עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HaVoC_850,

יש למישהו מושג אם הם מתכננים להוציא משהו חדש בקרוב לתת מענה לכל המפלצות שאינטל השיקה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

יש לי זכרונות Spectek (עד שגיליתי מה יש לי..) מי הם? ואני רוצה לדעת איך הם? איזה איכות? כי ראיתי בזאפ שהם יקרים יחסית... אני מתכוון למכור אותם (2 של 256) ב300 ואחרי שראיתי שזאפ שאחד כזה עולה 300 דעתי השתנתה או אולי זה פסדר?

3. Started by rbik,

למרות שרבים בפורום ממליצים לקנות לוח זה, לא הצלחתי למצוא בארץ חנות שמוכרת אותו. חיפשתי די הרבה בחנויות אינטרנט. האם יש חנות בארץ שמוכרת אותו ? בתודה מראש, ראובן תודה רבה לכל מי שענה. אכן KSP מוכרים אותו. אמנם יקר יחסית ל-70 דולר שבהם הוא נמכר בחו"ל, אבל אני שמח שבכלל ניתן לקנות אותו בארץ. ראובן

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  4. שבת שלום לקוראים בשותכם אני אחזיר אתכם קצת (הרבה) אחורה. עומדים לפני כרגע שני סוגי מעבדים שונים, השניים המצויינים לעיל', השאלה היא מה עדיף מבינייהם? לפרסקוט יש נתונים טובים יותר על הנייר (1 מגה קאש 800MHZ אל מול 512K קאש ו533MHZ) אבל הפרסקוט מגיע לטמפ' לא נורמאליות של עד 70++ מעלות וע"פ הבנתי זה לא כ"כ טוב, בנוסף לעניין שהוא מאבד יציבות ועושה לעצמו מעיין מיני "שאט-דאוון" שפוגע בביצועים. אשמח לשמוע את דעתם של מבינים (וגם של לא, דעות תמיד עוזרות) הלוח אם של ASUS P800 שתומך בשנייהם ובמחשב קיים 1G זיכרון DDR400 עם כרטיס גרפי Geforce 4 ti 4200 שוב, תודה מראש ואשמח לתגובות בהקדם, יומטוב.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by NDickler,

שלום לכולם... התיעצתי פנ לפני כמה זמן לגבי לוחות X48 תומכי DDR 3 ותגעתי לרשימה שממנה אני כנראה צריך לבחור לכן אני מתיעץ ושואל איזה לוח יהיה הכי מוצלח ומה היתרונות של כל אחד (המעבד Q9450) והוא מיועד לCF 4870 וOC קל עד 2500 ש"ח לא משנה לי המחיר והמועמדים הם : Asus -P5E64 WS Evolution (שכרגע לא ראיתי עדיין מי מוכר) Asus - P5E3 Premium/WiFi-AP @n ( לא יודע לגבי הצורך ב WI-FI - תמיד טוב שיש לא ? והוא נראה לי רציני). DFI - LANPARTY UT X48-T3RS (הבנתי השם חברה מעולה לא ?)(והוא גם ממש לוח יפה ..לא שזה שיקול(אולי קצת שיקול)). MSI - X48C Platinum (איך החברה?) GIGABYTE - X48T-DQ6 (הוא נראה לי הכי סטנדרטי מתוכם) מה הכי מומלץ? (אפשר גם להציע דברים שלא מופיעים פה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  6. שמתי לב מהביוס ומהאוורסט שכתוב שהמהירות של הזכרונות 553, הלוח אם אולי לא תומך מעל ל553 MHZ ? ורציתי גם להוסיף עוד 2 זכרונות כמו שיש לי עכשיו G.Skill 1GBX2 667 ואם זה יהיה לי משתלם או שעדיף לי כבר לקנות 4 זכרונות חדשים עם מהירות יותר גבוה? או שכבר עדיף לי להחליף לוח אם כי הוא לא מנצל את הזכרונות עד הסוף ? ד''א רשום בקופסא של הלוח אם Supports Dual Channel DDR2 800. תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by shaharo,

1. מישהו יודע מתי יגיעו המעבדים הזולים ל939? האם כדי לחכות או פשוט לקנות עכשיו את 754 אני יודע שההבדלים לא גדולים 2.איזה לוח עדיף ל754 מבין השלוש הבאים Gigabyte kn8s Abit KV8 Pro Epox 8HDA5J תודה.

8. Started by sasonhaim,

יצאו מעבדים חדשים של הamd ולפני מה שהבנתי אמורים לצאת גם לאינטל אני רוצה לדעת בבקשה מתי הם יכנסו לשוק בישראל זאת אומרת לskypc.ksp.fox ועוד ??? תודה לעוזרים.....

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by SUPER300,

שלום . ראיתי בלוח אם שאני מתעניין בו שכתוב .CPU x 1 / System x 4 FAN connectors מה זה אומר? זה אומר שיש חיבור למאוורר אחד למעבד וארבעה חיבורים למאווררים שבאים עם המארז, או שחוץ מהמאווררים שבאים עם המארז אפשר לחבר עוד ארבעה מאווררים? תודה!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. Started by BigDragoon,

רציתי לדעת איזה זכרונות של 2 GB, הכי משתלמים למחשב חדש עם OC? ולמחשב חדש ללא OC? תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  11. הפרש המחיר בין שני המעבדים עומד על 250 שח המערכת מיועדת בעיקר למשחקים עם כרטיס חזק בסיגנון x1950pro or x1900xt ולא יתבצע overclock מפני שהלוח התקציבי שבחרתי (asrock) אינו מאפשר זאת . כך שהשאלה בעצם מתייחסת להבדלי הביצועים במהירות ה-stock /default בהרצה של משחקים ברזולוציות גבוהות 1600x1200 עם פילטרים,כך שרוב העומס מוטל על הכרטיס הגרפי והמעבד ממלא תפקיד משני. הבעייה שכול ה-benchmarks שיצא לי לראות עד כה, בודקות את הביצועים של המעבדים ברזולוציות נמוכות וללא פילטרים ,ולכן כלל אינן משקפות את אופן הרצת המשחקים בפועל. קישורים למחירים החדשים: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={602F42E9-39…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by kabesar,

שלום, הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. הלוח יהיה מיועד למחשב שישחקו בעיקר ילדים קטנים במשחקים בסיסיים ואינטרנט. לכן אני מעדיף לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה בלי להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך. תודה רבה מראש לכל הממליצים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by roes,

* אני אקנה מחשב עם מעבד קונרו ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב שכדאי לי יותר לקנות P5LD2 של אסוס (מבוסס 945) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2697 או לו אם של אינטל של (מבוסס 965) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 ?? מי יותר טוב ? והאם ההבדל משמעותי? * כדי להיות בטוח: ה לוח אם השני (של INTEL) תומך בזיכרון DDR2 800MHZ הוא תומך בכונן קשיח SATA 2 ?? * איזה לוח יותר טוב ל OC ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  14. Started by pop300,

יש לי מעבד INTEL E6300 1.86GHZ ולוח אם P5GZ-MX בכמה כדאי לי למכור אותם? ואיזה מעבד כדאי לי לקנות שלא יעשה לי צוואר בקבוק? האם המעבד הזה AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400+ BOX AM2 לא יעשה לי צוואר בקבוק והאם הוא מספיק?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  15. שלום ברשותי 2 זיכרונות של 1gb ddr sdram האם ניתן למצוא היום מעבד חדש שעובד גם עם זיכרון מסוג ddr או שכולם עובדים רק עם ddr2 ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. האים מעבד AMD ATHLON 7750 מתאים ללוח-אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 ואותה שאלה לגבי ה-7850 BE

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. Started by bull,

אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות את הE6600 והוא כידוע עובד ב FSB של 1066, האם הזכרונות שאני אקנה צריכים להיות גם במהירות של 1066? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by mjhfvi,

מחפש לקנות מערכת מדיה סנטר רוצה לדעת מה המעבד עם החום הכי נמוך שיש ( ממוצע בין מאמץ למנוחה )AMD או INTEL תודה רבה . tzahi@splsoftware.com

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. שמתי לב אחרי האוברקלוק שעשיתי למעבד שלי 6400 (8*400=3200) הNB פשוט רותח אשש! יש לי את הקירור TT EXTREAM SPIRIT II השאלה שלי האם שווה לפרק את הקירור עם ההיטפייפ של הלוח (למי שמכיר או ראה אותו) ובמקומו לדחוף את ה TT? כי אני חושב יהיה יותר תועלת לא? מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by parker8,

הדגם הזה: GIGABYTE GA-G1975X http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4725 הוא תומך פשוט בזכרונות 800MHZ וחשבתי לעצמי אם הוא תומך בקונרו... חוץ מזה שהוא נראה מאוד מגניב עם ה"טילים" הכחולים האלה ליד הצ'יפסט...מישהו יכול להסביר מה אלה? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by masmer10,

i bought the pentium d 805 now i want to decide between this two motherboards 1.ECS C19-A SLI (1.0A) ATX Intel Motherboard - Retail 2.Gigabyte GA-8I945P-G Socket T (LGA 775) Intel 945P ATX Intel Motherboard - Retail also if you guys want to recomand another motherboard that is good for oc i will be happy sorry for the english but i am at work ;D

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by orental5,

שלום, הייתי רוצה לדעת האם יש אבל בין KIT של 1024X2 לעומת שתי כרטיסי זיכרון בודדים של 1024 מבחינת ה-DC תודה,

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  23. Started by dattias,

יש לי ga-81945pl-g ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש חדש חדש והייתי מעוניין לדעת אם אני יכול לקנות בטכנולוגיית PCI EXPRESS .. תודהתודה...

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. היי כבר כמה זמן אני מנסה למצוא את הנתונים הנכונים כדי שהמערכת תעבוד לי טוב עם הזכרונות. כרגע אני עם באס של 270 ובעצם אם אני ביחס 1:1 אז הם גם צריכים לקבל את התדר הזה, נכון ? עכשיו אני פותח את הCPU-Z ובאמת הזיכרונות בתדר של 270 אבל ... אחרי שאני מפעיל MEM TEST פתאום הם מקבלים את התדר של המעבד 270X9=2430 ??? ועובדים על 243 מישהוא יכול להסביר לי בבקשה או שפיספסתי משהו תודה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by tembo,

שלום, נתקלתי בסדרה של מחשבים של COMPAQ עם לוחות שהקבלים שלהם התנפחו ודופקים את המחשב. מישהו שמע על משהו כזה במקרה?? מישהו אמר לי שלפני כחודשיים - חודשיים וחצי היתה כתבה על מישהו שגנב פטנט של קבלים דפוקים ויש סדרות שלמות של לוחות עם קבלים דפוקים

• 3 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים