עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה אני לא ממש מבין בעיניין האוברקלוק ורציתי לדעת עם אני יכול להאיץ את המעבד e6300 על לוח 945p-s3 .. ועם אני יכול להגדיל את המכפלה או רק את התדר לפחות למהירות 2.2 (ועכשיו הוא על 1.86) ודרך אגב אני בלי קירור מיוחד יש לי את הקירור הרגיל של אינטל שבא עם המעבד..

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Asus P5B-DELUXE = 1180 GIGABYTE GA-965P-S3 = 780 או דגם אחר שתציעו מה עדיף? אני אישית אוהב את Asus, אך מהם ההבדלים המהותיים ביניהם והאם הם מצדיקים תוספת של 400 שקל למחיר?

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  3. הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. Started by ranuch,

אני די חלש בכל הקשור לחומרה ולא מסתדר עם כל התיאורים שנותנים בפירוט על הלוח אם השאלה היא הממ הוא יחזיק זכרונות שדורשים 2V ומעלה? (קראתי איפשהו שהDS3 עושה איתם בעיות אז אני רוצה להיות בטוח..) למשל, האם הוא יעבוד עם: OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer eXtreme XTC Edition Dual Channel Memory

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by Timewalker,

כעקרון הדבר היחידי שנשאר לי לחכות לו בכדי לבנות את המחשב החדש שלי הוא לוח. אני מעוניין בלוח תומך CrossFire Xpress 3200, ושמעתי ש ATI עומדים להוציא צ'יפסט חדש בשם RD600 שאמור להיות שיפור משמעותי ביחס לכל לוח שיש כיום. כעקרון הלחות עם RD600 (או לפחות לזה ש ATI מתכננים) אמורים להיות 3 חריצים של Pci Express. שניים של 16X (עבור CrossFire Xpress 3200) ואחד של 2X (עבור physics). הבנתי שהיו דחיות בלו"ז היציאה של הלוח. יש למישהו מושג מתי הלוח הזה אמור לצאת ? האם ידוע לכם על לוחות אחרים שתומכים ב CrossFire Xpress 3200 ?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

האם שאני מוציא את הבטריה מהלוח ומחזיר לאחר כמה דקות האם הביוס של המחשב יחזור לי כמו שהוא היה לפני העדכון שעשיתי לו..?

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by Xardas,

יש לי מעבד Intel E6400 . עכשיו.. לפני התמונה הוא עובד ב1600MHZ האם זה בסדר? (כי כתוב Original:2133mhz) או שאוורסט מזייף או משו? ואממ.. הוא לפעמים קופץ כזה לשנייה ל2133.. מזה?! תודה!!

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  8. שלום, הזמנתי מחנות כלשהי סטיק של Twinmos Speed Premium 433 Mhz BH-5, כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 בכדי להוסיף את הסטיק לסטיק דומה שכבר יש לי. כמובן שלקחתי ספציפית את הסטיק הזה ע"מ שאוכל לתת א"ק עצבני במתח גבוה. מפרט בחתימה. הזמנתי גם את גופי הקירור הנ"ל כדי לצנן אותם. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6096 הבעיה היא שהתקשרו אלי עכשיו מהחנות כדי להגיד לי שאי אפשר לייבא\לקנות\להשיג בשוק השחור אותם, ולכן הציעו לי לקנות את ה Twinmos Twister 400 Mhz במקום. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6745 ועכשיו לשאלות: 1) האם הטוויסטר הוא BH-5? 2) האם צפויות בעיות תאימות כלשהן בין הסטיקים, בין אם בסטוק או בא"ק? 3) האם אוכל לצפות שר…

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by Maor_T,

הי כבר קראתי את המדריך עדכון ביוס באתר, ואחרי הרבה חיפושים מצאתי סוף סןף את העדכון המתאים לביוס שלי יש לי לוח אם של Procomp מדגם B680\683 עכשיו מצאתי את הקובץ עדכון ביוס הכי חדש שיש שנקרא B683V26.BIN (תתקנו אותי אם יש לכם יותר טוב ..) ועכשיו נתקעתי....כי החברה של הלוח אם פשטה את הרגל או לא יודע מה אבל אין לה כבר אתר.... ויש לי את קובץ העדכון ביוס...אבל אין לי את התוכנה שמעדכנת ביוס ללוח אם הזה, כמו שרשום במדריך שצריך לשים את התוכנה שמעדכנת + קובץ העדכון בדיסק בוט.... מה אני עושה ? איך אני מעדכן ביוס במקרה הזה ?

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  10. אנ'לא עושה אוברקלוק... אבל אני מעדיף את ASUS. לא קשור למחיר... שווה לקנות 'תלוח הזה? הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by tmpusr,

על הלוח יש 6 חיבורי SATA: 4 חיבורים כתומים שנשלטים ע"י ה-NORTH BRIDGE 2 חיבורים סגולים שנשלטים ע:י בקר SATA של GIGABYTE. כשלוחצים CTRL-G ומגיעים ל-RAID BIOS מוצגים רק הדיסקים שמחוברים לחיבורים הסגולים. האם משמעות הדבר שלא ניתן להשתמש בכתומים ל-RAID0? עברתי על החומר מהאתר של GIGABYTE ולא מצאתי תשובה ברורה. אשמח לעצה בעניין מבעלי ניסיון. תודה

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by beekiller,

שלום לכולם למי יש נסיון עם הזכרון הזה? ממה שהבנתי הזכרון מיועד לעבוד באיזור ה 2 וולט , לכמה לדעתכם אפשר להגיע איתם , זה נחשב זכרון טוב? האם אמורים להגיע ל 900MHZ בקלות?

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by NETANELKOREN,

יש לי שאלה האם יש מעבד ששמו INTEL CORE 2 DUO E6700 EXTREME? האם הCORE 2 DUO E6700 יוכל לרצות אותי ל7 שנים לפחות במהירות טובה? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי שאלה מה יותר טוב GEFORCE 7950 GT 512MB EXTREME הוא GEFORCE 7900 GTX ומה יכול לספק אותי טוב במשך 7 שנים וחשוב לזכור אני לא גימר כבד אז תענו לי. בתודה נתנאל

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by barakv,

הם בסדר? אנלא מכיר את החברה (זה קשור ל ASUS נראה לי לא?) בכל מקרה... הם יעבירו OC טוב?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. http://www.ksp.co.il/hmain.php תזמונים או משהו? נסיון אישי איתם? אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by Godmoney,

יש לי כרגע ג'יגה זכרון של RAM - שני זכרונות של 512 כל אחד. אני רוצה להוסיף לו עוד ג'יגה ויש לי כמה שאלות: 1. עד כמה אני ארגיש שינוי במהירות של המחשב (אני משתמש ב Vista Ultimate) 2. יש לי אפשרות לבחור או לקנות שני 512 חדשים ולהוסיף, או לעשות טרייד אין על שני ה 512 שלי ולקחת שני זכרונות של ג'יגה כל אחד (הבדל של כ-150 שקל) מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  17. מה דעתכם על השילוב הנ"ל: AMD 3800 Dual core 65w 490 2 סטיקים של 512 מהירות 667 CL=5 לוח אם asus m2npv compucase 6cs3 ps תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. Started by piggy_thrower,

היי ברשותי פנטיום 4 2.53 עם זכרון 512 של MUSHKIN PC2700 אני רוצה להוסיף עוד זכרון ורציתי לדעת שני דברים: האם זכרון DDR 512Mb 333MHz CL2.5 Kingston מתאים לי ? האם כל PC2700 הם בעצם DDR 333MHZ CL2.5 ? תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  19. Started by dor962,

אני קונה מחשב חדש בקרוב.. ורציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות אם האלה.. http://www.skypc.co.il/pl_product~18421~10~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~18423~10~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~39202~10~0.htm תודה..

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by baruch28,

ולמה cl4 עולה כפול מ - cl5?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by yoni321,

אנשים סליחה אני עובר על החוקים לא היה לי זמן לקרוא אותם בכלל אחותי בתילאנד באיזור של מחשבים ושינם עשרות דגמים של כל הדברים שיכולים להיות אני צריך כרטיס קול וזיכרון זיכרון למשחקים גיגה זיכרון בסיטק אחד או בשתי סיטקים של 512 סכום 600 בתליאנד אני מניח שזה בזיל הזול אז אנשים בבקשה תנו בתגובות מהר כי אניחייב לחזור אליה עד מחר אני מעריך את זה מאוד תודה רבה

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  22. אני רוצה לרכוש מחשב חדש שישמש למשחקים, מבוסס מעבד INTEL - מעבד: Core 2 Duo E4300, 800mhz, s775, 2m (מחיר 870 שח) לוח אם ASUS: P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E (מחיר 735 שח) זכרון DDRII 800 1GB Kingston Value (מחיר 570 שח) הייתי שמח לדעת מה דעתכם על המעבד ועל הלוח אם בעיקר. האם כדאי לשפר משהו? (מוכן להוסיף עוד טיפה כסף אם צריך) ועל הדרך כבר, מה הכוונה VALUE בזכרון שם? תודה, פיטר.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by tonifine2,

1. מה ההבדל בין לוח 38X ל- 48X ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. מה שרשום למעלה אז כמה על איזה תזמונים להשים את הזיכרונות כדי שיפעלו הכי טוב שיכו להיות הם כרגע בOC של E8400מ 3GHZ ל 4050MHZ ופועלים במיהורת של 900MHZ אז על איזה תזמונים להשים את זה ?

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  25. רק רציתי לדעת אם לוח האם P5N-D של ASUS תומך ב-SLI בלי לחלק את הפעולה לשניים של X8 ומשאיר X16 לכל אחד... תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.