מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אם אפשרי בתקציב אז תמיכה בפנום
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ומה הירידה בביצועים כתוצאה מכך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
תודה רבה רבה רבה למי שיעזור [br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 17:11:38 אשמח לקבל קישור להורדה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם 512 DDR ממה שאני מבין, הלוח יכול להיות מכוון ל- DDR 266 במקום ל- DDR 333. שאלתי היא, איך אני בודק את זה, ואם אכן הוא מכוון ל- 266, איך אני משנה את זה ל- 333. תודה. ביי
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לרכוש 4 ג'יגה של זכרון פנימי התקציב הוא : 400-450 ש''ח מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים לי מבחינת חברה והלוח עצמו 1.DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D 2.ASUS-A8N-SLI PREMIUM-SOCKET-939 N FORCE4 SLI 4XDDR400 DUAL CHANNEL 2XPCI-E X16 2XATA1 3.GIgabyte-GA-K8NXP-SIL SOCKET-939 N FORCE4 SLI 4XDDR400 DUAL 2XPCI-E X16 2XATA1 אז מה אתם אומרים???
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שלהלן- לוח- asus p4p800 e delux מעבד- פנטיום 4 - 2.8 כרטיס מסך- asus- radeon 9600 pro או XT . זיכרון 512 של קינגסטון מהיר 400 ודיסק קשיח 120 האם כדאי לקחת סטיק זיכרון אחד של 512, או 2 סטיקים של 256 ולהשתמש בהם בדואל DDR? (הלוח תומך,נכון?) נכון שיום אחד שאני ירצה לשדרג, אני "יתקע", אבל האם שימוש ב דואל שווה את ה"סיכון" הזה? מה ייתן לי שימוש בדואל DDR של 2 256, לעומת אחד של 512 ? (מבחינת ביצועים, ואחוזים). אשמח אם תחדשו לי... תודה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בירצוני לשדרג את הראשון מבינהם (ראו מפרט) INTEL P4 3.06 MB ASUS P4G8X DEL KINGSTONE 256X2 333 RADEON 9600PRO מחיר מקסימאלי הוא 1500 שקל! כולל לוח ומעבד אפשר מעבד AMD זה בעיקר למשחקים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב: לוח אם GIGABYTE GA-945GCMX-S2 לוח אם GIGABYTE GA-945GZM-S2 לוח אם GIGABYTE GA-946GMX-S2 איזה הכי טוב מביניהם?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
בלוח GIGABYTE GA-73PVM-S2H יש רק שני תושבות לזיכרון.המחשב ישמש לאינטרנט office , אפליקציות פשוטות ואולי סרטים. מע'הפעלה xp נכון לעכשיו. מעבד E5200. האם עדיף לשים 2*1024 או 1*2048 ? (ddr2) האם "להשתגע" ולשים 2*2048? (אולי יהיה לזה צורך במע' הפעלה אחרת בעתיד)
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם p5b-vm והוא עם כרטיס מסך מובנה.. השאלה שלי היא האם יש לו יציאה לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי זיכרון 512MB 667MHZ של AMERICAN DATA, אני רוצה להגדיל ל1024! השאלה היא האם לקנות עוד סטיק אחד של 512 של קינגסטון (זו החברה שאני רוצה) ב-115 ש"ח או למכור את שלי ולקנות ב-190 ש"ח סטיק של 1024 (גם במהירות 667MHZ). תודה!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום כונן קשיח ובזמן ההתקנה פתחתי צד אחד של המחשב ולאחר מכן צד שני, כשפתחתי את הצד השני, שמעתי שמשהו מתכתי נפל, ומסתבר שזה היה בטרייה של ביוס שפגעה בדלת, בקיצור, יש לי לוח אם Abit NF8, וכרגע יש בו בטרייה אחת, השאלה אם צריכות להיות שם שתיים?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי עד שבועיים להחזיר את האתלון 3500 ולקחת במקומו 805 [: לא יודע אם כדאי אני אישית לא משחק משחקים [:
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם... התיעצתי פנ לפני כמה זמן לגבי לוחות X48 תומכי DDR 3 ותגעתי לרשימה שממנה אני כנראה צריך לבחור לכן אני מתיעץ ושואל איזה לוח יהיה הכי מוצלח ומה היתרונות של כל אחד (המעבד Q9450) והוא מיועד לCF 4870 וOC קל עד 2500 ש"ח לא משנה לי המחיר והמועמדים הם : Asus -P5E64 WS Evolution (שכרגע לא ראיתי עדיין מי מוכר) Asus - P5E3 Premium/WiFi-AP @n ( לא יודע לגבי הצורך ב WI-FI - תמיד טוב שיש לא ? והוא נראה לי רציני). DFI - LANPARTY UT X48-T3RS (הבנתי השם חברה מעולה לא ?)(והוא גם ממש לוח יפה ..לא שזה שיקול(אולי קצת שיקול)). MSI - X48C Platinum (איך החברה?) GIGABYTE - X48T-DQ6 (הוא נראה לי הכי סטנדרטי מתוכם) מה הכי מומלץ? (אפשר גם להציע דברים שלא מופיעים פה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסויימת במחשב שלי והיא כזאת. לפי בערך חצי שנה רכשתי מחשב חדש עם לוח אמ של ג'יגבייט, יכול להיות שהמעבד הוא סלרון. העיניין המוזר הוא שניסיתי לשדרג אותו כמה פעמים בין עם זה כרטיסי מסך זיכרון או מעבד, הסלוטים פשוט לא תואמים. הכניסה של כרטיס המסך שונה מכל כרטיס מסך שיש לי (יש לי הרבה חלקים) גם הזיכרון וגם המעבד. מישהו יודע האם זה בגלל שהמחשב סלרון, או שהבעיה בלוח האמ של ג'יגבייט. אני ישמח לתגובה ובמידה ואין דרך לפתור את הבעיה אני ישמח לקבל מידע ומחירים על מעבד בסדר גודל של 3.6 ג'יגה הרץ, זיכרון 2 ג'יגה בסלוט אחד ולוח אמ חדש שיתאים לכל שאר החלקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם זה לוח שכדי לקנות? האם מישהו יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
CELERON P3 DURON ATHLON (THUNDERBIRD) ו... אין לאינטל מעבד שעובד בבאס של 166 ?? (A ב100 B ב133 וC ב200)
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
למרות שסביר להניח שאין בפורום הזה מישהו שיקנה את הלוח הזה רק תדעו שקיימת בעיה של חוסר תאימות בין הלוח וההארד דיסק הנ"ל ראו הוזהרתם הבעיה ידועה ל GIGABYTE אבל עוד לא שוחרר עדכון או תיקון כלשהו אז למי שלא הבין הלוח לא עובד עם ההארד דיסק הזה. הערה : מקווה ששמתי את זה בפורום הנכון התנצלותי למודים אם לא.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הבנתי שב-22 לאפריל תהיה ירידת מחירים במעבדי אינטל במיוחד במעבדי הC2D היקרים יותר. רציתי לדעת תוך כמה זמן מה-22 לאפריל ירידת המחירים הקרובה תורגש גם אצלנו בארץ אם בכלל? פשוט עמדתי לקנות מחשב עם הE6600 ועצרתי את הקנייה עקב כך,אין לי בעיה לחכות עד ה22 לאפריל מה גם שמדובר בירידת מחירים דיי רצינית במעבד הזה. כמו כן רציתי לדעת מתי בערך תתרחש אולי גם ירידת מחירים בסדרת ה-8800GTS של NVIDIA לאור יציאת סדרת הR600 החדשה של ATI? תודה לעונים וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני פשוט הול לקנות את אחד משני הלוחות הבאים : ASUS A8N32-SLI DELUXE- ATX או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי בימים הקרובים אני אקנה מחשב חדש , אבל הדיסקים הקשיחים שיש לי כרגע יעברו אליו , כך שיכול לקרות מצב של המון התנגשויות של דרייברים בעקבות המעבר הזה . אבל אחרי שראיתי את השאלה והתשובה ל - "איך אפשר להחליף לוח אם מבלי להתקין מחדש Windows?" בדיון הנעוץ בפורום הבנתי שלא יקרה לי מצב של התנגשויות של כל מיני דרייברים (במקרה שלי - סוג של מעבד חדש / לוח אם / כרטיס מסך וזכרונות ) אם אני אעשה את מה שרשום שם אבל רציתי להיות בטוח מה לעשות , משום שבתשובה מצויין מקרה שבו מחליפים רק לוח אם (או גם כרטיס מסך) אבל אני לא בטוח מה אני צריך לעשות במקרה שלי , שיש לי כמה דברים חדשים ולא רק לוח אם וכרטיס מסך . אני אשמח אם תוכלו לומר לי מה במנהל ההתקנים אני אצתרך להסיר , או איזה דרייברים בהוספה /…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי השבוע ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הלוח יהיה: 965p-ds3 ומעבד e4300 חשבתי לחכות ל e6550 מה אתם אומרים? שווה השקעה? הוא יתאים בכלל ללוח?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וראיתי את הביקורת החמה שלכם על לוח האם של A8N32-SLI Deluxe רציתי לשאול אם הוא מספיק מתקדם ויתמוך בטכנולוגיות העתידות לבוא? שנית, האם הבנתי נכון שהוא תומך רק בזכרונות מסוג ddr עד מהירות 400 ולא יותר? ואם כן איך זה ישפיע על הביצועים שלו לעומת הזיכרונות המהירים יותר הקיימים כיום? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח אם asrock conroexfire השאלה היא האם הוא באיזושהי צורה יכול לפגוע בביצועים של הכרטיס מסך הזה: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=VGA&DRID=9203672 אני מודע לעובדה שאני מזכיר בפורום של לוחות אם כרטיס מסך........ אבל הכרטיס הוא לא העיקר, מה שמעניין אותי זה הלוח אם הספציפי, ואם הוא כן פוגע בביצועים אז איזה לוח מומלץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-