עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dmaster1984,

שלום לא מזמן קניתי זיכרון למחשב הנייד שלי, בגלל שהיה לך בתוך המחשב זיכרון של חברת SUMSUNG קניתי אחד נוסף של אותה החברה (512MB) לאחר שהתקנתי את הזיכרון שהתחיל להופיע לי המסך הכחול של קריסת חלונות אני רוצה לעשות בדיקה לזיכרון שלי ולכן אני מחפש תוכנה ממש טובה שתאפשר לי לבצע בדיקה כזאת תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. אני רוצה לקנות צורב DRW-2014L1T DVD±R x20 השאלה שלי היא אם הכניסות SATA האלה יאפשרו תקשורת SATA תקינה. הם נראים לי ישנים מדי, כניסות SATA שראיתי לא דומות לאלה: [תמונה מצורפת] http://img236.imageshack.us/img236/2901/pb290375copycopydd7.jpg ממש תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. שלום ישלי מעבד 2500 ברטון והייתי רוצה לדעת אם הלוח שלי מסוג epox 8k3a תומך במעבד לא מבחינת מהירות שעון כי אותה הוא מזהה אלא האם הוא מזהה את הקאש של ה512 בבקשה תעזרו לי אני חייב תשובה עד יום ראשון אם אני רוצה את המעבד או לא בנוסף שאלתי השניה מה עדיף לי וולקנו 7 פלוס מה שהיה לי? או את המאוור שאני מקבל עם ה2500 שלי? שהוא גם מנחושת אמרו לי.. תודה רבה לכולכם

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. Started by Gilo2005,

שלום לכולם אני יודע שיש לי הרבה שאלות בנושא אבל זה כדי שאני יקנה את המוצר הטוב ביותר בכספ שיש לי! אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר Tray CPU כשיש מעבד למכירה באתר הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3399 מה אומר ה-TRAY CPU זה כאילו עוד מעבד לניסיון??? והאם יש בו הבדל מה- AMD Athlon 64 3000 הרגיל 2.השרלה השנייה שלי קשורה ללוח אם הזה: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard האם יש עליו סלוט AGP ואם יש לי כרטיס מסך AGP אני יוכל לחבר אותו לשם?????

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  5. אני מדבר על לוחות חוץ משל אסרוק המעפנים ושיהיו טובים בOC כי אני מת כבר לביא למעבד שלי בראש

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. גם בארטון אבל לא חייב.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. מעבד : AMD Phenom 9550 Quad כרטיס מסך : 3870 לוח : 790x משהו כזה [לא מבין גדול במערכות AMD זה לחבר]. מתוכנן שדרוג לGTX275 ל 4GB RAM

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  8. טוב, יש לי פה שני "מפרטים" לשדרוג. הראשון - AMD Opteron 146 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC HEC 400ART השני - AMD Ahtlon +3700 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC 400W ג'נרי (אבל חדש שיש לי כבר) בעיקרון אני הולך על הראשון, אבל אני רק קונה עוד איזה שבועיים, והפסיקו לייצר את האופטרון, לדעתכם יהיה אותו במלאי בארץ עוד שבועיים? האם האופטרון הרבה יותר טוב מבחינת ביצועים? אני יודע שבסטוק ה3700 יותר טוב בדי הרבה, אבל בOC אמרו לי שהאופטרון פשוט פתוח ל3700 את התחת. האם זה באמת מאוד מסוכן להיות עם ספק ג'נרי? (לא להרבה זמן, חודש מקסימום!) תענו לי בבקשה לע השאלות, אני לא יודע מה לעשות!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by Snirs69,

שלום לכולם, יכול להיות שהיום אני מקבל לוח אם Gigabyte GA-P35CDS3R, ורציתי לדעת כמה הלוח טוב מבחינת OC{וגם בכללי כמה הוא טוב}.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by ychamp,

מה דעתכם על הלוח אם הבא BIOSTAR TForce4U http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=tforce4+u

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by adirss,

יש לי כרגע במחשב זיכרון ddr 512 pc3200 400 mhz אני רוצה להוסיף עוד שניים אחד שאין לי בעיה איתו שהואddr 256 pc3200 400 mhz אבל השני הוא ddr 512 ddr pc2700 עכשיו הוא איטי יותר המהירות שלו היא 166mhz השאלה אם אני יישים אותו קודם כל המחשב יתמוך במהירות כזאת ואם כן אני לא רוצה שהוא ישנה את כל המהירות של כל הזכרות יש מצב שהוא ישנה ויאט את הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. איזה דרייבר יתן לי את הביצועים הכי טובים דרך אגב יש דרייבר של גיגהביט ויש של nvidia אף פעם לא הבנתי את ההבדל

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. Started by ofir667,

המחירים של המעבדים E6300 ו E6400 הולכים לרדת? אם כן בעוד כמה זמן בערך והאם זה יהיה באמת שווה את זה? ההפרש במחירים בין E6300 ו E6400 שווה את זה?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. ואיזה משחה אתם ממליצים להשתמש בין המעבד לגוף הקירור ? שמעתי ממוכר אחד, שמאוד המליץ לי לקנות את גרסת הTRAY ולהוסיף קירור לא מקורי, בטענה כי המקורי בלאו הכי מקצר את אורך החיים של המעבד (E8400) האם יש אמת בדבר ? האם יש התראה אם המאוורר מפסיק להסתובב ? נ.ב. אני ככל הנראה לא הולך לעשות O.C. , האם בכלל אפשר לעשות OC עם הקירור שמגיע בגרסת ה BOX ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  15. שלום! יש לנו בבית מחשב נייד שאנו מעוניינים למכור. הוא מדגם COMPAQ PRESARIO 1200. זה המפרט שלו: מעבד: Intel Mobil Celeron II 766MHz. זכרון: 128MB SDRAM. כרטסי מסך: Trident CyberBlade i1 - AGP. לוח אם: VIA Apollo VT8601 ProMedia. הארד-דיסק: Toshiba 10GB 4200 RPMץ כונן דיסקים רגיל (פלופי). כונן דיסקים: LG X24. כרטיס רשת אלחוטי: D-Link AirPlus G+ DWL-G650+. בא עם WINDOWS XP SP2. המסך הוא 14". יש כמובן רמקולים ויציאות כמו בכל מחשב, LAN, USB LPT וכו'... כמה לדעתכם הוא שווה?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  16. מה עדיף מבין 3 האופציות הבאות מבחינת עלות\ביצועים ללא oc? (לכל הלוחות כרטיס מסך מובנה) אם יש חלופה יותר מוצלחת אשמח לשמוע amd athlon x2 4400 + asus m2a-vm HDMI 882 ש"ח או c2d E4500 + gigabyte ga-73pvm-s2h 1064 ש"ח או c2d E4500 + asus p5b-vm 1245 ש"ח

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. יש לי בעיה ואני רוצה את עזרתכם בה. יש לי לוח אם מסוג Gigabyte K8nf-9, מזוויע.. בגללו אני בחיים אבל בחיים לא יילך שוב על GIGABYTE, רק על ASUS (משהו נדפק בראש אחרי שנופלים ככה..). המתכת של הקירור של הMAINBOARD נמצאת בדיוק מתחת לכרטיס מסך. עכשיו, המתכת כידוע מפזרת את החום ועל מה היא מפזרת? נכון, על הכרטיס מסך. הכרטיס מסך מתחמם כמו שיפוד במנגל וכשאני משחק הוא מגיע גם ל89 מעלות. כמו כן, מקום להיטסינק על המעבד ממש אין. אני מנסה להכניס את ZALMAN CNPS 8000 שקיים ברשותי.. והוא לא נכנס. המקומות למאווררים לא מספיקים לי היות ויש לי AURORA 570 והם מתחברים ללוח אם.. (בינתיים חיברתי אותם ישירות לספק דרך משהו שבניתי). אז, מה אתם ממליצים לי לעשות? לקנות איזה לוח אם ישן שיתאים…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by Bear Cub,

מה ההבדלים בין לוחות האם gigabyte intel 945 ps3 לבין gigabyte 945GZME-RH ? ההפרש הוא 180 ש"ח, האם שווה? מעבד intel core2 duo e6300 תודה.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  19. אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק, כונן דיסקים (אם אתם מעוניינים בצורב טוב של סוני, אני יכול לספק אותו), כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משח…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

בביוס אפשרתי את האפשרות הזאת אבל זה לא עזר. מה עוד לעשות? תודה.

21. שלום, לוח האם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 בהתאם למפרט, לוח האם תומך עד 4GB RAM. כרגע יש לי 2G. השאלה שלי היא: כיצד לדעת האם לוח האם תומך בזיכרון בודד של 2048mb? (זאת אומרת - יחידה אחת בודדת של 2G) ברור לי שמבחינת קיבולת - לא אעבור את ה-4G. תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by yhhx,

אני מתלבט בין אינטל 3 גיגה ל3.06 מה ההבדלים בינהם?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  23. לפני הפסקת החשמל המעבד היה מוגדר בביוס (כבר לא זוכר איך)שערך התדר היה 3.4G ובמצב טורבו 3.7G ,כלומר כמעט כל פעולה שעשיתה בווינדוס התדר היה קופץ ל 3.7G ... לאחר הפסקת החשמל הייתי צריך לאפס הגדרות לביוס ועכשיו זה מוגדר כ 3.3G והטורבו 3.4G איך אני חוזר למצב הקודם? -מבלי להתעסק במכפלות של התדר( OC רגיל אני יודע לעשות) ,אני זוכר שצריך להגדיר משהו בהגרות של הביוס אבל לא זוכר איך

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by yoni_r,

למעבד אינטל 775 לוח של asus או gigabyte

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  25. אני צריך לוח אם ומעבד חלשים.. לא ברמה גבוהה.. אבל שיהיה של אינטל ומחירים אם אפשר אני גר באזור חולון-ראשון..תודה

• 4 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים