עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rabbit,

מהירות השעון שלו היא 1.86 עכשיו לא הבנתי משהו.. זה כאילו כפול 2 ? 1.86X 2 = 3.72 ואז זו מהירות השעון או שמהירות השעון היא 1.86 ואז השאלה היא איך הוא יכול להריץ משחקים חדשים ?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by gangsta,

אפשר לחבר זיכרון DDR2 400 ללוח שתומך DDR2 667? (אני מאמין שלא אבל אני שואל בכל מיקרה)

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  3. בתור אחד שעדיין מחפש אחר הלוח אם האולטימטיבי למעבדי AMD AM2 להרכבת מחשב סלוני דיי התרשמתי מלוחות האם המבוססים AMD 690G אבל בתור אחד שממש אוהב את העבודה של NVIDIA חיכיתי שהם יתנו את המכה שלהם ואכן ראיתי שהוציאו את ה-7050 השאלה שלי היא כזו... מה לדעתכם עדיף? (אהבתי את ה-NVIDIA בגלל ה- PureVideo שלהם שעושה פלאים...) האם מערך לוחות האם מבוסיי 7050 יגדל? (כי כרגע יש רק אחד של ABIT ואחד של ECS) האם יש ביקורות רציניות ברשת על הפלטפורמה הזאת? השוואות בין השתיים, תוכניות עתידיות? ולדעתכם איזה מהם יהיה עדיף? תודה מראש.. [br]פורסם בתאריך: 24.06.2007 בשעה 11:57:18 Nישהו?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by natan805,

asus a2v - tvm האם הלוח הזה מצויין .בלי קשר לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by a1a1a1a,

יש לי מחשב פנטיום 4 אבל עם הלוח GA-8I865GME-775, אני רוצה להפוך אותו למחשב מדיה סנטר. ראיתי שהוא תומך במעבדי DUAL CORE אבל רק בAGP יש לי אופציה אחרת לחיבור כרטיס מסך, כי הכרטיסי AGP נורא יקרים יש אופציה לקנייה יד שנייה של דברים כאלה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ושאני מתכוון יציאה לאוזניות זה חיבור לאוזניות שאני ישמע דרך האוזניות.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by don vittrio,

אבקש מידע על אפשרות הוספת יציאת usb למחשב פנטיום 3 תוצרת חב' cbox ?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by EviLeader,

שלום לכולם, מצטער שאני מפתיע אתכם. אבל, אני בחיים לא ייקח לוח אם של GIGABYTE ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח מבית ASUS, החברה המועדפת עליי. ובכן, אני מחפש לוח עד 900 ש"ח, חזק וטוב עם מקום גדול למאוורר על המעבד.. כמה שיותר כניסות איוורור יותר טוב.. אני חושב שהP5K יתאים לי במחינת המפרט הטכני, אך יש לו הרבה מקום באיזור המעבד (לאיוורור כאמור)? האם הלוח אם נחשב לטוב? או שמה, כדאי לי לחשוב על אחרים.. מה אתם חושבים יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by ido_56,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי, יש לי היום AMD ATHELON XP 1.5GHz אני רוצה לשדרג למעבד חזק יותר. הלוח אם שיש לי היום הוא GA7VAX-A. אני הייתי מעדיף לא לשדרג לוח אם בכלל אבל אני רואה שכבר לא מוכרים ATHELON XP.... השאלה איזה שילוב מומלץ של לוח+מעבד היום בתחום של 1000 שקל +- (אם אפשר רק מעבד אז לא יותר מ-600) אני מחפש לשדרג למעבד עם מהירות של 2.5GHz+- עריכה: שכחתי לציין שיש לי זכרונות DDR 3200 (אם אני לא טועה) וכרטיס מסך RADEON 9600XT ,AGP

10. Started by HeroesCut,

אני בזמן האחרון לומד כל מה שאפשר על מפרטי המחשב אבל אני לא ממש מבין את המפרטים הטכניים עכשיו אז רציתי לשאול, זה הלוח אם: http://www.systec.co.il/106782/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-Intel-X58SO-Smackover האם אפשר לשים עליו יותר מכרטיס מסך 1? בקטע של הסלוטים אני מבין אבל הסוקטים לא הבנתי ממש מזה? אם אפשר הסבר כללי בקצרה או איזשהוא מדריך שיתן לי ידע כללי לפני שאני קונה משהו להבין גם את המפרט הטכני, זה יהיה ממש סבבה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. יש לי כרגע זכרון אחד של 512 שהוא CL3 (נראה לי 400MHZ, ב-CPUZ זה מראה 200 אבל אמרו לי שמכפילים את זה ב-2). עכשיו אני רוצה לחבר עוד סטיק של 512 400MHZ שהוא CL2.5. השאלה שלי אם צריך לעשות משהו לפני זה או שפשוט לחבר את הסטיק החדש וזהו..?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by bg1987,

