עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בהמשך לת'ראד על הגייל, גיליתי שנכון לעכשיו או נכון לקודם או נכון לעתיד, אין לי מושג היות ואף חברה לא מבטיחה סוג שבב מסויים בדגמים שאני רוצה... אני מתכנן לקנות בארה"ב זיכרון DDR 2 800 MHZ עם תכנונים לאובר קלוק מעבל ל 400, וכמובן בתיזמונים טובים. כאשר אני בונה על איזור ה 200 דולר, ומה שבטוח לא יותר מ 250. ממה שראיתי עכשיו האפשרויות פחות או יותר הן: הגייל כרגע מיוצרים עם אלפידיה הגיסקיל PK עם Mosel האוקז פלטינום גרסה 2 עם פרומוס (promos) יש העדפות לאחד מהם? או המלצות לזיכרון אחר מארה"ב בתקציב? תודה רבה מראש רום.

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by assafb,

שלום, בעקבות העיכוב המכוון שאינטל מתכננת עבור Q9300/Q9450/Q9550 (שלא אוזכר משום מה באתר זה), מתעוררת אצלי שאלה מטרידה. בעקבות שיקולים של חוסר תחרות מצד AMD, האם אינטל עלולה גם לעכב את ה-Nehalem?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. Started by barakzan,

יש לי GA-P55A-UD3 gigabyte ועליו GTX460 ו i5 עכשיו בפרטיס של הלוח אם ראיתי שהוא תומך בcrossfire אבל לא כתוב שהוא תומך ב SLI יכול להיות מצב כזה? מישהו יודע אם הוא תומך ב SLI ??? אני חושב להוסיף עוד GTX460 לקראת היציאה של BF3 אם הוא תומך בכך... תודה מראש ברק

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by oren22,

יש לי זכרון 256MB 333MHZ בכרטיס אחד. עושה רושם שזה לא כל כך מועיל למחשב, כי הוא מקרטע לפרקים כמו יפה ירקוני... לוח של GigaBaye, דגם GA-8ST800. כרטיס מסך GeForce4 Ti4200 /AGP X8, 128MB המחשב מתפקד בעיקר עם יישומי תכנות פלאש, משחקים כבדים עם גרפיקה מורכבת. אז השאלות הן: 1) אם אני רוצה לבצע שדרוג - 512MB ב-2 כרטיסים או כרטיס אחד וזהו? 2) איך אני יודע מה המגבלה של המהירות זכרון שהלוח שלי מסוגל לקבל? 3) יש חברה מומלצת לזכרונות? שמעתי המון דעות, לא משהו שאפשר להבין ממנו יותר מדי. המון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  5. Started by liorY1989,

לוח אם INTEL PearlCreek DG31PR http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=508 יכול להמליץ לטוב/לרע? ומה עדיף, זה או Gygabyte GA-P31-ES3G? מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. אהלן, אני אמור לקבל ממשפחה בארה"ב QX9770EE ו-QX9650. אני לא משלם עליהם ככה שאין טעם לתגובות של "סתם עולה הרבה" וכו'... לפי מה שהבנתי שה-9770 עובד ב1600Mhz ורק לוחות אם מבוססי X38 ו-X48 יכולים לתמוך בו. לעומת זאת ה-QX9650 יכול לעבוד על לוח P35. אני אשמח לשמוע על המלצות ללוחות אם לכל אחד מהמעבדים הללו, במחירים שפויים (אני לא מתכוון לקנות מחשב יקר), שיספקו את יחס המחיר-ביצועים הטוב ביותר, בנטייה למחיר זול. אני מרכיב שני מחשבים (אחד מכל מעבד כמובן), ככה שאשמח להמלצות נפרדות לכל מעבד. כמו כן, אם אפשר להמליץ על זכרונות טובים למעבדים הללו (מהירויות, דגמים, חברות וכו'). ספק 500W של FSP ו650W של חברה אמינה דומה - מספיק חזק בשבילם ? המון תודה !

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by -Blaze-,

עשיתי OC בהדרגה מ266 ל320, הווינדוס עלה כמו שצריך, עשיתי בדיקת יציבות והופיעו נקודות על המסך והמחשב נתקע. הטמפרטורה בOC היא 50 למעבד ו51 ללוח אם. ובלי OC זה 48 למעבד ו44 ללוח אם. לא העליתי שום מתח. נעלתי את הPCI-E ולא נגעתי בזכרונות. איפה הבעיה? אמרו לי שאני אמור להגיע לסביבות ה370, אבל אני לא מצליח לייצב אפילו 320. והטמפרטורות לא נחשבות להגבוהות? ועוד משהו שנורא הבהיל אותי, הרצתי SNM עכשיו ותראו מה קרה ממש על ההתחלה, איך שאני לוחת על RUN. הרסתי את המעבד?! אני מת מפחד פה... ד"א הכל עם קירורי סטוק, והמפרט כתוב בפרופיל.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by nec5e,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. (לוח אם + מעבד + זכרון). יש לי תקציב של 4000 ש"ח ואני מעוניין במעבד core 2 ו-2GB זכרון. האם מישהו יכול להמליץ על משוה? (ראיתי את הלוח gigabyte ga-965p-DS4 ורציתי לקבל חוות דעת עליו) תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by alonkl,

עדכנתי ביוס בעזרה ASUS Update לגרסת Beta של ההכי חדש.. התחילו בעיו ואני רוצה לחזור לגרסה אחת קודם.. דרך התוכנה הוא אומר שצריך איזה Flash או משהו.. ראית באתר של אסוס גם להורדה את הביוס מגרסדה אחת קודם וגם את הFlash.. מישהו יכול להסביר לי עיך לעשות ומהזה הפלאש הזה? תודה רבה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by moshon,

מתכוון לעבור ל-windows 7 ומכיוון ש64 ביט זה העתיד גם ככה אז אני מעוניין להוסיף ram ולהתקין את גרסת ה64. יש לי לוח אם p5b dlx-תומך עד gb8 ב4 dimm עם מעבד e6400 שככל הנראה יעבור קצת oc כרגע מותקנים לי G Skill F2-6400CL4-2GBHK - של 800- (שני סטיקים של גיגה) אם אני מוסיף עוד זכרונות באיזה פרמטר צריך להתחשב (מהירות גודל או cl ) בשביל שתהיה תאימות לאלה שכבר מותקנים המטרה שלי היא להגיע ל6 גיגה (8 לא ממש אופציה כי אני לא אזרוק את הקיימים)- האם ההוספה של שני סטיקים של 2gb יעילה ומומלצת ותאפשר את העבודה של הערוצים הכפולים או שעדיף למשל להוסיף רק עוד שני סטיקים של גיגה ואז יהיו 4 סטיקים בגדלים זהים הייתי גם מעוניין בהמלצה של דגמים ספציפיים לפי הגדלים שתמליצו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. Started by reyrey_200,

שלום, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, וראיתי כי מחיר של זיכרון של OCZ 2GB 800MHZ עולה 190 ש"ח. הדגם המדוייק של הזכרון הוא: ‏2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC‎ העמוד באתר היצרן: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_2gb_edition הקטע פה הוא שהזיכרון הוא סטיק אחד של 2GB,ולא שניים של אחד... האם יהיה איזשהו הבדל בביצועים מול שני סטיקים שעובדים בדואל צ'אנל ?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by shu sha,

טוב אז אני מתכוון לקנות בע"ה מעבד AMD XP 2600+ ואני לוקח בשבילו לוח אם ABIT NF7-SL הבעיה שאני גם מתכנן לקנות 6600GT ורציתי לדעת איזה אופציות יש לי ללוח אם שדומה במאפיינים שלו ללוח הזה אבל גם תומך בPCI-E.... אני יודע שיש גם את הכרטיס הזה עם יציאות AGP אני פשוט רוצה לדעת מה האופציה השנייה... תודה

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שלןם לכולם, אני מעונין לקנות זכרון נייד בחיבור usb דבר ראשון אני לא מבין מה ההבדל בין דיסק אונקי לזכרון נייד רגיל (יש הבדלים עצומים במחיר)? דבר שני האם כדאי לקנות עכשיו (אני מעונין ב 256 מ"ג) או שצפוייה ירידת מחירים ? דבר שלישי האם חברה לא מוכרת כמו ur מספיק טובה בתוספת אחריות לשנה של היבואן ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by mz155,

מה דעתכם עליו: INTEL WESTCHESTER 965WH - DG965WH הוא טוב לצרכים של גיימר? אני לא צריך שתגידו לי שהוא לא שווה את הכסף שלו ויש יותר טובים באותו מחיר.. פשוט תגידו אם הוא שווה לצרכים שלי.. תודה mz155

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

לPRESCOTT (הרגיל, לא A) ולAMD BARTON XP ?

16. Started by Omerole,

שלשום איפסתי את הביוס,ומאז אני לא מצליח להעביר לT1 יותר עם A64TWEAKER וזה מעצבן,איך עושים את זה דרך הביוס?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by Snirs69,

שלום לכולם, יכול להיות שהיום אני מקבל לוח אם Gigabyte GA-P35CDS3R, ורציתי לדעת כמה הלוח טוב מבחינת OC{וגם בכללי כמה הוא טוב}.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by cousinIT,

הדרישות שלי: מעבדי AMD ATHLON XP החדשים ביותר DDR החדשים לא יותר מידי PCI AGP8 אני מחפש לוח שלא יבוצע עליו אוברקלוק והוא לא מיועד לכך. לוח טוב ואמין אם כרטיס קול מובנה וכרטיס רשת מובנה. כרטיס קול לא חייב להיות סראונד אני יודע שיש המון אני פשוט רוצה המלצות שלכם על לוח חדש טוב ואמין ולא יקר במיוחד... עד 600 שקל רצוי לינק

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by israel_0,

ישלי AMD XP 2600 BARTON לוח אם ga 7s748-l זיכרון a-data pc 3200 האם למשהו יש נסיון עם OC לגבי תזמון זכרון? הגעתי ל190 FSB מעונין להחליף מידע

20. Started by ilay22,

במשחקים כבדים כמו FAER ו BF2124 (או משחקים כבדים אחרים שאתם יכולים להעלות בדעתכם) יש הבדל בביצועים בין 1.5 ל 2 GB RAM? אני רוצה להריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות. (יש לי כרגע 2*512 DDR400 ואין לי אופציה ל DC. אני מתלבט אם לקנות עוד סטיק של 512 או של 1GB, אני מניח שאני אשדרג ל DDR2 לפחות עוד חצי שנה)

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. Started by littleworm,

שלום לפני כמה ימים קניתי זכרונות של PQI שאמורים לעבוד ב-Dual Channel ובתזמונים של 2-2-2-5 אבל CPU-Z מראה לי שכל אחד מה-256MB פועל בסינגל צ'אנל ושהתזמונים הם 2.5-4-4-8, איך משנים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by adirss,

יש לי כרגע במחשב זיכרון ddr 512 pc3200 400 mhz אני רוצה להוסיף עוד שניים אחד שאין לי בעיה איתו שהואddr 256 pc3200 400 mhz אבל השני הוא ddr 512 ddr pc2700 עכשיו הוא איטי יותר המהירות שלו היא 166mhz השאלה אם אני יישים אותו קודם כל המחשב יתמוך במהירות כזאת ואם כן אני לא רוצה שהוא ישנה את כל המהירות של כל הזכרות יש מצב שהוא ישנה ויאט את הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. אני רוצה לשפר את המעבד (ולהתאים לו גם לוח חדש כמובן) ולהוסיף זיכרונות תקציב 1500 ש"ח (אם יש משהו יותר משתלם בעוד נגיד 200 ככה אז סבבה). בקשר לזיכרונות יש לי כרקע 2 סטוקים של 512, ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה, על הלוח אם הקיים אין מקום לעוד סטוקים... אבל על החדשים יש לי מקום? כרגע הזיכרונות פחות חשובים לי, אפשר להקציב להם פחות, כי יש לי כבר ג'יגה, אבל המעבד ממש חשוב לי, שיהיה ליבה כפולה 2.8 ככה לפנק אותי אממממממ בקשר לשימוש, טוב אני לא משחק הרבה אבל אם אני כן משחק אז זה משחקים יחסית כבדים כמו BF2, אבל אני יותר רוצה מחשב שיעמוד בעומס של תוכנות, ויריץ לי את הויסטה ככה חלק וזה.... אם בכלל שווה לא להשתדרג לויסטה?! דרך אגב בקשר לזיכרונות, קינגסטון הכי עדיף לא? מבחינת איכות?…

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

שלום לכולם,יש לי פנטים 4...128 ראם.. דוד שלי קנה לי 2 סטיקים של ראם שנייהם של סמסונג.. 1 בצבע כסוף (נמצא אצלי) 1צבע כחול (נמצא אצל דוד שלי מאמריקה..) האם זה יעבוד טוב???

• 8 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים