עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם , יש לי זכרון כרגע במחשב: SpecTek 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM אני רוצה להוסיף עוד זכרון רגיל DDR 512 זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by FIRE-KID,

שלום לחבר שלי יש 256 זיכרון שרץ על 333.. והוא רוצה לקנות עוד חצי גיגה.. שמתי ל שזיכרונות 400 זולים יותר.. אני יכול לקנות סטיק חצי גיגה 400 והוא ירוץ על 333? זה הלוח: asus p4s533 series

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by lior99,

איזה זיכרונות יותר טובים לאוברקלוק שני golden dragon 256 mb 3500 או שני CORSAIR 256MB 3200 CAS2

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by shauli,

שלום כולם יש לי ארבע סלוטים של 256 מגה כפול ארבע, ואין לי מעבד וויניס, יש לי ווינצ'יסטר, מה שאומר לפי מה שהבנתי שהזכרונות אמורים לעבוד במהירות 333 מגהרץ, ושאין דואל צ'אנל. אז בדקתי סתם לראות לפני כמה שבועות, באוורסט, וכתוב שהזכרונות רצים במהירות 400 מגהרץ. אז שאלה ראשונה- איך זה? אם יש לי ארבע סלוטים ואין מעבד ווניס המהירות לא אמורה לרדת ל300? והשאלה השניייה: בדקתי היום באוורסט, וראיתי שכתוב ליד הזכרונות 'דואל'. זה אומר שהם עובדים בדואל צ'אנל? ואם כן, איך? בתודה, שאולי

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. Started by udi,

שלום רציתי לשאול האם משהוא יודע אם יש לחברת Kingston זכרונות טובים שעובדים על DUAL DDR ואם כן מה הדגם ? אני מדבר על [ 1GB { 512X2 תודה על העזרה .

6. שלום לכולם , יש לי מערכת פנטיום 4 2.4 B 533 וברצוני לשדרג את השילוש הקדוש. קיבלתי הצעה דיי מפתה יש לאמר להחליף את השילוש שלי ( יש במפרט ) לשילוש כזה : INTEL 2.6 C FSB 800 עם לוח אם ASUS P4P800 ושני סטיקים של זיכרונות DUAL DDR 400 . בקיצור ההתלבטות שלי האם לקחת את ה INTEL או בתוספת של 100- 200 שקלים בערך לקחת ATHLON XP 3000 ? רצוי לציין שהשימוש שלי הוא בעיקר לגרפיקה ומשחקים כבדים כמו שיש היום ועומדים להגיע אלינו לטובה (-: אם כן איזה לוח הייתם ממליצים ל AMD ? אוברקלוק זו לא העדפה הראשונה שלי אלא ביצועים ויציבות. רצוי שהלוח לא יהיה יקר מ 700 שקלים ואני לא רוצה ABIT .. תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  7. שלום חברה, התוכלו לרמוז לי איזה סטפינג אני צריך לשאול בחנות שיביאו לי את המתאים לאוברקלוק, ואיך אני בודק שזה באמת מה שהם הביאו לי? תודה, יאן.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  8. אני רוצה לשפר את המעבד (ולהתאים לו גם לוח חדש כמובן) ולהוסיף זיכרונות תקציב 1500 ש"ח (אם יש משהו יותר משתלם בעוד נגיד 200 ככה אז סבבה). בקשר לזיכרונות יש לי כרקע 2 סטוקים של 512, ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה, על הלוח אם הקיים אין מקום לעוד סטוקים... אבל על החדשים יש לי מקום? כרגע הזיכרונות פחות חשובים לי, אפשר להקציב להם פחות, כי יש לי כבר ג'יגה, אבל המעבד ממש חשוב לי, שיהיה ליבה כפולה 2.8 ככה לפנק אותי אממממממ בקשר לשימוש, טוב אני לא משחק הרבה אבל אם אני כן משחק אז זה משחקים יחסית כבדים כמו BF2, אבל אני יותר רוצה מחשב שיעמוד בעומס של תוכנות, ויריץ לי את הויסטה ככה חלק וזה.... אם בכלל שווה לא להשתדרג לויסטה?! דרך אגב בקשר לזיכרונות, קינגסטון הכי עדיף לא? מבחינת איכות?…

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by MasterOr,

אחרי שקראתי את הביקורת בLegit Reviews על הXL החדשים של CORSAIR עלו לי כמה שאלות 1. רציתי לדעת מה זה הPerformance Mode ואם כדאי לשים אותו או לא? 2. ולי יש כאלה תזמונים חרא 2.5-4-4-8 כדי לי להוריד את התזמונים ליותר נמוכים.?? אני לא משנה שום מתח אז יש לי סיכוי לשחיקה ? אני בלי OC

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by yaniv1306,

קניתי זכרונות מסוג דיגמא 667MHZ 1 GB X2 הם מחוברים בדואל מעבד E6600 לוח אם גיגהבייט 945P השאלה הראשונה היא כזאת הורדתי את תוכנת אברסט מהאתר ושם מופיע כי הזיכרונות הם בתדר של 333 MHZ ?(אני לא אמור לראות 667MHZ)חשבתי שהעבודה בדואל מכפילה את המהירות ולא מחלקת אותו שאלה שניה- רשום באברסט לגביי תיזמונים של הזיכרונות מול התדר של המעבד למה הכוונה לדוגמא 266< 4-4-12-4 דרך אגב אני לא מצליח לבצע MEMTEST עם גירסאת הדיסק באתחול הוא לא קורא אותו יש למישהו רעיונות???

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. ואיזה משחה אתם ממליצים להשתמש בין המעבד לגוף הקירור ? שמעתי ממוכר אחד, שמאוד המליץ לי לקנות את גרסת הTRAY ולהוסיף קירור לא מקורי, בטענה כי המקורי בלאו הכי מקצר את אורך החיים של המעבד (E8400) האם יש אמת בדבר ? האם יש התראה אם המאוורר מפסיק להסתובב ? נ.ב. אני ככל הנראה לא הולך לעשות O.C. , האם בכלל אפשר לעשות OC עם הקירור שמגיע בגרסת ה BOX ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by jepe,

יש לי לוח אם של ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra (בחתימה כל שאר המפרט) אני מחפש לקנות מעבד הכי חזק כפול ליבה שיכנס בתקציב. כדי להריץ משחקים חדשים כמו GTA ועוד. בגלל שהסוקט הוא 939 קשה לי למצוא מעבד לשדרג ואין לי תקציב עכשיו לשדרג את כל המחשב. יש למישהו המלצות על מעבד טוב?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. P35 P45 X38 כל אלו...

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by yami-mami,

ברשותי לוח אם MSI MS-7125 CHIPSET NFORCE4 מעבד AMD ATHLON 64 3200 וזיכרון 256X2 DDR 400 CL 2.5 של חברת CEON היושבים על סלוטים 1 ו2. החלטתי להרחיב את הזיכרון ל 1 גיגה, ולכן קניתי כרטיסי זיכרון שלמיטב ידיעתי היו אמורים לעבוד בהתאמה עם הקודמים. מסוג : 2X GAIL PC 3200 DDR 400 CL 2.5 חיברתי אותם לסלוטים 3 ו 4 כמובן. המצב הוא שכרגע המחשב עובד ומזהה 1024 מגה, אך "נופל" או נתקע כל מספר דקות לערך. הרצתי את התוכנה MEMCHECK אך ללא תוצאות, מבחינתה הכל תקין. (מפגרת). מה אתם ממליצים לעשות, האם כדי להחזיר את הזכרונות ולקחת אחרים מסוג שונה אולי ? כל קונפיגורציה שונה תתקבל בברכה. יש לציין שלוח האם תומך בזכרון DDR עד מהירות 400 HZ. מצורפת תמונה של תוכנה לבדיקת לוח האם שהרצתי על ה…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  15. שלום אני מתלבט על לוח אם לפי הדרישות הנ"ל,לא מעדיין אותי תמיכה בcore duo וכדו... בoc אני לא מתכוון לשבור שיאים...רק לתת תמורה טובה למחיר המעבד... יש הצעה של abit NI8 ב470 שח ושל ASUS PLD2-VMSE באותו המחיר...או אם יש הצעות אחרות?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

בביוס אפשרתי את האפשרות הזאת אבל זה לא עזר. מה עוד לעשות? תודה.

17. שלום, לוח האם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 בהתאם למפרט, לוח האם תומך עד 4GB RAM. כרגע יש לי 2G. השאלה שלי היא: כיצד לדעת האם לוח האם תומך בזיכרון בודד של 2048mb? (זאת אומרת - יחידה אחת בודדת של 2G) ברור לי שמבחינת קיבולת - לא אעבור את ה-4G. תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. Started by avner_s,

אני קניתי מחשב לפני שבוע והמעבד שלי הוא amd 3000 754 box איך אני יכול לדעת שהוא באמת box ולא oem ???

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by SmurFin,

התקנתי מחשב חדש... WIN XP PRO ותמיד לוקח זמן ללוח להתאפס על עצמו בכל ריסט . התקשרתי לחנות אמרו לי שהוא עושה בדיקה כל פעם ובודק מה מחובר אליו עכשיו לדעתי זה לוקח יותר מידיי זמן מה אפשר לעשות, ואם בכלל אפשר לשלוט על זה ולקצר את הזמן עלייה של המחשב?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. שלום! כרגע יש לי במחשב 512 מגה זיכרון DDR בלבד...(כן כן...בלבד..) הזיכרון שלי מורכב משני זכרונות של 256 והם מוכנסים לי בסלוטים #1 ו-3#. בעבר כאשר ניסיתי להכניס זיכרון של 256 לסלוט מספר 2 המחשב לא עלה לי והציג לי הודעת שגיאה! ברצוני לדעת אם באפשרותי לחבר זיכרון בעל קיבולת של 512 מגה DDR בסלוט 2# או 4# מבלי שתהיה התנגשות מסוימת או כל בעיה אחרת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  21. יש לי 4 - (Serial ATA II (nFrce4 Ultra ובנוסף 4 - (Serial ATA (Silicon Image 3114 ובנוסף 2 - Parallel ATA מה ההבדל ולמה נועד כל אחד...

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  22. http://www.ksp.co.il/hmain.php תזמונים או משהו? נסיון אישי איתם? אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  23. שלום רב. לאחר הרבה עיונים בפורומים פה הזמנתי לי מפרט עם הזכרונות: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP קירור מעבד של CM Cooler Master Hyper TX2 ומעבד Q6600 - החנות תבצע OC. על לוח ג'יגהבייט X48 DS5 אני רשמתי את המפרט המלא שלי בפורום מפרטים, ואמרו לי שם שזכרונות מושקין לא טובים משהיו פעם, הקירור למעבד לא טוב כמו AC 7 PRO, והמעבד כדאי לשנות. אז לשנות? אני כבר שילמתי היום, להתקשר מחר ולהחליף את הקירור והמעבד והזכרון? לקחת Q9300? רציתי האמת את ה-Q9450 אבל החנות טוענת שאין אצל היבואן ויהיה בעוד כ-30 יום +- בנוגע לזכרונות, בחרתי בהם בעצמי עי קראתי שזאת חברה טובה, והקירור קראתי לגביו הוא גם טוב, המעבד אולי אני באמת החליף ל-Q9300 אשמח להכוונה לפני שאני אבצע שינ…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  24. יש לי את הלוח: GIGABYTE 965P-S3 REV 3.3 כרגע עם מעבד E2160 כמו במפרט. לקראת סוף חייה של S775 ומאחר וברור לי שלהחליף מחשב שלם לא יהיה לי תקציב בשנתיים הקרובות, חשבתי לשדרג את המעבד לבדו ( יש לי שימוש במעבד הקיים, ככה שאי אפשר לקזז את עלותו ע"י מחירה כיד שניה ). באתר של GIGABYTE מופיעים מספר דגמים של מעבדים, בין Q6XXX שנתמכים לQ8XXX שמתוכים מופיעים רק Q8200 וQ8300 עם NON OFFICIAL SUPPORT לQ9XXX שוב מופיעים רוב הדגמים אך עם ההערה: NON OFFICIAL SUPPORT אז ככה: מה אומר NON OFFICIAL SUPPORT? האם פירושו שהמעבד לא יעבוד? יעבוד אך באופן לא תקין? יעבוד בסדר גמור? אגב, רשום באתר שם שהNON OFFICIAL SUPPORT הוא בגלל שאין תמיכה רשמית במעבדי 45NM בצ'יפסטים שהם לא P3X או P4X ובכל זאת מעב…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  25. Started by blueman1,

אני מעוניין לקנות את הקונרו ש6600 ואני רוצה לוח אם טוב עד 1000 שקל, אני לא מעוניין לעשות oc או משהו כזה, אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים ותוכנות גרפיקה אני מעדיף לוחות של asus אבל אם יש לוח אחר טוב זה גם יהיה נחמד. שאלה שניה שי ש לי אני מעוניין גם המלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרט…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים