מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
3-3-3-8 או 4-4-4-8 ? cas - ras to cas - ras to perchage - tras
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני הולך להשתמש בלוח של INTEL עם 915G עם מעבד 3.0 ללוח קוראים נראה לי AVALON או משהו דומה לזה לא בטוח. האם מישהו יודע משהוא עליו? אני יודע שיש לו תאימות לDDRII וגם DDR מה עדיף 256 של II או 512 I או לעשות איזהשהוא אובר קלוק או משהוא כזה ?? אפשר תהשתמש באחד של זה ואחד של זה או משהוא כזה?
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שאלה קטנה ומקצועית : אני הולך להחליף את המחשב שלי ולא יודעה איזה מעבד לקחת ומה יותר טוב לצרכים שלי ביקר לבניית אתרים ומשחקים . AMD או INTEL תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7742 או שיש זכרונות אחרים בבערך אותו מחיר יותר טובים? ועוד שאלה: לוח האם הזה ASUS P5B Deluxe תומך מעבדים עם 4 ליבות??
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם יש לו firewire ו SPDIF נראה לי שכן אבל אני לא בטוח
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם זול עם סאטה 2 וAGP. אני יודע שזה קיים רק באנפורס 4 והוא מגיע רק עם PCX.קיים ציפסט דומה שנותן 3GB כמו הסאטה 2 ולא של אנוידיה? רצוי של גיגבייט או אסוס. אני מניח שזה רק עניין של ציפסט. הרבה תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני מאור ויש לי שאלה לגבי רכיבי המחשב שלי להלן השאלה: יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: לוח אם ASUS P7P55D-E מעבד INTEL I3 540 זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ הפעלתי תוכנה SPU-Z וכתוב לי שם שהיחס הוא 1:23 אני מנסה להבין איך זה יכול להיות כי יחס כזה גבוהה אומר ביצועים נמוכים ככה הבנתי מטכנאי מחשבים בחנות אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי לפי הרכיבים שלי את היחס ואיך מגיעים ליחס הזה בתודה מאור...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD 3000 64bit לוח של DFY ULTRA מהספק שאני רוצה לרכוש את המחשב אין זיכרונות של Twinmos והוא המליץ לי על Gail השאלה שלי האם כדאי לרכוש אותם ( 2x512 ) או לבקש סוג אחר של זיכרונות ? ( לא מתכוון לבצע O.C ).
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם !! רציתי לשאול לחוות דעתכם איז לוחM עדיף מבין השניים הללו: 1) 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E - לוח אם למעבדי אינטל ?GIGABYTE או... 2) ABIT - NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E,GBE, SATA II? ---מדוע ולמה??? --- רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים כבדים!! תודה רבה.......
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בלוח אם של אינטל (אי אפשר לרשום כאן את הדגם, אז זה רשום בתוך הקישור) יש לו כרטיס קול מובנה. וגם הדרייבר הזה היה שם רציתי לשאול אילו קבצים אני צריך להוריד מהקישור הזה: http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=949&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21#DRV
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מחשב "ישן" עם לוח אם של אסוס P5NE SLI עם מעבד E4500 ו-2 גיגה זיכרון ,אני רוצה להחליף את הלוח אם כי הוא עושה לי בעיות חמורות מאוד של ריסטים,מסכים כחולים וכבר אין לי כח בשבילו (קניתי אותו ב-200 שקל וכנראה הוא היה שווה את ה-200 שקל) הלוח שאני רוצה יהיה חייב להתאים לחומרה הנ"ל עם צי'פסט יציב שלא עושה בעיות,שיהיו עליו כמה שיותר PCI ויציאות USB ...אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי השבוע הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי זה המפרט, לוח אם Intel Lemont DP965LT מעבד E6400 זכרונות 512 *4 של Twinmos עד כמה שזכור לי 667 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS עכשיו לפי מה שהבנתי אי אפשר לעשות בכלל ללוחות אם ,אז ככה מחר אחי קונה מחשב חדש.והוא אמר לי שאין לו בעיה לקבל את מה שיש לי. התקציב שלו פחות או יותר 600 +- ללוח אם פלוס מחיר זהה ל 2G זכרון,עכשיו בגלל שאני מעוניין לעשות אוברק קלוק חשבתי לקנות זכרונות 800 ולהביא לו את הזכרונות שלי ולקנות לוח אם שמתאים לאוברקלוק ולהביא לו את שלי. אין לי דרישות מיוחדות מהלוח.שיהיה כמה שיותר טוב לאוברקלוק יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב. אותו דבר לגבי הזכרונות. תביאו לי הצעות של לוח וזכרונות שנראה לכם הכי מתאים למפרט שלי לאוב…
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
מהו הזיכרון המתאים ביותר ללוח מה נחשב לחברה טובה חיפשתי באתר של אסוס רשימה ולא מצאתי תודה למי שיש ידע ומוכן לעזור
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב לסוקט 478 דרישות: תמיכה בזיכרון DDR400 + DUAL CHANNEL. AGPX8 אפשרויות אוברקלוק בסיסיות ומעלה. באס 100 (Pentium 4 2.0A northwood) תקציב עד 500, אם קשה למצוא לוח לתקציב תתאפשר חריגה. נראה לי שאלו כל הדרישות מהלוח. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חוזר על חומר טכנאות P.C, ונתקלתי בנושא 'מבנה הזיכרון הלוגי'. אני אשמח אם תקשרו אותי לחומר בנושא, או לחלופין, תפרטו לי מה הוא (עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי דבר). כמו כן, ישנה תכנה שבוחנת אותי למבחן הסמכה A+? אשמח אם תכוונו אותי. המון תודה. רונן.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לא עידכנתי עדיין ביוס ויש לי בעיות עם האוברקלוקינג, המחשב נתקע ולא עושה ריסט להגדרות ביוס, אני צריך לשים את הג'מפר של clear cmos כדי שהמחשב יחזור לעצמו. לעדכן? ולאיזו גרסא? על איזו גרסה אתם עובדים?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
להישאר בסטוק ואולי בעתיד איזה oc קטן לא משהו רציני בכלל איזה לוח יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך איזה תוכנה או משהו שתראה לי איזה צ'יפ הזכרונות שלי (Samsung 256MB DDR 333MHz) ואיזה תזמונים. נראה לי שאפשר לראות את הצ'יפ והתזמונים על הזכרונות עצמם, אבל אין לי כוח לפתוח תמארז (הרבה בלאגן ). לא מצאתי בסנדרה... אז אם זה שם תגידו לי איפה... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש 256 זיכרון שרץ על 333.. והוא רוצה לקנות עוד חצי גיגה.. שמתי ל שזיכרונות 400 זולים יותר.. אני יכול לקנות סטיק חצי גיגה 400 והוא ירוץ על 333? זה הלוח: asus p4s533 series
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הלוח הוא של SHUTTLE ומבוסס על BX440 האפשרויות המקסימליות בביוס ובלוח הן 133 FSB ומכפלה של 5 מה המהירות המירבית שמעבד יכול לרוץ על הלוח הזה? אני שואל כי יש לי סלרון 500 עם FSB 66 ומכפלה 7.5 והוא רץ כמו שצריך ב 500 האם זה אומר שאין חשיבות למכפלה המקסימלית של הלוח? ולמשל מעבד פ-3 1000 באס 133 ומכפלה 7.5 יעבוד ב 1000?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
bit-tech מדווחים שאם נשים ברצלונה בתדר 2.0Ghz וקלוברטוון בתדר 2.33Ghz התחרות תהיה צמודה ביותר: http://www.bit-tech.net/news/2007/07/26/2ghz_barcelona_to_compete_with_2333_clovertown/1
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
*כותרת* אני רוצה לדעת אם הTuniq תומך בלוח האם שלי על מנת שאני לא סתם אקנה וזה לא יתאים חחח תודה למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קיים אצלי לוח אמ מסוג EPOX 4GEA+ רציתי ללמוד עליו קצת דברים ואולי להתחיל "להתעסק" איתו, אחד הדברים במטרתי זה לעדכן את הביוס מהעידכונים שהם ( EPOX) מפרסמים באתר שלהם , כמובן שינוי מסך ה- Bot screen של הביוס בזמן שהמחשב עולה , גם כן תמונות מסוג bmp מהאתר. שאלתי זה איך זה ניתן לביצוע , כמה זה כדאי, מה זה יכול לתת למרות שזה לא נקודה חשובה כאן
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
Asus A7N8X Deluxe Asus A7N8X Deluxe V2.0 [עריכה - אין לפרסם חנויות!]
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-