אני קונה מחדש חדש עם המפרט הבא: לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ספק כח Enermax Pro82+ 525W צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז ללא ספק Antec P182 Black מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 120mm X2 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme זיכרון Crucial Balistix 2gb 800mhz עכשיו הזיכרון שלי הוא זיכרון קיים שיש לי, וחשבתי לעצמי אם יש לי לוח אם שתומך בזיכרות יותר מהיר, שווה לי להשקיע בשביל יותר זכרוןף שיהיה מהיר יותר. (ולא לפגוע במהירות של המחשב הנוכחי) אז אני צריך המלצה של זיכרון מהיר של 4GB שיתאים למשחקים, התקציב שלי הוא די מוגבל (400~ שקל) אבל אני יכול לקנות זכרונות מארה"ב שם הם יעלו בטח י…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by nec5e,

רכשתי לפני מספר ימים לוח אם gigabyte 965p-s3 ומעבד e6600. אני מעוניין לרכוש זכרונות אך קראתי בהרבה מקומות שללוח הזה יש בעיית תאימות גדולה של זכרונות. אשמח לדעת ממישהו שיש לו לוח כזה אם איזה שכרונות הוא עובד והאם הוא עושה OC. כמו כן שאלתי היא מה המכפלה שבה עובד המעבד הזה ומה מהירות הבאס והאם קל לעשות עם הלוח הזה והמעבד הזה OC, ואיזה מהירות כדאי שיהיו לזכרונות כדי לעשות |OC. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  14. של asus או של gigabyte. יש לי נטייה ללכת על asus p5k עם צ'יפסט p35. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  15. Started by X-Style,

שבדרך כלל אתם כותבים את זה ככה: Bla [200 NIS] 2 Total: 2000 NIS אני בטוח שאתם לא זוכרים את זה בעל פה תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב לסאונד מבוסס על AM2 ללא הגבלת מחיר אשמח לחות דעת מיקצועית בתודה מראש אייל [br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 14:43:30 אג"במה דעתכם על ASUS M2N32-SLI Deluxe

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by Esparco,

http://www.vr-zone.com/?i=3662&s=1

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  18. אני לא מבין מה הסיבה שאני מקבל 13600 בתוצאות של המעבד שזה נמוך מamd 4000 כל זה שאני התקנתי את הויסטה לפני זה היה לי xp וקיבלתי תוצאות גבוהות יותר אולי בגלל עדכון ביוס שעשיתי המעבד לא עובד בצורה אופטימלית? בבקשה עזרה אני ממש מבולבול כבר

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  19. בזה שאינטל משיקים ברבעון הקרוב את הi7 core =Nehalem החדשים ובהתחשב בזה שזה קודם כל הולך להוזיל משמעותית את שאר המוצרים הקיימים ושלפי מה שקראתי כולנו נצטרך להחליף לוחות אם (לטכולוגיה החדשה אין תאימות למה שקיים היום ) מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. Started by rivking,

אם אפשר לעזור לי בשילוב הזה.. מדובר באינטל. שיהיה הכי יעיל והכי חזק המטרה משחקים

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. Started by Asaf.Y,

שלום,ברצוני להוסיף זכרון לנכחי (512 MB) הנה תמונות מ-CPUZ בתקווה שתעזרו לי למצוא זכרון מתאים. חשוב לציין שאני מזמין את הזכרון מחו"ל. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by Anonymous1,

אני מעדיף לקנות את לוח האם, של Asus לתושבת AM2 דגם M2v-TVM. ואני לא יודע אם הכרטיסים המובנים בו, נתמכים על ידי ויסטה. אמנם באתר ASUS, ללוח זה לא מופיע מנהלי התקן, אבל יש שם גם לוח אחר שלא מופיע ואני יודע ש Microsoft הכינו עבורו מנהלי התקנים. אני מבקש עצה או עזרה ממישהו שיש לו לוח כזה, שיבדוק עם Vista Advistor. אם מישהו יודע אם הלוח הזה יוצר לפני Vista זה גם יעזור לי להחליט. בתודה, גוגל.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. כרגע יש לי סטיק אחד של 512 עם תיזמון מסויים,האם אני יכול לקנות עוד סטיק של 512 עם תיזמונים יותר טובים? האם זה לא יצור התנגשות כלשהי? אם זה אפשרי,אז יש עדיפות לסטיק בעל התיזמון היותר טוב להיות בסלוט 1? או שזה לא משנה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by sagi145,

יש לי לוח אם של ג'יגבייט ga-945gzme-rh ויש לי 1 ג'יגה זיכרון די די אר 2 667 שניכנסתי לאתר של הלוח אם היה כתוב שהלוח פועל הכי טוב עם 533 אבל היה כתוב שהוא גם תומך ב-667. המחשב גם נורא איטי יחסית למחשב עם 1 ג'יגה זיכרון ואני לא מעמיס עליו מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה????

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by semca,

שלום וחג שמח,קניתי לוח אם ABIT NF7-SK ושמתי לב שאין ספיקר,כלומר , יש יציאה מהלוח, אך האופציה הזו לא עובדת, השאלה ? האם כך מגיע הלוח ? תודה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים