עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by comandobx,

שלום חבר אמר לי שכדי שאני יוכל לראות הבדל בFPS של crossfire אני צריך או מעבד של I7 או Q9550. זה נכון? המסך הנוכחי שלי הוא 24 אינץ כלומר 1920X1200. כרטיסי מסך 2X ATI 4980.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. יש זכרונות עם תזמונים יותר מהירים מ 2-2-2?? אם כן אז אפשר להגיע אליהם רק ב OC? אם לא אז כבר עדיף להעלות את המתח?

3. אני מתכנן בקרוב לקנות מזיגזג: P4P800 2.4C הבעיה שלי מתחילה בזה שאני קונה מזיגזג ולא ראיתי אצלם זכרונות יותר טובים מבינוניים לאוברקלוק חוץ מהקורסייר ש- א) עולים הרבה ב) לפי מה שידוע לי קשה מאוד להשיג אותם בארץ ואין את זה לזיגזג במלאי. אני מחפש זכרונות במחיר נורמלי לאוברקלוק מקסימלי. לא איכפת לי לבזבז עד 1000 שקל. אישית הייתי מאוד רוצה לקנות משהו כמו הגייל גולדן דרגון 3200 כי גם לא קשה להשיגם וגם הם עולים 750~ בפעם האחרונה שבדקתי 0_o אבל זיגזג בכלל לא מציעים אותם למכירה. מה אתם מציעים לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. האתר XbitLabs מדווח שאינטל אמרה שדיגמות של 45NM כבר יבואו ברבעון הרביעי של 2006, ומכירה אגרסיבית לשוק הביתי/העסקי בחציון השני של 2007. אינטל עוד דיווחה שהמעבדים החדשים שלהםWolfdale,Penyrn,Yorkfield וbloomfield שהוא מעבד מרובע ליבה לשרתים ,הם ישתמשו בטכנולוגית 45NM ויתגלו לראשונה ב2007 ,כשהם מבוססים במיקרו ארכיטקטורה .core 2 אינטל בכלל תיכננה הלשיק את Wolfdale לשוק הביתי ואת Penryn לשוק הניידי שהם ב45NM ב2008, אבל כנראה אינטל הקדימה את הכל וכבר מתכננת אותם ב2007. לא רק זה ,שמועה חדשה אומרת שאינטל מתכננת לנו מעבד מרובע ליבה על "single die" שגם יהיה 45NM ויצא ברבעון השלישי של 2007( השקת אלטייר :)smile1: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20061019222838.html

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by poltergeits,

אז ככה לאחר שעידכנתי ביוס לא הבנתי משהו אחד בהגדרות של הכרטיס מסך מאחר וחדש לי כל עיניין ה PCIE, מצורפת תמונה : מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים מה זה אומר , ועל כמה אני צריך לקבוע ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. שלום לכולם.....חדש פה אז ככה יש לי שאלה בקשר לזכרון....יש לי 2*1g של Kingston 800h השאלה היא כזו... אני רוצה לשדרג ל4g כי ה-2 לא מספיק לי לעבודה שוטפת עם מכונות וירטואליות + תוכנות הורדה, מוזיקה וכולי... האם לקנות עוד 2 כרטיסים של 1g כל אחד ולנסות למצוא כרטיס זהה של Kingston או להשקיע את האקסטרה ולהביא 4G חדש ? תודה למגיבים נ.ב לוח אם תומך את השדרוג Gigabyte GA-965P

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. Started by ward,

מישהו יכול לתת לי ביקורת ולו קטנה על הלוח הזה...הוא נחשב לאופציה טובה ל מערכת זולה עם נפורס4...פתרון טוב כמו שה 9-K8NF מציע לא ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by simon_hr,

אני מחפש לקנות זיכרונות של 2Gb ddr1 400MHZ עוד טווח של 350 ש"ח וגם אם יש אפשרות לשתים של גיגה..

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by avi2014,

http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=PerformanceBenchmark&no=1356 רשום שם שepox מתכוונת להוציא מעבדים של neforce 4 למעבדי amd 754 מה שאומר ש- ל-754 יהיה עוד הרבה זמן לחיות.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. שלום לכולם , ברשותי לוח אם של אסוס מדגם : P5GC-MX כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של DDR2 667 ונפח 1GB , אני רוצה לשדרג ל 2 סטיקים של GB2 , משום מה הסטיקים של מהירות 800 יותר זולים מהסטיקים של 667 , לפי מה שאני יודע לא צריכה להיות בעיה להתקין 2 סטיקים של 800 גם אם הלוח אם שלי לא תומך במהירות הזו (למרות שנראה לי שהוא כן תומך) , האם אני צודק? תודה רבה.

11. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני צריך לוח-אם עד 800 ש"ח של ג'יגהבייט הוא אסוס ושלא יהיה ABIT זה לא לשימוש OC. תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. האם יש טעם לשים זכרונות מהירים יותר מאשר הלוח תומך??? האם יתכנו בעיות? באיזה מהירות יעבוש הזכרון?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by zach1515,

יש לי E6400 CORE DUO C זכרון: 1gb ddr-2 667 mhz geforce 7600 gt והלוח אם הוא MSI RC410M2-L X300 השאלה אם הוא טוב ומתאים זה מה שהחברה התקינה לי כדי להחליף או להישאר עם זה?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by Jetleg,

הציעו לי זכרון בשם אינסיניון האם זה טוב?

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  15. אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כרט…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by matvey99,

Geil 2GB Kit DDR2 6400 800Mhz CL 5-5-5-15 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Gold GX XTC 5-5-5-12 OCZ2G8002GK ועוד משהו , חשוב לי שזה יעבוד בלי בעיות עם הזכרונות שיש לי כרגע http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr2_800.htm

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by ido-nava,

שלום, היום קיבלתי מחשב חדש ... AMD Athlon 3500+ 64bit 939 + TT BIG TYPHOON Gigabyte GA-K8N Pro-SLI 1G RAM (512X2 CORSAIR cl2.5) NVIDIA GeForce 6800 GS 256MB 256BIT מארז TT SHARK. ספק HEC 480V הכל עובד חלק וטוב במחשב ... רק שפתחתי את האברסט ... הטמפרטורה של המעבד השתגעה (אני חושב) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by Dman12,

שלום.. המחשב שלי תומך בזה: אם אני אשים כרטיס של 1GB זה יעבוד? (על המקסימום שהמחשב תומך?) או שלא יעבוד בכלל? בFAQ מדברים רק על מהירות של הזיכרון לא על הגודל שלו.. תודה.. דרך אגב: רק כדי להיות בטוח, איך בודקים את המקסימום שהלוח אם תומך? לוח אם: http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d915pcy/sb/CS-027024.htm (בושה אני יודע..) זה רושם שהמקסימום הוא 4GB, ויש 4 סלוטים... אז כל סלוט הוא מקסימום 1GB כן?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. Started by פיני1805,

שלום חבר'ה אני קונה מחשב ורוצה לדעת מה דעתם על הלוח הבא: intel pearl creek pg31pr ואני קונה מעבד עם מהירות בס של 1333. האם שווה/מתאים למעבד?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by nesa,

אני קונה מחשב מחר ואני כרגע מתלבט בין שני לוחות הראשון הוא: ? ABIT NF7-S2 (nForce2 שהוא עולה 440 או את הלוח של EPOX 8RDA3I (NForce Dual) שהוא עולה 390 מה יותר כדאי? אני בעיקרון מעדיף את הזה של אפוקס בגלל המחיר, האם באמת כדאי להשקיע עוד 50 שקל בשביל הלוח של אביט כי ב50 שקל האלה אני יוכל להשקיע בדברים אחרים. ואם יש לכם לוחות אחרים שאולי עולים בסביבות המחירים האלה ואתם ממליצים עליהם אז בבקשה תרשמו. המעבד שלי הוא amb Athlon XP 2500+( והמחירים נלקחו מ ksp אז בבקשה תקחו לוחות משם.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. amd socket a (462 pins) ותמיכה ב sata עדיף sata2 ... אני פשוט לא מוצא לוח שיש לו בנוסף חיבור sata .. תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by it4chi,

שלום, מישהו מכיר לוח אם מבוסס G965/G33 עם יציאת DVI? תודה.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by almogas,

מצטער שאין כותרת ענינית פשוט זה הכי עיניני שמצאתי.. עכשיו נתחיל בבעיה.. 1} דבר ראשון יש לי לוח אם של msi עכשיו איפה שהמעבד בערך חמש סנטימטר למטה ועוד איזה סנטימטר ימינה יש לי שם איזה חלק שמכוסה בצלע קרור.. איך קוראים לחלק הזה? ושמעו היה לי לוח אם אחר והיה לי שם מאורר אם אתם מכירים תמאוררים היפים של msi הוא היה איזה 40 מלימטר עם אורות ועכשיו הלוח אם שלי נישרף ולקחתי אותו לתכנאי שיחליף לי אותו.. ועכשיו אין לי שם מאורר אבל יש לי צלע קירור .. ובאיזה 3 מחשבים שפתחתי ראיתי שאין מאורר אז רציתי לדעת אם צריך מאורר בשבילו? אם ושחכתי להגיד שיש לי מאורר 80 מ"מ מול הלוח אם שמכניס אויר ואחד מאחורה שמוציא.. 2} מאחורה איפה שהכרטיס מסך מתחבר יש לי חריצים לבנים כאלה שאליהם מתחבר הכרטיס רשת…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  24. כמו בכותרת, לא חייב להיות בדיוק, אפשר גם חריגה קטנה. תודה מראש, אורי

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  25. מאמר בסיסי למדי, וזה בעצם היתרון - הוא מאוד פשוט להבנה, גם בשביל מישהו בלי יותר מדי רקע. http://www.hardwarecentral.com/hardwarecentral/tutorials/2427/1/

דיונים חדשים בפורומים