עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by peralon,

שלום, אני וחבר מעוניינים לקנות כרטיס SD 512 MB לפאלם זייר71 וזייר 72 חיפשתי באינטרנט ומצאתי במחירים הגונים מספר חברות : SanDisk - http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=800&from_category=251 Dane-ELEC - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=294&cID=63&c=215234 PQI - http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=28512&Cat2Cat1ID=1212&Cat2ID=1588&aff=zap KINGSTON - https://www.lamir.co.il/home.htm#54944 מה הכי כדאי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  2. קודם כל שלום אני טס לארה"ב עוד שבוע ואני קונה מעבד 3500+ (עוד כל מיני רכיבים למחשב אבל זה מיותר לדעתי - אם יש צורך תגידו לי) ספק 410 W (למקרה שזה משנה) של TT בכל מקרה אני לא הכי מעודכן בנוגע ללוחות של הסוקט הזה אז מישהו יכול להגיד לי איזה לוחות יש לו בשוק ? ואיזה מהם הכי יציב/אמין ל OC והכי חשוב - הפיצרים שלהם נושא נוסף הוא הזכרונות אני רוצה 512 DDR PC4000 שיחזיקו לי בOC גדול יחסית (כמובן שיהיה dual) (אלא אם אני טועה בקטע של ה PC4000 ויש יותר טובים במחיר יותר נמוך [3200]) ? תודה רבה למי שעוזר!

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  3. רציתי לדעת מהן החברות המובילות בתחום הזכרונות (אם אפשר גם דגמים + באנצ'ים שיוכיחו את זה-עד תקציב של 900 ש"ח) בנוסף רציתי לדעת איזה לוחות הכי טובים ל שAMD64 (לפי מה שידוע לי אלבטרון נחשבים לטובים) לINTEL (אסוס ?) ול AMD רגיל (ABIT NF7-SL משהו כזה ?) - עד תקציב של 900 ש"ח גם ...... לוחות אם וזכרונות לא ל OC !!!! *אני צריך רשימה שבתוכה יהיה רשום חמישה מצורים לדוגמא: 1.חברה הכי טובה +המוצר שלה + מחיר וככה ממשיך עד 5

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by zolder,

Asus A7N8X Deluxe Asus A7N8X Deluxe V2.0 [עריכה - אין לפרסם חנויות!]

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by Falcon007,

Socket 478 for Intel Pentium 4 On-die 512/256KB L2 Cache with full speed Chipset Intel 82845E MCH Intel 82801 DB ICH4 Front Side Bus 533 / 400 MHz Memory 2 x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2100 / PC1600 ECC / non-ECC DDR SDRAM memory 1) מה זה 2100 ומה זה 1600? 2)איזה זכרון מתאים? 3)האם הוא תומך ב DualDDR?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. הבנתי שיש כל מיני דגמים.. Tualatin \ Northwood וכאלה.......

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by MDK,

הוא רוצה מעבד,לוח,זיכרון ומארז... יש סיכוי למשהו סביר?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by don vittrio,

אבקש מידע על אפשרות הוספת יציאת usb למחשב פנטיום 3 תוצרת חב' cbox ?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by daniel666,

Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P מיועד למשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. 1. מישהו יכול לעשות קצת סדר עם הלוחות החדשים של אינטל - i875 i865pe וכו' - לא מבין למה יש כול כך הרבה סוגים מישהו יכול להמליץ על לוח ולהסביר למה ? 2. ECC DDR למה זה טוב ? 3. DUAL DDR למה זה טוב ?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

אני יכול לקנות את הלוח אם ולקנות גם כרטיס קול? בלי שתהיינה בעיות תאימות אולי "לבטל" את הכרטיס שעל הלוח בצורה כלשהי..

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by liav12,

אילו מבין שני הזכרונות האלו יותר טובים?...מהירים יותר וכו'...? אם למשל באיזשהו מחשב יש לי 512 מגה בייט ארדיראם ובמחשב אחר יש לי 512 דידיראם?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by Access Denied,

איך הזכרונות האלו DDR 400 512MB A-DATA??? טובים למחשב חדש?? לא שמעתי בחיים על החברה הזאת, אז אם משהו מכיר שיגיב בבקשה...

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by Impreza,

Gigabyte GA-K8NS nForce 3 250? הוא עולה 570 שקל עם 3 שנים אחריות וחבר שלי לא עושה OC

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by tembo,

שלום, נתקלתי בסדרה של מחשבים של COMPAQ עם לוחות שהקבלים שלהם התנפחו ודופקים את המחשב. מישהו שמע על משהו כזה במקרה?? מישהו אמר לי שלפני כחודשיים - חודשיים וחצי היתה כתבה על מישהו שגנב פטנט של קבלים דפוקים ויש סדרות שלמות של לוחות עם קבלים דפוקים

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

...

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by evy,

חבר'ה רציתי לקנות זיכרונות מחשב..עכשיו יש לי כבר 512 זיכרון,וכשהלכתי לחנות לקנות הם שאלו אותי איזה סוג זיכרון יש לי cl 2.5 או 3.. לפי מה שאני רואה זה חשוב להם ,כי הם אומרים שאם ימכרו לי זיכרונות שלא תואמים ,סיכוי גדול שלא יפעלו.. אז מה בדיוק הסוג שלי פה?(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by erap129,

אחותי אתמול קנתה מחשב עם לוח ASUS A8N-VM (עם 6100 מובנה) כל הדרייברים מתוקנים אבל יש בעיה אחת שהיא הדרייכר של הכרטיס רשת לפי מה שראיתי הוא גם מובנה בלוח אם אבל בדיסק של הלוח אם אין איפשרות להתקין דרייבר לכרטיס רשת. איפה אני אוכל למצוא לו דרייבר?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by Nadg,

אהלן, מישהו מכיר את הלוח ויודע להמליץ? בחרתי את הדגם הזה כי הוא כולל firewire הוספתי לינק להתרשמות... http://www.intel.com/design/motherbd/sn/sn_available.htm המלצות נוספות יתקבלו בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by jean-paul,

האם אני יכול להתקין זיכרונות במהירות 400 MHZ על לוח אם שתומך ב 266 MHZ? אני יודע שלא יהיה הבדל במהירות אבל יהיה לי הבדל בנפח הזיכרון

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  21. האם יש לו firewire ו SPDIF נראה לי שכן אבל אני לא בטוח

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  22. ומה הירידה בביצועים כתוצאה מכך? תודה.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. מה מתח הסטוק של ה3200+ לסוקט 939 ? אני יודע של3000+ המתח הוא 1.4 וולט אבל אני שואל האם אותו מתח הוא גם לגרסאת ה3200 ?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  24. Started by holly man,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מפרט מחשב איך הלוח הזה של epox? שווה משהו ?? הוא ציפסט של intel 865 pe המחשב מיועד למשחקים וכן גם עבודה משרדית פוטושופ,אופיס,ותוכנות עריכת מוזיקה הנה הלינק ללוח http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=282

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by zach,

איזה טמפרטורה טובה לamd sempron(tm 2400 ואיזה טמפרטורה לא טובה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.