מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ איזה מהם טוב יותר? ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 530 530 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 580
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום,ברצוני להוסיף זכרון לנכחי (512 MB) הנה תמונות מ-CPUZ בתקווה שתעזרו לי למצוא זכרון מתאים. חשוב לציין שאני מזמין את הזכרון מחו"ל. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן, הציעו למשרדי לרכוש את המחשב לעיל ב-2400 שקל כולל אחריות ל3 שנים. האם המעבד e-2160 והגיגה זכרון יספיקו לעבודה משרדית עם ויסטה? או שהמפרט לא ממולץ בכלל ועדיף לי להרכיב לבד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את ה- fx-60 אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו במחיר טוב, אשמח אם תפנו אותי. מתנצל אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. כאחד שדיי ותיק בפורם ולפני כל קנייה אני מתיעץ אם אנשים פה שאני ידע בוודאות שיוכלו לעזור לי, שכנעתי את חבר שלי שאתם יכולים לעזור ולהמליץ על שילוש מתאים, לאחר שהו עשה כמה טעויות וקנה שני מחשבים עם ביצועים ירודים במחיר מופרז (באיזשהו מבצע שאכל אותה בסוף). בקיצור המחשב מיעד בעיקר למשחקים כבדים יש לו כ.מסך R9600 PRO. אז מה שצריך זה מעבד לוח אם וזכרון. אכשיו לדעתי הכי כדאי זה מעבד AMD אולי אפילו 64 ביט ??? לוח אם האם כדאי לקנות עם PCIX? האם ללוח אם עם SATA יש חיבור גם לATA 133 בקיצור אני סומך אליכים שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. וזכרון 1024MB לא יודע סטיק אחד או שניים לא יודע מה עדיף. תודה מראש L.A
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח. עדיף מהחנות TMS.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
סוף סוף אנחנו נחשפים ליותר מידע (עדיין אין בנצים) פרטני על המבנה של המעבדים החדשים שעוד שנה כולנו נקנה אותם http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/what-you-need-to-know-about-nehalem.ars http://realworldtech.com/page.cfm?ArticleID=RWT040208182719
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כאשר אני קונה מעבד שהFSB שלו הוא 266 או 333 ואני קונה זכרונות במהירות 400 האם זה גורם לאי ניצול הזכרונות במלואם? ואיך זה עובד במעבדים של אינטל הרי הזכרונות הכי מהירים הם 533 וה FSB של מעבדי אינטל הוא 800 האם זה גורם לירידה בביצועים?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
-
השימושים שלי במחשב הם משחקים, סרטי HD וקצת עריכה. יש לי מחשב כרגע, ואני לא צריך מחשב דחוף, השאלה היא האם שווה לי לחכות שיצא הI5, או שזה לא יתן לי משהו משמעותי? אם לא, איזה מרובע ליבות יתן לי את התמורה למחיר הכי גדולה וגם יתאים לי (אם אפשר הצעה גם מאינטל וגם מAMD) עוד שאלה: למה המעבדים של AMD נחשבים פחות טובים, ואם זה נכון שהם עובדים טוב ביחד עם כרטיס של NVIDIA? תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
איפה אני יכול ליקנות זכרונות לניידים?? ויש איזה בעיה מיוחדת בהתקנה??
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם הרכיבים על הלוחות דומים מספיק רק בשביל עידכון דרייברים של כרטיס קול/רשת, או שחובה להתקין הכל מההתחלה? כמו כן מה קורה עם הווינדוס החוקי אם הוא רשום על הרכיבים הקודמים (XP PRO).
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? הוא אמין? יציב? טוב לOC? מתאים לSLI גם עם הכרטיסים החדשים כמו 9800GX2 וכו'? ואמרו לי שיש לו בעיה של התחממות (רשמו בכמה אתרים), מה דעתכם על הלוח?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם 4GB זיכרון של kingston Hyper X, הזיכרון מגיע בשני רכיבים 1066HZ 2X2GB. חלונות XP שיש ברשותי מזהה את הזיכרון רק כ-3.25GB, כאשר ב-BIOS הוא מזהה כי אכן יש לי 4GB. למה חלונות "אכל" לי 0.75GB של זיכרון? חשוב לציין כי אין לי כרטיס גרפי ONBORD. מפרט המחשב: INTEL E8400 ASUS P5Q PRO NVIDIA QUARO FX 570 2X2GB KINGSTON HYPER X WD 160GB SATA II WINDOWS XP PRO
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות אלו, וסליחתכם על חוסר הידע שלי במחשבים.... 1. אני מתכנן לקנות מחשב, האם זניח לרכוש זכרונות 800MHZ לעומת 667MHZ ואם אני עושה DUAL CHANNEL האם יעזור במשהו ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום . ראיתי בלוח אם שאני מתעניין בו שכתוב .CPU x 1 / System x 4 FAN connectors מה זה אומר? זה אומר שיש חיבור למאוורר אחד למעבד וארבעה חיבורים למאווררים שבאים עם המארז, או שחוץ מהמאווררים שבאים עם המארז אפשר לחבר עוד ארבעה מאווררים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך הלוח אם הזה: A8N-SLI Deluxe אם הוא טוב או שווה לקניה (אל תגידו לי תקנה DFI רק תגידו מה דעתכם?) תנו לי ציון שלו..... וגם תתנו לי ציון על זה: A8N-SLI Premium ומה ההבדל ביניהם....
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מדובר על אופטרון.. http://www.theinquirer.net/?article=22289
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ראיתי את הסיקור באתר ל הלוח אם ונשבתי אני הולך לקנות אחד כזה רק במאמר לא כתבו מה מקבלים בקופסה כי הם קיבלו את הלוח שהוא לנותנים ביקורת והם קיבלו אותו בתוך קופסה לבנה פשוטה ורק עם הדיסק של הלוח לכן רציתי לדעת מה מקבלים עם הלוח הנ"ל תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח MSI ms-6712 וזכרון במהירות 266 MHZ. לכן אני רוצה לקנות מעבד שעובד על 266 MHZ (אחרת הזכרון יגביל)... אני רוצה לקנות את המעבד AMD Authlon XP 2600 MOBILE שידוע יכולות אוברקלוק ובלה בלה... בקיצור הוא המעבד [glow=green,2,300] הכי טוב[/glow] ב 266 mhz . עכשיו, אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך בו, וגם לא רשום באתר על המעבד הזה, הוא עובד על מכפלה של 15, לכן יכול להיות שתהיה איתו בעיה... ה Chipset שלי הוא KT4V ואני יודע שאנשים שיש להם KT3VULTRA שזה פחות טוב משלי אבל ULTRA הצליחו להפעיל את המעבד הזה על המחשב שלהם, האם יש מישהו שיודע אם המעבד יעבוד על המחשב שלי (הלוח תומך במעבדים עד 2800 (333) אבל הזכרון שלי הוא 266 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם הלוח ALBATRON K8SLI-AM2 תומך בSATA (הכוונה היא לSATA 1 ולא לSATA 2) http://www.albatron.com.tw/English/product/mb/pro_detail.asp?rlink=Overview&no=235
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קניתי זיכרון 2X256 ddr400 pc3200 בקיצור התקנתי אותם במחשב ביחד עים ה256 שהיה לי ויש לי עכשיו 768 המחשב זיהה אותם יפה אבל האים צריך להגדיר משהו בביוס תודה על העזרה שתגיע
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-