עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני צריך איזה תוכנה או משהו שתראה לי איזה צ'יפ הזכרונות שלי (Samsung 256MB DDR 333MHz) ואיזה תזמונים. נראה לי שאפשר לראות את הצ'יפ והתזמונים על הזכרונות עצמם, אבל אין לי כוח לפתוח תמארז (הרבה בלאגן ). לא מצאתי בסנדרה... אז אם זה שם תגידו לי איפה... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. אני יודע שעוד לא יודעים... אבל זה ממש חשוב לי... אני חיב לדעת בערך מתי יהיה כבר תאריך רשמי של השקה... אני חייב את התאריך... אני מתכנן לקנות מחשב בארה"ב.. ועוד שאלה שקשורה לנושא... מתי יצאו לוחות אם שתומכים בקונרו?...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. *כותרת* אני רוצה לדעת אם הTuniq תומך בלוח האם שלי על מנת שאני לא סתם אקנה וזה לא יתאים חחח תודה למגיבים!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. יכול להיות שאין תאימות בין שני הרכיבים? אני מקבל הודעת שגיאה על המעבד עשו בדיקה גם ללוח וגם למעבד ושניהם תקינים הלוח עובד עם מעבד אחר והמעבד עובד עם לוח אחר :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by avenger31,

אני מבקש לקבל חוות דעת על לוח אם של אינטל מבוסס P35 DRAGONTAIL PEAK

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by avner_s,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4950 איך הלוח הזה ואם כדי לקנות אותו. יש לי מחשב פרסקוט 2800 אחד ואני צריך עוד אחד ואני לר רוצה להשקיע שוב סכום גדול של כסף, העניין הוא שיש לי מחשב ישן amd האוטלון ארס פי 1600 אבל נשרף המעבד וכנראה גם הלוח אז אני רוצה לקנות amd 64 ברור לי שאני יצטרך זיכרון פנימי אבל יש לי כרטיס מסך אותו אני יקח מהישן מה אתם ממליצים במחיר טוב ?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by zolder,

Asus A7N8X Deluxe Asus A7N8X Deluxe V2.0 [עריכה - אין לפרסם חנויות!]

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. 1. כאשר אני מחבר זיכרון חדש במקום הישן שלי, אני צריך לבצע משהו בביוס או פשוט לכבות את המחשב ולחבר את הזכרון החדש במקום הישן? 2. האם קיימת אפשרות לעשות oc רק לזכרון? בלי לעשות oc למעבד ולצ'יפסט?אם כן, איך?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  9. יש לי לוח אם K8NF-9 של gigabyte. ויש לי שני סטיקי זיכרון של 256 מגה. בלוח אם יש שני מודולים של זיכרון בצבע סגול ושניים בצבע ירוק, האם אני צריך לשים אתת שניהם באותו צבע או אחד בצבע אחד ואחד בשני?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by bluemail,

תגידו נדמה לי או שAMD ירו לעצמם ברגל ברגע שהגבילו את הזיכרון המתמון ל 1/2 מגה למעבד :s05:

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  11. אני רוצה לקנות זיכרונות 4GB .. של OCZ וראיתי שתי סוגים שדיי שווים במחיר ורציתי לדעת מה יותר מומלץ ומה ההבדל.. 800 MHZ : 1) 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 2)2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ------------ למעבד : Core 2 Duo מערכת הפעלה : XP ( אולי בעתיד תיהיה VISTA)

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. Started by Spook77,

יש לי לוח אם Asus A7N8x עם זכרון 512MB בתצורה של שני כרטיסים של 256. אני רוצה להגדיל את הזכרון לג'יגה ורציתי לדעת אם אני אוסיף עוד כרטיס זכרון של 512 זה יפגע בשיפור בביצועים שיש כתוצאה מה-DualDDR? ללוח האם שלי יש רק 3 מקומות לכרטיסי זכרון.

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  13. לחבר שלי יש שני מחשבים בבית אחד שלו עם P4 2.0 והשני של אחותו P4 2.4 שניהם סוקט 478 והוא רוצה להחליף בין המעבדים הוא ירגיש הבדל? ועוד שאלה, הלוח אם שלו תומך בזכרון עד 266Mhz והביאו לו סטיק שפועל ב400Mhz (שניהם DDR), עד כמה שידוע לי הזכרון צריך לפעול לו ב266Mhz אבל הבעיה היא שהמחשב שלו מזהה את הסטיק אבל כתוב לו שיש לו 512 זיכרון וצריך להיות לו 768 לאחר הוספת הסטיק הנוסף, הוא בטוח שהבעיה היא שהחדש פועל ב400Mhz ואני כמעט בטוח שזאת לא הבעיה... מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by YoyoyoNiii,

קניתי מעבד AMD שכפי ששמעתי הוא אכן יותר חזק ואמין מאינטל קיצר הוא אמר לי שהוא מוכר לי מעבד "AMD 2400T" ובטעות אני בדקתי את המהירות של המחשב שלי עי לחיצה כפתור ימני על המחשב שלי וראיתי שרשום ככה AMD ATHLON 1800+ 1.51 GHZ חברה תגידו לי אם זה ככה אצל מעבדי AMD או שפשוט עבדו אליי.... ו... וואלה אם כן אני הולך לסחוט אותו שיביא לי AMD 3200 או ...... תביעה חחחח בבקשה תעזרו לי...... בתודה יוני

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  15. היי, ^^^ מSKYPC או FOXPC או חנות בראשון לציון. תודה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by Tommy,

שלום... אני קונה מחשב אז רציתי לדעת מה עדיף p4 3.0 או amd64 3000 אבל אמרו שהamd עושה בעיות... והאם כדאי לי זכרונות Kingston 512 400mhz pc3200 או twinmos או a-data זה למשחקים...לא אוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by DorM,

כמו שאתם יכולים לראות אז שניהם אותו מחיר אבל יש ביניהם הבדלים אז אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם יותר טוב כדי שאני אדע מה לקחת למפרט שאני מתכנן לקנות. לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39217 VS לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by Idanp,

טוב אני צריך המלצה לזיכרונות טובים לOC שיעמדו בבאס של לפחות 270.. התקציב זה 1000 שקל ושיהיה 1024 מגה (512X2) תודה מראש עריכה מצאתי את אלה איך הם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3220

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. יש לי 2 גיגה 667 תזמון 5 ומתח 1.8 יש לי 4 גיגה 800 תזמון 4 ומתח 2 אפשר לשלב ולהנות משני העולמות ? 6 גיגה... לוח אם 780G ASUS EM

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני כבר מיואש עוד מעט קונה מחשב חדש לפני כבר שלוש חודשיים היה כבר צריך להיות אצלי מחשב חדש אבל אמרו לי לחכות אז חיכיתי להורדת מחירים ב22 ביולי. אז אני רוצה לקנות את המחשב בעוד אם מעבד Q6600 ואמרו שיצאו מעבדים חדשים לאינטל ולAMD שהמעבדים האלה הם 4 ליבות אז אני לא יודע איזה מעבד לקנות Q6600 הוא מעבד אחר.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש, מעוניין לקבל עצות ורעיונות לבניית המחשב... אז ככה יש כרטיס מסך של גיגהביט 9600XT כך שאני לא מעוניין להחליפו (AGPX8). יש לי לוח P4800D של ASUS עם סט של SIS שאותו אני מעוניין להחליף ללוח גיגהביט GA-8IPE775-G ציפ של אינטל 865PE (הכי זול שמצאתי 509 ש"ח). יש לי מעבד 1.6 שאותו אני מעוניין להחליף לפנטיום 4 3.2 GHZ 800 FSBLGA775 (הכי זול שמצאתי 1,288 ש"ח ). יש לי שני חלקים של זיכרון 128MB 133MHZ שאני מעוניין להחליף לELIXIR 512MB DDR במהירות של 400 MHZ (הכי זול 400 ש"ח). לגבי מארז וספק עדיין לא חשבתי על משהו ספיציפי... יש לי שני HD של 40 + 200 של WD. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המפרט ואפילו רעיונות חילופיים. בסה"כ אני מעוניין להשקיע עד ל- 2500 ש"ח על מ…

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by adirnasri,

שלום.. אני רוצה לדעת עם הלוח אם DG965LTCK LEMONT INTEL יתמוך בintel core2 duo תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  23. חייב עצה בנוגע לקנית לוח מה עדיף GA-K8NF-9 אוA8N-E אני פשוט מחר הלוך לקנות ועוד שאלה אם מישהו יודע אם בלוח של אסוס מגיע פירואיר ונורא חשוב לי למה אחד עדיף על השני אם בכלל תודה ואכלה יום לכולם

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  24. שלום! כרגע יש לי במחשב 512 מגה זיכרון DDR בלבד...(כן כן...בלבד..) הזיכרון שלי מורכב משני זכרונות של 256 והם מוכנסים לי בסלוטים #1 ו-3#. בעבר כאשר ניסיתי להכניס זיכרון של 256 לסלוט מספר 2 המחשב לא עלה לי והציג לי הודעת שגיאה! ברצוני לדעת אם באפשרותי לחבר זיכרון בעל קיבולת של 512 מגה DDR בסלוט 2# או 4# מבלי שתהיה התנגשות מסוימת או כל בעיה אחרת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by mongoL---,

כעת קיים אצלי במחשב זיכרון סלוט אחד של 512 ddr 333 של חברת corsair, מה הייתם ממליצים בתור זיכרון נוסף ל-512 , ומה יכולה ליהיות העלות.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים