עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by מר מקלדת,

ללא המהרה DDR2-667 CL 4-4-4-12 או DDR2-800 CL 5-5-5-15 ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. Started by Aner,

אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. Started by קורלאונה,

אני מתלבט אני רוצה לקנות מעבד Q9550 או שאני יוריד לE8400 וישים את ההרד דיסק הזה :150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA מה אתם אומרים כדיי?? ובנוסף להר דיסק הזה אני שם עוד אחד של 500 GB על כונן אחר תודה לעונים...

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by avishalev2,

שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. שלום לכל אנשי הפורים לא מזמן הביאו לי מחול , לוח אם של אסוס :P5ND-SLI SERIES . ומעבד אינטל 930 D 1 האם שני המוצרים האלו מתאימים מבחינת תאימות חומרה?. 2 כמה הם איכותיים באמת? תודה

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. יש לי מעבד P-4 2Ghz S478 ואני רוצה להתאים לו לוח וזכרונות. אם אפשר לעשות לו OC אז עדיף. אני כמובן לא מוכן להשקיע יותר מ- 1000 ש"ח ללוח ולזכרונות.

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  7. שלום, הזמנתי מחנות כלשהי סטיק של Twinmos Speed Premium 433 Mhz BH-5, כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 בכדי להוסיף את הסטיק לסטיק דומה שכבר יש לי. כמובן שלקחתי ספציפית את הסטיק הזה ע"מ שאוכל לתת א"ק עצבני במתח גבוה. מפרט בחתימה. הזמנתי גם את גופי הקירור הנ"ל כדי לצנן אותם. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6096 הבעיה היא שהתקשרו אלי עכשיו מהחנות כדי להגיד לי שאי אפשר לייבא\לקנות\להשיג בשוק השחור אותם, ולכן הציעו לי לקנות את ה Twinmos Twister 400 Mhz במקום. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6745 ועכשיו לשאלות: 1) האם הטוויסטר הוא BH-5? 2) האם צפויות בעיות תאימות כלשהן בין הסטיקים, בין אם בסטוק או בא"ק? 3) האם אוכל לצפות שר…

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by hal,

היי, intel 630 או e2140 ? למשחקים ועריכת וידאו חובבנית. תודה.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  9. איזה מבין שני הזכרונות עדיפים? אני מעוניין לעשות OC נחמד למערכת שלי (לא משהו רציני מידי) ואני מתלבט בין שני הזכרונות, לאחד מהם יש תזמונים טובים יותר ולזכרון של OCZ יש heatsink/ מה עדיף? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227267 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231209 תודה.

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by galedri,

asus p5w dh deluxe או ASUS Commando P965

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  11. שלום,אני בונה מפרט בשבועיים האחרונים וזה השילוב הסופי(אני מקווה) מעבד Q9450 לוח אם ASUS P5KR כ.מסך BFG 9800GTX זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 מארז CoolerMaster CM690 צורב לא רלוונטי כרגע דגם קשיח 320AAKS WD ספק: Corsair VX 450 1. לפי מה שאני מבין GSKILL הם שוים ברמה לחברות הגדולות יותר,אך מתומחרים יותר טוב. אני מתכנן OC קטן ל3.2 עם המעבד,כך שהבאס אמור להיות 400 לא לגמרי הבנתי את היחס בין הזכרון לOC עצמו,איך זה עובד,מה עדיך לOC כזה CL4 או CL5,והאם בכלל הקיט הזה כדאי. 2.ראיתי את המארז והתלהבתי,הוא מגיע עם 3 מאווררים של 120,למשהו יש חוות דעת עליהם? דחיפת אוויר טובה? רעש? אני מתכוון להוסיף עוד 2 מאווררים של 140 על הגג של המארז ועוד 120 על הצד…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by jean-paul,

האם אני יכול להתקין זיכרונות במהירות 400 MHZ על לוח אם שתומך ב 266 MHZ? אני יודע שלא יהיה הבדל במהירות אבל יהיה לי הבדל בנפח הזיכרון

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by haimon_v,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וראיתי את הביקורת החמה שלכם על לוח האם של A8N32-SLI Deluxe רציתי לשאול אם הוא מספיק מתקדם ויתמוך בטכנולוגיות העתידות לבוא? שנית, האם הבנתי נכון שהוא תומך רק בזכרונות מסוג ddr עד מהירות 400 ולא יותר? ואם כן איך זה ישפיע על הביצועים שלו לעומת הזיכרונות המהירים יותר הקיימים כיום? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by feel,

לאחר בדיקת ביצועים של מאבדים על 939 ו-754 אני רואה שמעבדים על 754 מגיעים לאותם ביצועים כמו 939 ולפעמים יותר ! והמחיר - 300-400 ש''ח פחות ! לכן כיוון שלי הוא מעבד AMD Athlon 64 3000 או 3200 מטרות המחשב : משחקים פעם בשבוע ( כרטיס מסך שלי יהיה 6600 או 7300GS ) , זכרון יהיה 1024 , צפיה בסרטים , מוסיקה , תכנות , הרבה חלונות של אינטרנט וכל זה ביחד . אני לא אשדרג את המעבד בעתיד ! אני רוצה לעשות OC . בכל מקרה אני מבקש המלצה ללוח אם טוב עבור 754 דרישות : אחריות 3 שנים אמינות אני רוצה לוח שקט , לא רוצה רעש !! אני צריך כמה שיותר USB ! כרטיס רשת מובנה כרטיס קול מובנה טוב ! שיהיה מתאים ל-OC . תקציב : עד 600-700 ש''ח , רצוי כמה שפחות . נ.ב. אני רואה הרבה המלצות על DFI אבל יש להם רק …

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by 3 ATHLON,

שנה טובה וחג שמח לכולם... רציתי לדעת מה דעתכם על לוח אם: MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 פרטים על הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=730 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  16. שלום לכולם, הזמנתי לפני כשבוע מחשב וקיבלתי אותו בשעה טובה. בדקתי לגבי כל המפרט שמדובר בחלקים שהזמנתי, והכל נראה בסדר. חוץ מהמעבד, הזמנתי Q6600 stepping g0 ואני לא בטוח אם קיבלתי אותו או Q6600 רגיל... איך אני יכול לבדוק את זה??? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  17. שלום לכולם.....חדש פה אז ככה יש לי שאלה בקשר לזכרון....יש לי 2*1g של Kingston 800h השאלה היא כזו... אני רוצה לשדרג ל4g כי ה-2 לא מספיק לי לעבודה שוטפת עם מכונות וירטואליות + תוכנות הורדה, מוזיקה וכולי... האם לקנות עוד 2 כרטיסים של 1g כל אחד ולנסות למצוא כרטיס זהה של Kingston או להשקיע את האקסטרה ולהביא 4G חדש ? תודה למגיבים נ.ב לוח אם תומך את השדרוג Gigabyte GA-965P

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. שלום לכולם , ברשותי לוח אם של אסוס מדגם : P5GC-MX כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של DDR2 667 ונפח 1GB , אני רוצה לשדרג ל 2 סטיקים של GB2 , משום מה הסטיקים של מהירות 800 יותר זולים מהסטיקים של 667 , לפי מה שאני יודע לא צריכה להיות בעיה להתקין 2 סטיקים של 800 גם אם הלוח אם שלי לא תומך במהירות הזו (למרות שנראה לי שהוא כן תומך) , האם אני צודק? תודה רבה.

19. Started by Nitro,

השאלה היא כזאת: האם כל זכרון 512 MB, DDR500 נראה "Vitesta", או שזוהי סדרה מיוחדת..? תודה, נדב.

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by tembo,

שלום, נתקלתי בסדרה של מחשבים של COMPAQ עם לוחות שהקבלים שלהם התנפחו ודופקים את המחשב. מישהו שמע על משהו כזה במקרה?? מישהו אמר לי שלפני כחודשיים - חודשיים וחצי היתה כתבה על מישהו שגנב פטנט של קבלים דפוקים ויש סדרות שלמות של לוחות עם קבלים דפוקים

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. שנקראת SIX ENGINE מישהו מכיר אותה? יש שם 5 מצבים לשליטה בחיסכון על אנרגיה ועוד כל מיני דברים האם מישהו יכול להסביר לי על איזה מצב כדאי להיות כל פעם? עכשיו אני על MAX SAVING POWER אך במשחקים ובדברים שצריכים מאמץ, צריך לשנות למשהו אחר? תודה מראש [=

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. Started by tal_m9,

טוב, אחרי כמה שאלות וכמה תשובות שונות בכ"א, אני חייב שמישהו כבר יחליט בשבילי איזה לוח אם לקנות! לרכיבים הבאים: Intel Core 2 duo E6300 Asus X1950pro 2X Corsair 512mb 667mhz Enermax Liberty 400Watt. לא מתוכנן OC בשלב זה. עכשיו אני צריך לוח אם! בהתחלה כולם הציעו לי את Gigabyte GA945P-S3 אבל אני לא מעוניין בציפסט הזה, ואז העניינים התחילו להסתבך.... כשקיבלתי הצעות שונות ומשונות. בקיצור, בשתי קבוצות מחיר, מה תציעו? 1. באיזור ה 600-650 ש"ח. 2. באיזור ה 750 ש"ח. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 561 צפיות
  23. יש לי לוח של GIGABYTE .. NFORCE 430 יש בו 4 סלוטים ... עכשיו 2 כתומים 2 סגולים שאני סם 2 זכרונות 256 בסגולים הם 200 MHZ ושאני סם אותם בכתומים הם 159. ושאני שם אחד בסלוט השני הכתום הוא 159 ושאני שם אחד בסלוט הראשון הכתום הוא 200 .. ושאני שם בסלוטים הכתומים 2 512 הם פועלים כ 200 MHZ .. וכולם פועלים כ 200 מה קרה???... תודה אחי.. אני רוצה ללמוד מזה מה אכפת לך כמה נזק אני יעשה? אני ישלם סבבה?.. אז אולי תעזור לי בכל זאת ?! 2 זכרונות 512 של KRETON ו 2 של 256 .. כולם 2.5 ! ושאני שם את כולם הם 200 MHZ .. ושאני שם את ה2 של ה 256 בסלוטים הצהובים הם הופכים שוב ל159.

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by doreiny,

שלום לכולם אני תיכננתי לקנות זיכרונות 2X512 של twinmos bh5 בכל אופן היבואן שאני קונה ממנו שונה ועכשיו אין לי twinmos ברשימה יותר הזיכרונות שיושבים לי ברשימה כעת הם ocz ו gail בכל אופן ראיתי את הזכרונות של gail one ה bh5 אני יכול להשיג אותם במחיר של 1240 ש"ח מחיר לדילר בכל אופן את ה twinmos מנועה אפשר להשיג ב 780 שח וזה מחיר רגיל הפער הזה משתלם ? הצ'יפים שיש ב gail יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by dlogan,

אמרו לי שהחברה Hyundai ממש גרועה זה נכון? ועד כמה טוב יכול להיות לי OC איתה?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים