עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם הם טובים?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, יש לי שתי שאלות חשובות אליכם: 1. כמה הטמפ' הממוצעת של מעבד AMD 2500+ BARTON? (מצב מנוחה, מצב מאמץ) 2. כמה הטמפ' הממוצעת של מעבד AMD 64 ATHLON 3000+? (מצב מנוחה, מצב מאמץ) נ.ב. האם יש חשיבות משמעותית ללוח שעליו יושב המעבד? בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. כרגע יש לי 2 גיגה של gskil ויש לי זיכוי בקי אס פי איזה זכרון 2 גיגה מומלץ לקנות משם? עד 200 שח

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. Started by Wile E Coyote,

יש לי 3 סלוטים בלוח האם לזיכרון. יש לי 3 זיכרונות: שניים מהם 128Mb SDRAM 133Mhz והשלישי 128Mb SDRAM 100Mhz. שמעתי שאם שמים זכרונות שלא תואמים במהירות, המהירות תושפע לרעה יותר לכיוון הזיכרון האיטי יותר. 1. האם זה נכון? 2. האם ישתלם לי להוסיף את השלישי (מהירות 100) כדי שיהיה לי יותר זיכרון או עדיף שלא כי הוא ידפוק ת'עסק? ושאלה תאורתית: 3. אם היה לי 4 סלוטים ו-4 זיכרונות ששניים מהם 133 ושניים 100, האם התשובה היתה אותה התשובה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by THL,

אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by penny1,

שלום לכולם, בעיקרון אני רוצה לקנות AMD X2 3800 , אך כנראה שהתקציב לא יאפשר...איזה מעבד נמצא ברמה אחת מתחת למעבד זה?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by liav12,

אילו מבין שני הזכרונות האלו יותר טובים?...מהירים יותר וכו'...? אם למשל באיזשהו מחשב יש לי 512 מגה בייט ארדיראם ובמחשב אחר יש לי 512 דידיראם?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by giloman,

אפשר לקנות היום פנטיום M 1.7 האם הוא יותר שווה לי או P4C 3.0 GHZ והאם הוא מתאים ללוחות 478 רגילים (לא לדבר על A64 כי יש לי לוח ל478 כבר ... )

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by TARON,

הנה צילמתי תמונה מה CPU-Z אתם יוכולים להיגד לי מה המעבד שלי 32 BIT או 64 BIT http://img174.imageshack.us/img174/4679/3313xj8.jpg ומזה אומר intel pentium 4 630 מזה ה 630 הזה?זה פנטיום D או משהו? אה וראיתי משהו נכון רואים תסמל של המעבד כאילו איפו שרשום אינטל בגדול אז רשום שמה בקטן pentium 4 HT inside מזה אומר

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by HypertreXx,

כדאי לעשות לו OC או משהו ? כי המחשב עובד דיי לאט ויש לי ABIT NF7 BARTON 2500+

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  11. הכותרת אומרת פחות או יותר הכל. אין צורך ב SLI\CF . אין צורך בכרטיס קול מובנה (יחובר אליו Xfi) לא חובה חיבור ata. הכוננים הקשיחים הם כולם sata חייב להיות מוצלח באובר קלוק אין לי בעיה עם קירור אקטיבי (רעש? לא מפריע) רצוי שיגיע עם כבלים מעוגלים (עוד באים לוחות כאלה?) זכרונות .. אין משהו מסויים.. הולכים לקבל אובר קלוק.. תקציב כולל של 1000-2000 שקל יהיה בסדר גמור.

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  12. התקציב שלי עוד עד 2300 ועדיף כמה שיותר פחות. לוח אם לשיקולכם מעבד לשיקולכם זכרונות , אם יש לי דואל אז כדאי לקנות 2 של 256 ואיזה? מארז חשבתי על על 6919. עדיף שתרשמו מחירים ואם כן מאיזה חנות לקחתם את המחירים.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. hi... I have this memory in my computer..: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820144114 my question is will this memory fit into the newer systems .... ? (184 pin or all this stuff.... thx! Odedb52

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  14. כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by Bose,

ערכת השבבים הבאה של NVIDIA למערכות מבוססות AMD תשוחרר החודש ואולי אפילו עוד השבוע. הערכה תקרא nForce 4 ותכלול תמיכה ב-PCI Express ובטכנולוגית ה-SLI של NVIDIA המאפשרת איחוד כח החישוב של מספר מעבדים גרפיים והצגת התצוגה על מסך אחד. מפרט מלא לא פורסם רשמית עדיין אך השמועה אומרת שרשימת התכונות כוללת תמיכה ב-Serial ATA וב-Channels High-Definition Audio ?7.1. לוח הזמנים הזה משאיר מעט זמן למתחרה, ATI, ששוקדת על השקת ערכה מתחרה שתענה ככל הנראה לשם Radeon Xpress, להציג את המועמד שלה לתחרות. מקור: http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=1602&more=1

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by kopler,

שני הצ'יפסטים הנ"ל הם החדשים ביותר כיום בשוק. לפני שאני מחליט איזה מחשב לקנות (intel) כמובן, הייתי רוצה לדעת על איזה צ'יפסט כדי ללכת. אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, כאשר את ההבדל היחיד (ולדעתי המרכזי) שאני מכיר זה מערך ה SLI שנתמך ב680 ואילו מערך הCF שנתמך בצ'יפסט של אינטל. תודה מראש, ליאור

17. Started by IMT,

יש לי 350 ש"ח לקניית 256 DDR מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  18. 3-3-3-8 או 4-4-4-8 ? cas - ras to cas - ras to perchage - tras

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  19. ואשר משמש למשחקים כאשר החייל שב הביתה אני מתלבט בין הלוחות הללו K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או _k8ns ultra-939_e מחיר הלוחות זהה באחרון ישנם 5 חריצי PCI ואילו בלוח הראשון רק 3 חריצים שאלותי הם 1)האם לחריצי PCI-E ישנם שימושים נוספים חוץ מאשר משחקים 2)האם רכישת לוח עם חריץ AGP משמעותו סגירת אופציות? 3)האם ישנם שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ואנני יודע מהם תודה נעם

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  20. Started by tidan26,

שלום! יש לי במחשב פיזית 12gb זיכרון פנימי ורשום לי 11.9 gb מדוע?...

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. איך אני יודע איזה CORE יש ל AMD ATHLON 1800 כתוב עליו axda1800lt3c (משנת 1999) דבר נוסף שלא שייך לכאן... אבל שראה לי טפשי לפתוח עוד ת'ראד.... איך אני יודע אם הכונן הקשיח WD 120GB הוא גירסת ה 8MB באפר? תודה OK, I'VE FOUND IT: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/Processor_Recognition_Rev02_ENG.pdf

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. התקנתי את הזכרונות הנ"ל : Corsair DDR Twinx 1024-3200 C2 2x512 mb 400MHZ בלוח זה: ASUS P4P800 DeLuxe HT 2.8 MHz לפי איזה תוכנה ומה התוצאה צריכה להיות כדי שאני אדע שה-DUAL CHANNEL עובד? כשאני אני מריץ cpu-z-121 הוא מראה שהזכרונות DUAL אבל ב-PERFORMANCE הוא מראה DISABLED משום מה הסנדרה לא מזהה את ה-CPU והזכרונות שלי האם אני צריך להגדיר בביוס משהו שונה מברירת מחדל?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by zohar678,

יש לי מחשב ישן ואני שוקל לשדרג אותו האם מישהו יכול לומר לי מהו השידרוג המקסימלי שאני יכול לעשות? לוח האם שלי הוא מדגם FOXCONN s775 661 FX7MF-S VGA+AGP+L מעבד INTEL CEL 2.66GHZ 775 533FSB 256K זיכרון יש לי שתי כרטיסים של DDR RAM 512MG 400 MHHZ אני מקווה שהפרטים שמסרתי מספיקים.

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by Timewalker,

האם יש לוחות שתומכים ביותר ממעבד Quad אחד? הלוח מיועד לשרת חזק ביותר בעבודה שלי שמותקנת עליו תוכנה שבאמת זקוקה לכוח עיבוד חזק ביותר (Multi Threaded).

• 3 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים