עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alone7,

האם לדגם הזה יש SLI?

2. Started by locke,

עדיף שלא יהיה ל- P4 . אם זה בכלל קיים אז שתהיה לו יציאה לטלויזיה. כרטיס קול טוב onboard irDA או משהו דומה, העיקר שאפשר יהיה לחבר התקן אינפרא אדום. וזהו פחות או יותר, שיהיה גם מחיר סביר. ויעזור לי מאוד גם מאיפה אפשר לקנות אותו. תודה...

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  3. זה מעבד 2.6 או 2.8 או 3.0 ??

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by sagi145,

יש לי לוח אם של ג'יגבייט ga-945gzme-rh ויש לי 1 ג'יגה זיכרון די די אר 2 667 שניכנסתי לאתר של הלוח אם היה כתוב שהלוח פועל הכי טוב עם 533 אבל היה כתוב שהוא גם תומך ב-667. המחשב גם נורא איטי יחסית למחשב עם 1 ג'יגה זיכרון ואני לא מעמיס עליו מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה????

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  5. שלום אני מחפש לוח אם למעבד אינטל שתומך בAGP וגם ב PCIe למעבד 64 ביט ליבה כפולה וגם SATA2 תודה

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by Pinhas700,

האם הלוח אם הבא: GA-8VM800PMD-775 טוב לעריכת וידאו מקצועית והאם הלוח אם הזה יחזיק כרטיס עריכה רייל טיים מקצועי?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by erap129,

אחותי אתמול קנתה מחשב עם לוח ASUS A8N-VM (עם 6100 מובנה) כל הדרייברים מתוקנים אבל יש בעיה אחת שהיא הדרייכר של הכרטיס רשת לפי מה שראיתי הוא גם מובנה בלוח אם אבל בדיסק של הלוח אם אין איפשרות להתקין דרייבר לכרטיס רשת. איפה אני אוכל למצוא לו דרייבר?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by amos700,

יש לי מחשב נייד ומעבד של amd sempron 3400 + האם הוא תומך 64 bit

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. מכיוון שזה לא פורום מפרטים השארתי את הרכיבים החשובים לשאלה. AMD Athlon 64 3200+ BOX CPU 1266.92 ¤ 1 1266.92 ¤ Asus K8N-E DELUX nForce3 250 935.39 ¤ 1 935.39 ¤ 1 מה טוב יותר לAMD64 סטיק גיגה או 2 של 512 ? ואם סוקט 754 לא תומך בדואל אז מדוע רשום בלוחות אם שהם כן ?? אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא הזה 2 עכשיו בשביל להריץ אפליקציות - מה יהיה יותר טוב : Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory או סמסונג אורגינל 512 או שמא חבל על הכסף וללכת על משהו פשוט כמו 2 סטיקים של adata 3 ולמה יש זוגות של סטיקים כמו geil שבאים ביחד - האם הם שווים רכישה ?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. Started by -Blaze-,

מה קורה פה? אמרו לי שהלוח תומך CF, אבל ראיתי מישהו בXS ששם שני 7900GT על הלוח הזה בSLI הוא תומך CF וגם SLI!?

11. Started by ilanb0,

.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  12. שלום, אני יודע שכולם ממליצים על הלוחות של ePox,Dfi &MSI,.. אבל מה עם הלוח אם הזה של ג'יגהבייט?Gigabyte GA-K8NSNXP (nForce3 250) - ATX.... הנה קישור..:[url=]http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NSNXP.htm, מה טוב בו,חסרונות,מה כל התכונות הללו..?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by Godmoney,

יש לי כרגע ג'יגה זכרון של RAM - שני זכרונות של 512 כל אחד. אני רוצה להוסיף לו עוד ג'יגה ויש לי כמה שאלות: 1. עד כמה אני ארגיש שינוי במהירות של המחשב (אני משתמש ב Vista Ultimate) 2. יש לי אפשרות לבחור או לקנות שני 512 חדשים ולהוסיף, או לעשות טרייד אין על שני ה 512 שלי ולקחת שני זכרונות של ג'יגה כל אחד (הבדל של כ-150 שקל) מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by BigDragoon,

רציתי לדעת איזה זכרונות של 2 GB, הכי משתלמים למחשב חדש עם OC? ולמחשב חדש ללא OC? תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by avishaiar17,

יצאתי מהרצון לקנות לוח אם שתומך גם ב- DDR 3וגם ב- DDR 2 אני לוקח DDR 2 איך אה- לוח ABIT IP 35 PRO או P35-DS4 של GIGABYTE או את P35 P5KC של ASUS מה אתם אומרים??ואיך הזכרונות TWINMOS ‏1GB TwinMOS TwiSTER CL5‎ אני רוצה לשים 4X שיהיה לי 4 GB איך הזכרונות האלה מבחינת החברה כדיי? או שעדיף לקחת את ‏1GB Kingston Value‎ או Corsair XMS2 TwinX CL5‎

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by roes,

* אני אקנה מחשב עם מעבד קונרו ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב שכדאי לי יותר לקנות P5LD2 של אסוס (מבוסס 945) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2697 או לו אם של אינטל של (מבוסס 965) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 ?? מי יותר טוב ? והאם ההבדל משמעותי? * כדי להיות בטוח: ה לוח אם השני (של INTEL) תומך בזיכרון DDR2 800MHZ הוא תומך בכונן קשיח SATA 2 ?? * איזה לוח יותר טוב ל OC ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. אני מתקין עכשיו מחשב וראיתי בהוראות ההתקנה שרשום לשים "heat sink paste", על המשטח של המעבד לפני שמתקינים את המאוורר - מישהו יכול בבקשה להסביר לי על מה מדובר ואם הדבר באמת נחוץ, או מחייב?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. מה נחשבת לטמפרטורה נמוכה מהי טמפרטורה נורמלית וכמה זה גבוהה? זה כמו במעבדים?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. אני מנסה להחליט איזה מעבד הכי כדאי לי לקנות. האם קיים דירוג של המעבדים לפי ביצועים? הבנתי שסדרה 8 היא הטובה ביותר (אולי חוץ ממרובעי הליבה), וש-2 היא הפשוטה ביותר. לגבי השאר לא הצלחתי להבין. ראיתי מעבדים מסדרה 7 שיותר זולים מסדרה 6 וכו'.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. שלום לכולם, הופנתי לפה ממפרטים כי עשיתי בלאגן שם. אני מכין מפרט שידרוג בשביל חבר שלי ואני בשלב הבחירה של לוח אם. (המעבד הנבחר Q9450 ) אני מחפש שני לוחות אם HIGH END תומכי DDR3 אחד תומך SLI ואחד תומך CF. לאחר שיהיו לי שני הלוחות המתאימים נבחר שאיזה טכנולוגיה אנחנו נמשיך ולפיה נבחר את לוח האם. אז אני מבין שבשביל הלוח תואם SLI אני צריך צ'יפסט של NVIDIA , ובשביל CF אני צריך צ'יפסט של כל חברה אחרת (X48 הכי מומלץ?) אז אם תוכלו לתת לי את הלוחות הכי מעניינים עם הפרמטרים האלה תודה NDickler

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  21. שלום לכולם!!! מלא זמן לא הייתי וחזרתי! אני מתכונן לקנות זכרון של 512MB DDR למחשב עם לוח אם של EPOX 8RDA3 עכשיו הלוח עד כמה שאני מבין, יש לו מהירות BUS של 333. אז הנה כמה שאלות במסודר: 1.) האם כדאי לעשות OVERCLOCK ל-400 ולקנות את ההצעה הזו: http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=219 שהיא בנתיים הכי זולה שם? 2.) על אילו דברים אני צריך להסתכל ולדעת לפני קניה (שמעתי את אחי אומר משהו לגבי CAS SPEED) ? 3.) כמובן שארצה לשמוע המלצות מכם! 4.) היום יש לי 512MB זכרון, אני שוקל לשדרג כי אני משחק הרבה וחבל על הצוואר בקבוק שיש מול הכרטיס RADEON 9800 שלי. בנוסף, יש לי את התוכנה RAMCLEANER אשר מאפשרת לראות גרפית את מצב הזכרון ואני שמתי לב שאחרי זמן ממושך (נגיד יום) ללא…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by idofr,

הי, לפני כמה חודשים שאלתי פה אנשים מה הם חושבים הכדאיות של להוסיף עוד 2 גיגה ראם ל2 הקיימים בלפטופ הנחמד והיפה שלי (כמובן שהוספתי מפרט והכל). בכל מיקרה התגובות היו שאין לי מה לעשות עם זה וחבל על הכסף שלי. היום נשברתי, הלכתי ועשיתי את הקנייה, אני חייב להגיד שגם כרגע שאני עדיין עם ווונידוס 32 ביט (מחר אני יפרמט ל64) ההבדל מורגש משמעותית. הבדל משמעותי בעליה ובכיבוי והבדל מכובד ביותר בעבודה שוטפת. תגובתי לכן, לכל אותם אנשים שבד"כ מגיבים על שאלות כאלה בביטול שאני קיבלתי היא פשוט מאוד אל תרוצו לשלול, גם אם המחשב בעבודה שוטפת לא צריך את כ-ל הזכרון שיש לו, יכול מאוד להיות שעדיין יש מקום להוספת זיכרון. ובכל מיקרה תודה רבה על ההמלצות והדעות שהבעתם בזמנו, גם עם לא נכונות עדיף משהו מ…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. Started by giloman,

אפשר לקנות היום פנטיום M 1.7 האם הוא יותר שווה לי או P4C 3.0 GHZ והאם הוא מתאים ללוחות 478 רגילים (לא לדבר על A64 כי יש לי לוח ל478 כבר ... )

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  24. שלום חברה יש ברשותי כרטיס מסך 7600GS PCIE, יש לי בעיה כאשר אני משחק משחקים.. זה לא קורה בכולם אבל קורה בהרבה כמו וורמס מהיימס, ג'יטיאי וייסיטי ועוד..הבעיה היא שאני מתחיל לשחק במשחק ואחרי כ20 דקות הוא מתחיל לרוץ מהר, הזמן זז מהר, הכל זז מהר יותר, ורק אחרי רסט המשחק מתחיל לפעול בסדר ואחרי מספר עשרות דקות הבעיה מתחילה שוב. ניסיתי לשדרג לדרייברים הכי חדשים , ניסיתי לשים את הדרייברים המקוריים שמגיעים עם הכרטיס, אך הבעיה חוזרת על עצמה. האם יש מצב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. איזה מהירות לזכרונות DDR 3 מומלץ? (מחיר לתוצאות) אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם יותר מידי על מהירות שאני עצמי לא ישים לב עליה. אני גולש באינטרנט ומתעסק עם הרבה תוכנות. ( לא משחק משחקים)

• 5 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים