עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by poltergeits,

אז ככה לאחר שעידכנתי ביוס לא הבנתי משהו אחד בהגדרות של הכרטיס מסך מאחר וחדש לי כל עיניין ה PCIE, מצורפת תמונה : מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים מה זה אומר , ועל כמה אני צריך לקבוע ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by ward,

מישהו יכול לתת לי ביקורת ולו קטנה על הלוח הזה...הוא נחשב לאופציה טובה ל מערכת זולה עם נפורס4...פתרון טוב כמו שה 9-K8NF מציע לא ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  3. רציתי לדעת בבקשה מי מבינהם הכי טוב מבחינת ביצועים? ודרך זה רציתי גם לישאול על איזה מחשב כדאי ללכת: מבוסס INTEL או מבוסס AMD ? תעזרו לי בבקשה ליפתור תדילמה.. : תודה.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by Skippy,

אני רוצה לקנות את הלוח אם asrock conroexfire השאלה היא האם הוא באיזושהי צורה יכול לפגוע בביצועים של הכרטיס מסך הזה: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=VGA&DRID=9203672 אני מודע לעובדה שאני מזכיר בפורום של לוחות אם כרטיס מסך........ אבל הכרטיס הוא לא העיקר, מה שמעניין אותי זה הלוח אם הספציפי, ואם הוא כן פוגע בביצועים אז איזה לוח מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  5. שלום לכולם.. אני בונה מחשב שישמש אותי לעבודה גרפית בעיקר ושימושים ביתיים כגון ניגון מדיות וכדומה ברצוני לדעת האם הלוח שבחרתי asus maximus formula אכן יתאים לדרישות: אוברקלוגינג עבודה גרפית במספר תוכנות במקביל שימוש במעבד אינטל מרובע ליבות 2.66 זיכרון של ocz 4 ג'יגה 1066 מגהרץ וכרטיס מסך תוצרת רדאון במערך קרוס פייר. אם צריך עוד פרטים אני יתן. פשוט אני לא יודע מה צריך לתת כדי לקבל תגובה תודה לכל העוזרים.. שלומי..

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by simon_hr,

אני מחפש לקנות זיכרונות של 2Gb ddr1 400MHZ עוד טווח של 350 ש"ח וגם אם יש אפשרות לשתים של גיגה..

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by avivgenius,

היי בתקציב גבוה ( עד 1700שקל מעבד) איזה מעבד עדיף? C2Q או i5 או i7 ???? (לצורך משחקים עם כרטיס מסך חזק, ספק כוח חזק 750W) תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by snird,

ממה שראיתי פה בביקורת הם ממש חזקים.... אבל גם המחירים ביחד איתם בשמים ועל זה יוסיפו גם המחירים של לוחות האם התואמים בטח. השאלה שלי היא האם AMD מתכוונת להתחרות במעבדים האלו? האם יש לה כבר איזו תוכנית נגד? אני אשמח מאוד לתשובה (: תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by uvdude,

אני מתעניין בלקנות מחשב חדש בקרוב, מבוסס Core2 Duo 6300... הקטע הוא שאני כנראה אצליח להשיג מעבד וזכרון מחו"ל על מנת לחסוך חלק ניכר מהעלויות של המחשב. הבעיה היא כפולה: א. מבחר לוחות האם של ASUS למעבד הזה הוא עצום, אני מדבר על דגם P5B על כלל סוגיו ב. מבדיקת הQVC לזכרונות של חלק מהלוחות חסרים יצרנים מפורסמים רבים, דבר תמוה לכשעצמו. ועקרוני מאוד שכן הזכרון כנראה יהיה יבוא אישי ולא יהיה לי למי לבוא בטענות כשיהיו בעיות תאימות. לכן השאלה היא, על איזה לוח אם כדאי ללכת למחשב הבא שלי? אני צריך לוח אם פשוט, לא משהו מתוחכם, בלי תוספות מיותרות. כרטיס קול אונבורד, כרטיס רשת 1G אונבורד, והסטנדרט הרגיל. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by tal_m9,

טוב, אחרי כמה שאלות וכמה תשובות שונות בכ"א, אני חייב שמישהו כבר יחליט בשבילי איזה לוח אם לקנות! לרכיבים הבאים: Intel Core 2 duo E6300 Asus X1950pro 2X Corsair 512mb 667mhz Enermax Liberty 400Watt. לא מתוכנן OC בשלב זה. עכשיו אני צריך לוח אם! בהתחלה כולם הציעו לי את Gigabyte GA945P-S3 אבל אני לא מעוניין בציפסט הזה, ואז העניינים התחילו להסתבך.... כשקיבלתי הצעות שונות ומשונות. בקיצור, בשתי קבוצות מחיר, מה תציעו? 1. באיזור ה 600-650 ש"ח. 2. באיזור ה 750 ש"ח. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  11. יש לי לוח של GIGABYTE .. NFORCE 430 יש בו 4 סלוטים ... עכשיו 2 כתומים 2 סגולים שאני סם 2 זכרונות 256 בסגולים הם 200 MHZ ושאני סם אותם בכתומים הם 159. ושאני שם אחד בסלוט השני הכתום הוא 159 ושאני שם אחד בסלוט הראשון הכתום הוא 200 .. ושאני שם בסלוטים הכתומים 2 512 הם פועלים כ 200 MHZ .. וכולם פועלים כ 200 מה קרה???... תודה אחי.. אני רוצה ללמוד מזה מה אכפת לך כמה נזק אני יעשה? אני ישלם סבבה?.. אז אולי תעזור לי בכל זאת ?! 2 זכרונות 512 של KRETON ו 2 של 256 .. כולם 2.5 ! ושאני שם את כולם הם 200 MHZ .. ושאני שם את ה2 של ה 256 בסלוטים הצהובים הם הופכים שוב ל159.

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by rayakov,

יש ברשותי אכשיו לוח אם Asus P4P800 SE עם Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) socket 478 אני רוצה לשדרג ללוח אם ASUS P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=2 שהוא בא עם LGA775 socket כתוב באתר של אסוס שהוא תומך בפנטיום 4 השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by dlogan,

אמרו לי שהחברה Hyundai ממש גרועה זה נכון? ועד כמה טוב יכול להיות לי OC איתה?

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  14. מאחורי שם הקוד עבור משפחת המעבדים שתגיע מעבר לשנת 2025 נמצאת תוכנית לשדרוג מקיף, עם דגש על ביצועים תחת מעטפת הספק נמוכהלכתבה

15. Started by amit123,

שלום! לפני חצי שנה בערך הזמנתי מחנות כמה רכיבים למחשב ובינהם שני סטיקים של 512 667mhz,עכשיו...השבוע ראיתי במקרה בביוס שכתוב שהם במהירות של 533 mhz... א.זה אומר שזה בטוח במהירות הזאת או שיכול להיות שזה מוריד שם קצת מהמהירות? ב.אם זה נכון יש מצב שיחליפו לי את זה בחנות,או יותר טוב שיביאו לי זכרונות חדשים ועדיין ישאירו את אלה(מה כבר יש להם לעשות אם זכרונות שהם בשימוש חצי שנה...)? חשוב לציין שעדיין יש לי את הקבלה...

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. ואשר משמש למשחקים כאשר החייל שב הביתה אני מתלבט בין הלוחות הללו K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או _k8ns ultra-939_e מחיר הלוחות זהה באחרון ישנם 5 חריצי PCI ואילו בלוח הראשון רק 3 חריצים שאלותי הם 1)האם לחריצי PCI-E ישנם שימושים נוספים חוץ מאשר משחקים 2)האם רכישת לוח עם חריץ AGP משמעותו סגירת אופציות? 3)האם ישנם שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ואנני יודע מהם תודה נעם

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  17. אני יודע שזה שבנה את סיילנט בוב יש לו עם מכפלה פתוחה אז אני שואל כי יש לי פנטיום 3 שאני חוצה לעשות לו OC תודה מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by bobby323,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=10612 50 ש"ח בשביל SLI נראה לי זול מדיי ד"א מה לוח המשחקים הכי טוב לא ל OC (מעדיף בלי SLI כי אני כנראה גם ככה לא אשתמש בו)

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  19. abit kv8 pro http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=176 או GA-K8NS של גיגהבייט http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS.htm והשאלה הגדולה האם הם תומכים בזכרון מסוג : geil golden dragon pc3200 ddr 400 512 mb?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by D-Bang,

איזו קונפיגורציה עדיפה במצב סטוק, ללא OC, לחסוך על המעבד ולהוסיף לזכרונות או שעדיף בכל זאת להשקיע במעבד?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  21. המעבד העוצמתי ביותר של אינטל במסגרת דור Raptor Lake הנייד ממשיך לקבל תיעודים במסגרת הדלפות שונות, ויוכל להיות הבסיס המועדף עבור כלל הניידים המוגדלים שמתכננים לבצע קאמבק לקטגוריה בתקופה הקרובהלכתבה

22. Started by Terayon,

קניתי לוח של ג'יגהבייט שעשה לי בעיות עם כרטיס המסך, שלחתי לחנות והם אמרו שמשו באמת דפוק בלוח ומביאים לי את הלוח של אסוס במקום. מה דעתכם על הלוח? Asus M2A-VM

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. Started by זאק,

מה עדיף למשחקים..? e8400 q9550

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by xino,

שלום לכולם, האם מישהו יודע אם AbitVA6 תומך בדיקים קשיחים מעל 30GB?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. תמיד באמצע משחק קופץ לי וזורק אותי החוצה. כתוב לי זכרון וירטואלי נמוך מה זה אומר? מה עושים? :( :(

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים