עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  2. אני מתכוון לקנות את המעבד החדש של אינטל E6750 רציתי לדעת אם הלוח שלי Motherboard Name MSI P965 Neo יתמוך ולא יהיה לי בעיה עם זה? תודה נתנאל.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  3. יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ואליו 2 גיגה זכרונות של : DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) רציתי להוסיף עוד 2 גיגה איזה דגם אני יכול להוסיף שיעבדו בסינכרון מלא ותקין...

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by kobibo,

האם ניתן להתקין מעבד של P III 866 על לוח עם צ'יפ של סלירון (לוח Asus ) ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. 1. יצרו לוחות כאלה אי פעם ? אולי צ'יפסט 845? כי ממה שאני יודע יש לוחות RDRAM לסוקט הזה. 2. אם כן, האם ניתן להשיג לוחות כאלה? או רק משומשים? תודה.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  6. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15849

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by Oranl,

היי, במחשב עם הזכרונות הללו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1441 ולוח Gigabyte EP43-DS3L הורדתי את התזמונים בביוס ל-4,4,4,12 והעליתי את המתח מ-1.8 ל-2.0 וולט. השאלה שלי היא איך אני מגדיל את ה-BANDWIDTH ל-900 במקום 800Mhz?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by Access Denied,

איך הזכרונות האלו DDR 400 512MB A-DATA??? טובים למחשב חדש?? לא שמעתי בחיים על החברה הזאת, אז אם משהו מכיר שיגיב בבקשה...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. שאלה קטנה ומקצועית : אני הולך להחליף את המחשב שלי ולא יודעה איזה מעבד לקחת ומה יותר טוב לצרכים שלי ביקר לבניית אתרים ומשחקים . AMD או INTEL תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. חברים ראיתי ב KSP זיכרונות של סמסונג ב 110 ש"ח ליחידה אחת של GB 667MHZ שווה לקנות אותם?!?! הם מספיק אמינים לדעתכם?!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. שלום יש לי שאלה אם אני קונה היום לוח של חברה כל שהית אם הציף של I875P אני יוכל להתקין איתו את הpresscot ??

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  12. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7742 או שיש זכרונות אחרים בבערך אותו מחיר יותר טובים? ועוד שאלה: לוח האם הזה ASUS P5B Deluxe תומך מעבדים עם 4 ליבות??

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by orninyo,

איזה יותר מומלץ: KINGSTON או CEON ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. Started by avidan28,

שלום. אני מחפש לוח אם זול עם סאטה 2 וAGP. אני יודע שזה קיים רק באנפורס 4 והוא מגיע רק עם PCX.קיים ציפסט דומה שנותן 3GB כמו הסאטה 2 ולא של אנוידיה? רצוי של גיגבייט או אסוס. אני מניח שזה רק עניין של ציפסט. הרבה תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  15. יענו אם יש מעבד כלשו שמקבל 35 שניות ואחד אחר שמקבלים 27 ה27 בוודאות טוב יותר? יענו במשחקים,תוכנות עיבוד וכו'?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by teddy85,

אני משתחרר עוד חודש ב 20 ליוני ושלושה ימים אחרי זה יוצא ה conroe והיתי רוצה לקנות מחשב חדש אבל תוך כמה זמן בארך יהיה מספיק ביקורות של לוחות ומאבדים שמתאימים ושווה לקנות כי אני ממש לחוץ לקנות מחשב

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by Ashand,

יש לי מחשב "ישן" עם לוח אם של אסוס P5NE SLI עם מעבד E4500 ו-2 גיגה זיכרון ,אני רוצה להחליף את הלוח אם כי הוא עושה לי בעיות חמורות מאוד של ריסטים,מסכים כחולים וכבר אין לי כח בשבילו (קניתי אותו ב-200 שקל וכנראה הוא היה שווה את ה-200 שקל) הלוח שאני רוצה יהיה חייב להתאים לחומרה הנ"ל עם צי'פסט יציב שלא עושה בעיות,שיהיו עליו כמה שיותר PCI ויציאות USB ...אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by tovtov,

שלום, האם זה נכון שאם אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING זה לא משנה עם איזה זכרונות אני עובד (מבחינת תזמון), כלומר לא יהיה הדל בין 2.5 ל 3 תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. חבר שלי רצה להחליף לוח וכבר קנה לוח אסוס P4P800 הוא הזמין את זה בחנות ביחד עם עוד זיכרון כי אמרו לו בחנות שלוח של DUAL DDR לא תומך בסטיק אחד ... האם זה נכון ? או שאפשר להשתמש בסטיק אחד ב DUAL DDR

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by zaroor,

הלוח דגם P5GD1 בביוס ראיתי אפשרות של AHCI האם זה יכול לעבוד בדגם הזה בכלל בביוס רשום כך : 1-(configure sata mode=(ide) (ahci) (raid לבחור 2-בביוס בעוד שני אפשרויות הקשורות לזה כתוב כך לבחירה :stagger spinup support כן או לא ,למה זה משמש ? 3- achi port interlock 3 switch =מה זה אומר ? ומה לסמן כן או לא ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. לא עידכנתי עדיין ביוס ויש לי בעיות עם האוברקלוקינג, המחשב נתקע ולא עושה ריסט להגדרות ביוס, אני צריך לשים את הג'מפר של clear cmos כדי שהמחשב יחזור לעצמו. לעדכן? ולאיזו גרסא? על איזו גרסה אתם עובדים?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by X7-007,

איזה מהם יותר עמיד ויותר טוב, לאוורקלוק גם בעיקר. אני צריך גם שיהיה לפחת לגיג'ה בייט את האפשרות לחזור מאוורקלוק לא תקין בקלות כמו ה CRASHFREE 2 של אסוס, שפשוט מכבים את המחשב והוא אומר אוורקלוק לא תקין וללחוץ F1. לפי מה שראיתי לגיג'ה בייט אין את זה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by gameplan,

להישאר בסטוק ואולי בעתיד איזה oc קטן לא משהו רציני בכלל איזה לוח יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by avihy,

היום אבי רכש זכרון 512MB 400MHz DDR. במחשב שלו יש זכרון 256Mb 133MHz DDR SDRAM . האם אפשר לשים את שתי הזכרונות? או שעדיף רק את ה 512MB?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים