עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מדבר על לוחות חוץ משל אסרוק המעפנים ושיהיו טובים בOC כי אני מת כבר לביא למעבד שלי בראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. יכול להיות שאין תאימות בין שני הרכיבים? אני מקבל הודעת שגיאה על המעבד עשו בדיקה גם ללוח וגם למעבד ושניהם תקינים הלוח עובד עם מעבד אחר והמעבד עובד עם לוח אחר :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by Yaniv.E,

אני לא מבין כל כך איזה זיכרון יתאים לי מבחינת מהירות. אני רוצה לפחות 2GB, תקציב של בערך 1200 ש"ח. אני צריך להריץ DB של אורקל פוטושופ ואופיס. על מה אתם ממליצים? כמו כן, האם שווה להתקין XP, VISTA 32 או VISTA 64? לוח אם: Asus P5B Deluxe תודה

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by oren13,

kingstone או super talent וכמה יותר טובים אחד מהשני

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. האם לוח האם הזה: GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45, יחידות 1 ¤620 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3364 יתאים לכרטיסי המסך החדישים של G-FORCE? ואם לא עד איזה כרטיסי מסך הוא טוב?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by NETANELKOREN,

יש לי שאלה האם יש מעבד ששמו INTEL CORE 2 DUO E6700 EXTREME? האם הCORE 2 DUO E6700 יוכל לרצות אותי ל7 שנים לפחות במהירות טובה? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי שאלה מה יותר טוב GEFORCE 7950 GT 512MB EXTREME הוא GEFORCE 7900 GTX ומה יכול לספק אותי טוב במשך 7 שנים וחשוב לזכור אני לא גימר כבד אז תענו לי. בתודה נתנאל

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by yosi3008,

בין GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ל- GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ל- GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 יותר מדי מבלבל...

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  8. אני רוצה לקנות זיכרונות 4GB .. של OCZ וראיתי שתי סוגים שדיי שווים במחיר ורציתי לדעת מה יותר מומלץ ומה ההבדל.. 800 MHZ : 1) 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 2)2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ------------ למעבד : Core 2 Duo מערכת הפעלה : XP ( אולי בעתיד תיהיה VISTA)

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. Started by ruff stuff,

שלום רציתי לדעת איך אני יודע שהגדרות הביוס שלי תקינות. יש איזה אינדיקציה שאפשר לדעת? תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by thedarkman,

אני רוצה לוח אם טוב,איכותי,מומלץ,טוב לOC,והוא תומך בCF וSLI מלא ושהוא של חברה מוכרת וטובה ASUS או DFI או GIGABYTE או EVGA בקיצור אני רוצה את הלוח אם הכי טוב לתקציב של 1200 שקל תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by Ghtm,

יש לי מעבד P4 3.0 LGA775. תוכנת האוורסט אומרת לי שהCPU STEPPING שלו הוא D0 האם זה חשב כסטפינג טוב לOC? אני מתכנן לו OC חזק קרוב, ואני צריך לדעת.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  13. היי, החלטתי לקנות לוח אם שמתאים למעבדי אינטל Core 2 Duo כנראה E6400. איזה לוח מתאים למעבד זה בצורה טובה, ככה שאני גם יוכל לעשות לו אוברקלוקינג, אבל לא משהו רציני.. בקטנה... לוח עד 750 ש''ח. אני יקנה זיכרון 1 ג'יגה של קינגסטון DDR2 במהירות 667, מספיק מהירות זו? ואם אפשר גם להגיד לי לוח שיש לו יציאה אופטית. תודה..

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  14. Started by amitaihasnes7,

שלום אנשים. לכל אלה שקראו את ההודעה שלי ויודעים במה מודבר, כבר יודעים מה הם צריכים לעשות. כמו מקודם רק שהפעם ההסבר מדבר על מעבדי כפולי ליבות באופן כללי ונחמד. לכל אלה שלא יודעים זה מה שאני מבקש: חבר שלי רוצה להיכנס לעולם החומרה. הוא רוצה להתחיל ללמוד קצת על מעבדים ואז על כרטיסי מסך והלאה והלאה. עכשיו הוא לא יודע הרבה יש לו ידע דיי עלוב במעבדים. אז אני החלטתי לעזור לו ולכתוב לו הסברים כדאי שלא יהיה לו קשה מידי. אז אני מבקש ממכם להגיד לי אם ההסבר הקצר והנחמד הזה שכתבתי על מעבדים כפולי ליבה הוא נחמד או שיש מה להוסיף/ לשפר בו (ההסבר כתוב כאילו שאני מדבר אליו אז תתעלמו מזה ותעשו כאילו זה דיבור באופן כללי). ש: מהו מעבד דו ליבתי, מדוע צריכים מעבדים מסוג כזה והאם מעבדים ישנים יות…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  15. יש לי 2 גיגה 667 תזמון 5 ומתח 1.8 יש לי 4 גיגה 800 תזמון 4 ומתח 2 אפשר לשלב ולהנות משני העולמות ? 6 גיגה... לוח אם 780G ASUS EM

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  16. חבר שלי טס לארצות הברית ואני רוצה שיקנה לי זיכרונות.. ואני ראיתי באינטרנט כמה עולה סטיק של 512 של A-DATA ומה אני יגיד לכם זה מחיר שוק 68 דולר לסטיק של 512 ראם!!!!!!!! תעשו חישוב קליל....ב 1224 שקל אתם קונים 2 gb ddr!! אז ההתלבטות שלי עם שווה לקנות גיגה ראם ב 650 שקל בערך?!?! או שכדי לקחת של ocz 2-2-2-5 ב 1200 ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. שלום, לוח האם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 בהתאם למפרט, לוח האם תומך עד 4GB RAM. כרגע יש לי 2G. השאלה שלי היא: כיצד לדעת האם לוח האם תומך בזיכרון בודד של 2048mb? (זאת אומרת - יחידה אחת בודדת של 2G) ברור לי שמבחינת קיבולת - לא אעבור את ה-4G. תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. Started by yoni_r,

למעבד אינטל 775 לוח של asus או gigabyte

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  19. הוא במחצית הראשונה של 2005- כדאי לקנות היום את הA64, מן הסתם רב התוכנות שאמורות להשתפר בעקבות ההרחבה ל64 כבר עובדות על הגירסאות של 64 ביט. (פוטושופ, פרמייר, יוליד, מאיה וכו...) מה שאומר שבעוד חצי שנה מחשב עם A64 יוכל להיות חזק יותר ממה שהוא היום.... ההנחה שלי נראת לכם נכונה?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by Klayhamn,

אוקיי מצטער לשגע אותכם עם החיפוש שלי אחר הזיכרון המושלם אבל נראה לי שמצאתי אופציה לא רעה הבעיה היא שעל פי החיפוש שלי לא ניתן למצוא את זה בארץ (לפחות לא בחנויות המקוונות) '>http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr_pc_3200_value_winbond_series_dual_channel-eol http://www.xoxideforums.com/showpost.php?p=664720&postcount=1 עד כמה שהצלחתי להבין מכל ה- TECHNO-BABBLE מדובר למעשה בזכרון מאותו סוג של ה- OCZ GOLD VX רק שלפי מה שהבנתי אלו מודלים שלא "נבדקו" [url=http://anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2392&p=8 http://anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2392&p=8 ]http://anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2392&p=8 '>http://anandtech.com/memory/…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. יש לי את הלוח: GIGABYTE 965P-S3 REV 3.3 כרגע עם מעבד E2160 כמו במפרט. לקראת סוף חייה של S775 ומאחר וברור לי שלהחליף מחשב שלם לא יהיה לי תקציב בשנתיים הקרובות, חשבתי לשדרג את המעבד לבדו ( יש לי שימוש במעבד הקיים, ככה שאי אפשר לקזז את עלותו ע"י מחירה כיד שניה ). באתר של GIGABYTE מופיעים מספר דגמים של מעבדים, בין Q6XXX שנתמכים לQ8XXX שמתוכים מופיעים רק Q8200 וQ8300 עם NON OFFICIAL SUPPORT לQ9XXX שוב מופיעים רוב הדגמים אך עם ההערה: NON OFFICIAL SUPPORT אז ככה: מה אומר NON OFFICIAL SUPPORT? האם פירושו שהמעבד לא יעבוד? יעבוד אך באופן לא תקין? יעבוד בסדר גמור? אגב, רשום באתר שם שהNON OFFICIAL SUPPORT הוא בגלל שאין תמיכה רשמית במעבדי 45NM בצ'יפסטים שהם לא P3X או P4X ובכל זאת מעב…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. Started by natan805,

asus a2v - tvm האם הלוח הזה מצויין .בלי קשר לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. יש לי מחשב אם מעבד AMD 2500 זכרונות DDR1 400 756MB 2.5ms וכרטיס מסך AGP GF 440X הכרטיס מסך עושה בעיות יש לי פלייסטישן 2 ככה אני לא משחק במחשב אני חושב שזה אופציה טובה לקנות לוח אם חדש יותר אם כרטיס מסך מובנה וככה יהיה לי בעתיד את האפשרות לשדרג חלקים נוספים חשוב לי שללוח החדש יהיה תמיכה במעבד הקיים וזיכרון ושיהיה לו כרטיס מסך מובנה יש הצעות ללוח שכזה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 03:01:58 זה שוב אניאני רוצה לשאול גם האם אני יכול להשים על לוח AM2 מעבד אתלון רגיל 2500 וזכרונות של DDR1

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום לכולם, אני צלם שעובד בעריכת תמונות ווידאו, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב והמליצו לי מאוד על המעבד intel core 2 quad q6700 - 2.66 ghz - 8mb cache - lga775 tray, האם המעבד הזה טוב? האם ניתן והאם יש צורך לעשות למעבד הזה overclocking? האם אני צריך משהו יותר טוב מזה לצרכים הללו? טל

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  25. לאיזה מעבד מבין משפחת המעבדים החדשה (Penryn) הכי כדאי לשדרג כאשר הלוח הוא ASUS COMMANDO (המעבד הנוכחי E6600)??.....הלוח תומך במעבדים שיוצרו בטכנולוגיית 45nm ולפי היצרן ברוחב פס נתונים של עד 1333mhz (אפילו שאני הגעתי כמעט ל1900 באוברקלוק). או שמה כדאי להמתין לסדרה חדשה יותר של מעבדים שיתאימו ללוח?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים