עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לאחר הכרזה של אינטל על כך שתפסיק בפיתוח קו מוצרי ה-NUC הוותיק שלה - מגיעה הצלה בדמות הסכם אשר יעביר את ההובלה לחברת המחשבים והחומרה הבולטת מטאיוואןלכתבה

2. שלום לכולם!!! מלא זמן לא הייתי וחזרתי! אני מתכונן לקנות זכרון של 512MB DDR למחשב עם לוח אם של EPOX 8RDA3 עכשיו הלוח עד כמה שאני מבין, יש לו מהירות BUS של 333. אז הנה כמה שאלות במסודר: 1.) האם כדאי לעשות OVERCLOCK ל-400 ולקנות את ההצעה הזו: http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=219 שהיא בנתיים הכי זולה שם? 2.) על אילו דברים אני צריך להסתכל ולדעת לפני קניה (שמעתי את אחי אומר משהו לגבי CAS SPEED) ? 3.) כמובן שארצה לשמוע המלצות מכם! 4.) היום יש לי 512MB זכרון, אני שוקל לשדרג כי אני משחק הרבה וחבל על הצוואר בקבוק שיש מול הכרטיס RADEON 9800 שלי. בנוסף, יש לי את התוכנה RAMCLEANER אשר מאפשרת לראות גרפית את מצב הזכרון ואני שמתי לב שאחרי זמן ממושך (נגיד יום) ללא…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by Yosi199,

שלום חברה אני חדש בקהילה המדהימה הזאת! אני עכשיו בונה לי מחשב המיועד ליצירת מוזיקה אשר הולך לעבור OC. אני מתכנן על ה- DFI Lanparty ut nf4 ultra-d מעבד - AMD 64 3200 Venice זכרונות אין לי מושג אבל צריך מהירים וכמה שיותר כל השאר לא ממש חשוב מאחר שהחלטתי כבר על המעבד אני עכשיו בחיפושים לקירור טוב לאוברקלוקינג ומה שראיתי פה נראה לי קטלני... בבקשה תנו לי חוות דעת על זה גוף קירור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 מאוורר 120 מ"מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1344&products_id=7899

4. איזה מהירות לזכרונות DDR 3 מומלץ? (מחיר לתוצאות) אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם יותר מידי על מהירות שאני עצמי לא ישים לב עליה. אני גולש באינטרנט ומתעסק עם הרבה תוכנות. ( לא משחק משחקים)

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by kibub,

היי עיינתי בחוברת המצורפת אם הלוח P5W DH וראיתי שיש אפשרות בביוס לשנות שהחיבורי USB יעבדו בHI SPEED ויש אפשרות גם כfull speed (עמוד 4-23 למי שיש את החוברת) רציתי לדעת מה זאת אומרת full speed והאם כדי לשנות להגדרה הזו? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by 3 ATHLON,

שנה טובה וחג שמח לכולם... רציתי לדעת מה דעתכם על לוח אם: MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 פרטים על הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=730 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  7. שלום לכולם, הזמנתי לפני כשבוע מחשב וקיבלתי אותו בשעה טובה. בדקתי לגבי כל המפרט שמדובר בחלקים שהזמנתי, והכל נראה בסדר. חוץ מהמעבד, הזמנתי Q6600 stepping g0 ואני לא בטוח אם קיבלתי אותו או Q6600 רגיל... איך אני יכול לבדוק את זה??? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by avidan28,

בוקר טוב. אחרי שיטוט באתרים של יצרני חומרה יוקרתיים ובינוניים לא מובן לי דבר אחד. למה אנחנו משלמים על לוחות יקרים כמו אסוס וגיגבייט בדגמי יוקרה 1000 פלוס ומקבלים כרטיס קול עלוב כמו ה ALC -850. ועוד לגיימרים זה נחשב כרטיס טוב.לא ברור לי מה מונע מהיצרנים לשלב כרטיסים טיפה יותר איכותיים.הרי הלוחות עולים מספיק כדי לכלול גם כרטיס טוב. יש מגמה להפוך מחשב לבסיס מדיה (את זה אני כבר עשיתי מזמן..) אז למה שמים לנו כרטיס קול שהוא בתחתית הגרף מבחינת איכות??? ועוד לוקחים מחירים שלא מתקבלים על הדעת.האם הכל היום הולך רק למשחקים?? ואם אני חובב מוזיקה אז אני לא נחשב?? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by benma,

מחשבים שהכל מובנה על לוח האם. לוח אם מסוג MINI ITX ומעבדים מסוג CELERON, AMD,VIA, PENTIUM-M ? אם כן, אפשר לקבל לינקים לחנויות? תודה.

10. AMD מכריזה על סדרת מעבדים בעלת ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד עבור תושבת ה-AM5 המודרנית - האם זה הסיכוי להיפרד לשלום מעולם כרטיסי המסך הזולים?לכתבה

11. Started by orental5,

שלום, הייתי רוצה לדעת האם יש אבל בין KIT של 1024X2 לעומת שתי כרטיסי זיכרון בודדים של 1024 מבחינת ה-DC תודה,

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by dd7,

אחרי שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי את הווינדוס אני לא יודע איזה דרייברים אני צריך להתקין, מחשב ישן אין לי שום סידי של דרייברים. מה שכן אני יודע שבתוכנה SiSoftware Sandra זה מראה לי שיש לי את הלוח הזה: Mainboard : ECS M863 לא מצאתי את הדרייברים של הלוח הזה תודה

13. Started by PCguy,

אני מחפש לוח למעבד AMD 64 S 939 אין לי צורך ב-SLI אבל מאוד חשוב לי PCIe האם ניתן למצא לוח כזה עכשיו? האם יש NFORCE4 ללא SLI ? בבקשה אם אתם מכירים או ראיתם אנה שתפו אותי כי אני לחוץ לקנות כבר מחשב

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by leoleo,

האם ללוח אם ASUS M2N-E למעבד AMD יש כרטיס מסך וקול מובנים? האם הוא נחשב ללוח אם טוב למחשב לשימוש ביתי סטנדרטי?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  15. יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ואליו 2 גיגה זכרונות של : DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) רציתי להוסיף עוד 2 גיגה איזה דגם אני יכול להוסיף שיעבדו בסינכרון מלא ותקין...

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  16. יש לי לוח אם של אסוס - P4S800-MX.. תודה.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by ccc,

חלק אומרים 2.5 חלק 2.. מה זה זה... מישהו יודע חד משמעית?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  18. כותרת. תודה.

19. Started by rabbit,

Intel Pentium D 2.80GHz 2X1M Cache 820 Dual Core 800MHz 775 Tray CPU או להסתפק ב Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU הבדלים משמעותיים?

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  20. אני חייב לדעת מהר האם לוח-אם של אסוס : P5N32-E 680I תומך במפרט הבא: Intel core 2 duo E6750 asus geforce 8800GT 512MB TOP corsair DDR2 2GB [1GB*2] 800MHz בבקשה תענו מהר! :'( :-[

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. מתי הלוחות עם הערכת שבבים החדשים של אינטל יצאו לשוק?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. יענו אם יש מעבד כלשו שמקבל 35 שניות ואחד אחר שמקבלים 27 ה27 בוודאות טוב יותר? יענו במשחקים,תוכנות עיבוד וכו'?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by Boxster,

יש לי כרגע 1GB Kingston 667MHZ זכרון. אני רוצה לשדרג ל עוד 1GB זכרון. האם אני יכול לקנות עוד 1GB זכרון של 1GB Kingston 800MHZ ? ואיך זה יקלוט את הזכרון באיזה מהירות? תודה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by tovtov,

שלום, האם זה נכון שאם אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING זה לא משנה עם איזה זכרונות אני עובד (מבחינת תזמון), כלומר לא יהיה הדל בין 2.5 ל 3 תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by roma,

שלום לכולם! מישהו יודע מתי הוא יגיע לארצנו הקטנטונת? ומה המחיר של הלוח הנ"ל(המחיר המוערך)? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים