מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח הכי טוב עד 1600 שקל (מעבד Q6600) למשחקים בעיקר .
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מנסה לנעול ולא מוצא איפה... תודה....
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם אני תיכננתי לקנות זיכרונות 2X512 של twinmos bh5 בכל אופן היבואן שאני קונה ממנו שונה ועכשיו אין לי twinmos ברשימה יותר הזיכרונות שיושבים לי ברשימה כעת הם ocz ו gail בכל אופן ראיתי את הזכרונות של gail one ה bh5 אני יכול להשיג אותם במחיר של 1240 ש"ח מחיר לדילר בכל אופן את ה twinmos מנועה אפשר להשיג ב 780 שח וזה מחיר רגיל הפער הזה משתלם ? הצ'יפים שיש ב gail יותר טובים?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ושמעתי שהלוח אם שבחרתי סובל מאי תאימות עם הזיכרון abit an8 nf4u twinmos pc3200 2.5 cl תודה.. אפחד לא עונה... :-\
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
זה הקטע בהתחלה רצתי http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=1182 אחרי בדיקה אין אותם במלאי אז הציאו לי את אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 אין אותם במלאי גם אז ביקשתי מאימא שלי שתיתן לי תקציב והיא אמרה לי שתבקש את הדבר שיביא תמורה מלאה לכסף שלך אז אני רוצה 1G וזהו אני עושה מה שאמא שלי מבקשת :
-
- 8 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מכיוון שזה לא פורום מפרטים השארתי את הרכיבים החשובים לשאלה. AMD Athlon 64 3200+ BOX CPU 1266.92 ¤ 1 1266.92 ¤ Asus K8N-E DELUX nForce3 250 935.39 ¤ 1 935.39 ¤ 1 מה טוב יותר לAMD64 סטיק גיגה או 2 של 512 ? ואם סוקט 754 לא תומך בדואל אז מדוע רשום בלוחות אם שהם כן ?? אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא הזה 2 עכשיו בשביל להריץ אפליקציות - מה יהיה יותר טוב : Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory או סמסונג אורגינל 512 או שמא חבל על הכסף וללכת על משהו פשוט כמו 2 סטיקים של adata 3 ולמה יש זוגות של סטיקים כמו geil שבאים ביחד - האם הם שווים רכישה ?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, יש לי לוח-אם של ASUS P4P800-E DELUXE ואני רוצה לנסות להוריד את מהירות ה AGP של הלוח ל X4 מ X8 ואני לא יודע איך, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
של איזה חברה??? ומה הדגם??? תקציב עד 1000 בערך אם זה 1100 זה בסדר... העיקר שיהיה טוב מאוד ...
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום ...יש לי מספר שאלות לגבי רכישת נייד המחשב שאני מחפש הינו לצרכים בסיסיים (לימודים) 1. האם משהו מכיר את המעבד AMD ATHLON XP-M 2800 כיצד הוא יחסית למעבדים של אינטל מסידרת הסנטרינו ואיזה מהם עדיף לנייד ?(מעבד CENTRINO הוא שם נרדף ל CELERON M ) 2. יש צורך באפשרות הרחבת זיכרון עד ל 2G או ש 1G מספיק ? 3. שאלה כללית - כיצד יודעים מהו צואר הבקבוק של המחשב מבחינת ביצועים , הזיכרון או המעבד ? 4. אני צריך מחשב עם אחריות בין לאומית יש כזה דבר ? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי זיכרון Kingstone 512 400mhz DDR שאלתי היא כזאת האם בכל סלוט בלוח האם המהירות שונה ? מכיוון שבתוכנת הEVEREST שלי הוא מראה לי כזה דבר : בתמונה כמו שאתם רואים המהירות מחולקת לשלושה מהיריות: מה זה בעצם אומר האם לכל סלוט ישנה מהירות אחרת ואם כן אז איפה בעצם לשים את הזיכרון ?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 MB. בתוכנה CPU-Z בלשונית memory הוא מראה לי ב TYPE: DDR-SDRAM אז זה אומר שאחד מהזכרונות הוא DDR והשני SDRAM ??? תמונה: http://members.lycos.co.uk/eli308/memory.jpg
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
למעבד amd 3000 939 תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בהגדרות יצרן של "Gigabyte GA-8I915MD-GV" כתוב שהלוח תומך ב Dual Channel בלוח הנ"ל יש 2 סלוטים של DIMM אמרו לי שאם יש רק 2 סלוטים אז הלוח לא תומך ב Dual Channel האם זה נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב וכרגע יש לי מעבד athlon 3000 64bit 512Kb שמיוצר ב-0.130 בתושבת 754 יש מעבד חדש ששם הקוד שלו הוא ווינצ'סטר והוא בדיוק עם אותם נתונים רק מיוצר ב-0.90 ובתושבת 939 השאלה אם שווה להוסיף כמה מאות שקלים ולשדרג או לא?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש 256 SDRAM אבל אני לא יודע איך לבחור אם יש איזה משהו שצריך לבדוק לפני קנייה או שכל הזכרונות אותו דבר? והאם אתם יכולים להמליץ לי על משהו?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לברר את מס' הדגם של לוח intel rocklace האם הוא : d865perl הנה קחו קישור : http://www.intel.com/design/motherbd/rl/rl_productbrief.pdf זה חשוב לי מאוד תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדאי לקנות בשביל p4 2.8 533 מה חשוב לבדוק בלוח האם? התקציב שלי הוא 400-500 ש"ח פחות או יותר. האם ASUS P4S533-MX כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, אהי מתלבט בין שני הלוחות האלה, יש המלצות? דרך אגב, בחרתי בלוחות אילו מאחר ואני מרכיב מחשב וחשוב שרוחב הלוח יהיה עד 20 ס"מ יתקבלו בברכה גם המלצות נוספות תודה
-
- 8 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בזכרון בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי זוחל במשחקים אז הסתכלתי על הזכרון ונדהמתי לראות שכתוב שם 256 שבעצם יש לי 512 אז כיביתי את המחשב ניקיתי קצת אבל והכנסתי מחדש את הצ'יפים של הזכרון וכשהדלקתי את המחשב כתוב לי 384 זכרון גם כשאני בודק בווינדוס אותו דבר... יש למשהו רעיון? תודה מראש טוביה
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
??? אם לא אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם טוב עם כרטיסי קול ורשת מובנים למעבד AMD Athlon 64 +3000? עריכה:--------------------- עד 800 ש"ח בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
למפרט שמופיע בחתימה שלי הוספתי אתמול סטיק של סמסונג 333 DDR. השאלות: באיזה סלוט אני צריך לשים את הסטיק החדש? ניסיתי לשים את הסמסונג במקום הספקטק הישן, והרצתי באנצ' של איידה 32 (קראה/ כתיבה לזיכרון) והתוצאה הייתה יותר נמוכה. מה, למה ואיך? חשבתי שסמסונג חברה טובה ואיכותית...
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מחר ואני כרגע מתלבט בין שני לוחות הראשון הוא: ? ABIT NF7-S2 (nForce2 שהוא עולה 440 או את הלוח של EPOX 8RDA3I (NForce Dual) שהוא עולה 390 מה יותר כדאי? אני בעיקרון מעדיף את הזה של אפוקס בגלל המחיר, האם באמת כדאי להשקיע עוד 50 שקל בשביל הלוח של אביט כי ב50 שקל האלה אני יוכל להשקיע בדברים אחרים. ואם יש לכם לוחות אחרים שאולי עולים בסביבות המחירים האלה ואתם ממליצים עליהם אז בבקשה תרשמו. המעבד שלי הוא amb Athlon XP 2500+( והמחירים נלקחו מ ksp אז בבקשה תקחו לוחות משם.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
חבר שלי רצה להחליף לוח וכבר קנה לוח אסוס P4P800 הוא הזמין את זה בחנות ביחד עם עוד זיכרון כי אמרו לו בחנות שלוח של DUAL DDR לא תומך בסטיק אחד ... האם זה נכון ? או שאפשר להשתמש בסטיק אחד ב DUAL DDR
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-