עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by haim855,
    • 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. יש ברשותי מחשב ישן בבית (פנטיום 3) שמתפקד מצוין, ורציתי לקנות לו זיכרון חדש (כעת יש לו 192mb). בדקתי בתוכנת Everest את סוג הזיכרון של המחשב, והוא מצא לי שהוא SDRAM. עכשיו השאלה אם אני אקנה זיכרון חדש Kingston DDR 512mb אני אוכל להתקין אותו? או שחייבים לקנות SDRAM? (הוא הרבה יותר יקר). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. שלום לכולם אז כמו ששאלתי כבר, רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בביצועים או משהו כזה. תודה

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  4. טוב אז ככה... כרגע יש לי p4p800s se שהוא לא תומך dual וזה כמובן מוריד בביצועים כמה אחוזים טובים ממה שאני יכול לנצל. chipset - i848p intel שאלתי בחנות איפה שקניתי, והוא מוכן להחליף לי... אני מחפש לוח אם טוב, במחיר של עד מקסימום של המקסימום 600. Msi,abit and ect`.. מצאתי לוח של abit is7-e הוא טוב בכלל? שאלה נוספת היא, האם ההבדל בביצועים בין הלוח שלי ללוח שאני מתכוון להשיג רציני??...? בזכות הdual וכו'...

5. אני צריך לוח אם, מעבד, וזיכרונות ב 3000 ש''ח שיתאימו למשחקים חדשניים כי את השאר כבל יש לי

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by galh_5,

יש לי זיכרון : kingston 512*2 667 mhz ואם נגיד אני ארצה להוסיף למשל עוד סטיק או עוד 2 סטיקים של חברה אחרת בזיכרונות האם יכולה להיות אי התאמה בין 2 סוגי הזיכרונות וזה יגרום לבעיות או שזה עדיין יוכל לעבוד חלק ????

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. Started by MrMale,

שלום לכולם! אני רציתי לדעת איזה מעבד אני אוכל לקנות במחיר של 200 -500 שקל, כאשר יש לי את הלוח אם הבא- asus p4s800d ? וגם אם תוכלו להגיד לי איזה socket יש ללוח הזה בנוסף...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by ofirhadad,

שלום לכולם. ברשותי מחשב המורכב מהרכיבים הבאים: מעבד - AMD תושבת Athlon 64 3500+ AM2 . זכרון - DUAL CHANNEL 1GB DD2 667Mhz. לוח אם -GIGABYTE GA-M55PLUS. דיסק קשיח -Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB כרטיס מסך - Leadtek PX7600 GT Geforce 7600GT 256MB. צורב PHILIPS DVD ומארז XTA W500. בעקבות ההתפתחות הגרפית הגדולה במשחקים החדשים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג תמחשב. לצורך העניין החלטתי להקציב 1000 ¤. השאלה היא במה להשקיע. חשבתי על שתי אופציות: 1.להשקיע את כל הכסף על כרטיס מסך. חשבתי על GeForce 8600 GTS. לא הכרטיס החזק ביותר בסכום הזה,(ה X1950Pro- חזק הרבה יותר). אבל ללא ספק הכי משתלם (תמיכה בDX10,HD ועוד). האופציה השניה להשקיע את הכסף במעבד חדש, (כפול ליבה כמובן). נגיד …

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  9. טוב, יש לי פה שני "מפרטים" לשדרוג. הראשון - AMD Opteron 146 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC HEC 400ART השני - AMD Ahtlon +3700 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC 400W ג'נרי (אבל חדש שיש לי כבר) בעיקרון אני הולך על הראשון, אבל אני רק קונה עוד איזה שבועיים, והפסיקו לייצר את האופטרון, לדעתכם יהיה אותו במלאי בארץ עוד שבועיים? האם האופטרון הרבה יותר טוב מבחינת ביצועים? אני יודע שבסטוק ה3700 יותר טוב בדי הרבה, אבל בOC אמרו לי שהאופטרון פשוט פתוח ל3700 את התחת. האם זה באמת מאוד מסוכן להיות עם ספק ג'נרי? (לא להרבה זמן, חודש מקסימום!) תענו לי בבקשה לע השאלות, אני לא יודע מה לעשות!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by jambo7,

שלום מה דעתכם על הלוח הזה של אסוס ASUS P5E-VM HDMI s775 1333Mhz, Intel G35, DDR2 800, PCI-E, Dual VGA האם הוא מתאים למעבד E8400 אינטל ומה דעתכם על כרטיס המסך עבור משחקים בינוניים לינק http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=584&l4=0&model=1912&modelmenu=2 תודה

11. תקציב עד 1500 ש"ח מה דעתכם על המפרט הבא? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3894 CPU http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4984 MB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 Memory

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. ההארד דיסק שלי תומך ב U DMA 5 שזה אומר 100 מגה לשניה . עדעכשיו הוא היה PIO . שיניתי ל U DMA 5 . אני הורס\מנזק ככה משהו ?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by chubaka,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות שלי לזכרונות שיעבדו ב dual channel מפני שהלוח שלי תומך באפשרות זו, אני מחפש את הכי טוב שניתן להשיג בעלות הנמוכה ביותר ורוצה לשמוע מכם המלצות ל 2x256 או 2x512 . הלוח שלי nf-s2 מעבד xp 2000 כרטיס מסך TI4200 קראתי פה מלא שאלות של אנשים אבל לא הצלחתי להבין בצורה פשוטה. נ.ב הציעו לי 2 סטיקים של PDP 2X256 ב195 ש"ח כל סטיק האם שווה והאם תומך? תודה...

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by Tomersoni,

איך המעבד הזה מבחינת מחיר כמעבד חזק אשר יהיה טוב במשחקים, עיצוב גרפי, ושאר השימושים כגון גלישה באינטרנט וכו'? האם הוא יהיה טוב לשימושים אלו וגם ייתן לי אפשרות לoc קל עד בינוני עם קירור סטוק? האם יש מעבד amd שעדיף עליו?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by pilgonico,

שלום אני מאמץ את המפרט שמפורסם באתר למחשה לעריכה גרפית . אנימעוניין לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת מה התצורה כדי לנצל את הזיכרון באופן מקסימלי . אגב התצורה של 2X4096 זולה מעט יותר. אני גם עובד עם מערכת הפעלה windows xp 64 bit אשמח לעזרה

16. Started by eyal00,

שלום לחבר שלי יש את הלוח הבא:MSI 915G Combo יש לו 512MB והוא מעוניין להוסיף עוד 512. המחשב שלו נקנה באייבורי ואני משער שהזיכרון שלו ג'נרי,יש מצב שיהיה לו בעיה לעבוד בDUAL CHANNEL עם זיכרון של SAMSUNG למשל? או שעדיף בכלל שהוא יקנה כבר DDR2? ובל י שום קשר,יש הבדל משמעותי בין הלוח KN8 לAN8(של ABIT)? כי רציתי לקנות את הAN8,אבל לא היה להם במלאי ונאלצתי לקחת את הKN8. תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  17. יום ראשון אני אזמין את הלוח אם והזכרונות האלה : לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 Gold GX XTC ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8002GK הם אלה שבחרתי למחשב החדש שאני אזמין ביום ראשון. אני זוכר שמישהו רשם שיש לו בעיה עם המתח של הזכרונות בלוח אם של אינטל אז לי יהיה בעיה עם המתח?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  18. שלום, ברשותי לוח אם GA-7N400V. לכרטיס רשת בלוח אם חיברתי מודם ADSL. כאשר אני מדליק את המודם המחשב נפתח. כמו כן, בתחילת הרכבת המחשב חיברתי כרטיס רשת של אינטל PCI, והמחשב לא נסגר. המחשב היה נסגר ואח"כ נפתח באופן אוטומטי. כתוצאה מכך החלפתי את האינטל לרילטק. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הפתיחה האוטומטית. בדקתי בBIOS והכול על DISABLE. תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by asta,

נימחק

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. יש ברותי את הלוח של MSI באתר שלהם רשום שהוא לא תומך בכל מעבד אחר מלבד הפנטיום 4 והסרון וה D עכשיו השאלה מה יותר חוזק פנטיום 4 -3GHZ או E2180? קיים אולי עדכון ביוס או משהו ללוח של MSI על מנת שיתמוך ב E2XXX? כרגע יש לי לוח של אסוס והכרטיס קול שלו נדפק טיפה וגם יש רק 2 סלוטים ל ראם. תודה למי שעונה...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by oren13,

לזיכרונות של קינגסטון אני קונה סטיק אחד של 512 ddr pc400 ב - 488

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by EagleX2,

איך הלוח של אפוקס? יש אותו בארץ? מתי אמורים להגיעכ לוחות שמבוסיים על שבב של sis? והאם כדאי לי לחכות?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by Dn2k,

הורדתי את CPU-Z הכי אחרון 1.38 ושאני מנסה לפתוח אותו הוא מחזיר לי שגיאה בדרייבר לא רושם איזה ואומר שהוא יפתח אבל ללא נתונים הוא מראה לי את נתוני המעבד ואת שאר הנתונים לא... יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by Leopardo,

לא התעניינתי בזמן האחרון ועכשיו אני לא מצליח לקלוט את זה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by Placebo,

שלום באתי אל חבר שלי בשביל לפרמט את המחשב שלו, והמחשב לא מזהה את הדיסק למרות שהוא Bootable וה-CD-ROM הוא בחירה ראשונה בסדר ניסתי להוריד דרייברים של הלוח אם, וחרשתי בגוגל ובאתר של ASUS אבל אני לא מוצא בשום מקום שם הלוח אם הוא- Motherboard Name Asus P5LP-LE (Lithium) זה לקוח מ-Everest עזרה בבקשה, אני משתגע פה

• 5 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים