עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם יש להורים שלי מחשב די ישן למטרת גלישה באינטרנט בלבד במחשב זה יש לוח אם לוח אם gigabyte ga-8siml כרגע הזכרון במחשב זה הוא 256 ביררתי באתר של הלוח אם gigabyte לגבי הלוח אם- הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1335 Memory 2 x 184-Pin DIMM slot Supports up to 2GB DDR266 memory אני רוצה לשדרג את הזכרון של המחשב ב 1 או 2 ג'י'גה רציתי לדעת איזה כרטיסים מתאים ללוח האם? כל כרטיס שהוא DDR ובכל גודל של זיכרון למשל ג'יגה? כמו לדוגמא הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1443&CatCode=520 זכרון תוצרת Ceon נפח 1,024MB מהירות cl3 400MHz מהירות זכרון Speed 400MHz סוג Type DDR נפח Capaci…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by shaharo,

כאשר אני קונה מעבד שהFSB שלו הוא 266 או 333 ואני קונה זכרונות במהירות 400 האם זה גורם לאי ניצול הזכרונות במלואם? ואיך זה עובד במעבדים של אינטל הרי הזכרונות הכי מהירים הם 533 וה FSB של מעבדי אינטל הוא 800 האם זה גורם לירידה בביצועים?

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by tamir950,

אני רוצה לקנות מחשב אבל אני חפש חנות אמינה אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות טובה, והאם כדי לי לקנות מKSP תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  4. מה ההבדל או הכוונה לכך שיש לוחות אותו סוג ולאחד רשום rev(1.x) ולשני רשום rev(1.0) ? הנה: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2531 http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2548 תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. שלום.... יש לי ת'לוח הזה בערך כבר שנה... ומאז ומתמיד הוא עשה בעיות לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. אני לא יודע בדיוק ממה זה נובע.. אבל זה מעומס על המעבד.. או על הסאונד.. זתומרת ש.. אני שומע מוסיקה.. מדבר בסקייפ.. או סקייפ עם משחקים... (סקייפ - Skype) :\ הקיצר.. אני יודע שזה לוח פצצה ופופולרי.. ואני יודע שיש פה להרבה אנשים אותו.. אז רציתי לדעת.. אם גם לכולכם לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. לא ממש יודע איך להגדיר.. הסאונד נדפק.. ולא משמיע שום דבר... ורק אחרי שאתה עושה רסטרט זה מסתדר.. אבל עד שאני לא עושה רסטרט... פשוט יש שקט.. כאילו אין שום דבר.. והמחשב עובד רגיל... זה מצב דפקה אחד.. והשני זה.. שהסאונד פשוט מתעוות כזה.. ואני שומע את הרעשים באיטיות.. כמו מפלצות כא…

6. Started by AcidBurn10,

שלום! איזה לוח אם עדיך לקנות עם המפרט הזה? Pentium D 920 Asus P5N32-SLI (SLI) Gigabyte 6800GS 256MB או Pentium D 920 Asus P5WD2-E Premium (CrossFire)) Gigabyte 6800GS 256MB אני יודע שזה לא יהיה חכם במיוחד לקחת כ.מסך של nVidia עם לוח שתומך ב-CrossFire , אבל אני מעדיף Chipset של Intel (975) לתמיכה עתידית במעבדים חדשים ... (או שלא :s05: ) ואם להחליף כרטיס מסך , אני לא מכיר כ.מסך במחיר הזה (בסביבות 1200-1300 ש"ח) שזהה לביצועים של ה-6800GS ... Help me .. PLZ תודה !!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. אני יכול לשדרג לוח אם ומעמבד כמו שמצוין בסוף הדף השאלה אם שווה להשקיע עוד כסף לזה או להשאיר את זה כמו שזה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש ואין לי כל כך מושג איך לאבחן בדיוק מה מותקן בו , הזמנתי שני סטיקים של זכרון 667 1 גיגה כל אחד, הייתי רוצה שתעזרו לי לדעת האם מה שמותקן זה מה שהזמנתי ,הזכרונות של TWINMOS . כמו כן האם הטמפ של המעבד תקינות ,הצילום נלקח בעט רוגע ללא עומס תוכנות ממשי. כמו כן ה VOLTAGE של המעבד קופץ כל הזמן האם זה אמור להיות ,וגם כל הקטע של CLOCKS ב CPU-Z תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by NTT,

היי, אני רואה עכשיו הרבה כתבות באתר הזה,ושמתי לב שעכשיו כל החברות משנות ליבות ויוצאים דגמים חדשים ויותר טובים של מעבדים, אז האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מחשב? או ששווה לחכות עוד חודשיים שלושה בשביל לקבל מחשב הרבה יותר טוב? ומתי יוצאים מעבדי Nehalem? תודה!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. שבת שלום לקוראים בשותכם אני אחזיר אתכם קצת (הרבה) אחורה. עומדים לפני כרגע שני סוגי מעבדים שונים, השניים המצויינים לעיל', השאלה היא מה עדיף מבינייהם? לפרסקוט יש נתונים טובים יותר על הנייר (1 מגה קאש 800MHZ אל מול 512K קאש ו533MHZ) אבל הפרסקוט מגיע לטמפ' לא נורמאליות של עד 70++ מעלות וע"פ הבנתי זה לא כ"כ טוב, בנוסף לעניין שהוא מאבד יציבות ועושה לעצמו מעיין מיני "שאט-דאוון" שפוגע בביצועים. אשמח לשמוע את דעתם של מבינים (וגם של לא, דעות תמיד עוזרות) הלוח אם של ASUS P800 שתומך בשנייהם ובמחשב קיים 1G זיכרון DDR400 עם כרטיס גרפי Geforce 4 ti 4200 שוב, תודה מראש ואשמח לתגובות בהקדם, יומטוב.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. שלום לכולם, האם לוח האם: Abit AG8 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=200 תואם למעבד: ?P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? השאלה שלי נובעת מכך שבאתר לא כתוב במפורש שיש תמיכה ל- 64bit (בניגוד ללוחות אחרים שכן מצויין) שאלה נוספת: מה פירוש הקיצור FSB ;Dתודה לכל העונים ...

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by israelmg,

שלום לכולם אני מחפש דרייבר ל GA-60F אם למשהו יש ? אשמח לעזרה :-) תודה מראש ישראל (אגב , זה לוח אם ) [br]פורסם בתאריך: 20.09.2007 בשעה 12:48:30 אגב האימייל שלי israelmg@walla.com

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by tamos,

אני צריך לוח שיתמוך לי: גם פנטיום 4 וגם שיתמוך QUAD CORE וגם שיתן לי תמיכה בפנרין, זאת אומרת ציפסט של P35 או G33 ועדיף שיהיה טוב לOC תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by xXDevil4Xx,

רציתי לדעת איך הלוח אם הזה: A8N-SLI Deluxe אם הוא טוב או שווה לקניה (אל תגידו לי תקנה DFI רק תגידו מה דעתכם?) תנו לי ציון שלו..... וגם תתנו לי ציון על זה: A8N-SLI Premium ומה ההבדל ביניהם....

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. Started by nadnad,

שלום, יש לי לוח MSI ms-6712 וזכרון במהירות 266 MHZ. לכן אני רוצה לקנות מעבד שעובד על 266 MHZ (אחרת הזכרון יגביל)... אני רוצה לקנות את המעבד AMD Authlon XP 2600 MOBILE שידוע יכולות אוברקלוק ובלה בלה... בקיצור הוא המעבד [glow=green,2,300] הכי טוב[/glow] ב 266 mhz . עכשיו, אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך בו, וגם לא רשום באתר על המעבד הזה, הוא עובד על מכפלה של 15, לכן יכול להיות שתהיה איתו בעיה... ה Chipset שלי הוא KT4V ואני יודע שאנשים שיש להם KT3VULTRA שזה פחות טוב משלי אבל ULTRA הצליחו להפעיל את המעבד הזה על המחשב שלהם, האם יש מישהו שיודע אם המעבד יעבוד על המחשב שלי (הלוח תומך במעבדים עד 2800 (333) אבל הזכרון שלי הוא 266 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by barakv,

הם בסדר? אנלא מכיר את החברה (זה קשור ל ASUS נראה לי לא?) בכל מקרה... הם יעבירו OC טוב?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by general328,

יש לי במחשב MUSHKIN 2G 800MHZ השאלה שלי, במידה ואין מושקין ואני ייקח חברה אחרת אותם נתונים 2 ג'יגה ו800 מהירות הם יעבדו טוב? דואל צ'אנל?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by Bingo,

תגידו כל לוחות 975 אפיק PCI שלהם הוא רק עד פי 8??

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. שלום לכולם השאלה הראשונה היא כזאת, האם בשילוב של athlon 4400+ X2 עם 8800GT יהיה צוואר בקבוק? והשאלה השנייה היא האם הלוח M61PS3 עם סוקט AM2 יתמוך בPHENOM. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  20. האם לא כדאי לקנות זכרון 512 אחד במקום שניים * 256? תודה!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. Started by lion03,

מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1020 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8KDA3J S-754 sata, gbl 1 620 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA 450 סה"כ 2090

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by Alonzo17,

היי, חבר טוב שלי מתלבט איזה לוח לקחת מבין השניים וביקש ממני לברר לו.. כאן אני מבקש את עזרתכם לגבי שני הלוחות האלו, מה ההבדלים בניהם ומה כדאי לקחת. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  23. שלום רב, וחג שמח קיבלתי היום במתנה את הזכונות הבאים: Kingston HyperX 2GB pcs2-6400 CL4 240 והנוכחים שיש לי זה : OCZ 2GB PC2-5400 5-5-5-15 עכשיו, שמעתי שעם אני אוסיף את החדשים לישנים, זה יכול ליצור בעיות, נכון ? אני משתמש ד"א ב-XP SP3 אז מה כדי לי לעשות עם הזכרונות ? להוסף? להחליף אותם בנוכחים ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by yotamavi,

אז ככה, קנו לי 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד עם המעבדים הנ"ל.. רציתי לדעת אם המעבדים זהים מכיוון שהT2400 גם במהירות שעון 1.83 גה"צ אז חשבתי שהוא המקביל לE6300 רק למחשבים הניידים. ואם לא, איך הT2400 בפני עצמו למחשבים ניידים?

דיונים חדשים בפורומים