מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
זהו למעשה הפרמטר הקריטי ביותר מבחינתי לגבי עתיד כפולי הליבה של AMD - האם זכרון המטמון שלו יהיה 4MB לפחות ומעלה בדור הקרוב שישווק ? ואם כבר אז נהייתה התבהרות כלשהי בנוגע לתאריך שיווקו בחנויות (בארץ כמובן ) ? תודה רבה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי הלוח שלי הוא מדגם Gigabyte ga-ma69g-s3h הזכרונות שלי הם CORSAIR 1024X2 PC5300 DDR 2 667MHZ בCPUZ הוא מראה לי שהזכרונות עובדים ב333MHZ האם משו אינו קשורה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום. כאחד שדיי ותיק בפורם ולפני כל קנייה אני מתיעץ אם אנשים פה שאני ידע בוודאות שיוכלו לעזור לי, שכנעתי את חבר שלי שאתם יכולים לעזור ולהמליץ על שילוש מתאים, לאחר שהו עשה כמה טעויות וקנה שני מחשבים עם ביצועים ירודים במחיר מופרז (באיזשהו מבצע שאכל אותה בסוף). בקיצור המחשב מיעד בעיקר למשחקים כבדים יש לו כ.מסך R9600 PRO. אז מה שצריך זה מעבד לוח אם וזכרון. אכשיו לדעתי הכי כדאי זה מעבד AMD אולי אפילו 64 ביט ??? לוח אם האם כדאי לקנות עם PCIX? האם ללוח אם עם SATA יש חיבור גם לATA 133 בקיצור אני סומך אליכים שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. וזכרון 1024MB לא יודע סטיק אחד או שניים לא יודע מה עדיף. תודה מראש L.A
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
סוף סוף אנחנו נחשפים ליותר מידע (עדיין אין בנצים) פרטני על המבנה של המעבדים החדשים שעוד שנה כולנו נקנה אותם http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/what-you-need-to-know-about-nehalem.ars http://realworldtech.com/page.cfm?ArticleID=RWT040208182719
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה כדאי להתקין על המחשב הישן שלי ראדון 9250 ראדון 9600 והלוחות אם הבאים: ASUS pss800-vm EPOX EP-8RDA פשוט יש לי 2 מחשבים איזה מהכרטיסים כדאי להתקין...
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלם לכל חברי הפורום, אני נמצא בתהליך של רכישת מעבד,לוח וזיכרון חדש. וכאן אני צריך את עזרתכם בנושא. אני בתחום מספיק זמן אבל עדין אשמח לשמוע עוד דעות לפני ביצוע הרכישה * המחשב הולך להיות בשימוש למשחקים,עבודות גרפיקה וסרטים BLU RAY היום יש לי ספק כח 700W של חברת cooler master pro וכרטיס מסך Ati 6970. ** חשוב כמובן שהלוך יהיה כמה שיותר עמיד להרצת מעבד לביצועי OC אני הולך לרכוש מעבד אבל עוד לא החלטתי איזה גוף קירור לרכוש איתו. כך שגם כאן אשמח ליעוץ. 2600K עכשיו הדילמה שלי היא איזה לוח אם לרכוש. שמתי עין על 2 לוחות אם בתקציב שהגדרתי. 1. asrock fatal1ty p67 professional 2. asrock z68 extreme3 gen3 קראתי הרבה על שנהם ועדין לא החלטתי איזה לוח אם נותן לי את התמורה הטובה …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
באתר האינטרנט של DFI, מצויין כי הלוח אם שלי תומך בזיכרון במהירות של 800\667\533, ואילו בחוברת הפעלה של הלוח אם, ועל הקופסא כתוב שהלוח אם תומך עד 667... האם עידכון ביוס יאפשר ללוח לתמוך בזכרונות 800? או שזוהי פשוט טעות באתר של DFI? תודה מראש לעוזרים,
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מעבד, איזה כדאי? 9450? 9550? אולי אחר? ניתן לראות את המערכת שלי בפרופיל שלי לשימושים גרפיים בלבד כולל תלת מימד (3DMAX+AFTER)
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כיום יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד e6300. אני רוצה לשדרג את המחשב (מעבד ולוח) ואין לי תקציב לכרטיס מסך. לא ישתלם לעשות את השילוב הזה בין שני הרכיבים האלו?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב שלי והפעלתי אותו היום (שישי). התוכנה שקיבלתי עם הלוח אם מראה כי המעלות של המעבד בזמן שאני עובד איתו רגיל (מתקין דרייברים ובאינטרנט) עומדות על 49-50, וכשאני משחק איתו מישחק כמו CS אז הן עומדות על 55+-. זה בסדר? נ.ב הגוף קירור והמעבד הם המקוריים של AMD. תודה לעונים. מנהלים אם זה קשור לפורום "אוברקלוקינג וקירור" אז תעבירו את זה לשם בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שבת שלום לקוראים בשותכם אני אחזיר אתכם קצת (הרבה) אחורה. עומדים לפני כרגע שני סוגי מעבדים שונים, השניים המצויינים לעיל', השאלה היא מה עדיף מבינייהם? לפרסקוט יש נתונים טובים יותר על הנייר (1 מגה קאש 800MHZ אל מול 512K קאש ו533MHZ) אבל הפרסקוט מגיע לטמפ' לא נורמאליות של עד 70++ מעלות וע"פ הבנתי זה לא כ"כ טוב, בנוסף לעניין שהוא מאבד יציבות ועושה לעצמו מעיין מיני "שאט-דאוון" שפוגע בביצועים. אשמח לשמוע את דעתם של מבינים (וגם של לא, דעות תמיד עוזרות) הלוח אם של ASUS P800 שתומך בשנייהם ובמחשב קיים 1G זיכרון DDR400 עם כרטיס גרפי Geforce 4 ti 4200 שוב, תודה מראש ואשמח לתגובות בהקדם, יומטוב.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי שכבר מוכרים את הQ9300 בכמה חנויות ובמחיר יחסית לא יקר בכלל ..השאלה שלי אם לקחת אותו או מעבד אחר מהסדרה החדשה או לקחת את הQ6600.. אני לא מתכוון לעשות OC השימושים במחשב הם משחקים כבדים,מעט סרטים, שירים ואינטרנט.. תודה למי שעוזר נץב- האם זה הגיוני ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1121 נראה לי חשוד גם זול מאוד ועם קירור בנוסף
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יצאתי מהרצון לקנות לוח אם שתומך גם ב- DDR 3וגם ב- DDR 2 אני לוקח DDR 2 איך אה- לוח ABIT IP 35 PRO או P35-DS4 של GIGABYTE או את P35 P5KC של ASUS מה אתם אומרים??ואיך הזכרונות TWINMOS 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 אני רוצה לשים 4X שיהיה לי 4 GB איך הזכרונות האלה מבחינת החברה כדיי? או שעדיף לקחת את 1GB Kingston Value או Corsair XMS2 TwinX CL5
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ראיתי את הסיקור באתר ל הלוח אם ונשבתי אני הולך לקנות אחד כזה רק במאמר לא כתבו מה מקבלים בקופסה כי הם קיבלו את הלוח שהוא לנותנים ביקורת והם קיבלו אותו בתוך קופסה לבנה פשוטה ורק עם הדיסק של הלוח לכן רציתי לדעת מה מקבלים עם הלוח הנ"ל תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. לי יש את המחשב שבחתימה ולאשתי יש אתלון XP 2200 שנינו מרוצים מהמחשבים שלנו משרתים אותנו יופי. אני אמור לקבל ממישהו כרטיס מסך רדאון 9600 XT שיחליף את ה רדאון 8500LE שלי, או שבמקום זה אני יכול להחליף את האתלון 2200 והלוח אם שלו לאתלון 64 3000+ או 2800+ עם לוח אם שאני עדיין לא יודע איזה. מה לפי דעתכם עדיף: כרטיס מסך נחמד אך לא שיא הטכנולוגיה או שדרוג של המחשב לאתלון 64 וזה יהיה כרוך בלהישאר בינתיים עם הרדאון 8500 LE .
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 זיכרונות של 1gb ddr sdram האם ניתן למצוא היום מעבד חדש שעובד גם עם זיכרון מסוג ddr או שכולם עובדים רק עם ddr2 ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איזה מהזכרונות האלה יותר טובים??? (אני יודע שOCZ נחשבים טובים והם באים עם קירור והם יותר זולים מפעמים הTwinmos האלה) הOCZ : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14671 הtwinmios: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6040
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
סיימתי להתקין את המחשב, עם לוח אם MSI NEO 2 Platinum ועדכנתי את הדרייברים ל - nForce 3 דרך ה - Utility של MSI. הבעייה היא שכאשר אני הולך לאתר של NVIDIA - אני רואה שיש להם דרייברים אחרים + Utility יותר חדשים. מה עושים? האם לוח אם זה כמו כרטיס מסך שניתן להוריד דרייברים לצ'יפסט תמיד מאתר יצרן הצ'יפ או כדאי להתקין רק מה שמומלץ ע"י יצרן לוח האם? תודה
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח ASUS STRIKER EXTREME וקירור למעבד של SUNBEAM TUNIQ TOWER120 איך אני יכול לבדוק לפני הקניה אם הקירור יכנס שם? זה נראה כאילו די צפוף בלוח הזה סביב המעבד עם כל הצינורות והגופי קירור האלה... יש מישהו שיש לו את החלקים האלה ביחד??? תודה
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב MUSHKIN 2G 800MHZ השאלה שלי, במידה ואין מושקין ואני ייקח חברה אחרת אותם נתונים 2 ג'יגה ו800 מהירות הם יעבדו טוב? דואל צ'אנל?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אילו מבין שני הזכרונות האלו יותר טובים?...מהירים יותר וכו'...? אם למשל באיזשהו מחשב יש לי 512 מגה בייט ארדיראם ובמחשב אחר יש לי 512 דידיראם?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני חדש למה אין חוקים בפרום? OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series יש זיכרון יותר טוב מי זה? 2 זיכרון 800 256*2 כי אמרו שזה לא ינצל.. לא יודע..בה AMD 512 זיכרון שהזיכרון יהיה איכותי ויש לי את הלוח הזה Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) כמה מהירות הוא תומך ? 333-400+? תגידו עם הלוח הזה בסדר? :-[ http://www.pcpartscollection.com/ecsp4vxaspen.html תסקלו על הקישור הזה אולי זה הלוח שלי רשום אותו דבר ר ULTRA רק תגידו שאין בעיה של תאימות ומה המהירות ואני קונה עוד שבוע-שבועים את הזיכרון +כרטיס מסך R9600XT של ספיר
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בוקר טוב! יש ברשותי את השילוב של הלוח והמעבד הבאים: AMD 4200+ X2 ב OC של 2.20@2.60 ולוח אם : MSI K9N Neo v1.0 MS-7260 יש לי הזדמנות לקבל במקומם INTEL E4500 2.20GHZ לוח אם: GIGABYTE G31 הפשוט והקלאסי (הלוח שיש לי כרגע לא נראה לי יותר טוב ) , יש לי נטייה לבצע את ההחלפה הזאת, כי לפני שאני שואל פה חרשתי קצת את גוגל ומצאתי שהוא אוברקלוקר מצויין ושה4200 חלש בהרבה מה4500 ואפילו יש מצבים שה4500 נותן יותר ביצועים מE5200 (אני מודע לכך שהוא לא CORE 2 DUO ), בכל אופן, מה אתם אומרים? שווה? (מתוכנן OC, כמה שיותר, יש קירור ,יש זיכרונות, יש ספק, לא צריך כלום ) . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-