מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם השאלה הראשונה היא כזאת, האם בשילוב של athlon 4400+ X2 עם 8800GT יהיה צוואר בקבוק? והשאלה השנייה היא האם הלוח M61PS3 עם סוקט AM2 יתמוך בPHENOM. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
התקציב שלי עוד עד 2300 ועדיף כמה שיותר פחות. לוח אם לשיקולכם מעבד לשיקולכם זכרונות , אם יש לי דואל אז כדאי לקנות 2 של 256 ואיזה? מארז חשבתי על על 6919. עדיף שתרשמו מחירים ואם כן מאיזה חנות לקחתם את המחירים.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel E6400 . עכשיו.. לפני התמונה הוא עובד ב1600MHZ האם זה בסדר? (כי כתוב Original:2133mhz) או שאוורסט מזייף או משו? ואממ.. הוא לפעמים קופץ כזה לשנייה ל2133.. מזה?! תודה!!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי לוחות אם ששניהם מופיעים בדף ההמלצות בפורום זה.. ------------------------------------------------------------------------- 250 ש"ח ASUS P5KPL-CM עם צ'יפסט G31 ויציאת GMA 3100 - VGA ------------------------------------------------------------------------- 350 ש"ח GIGABYTE GA-73PVM-S2H עם ציפסט nForce 630i ויציאות GeForce 7100 - VGA + DVI + HDMI ------------------------------------------------------------------------- הלוח מיועד למחשב בסיסי (יחסית): C2D E7300 / 2GB DDR2 800 CL4 / 320 HDD / LG DVDRX22 מחשב זה יתחבר למסך LG 20.1 ומכאן השאלות.. 1. האם זה קריטי לחבר את המסך דרך DVI במקום VGA (למסך יש את שתי האפשרויות) 2. למרות שהמחשב ירוץ על XP, האם יתקשה להריץ VIS…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1020 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8KDA3J S-754 sata, gbl 1 620 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA 450 סה"כ 2090
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, חבר טוב שלי מתלבט איזה לוח לקחת מבין השניים וביקש ממני לברר לו.. כאן אני מבקש את עזרתכם לגבי שני הלוחות האלו, מה ההבדלים בניהם ומה כדאי לקחת. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב, וחג שמח קיבלתי היום במתנה את הזכונות הבאים: Kingston HyperX 2GB pcs2-6400 CL4 240 והנוכחים שיש לי זה : OCZ 2GB PC2-5400 5-5-5-15 עכשיו, שמעתי שעם אני אוסיף את החדשים לישנים, זה יכול ליצור בעיות, נכון ? אני משתמש ד"א ב-XP SP3 אז מה כדי לי לעשות עם הזכרונות ? להוסף? להחליף אותם בנוכחים ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, לפני שבוע ומשהו המחשב שלי הפסיק לעבוד, שלחנו אותו לחברת תיקון והם אמרו שזה הלוח אם שהלך, חיכנו כמה ימים ואז הם התקשרו ואמרו שהם לא מוצאים את הלוח שהיה בעבר (יותר נכון מצאו, אבל יקח איזה שבוע-שבועיים לשלוח אותו, אה, ואני לא זוכר את השם, רק שזה היה AMD). האנשים בחברה הבינו שאין לנו כח לחכות אז הם הציעו לנו שידרוג, פנטיום 4, ליבה כפולה (לא ממש מבין את המושגים =/), לוח אם ASUS 1333, מחיפוש מהיר בגוגל אני מאמין שהכוונה היא לזה: http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1811&modelmenu=1 בכל מקרה, רציתי לשאול מה דעתכם על השדרוג הזה, ובסך הכל, אני לא מחפש איזה משהו טופ טופ, אני לא משחק שום משחקים חדשים ואין לי כוונה לשחק (המשח…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אתה לוח שלי קניתי בגירסא 12 או 11 לפי מה שזכור לי הטפרטורה שהחיישן של המעבד מציין הייתה שיקרית לאחר עדכון של ביוס לגירסא 14 שהיה כתוב בגירסא שהם תיקנו את קריאות החיישן של המעבד הטמפרטורה ירדה 8 מעלות בערך. זכור לי שעופר (MAPHISTO) בדק אז את רמת האמינות של החיישן בביוס 14 והוא היה מאוד אמין. בביוס 18 זכור לי שאביט כתבו שהם עשו שוב מודיפיקציה לקריאה של החיישן. היום עדכנתי את הביוס לגירסא 19 והטמפרטורות עלו ב 7 מעלות +\- לדוגמא בביוס 14 בטמפ' של המעבד ב מצב IDLE הייתה בערך 35-37 ועכשיו זה לא יורד מתחת 44 מעלות. השאלה שלי היא האם הקריאה של החיישן בביוס 19 היא מדוייק ובאיזה מהביוסים החיישן משקר. יש לי קירור SK7+SF2 מהירות ה SF2 ב IDLE מכוונת ל 3000RPM לפעמים אפילו ל 2600RPM. …
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחפש מדריך להתקנת מעבד בפרט ל-939, גריז טרמי וגוף קירור
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
Micron 256mb PC3200 צ'יפים 46V32M8 צ'יפים בהם משתמשים בזיכרונות קרוסיאל בליסטיקס האיכותיים. Hynix 256mb PC3200 צ'יפים D43 BH5
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מפרט מחשב איך הלוח הזה של epox? שווה משהו ?? הוא ציפסט של intel 865 pe המחשב מיועד למשחקים וכן גם עבודה משרדית פוטושופ,אופיס,ותוכנות עריכת מוזיקה הנה הלינק ללוח http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=282
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי מחשב לפני שלוש וחצי שנים ככה אז איזה סוג של זיכרון יתאים לי?
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! יש לי במחשב פיזית 12gb זיכרון פנימי ורשום לי 11.9 gb מדוע?...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב + ציוד מקיף בתקציב של 12,000 ש"ח. כרגע אני מחכה לכרטיסי המסך שיצאו בעוד חודש+.. האם יש טעם לחכות עד לינואר כדי לקנות את המעבד החדש או להתפשר על הQ6600? כי זה בסה"כ המתנה של חודשיים נוספים ולא בוער לי לקנות מחשב חדש בחודשיים הקרובים. מטרת המחשב: עריכת סרטים (חובבן), גרפיקה ממוחשבת, הורדות, סרטים, מוזיקה ומשחקים. צריך מעבד חזק למולטי טסקינג.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני לא כל-כך מבין את עניין התדר של המעבד... נאמר שהמעבד מגיע עם 2400MHZ. לעומת זאת, גם cpu-z וגם everest מראים 1600 בלבד. האם זה נורמלי או שזאת בעיה אצלי? (יש לי ויסטה אם זה עוזר משהו) תודה.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בכמה חנויות ברשת את הכרטיס MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 בצעתי הזמנה בפנדה אך אמרו שהוא אזל מהמלאי ויגיע בעוד כחודש, חיפשתי בזאפ ומצאתי רק בחנות אחת במחיר כפול מזה של פנדה. אשמח לדעת אם מישהו יודע מאיפה ניתן להזמין את הלוח - מקווה שההודעה קשורה לכאן. תודה!
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
Asus P5B-DELUXE = 1180 GIGABYTE GA-965P-S3 = 780 או דגם אחר שתציעו מה עדיף? אני אישית אוהב את Asus, אך מהם ההבדלים המהותיים ביניהם והאם הם מצדיקים תוספת של 400 שקל למחיר?
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חשבתי על Q6700 ועבר כבר המון זמן יש מעבד יותר טוב ממנו באותו מחיר בערך ? שמתי לב שיצאו כל מיני מעבדים חדשים אני צריך מעבד למשחקים כבדים עם פוטנציאל אוברקלוק טוב כי אני שם קירור כנראה קירור נוזלי
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על מעבד, זיכרונות, ולוח אם לצורך הרכבת מערכת לעריכה גראפית ושימוש משרדי אינטנסיבי. יריץ כנראה XP או 7, עבודה עם חלונות דפדפן רבים, ומספר תוכנות Adobe במקביל, בעיקר Photoshop. לא מיועד ל-OC. מארז, ספק, כונן קשיח, כונן אופטי - כל אלה כבר נמצאים ואין בהם צורך. למיטב הבנתי בנושא, עיבוד גראפי אינו מצריך יכולות כרטיס מסך גבוהות, לכן אני מעוניין בכרטיס מסך מובנה. עדיפות ללוח אם הכולל Firewire. זכרון: לפחות 4GB תקציב - 1500-2000 ש"ח תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למחשב מקרול m.k למחשב בסך 2000 שקל יש לכם הצעות?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעובד עם מעבד celeron 766mhz ואני רוצה להחליף אותו במעבד p3 1ghz . מצטער שאני לא כותב עוד פרטים, זה מחשב ישן אני לא יודע... אז האם אפשר להחליף, איך אני יכול לבדוק והאם אני צריך לשנות איזשהם הגדרות?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
סתם שאלה...איך זה שבאתר של לTOMS HARDWARE לכל המבחני הבאנצ'מארק יש תוצאות מוזרות ... כאילו ככל שהמעבד ישן יותר כך הוא עדיף ?!?! משהוא בבנאצ'מרק שלהם לא מסתדר לי... מישהוא יכול להסביר לי ?!
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לי מחשב "צנוע" (מבחינת יכולות ומחיר) והומלץ לי בין השאר על השילוב של הלוח Abit NF7-M + GF4ob עם המעבד Sempron 2400. היום אמרו לי בחנות מסויימת שהלוח והמעבד הנ"ל לא הולכים ביחד!! הסתכלתי בכל מיני נתונים של הלוח בחנויות + נתונים באתר של Abit וגם שם נאמר שהלוח מיועד לעבוד עם מעבדי ברטון ואת'לון. אז רציתי לשאול אותכם, מאחר וחלקכם המלצתם על מפרטים משולבים כאלו, אם אכן ידוע על בעיה שכזו או שסתם אמרו לי את זה מחוסר ידע, או חוסר אידיאליות של ההרכבה. אשמח לתשובה בהקדם, תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-