מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, אני מחפש זכרונות מבית CORSAIR בעלי צ'יפים BH6. מישהו יודע איפה אפשר לקנות? איזה חנות מוכרת? או אפילו יד שנייה? מכירים מישהו שיש לו ו\או מעוניין למכור? כל מידע יעזור לי תודה.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם יש צורך להתקין את הDRIVERS הנל עבור לוחות אם עם CHIPSET של SIS
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD 3000 64bit לוח של DFY ULTRA מהספק שאני רוצה לרכוש את המחשב אין זיכרונות של Twinmos והוא המליץ לי על Gail השאלה שלי האם כדאי לרכוש אותם ( 2x512 ) או לבקש סוג אחר של זיכרונות ? ( לא מתכוון לבצע O.C ).
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם !! רציתי לשאול לחוות דעתכם איז לוחM עדיף מבין השניים הללו: 1) 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E - לוח אם למעבדי אינטל ?GIGABYTE או... 2) ABIT - NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E,GBE, SATA II? ---מדוע ולמה??? --- רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים כבדים!! תודה רבה.......
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת אם לוח האם P5N-D של ASUS תומך ב-SLI בלי לחלק את הפעולה לשניים של X8 ומשאיר X16 לכל אחד... תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המפרט: Cpu: Celeron 2.4 @ 3.0 Mobo: Asus Combo P4S533-X Vga: ATI Radeon 9600 Mem: infineon 512mb - ddr 333 אני צריך לציין שהלוח שלי לא תומך מעבר ל 333מגהרץ של זכרונות האם שווה לי להשקיע כסף ולהוסיף עוד חצי גיגה זיכרון? האם יהיה הבדלים משמעותיים בין חצי גיגה זיכרון ובין גיגה זיכרון ? רועי.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מודה לאלה שענו לי על הנושא הקודם בקשר של להעביר SDRAM ללוח אם חדש. הפעם אבקש המצלה אישית ללוח אם חדש וטוב, ל DDR. לאו דוקא לפי נתונים ומפרט טכני, אלא גם לפי המצלה וניסיון אישי, בקיצור מה יש לכם וכמה אתם מרוצים ממנו... ודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לוח אם MSI 6309 גרסה 1.0 ואני לא מצליח להתקין XP. הצלחתי להתקין WIN98 אבל בהתקנה של XP לאחר האתחול הראשון כשאמורה להתחיל ההתקנה (לאחר העתקת הקבצים) המחשב עושה RESET. ניסיתי להחליף כרטיסי מסך, זכרונות וכלום. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? ניסיתי לעדכן ביוס לגרסה 1.9 וניסיתי גם להוריד לגרסה 1.8 ואין הבדל. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איזו קונפיגורציה עדיפה במצב סטוק, ללא OC, לחסוך על המעבד ולהוסיף לזכרונות או שעדיף בכל זאת להשקיע במעבד?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בנוסף לכך הטמרפטורה של הלוח אם שלי היא - 42 Aux (אין לי מושג מה זה) - 58 זה נראה לכם בסדר?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הלוח דגם P5GD1 בביוס ראיתי אפשרות של AHCI האם זה יכול לעבוד בדגם הזה בכלל בביוס רשום כך : 1-(configure sata mode=(ide) (ahci) (raid לבחור 2-בביוס בעוד שני אפשרויות הקשורות לזה כתוב כך לבחירה :stagger spinup support כן או לא ,למה זה משמש ? 3- achi port interlock 3 switch =מה זה אומר ? ומה לסמן כן או לא ?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
1)הוא טוב בOC? 2)כמה BUS הוא עושה?(בערך) 3)הוא לוח טוב בכללי? 4)הוא עדיף על P5B? מצטער על ההצפה בשאלות,פשוט אני רוצה להיות בטוח בקשר לקנייה. תודה רבה לעוזרים!!!!!
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני יודע שעוד לא יודעים... אבל זה ממש חשוב לי... אני חיב לדעת בערך מתי יהיה כבר תאריך רשמי של השקה... אני חייב את התאריך... אני מתכנן לקנות מחשב בארה"ב.. ועוד שאלה שקשורה לנושא... מתי יצאו לוחות אם שתומכים בקונרו?...
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לפתוח עוד קצת את צוואר הבקבוק בין הזכרונות למעבד, ע"י העלאת ה FSB. אז חשבתי על זכרונות של 500 מה"צ שאני יודע שהלוח שלי תומך בהם, אז קראתי פה את ההודעה של מישהו שרוצה זכרונות של SAMSUNG 400MHZ, ואמרו לו שניתן להגיע איתם באוברקלוק ל-270. אם הבנתי נכון...אז בעצם אין טעם להשקיע בזכרונות 500 מה"צ שהם הרבה יותר יקרים, ועדיף להגיע למקסימום המתחים שהלוח מאפשר (2.8) ----סתם להבהרה...כתוב פה 2.8 בסוגריים----ולראות לאן אני מגיע עם זכרונות של סמסונג? זו הייתה השאלה הראשונה, והארוכה מכולן השנייה היא לגבי הזכרונות האלו- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3256 בלי קשר לזה שהם DUAL...הם מאוד זולים יחסית למה שהם מציעים ויחסית לחברות אחרות והשלישית היא לגבי זיכרון…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הוא צריך להיות מעבד מהיר שעוד שנתיים המשחקים עדיין יעבדו בו. אני מתלבט בין: סלרון 2800MHZ פנטיום 4 2400MHZ AMD ALTHON 2400 XP PLUS תודה אנשים ;D
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מחפש לוח אם ברמה של STRIKER אבל לא SLI, למעבד INTEL נגיד E6600 ושהיה של ASUS... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם ישנם המלצות, הערות טיפים או כל מיני דברים שאני צריך לדעת?? וכמו כן יש לי כמה שאלות על ניידים-ברגע שאני מגדיר חיבור למודם בייתי רגיל (כבלים) אני יכול לעבוד עם כל מודם כבלים אחר? או שכל פעם מגדירים מחדש? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE . יש לו 4 סלוטים לזכרונות שאני שם 3 זכרונות של כל אחד 512 DS של KINGSTON מופיע לי 1024MB במקום 1536MB אם מישהו יודע למה שיגיד לי דחוף !? תודה :-*!!!!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון ואני שומע רבות על מושקין כמה שהיא טובה אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על הסוג הזה של הזיכרון Mushkin 512MB PC3200 Green והאם הוא שווה לי זה עולה 570 זה מפנדה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני הולך היום לקנות TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 מ KPS יש אולי זכרונות יותר טובים באותו מחיר? לא מתוכנן OC תודה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש לוח אם שיתאים לשימוש ב-crossfire של שני כרטיסי מסך 4850 (צ'יפסט X38/X48). כמו כן הלוח אמור לתמוך בשדרוג עתידי של המעבד לדור ה-45 ננומטר. שני הלוחות הבאים הם הלוחות הזולים ביותר שמצאתי: DFI LANPARTY DK X38-T2R DFI LANPARTY DK X38-T2RB מה דעתכם על הלוחות האלו? ומה ההבדל ביניהם (לא מצאתי כזה...) האם ישנם לוחות נוספים שעשויים להתאים (תקציב נמוך ככל האפשר, אך שיתמכו ב-CF של 16X2)? בעיות מוכרות/בעיות בשדרוג עתידי? ובכלל, מהי סיבה לכך ששני הלוחות האלו הם הזולים ביותר? קנייה בארה"ב היא האפשרות המועדפת כרגע. פרטי המערכת: מעבד E6320 זיכרון DDR2 667 2GB תודה!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית קופצת קדימה מוקדם מהצפוי ומוסיפה אזכור לנייד קומפקטי חדש - שיגיע עם ארבע ליבות עיבוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך המלצה לגבי איזה מעבד לקחת AMD או INTEL? סליחה אם זה לא קשור לאשכול. אז אני מתלבט בין מעבד ?P D 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE? INTEL או ?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE? המחשב מיועד למשחקים, שני המעבדים במחיר זהה. מה עדיף לקחת ולמה ? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, עד כה הייתי סבור כי ברשותי A64 3000+ בליבת ClawHammer (ע'פ CPUZ בין היתר) אבל לאחר שהרצתי CBId היא הודיעה לי כי ברשותי NewCastle איך אפשר לברר את קוד הליבה האמיתי של המעבד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ובסכום דיי גדול (בערך 6-7K) הבנתי שאמורים לצאת מעבדים חדשים לאינטל ממש בקרוב רציתי לדעת אם יודעים מתי הם יגיעו לארץ ואם בכלל שווה לחכות בגלל נפילת מחירים של המעבדים הישנים או פשוט עדיף ללכת על משהו חדש יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-