עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ruff stuff,

האם יש סיבה מסוימת לזה שלפנטיום d לא מופיע בשום מיפרט? ואילו e6300 מופיע כמעט בכולפ מה ההבדלים המהותיים ? לא צריך משהו חזק במיוחד רק לאינטרנט וסרטים. האם d לא מספיק לזה?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  2. שלום! אני אמור לקבל מחר לוח אם חדש לP3 שלי לאחר שהישן נדפק, ולא נותרה ברירה אלא להחליף אותו. לדעתי לא אמורה להיות לי בעיה להחליף לבד, אבל בכל מקרה רציתי לשאול אם יכולות להיות איזה שהן בעיות בהתקנה של הלוח, כמו הביוס או משהו בסגנון... תודה רבה! אילון.

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by dante123,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב +,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב ויש לה אפשרות להביא חלקים מהחנות NEWEGG עד 200$. אני מתכנן לקנות מערכת חדשה בקרוב ואני צריך את ההתיעצות שלכם. יש לי כבר זכרונות [GSKILL 800MHZ HZ] וכונן קשיח [bARRACUDA 320GB]. אני אקנה בארץ את המעבד Q6600 ועם קירור NINJA PLUS שכבר ברשותי אעשה לו OC. אז ככה, מה כדאי לי לקנות? - p35-DS4 RETAIL - ASUS P5KE RETAIL - P5K PREMIUM OEM - ANTEC NEO HE 500W + ASUS P5K OEM - ABIT IP35 PRO - ANTEC NEO HE 500W + P35-DS3L RETAIL - Swiftech H20-120 PREMIUM CPU Liquid Cooling Kit קירור מים - אפשרות אחרת? תודה רבה לעוזרים. ד"א יש לי כבר כבלים של SATA, IDE FLOPPY ואת כל הדברים. ודרייברים אני יכול להוריד מהאתר, לכן הצעתי OEM. הבונוס היחיד שיכול להיות נחמד …

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by lmlm,

אני מתלבט איזה לוח לבחור: מבוסס 975X או 965. אני רוצה שיהיה לי עבודה שוטפת מהירה, ויעמוד בOC לא גדול. יש לי תקציב כ 1K ראיתי את DFI 975X לא אהבתי כל כך, גם ראיתי ב XS לא אהבו אותו כל כך. למשה יש המלצות? P5B אולי אחד הלוחות של גיגהבייט? תודה

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by לוח שנה,

http://hwzone.co.il/news/1180660034/40627/ יש פה את הידיעה באתר אבל לא מצאתי את הלוח אצל ASUS.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. Started by bg1987,

אני קונה מחדש חדש עם המפרט הבא: לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ספק כח Enermax Pro82+ 525W צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז ללא ספק Antec P182 Black מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 120mm X2 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme זיכרון Crucial Balistix 2gb 800mhz עכשיו הזיכרון שלי הוא זיכרון קיים שיש לי, וחשבתי לעצמי אם יש לי לוח אם שתומך בזיכרות יותר מהיר, שווה לי להשקיע בשביל יותר זכרוןף שיהיה מהיר יותר. (ולא לפגוע במהירות של המחשב הנוכחי) אז אני צריך המלצה של זיכרון מהיר של 4GB שיתאים למשחקים, התקציב שלי הוא די מוגבל (400~ שקל) אבל אני יכול לקנות זכרונות מארה"ב שם הם יעלו בטח י…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. Started by sagi_10,

אני מצליח להעלות למעבד רק עד 1.55 v אי אפשר יותר כי אני לא מוצא את האופציה הזאת?!? אמרו לי שאפשר להעלות את המתח של הזיכרונות בלוח הזה עד ל- 4v אבל אני מצאתי אפשרות שאפר להעלות רק עד 3.2 למה זה?? אולי כל הבעיות האלו הם בגלל שיש אופציות מוסתרות??(בלוח הקודם שלי עם הייתי לוחץ f1 בביוס אז היו לי יותר אופציות!)ואם כך אז רואים אותם??

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by lironn12,

יש לי מחשב AMD 2500 R9800P לוח של. ASUS לא זוכר איזה קיצר אני רוצה להוסיף למחשב 1GB זיכרון עכשיו השאלה שלי אי כזאות אזיה זיכרון עדיף A-DATA DDR1 400MHZ 1GB או OCZ 1GB DDR400 PC-3200 מה עדיף לפי איכות אמינות ....

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  10. עכשיו יש לו 2 סטיקים של 256 ועוד סטיק של 512 שעובדים לו סבבה במחשב הישן... עכשיו השאלה שלי היא אם הוא יוכל לשים את הזיכרון הזה של הלוח החדש וזה יעבוד טוב? לא נראה לי שיש סיבה שלא אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח... הזכרונות מסוג DDR. בבקשה מהר זה די דחוף.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב לסאונד מבוסס על AM2 ללא הגבלת מחיר אשמח לחות דעת מיקצועית בתודה מראש אייל [br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 14:43:30 אג"במה דעתכם על ASUS M2N32-SLI Deluxe

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by Esparco,

http://www.vr-zone.com/?i=3662&s=1

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. סתם מעניין אותי לדעת.. תמיד המליצו במפרטים לקחת E6300 ולא E6400 בטענה שזה כמעט אותו דבר ושהעלות/ביצועים של E6400 לא משהו זה גם נכון בגירסאות הE6x20?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by tmpusr,

על הלוח יש 6 חיבורי SATA: 4 חיבורים כתומים שנשלטים ע"י ה-NORTH BRIDGE 2 חיבורים סגולים שנשלטים ע:י בקר SATA של GIGABYTE. כשלוחצים CTRL-G ומגיעים ל-RAID BIOS מוצגים רק הדיסקים שמחוברים לחיבורים הסגולים. האם משמעות הדבר שלא ניתן להשתמש בכתומים ל-RAID0? עברתי על החומר מהאתר של GIGABYTE ולא מצאתי תשובה ברורה. אשמח לעצה בעניין מבעלי ניסיון. תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש לוח שמיועד להוציא כמה שיותר OC מהמעבד שלי בנתיים אסתפק בכ.מ מוובנה שיבוא עם הלוח , עד לקניה של כ.מ רציני יותר . היו לי 2 לוחות שהיתלבטתי בניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה . * ג'יגהביט GA-MA78GM-S2H * אסוס M3A78-EMH HDMI * אופציה נוספת , אני מעוניין שיהיה גם תמיכה למעבדים החדשים של AMD כגון פנום 2 שיהיו כלולים כבר בלוח . לגבי הג'יגהביט עוד לא מצאתי מחיר טוב , הכל זה 450 ומעלה . האסוס זה באזור ה- 350 - 400 בערך . *ולשניהם יש כ. HD3200 שככה בנתיים אפשר לעשות איתו משהו . *לג'יגהביט הבנתי שיש מתחים מובנים על הלוח כבר בBIOS . *באסוס אין . וצריך תוכנה . וכומבן רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי המצב , מה כדאי ומה שווה ואיכותי יותר לאורך זמן וביצועים . התק…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by Black_Citadel,

אם יש לי לוח שתומך בDUAL DDR אז לא משנה איזה שני סטיקים של זכרונות אני שם או שצריך לקנות חבילה מיוחדת של שני זכרונות ? ומי מהבאים החברה הכי טובה (אם אפשר אז לדרג): GEIL ADATA TWINMOS

17. איפה ניתן להשיג זכרונות VALUE של ADATA/VDATA? כי פשוט חיפשתי בנועה ובפיסילוגיק ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. Started by free fraek,

חיפשתי בפורום על הציפסטים ולא ראיתי הלוח אם הוא של AM2 ASUS עם אנפורס4. :-\

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by TripMan,

לפני כ-3 חודשים קניתי מחשב חדש, עם 1GB זכרון של CORSAIR במהירות 667. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 1GB זכרון בכדי שיעבדו בדואל צ'נל. אם נגיד אני אקח 1GB של קינגסטון במקום 1GB של CORSAIR - זה יעבוד בדואל צ'נל או לא?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by Pinhas700,

האם הלוח אם הבא: GA-8VM800PMD-775 טוב לעריכת וידאו מקצועית והאם הלוח אם הזה יחזיק כרטיס עריכה רייל טיים מקצועי?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by buuhaa,

שלום. אני מנסה להחליט בין asus p5gd1 לבין asus p5gd1-vm המחיר די דומה ואני לא ממש מצליח להבין את ההבדל ביניהם. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by ^Z^,

שלום יש לי זכרון G.skill, כל התוכנות מראות אותו ככזה (אוורסט, PCWIZARD וכו') אבל כשאני פותח את המחשב אני רואה שכתוב על הציפים ובעצם גם על זכרון עצמו ceon. האם Gskill משתמשים בצ'יפים של ceon או שאולי רימו אותי?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  23. יש לצין שהמחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים קלים יחסית. אם התשובה חיובית אנא המליצו על לוח כאשר המעבד הוא כפול ליבה של אינטל 2.8 (אגב, בין 2*1מגה לבין 2*2מגה יש הבדל משמעותי ?) . תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. שלום ברצוני לשדרג את המעבד שלי למעבד טוב יותר ! כמובן שיתאים ללוח אם שלי טווח מחירים עד 1000 כולל חריגה המפרט שלי הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dלוח אם- מידע נוסף: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US והמעבד הישן: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- אני זקוק למעבד רציני ועוצמתי לעיבוד מידע רב.... ! אני עובד בתוכנה ששממה CUBASE והיא צורכת משאבים רציניים זאת תוכנה ליצירת מוזיקה ואני משתמש בפרוייקטים כבדים בין 60-80 ערוצי אדיו ומידי פתוחים ופאגים רצינים שדורכים מאמץ רב! כמו שאתם רואים בלוח אם שלי אפשר רק את המעבדים מהקבוצות הבאות: CPU # AMD® Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 6…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by tidan26,

שלום! רכשתי מעבד core i7 extreme 975 כמה זמן אני יכול למשוך איתו עם המשחקים הכי כבדים?... ???

• 4 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים