מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
כמו שכולכם כנראה יודעים, מחיר הזיכרון בKSP מאד מפתה. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, עם ג'יגה של DDR400. אם אקנה בKSP את הזיכרון, אחסוך כ400 שקל!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה לוחות אם בעצם איך יודעים מה טוב ומה יותר טוב איזה חיבורים צריך לשם לב אליהם ואיזה תאימות לחלקים איך אני יודע איזה לוח אם יותר טוב מהשני ואם הוא מתאים לצרכים שלי כאילו במעבדים ככל שדגם המעבד יותר מתקדם ומהירות השעון שלו יותר גבוהה הוא יותר טוב אבל בלוחות אם אין את זה אז על מה אני צריך להסתכל?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
על הלוח יש 6 חיבורי SATA: 4 חיבורים כתומים שנשלטים ע"י ה-NORTH BRIDGE 2 חיבורים סגולים שנשלטים ע:י בקר SATA של GIGABYTE. כשלוחצים CTRL-G ומגיעים ל-RAID BIOS מוצגים רק הדיסקים שמחוברים לחיבורים הסגולים. האם משמעות הדבר שלא ניתן להשתמש בכתומים ל-RAID0? עברתי על החומר מהאתר של GIGABYTE ולא מצאתי תשובה ברורה. אשמח לעצה בעניין מבעלי ניסיון. תודה
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מעדיף לקנות את לוח האם, של Asus לתושבת AM2 דגם M2v-TVM. ואני לא יודע אם הכרטיסים המובנים בו, נתמכים על ידי ויסטה. אמנם באתר ASUS, ללוח זה לא מופיע מנהלי התקן, אבל יש שם גם לוח אחר שלא מופיע ואני יודע ש Microsoft הכינו עבורו מנהלי התקנים. אני מבקש עצה או עזרה ממישהו שיש לו לוח כזה, שיבדוק עם Vista Advistor. אם מישהו יודע אם הלוח הזה יוצר לפני Vista זה גם יעזור לי להחליט. בתודה, גוגל.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
זהו למעשה הפרמטר הקריטי ביותר מבחינתי לגבי עתיד כפולי הליבה של AMD - האם זכרון המטמון שלו יהיה 4MB לפחות ומעלה בדור הקרוב שישווק ? ואם כבר אז נהייתה התבהרות כלשהי בנוגע לתאריך שיווקו בחנויות (בארץ כמובן ) ? תודה רבה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, וחורף נעים. באתר של AMD ,יש פיצ'ר, המאפשר לבדוק את מצב/יכולת המחשב להפעיל משחקים, בשלושה מצבים : חלש, בינוני וגבוה. הפיצ'ר הזה נקרא "Can You RUN It" ערכתי בדיקה כזו, ובמצב הגבוה, נכשל המחשב שלי, על פי התוצאה, במבחן המעבד וכרטיס הזכרון. מצורף למטה קובץ תוצאת הבדיקה למצב הגבוה. על פי ההמלצה באתר, אני צריך, לפי נתוני המחשב שלי, להחליף את המעבד שלי למעבד Athlon 64 FX-72 או יותר. בדקתי בזאפ, ומצאתי שכול המעבדים ממשפחה זו, הם לתושבת F, שכפי שידוע לי מותקנת בלוחות אם המיועדים לשרתים, אבל אצלי התושבת AM2. אני מבין, שבאנליזה שבוצעה למחשב שלי, היה ברור שהתושבת שלי היא AM2 אז איך ממליצים לי על מעבד שהתושבת שלו היא שונה משלי? או, אולי המעבד הזה, בכל זאת, יכול לעבוד גם על …
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם gigabyte ep45 ds4 תומך ב pci express 2.0 ? אני קונה מחשב חדש עם Q6600 ועם כרטיס HD4870 ורציתי לדעת אם הלוח הזה תומך בתקן החדש בשביל שלא יווצר לי צוואר בקבוק תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אין עוד אפשרויות יש את זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188 יש את זה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1314&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33& ויש את זה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1654&category_id=bcca44451f59c60c094ae45c428e6d84& יש עדיפות לזכרונות שתומכים טוב יותר בקרוספייר, רציתי את האלה של GEIL אבל הם לא נמצאים במאליי, אז מה עדיף מבין 3 אלה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
צריך עזרה בצעדים ראשונים..... יש לי לוח p5w dh צריך עזרה לפני התקנה 1. מה אני מגדיר בביוס לגביי sata בעבר היה לי raid 0 ועכשיו התכנתי כונן 1 מחקתי את כל הגדרות הraid ואני מקווה שזה מוגדר נכון בביוס 2. איזה דרייברים אני צריך לעדכן עבור הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני קונה מחשב.. לא למשחקים יותר מדי...אבל לא משנה. המעבד הוא : amd athlon 64b 3000+ s939 . המליצו לי על: GIGABYE K8NSC-939 (s939) nForce3 אבל הבנתי שזה AGP..ושבעתיד תהיה בעיה לשדרג ! אז ככה: אני צריך מחשב לא למשחקים יותר מדי אבל לא מיושן . יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 4 ...אני מעוניין להשתמש בו...גם על החדש... אני צריך המלצה ללוח יותר מתקדם (PCI או משהו)... אבל שאולי אוכל להשתמש גם בכרטיס מסך הזה (יש מצב?!) ואם לא אז שיהיה כרטיס מסך מובנה...ועוד חשוב ---> אני לא קונה כרטיס קול, אז הכרטיס קול שעל הלוח צריך להיות ברמה טובה... בכל מקרה... התקציב לא שמן..תנסו נמוך וטוב... תודה רבה רבה .
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כיום יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד e6300. אני רוצה לשדרג את המחשב (מעבד ולוח) ואין לי תקציב לכרטיס מסך. לא ישתלם לעשות את השילוב הזה בין שני הרכיבים האלו?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום.... יש לי ת'לוח הזה בערך כבר שנה... ומאז ומתמיד הוא עשה בעיות לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. אני לא יודע בדיוק ממה זה נובע.. אבל זה מעומס על המעבד.. או על הסאונד.. זתומרת ש.. אני שומע מוסיקה.. מדבר בסקייפ.. או סקייפ עם משחקים... (סקייפ - Skype) :\ הקיצר.. אני יודע שזה לוח פצצה ופופולרי.. ואני יודע שיש פה להרבה אנשים אותו.. אז רציתי לדעת.. אם גם לכולכם לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. לא ממש יודע איך להגדיר.. הסאונד נדפק.. ולא משמיע שום דבר... ורק אחרי שאתה עושה רסטרט זה מסתדר.. אבל עד שאני לא עושה רסטרט... פשוט יש שקט.. כאילו אין שום דבר.. והמחשב עובד רגיל... זה מצב דפקה אחד.. והשני זה.. שהסאונד פשוט מתעוות כזה.. ואני שומע את הרעשים באיטיות.. כמו מפלצות כא…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני יכול לקחת 2 סטיקים כאלה ב 690 ש"ח: CL5DDR II 667 1GB Starex האם הייצרן הזה מוכר בכלל או שזה סתם איזה יצרן מדבקה? יש להם אתר - נראה כאילו הם בשיתוף עם סמסונג או משהו http://www.starex.co.kr/services/service.php?sn=ganji&sa=index〈=en אני יכול להוסיף קצת כסף ולקחת kingston\twinmos (אותם נתונים בידיוק - אבל אז יוצא עוד 200 ש"ח) ועכשיו עוד שאלה: האם כדאי להתפשר על זכרונות לטובת כרטיס מסך? או להתפשר על כרטיס מסך לטובת זכרונות?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
במהלך המאמץ לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל, אני מחפש לוחות אם . רציתי לדעת מה ההבדל בין 4 הלוחות אם הללו: 1. Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL LGA 775 2. Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 3. Gigabyte GA-8I945PMF Intel 945P chipset 4. Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Chipset LGA 775 לפי עיון באתר של ג'יגהבייט ראיתי שהשלושה הראשונים לא תומכים בדיואל ביוס ופיירוייר ? רציתי לדעת מזה דיואל ביוס ? ואם זה הכרחי? כי ההתלבטות שלי היא לבחור בן צ'יפסט 955 ומעבד 3.0 64BIT לבין צ'יפסט 945 במחיר לא גבוה (עד 700) ומעבד פנטיום D. מקווה שתוכלו להסביר לי את ההבדלים בין לוחות האם ולדעת איזה צ'יפסט לבחור.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שניהם (4G (2X2. מה עדיף? G.SKILL 800MHZ PK 4-4-4-12 ב-1000 ש"ח G.SKILL 1000MHZ PQ 5-5-5-15 ב-650 ש"ח המחיר של השני נראה לי קצת מוזר... בכל מקרה המעבד (Q6600) יגביל אותי לפני שהזכרונות יגבילו (ועד כמה ה-PK יגיעו בערך?). מזמין מחר, מחכה לתגובות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
Socket 478 for Intel Pentium 4 On-die 512/256KB L2 Cache with full speed Chipset Intel 82845E MCH Intel 82801 DB ICH4 Front Side Bus 533 / 400 MHz Memory 2 x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2100 / PC1600 ECC / non-ECC DDR SDRAM memory 1) מה זה 2100 ומה זה 1600? 2)איזה זכרון מתאים? 3)האם הוא תומך ב DualDDR?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לוח האם: Abit AG8 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=200 תואם למעבד: ?P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? השאלה שלי נובעת מכך שבאתר לא כתוב במפורש שיש תמיכה ל- 64bit (בניגוד ללוחות אחרים שכן מצויין) שאלה נוספת: מה פירוש הקיצור FSB ;Dתודה לכל העונים ...
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן 512MB זכרון בתצורה של 256X2, כמו שאתם יכולים לראות במפרט הבא - אני רוצה להרחיב קצת את הזכרון, ולשפר את ביצועי המחשב. השאלה הראשונה היא בכלל האם לקנות עוד סטיק של 1GB, או להחליף (או אולי אפילו להוסיף) את הזכרון הקיים ב 2 סטיקים של 512MB. השאלה השנייה - חיפשתי קצת מידע על לוח האם שלי, ובאתר של אינטל, בכתובת הבאה - http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865PERL/sb/CS-027106.htm נתקלתי במידע על זכרונות שנוסו על לוח האם. הקטע הוא ששם אין שום זכרון עם 1GB. המקסימום הוא 512MB, כשמשיגים 1GB ע"י DS. האם זה אומר שלוח האם שלי לא יתמוך בזכרונות רגילים של 1GB? אפילו אם הם DDR SDRAM 400? הבו עצה, אנשים.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אתה מקבל מהם ביצועים כפולים על אותו המסך??
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי במחשב MUSHKIN 2G 800MHZ השאלה שלי, במידה ואין מושקין ואני ייקח חברה אחרת אותם נתונים 2 ג'יגה ו800 מהירות הם יעבדו טוב? דואל צ'אנל?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי שתי אופציות לכרטיס מסך radeon 9600se fx5500 אה ויש גם את ה FX5700LE כולם בגירסה של ה 64bit מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
hi... I have this memory in my computer..: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820144114 my question is will this memory fit into the newer systems .... ? (184 pin or all this stuff.... thx! Odedb52
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם 256MB זיכרון. האם ניתן להוסיף לו 512MB ? או שחייב להוסיף 256 ? יש לי AMD ללא דואל-צ'אנל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הועבר לפורם "מפרטי מחשב"
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שמתי לב אחרי האוברקלוק שעשיתי למעבד שלי 6400 (8*400=3200) הNB פשוט רותח אשש! יש לי את הקירור TT EXTREAM SPIRIT II השאלה שלי האם שווה לפרק את הקירור עם ההיטפייפ של הלוח (למי שמכיר או ראה אותו) ובמקומו לדחוף את ה TT? כי אני חושב יהיה יותר תועלת לא? מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 568 צפיות
-