מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2789
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לשדרוג בסכום 2500 שקלים. אני צריך לוח אם , מעבד , וזיכרון. את כל השאר כבר יש לי. אני מתכוון להריץ על המחשב הזה לינוקס, ווינדוס ומשחקים כבדים. אני לא יודע עם ללכת על AMD או אינטל?? ואיזה לוח אם מומלץ ?? תודה מראש על העזרה tryf
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום כרטיסי קול בלוחות החדשים מגיעים 6 ערוצים ולא 8 זה קשור לויסטה ? כלומר 5.1 ולא 7.1 האם זה קשור לתוכנה ויסטה שעדיין לא הצליחו להגיע עם ויסטה ל-7.1 ? אפשר לראות שעד שוויסטה הגיע כל הכרטיסים היו סטנדרט 7.1
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור הקודם בנושא, שבו העלתי את השאלה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311868.0 הכרטיס ה- OB מריץ מצויין (ולא מעמיס על המעבד), HD בכל רזולוציה ואת Aero של VISTA ללא בעיה. יכול להיות מעולה ל- HTPC, לידע כללי...
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות חצי גיגה במהירות 533MHZ קניתי 2 זכרונות 1 גיגה במהירות 667MHZ אני יודע שאם אני משלב בין 2 הסוגים המהירות הנמוכה היא הקובעת השאלה שלי האם כדאי לשלב את הזכרונת ויהיה לי 3 גיגה עם מהירות של 533MHZ או עדיף 2 גיגה עם מהירות 667MHZ תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לוח אם MSI 865PE NEO3 1GLAN 775. הבנתי שכדאי לקנות DDR2, אם זה מתאים ללוח האם. - יעבוד אצלי? וגם, אני לא כזה טכנאי גדול - אם אני קונה במקום כמו ZAP, היכן אפשר לבצע את ההחלפה במחשב? המון תודה חבר'ה!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קניתי את הזכרון הזה בעיקר לאוברקלוקינג האם עשיתי נכון גם תתחשבו ביחס עלות מחיר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=429&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773&
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אם הוא מראה לי שקיימים שלושתם?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי עד שבועיים להחזיר את האתלון 3500 ולקחת במקומו 805 [: לא יודע אם כדאי אני אישית לא משחק משחקים [:
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הזמנתי מזיג זג זכרונות 4 גיגה 800 של סמסונג ולא ידעתי שאין להם קירור עכשיו למרות שאמרתם לי פה שזה לא קריטי אני קצת חושש , האם כדאי לי להתקשר להוסיף עוד 50 ש"ל לזכרונות האלו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_509&products_id=6231 אני חייב עזרה כי יש מצב שהתחילו להרכיב את המחשב אז כמה שיותר מהר אם תעזרו לי ואז אני אוכל לבטל.. אה אגב המארז שלי P182 אבל הבנתי שהכרטיס מסך שלי צפוי להיות חם אז אולי שווה לי להוסיף 50 ש"ח?.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... טוב בכל מקרה יש לי את המחשב הבא בבית Pentium 3 800 asus motherbpard mashu 256 sdram gf 4 mx400 ואני מתכוון לשדרג את החלקים (המחשב לא יהיה מיועד למשחקים אלא לעבודות ואינטרנט ושיעבוד מהר בעיקר) עכשיו יש לי בסביבות 2000-2200 שקל להשקיע בעניין (רצוי פחות) ואני רוצה גם לכלול בפנים הרכבה של המחשב. בכל מקרה יש לי כמה שאלות נוספות הבנתי שעדיף amd מכמה אנשים, אבל האם זה אומר שאני צריך להחליף גם ספק/מארז/דיסק קשיח? יש לי דיסק קשיח יחסית ישן של 40 ג'יגה, כדאי להחליף גם אותו? (אין צורך ביותר מקום, פשוט שאלה לגבי מהירות) זהו בעיקרון. תודה רבה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדאי לקנות בשביל p4 2.8 533 מה חשוב לבדוק בלוח האם? התקציב שלי הוא 400-500 ש"ח פחות או יותר. האם ASUS P4S533-MX כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. ובכן, שאלתי היא כזאת...: למה אחרי שאני מכבה את המחשב, כדי להדליק אותו מחדש עם הכפתור אני חייב לכבות ולהדליק את הספק (עם הכפתור של ה-0 ו-1 שמאחוריו)....? המחשב הורכב שכל חלקיו חדשים מלפני פחות משבוע... תודה רבה! 8)
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב P4 2.6 800 עכשיו יש לי זמין 3 סטיקים של corsair cas 2 CMX 512MB ועוד אחת של hyunday cas3 512 השאלה היא אם עדיף לחבר רק גיגה של cas2 או שני גיגה אבל אז כולם ירוצו בcas 3
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי את כל החלקים ואני כמעט מוכן להתחיל את ההרכבה אני פשוט לא יודע אם משתלם לי לעשות אובר קלוק למעבד הזה ספציפי E6650 intel core 2 dou ובנוסף קניתי מאוורר Freezer 7 Pro ועכשיו כשאני שם לב אני רואה שהמאוורר שקיבלתי עם המעבד הוא אותו גודל רק הצלעות קירור טיפה יותר קטנות עכשיו השאלה היא אם אני צריך לותר על המאוורר שקניתי ולהחזיר אותו או שלא לותר ולהרכיבו? ואם שווה לעשות אובר קלוק?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרגע שילוש של AMD שעובר לאחי הקטן לאחר ששלו הלך. אני רוצה לקנות שילוש חדש(מעבד+קירור+לוח אם+זיכרון). תקציב : עד 2000 עם עדיפות לחסוך,השימושים הם משחקים בעיקר,ותכנות קל. OC דיי גבוהה מתוכנן. ע:לא משנה,הבעיה בלוח הייתה בלוח אם שלו,החלפתי לוחות עם אחד הלוחות הישנים שיש לי והבעיה הסתדרה,ניתן למחוק\לנעול את התרא'ד.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הבנתי שב-22 לאפריל תהיה ירידת מחירים במעבדי אינטל במיוחד במעבדי הC2D היקרים יותר. רציתי לדעת תוך כמה זמן מה-22 לאפריל ירידת המחירים הקרובה תורגש גם אצלנו בארץ אם בכלל? פשוט עמדתי לקנות מחשב עם הE6600 ועצרתי את הקנייה עקב כך,אין לי בעיה לחכות עד ה22 לאפריל מה גם שמדובר בירידת מחירים דיי רצינית במעבד הזה. כמו כן רציתי לדעת מתי בערך תתרחש אולי גם ירידת מחירים בסדרת ה-8800GTS של NVIDIA לאור יציאת סדרת הR600 החדשה של ATI? תודה לעונים וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי בימים הקרובים אני אקנה מחשב חדש , אבל הדיסקים הקשיחים שיש לי כרגע יעברו אליו , כך שיכול לקרות מצב של המון התנגשויות של דרייברים בעקבות המעבר הזה . אבל אחרי שראיתי את השאלה והתשובה ל - "איך אפשר להחליף לוח אם מבלי להתקין מחדש Windows?" בדיון הנעוץ בפורום הבנתי שלא יקרה לי מצב של התנגשויות של כל מיני דרייברים (במקרה שלי - סוג של מעבד חדש / לוח אם / כרטיס מסך וזכרונות ) אם אני אעשה את מה שרשום שם אבל רציתי להיות בטוח מה לעשות , משום שבתשובה מצויין מקרה שבו מחליפים רק לוח אם (או גם כרטיס מסך) אבל אני לא בטוח מה אני צריך לעשות במקרה שלי , שיש לי כמה דברים חדשים ולא רק לוח אם וכרטיס מסך . אני אשמח אם תוכלו לומר לי מה במנהל ההתקנים אני אצתרך להסיר , או איזה דרייברים בהוספה /…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תיראו יש לי לוח אם כזה http://www.ecsusa.com/products/l4vxa2_v1.htm רשום לי שם שיש לי 6 ערוצי אודיו כלומר 5.1 סרואנד ויש לי רק 3 חיברים של אודיו line in line out microphone אז איפה זה נמצא זה באמת דחוף.....??????????תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן אנשים. ברשותי Corsair 4GB 4 4 4 12 אבל אחד מהזכרונות תקול ואני מחפש להחליף לדגם אחר במסגרת האחריות. הייתי רוצה להשאר באותם מהירויות CAS. על איזה דגם הייתם ממליצים? DDRII תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ברשותי לוח של גיגהבייט דגם M55s-s3 ולא ממזמן עשיתי לו עדכון ביוס כדי שיתאים למעבדי הפנום (אני חושב להחליף את דו הליבה שלי לפנום).קראתי באתר של גיגהבייט שברגע ששמים מעבד AM2+ על לוח של AM2 יש ירידה בhyper transport מ5200 מגה הרץ ל 2000 או משהו כזה.השאלה היא האם שווה לשים מעבד ארבע ליבות על לוח שהוא בעצם מתאים לשתי ליבות אבל תומך בארבע ליבות? האם ירידת המהירות הזו תורגש בביצועים של המערכת? או שאולי בכלל צריך לרכוש לוח חדש שמותאם לAM2+? אשמח לשמוע תגובות בנושא.חיפשתי אך לא מצאתי מאמר שממש מדבר על הבדלי המהירות והשפעתם.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שיעבוד אם המעבד החדש בתקציב עד 600 שקל הכל חוץ מאינטל
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שחברת GB חיפפה בבדיקות או משהו כזה ואני לפני קניית לוח אם ל 6750 המליצו לי על זה: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 הוא עדיין מומלץ או שעדיף משהו אחר? כי אני עדיין יכול לשנות.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודש מחשב SFF של שאטל (SB75G2) אבל רק עכשיו שמתי לב שה USB2 ו FIREWIRE מקדימה לא עובדים ! :-( עוד שמתי לב שבכלל לא הגיעו כבלים נוספים בשביל לחבר בינם ובין הלוח-אם. איפה אני משיג כבלים כאלה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-