עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avenger31,

אני מבקש לקבל חוות דעת על לוח אם של אינטל מבוסס P35 DRAGONTAIL PEAK

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by avner_s,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4950 איך הלוח הזה ואם כדי לקנות אותו. יש לי מחשב פרסקוט 2800 אחד ואני צריך עוד אחד ואני לר רוצה להשקיע שוב סכום גדול של כסף, העניין הוא שיש לי מחשב ישן amd האוטלון ארס פי 1600 אבל נשרף המעבד וכנראה גם הלוח אז אני רוצה לקנות amd 64 ברור לי שאני יצטרך זיכרון פנימי אבל יש לי כרטיס מסך אותו אני יקח מהישן מה אתם ממליצים במחיר טוב ?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. האם לוח האם הזה: GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45, יחידות 1 ¤620 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3364 יתאים לכרטיסי המסך החדישים של G-FORCE? ואם לא עד איזה כרטיסי מסך הוא טוב?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by eyal00,

שלום, יש לחבר שלי במחשב זכרון 512MB של חברה לא מוכרת(נקנה באייבורי) הוא רוצה להוסיף עכשיו עוד 512MB,אבל הפעם של סמסונג או כל חברה אחרת מוכרת. יש מצב שהזכרון לא יעבוד בDC?(הלוח כן תומך DC)

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. שלום אני רוצה להוסיף זכרון ל: ASUS P5RD1-VM רציתי לדעת כמה מקסימום זכרון אפשר להוסיף של DDR1. שמעתי שאי אפשר לשים שתי סלוטים של ג'יגה כל אחד אני רוצה לדעת אם זה נכון. אם אי אפשר מומלץ לשים סלוט אחד של ג'יגה או 2 של 512 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. מה אתם אומרים שווה להשקיע עוד 500 ש"ח בערך בשביל 1 GB זיכרון או לא? שאר המיפרט: AXP 2100+ Aiuhb 0304 Epox 8rda+ A3 SK-7 + Smart fun 2 Shafire Radeon 9500 PRO Maxtor 80 GB 8 MB buffer (עעם 3 שנים אחריות)

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by rollita,

שלום, יש לי המערכת הבאה: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 KINGSTONE PC400 KVR400 X64 C3A 512Mb המחשב משמש למשחקים ואינטרנט ואני מבקש לשדרג את הזכרונות התקציב הוא עד 400 ש"ח מבקש הצעות

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by DorM,

כמו שאתם יכולים לראות אז שניהם אותו מחיר אבל יש ביניהם הבדלים אז אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם יותר טוב כדי שאני אדע מה לקחת למפרט שאני מתכנן לקנות. לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39217 VS לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by Idanp,

טוב אני צריך המלצה לזיכרונות טובים לOC שיעמדו בבאס של לפחות 270.. התקציב זה 1000 שקל ושיהיה 1024 מגה (512X2) תודה מראש עריכה מצאתי את אלה איך הם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3220

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני כבר מיואש עוד מעט קונה מחשב חדש לפני כבר שלוש חודשיים היה כבר צריך להיות אצלי מחשב חדש אבל אמרו לי לחכות אז חיכיתי להורדת מחירים ב22 ביולי. אז אני רוצה לקנות את המחשב בעוד אם מעבד Q6600 ואמרו שיצאו מעבדים חדשים לאינטל ולAMD שהמעבדים האלה הם 4 ליבות אז אני לא יודע איזה מעבד לקנות Q6600 הוא מעבד אחר.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by chris_u16,

יש ברשותי 2x256MB שעובדים בדואל, אני רוצה להוסיף עוד 2x256, האם ה2 הסטיקים הנוספים שאשים חייבים להיות בדיוק אותם סטיקים כמו השנים הראשונים? או שאפשר לשים 2 מאותו חברה ועוד 2 מחברה אחרת?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by adirnasri,

שלום.. אני רוצה לדעת עם הלוח אם DG965LTCK LEMONT INTEL יתמוך בintel core2 duo תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. http://www.ksp.co.il/hmain.php תזמונים או משהו? נסיון אישי איתם? אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by blabla2002,

לזיגזג שבזמן האחרון התחילו להביאי מוצרים די חדשים לפני כולם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3188

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. לאיזה מעבד מבין משפחת המעבדים החדשה (Penryn) הכי כדאי לשדרג כאשר הלוח הוא ASUS COMMANDO (המעבד הנוכחי E6600)??.....הלוח תומך במעבדים שיוצרו בטכנולוגיית 45nm ולפי היצרן ברוחב פס נתונים של עד 1333mhz (אפילו שאני הגעתי כמעט ל1900 באוברקלוק). או שמה כדאי להמתין לסדרה חדשה יותר של מעבדים שיתאימו ללוח?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  16. שבת שלום, אני רוצה לשדרג את מערכת הפנטיום 3 המתיישנת שלי ואני לא צריך בינתיים יותר מלוח אם מעבד וזכרונות חדשים כמדומני..... המערכת שהרכבתי היא הבאה: 1 INTEL Pentium 4 - 3.0E Prescott - 1MB Cache, 800Mhz FSB - RETAI 1,394.64 ש"ח 1 256MB Samsung DDR PC3700/466 - Samsung Original 335.25 ש"ח 1 .ASUS P4C800-E Deluxe (875P) - ATX 1,282.89 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,012.78 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,922.40 ש"ח אני יודע אני יודע אתם בטח קופצים לגבי הזכרונות אז אני אתן לכם תשובה! 1. אין כל כך כסף כרגע ועדיף משהו מאשר כלום 2. הזכרונות האיכותיים היום עולים הון אז אפשר לסחוב ככה נניח שנה לא יקרה כלום ואז לקנות DDR2 איכותי 3. אני יכול להשקיע עוד 350 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  17. יש לי מעבד 1 גיגה פנטיום 3 וכרטיס טלוויזיה AVER MEDIA וגיפורס שתיים אם TV OUT עכשיו השאלה האם כדי לקנות חלקים כמו לוח אם זיכרון ודיסק קשיח וספק ולבנות מחשב או לא כדי להשקיע בפנטיום 3 ואולי לבנות HTPC מבוסס סלרון חדש אם סלרון טוב בכלל לסוג כזה של מחשב

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by dror_gh,

שלום, אני מרכיב מפרט לחבר שלי , ואני לא יודע איזה לוח אם לקחת. מצד אחד הוא רוצה את ה P5W DH של ASUS בגלל השלט ובמיוחד בגלל שאפשר לחבר לו יותר IDE כי יש ברשותו HD של 160 GB . מצד שני אולי עדיף לקנות את ה P5B DELUXE שאני יודע שהוא מעולה כי יש לי אותו. הבעיה שהחבר שלי התקשר לחנות כבר כדי לרכוש את ה P5W DH ואמרו לו שהלוח הזה לא כ"כ מוצלח. מה עדיף אנשים ? אני מקווה שתוכלו לתת לי נקודות חזקות וחלשות של הלוחות האלו תודה רבה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  19. ומה הירידה בביצועים כתוצאה מכך? תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. הלוח לפי המפרט שלו מיועד לעבודה עם זכרונות מסוג ddr2 האם בכל זאת הוא מסוגל לקלוט זיכרון מסוג ddr עד שיגיע בדואר זיכרון אחר ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. אז ככה ..הביוס שלי נתקע בלי קשר לעולם..פשוט נתקע עכשיו אני חושב שעידכונו יפתור את הבעיה .. הבעיה שאין לי שמץ של מושג איך אני מזה את הדגם שלהלוח אם... אגב המחשב פתוח אבל אני לא מוצא איפה כתוב על הלוח אם קיצר עזרה אנשיייםם פליז..

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by oitb,

ניסיתי לעדכן את ביוס בגרסא חדשה יותר בעזרת התוכנה winflash ואחרי שאני עושה ריסט הוא אומר לי לקבוע מחדש את התדירות של המעבד, אין לי שמץ מה לעשות? אם אפשר למחוק את הדיון הצלחתי בסוף לתקן את הבעיה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. Started by David_Beckham,

פתחתי נושא בקשר ל3 חלקים שאני רוצה לקנות אז אחראי הפורום המליץ לי על: AMD X2 38002 2GB 667MHZ DDR2 ולוח אם NFORCE 550 עכשיו אני לא מכיר את הלוח אם הזה הוא טוב בכלל .. ? אן לא אז מה אתם ממלצים אני צריך שסך הכל 3 החלקים יעלו 2500 שקל .. ! לוח אם זיכרון ומעבד .. !

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. שלם לכל חברי הפורום, אני נמצא בתהליך של רכישת מעבד,לוח וזיכרון חדש. וכאן אני צריך את עזרתכם בנושא. אני בתחום מספיק זמן אבל עדין אשמח לשמוע עוד דעות לפני ביצוע הרכישה * המחשב הולך להיות בשימוש למשחקים,עבודות גרפיקה וסרטים BLU RAY היום יש לי ספק כח 700W של חברת cooler master pro וכרטיס מסך Ati 6970. ** חשוב כמובן שהלוך יהיה כמה שיותר עמיד להרצת מעבד לביצועי OC אני הולך לרכוש מעבד אבל עוד לא החלטתי איזה גוף קירור לרכוש איתו. כך שגם כאן אשמח ליעוץ. 2600K עכשיו הדילמה שלי היא איזה לוח אם לרכוש. שמתי עין על 2 לוחות אם בתקציב שהגדרתי. 1. asrock fatal1ty p67 professional 2. asrock z68 extreme3 gen3 קראתי הרבה על שנהם ועדין לא החלטתי איזה לוח אם נותן לי את התמורה הטובה …

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by F-You,

אנשים אני צריך לוח אם וזכרונות ומעבד אני חושב שאני קונה את E6300 אני רוצה לוח אם ב500 600 שקל משהו כזה גם זכרונות תודה.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים