל. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by tal_m9,

טוב, אחרי כמה שאלות וכמה תשובות שונות בכ"א, אני חייב שמישהו כבר יחליט בשבילי איזה לוח אם לקנות! לרכיבים הבאים: Intel Core 2 duo E6300 Asus X1950pro 2X Corsair 512mb 667mhz Enermax Liberty 400Watt. לא מתוכנן OC בשלב זה. עכשיו אני צריך לוח אם! בהתחלה כולם הציעו לי את Gigabyte GA945P-S3 אבל אני לא מעוניין בציפסט הזה, ואז העניינים התחילו להסתבך.... כשקיבלתי הצעות שונות ומשונות. בקיצור, בשתי קבוצות מחיר, מה תציעו? 1. באיזור ה 600-650 ש"ח. 2. באיזור ה 750 ש"ח. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by Nirbj,

האם הוא מתאים למעבד דואל קור ? ?P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E? קצת פרטים על הלוח. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1474&l1=3&l2=11&l3=473

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by badtoyboy,

הלוח : ABIT AB9. זה ציפסט 965P אז אמור להיות טוב לא? איזה דגמים אחרים שי שמתחרים נגדו ובמה הם עדיפים/לא עדיפים? האם הוא בכלל מומלץ. בכל מקרה אני בעצם מחפש לוח ולשים עליו PD915, ואז בקיץ או מתישהו לשדרג ל CONROE... האם ה PD915 הוא צורך רהבה חשמל? ביחס ל 800 ? ועוד שאלה קטנה - ה 7100GS מוציא בערך 1300+- ב 3DMARK 05 נכון? אז הוא יותר טוב מה 6150 המובנה של NVIDIA ?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  6. יש לי מחשב לפני שלוש וחצי שנים ככה אז איזה סוג של זיכרון יתאים לי?

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by mniiii,

מהו הזיכרון המתאים ביותר ללוח מה נחשב לחברה טובה חיפשתי באתר של אסוס רשימה ולא מצאתי תודה למי שיש ידע ומוכן לעזור

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by viperain,

יש לי מחשב ישן pentium 4 2000 MHz ויש עליו זכרון 256ddr אני רוצה להוסיף זכרון . הבעיה היא שהיום כל הddr1 הם 400MHZ וכשבדקתי ב everest הוא רושם שהלוח אם asus p4s533-vm תומך רק עד 333MHZ . רציתי לדעת אם זה אומר שהוא פשוט לא יפעיל את הזכרון או שהוא ישתמש בו במהירות 333MHZ. ועוד שאלה קטנה.. לעשות dual channel זה פשוט לחבר 2 זכרונות מאותו חברה ומהירות ביחד? לא צריך להגדיר משהו?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  9. האם אני יכול לשלב 2 סוגי גדלים של זכרונות על אותו הלוח. כרגע יש לי 2*256 בCL2.5 בדואלצ'אנל וקניתי סלוט אחד של 512 CL3 האם השילוב הזה יעבוד... (כדי לדעת אם לבטל את ההזמנה). תודה לעוזרים דרך אגב הלוח שלי GIGABYTE GA-K8NSC-939

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  10. או יהיה כזה בחצי שנה הקרובה?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. אני הולך היום לקנות TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 מ KPS יש אולי זכרונות יותר טובים באותו מחיר? לא מתוכנן OC תודה

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by avidan28,

אולי התשובה בכותרת אבל בכל זאת מעניין אותי ניתן להרכיב מעבד 939 על הלוחות החדשים והוא יעבוד??? כלומר יתפקד עם DDR 2 למרות שהוא מיועד לDDR 1.??? יש תמיכה אחורה בתדרים של הזכרונות. אני יודע שזו שאלה הזויה אבל בכל זאת זה קריטי. תודה לכל העונים :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ובינתיים אלה הם המעבד והלוח האם שבחרתי (הם עולים לי ביחד 2300 ש"ח): לוח אם ASUS M2N-SLI Deluxe מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX אני מעוניין שיהיה במחשב החדש שני כרטיסי זיכרון של ג'יגה של DDR2 במהירות 800MHz, כלומר 1GB X 2. שאלתי היא איזה CL לבחור בהתאם ללוח האם שאקנה? תודה מראש! 8)

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  14. יש לי הארד דיסק עם חיבור ישן (לא SATA) האם יש לו חיבור כזה?

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by talisman,

מישהו שמע אולי על איזשהו פגם בפס ייצור של מעבדי pentium D של intel? משהו בקשר שבין מעבד ללוח אם שגורם למסכים כחולים? תודה למי שעונה

• 9 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by Skippy,

אני רוצה לקנות את הלוח אם asrock conroexfire השאלה היא האם הוא באיזושהי צורה יכול לפגוע בביצועים של הכרטיס מסך הזה: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=VGA&DRID=9203672 אני מודע לעובדה שאני מזכיר בפורום של לוחות אם כרטיס מסך........ אבל הכרטיס הוא לא העיקר, מה שמעניין אותי זה הלוח אם הספציפי, ואם הוא כן פוגע בביצועים אז איזה לוח מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by izikagam,

יש לי מעבד DFI infinity nf4 ultra רציתי לקרוא חוות דעת עליו? רק למי שיש את הדגם או היה!!!

18. Started by avidan28,

קראתי את מפות הדרכים של AMD אבל אני מחפש אחת ספציפית שמראה עד מתי אפשר לקנות אתלונים 939.ראיתי פעם ואם אני לא טועה תיהיה חפיפה בין 939 לAM2. ואחרי זה 939 יעלם כמו סוקט A.מישהו יכול לומר לי עד מתי אפשר לקנות 939? תודה רבה.

19. הייתי מעוניין בהמלצה ללוח למפרט חדש: 1. מעבד: E6600 2. זיכרון: 2G 667 cl4 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק LIBERTY 400W מתוכנן OC בעתיד. תודה מראש למתייחסים

• 13 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by psykick,

הכותרת אומרת הכל..

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by benma,

בסכום כסף קבוע (נניח 1000 ש"ח) איזה מעבד חזק יותר אפשר לקנות, של אינטל או של AMD?

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by roei_b,

יש לי את הלוח אם MSI 945PL (http://www.tsopen.com/lab/pic/596251.jpg) איפה אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים /אוזניות של המארז (יש תמונה) זה חיבור של 7 פינים : לבן, ירוק, צהוב, שחור, ורוד, כחול, אפור תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by pavel19,

חברה תסבירו לי מה זה מעבד retail ובמה הוא שונה מי הרגיל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by the godfather,

איזה זכרונות יותר טובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 ומישהו יודע אם יצא או עומד לצאת לוח אם שתומך ב-1Ghz והאם יש הבדל גדול בין שניהם ובאיזה שימוש עוזר לי התיזמונים? והאם אני יכול להשים זכרונות של 1GHZ בלוח שתומך עד 800?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  25. מישהו מכיר את הלוח של ג'יגהבייט ? GA-8I945GZME-RH , האם הוא תומך בזיכרון MHZ 667? חשבתי עליו למעבד שלי פנטיום 820

• 3 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.