מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
כיצד אני יכול לבדוק ללא מערכת ההפעלה במבט בלבד האם המעבד שלי הוא Pentium D 2.88 2x2. ולאחר התקנת מערכת הפעלה איזה כלי יכול לאשר לי בוודאות שזה מה שקיבלתי? האם יש הבדל משמעותי בין 2x2 ל - 2x1 במעבדי D?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הזמנתי את המפרט הבא ומישהו אמר לי להחליף את הזיכרונות בזכרונות של G.SKILL מכיוון שאני עדיין יכול לשנות את ההזמנה רציתי לדעת האם הזכרונות של G.SKILL אכן טובים באופן משמעותי מאלו שהזמנתי. אני לא מתכוון לעשות OC. אם יש זכרונות אחרים מומלצים אשמח לשמוע חוות דעת. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤479 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL5 ¤462 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GV5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512M…
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ ASUS K8T800 DELUXE KV8 או PENTIUM 4 3GHZ ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים בלי קשר לתמיכה של 64ביט... אני מדבר רק אל אוברקלוק וביצועים מה ילך יותר טוב פנטיום 4 אם אוברקלוק
-
ככה: במחשב שלי יש 2 סטיקים של DDR 256 400MHZ הבעיה היא שהם מופיעים בביוס ובתוכנת AIDA32 כ200 מ"הצ אמרו לי שזה ככה שמהירות 400 מופיעה בהגדרות כ200 כמו שמהירות 266 מוגדרת כ 133 זה נכון? דרך אגב הזיכרון מופיע בAIDA32 כך: ddr {3200} 256mb 200mhz מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני עומד לקבל מעבד QX9770 ואני צריך לקנות לוח-אם שיתאים לו הכולל תמיכה בSLI. לגבי תקציב.. אין ממש הגבלה, זאת אומרת כל עוד הלוח יהיה שווה אין לי בעיה לשלם כמה שצריך. כמובן לא צריך שטויות כמו תמיכה בשני מעבדים. RAID יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש לוח אם שיתאים לשימוש ב-crossfire של שני כרטיסי מסך 4850 (צ'יפסט X38/X48). כמו כן הלוח אמור לתמוך בשדרוג עתידי של המעבד לדור ה-45 ננומטר. שני הלוחות הבאים הם הלוחות הזולים ביותר שמצאתי: DFI LANPARTY DK X38-T2R DFI LANPARTY DK X38-T2RB מה דעתכם על הלוחות האלו? ומה ההבדל ביניהם (לא מצאתי כזה...) האם ישנם לוחות נוספים שעשויים להתאים (תקציב נמוך ככל האפשר, אך שיתמכו ב-CF של 16X2)? בעיות מוכרות/בעיות בשדרוג עתידי? ובכלל, מהי סיבה לכך ששני הלוחות האלו הם הזולים ביותר? קנייה בארה"ב היא האפשרות המועדפת כרגע. פרטי המערכת: מעבד E6320 זיכרון DDR2 667 2GB תודה!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הדרישות שלי: מעבדי AMD ATHLON XP החדשים ביותר DDR החדשים לא יותר מידי PCI AGP8 אני מחפש לוח שלא יבוצע עליו אוברקלוק והוא לא מיועד לכך. לוח טוב ואמין אם כרטיס קול מובנה וכרטיס רשת מובנה. כרטיס קול לא חייב להיות סראונד אני יודע שיש המון אני פשוט רוצה המלצות שלכם על לוח חדש טוב ואמין ולא יקר במיוחד... עד 600 שקל רצוי לינק
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המיפרט AMD 3200 AM2 DDR2 533MHZ X1600Pro PCIE 80GB WD SATA אני לא עושה שום אוברקלוק שום כלום. אני צריך ת'לוח הכי פשוט שאפשר מתוצרת .MSI ופשוט שיתמוך במחשב וזהו. כמה שיותר זול יותר טוב.
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לחבר שלי יש שני מחשבים בבית אחד שלו עם P4 2.0 והשני של אחותו P4 2.4 שניהם סוקט 478 והוא רוצה להחליף בין המעבדים הוא ירגיש הבדל? ועוד שאלה, הלוח אם שלו תומך בזכרון עד 266Mhz והביאו לו סטיק שפועל ב400Mhz (שניהם DDR), עד כמה שידוע לי הזכרון צריך לפעול לו ב266Mhz אבל הבעיה היא שהמחשב שלו מזהה את הסטיק אבל כתוב לו שיש לו 512 זיכרון וצריך להיות לו 768 לאחר הוספת הסטיק הנוסף, הוא בטוח שהבעיה היא שהחדש פועל ב400Mhz ואני כמעט בטוח שזאת לא הבעיה... מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך גם ב ddr2 וגם ב ddr עכשיו יש אצלי 256*2 DDR. השאלה שלי היא מה יקרה למהירות של זכרונות DDR2 שאני מתכוון להוסיף 512*2. לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו שניהם על DDR גם הישנים וגם החדשים,האם כדאי להשאיר את הישנים(DDR) או להוציא אותם בכלל ולהשאיר רק את הDDR2
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות חדשים למחשב שלי אני לקנות כמות שתספיק לי לזמן רב (1.5-2 שנים) חשבתי על דברים שהם קצה הHIGH END אבל לא מזמן אמרו לי שאני לא צריך כמות כזאת בכלל יש לי לוח GA-7n400 pro2 (k7) מעבד 2800+ xp כ.מסך 9600xt 256M עכשיו יש לי זכרון 512 במחשב שאני מתכון למכור אותו... (של SPECTEK) ולקנות הכל חדש עכשיו גם ממה שהבנתי הלוח שלי מוגבל ל3G ואי אפשר לשים בו duable side ו singel side ביחד.. גם אם אפשר תגידו לי איזה תזמונים הכי יתאימו לי.. (כי לא נראה לי ש2-2-2-5 יתאים או משהו פחות כי זה OVERKILL) אני רוצה גם שעל הזכרונות יהיה המפזרי חום האלה (כמו שיש על רוב OCZ) כי נראה לי בעתיד אני יעשה OC בכל אופן סומך עליכם... SweeT EviL
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן קניתי מעבד AMD 64 X2 5600+ אני צריך לבחור לוח אם שיתאים לו ושיהיה ממוצע ביכולות שלו 3 סלוטים לזיכרון פנימי, לפחות 4 USB, SATA 2, PCIE וזה פחות או יותר הדרישות יש משהו בטווח של 300-400 שקל שיכול להתאים לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה להשקיע עוד 500 ש"ח בערך בשביל 1 GB זיכרון או לא? שאר המיפרט: AXP 2100+ Aiuhb 0304 Epox 8rda+ A3 SK-7 + Smart fun 2 Shafire Radeon 9500 PRO Maxtor 80 GB 8 MB buffer (עעם 3 שנים אחריות)
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה ואני רוצה את עזרתכם בה. יש לי לוח אם מסוג Gigabyte K8nf-9, מזוויע.. בגללו אני בחיים אבל בחיים לא יילך שוב על GIGABYTE, רק על ASUS (משהו נדפק בראש אחרי שנופלים ככה..). המתכת של הקירור של הMAINBOARD נמצאת בדיוק מתחת לכרטיס מסך. עכשיו, המתכת כידוע מפזרת את החום ועל מה היא מפזרת? נכון, על הכרטיס מסך. הכרטיס מסך מתחמם כמו שיפוד במנגל וכשאני משחק הוא מגיע גם ל89 מעלות. כמו כן, מקום להיטסינק על המעבד ממש אין. אני מנסה להכניס את ZALMAN CNPS 8000 שקיים ברשותי.. והוא לא נכנס. המקומות למאווררים לא מספיקים לי היות ויש לי AURORA 570 והם מתחברים ללוח אם.. (בינתיים חיברתי אותם ישירות לספק דרך משהו שבניתי). אז, מה אתם ממליצים לי לעשות? לקנות איזה לוח אם ישן שיתאים…
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב אני ממש לפני קניה לא מתוכננת של מחשב זול (הקודם הלך) עבור אחותי ואינני מעודכן כרגע בתחום המעבדים הזולים, רציתי לשאל מה עדיף: Intel IE2180 או AMD Athlon 64 X2 Dual Core BE-2350 תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חברה נא לענות לשאלה ולא ללכת סביב---כנראה שיש פה יותר מידי אנשים שנהנים לרשום תשובות שלא קשורות לשאלה!!!! שאלתי היא כזו: איזה כרטיס עדיף למשחקים? fx5500 or 9600se לא משנה מה מחירו ושעדיף 95550 אני שואל אך ורק על השנים הללו
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/mori1990/1.JPG
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עוד בדיוק 4 ימים (נכון לכתיבת שורות אלו , בתאריך 23.7 ) יצא לאור העולם מעבד הקונרו , שמתם לב ששקט בינתיים? שכל עולם המחשבים דיי עבר לדום? כנראה מדובר (נו כולנו יודעים , אכן מדובר) במעבדים טובים באמת... יש הערות
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני קונה AMD64 עם 512 זיכרון במהירות של 400MHZ. השאלה היא איזה חברה נחשבת להכי איכותית. אציין כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק לשום חלק במחשב, בתוך כך גם הזיכרון. אשמח לקבל חוץ מהחברה עוד פרטים חשובים.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ועברתי קצת על המלצות שלכם למפרטי מחשב שמתי לב שלוחות אינטל לא מומלצים ע"י חברי הפורום והמנהלים בכלל האם יש סיבה לכך מלבד זה שהם מגיעים בשקית מחורבנת ולא בקופסה עם באנדל מינימלי סיבה נוספת שחשבתי עליה אולי זה העניין שלא ניתן לבצע עליהם OC אשמח לתגובות תודה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ללוח עוד זיכרון RAM. איזה סוג מתאים לו: DDR1 או DDR2. וגם איזה מהירות RAM מקסימאלית הוא תומך. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם של ג'גהבייט GA-G1975X ויש לי למטה מין כזה צג קטן כשהלוח אם דולק כתוב 60 או 50 במספרים האלה, מה זה? הנה המיקום של זה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , ומהיום הראשון התחילו הבעיות הכרטיס רשת לא מצליח לקבל כתובת תקינה , אני עובד עם ראוטר של D-LINK 624 ומודם בי פוקוס 270... על כל מחשב אחר וכרטיס רשת אחר הכל עובד טוב (אני עכשיו מחובר מכרטיס רשת אחר על אותו מחשב (לקחתי מהמחשב הישן)). ניסיתי הכל , ניסיתי לחבר רק את הראוטר , רק את המודם , לאפס , להתקין מחדש את הווינדוס , להתקין מחדש את הדרייברים, הגיע הטכנאי של החברה (קניתי מTMS) הוא גם ניסה הכל ולא הצליח . היום החלפתי את הלוח אם הלכתי למעבדה והחליפו לי , במעבדה חיברנו ראינו שהכל עובד... חזרתי הביתה אני מחבר ושוב אותה בעיה הכרטיס רשת מושך כותבת apipa 169.254.X.X אני לא יודע מה לעשות , ניסיתי שוב להתקין דרייברים הורדתי חדשים, שום דבר פשוט לא עוזר... אני ממש…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ההבדל בינהים ומה ממולץ לקנות תודה!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש לעשות איזה OC בקטנה משנים את מהירות הBUS בBIOS? יש לי זיכרונות 667 תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-