עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by מוסון,

שלום כולם אני עומד לפני רכישה של מחשב למוסיקה. בין שני המעבדים הנ"ל , מה הכי מומלץ ? תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. אתה מקבל מהם ביצועים כפולים על אותו המסך??

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by THL,

אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by iPsych,

נתחיל מההתחלה יש לי לוח אם 8RDA3+, זכרון 1024 400, ומעבד 2500+ AMD בזמון האחרון הלוח התחיל לעשות לי צרות צרורות, אז איפסתי את הביוס, ומאז בכלל יש בעיות. בעיה אחת היא שכל הזמן בפוסט רשום שהמתח VDD לא תקין (הוא מסומן באדום ונורא לא יציב), דבר שני, הוא שבברירת מחדל, המעבד עובד על 100*11, ואם אני משנה ל166 (כמו שהוא אמור לעבוד) אז הזכרון עובד בתור DDR333, ואם אני משנה את זה למה שנקרא "By SPD" (בביוס, ז"א לשנות את זה ל400) הוא מסרב לעשות פוסט ומצפצף כמו מכונית משטרה. עוד דבר, שכנראה קשור הוא העכבר, שפועל בצורה נורא בעיתית- בעיקר שהוא מחובר בUSB וגם בPS2, הוא לא פועל בצורה תקינה ולפעמים "נעלם" (העכבר אופטי, ונראה שהוא פשוט לא מקבל מתח, אין אור אדום, וזה בהרבה עכברים). הבע…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. שלום חברה יש ברשותי כרטיס מסך 7600GS PCIE, יש לי בעיה כאשר אני משחק משחקים.. זה לא קורה בכולם אבל קורה בהרבה כמו וורמס מהיימס, ג'יטיאי וייסיטי ועוד..הבעיה היא שאני מתחיל לשחק במשחק ואחרי כ20 דקות הוא מתחיל לרוץ מהר, הזמן זז מהר, הכל זז מהר יותר, ורק אחרי רסט המשחק מתחיל לפעול בסדר ואחרי מספר עשרות דקות הבעיה מתחילה שוב. ניסיתי לשדרג לדרייברים הכי חדשים , ניסיתי לשים את הדרייברים המקוריים שמגיעים עם הכרטיס, אך הבעיה חוזרת על עצמה. האם יש מצב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. Started by MENASHEHE,

בוקר טוב, קניתי לפני שבועיים מעבד כזה ואני יודע שיש שני גירסאות למעבד הזה שהגירסה השניה מתחממת פחות איך אני יודע איזה גירסה שלי?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by maor-a-,

רציתי לשאול לגבי ה AMD DUAL CORE 4200 איך המעבד הזה? איך הוא בהשוואה ל Intel Core 2 Duo E6300 Box ?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by waizman,

חשבתי על בנייה של מערכת קולנוע מבוססת מחשב, ואני צריך לוח קטן שיהיה עליו גם TvOut שכן המערכת תהייה במארז דק ואין מקום לכרטיסים. הלוח צריך להיות קטן כמו שאמרתי, עם סאונד, רשת, ויציאת הטלויזיה. עדיף AMD, רצוי כמה שיותר זול - אין צורך בביצועים גבוהים אלא רק שיריץ סרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  9. הכותרת דיי ממצה את עצמו שניהם 512X2 הOCZ 1790 והADATA 1400 זה הבדל דיי גדול.. 400 שקל ו500MHZ לעומת 400MHZ התזמונים של ה OCZ הם 2-3-2-5 והתזמונים של הADATA אני לא יודע (אם מישהו יודע זה נראה לי יעזור המון) מדובר בזכרונות שבהשוואה של האתר כמובן איזה לקחת ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. Started by bashi,

שלום. יש לי מחשב עם 256MB זיכרון. האם ניתן להוסיף לו 512MB ? או שחייב להוסיף 256 ? יש לי AMD ללא דואל-צ'אנל. תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. Started by MarkK2003,

אני מעוניין לקנות 2 בלוקים של 512MB DDR400, ולא מתכנן אוברקלוק בכלל. וכידוע ישנן כמה חברות המייצרות זכרונות, חלקן ידועות וטובות וחלקן פחות, ויש גם תדירויות שונות, אז מה שאני שואל זה האם זה שווה את תוספת ה-100 200 שקל לקנות GEIL או CORSAIR ולא MICRON או סמסונג או בכלל זיכרון ג'נרי? האם ההבדלים משמעותיים בין ערכי LATENCY שונים? התקציב שלי פשוט די צפוף תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  12. Started by tombraider,

כמה שאלות לגבי זיכרונות שלום חברים כמה שאלות 1.מה ההבדל בין הזיכרון OCZ REAPER לבין סדרת גולד או זיכרונות רגילים שלהם 2.האם שווה להשקיע עבור ביצועים של משחקים בזכרונות DDR3 או DDR2 הכוונה האם נכון להיום ה DDR3 יותר מהירים ?????????? 3.תמליצו לי בבקשה על זיכרונות מהירים עבור משחקים כבדים 2X 2048 שני סטיקים!! 4.מה זה EPP ???? 5.איך האמינות והשירות של חנויות המחשבים SKYPC ו FOXPC בראשל"צ ??????? תודה לעונים יום טוב

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  13. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by johny,

פנתה אלי איזה מישהי שהמחשב של הבת שלה מאוד איטי. יש לה פנטיום 2 350MHZ, עם 128MB זיכרון והארד-דיסק ישן עם מערכת הפעלה WIN98. היא רוצה בתקציב של כמה מאות שקלים (עד אלף שקל) לשדרג לבת שלה את המחשב. הבת משתמשת בעיקר בICQ ובגלל שהמחשב ישן והיא מורידה תוכנות די חדשות - המחשב זוחל. אין לי רעיונות איך לשדרג את המחשב שלה. אין מאיפה להשיג מעבדים יותר מהירים לפנטיום 2, לא נראה לי שהוספת זיכרון תשפר את המצב (הזיכרון גדול יחסית ליכולת המעבד והדיסק הקשיח) ולא נראה לי שרכישת דיסק חדש במאות שקלים שווה את זה. יש למישהו רעיונות יצירתיים?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  15. ???????

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. CPU Type Intel Pentium 4 630 CPU Alias Prescott-2M CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz CPU Speed CPU Clock 3012.45 MHz (original: 3000 MHz) CPU Multiplier 15.0x CPU FSB 200.83 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 267.77 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) SPD Memory Modules DIMM1: Samsung M3 78T6553CZ3-CD5 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5.0-4-4-11 @ 266 MHz) (4.0-4-4-11 @ 266 MHz) (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) DIMM2: GeIL CL5-5-5DDR2-667 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5.0-5-5-15 @ 333 MHz) (4.0-4-4-12 @ 266 MHz) (3.0-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM3: Samsung M3 78T6553CZ3-CD5 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5.0-4-4-11 @ 2…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  17. תודה לעזורים ! איך אני יכול לראות כמה טמפ' המעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. אני הולך להשתמש בלוח של INTEL עם 915G עם מעבד 3.0 ללוח קוראים נראה לי AVALON או משהו דומה לזה לא בטוח. האם מישהו יודע משהוא עליו? אני יודע שיש לו תאימות לDDRII וגם DDR מה עדיף 256 של II או 512 I או לעשות איזהשהוא אובר קלוק או משהוא כזה ?? אפשר תהשתמש באחד של זה ואחד של זה או משהוא כזה?

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  19. כמו בכותרת... ואני מבקש, ל תפנו אותי לדיון בדביק, כי קראתי אותו ואני לא סתם שואל כי אין לי כוח לקרוא ועוד דבר, תנו לי תשובה חד משמעית בבקשה, בלי הפניות וכו' תודה רבה לכם

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  20. בהמשך לת'ראד על הגייל, גיליתי שנכון לעכשיו או נכון לקודם או נכון לעתיד, אין לי מושג היות ואף חברה לא מבטיחה סוג שבב מסויים בדגמים שאני רוצה... אני מתכנן לקנות בארה"ב זיכרון DDR 2 800 MHZ עם תכנונים לאובר קלוק מעבל ל 400, וכמובן בתיזמונים טובים. כאשר אני בונה על איזור ה 200 דולר, ומה שבטוח לא יותר מ 250. ממה שראיתי עכשיו האפשרויות פחות או יותר הן: הגייל כרגע מיוצרים עם אלפידיה הגיסקיל PK עם Mosel האוקז פלטינום גרסה 2 עם פרומוס (promos) יש העדפות לאחד מהם? או המלצות לזיכרון אחר מארה"ב בתקציב? תודה רבה מראש רום.

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by generalA,

ברשותי מחשב בעל מהירות 2.4 וזיכרון של חב' יונדאי בעל 256MB במהירות 133MHZ, מסוג DDR - SDRAM. ברצוני להרחיב זיכרון זה, כאשר יש לי 2 סלוטים סה"כ בלוח האם כאשר אחד מהם כבר מנוצל לטובת הזיכרון הנוכחי. מצאתי בהזדמנות זיכרון חדש של חב' AData במהירות של 333MHz ונפח של 128MB אינני יודע מהו סוג זיכרון זה. האם בתשלום של 50 שקל שווה לי לקנות זיכרון זה ולהוסיף אותו למחשב ? והאם בגלל שהזיכרון 256MB שלי יותר איטי עדיין כדאי לי להוסיף הזיכרון הנ"ל? תודה אנשים !

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by wArezm0n,

שלום יש לי כמעט את כל החלקים למחשב החדש חוץ מזכרון וכרטיס מסך זיכרון חשבתי לקנות: שני סטיקים של: Ballistix Tracer 512MB DDR PC4000 184-pin DIMM וכרטיס מסך: The Crucial RADEON X850 XT 256MB PCI Express גם של קרוסל ורציתי לדעת אם כדאי להזמין את המוצרים האלה מהאתר של קרוסל ואם כדאי בכלל לקנות את שני המוצרים ואם אני קונה בסוף(מהאתר של crucial.com)אז רציתי לדעת כמה אני משלם על דמיי משלוח ואם משלמים על מס או משהו כזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by אריה7,

שלום, יש לי לוח אם ASUS A8N-VM. בלוח יש 4 סלוטים לזכרונות - 2 כחולים צמודים ולידיהם 2 שחורים. איך עדיף לחבר 2 סטיקים של זיכרון? אחד בכל צבע או שניים בסלוטים הכחולים? הלוח אם תואם ב-dual channel תודה מפרט הלוח: http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=768&l1=3&l2=15&l3=231

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by Evil Inside,

ABIT NF7 V2 או MSI K7N2 או EPOX 8RDA3I מצטער על ההפגזה בהודעות אבל אני קונה היום מחשב אז אני חייב לדעת את זה...

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by uNco,

אוקי אני צריך עזרה ממש דחופה בין שתי לוחות אם שאני מתלבט. המחשב שאני קונה אותו הוא בשביל משחקים אז איזה לוח יהיה לי יותר טוב(אל תתיחסו למחיר) בין זה: INTEL TOPSFIELD P43 L1G + FW 1333Mhz לזה: Intel icedale g45 (משהו כזה לא יודע בדיוק איך רושמים תדגם ) זה ממש דחוף וחשוב תודה!(המחיר פה לא חשוב)

• 3 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים