עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש לי את הלוח אם של ג'גהבייט GA-G1975X ויש לי למטה מין כזה צג קטן כשהלוח אם דולק כתוב 60 או 50 במספרים האלה, מה זה? הנה המיקום של זה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש , ומהיום הראשון התחילו הבעיות הכרטיס רשת לא מצליח לקבל כתובת תקינה , אני עובד עם ראוטר של D-LINK 624 ומודם בי פוקוס 270... על כל מחשב אחר וכרטיס רשת אחר הכל עובד טוב (אני עכשיו מחובר מכרטיס רשת אחר על אותו מחשב (לקחתי מהמחשב הישן)). ניסיתי הכל , ניסיתי לחבר רק את הראוטר , רק את המודם , לאפס , להתקין מחדש את הווינדוס , להתקין מחדש את הדרייברים, הגיע הטכנאי של החברה (קניתי מTMS) הוא גם ניסה הכל ולא הצליח . היום החלפתי את הלוח אם הלכתי למעבדה והחליפו לי , במעבדה חיברנו ראינו שהכל עובד... חזרתי הביתה אני מחבר ושוב אותה בעיה הכרטיס רשת מושך כותבת apipa 169.254.X.X אני לא יודע מה לעשות , ניסיתי שוב להתקין דרייברים הורדתי חדשים, שום דבר פשוט לא עוזר... אני ממש…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. ההבדל בינהים ומה ממולץ לקנות תודה!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  4. אני מחפש לעשות איזה OC בקטנה משנים את מהירות הBUS בBIOS? יש לי זיכרונות 667 תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by rollita,

שלום רב, יש לי המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 KING PC400 KVR400 X64 C3A Gigabyte FX6600GT GV-NX66t128D PCI-e 128Mb Video Card לוח האם שלי הלך פייפן ולמזלי הטוב גם החנות בה רכשתי את המחשב פשטה רגל וכך איני יכול לממש את האחריות שלי... יש לי שתי בקשות : 1. אם מישהו מכיר אשמח לדעת מי היבואן של Gigabyte על מנת לנסות לממש את האחריות 2. כהכנה לאפשרות שסעיף 1 לא יתממש או שהיבואן לא יסכים להחליף מסיבה כלשהי אני מבקש המלצה ללוח חלופי. שמתי לב למבחר יפה בחנות הזו http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=393 אף כי לא נעול עליה כמו כן יש לי הצעה מחנות אחרת לדגם Albatron KM51G DDR 400 1000MHz יד שניה ב- 280 ש"ח עם שנתיים אחריות נוס…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. זה דגם הזיכרון שיש לי, בסטיק אחד. אני רוצה להוסיף עליו סטיק 1GB נוסף, כדי להאיץ את מהירות המשחקים, ותוהה איזה אחד לקנות? המעבד לא ב-OC, ואני מחפש זיכרון של חברה מוכרת ולא יקרה מדי. ראיתי שהמחירים ירדו לזנות מהפעם האחרונה שבדקתי, יש 1GB של Kingstone 533, שעולה רק 250 (אז עלה 600) :-X...ללכת עליו וזהו?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. אני השבוע בעזרת השם קונה את המחשב הנ"ל: כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון G-SKILL DDR2 1024MBX2 667MHZ CL5 SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200RPM SATA2 לוח אם Asus P5B רציתי לדעת איזו לוח עדיף יותר למערכת שלי מבחינת ביצועים למשחקים, ה-P5B של אסוס או ה-P5NE של אסוס.שניהם עולים אותו דבר. הבנתי וקראתי שהלוח P5NE בגלל שהוא עם הצ'יפ החדש של NVIDIA הוא יותר טוב למשחקים ובגלל זה עדיין לא החלטתי מה לקחת... כמו כן רציתי לדעת איך הזיכרונות של GSKILL? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by ^Z^,

שלום יש לי זכרון G.skill, כל התוכנות מראות אותו ככזה (אוורסט, PCWIZARD וכו') אבל כשאני פותח את המחשב אני רואה שכתוב על הציפים ובעצם גם על זכרון עצמו ceon. האם Gskill משתמשים בצ'יפים של ceon או שאולי רימו אותי?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. בהמשך לשרשור הקודם בנושא, שבו העלתי את השאלה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311868.0 הכרטיס ה- OB מריץ מצויין (ולא מעמיס על המעבד), HD בכל רזולוציה ואת Aero של VISTA ללא בעיה. יכול להיות מעולה ל- HTPC, לידע כללי...

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by udist,

מה עדיף, סטיק אחד של גי'גה או שניים של 512MB?? המפרט בצד... האם ישמר לי הדואל צ'אנל אם אני קונה שני סטיקים שהם לא זהים לשניים שכבר יש לי?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  11. לוח אם MSI 865PE NEO3 1GLAN 775. הבנתי שכדאי לקנות DDR2, אם זה מתאים ללוח האם. - יעבוד אצלי? וגם, אני לא כזה טכנאי גדול - אם אני קונה במקום כמו ZAP, היכן אפשר לבצע את ההחלפה במחשב? המון תודה חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. קיבלתי את המחשב שלי והפעלתי אותו היום (שישי). התוכנה שקיבלתי עם הלוח אם מראה כי המעלות של המעבד בזמן שאני עובד איתו רגיל (מתקין דרייברים ובאינטרנט) עומדות על 49-50, וכשאני משחק איתו מישחק כמו CS אז הן עומדות על 55+-. זה בסדר? נ.ב הגוף קירור והמעבד הם המקוריים של AMD. תודה לעונים. מנהלים אם זה קשור לפורום "אוברקלוקינג וקירור" אז תעבירו את זה לשם בבקשה.

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  13. מה יותר טוב לאוברקלוק? לגיגהבייט יש לוח טוב לאוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by Kenny,

היי , אבא של חבר שלי נמצא ביפן כרגע. בכל מקרה , הוא ביקש ממנו שיביא לו מעבד פרסקוט 3.4 gb קיצר , שאלתי אותו למה הוא לא לקח 64 ביט , ושהפרסקוט לא ממש מוצלחים. קיצר הוא אמר לי משהו שזה מעבד שונה , ואין אותו בארץ , והוא ממש אבל ממש חזק... והוא שונה משאר הפרסקוטים שלפניו. למישהו יש איזה מושג איזה מעבד זה? ואם יש באנץ-מארקים שלו , כנגד 64 ביט? או כל מידע עליו. (וזה נכון שאין אותו בארץ ?) תודה.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by yuvalfr,

בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני כבר די סגור על הרכיבים, כאשר הבסיס כנראה יהיה AMD Athlon 3000. בדקתי מחירים, והמחיר של מעבד כזה (RETAIL/BOX') לפני מעל לחצי שנה היה 1400-1500 ש"ח, וכיום הוא 1,050-1,100, כלומר ירידת ערך מינימלית ביותר. אני מסיק שהסיבה לכך היא היבוא הבעייתי של מעבדי ה-64 לארץ, אבל לשמחתי קראתי כעת את הידיעה כאן ב-HWZONE שהבעיה נתפרה. השאלה היא - כמה זמן לחכות עד שארכיב את המחשב החדש? לאיזה מחיר צפוי מעבד ה-3000 (או 3200, גם אפשרי) לרדת? באתר newegg המחיר של מעבד AMD Athlon 64 3000 RETAIL הוא 161 דולר, כלומר 724 ש"ח. אפשר להעריך שבארץ המחיר בקרוב יהיה 800 ש"ח? בקיצור, שווה לחכות בכלל?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. Started by Lion,

אם אפשר בעברית אם אין בעברית אז באנגלית תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. שלום קניתי מחשב חדש עם 4GB זיכרון של kingston Hyper X, הזיכרון מגיע בשני רכיבים 1066HZ 2X2GB. חלונות XP שיש ברשותי מזהה את הזיכרון רק כ-3.25GB, כאשר ב-BIOS הוא מזהה כי אכן יש לי 4GB. למה חלונות "אכל" לי 0.75GB של זיכרון? חשוב לציין כי אין לי כרטיס גרפי ONBORD. מפרט המחשב: INTEL E8400 ASUS P5Q PRO NVIDIA QUARO FX 570 2X2GB KINGSTON HYPER X WD 160GB SATA II WINDOWS XP PRO

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. כמעט בטוח שאני קונה את זה רק אני לא בטוח שהוא מתאים לפנטיום די בגלל שהצ'יפסט הוא לא 955x ומעלה לפי מה שהבנתי צריך אז ככה אני צריך שתגידו לי אם זה מתאים במאה אחוז ASUS P5ND2-SLI Deluxe Socket T (LGA 775) Nvidia nForce 4 Motherboard תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by rafip77,

שלום, לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות אלו, וסליחתכם על חוסר הידע שלי במחשבים.... 1. אני מתכנן לקנות מחשב, האם זניח לרכוש זכרונות 800MHZ לעומת 667MHZ ואם אני עושה DUAL CHANNEL האם יעזור במשהו ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. צריך בשביל להעביר בביוס את cpu speed לmanualובחוברת נתונה טבלה עם מהיריות של הג'אמפר במצבים שונים,אבל לא מוסבר איך אני משנה לjumperfree mode.די דחוף... תושה מראש

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. Started by tamos,

אני צריך לוח שיתמוך לי: גם פנטיום 4 וגם שיתמוך QUAD CORE וגם שיתן לי תמיכה בפנרין, זאת אומרת ציפסט של P35 או G33 ועדיף שיהיה טוב לOC תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by boogie,

1 .ראיתי שבהרבה מפרטים המליצו על לוח זה, ראיתי שעל הלוח יש כ.מסך מובנה של Ati radeon 1250 express. למישהו יש מושג כמה מגה הכרטיס מסך והאם הוא מספיק חזק כדי להריץ משחקים בינוניים\קלים בגרפיקה בינונוית? 2. אם אפשר לקבל המלצה לכ.רשת אלחוטי.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by nadavov,

אני צריך שהייה בלוח אם יציאות אופטיות וקוקסיאליות ושהוא יוכל להיכנס למחשב htpc עד המחיר 1000 ש"ח תודה

24. כרגע יש לי 2 גיגה של gskil ויש לי זיכוי בקי אס פי איזה זכרון 2 גיגה מומלץ לקנות משם? עד 200 שח

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  25. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם! יש באפשרותי לקנות את השילוש הנ"ל בחו"ל ולהביאו ללא משלוח... הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא...ומה הייתם משנים! אההה..גם תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין ה ABIT IC7-G לבין ה ABIT IC7 MAX3 זה רק באנדל שונה? $142.00 ABIT IC7-G INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA150 ATX FORM FACTOR 1xAGP(PRO/8X)/5xPCI/4xDDR W/SATA,RAID,LAN(Gb),1394,USB 2.0 & AUDIO INTEL PENTIUM 4 3.2E GHZ (BX80546PG3200E) W/1M CACHE 800MHZ 478-PIN RETAILED (3 YEARS WARRANTY) $294.00 OCZ OCZ5501024PFDC-K DUAL CHANNEL PERFORMANCE SERIES PC4400 DDR550 1024MB KIT (512MB X 2) 3-4-4-8 Details $348.00 Sub Total $784.00 בשקלים:3,620.51

• 4 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים