עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ramsses_II,

אני כבר כמה זמן קורא ומתעניין, לקראת רכישה עתידית של מחשב. בזמן האחרון הייתי נעול על CF של 4870x2 (כמובן שלא עכשיו, אלא בעוד שנה וחצי ככה), אבל השבוע ירדתי מזה, גם בגלל שאני אצטרך לקנות עכשיו סתם ספק מפלצתי, וגם כי אני מאמין שיהיה יותר משתלם לשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים. אז עכשיו אני יורד מהלוח החמדמד X48-DS4 ורוצה לעבור ללוח אחר. אבל זה לא בא לי בקלות... מה אני מחפש בלוח אם כן? אני לא מאמין שאני צריך שני PCI-E כי אני לא הולך לעשות קרוספייר ב-X8 (במקרה הטוב), ולקנות לוח עם שני סלוטים במהירות מלאה זה סתם יקר (אבל אם בא לוח כזה במחיר סבבה לא אכפת לי). אני גם צריך לוח שייתמוך טבעית ב-DDR2 1066MHz. מעבד Q9550. רוצה Firewire. לא מתכנן OC. ראיתי את ה-P5Q של Asus שנראה ט…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by yuvalfr,

בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני כבר די סגור על הרכיבים, כאשר הבסיס כנראה יהיה AMD Athlon 3000. בדקתי מחירים, והמחיר של מעבד כזה (RETAIL/BOX') לפני מעל לחצי שנה היה 1400-1500 ש"ח, וכיום הוא 1,050-1,100, כלומר ירידת ערך מינימלית ביותר. אני מסיק שהסיבה לכך היא היבוא הבעייתי של מעבדי ה-64 לארץ, אבל לשמחתי קראתי כעת את הידיעה כאן ב-HWZONE שהבעיה נתפרה. השאלה היא - כמה זמן לחכות עד שארכיב את המחשב החדש? לאיזה מחיר צפוי מעבד ה-3000 (או 3200, גם אפשרי) לרדת? באתר newegg המחיר של מעבד AMD Athlon 64 3000 RETAIL הוא 161 דולר, כלומר 724 ש"ח. אפשר להעריך שבארץ המחיר בקרוב יהיה 800 ש"ח? בקיצור, שווה לחכות בכלל?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. Started by King Kong,

יש לי עד שבועיים להחזיר את האתלון 3500 ולקחת במקומו 805 [: לא יודע אם כדאי אני אישית לא משחק משחקים [:

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by bobby323,

msi neo2 platinum????

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  5. בלוח MA 770-UD3

6. Started by rbik,

למרות שרבים בפורום ממליצים לקנות לוח זה, לא הצלחתי למצוא בארץ חנות שמוכרת אותו. חיפשתי די הרבה בחנויות אינטרנט. האם יש חנות בארץ שמוכרת אותו ? בתודה מראש, ראובן תודה רבה לכל מי שענה. אכן KSP מוכרים אותו. אמנם יקר יחסית ל-70 דולר שבהם הוא נמכר בחו"ל, אבל אני שמח שבכלל ניתן לקנות אותו בארץ. ראובן

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by Warhead,

קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... טוב בכל מקרה יש לי את המחשב הבא בבית Pentium 3 800 asus motherbpard mashu 256 sdram gf 4 mx400 ואני מתכוון לשדרג את החלקים (המחשב לא יהיה מיועד למשחקים אלא לעבודות ואינטרנט ושיעבוד מהר בעיקר) עכשיו יש לי בסביבות 2000-2200 שקל להשקיע בעניין (רצוי פחות) ואני רוצה גם לכלול בפנים הרכבה של המחשב. בכל מקרה יש לי כמה שאלות נוספות הבנתי שעדיף amd מכמה אנשים, אבל האם זה אומר שאני צריך להחליף גם ספק/מארז/דיסק קשיח? יש לי דיסק קשיח יחסית ישן של 40 ג'יגה, כדאי להחליף גם אותו? (אין צורך ביותר מקום, פשוט שאלה לגבי מהירות) זהו בעיקרון. תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by adnan14,

שלום, ברשותי לוח האם הזה : http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?proname=TI61M8&productid=970 כשארצה לקנות כרטיס מסך/קול חיצוני, איזו "גרסאת" PCI אצטרך לקנו? PCI/PCI-E/PCI-E V2? תודה!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה מסויימת במחשב שלי והיא כזאת. לפי בערך חצי שנה רכשתי מחשב חדש עם לוח אמ של ג'יגבייט, יכול להיות שהמעבד הוא סלרון. העיניין המוזר הוא שניסיתי לשדרג אותו כמה פעמים בין עם זה כרטיסי מסך זיכרון או מעבד, הסלוטים פשוט לא תואמים. הכניסה של כרטיס המסך שונה מכל כרטיס מסך שיש לי (יש לי הרבה חלקים) גם הזיכרון וגם המעבד. מישהו יודע האם זה בגלל שהמחשב סלרון, או שהבעיה בלוח האמ של ג'יגבייט. אני ישמח לתגובה ובמידה ואין דרך לפתור את הבעיה אני ישמח לקבל מידע ומחירים על מעבד בסדר גודל של 3.6 ג'יגה הרץ, זיכרון 2 ג'יגה בסלוט אחד ולוח אמ חדש שיתאים לכל שאר החלקים. תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. http://img45.imagevenue.com/img.php?image=16858_132_123_147lo.JPG יש מצב לDDR2 ? ;D

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  11. אני רואה שעכשיו נכנס לאט לאט ה i7 קניתי לא מזמן את המחשב שלי לפני 3 חודשים בערך E8400 1333FSB C2D P43 NEO - F7.1 1GLAN MSI ZOTAC nVIDIA GeForce GTX260 896MB PCIe V2 4gb gEil עם צלעות אלומניום לקירור 800MHZ 1/2TB 32MB SATA 2 של seagate 7200 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREAZER 7 PRO מארז של LED+25CM FAN EZCOOL מערכת הפעלה windows vista sp1 x86 heb ספק PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL צורב LG DL עכשיו אני רואה שדנים הרבה על המשחקים החדשים ומה שיכנס אז אני רוצה לדעת אם עדיף לקנות עוד כמה חודשים מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 כדי שהמחשב ישרוד יותר זמן לעתיד אני קונה 1 לארבע/חמש שנים מחשב וחשבתי אם כדאי לקנות עכשיו כי אני מעריך שלאט לאט הquad וה duo ירדו מהשוק * המחשב מיועד למשחקים …

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by Aner,

שלום. ובכן, שאלתי היא כזאת...: למה אחרי שאני מכבה את המחשב, כדי להדליק אותו מחדש עם הכפתור אני חייב לכבות ולהדליק את הספק (עם הכפתור של ה-0 ו-1 שמאחוריו)....? המחשב הורכב שכל חלקיו חדשים מלפני פחות משבוע... תודה רבה! 8)

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by adam99,

שלום! רציתי לדעת האם מעבד 64 ביט יכול להריץ כל תוכנה\משחק שעובדים על מעבד 32 ביט? וגם שמעתי שיש הבדלים בין המעבדים 64 ביט של אינטל לבין המעבדים של AMD מה הם? ומה עדיף, את המעבדים החדשים עם הליבה הכפולה או מעבד 64? ומה ההבדלים ביניהם? תודה!

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by crabrocket,

א. מה הכוונה cl בזכרונות? ב. אני מחפש זיכרון למחשב(1gb) בלי להשקיע יותר מידי כסף. מה שמצאתי היה זה Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זה שווה? והאם זה יתאים ללוח אם שלי? ולזכרונות שכבר יש לי? תודה רבה... דו"ח לוח אם: Motherboard -------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 02/13/2003-P4M266A-8235-6A6LWPRDC-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bu…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by Smgr,

למרות שסביר להניח שאין בפורום הזה מישהו שיקנה את הלוח הזה רק תדעו שקיימת בעיה של חוסר תאימות בין הלוח וההארד דיסק הנ"ל ראו הוזהרתם הבעיה ידועה ל GIGABYTE אבל עוד לא שוחרר עדכון או תיקון כלשהו אז למי שלא הבין הלוח לא עובד עם ההארד דיסק הזה. הערה : מקווה ששמתי את זה בפורום הנכון התנצלותי למודים אם לא.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by ofir_b,

האם הלוח אמ ASRock 4CoreDual-VSTA תומך במעבד E2140? זה דחוף....

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by gil_k,

בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש עם לוח אם 965P-DS3, עכשיו רציתי לדעת האם הלוח הזה לא עושה בעיות, ואיך הכרטיס קול שלו? כי ראיתי שעכשיויוצאים לוחות אם חדשים, 35 P (אני מקווה שזרשמתי את השם המלא) איזה יתרונות יש להם? תודה רבה, גיל

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by asi_p0,

???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. Started by idanpere1,

היי כולם.... לפני כמה ימים בדיוק התקנתי ויסטה אולטימייט ויש לי את המעבד Intel Core 2 Due E6600 2.4Ghz... הויסטה [גרסת ה32 ביט] עובדת טוב אבל שהפעלתי את CpuZ בשביל לוודא שהכל תקין ועובד טוב ראיתי שהמכפלה של המעבד ירדה מ9 ל6 והמהירות במקום 2.4 ירדה ל 1.6... מדי פעם זה חוזר להיות 9 אבל תוך שניה יורד שוב ל6... מה אני עושה?? התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושל המעבד גם ושום דבר לא עוזר... עשיתי OC [לתדר הבאס] בתוכנה Easy Tune 5 [שבאה עם הלוח אם] שהחזירה את המצב לקדמותו אבל הוא שוב חזר למהירות הנמוכה תוך שניה אחת, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם לאפס את הכל אבל שוב זה לא עזר... מה אני יכול לעשות?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by Morters,

שלום אנשים! יש לי תקציב דיי נמוך של 600-700 שקל.. ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות איזה לוח אם טוב למחשב שלי שהוא פנטיום 4 1.80..? אני לא מחפש משהו בומבסטי, אלא משהו סביר.. אה ושיתמוך ב-DDR זה חשוב

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  21. האים מעבד AMD ATHLON 7750 מתאים ללוח-אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 ואותה שאלה לגבי ה-7850 BE

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. Started by Wile E Coyote,

יש לי 3 סלוטים בלוח האם לזיכרון. יש לי 3 זיכרונות: שניים מהם 128Mb SDRAM 133Mhz והשלישי 128Mb SDRAM 100Mhz. שמעתי שאם שמים זכרונות שלא תואמים במהירות, המהירות תושפע לרעה יותר לכיוון הזיכרון האיטי יותר. 1. האם זה נכון? 2. האם ישתלם לי להוסיף את השלישי (מהירות 100) כדי שיהיה לי יותר זיכרון או עדיף שלא כי הוא ידפוק ת'עסק? ושאלה תאורתית: 3. אם היה לי 4 סלוטים ו-4 זיכרונות ששניים מהם 133 ושניים 100, האם התשובה היתה אותה התשובה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by hal,

היי, intel 630 או e2140 ? למשחקים ועריכת וידאו חובבנית. תודה.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by sella,

תיראו יש לי לוח אם כזה http://www.ecsusa.com/products/l4vxa2_v1.htm רשום לי שם שיש לי 6 ערוצי אודיו כלומר 5.1 סרואנד ויש לי רק 3 חיברים של אודיו line in line out microphone אז איפה זה נמצא זה באמת דחוף.....??????????תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  25. אני עומד לקנות זכרונות משומשים... איך לבדוק שהכל בסדר וכדאי? (RDRAM)

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים