עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shahar07,

צריך עזרה בצעדים ראשונים..... יש לי לוח p5w dh צריך עזרה לפני התקנה 1. מה אני מגדיר בביוס לגביי sata בעבר היה לי raid 0 ועכשיו התכנתי כונן 1 מחקתי את כל הגדרות הraid ואני מקווה שזה מוגדר נכון בביוס 2. איזה דרייברים אני צריך לעדכן עבור הלוח ?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  2. שלום, אני בונה מחשב לחבר. הכל עדיין באוויר ולכן אני עדיין לא מעלה פוסט לפורום של מפרטי מחשב, אבל גם זה יגיע בקרוב. בינתיים אני מתעסק בזיכרונות ולוחות אם. אז ככה - אני צריך לוח אם עד 600 ש"ח שיתמוך ב E6300/E6400 (עדיין לא הוחלט), אני אישית אוהב את הצ'יפסט של Nvidia אבל לא חובה שזה מה שיהיה. ושאלה על זכרונות, אני ככל הנראה שם במפרט זכרונות מסוג DDR-II וראיתי ש CL של חלקם גבוה מאד 4.5-5, המחשב נבנה כדי להריץ משחקים חזק, אז האם ה CL הזה משפיע באופן רציני על ביצועי המחשב? אם לא, איזה זכרון בגודל 1 ג'יגה כדאי בסכום של 400 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by !_Evil_!,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=501

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by liransason,

ברצוני להוסיף זכרון פנימי למחשב ddr2 800 mhr ללוח אם intel 946gz שתומך ddr2 667 mhr, האם הלוח אם יקבל את הזכרון?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. Started by EAD,

איך הלוח הזה? הוא אמין? יציב? טוב לOC? מתאים לSLI גם עם הכרטיסים החדשים כמו 9800GX2 וכו'? ואמרו לי שיש לו בעיה של התחממות (רשמו בכמה אתרים), מה דעתכם על הלוח?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by Falcon007,

Socket 478 for Intel Pentium 4 On-die 512/256KB L2 Cache with full speed Chipset Intel 82845E MCH Intel 82801 DB ICH4 Front Side Bus 533 / 400 MHz Memory 2 x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2100 / PC1600 ECC / non-ECC DDR SDRAM memory 1) מה זה 2100 ומה זה 1600? 2)איזה זכרון מתאים? 3)האם הוא תומך ב DualDDR?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. Started by אל-מוהנדס,

רציתי לדעת מה ההבדל בסטים של ערכות השבבים על הלוח אם (אינטל, Nvidia', SiS, Via) אני מחפש לוח חדש למחשב, יש לי פנטיום 4, 2.4, זיכרון 333DDR, רציתי המלצה על ערכת שבבים טובה, ואם אפשר הסבר, זה בכלל יהיה פצצה תודה!! אורן.

8. Started by SUPER300,

שלום . ראיתי בלוח אם שאני מתעניין בו שכתוב .CPU x 1 / System x 4 FAN connectors מה זה אומר? זה אומר שיש חיבור למאוורר אחד למעבד וארבעה חיבורים למאווררים שבאים עם המארז, או שחוץ מהמאווררים שבאים עם המארז אפשר לחבר עוד ארבעה מאווררים? תודה!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. Started by yolh4f,

מעבד - Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo 325 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 280 זה מה שאני רוצה לקנות יש אפשרות להחליף תלוח והמעבד באותו סכום מחיר ובצועים לא פחות טובים ? פשוט אני אוהב את AMD יותר

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. מדובר על אופטרון.. http://www.theinquirer.net/?article=22289

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  11. ראיתי את הסיקור באתר ל הלוח אם ונשבתי אני הולך לקנות אחד כזה רק במאמר לא כתבו מה מקבלים בקופסה כי הם קיבלו את הלוח שהוא לנותנים ביקורת והם קיבלו אותו בתוך קופסה לבנה פשוטה ורק עם הדיסק של הלוח לכן רציתי לדעת מה מקבלים עם הלוח הנ"ל תודה רבה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  12. במחשב שלי מותקן 512MB זכרון בתצורה של 256X2, כמו שאתם יכולים לראות במפרט הבא - אני רוצה להרחיב קצת את הזכרון, ולשפר את ביצועי המחשב. השאלה הראשונה היא בכלל האם לקנות עוד סטיק של 1GB, או להחליף (או אולי אפילו להוסיף) את הזכרון הקיים ב 2 סטיקים של 512MB. השאלה השנייה - חיפשתי קצת מידע על לוח האם שלי, ובאתר של אינטל, בכתובת הבאה - http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865PERL/sb/CS-027106.htm נתקלתי במידע על זכרונות שנוסו על לוח האם. הקטע הוא ששם אין שום זכרון עם 1GB. המקסימום הוא 512MB, כשמשיגים 1GB ע"י DS. האם זה אומר שלוח האם שלי לא יתמוך בזכרונות רגילים של 1GB? אפילו אם הם DDR SDRAM 400? הבו עצה, אנשים.. תודה.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  13. שלום ברשותי 2 זיכרונות של 1gb ddr sdram האם ניתן למצוא היום מעבד חדש שעובד גם עם זיכרון מסוג ddr או שכולם עובדים רק עם ddr2 ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by Nati_The_King,

מה ההבדל אני מחפש מה יותר טוב לאוברקלוק

15. היי יש לי היום 512MB בשני מודולים של 2X256MB RAM 400MHZ DDR Mushkin blue שרצים ב DUAL CHANNEL על ה P4 שלי (בורד: GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro) בבורד יש מקום ל-4 מודולים אני רוצה להוסיף עוד 2X256MB כדי להגיע ל 1GB שירוץ ב DUAL CHANNEL האם זה משנה איזה סוג זיכרון אני אקנה (כמובן DDR400)? חשבתי על סמסונג או טוינמוס שהם היותר זולים... או מקסימום קינגסטון האם זה ייצור בעיות תאימות או יציבות (ללא שום OC) האם הזכרון יעבוד ב DUAL CHANNEL? תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  16. שלום לכולם, אני עובד עם P4B 2.4 על לוח Asus P4S8X, עם זכרון Kingston ValueRam PC2700 של 512 מגה, בצ'יפ אחד. אני מעוניין לשדרג לשילוש מבוסס אינטל פרסקוט, כנראה P4E 3.0 על Abit IS7. אני רוצה גיגה של RAM, אבל חבל לי לבזבז את הצ'יפ הנוכחי של הזכרון שלי. אני יודע שלא מומלץ להשתמש בשני מודולים שונים של RAM בתצורת Dual Channel, אבל מה למעשה יקרה אם אני ארכוש צ'יפ אחד של קינגסטון, נאמר PC3200 ופשוט אריץ אותו במהירות שעון נמוכה יותר, ביחד עם הצ'יפ שכבר יש לי? ההבדל במחיר הוא 1000 ש"ח, וזה הרבה מאוד מבחינתי. אודה לכם על ייעוץ (ובלי "למה אינטל, תלך על AMD " בבקשה ) שי

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by MENASHEHE,

בוקר טוב, קניתי לפני שבועיים מעבד כזה ואני יודע שיש שני גירסאות למעבד הזה שהגירסה השניה מתחממת פחות איך אני יודע איזה גירסה שלי?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  18. http://www.tecchannel.de/specials/english/439566/

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  19. hi... I have this memory in my computer..: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820144114 my question is will this memory fit into the newer systems .... ? (184 pin or all this stuff.... thx! Odedb52

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by Z Mint,

שלום. אז ככה, לפני שבוע ומשהו המחשב שלי הפסיק לעבוד, שלחנו אותו לחברת תיקון והם אמרו שזה הלוח אם שהלך, חיכנו כמה ימים ואז הם התקשרו ואמרו שהם לא מוצאים את הלוח שהיה בעבר (יותר נכון מצאו, אבל יקח איזה שבוע-שבועיים לשלוח אותו, אה, ואני לא זוכר את השם, רק שזה היה AMD). האנשים בחברה הבינו שאין לנו כח לחכות אז הם הציעו לנו שידרוג, פנטיום 4, ליבה כפולה (לא ממש מבין את המושגים =/), לוח אם ASUS 1333, מחיפוש מהיר בגוגל אני מאמין שהכוונה היא לזה: http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1811&modelmenu=1 בכל מקרה, רציתי לשאול מה דעתכם על השדרוג הזה, ובסך הכל, אני לא מחפש איזה משהו טופ טופ, אני לא משחק שום משחקים חדשים ואין לי כוונה לשחק (המשח…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. Started by mishaniso,

שלום רב לכל חברי הפורום!!! אני צריך עזרה למצוא לוח אם שתומך גם ב-DDR וגם בDDR2 שיהיה לו שני כרטיסי הרחבה PCI ושני חריצי הרחבה של PCI EXPRESS כמו כן יש צורך בRAID חומרתי מובנה בלוח על IDE וגם על SATA

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. Started by omri44,

נראה לי שזה הכי מתאים לפה אם לא אז תעבירו סורי http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=13&XLID=0&UID=11669610 זו התוצאה שיצאה לי..זה המפרט שלי 7600GT 256 MB 256 BIT E6300 CORE 2 DUE 2GB RAM 533 MHZ האם זה טוב?{התוצאה למפרט}

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by hwmenot,

ולהרצת משחקים כבדים,עם מעבד E8400 או 2140 עם OC ל2.5. כרטיס מסך 4850

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by eran_999,

שאאאלווום חבריים הגיע אליי מחשב עם לוח אם של intel -mb-blkdg31lgl אני מנסה להתקין את הדריברים לכרטיס מסך המובנה שבתוכו והוא מציג לי הודעה להגיע אל מאפייני צג הכנס הפעל בלשונית צג ולקבוע את זה במאפיינים אבל המאפיינים לא נפתח... עכשיו במסך שיש w2252 לא רואים ברור האם זה בגלל בעיית הדריבר לכרטיס מסך המובנה ואם כן מה ניתן לעשות?? תוווודה לעוזזריםם ערן.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by the godfather,

עד עכשיו הבנתי שאסוס עם ה-P5W DH DELUXE אבל עכשיו בנתי שיצא אחד של גיגה בייט האם הוא יותר טוב מישהו יכול להביא ל השוואה בינהם? ??? בבקשה אני מת כבר לקנוט וכל יום יוצא משהו חדש

דיונים חדשים בפורומים